View Full Version : Bugster-Για ποσο καιρο?
FLIPTOPBOX
19/09/2006, 10:48
Ερωτηξις:Το Βυgster πρεπει να βγαινει αναγκαστικα 1 φορα τον χρονο?Τα 2 χρονια?
Και κατα προτιμηση καλοκαιρι?Ανοιξη?
Οχι τιποτα αλλο,αλλα το εβαλα μονος μου και ειναι ψιλομανουρα.(Πολυ λυσιμο μιλαμε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από FLIPTOPBOX
Ερωτηξις:Το Βυgster πρεπει να βγαινει αναγκαστικα 1 φορα τον χρονο?Τα 2 χρονια?
Και κατα προτιμηση καλοκαιρι?Ανοιξη?
Οχι τιποτα αλλο,αλλα το εβαλα μονος μου και ειναι ψιλομανουρα.(Πολυ λυσιμο μιλαμε)
δε νομίζω ότι χρειάζεται να βγει......
τώρα αν θες να κάνεις καλό καθάρισμα του ντεπόζιτου και να πλύνεις και το bagster ξεχωριστά (αν είχες πάει με τη μηχανή στη γιορτή της ντομάτας στην Ισπανία)
τότε ναι , πρέπει να ξανακάνεις την μανούρα να το βγάλεις-βάλεις....
κανόνες δεν υπάρχουν .... εσύ ξέρεις καλύτερα...
:wave2:
sapila racing
19/09/2006, 11:48
Εγώ bagster δεν έχω και ούτε θα βάλω ποτέ, δεν μου αρέσει με τίποτα.
Ομως να ξερεις οτι θελει περιοδικά να το βγάζεις και να πλένεις την εσωτερική επιφάνεια και το τεπόζιτο πριν το ξαναβάλεις.
Εχω δει τεπόζιτο από μηχανακι που το ειχε πανω 2 χρόνια συνεχεια και ηταν για κλάματα.... για βάψιμο δηλαδή, ενω οταν το εβαλε ηταν καινούριο.
Δηλαδή αντι να προστατευει το μ@μησε, κυρίως στα σημεια επαφής, γωνιες του ρεζερβουαρ κλπ.
Κι αυτό γιατί αν πηγαίνεις σε παραλίες, χωματόδρομους κλπ, περναει σιγα σιγα σκόνη/αμμος από μεσα και λειτουργεί σαν γυαλοχαρτο.
:wave2:
To Bagster θα πρέπει να το βγάζεις πού και πού για να το πλένεις! Με τον καιρό μαζεύονται σκόνες και πετραδάκια μικρά και τρίβονται πάνω στο ντεπόζιτο με αποτέλεσμα να το γρατζουνάνε!
Αν θέλεις ντεπόζιτο αστραφτερό και καινούργιο, να το βγάζεις και να το πλύνεις!
Εγώ κάθε που πλύνω τη μηχανή το βγάζω και το πλύνω κι αυτό! :wave2:
να σου πω και εγω που κυναγω τις γρατζουνιες με τον μεγενθυτικο φακο
το μπακστερ ζωζει αρκει μετα απο καθε μεγαλο ταξιδι να το βγαζεις να το πλενεις και να περνας και αλοιφη το ντεποζιτο πριν το βαλεις ξανα
με το βαλε βγαλε αυτο μαλακωνει
αμα η μηχανη μενει εκτεθημενη στον δρομο τοτε θελει συχνοτερο πλησιμο και καθαρισμα
εγω αυτη τη δουλεια την κανω 4-5 φορες το χρονο
ειχα triumph - trident
και τωρα sprint rs
athandim
19/09/2006, 17:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από TRIDENT
να σου πω και εγω που κυναγω τις γρατζουνιες με τον μεγενθυτικο φακο
το μπακστερ ζωζει αρκει μετα απο καθε μεγαλο ταξιδι να το βγαζεις να το πλενεις και να περνας και αλοιφη το ντεποζιτο πριν το βαλεις ξανα
με το βαλε βγαλε αυτο μαλακωνει
αμα η μηχανη μενει εκτεθημενη στον δρομο τοτε θελει συχνοτερο πλησιμο και καθαρισμα...
Και εγώ το βγάζω κάθε δεύτερο πλύσιμο, αλλά απλά το φυσάω με πιστόλι αέρα ή απλά το τινάζω λίγο, αφού το αφρώδες φαίνεται καθαρό...(Δεν πατάω σε χώμα και τη μηχανή την βάζω σε κλειστό χώρο. V-strom 650)
Πρέπει να το πλένω λες; Πώς γίνεται,...με τον κλασικό τρόπο; (σπίτι, λεκάνη, απορρυπαντικό ρούχων..κτλ)
Thanx :wave2:
tsoukas77
20/09/2006, 10:32
Λιγο ασχετο με το θεμα,αλλα το bugster το θεωρω βλακεια.Χιλιες φορες να της χαρισω ενα βαψιμο μετα απο καποιο διαστημα,παρα να την κυκλοφορω με τον σκουφο.Δηλαδη να μην χαρω ποτε την ομορφια του γυμνου ρεζερβουαρ,επειδη υπαρχει ο κινδυνος να φθαρει;Αναφερομαι στην περιπτωση που μπαινει μονο για προστασια.
Μου θυμιζει καποιους οδηγους αυτοκινητου,οι οποιοι με το που αγοραζουν το καινουριο τους αυτοκινητο,το περνουν καλυμματα.Καλυτερα ειναι να χαρεις τα ολοκαινουρια καθισματα του και οταν φθαρουν αλλαξε τα ή βαλε τοτε καλυμματα.Ετσι το βλεπω.
makis206
20/09/2006, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Δηλαδη να μην χαρω ποτε την ομορφια του γυμνου ρεζερβουαρ,επειδη υπαρχει ο κινδυνος να φθαρει;
Συμφωνώ σ'αυτό αλλά παίζει ρόλο και το ντεπόζιτο :lol: :lol:
62480
panjimnakos
20/09/2006, 19:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Λιγο ασχετο με το θεμα,αλλα το bugster το θεωρω βλακεια.Χιλιες φορες να της χαρισω ενα βαψιμο μετα απο καποιο διαστημα,παρα να την κυκλοφορω με τον σκουφο.Δηλαδη να μην χαρω ποτε την ομορφια του γυμνου ρεζερβουαρ,επειδη υπαρχει ο κινδυνος να φθαρει;Αναφερομαι στην περιπτωση που μπαινει μονο για προστασια.
Μου θυμιζει καποιους οδηγους αυτοκινητου,οι οποιοι με το που αγοραζουν το καινουριο τους αυτοκινητο,το περνουν καλυμματα.Καλυτερα ειναι να χαρεις τα ολοκαινουρια καθισματα του και οταν φθαρουν αλλαξε τα ή βαλε τοτε καλυμματα.Ετσι το βλεπω.
Φιλε πολυ σωστο σε βρησκω!!!:beer: