View Full Version : Εκλάπη vfr 800 …
gregorgeous89
19/09/2006, 12:17
Τόσα χρόνια πάρκαρα μηχανές μέσα στη Θεσσαλονίκη και δεν με είχαν κλέψει τώρα που είχα σπίτι με αυλή μου το πήρανε!!! Τι να πεις ρε παιδιά. Το πρωί λοιπόν ανακαλύψαμε ότι το αγαπημένο μου vfr εκλάπη. Είναι ασημί μοντέλο 2000 και ελπίζω να μην γίνεται ανταλλακτικά τώρα. Είχα συναγερμό αλά όχι σε λειτουργία λόγο προβλήματος με την μπαταρία αλά αναρωτιέμαι αν ο συναγερμός θα τους σταματούσε. Μπήκανε το βράδυ στην αυλή και προφανώς το φορτώσανε.
62362
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Εύχομαι ολόψυχα να το βρείς! :sad:
Cpt. Haddock
19/09/2006, 12:22
Περαστικά...
Δώσε νούμερο πινακίδας να έχουμε το νου μας
lampros_fazer
19/09/2006, 12:27
Όχι ρε πούστη.. :( :mad:
Μα απ'την αυλή σου τα πανιά..;
Εύχομαι να βρεθεί ρε φίλε..
Να τα φάνε στους γιατρούς οι πούστηδες..
:beer: :beer: :beer:
Κρίμα...
Φαίνεται επαγγελματική δουλειά. μπορεί να σε παρακολουθούσαν κιόλας και να είδαν ότι δεν βάζεις συναγερμό. Αλλιώς δε νομίζω να το ρίσκαραν. Αν χτύπαγε θα έφευγαν σφαίρα!
Κουράγιο και ελπίζω να την βρείς σύντομα γιατί αλλιώς...
:( :( :(
makis206
19/09/2006, 12:29
Αυτό δεν είναι που πουλούσες ;;:eyepop: :eyepop:
Δεν πάνε στον αγύριστο τα κωλόπαιδα, άντε πια αηδίασα με τα καθήκια..
Εύχομαι να βρεθεί σύντομα..
gregorgeous89
19/09/2006, 12:39
NZY 207 η πινακήδα.
και εγώ πηστέυω ότι ήταν επαγγελματίες. Αν βλέπατε πού είναι το σπίτι και το χωριό (εξω από θεσσαλονίκη και σε αδιέξοδο) θα καταλαβένατε πόσο απήστευτο μου φένετε ότι μου την κλέψανε.Προφανός κόβουν βόλτες και ψάχνουν.Αναρωτίεμαι αν μετά τα στέλνουν έξω.Στην αστυνομία μου είπαν όχι και ότι τα κάνουν ανταλακτικά.Μα είναι κα ηλίθιοι! VFR κλέβεται ρε για ανταλακτικά? Που θα τα πουλήσετε?
akaposto
19/09/2006, 12:45
Που θα τα πουλήσετε?
παραγγελία...
αν και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ξέρω αν
βοηθούσε ο συναγερμός...εδώ μπήκαν και φόρτωσαν μέσα στο σπίτι,στο "ιουιου" θα κολώσουν?
καρκίνο να βγάλουν :(
όχι ρε...
μακάρι να το βρεις ρε γμτ..:(
Πωπω πουστιά ρε Γρηγόρη που σου κάνανε τα καθάρματα......
Κρίμα....και είναι πένα το μηχανάκι....έχει παραπάει το πράγμα ρε μάγκες,ειλικρινά και εγώ φοβάμαι και τον ίσκιο μου ,με πυλωτή,σκύλο,συναγερμό και μπίλια και πάλι πετάγομαι μες στα άγρια μεσάνυχτα στο μπαλκόνι ακόμα και αν κλάσει ο σκύλος.....
Αυτό είναι τρομοκρατία και όχι άλλα κι άλλα.....
Να σου πω ρε Γρηγόρη ,τώρα που το είχες για πώληση μήπως είχε έρθει κανείς και το χε δει και το χε σταμπάρει???
Μακάρι να γίνει κανα θαύμα και να το βρεις αλλά δύσκολο φίλε...:sad:
Στην αυλη και ερημια εχουν ενα προτερημα δηλ. το νου τους μονο σε εσενα. Αν την ειχες κλειδωμενη ισως, λεω ισως και να τη γλυτωνες. Ευχομαι να τη βρεις μεσα απο τη καρδια μου.
adam_tsouk
19/09/2006, 14:05
μακαρι να το βρεις ρε γμτ.... :(
sapila racing
19/09/2006, 14:07
Μακάρι να το βρείς!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotokan
Να σου πω ρε Γρηγόρη ,τώρα που το είχες για πώληση μήπως είχε έρθει κανείς και το χε δει και το χε σταμπάρει???
Κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου πάντως...
DimChios
19/09/2006, 14:43
ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑ Η ΒΕΦΑ!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ!!!
gregorgeous89
19/09/2006, 14:56
Ευχαριστό ρε παιδιά.Είναι ωραίο κάπιοι να μοιράζονται λήγη από τη σταναχώρια σου.Ψηλοχαμογέλασα το μεσημέρη που είρθα σπήτι και είδα ότι είχα βγάλει τη βελήτσα και το κράνος από τη μηχανή οπότε τα κρατάω για την επόμενη βεφα :winka: γιατη θα υπάρξη επόμενη κα αυτή τη φορά θα τους περημένω.
Πραγματικά αναρωτιέμε αν ο συναγερμός και η κληδαριά θα τους σταματούσε? Που ξέρανε ότι δεν τον είχα βάλει?
Δεν πηράζει ρε παιδιά σημβένουν αυτά και πρέπει να συνεχήζουμε "για νέες ήτες για νέες συντηβές" που λέει και ο ποιητής. :p
Η αστυνόμια ακόμη έρχετε..
Όχι δεν είχε έρθει κανείς να το δει από αγγελία...Ρε μήπως νομήζανε οτί το δύνω τσάμπα:confused:
TWINGEORGE
19/09/2006, 14:58
οτι και να πεις σε αυτες της περιπτωσεις ειναι λιγο:mad:
το μονο που θα ητανε καπος αρκετο ειναι να τους επιανες και ως τιμωρια
εναν απλο ακρωτηριασμο στα κολοχερα τους γιατι αυτο αξιζει σε τετοια κοπροσκυλα..
ειναι μεγαλη πικρα.
σου ευχομαι να το βρεις φιλε.
SOL-VFR-VTEC
19/09/2006, 19:07
TA LOGIA PERITEYOUN SE AYTO POU EPATHES.......TO TH NIOTHEIS AYTH THN STIGMH..MONO ESY TO KSERHS.....
ALLA GRHGORH TO PIO POLITIMO AGATHO STHN ZOH MAS EINAI H YGEIA.........
KAI EIMAI 100 THS 100 OTI AYTOI OI MOUNOPANADES...APO EDO KAI STO EKSHS DEN THA THN EXOUNE.........
EFXOMAI OLPSYXA...(EPIDH O THEOS EINAI MEGALOS KAI MERIKES FORES MAS AGAPAEI)....NA KANH TO THAYMA TOU KAI NA KSANASTEKETAI STHN AYLH SOU
tassosrr
19/09/2006, 19:59
pou na ta fane stous giatrous ta palio arx..da!!!!an tin eixes klidomeni kai isos kai fotokitaro den nomizo na tin pernane!ego afou eida k epatha tis exo kai sinagermo kai fotokitaro kai kamera pou energopieite me to fotokitaro!!!na do ti tha kanoun!!
pragmatika re file mou perastika kai sou euxome na tin breis...alla kai ta kathikia kai na ta deseis piso tis kai na ta serneis!!
kostisthegreek
19/09/2006, 21:03
Μεγάλη ζημιά, εύχομαι να τη βρείς.
Κλείδωμα παιδιά. Οσο πιο πολυκλειδωμένη είναι τόσο μεγαλύτερη καθυστέρηση, κι αυτό σώζει.
οχι ρε γαμω τα σπιτια τους ειναι να τρελαινεσαι ,κυκλοφορουν κατω απο την μυτη τους τα κλεφτρονια ασε που πολλους τους ξερουν ........να μπορουσαμε να κανουμε κατι ,Γρηγορη υπομονη μεχρι να γινει κατι
δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας ,πες οτι τρακαρες αχρηστευκηκε η μηχανη για πεταμα αλλα εσυ εισαι καλα ..
και οταν παρεις το νεο μοτορι ολα θα ειναι κακη αναμνηση :mad:
Ότι κ να σου πουμε είναι περιττό.Κανείς να μην βρεθεί στη θέση σου...Αλλά μην απογοητεύεσαι επειδή δεν κυκλοφορούν κ πολλά μπορεί να μην γίνει ανταλλακτικά κ να την βρεις...:smilea:
Όσο για τους κλέφτες από κάπου θα τους έρθει να είσαι σίγουρος...:mad:
Κλειδώστε μηχανές παντού κ πάντα...ειδικά για εκεί που σταματάτε για λίγο(τράπεζες κλπ)
Και να τους σκοτώσεις δεν αξίζει διότι δεν αξίζουν ούτε την τιμή που κάνει μία σφαίρα!
Εύχομαι να γίνει κάτι και να τη βρείς!! Μακάρι.....!!
b_bong12
20/09/2006, 09:36
λυπαμαι πολυ.
Και πριν λιγες μερες την βολταρες την κουκλα.
Ρε γαμωτο
Δεν μπορω να βλεπω τετοια μαζι με τα ατυχηματα και ειδικα απο μελη που μεχρι προτεινος εγραφαν για τις βολτες και τις εμπειριες τους και μετα βλεπεις ποστ 'εκλαπη' ή ΄ο ταδε ειχε ατυχημα΄.
ΓΑΜΩΤΟ
:sad:
Παντως εμενω στην αποψη οτι αν δεν εχεις δικο σου παρκινγκ και εχεις μια καλη μοτο,εχεις δωσει πολλα λεφτα για αυτην και ειναι και μηχανη που βρισκεται στο ροστερ των κλεφτων τοτε ενα συστημα εντοπισμου θα ηταν οτι καλυτερο.
Και τα γαμας και τα αρχιδια οταν τα βρεις.
gregorgeous89
20/09/2006, 10:58
ενα συστημα εντοπισμου θα ηταν οτι καλυτερο
Το έχω σκεφτεί και εγώ και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει?
Όλα καλά παιδιά. Νέοι ήμαστε και θα πάρουμε και άλλες μηχανές. Το πρώτο ξύπνημα ήταν λίγο δύσκολο αλά «φοβάμαι ότι την απουσία σου πάω να συνηθίσω» …το ελπίζω.
Μη στεναχωριέσαι φίλε μου.
Συνέχισε να ψάχνεις, κάνε ό,τι μπορείς για να είσαι τουλάχιστον ηθικά ικανοποιημένος, ότι έκανες ό,τι μπορούσες.
ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!!!!
:sad:
Τι να πει κανείς...
μόνο μια φράση από τον "moris",
ραδιοφωνικό παραγωγό σε έναν από τους
σταθμούς του GTA2
"Those damn car thiefs...
I wish they all had a big neck
so i can wrap my hands arround it
and choke the living life out of them..."
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
NZY 207 η πινακήδα.
και εγώ πηστέυω ότι ήταν επαγγελματίες. Αν βλέπατε πού είναι το σπίτι και το χωριό (εξω από θεσσαλονίκη και σε αδιέξοδο) θα καταλαβένατε πόσο απήστευτο μου φένετε ότι μου την κλέψανε.Προφανός κόβουν βόλτες και ψάχνουν.Αναρωτίεμαι αν μετά τα στέλνουν έξω.Στην αστυνομία μου είπαν όχι και ότι τα κάνουν ανταλακτικά.Μα είναι κα ηλίθιοι! VFR κλέβεται ρε για ανταλακτικά? Που θα τα πουλήσετε? Μ έχουν κλέψει και εμένα ευτυχώς δεν ήταν μεγάλης αξίας( αλλά ήταν το 1ο μου μηχανάκι ενα astrea .Και θυμάμαι ακόμα τον μπάτσο να μου λέει ''ααα σιγά μην το βρείς'' εε ειλικρινά άμα δεν ήταν ο πατέρας μου μπροστά θα τον είχα βουτήξει....:mad: :mad: μα καλά είναι σοβαρός.... δλδ σαν να μας λέει αφου τα ξύνουμε ολημερίς !!!για το μηχανάκι σου θα ψάχνουμε... και θέλουν και αυξήσεις τα μ...νια και βαρέα ένσημα ρε ουστττττττττ!!!!!! κοπρίτες !!! κρίμα για το μηχανάκι σου
:sad: εύχομαι να το βρείς!!!!
μόνο μια φράση από τον "moris"
Yo,
Δωσε κανα link. GTA = Grand Theft Auto?
Aν διαβαζουν οι κλεφτες, ρε παιδια δωστε το μηχανακι πισω, αφηστε το καπου και κοφτε τις μαλακιες με τις περιουσιες αλλων.
Δε θα γινετε πλουσιοι απο τετοιες μουφες.
gregorgeous89
21/09/2006, 08:06
Δε θα γινετε πλουσιοι απο τετοιες μουφες.
Nai re esis tosi, energia kai fantasia an tin valete se kamia normal doulia tha ginete ekatomiriouxoi.Ti skata tha sas dosoun gia ena metaxirismeno vfr?
εμενα μου εχουν κλεψει 2
xlr 250 kai rd 350:cry:
πολυ παλια βεβαια (τον προηγουμενο αιωνα!!!!)
και σε καταλαβαινω απολυτα
μακαρι να το βρεις:wave2:
οταν ακουω για κλοπες τρελαινομαι
!!!:a02: :a02: :a02: :a02: :a02: :a02: :a02:
σου ευχομαι ρε φιλε ολοψυχα να το βρεις....
εγω ετσι και τους εβλεπα να το παιρνουν απ τα νευρα και την παρορμητικοτητα μου μπορει και να τους καθαριζα με κανα 45αρι:mad:
(αν ειχα ενα):a26: :a26: :a26:
ma kala.. imerominia den koitaei kaneis??? pou to ksethapsate tosous mines meta? :P
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από loufas
ma kala.. imerominia den koitaei kaneis??? pou to ksethapsate tosous mines meta? :P
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωχ!!!:dizzy: :dizzy: :dizzy:
τορα την ειδα!!!:a01: :a01: :a01:
gregorgeous89
26/11/2006, 20:00
Άντε ρε παιδιά και εγώ χάρηκα 'οτι το βρ'ηκατε...:( :D
DimChios
26/11/2006, 20:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Άντε ρε παιδιά και εγώ χάρηκα 'οτι το βρ'ηκατε...:( :D
Εμ, δίκιο έχει ο άνθρωπος! :sick: