PDA

View Full Version : where iz Θανος??

adam_tsouk
18/09/2006, 21:52
δεν ειναι πια mod???

Nik0s
18/09/2006, 21:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
δεν ειναι πια mod???

Όχι :sad:

periklisk
18/09/2006, 21:54
τι επαίχθει??? :sick:

bonepeeler
18/09/2006, 21:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk

αγγελία:sad:

Nik0s
18/09/2006, 22:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk

αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28233)

adam_tsouk
18/09/2006, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28233)

σε δουλεια να βρισκομαστε.....

latris mixanis
18/09/2006, 22:20
Δε νομίζω ότι ήταν μόνο αυτό. Προφανώς έχουν γίνει κι άλλα, που δεν ξέρουμε εμείς. Δε νομίζω ότι μόνο λόγω τις αγγελίας έφυγε απο μονδεράτωρας..

latris mixanis
18/09/2006, 22:21
Γενικά υπάρχει μεγάλη γκρίνια στο φόρουμ... :sad:

bonepeeler
18/09/2006, 22:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Γενικά υπάρχει μεγάλη γκρίνια στο φόρουμ... :sad:

Λογικό είναι.

AFTER
18/09/2006, 22:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Λογικό είναι.

Ολο υπονοουμενα ειναι αυτο το παιδι :rolleyes: :lol:

makis206
18/09/2006, 23:40
Είναι δύσκολη αυτή η δουλειά, πως είναι δυνατόν να μπορείς να τα κάνεις όλα τόσο καλά ώστε να μην έχει παράπονο κανένα από τα τόσα μέλη που βρίσκεσαι εκτεθημένος καθημερινά ;

Νομίζω οτι κάνοντας αυτή τη δουλειά ισορροπείς πολλές φορές σε ένα σχοινί..

Σαν "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα" μου μοιάζει η κατάσταση, ίσως να κάνω και λάθος..

Όπως και νά'χει ας είναι καλά και ας τον βλέπουμε στο φόρουμ.

Κι εύχομαι να χαρεί στο τριπλάσιο οτιδήποτε πιθανόν νοιώθει πως του στέρησε η δουλειά του μοντεράτωρα..

:beer: :beer:

wild_cat/anima
19/09/2006, 01:24
δεν ειναι πια mod??? μήπως θέλεις να πουλησεις κανενα λαδακι και συ και φοβασαι μη σου σβηστει το ποστ σου?????:p :p :p :p

adam_tsouk
19/09/2006, 08:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
μήπως θέλεις να πουλησεις κανενα λαδακι και συ και φοβασαι μη σου σβηστει το ποστ σου?????:p :p :p :p

ναι, κατι καμμενα απο το ξαρα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sub_zero
19/09/2006, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
μήπως θέλεις να πουλησεις κανενα λαδακι και συ και φοβασαι μη σου σβηστει το ποστ σου?????:p :p :p :p

Πουλάμε και λαδάκι εδω μέσα??:confused:

Ψάχνω για λάδι και φλασάκια... αν ακούσει κανείς κάτι παρακαλώ να με ενημερώσει.... :wave2: :wave2:

maintenance
19/09/2006, 08:49
Κάποιος παπάς θα μπορούσε να μας κάνει ένα ....... πώς το λένε.......με τον βασιλικό......πώς το λένε ρε £ούστη....:confused:

:wave2:

adam_tsouk
19/09/2006, 08:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero

Ψάχνω για λάδι και φλασάκια... αν ακούσει κανείς κάτι παρακαλώ να με ενημερώσει.... :wave2: :wave2:

το ισοπεδωσαμε!

Filosofos
19/09/2006, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero

Sub αυτό ήταν όλα τα λεφτά...
:lol: :lol: :lol: :lol:
μιλάμε έλιωσα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

OldMan
19/09/2006, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
Κάποιος παπάς θα μπορούσε να μας κάνει ένα ....... πώς το λένε.......με τον βασιλικό......πώς το λένε ρε £ούστη....:confused:

Pesto (για μακαρόνια...) ή αγιασμό (για ξεμάτιασμα...) !!! :smokin:

maintenance
19/09/2006, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Αϊ γειά σου!

:beer: :beer: :wave2: :beer: :beer:

adam_tsouk
19/09/2006, 09:35
Pesto (για μακαρόνια...)

kalesin
19/09/2006, 09:35

εγω ενα παπα που ηξερα εκανε ωραια σκορδαλια, για πεστο δεν ειχα ακουσει..:confused:

maintenance
19/09/2006, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
....... για πεστο δεν ειχα ακουσει..:confused:

πέστο και θα ακούσει, αν δεν το πείς;

εεεεε;;;;;
εεεεε;;;;;

:lol: :wave2: :lol:

kalesin
19/09/2006, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
πέστο και θα ακούσει, αν δεν το πείς;

εεεεε;;;;;
εεεεε;;;;;

:lol: :wave2: :lol:

:lol: :wave2:

εχω απεριοριστη διαθεση για σπαμαρισμα σημερα [μαλλον επειδη κοιμηθηκα καλα μετα απο πολλες μερες], αλλα θα κρατηθω κ δεν θα το κανω.

Το θεμα ειναι ο Θανος κ η αποφαση που πηρε, το αν ειναι σωστη η οχι θα το κρινει ο ιδιος οπως κ φανταζομαι πως ηδη εχει κανει. Δεν τον ξερω προσωπικα, οπως κ τους περ/ρους εδω μεσα, αλλα ειναι απο τα ατομα που παω.

Φανταζομαι οτι βαρεθηκε να τρεχει χωρις προσωπικο οφελος [εκτος κ αν ο τιτλος του μοντ ικανοποιουσε καποιο προσωπικο βιτσιο, που δεν το νομιζω] κ να ακουει κ τις παπατζες του καθενος.

Θανο...

:beer:

Julius
19/09/2006, 09:46
δεν ειναι πια mod???

H eironia apeythinete ston thano? h genikotera einai allo ena post me nohma ap'auta ta gnosta poy vohthane na mazepsoume 435325435 post ston counter mas?

Theoro oti na eironeyese ena atomo pou me thn prosfora toy toooso kairo voithise gia na diatirithei aytos to diadiktiakos topos gia na mporeis esy na grafeis thn paparia sou einai toylaxiston axaristia

mallon......

EYXARISTO THANO GIA THN PROSFORA SOU KAI TON PROSOPIKO XRONO POY KSODEPSES eprepe na prapsete

:evil:

Ταξιδευτής
19/09/2006, 09:55
Julius, δεν νομιζω οτι ο Ανταμ ηταν ειρωνικος... Δεν υπαρχει λογος για τετοια επιθεση... Παιδια, ας ηρεμησουμε λιγο.... Δεν υπαρχει ρε σεις λογος να χαλαμε τις καρδιες μας ετσι...

PEACE!

sub_zero
19/09/2006, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
H eironia apeythinete ston thano? h genikotera einai allo ena post me nohma ap'auta ta gnosta poy vohthane na mazepsoume 435325435 post ston counter mas?

Theoro oti na eironeyese ena atomo pou me thn prosfora toy toooso kairo voithise gia na diatirithei aytos to diadiktiakos topos gia na mporeis esy na grafeis thn paparia sou einai toylaxiston axaristia

mallon......

EYXARISTO THANO GIA THN PROSFORA SOU KAI TON PROSOPIKO XRONO POY KSODEPSES eprepe na prapsete

Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός φίλε μου...
Επειδή τυγχάνει να έχω γνωρίσει τον tsouk δεν πιστέυω ότι ήταν ειρωνικό ούτε έγινε για να ανεβάσει τα στατιστικά του... (δεν τον κόβω βέβαια κιόλλας...:lol: )

Σίγουρα το να έισαι mod δέν έιναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται και σίγουρα σου "τρώει" πολύ χρόνο... Οπως είμαι σίγουρος ότι το έκανε (ο ΘΑΝΟΣ) επειδή γούσταρε να το κάνει, αλλά δεν παύει να είναι δικιά του απόφαση και επιλογή.

Θα πρότεινα λοιπόν κατ΄αρχήν να ηρεμήσουμε και να πάψουμε να βλέπουμε εχθρούς παντού... το καταλαβαίνω ότι το να "παραιτηθεί" κάποιος φίλος σίγουρα επηρεάζει και μας κάνει να είμαστε ίσως και λίγο "θυμομένοι"

Οπότε ψυχραιμία...

:beer: :beer: :beer:

Julius
19/09/2006, 10:27
Arxika na apantiso oti den eimai katholou tsantismenos, thimomenos klp kai vevaios den exo tipota prosopiko me ton adam ton opoion gnorizo poly kala ti koumasi einai (:D )

apla to olo post (poy to ksekinise o tsoukis) kai synexise o kathe pikramenos exei PROFANOS eironiko xarakthra

profanos kai toy thanasi den toy eirthe sta kala kathoumena gia ena post na paretithei apo mod alla nomizo oti auto to exei anaptiksei o idios se sxetiko post, kai h apofash toy einai sevasti.

elpizo na exei sinoxh to post giato to egrapfa me 10 time out logo douleia

XXX

GST
19/09/2006, 10:40
κανετε ενα search στο nick θανος και στα ποστ που εχει γραψει και πεστε μου ποσα spam θα βρειτε.....μετριουνται στη παλαμη ενος χεριου ...μαγκια του που δεχτηκε να γινει mod και μαγκια του που θελει να σταματησει ...οποιος θελει να κρινει το γιατι το πως ας διαβασει και τα δικα του ποστ και ας αναλογιστει τι εχει προσφερει ο καθενας εδω μεσα.....και οταν λεω εδω μεσα εννοω στην οθονη του υπολογιστη και οχι τις παρεες βολτες καφεδες ...αυτα...και ας ηρεμησουμε λιγο

nktR
19/09/2006, 10:56

(είσαι εκτός θέματος και βγάζεις λάθος συμπέρασμα μόνο εσύ)

mallon......

EYXARISTO THANO GIA THN PROSFORA SOU KAI TON PROSOPIKO XRONO POY KSODEPSES eprepe na grapsete

EYXARISTO THANO GIA THN PROSFORA SOU KAI TON PROSOPIKO XRONO POY KSODEPSES eprepe na grapsete

ΣΥΜΦΩΝΩ 100 % ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ "ΧΟΝΤΡΑ" ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

EYXARISTO THANO GIA THN PROSFORA SOU KAI TON PROSOPIKO XRONO POY KSODEPSES
:sun:

Prince-Garbage
19/09/2006, 11:12
Μπορεί να είμαι νεότατο μέλος στο forum και με (συνειδητή) περιορισμένη συμμετοχή, αλλά έχω διαβάσει ένα τεράστιο αριθμό των posts που αναρτώνται καθημερινά εδώ. Νομίζω πως πάντα και παντού η καλή πρόθεση του κάθε ανθρώπου θα παρεξηγηθεί / παρερμηνευθεί από κάποιους, όταν μάλιστα εκτίθεται σε χιλιάδες απόψεις, τεκμηριωμένες ή μη.

Δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά εδώ και θέλω να διατηρήσω αυτή τη γραμμή. Απλά πιστέυω πως είναι βέβαιο ότι τέτοιου είδους δράσεις / πρωτοβουλίες (?) (δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος mod επιλέχτηκε από κάποιους ή ανέλαβε τον άχαρο αυτό ρόλο αυτουβούλως - ούτε για τους λοιπούς mods γνωρίζω) έχουν διάρκεια ανάλογη με την υπομονή και τη διάθεση του ανθρώπου που τις αναλαμβάνει... καθώς και με την ανοχή του κάθε ανθρώπου στις διάφορες κατηγορίες που δέχεται.

Ίσως το μόνο λειτούργημα στο οποίο δεν ισχύει αυτό είναι η πολιτική...

Prince-Garbage
19/09/2006, 11:15
Και συμπληρώνω... Φυσικά και πρέπει να ευχαριστήσουμε όλοι την προσπάθεια οποιουδήποτε στερεί χρόνο από την οικογένεια / φίλους / παιδιά / γονείς κ.λπ. κ.λπ. γιατί πιστεύει ότι η συμβολή του θα βοηθήσει στην σωστή οργάνωση μια κοινωνίας, γιατί έτσι καταννοώ εγώτην έννοια του forum...

sub_zero
19/09/2006, 11:39
Arxika na apantiso oti den eimai katholou tsantismenos, thimomenos klp kai vevaios den exo tipota prosopiko me ton adam ton opoion gnorizo poly kala ti koumasi einai (:D )

apla to olo post (poy to ksekinise o tsoukis) kai synexise o kathe pikramenos exei PROFANOS eironiko xarakthra

profanos kai toy thanasi den toy eirthe sta kala kathoumena gia ena post na paretithei apo mod alla nomizo oti auto to exei anaptiksei o idios se sxetiko post, kai h apofash toy einai sevasti.

XXX

Εχεις δίκιο σχετικά με το ειρωνικό... αλλά προς λάθος κατευθυνση... η ειρωνία απευθύνεται πρός την εν λόγο αγγελία η οποία έγινε το μήλον της έριδος και όχι ως προς τον Θανο του οποίου η συνεισφορά δεν τίθεται προς αμφισβήτηση...

και γίνεται μόνο και μόνο για έναν λόγο... για να τονιστεί οτι ΚΑΚΩΣ ελήφθη μια τετοια απόφαση για ένα τόσο ελλάσονος σημασίας θέμα....

Αλλα σίγουρα ο ίδιος είναι αυτός που ξέρει καλύτερα από όλους μας...

:beer: :beer: :beer:

Οπως είχε πεί και κάποιος φίλος (τον θυμάσαι sappila τον Ian??):

"There's no Problem that cannot be solved after 12 beers..."

SF
19/09/2006, 13:05
Ο Julius στα περί ειρωνίας δεν αναφέρεται στο αρχικό ποστ του adam, αλλά στα χλιαρά 'αστειάκια' που ξεκινάνε από το ποστ της wildcat περί "φοβάσαι μη σε κόψουν".

Επίσης τα φτωχά μου ελληνικά λένε ότι δε μπορείς να ειρωνευτείς πράγματα, αλλά μόνο ανθρώπους. Το τραπέζι μου δλδ, όσο κι αν με έχει ενοχλήσει με την κακή του συμπεριφορά, δε μπορώ να το ειρωνευτώ. Οπότε @sub, εμένα προσωπικά μου φαίνεται προκλητική η υπογραφή σου, όσο 'καλοπροαίρετη' κι αν είναι.

Ο Θάνος είναι και σοβαρός άνθρωπος και μπαμπάς. Το λογικό είναι να βαρεθεί με όλα όσα έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο φόρουμ. Το παράλογο θα ήταν να συνεχίζει να αφιερώνει ΩΡΕΣ απο τη ζωή του για να ξεσκαρτάρει τις μαλακίες του κάθε (καλοπροαίρετου αλλά εκτός κλίματος, καλού αλλά αφελούς ή εντελώς ηλίθιου) χρήστη.

Nik0s
19/09/2006, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Ο Julius στα περί ειρωνίας δεν αναφέρεται στο αρχικό ποστ του adam, αλλά στα χλιαρά 'αστειάκια' που ξεκινάνε από το ποστ της wildcat περί "φοβάσαι μη σε κόψουν".

Επίσης τα φτωχά μου ελληνικά λένε ότι δε μπορείς να ειρωνευτείς πράγματα, αλλά μόνο ανθρώπους. Το τραπέζι μου δλδ, όσο κι αν με έχει ενοχλήσει με την κακή του συμπεριφορά, δε μπορώ να το ειρωνευτώ. Οπότε @sub, εμένα προσωπικά μου φαίνεται προκλητική η υπογραφή σου, όσο 'καλοπροαίρετη' κι αν είναι.

Ο Θάνος είναι και σοβαρός άνθρωπος και μπαμπάς. Το λογικό είναι να βαρεθεί με όλα όσα έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο φόρουμ. Το παράλογο θα ήταν να συνεχίζει να αφιερώνει ΩΡΕΣ απο τη ζωή του για να ξεσκαρτάρει τις μαλακίες του κάθε (καλοπροαίρετου αλλά εκτός κλίματος, καλού αλλά αφελούς ή εντελώς ηλίθιου) χρήστη.

Well said :a013:

latris mixanis
19/09/2006, 13:44
Όλα μας ενοχλούν...
Όταν τα κάνουν όπως θέλουμε μας ενοχλεί, όταν δεν τα κάνουν όπως θέλουμε πάλι μας ενοχλεί, ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ??:confused:

Μήπως έχουμε γίνει υπερβολικά γκρινιάριδες και τα θέλουμε όλα δικά μας??

Και στην τελική αυτοί που έφτιαξαν αυτό το Forum για να μπορούμε να γράφουμε όλοι ότι μας κατέβει από το κεφάλι, πρέπει να λειτουργεί με κάποιους κανόνες - για να λειτουργεί, διαφορετικά θα είναι μπουρδέλο(ακόμη και αυτό με κανόνες λετουργεί).

adam_tsouk
19/09/2006, 14:09

XXX

χαιρομαι που κ χτες τα ειπαμε με τον Θανο αλλα και σηεμρα ετυχε να τον δω απο κοντα.

Δεν ηταν ειρωνικο σχολιο και πρασγματικα στεναχωρηθηκα που εφυγε απο μοντ.

Μικρή Λουλού
19/09/2006, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
μπουρδέλο(ακόμη και αυτό με κανόνες λετουργεί).

:wave2: [/B]

για αθωα και αφελη κορασιδα που κυκλοφορει στο δασος οταν ο λυκος δεν ειναι εκει,πολυ ενημερωμενη σε βρισκω αγαπητη...:smokin:

crs-k
19/09/2006, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
για αθωα και αφελη κορασιδα που κυκλοφορει στο δασος οταν ο λυκος δεν ειναι εκει
.......................

Παρακαλω ? :cool:

crs-k
19/09/2006, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
κοιτάμε και τις υπογραφές των συμφορουμιτών :rolleyes:

:D

Αμα δεν εχουν ομοιοκαταληξια ... :sick:

latris mixanis
19/09/2006, 14:17
για αθωα και αφελη κορασιδα που κυκλοφορει στο δασος οταν ο λυκος δεν ειναι εκει,πολυ ενημερωμενη σε βρισκω αγαπητη...:smokin:

:blush:

sub_zero
19/09/2006, 14:21

Αγαπητέ SF νομίζω ότι δεν κατάλαβες τίποτα από ότι γράφω πιο πάνω (αν έκανες τον κόπο να τα διαβάσεις...)

Για να το ξεκαθαρίσω λοιπόν ΣΕΒΟΜΑΙ την δουλειά του οποιουδήποτε εδω μέσα ποσο μάλιστα όταν αυτή γίνεται αφιλοκερδός με σκοπό ΚΑΙ την ενημέρωση για διάφορα θέματα...

ΑΝ πρόσεξες πιό πάνω το ξεκαθαρίζω πολύ καθαρά...

Οσον αφορά την υπογραφή μου την έβαλα μόνο και μόνο για να [B]τονίσω[\B] την γελοιότητα του όλου θέματος (της αγγελίας και το μεγέθους που πήρε - και ΔΕΝ αναφέρομαι στον ΘΑΝΟ), συγχώρεσέ με αλλά έχω μάθει να αντιμετωπίζω με χιούμορ όλες τις καταστάσεις αυτού του τύπου...

Πες μου ειλικρινά την άποψή σου... αν απαντούσε κάποιος στην εν λόγο αγγελία στο στύλ: "Εχω 3/4 γράσσο και μισό κιλό ΦΕΤΑ σε ενδιαφέρει να ανταλλάξουμε?" θα είχε πάρει τέτοια διασταση το θέμα????

Ασε που θα αποθάρηνε τον οποιοδήποτε να ξαναποστάρει κατι τέτοιο μόνο και μόνο για να αποφύγει την καζούρα...

Οπότε φίλε SF αντιλαμβάνομαι την πικρία σου, αλλά δέν είμαι εγώ ο εχθρός σου και σίγουρα δεν φταίω εγώ για την τροπή που πήραν τα πράγματα...

Δεν γνωρίζω τον ΘΑΝΟ οπότε δεν μπορώ να τον κρίνω (ούτε και έιναι αυτή η πρόθεσή μου) οπότε θα παρακαλούσα να κάνεις το ίδιο για μένα που δε με γνωρίζεις...

Τελειώνοντας νομίζω ότι ήταν πολύ σαφής η τοποθέτησή μου στα προηγούμενα ποστ σχετικά με την όλη κατάσταση...

Φιλικά.

:wave2: :wave2:

SF
19/09/2006, 14:30
Δεν έχουμε εχθρούς εδώ πέρα sub! Απλά το μέτρο προσπαθούμε να κρατήσουμε γιατί είναι πάρα πάρα πολύ εύκολο να εκτροχιαστεί η κατάσταση. Πάντα θα υπάρχουν παράπονα και γκρίνιες...

Kατά τ'άλλα... :beer:

bartlal
19/09/2006, 14:33
Δεν έχουμε εχθρούς εδώ πέρα sub! Απλά το μέτρο προσπαθούμε να κρατήσουμε γιατί είναι πάρα πάρα πολύ εύκολο να εκτροχιαστεί η κατάσταση. Πάντα θα υπάρχουν παράπονα και γκρίνιες...

ρε!

τρελλος εισαι? του κανεις :beer: :beer: ετσι?

θα κατασκηνωσει κατω απο το σπιτι σου μεχρι να πιει μεχρι και την τελευταια μπυρα της πολυκατοικιας σου!

:lol: :lol: :lol:

sub_zero
19/09/2006, 14:50

:beer: :beer:

:) :)

Χαίρομαι που ξεκαθαρίστηκε το θέμα...

Κάποτε μου είχε πει κάποιος παππούς (ΟXI ο sapila):

"Να θυμάσαι παιδί μου.. Περισσότερες μύγες θα πιάσεις με το μέλι, παρά με το ξύδι..."

Γιαυτό και αντιμετωπίζω τα πάντα με χιούμορ...

Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι εύκολο να διατηρείς ισσοροπίες και θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια πολλές φορές...

Αλλά πραγματικά λυπάμαι που δεν προλαβα να ποστάρω στην αγγελία αυτήν... (τι να το κάνω το γρασσο και την ΦΕΤΑ τώρα μου λές?!?!?... ):lol:

Ελπίζω να τα πούμε και απο κοντά...

Υ.Γ. Bart!!!!! ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ... "ξύνεσαι" στην μαγκούρα.....

Julius
19/09/2006, 14:54
χαιρομαι που κ χτες τα ειπαμε με τον Θανο αλλα και σηεμρα ετυχε να τον δω απο κοντα.

Δεν ηταν ειρωνικο σχολιο και πρασγματικα στεναχωρηθηκα που εφυγε απο μοντ.

Sorry re Adam ean pareksigisa thn arxiki sou prothesi alla telika h syzitisi ekselixthike......

:beer:

stavrogin
19/09/2006, 15:12
Nα πω κι εγω το μερτικο μου.

Τους μοντερατορες μας θα επρεπε να τους προσεχουμε και να τους προφυλασουμε απο τη μαλακια μας κομματακι παραπανω.

Πολλες φορες δε μου αρεσε το υφος του x και του y μοντερατορα.Συνεβει ομως η αποχωρηση του Θανου για να σκεφτω δυο πραγματα.

Οτι ο χρονος που διαθετουν για το φορουμ ειναι πολυς και εις βαρος της δουλειας ή της οικογενειακης τους ζωης.

Οτι τη δουλεια που κανουν εδω , δεν την κανουν σαν ,ας πουμε ,"υπαλληλοι",αλλα επειδη εχουν ενα οραμα για το φορουμ.

Οτι πραγματικα ειναι δυσκολο να διαχωρησουν τον ρολο τους ως
μοντερατορες: (εγνοια και αισθηση ευθηνης για το που παει ενα φορουμ και για το τι κανουν οι ιδιοι για αυτο)
απο τον ρολο τους ως απλοι συμετεχοντες σε μια συζητηση.Αυτο απο μενα ειναι απολυτα αποδεχτο.

Ειναι ανθρωποι κι οχι μηχανες (εκτος απο τον Oldman που τεινω να πιστεψω οτι ειναι μηχανη:lol: )

Κι εγω ευχαριστω τον Θανο για την προσφορα του,εδω.Εδωσε και δεινουν στο φορουμ κατι που ,εγω δε θελω και δε μπορω να δωσω.Αλλα το αποτελεσμα της δουλειας τους το χαιρομαστε ολοι.Ελπιζω μοναχα να μην εφυγε "απογοητευμενος".Ευχομαι να παραμεινει ως απλο μελος.

Μικρή Λουλού
19/09/2006, 15:18
εγω σας εχω χεσμενους και χαιρομαι πολυ που σας γνωρισα..:lol: :lol:

latris mixanis
19/09/2006, 15:20

Eμείς πάλι δεν έχουμε αποφασίσει...πουλάς ακριβά :lol:

Nostra
19/09/2006, 15:24
εγω σας εχω χεσμενους και χαιρομαι πολυ που σας γνωρισα..:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εσύ πια.......

ευτυχώς που έχεις το πλυστικό εκεί κοντά ....
αλλά έτσι είναι οι γέροι (βρώμικοι) άνθρωποι ....

τα κάνουν πάνω τους...

Ισως βέβαια η όλη ιστορία να ήταν για τον Θάνο το κερασάκι στην τούρτα....

Κρίμα όμως που αποφάσισε να τα αφήσει. Πολύς κόσμος (όπως έχει ήδη ειπωθεί) νομίζει ότι όλα γίνονται αυτόματα.... ίσως ο δικός τους χρόνος είναι πιο φθηνός από άλλων....

Αναρωτιέμαι πόσοι από τους ηθικούς αυτουργούς της αποχώρησης του Θάνου ήταν ή είναι χειριστές/διατηρητές ενός forum ή έστω site for free...

byron
19/09/2006, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Αυτό που έχω μάθει από τότε που μπαίνω στο φόρουμ είναι ότι μία άποψη όσο παρανοϊκή και να είναι, πάντα θα υπάρχει μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων που θα την υποστηρίζει.

Εντέλει ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο... Σε λίγο θα συναγωνιζόμαστε ποιος θα υποστηρίξει τη μεγαλύτερη πατάτα για να πάρει τον τίτλο του πιο σύγχρονου ανοιχτόμυαλου οραματιστή! Έλεος!

Συγγνώμη που χρησιμοποιώ μια φράση του Θανου, από παλαιότερο θέμα. Αλλά η όλη συζήτηση αυτό μου θύμισε.

Είναι κεκτημένο δικαίωμα του οποιουδήποτε να βάζει ότι παπαριά θέλει, επειδή φέρει τον τίτλο του μοτοσυκλεττιστή ? Μάλλον όχι....

Πιθανόν να εκνεύριζει το ύφος του Θάνου στις απαντήσεις του (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου), αλλά πόσο ψύχραιμος μπορεί να παραμείνει κάποιος όταν του την πέφτουν τόσοι, επειδή έκοψε την αγγελία ¨1 lt λάδι και 4 φλας (!!!!!)¨.

Αν είχε μείνει η αγγελία, ο τύπος θα είχε φάει το δούλεμα της αρκούδας, και θα είχε 5 σελίδες ποστ επειδή περνάει όλους εδώ μέσα για μαλάκες, αλλά όταν ξυρίστηκε, όλοι σαλτάρανε με τον αυταρχισμό των μοντς.....

Αλήθεια γιατί δεν υπήρχε αντίδραση, για το thread που ξυρίστηκε ¨ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!¨ :eyepop:

Κρίμα ρε μοντετορες, να ξυρίζετε έτσι την χαμένη αγάπη του Βαγγέλη. Θα περίμενα, να έχετε πιο λεπτά συναισθήματα........

ΤΝΧ ΘΑΝΟ.........

periklisk
19/09/2006, 16:46
Αυτό που ξέρω να πω είναι πως μας έχει φάει η πολύ δημοκρατία... Ο καθένας πετάγεται σα τη βούρτσα και λέει το μακρύ του και το κοντό του... (Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακο) Και να ήταν μόνο αυτό... είναι έτοιμος να "πυροβολήσει" οποιονδήποτε διαφωνεί με αυτά που λέει... (Αυτό είναι κακό)

Εγώ θα έλεγα να βάλουμε μοντ έναν αντιδραστικό έτσι για λίγο καιρό να δούμε μετά και αφού θα έχει βρεθεί στη θέση του Θάνου και του κάθε Θάνου, τι εξυπνάδες θα έχει να λέει...

vaspiou
20/09/2006, 11:50

Ο Θάνος είναι και σοβαρός άνθρωπος και μπαμπάς.

αφου ειναι και μπαμπας ο ανθρωπος και μαλλον θα εινια και μικρο το παιδακι του καλα εκανε!!!. Γιατι να αφιερωνει σε εμας τον περισσιο του χρονο? και να μην παει να χαρει το παιδακι του!!
Θανο, δεν σε ξερω , αλλα καλα εκανες! να σου ζησει το παιδακι !!!!!
bye

Tropeas
20/09/2006, 14:04
Πες τα πες τα!!!
Εγω δεν ξέρω αλλά το συμπαθαγα σαν moderator τον Θάνο, γιατί ναι μεν αυστηρός αλλά και εκεί που έπρεπε...
αν τώρα κ΄λαπου πρέπει να είμαστε ποιο επιεικείς, και αν κουράστηκε - βαρέθηκε κατανοώ έχω διατελέσει και γω και ξέρω πως είναι να σφουγγαρίζεις και να τα ακούς κιόλας...
δεν πειράζει όλα καλά... πιστεύω!;) :beer: :wave2:

Nikoskazer2000
21/09/2006, 02:53

ή π.χ: "Άμα σε πιάσω θα σε :a021: :a021: :a021: ) και μετά "Φιλικά πάντα :wave2: "

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: