PDA

View Full Version : Μα ούτε ένα...!

dino809
19/09/2006, 18:24
Χαιρετώ όλο το forum και θέτω την απορία μου.

Εδω και κάποιους μήνες έχει εμφανιστεί στην αγορά το νέο Scarabeo 500. Πήγα και το είδα στην αντιπροσωπεία και ίσως είναι μια καλή περίπτωση για μένα και τις ανάγκες μου.

Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι οτι δεν έχω δεί ΟΥΤΕ ΕΝΑ στο δρόμο αν και κάνω αρκετά χιλιόμετρα στους δρόμους την Αθήνας κάθε μέρα. Μα ούτε ένα να μην έχω πετύχει; Περίμενα ότι θα πούλαγε περισσότερο και πιο γρήγορα... Υπάρχει κανείς εδω που να το έχει πάρει ή τουλαχιστον να ξέρει κάποιον που το έχει ή που να ξέρει κάτι γι αυτό; Εχω ακούσει διάφορα για το after sales της Aprilia και τα συνεργεία...

dino809
21/09/2006, 19:39
Δεύτερη μέρα και .... κανείς! Φαίνεται ότι αυτό είναι το scooter φάντασμα!!!:rotflmao:

Trickster
21/09/2006, 19:55
Βασικά υπάρχουν κάποιοι λόγοι που δεν παίρνεις απάντηση.. Είναι scooter, είναι μεγάλο scooter και δεν είναι και πολύ καιρό στην πιάτσα.. :lol:

Γενικά στο forum εδώ λίγοι πρέπει να είναι οι κατέχοντες scooter.. Αν πάρεις κανα Ζ η κανα CBR να είσαι σίγουρος ότι πολλοί θα ενδιαφερθούν να σε βοηθήσουν! :lol:

:wave2: :wave2:

dino809
21/09/2006, 20:17
Εχεις δίκιο. Στον παρελθόν όποτε χρειάστηκε κάτι να ρωτήσω οι απαντήσεις που πήρα ήταν άμεσες. Είναι όλοι εδώ ιδιαίτερα πρόθυμοι να βοηθήσουν αν ξέρουν.:wave2:

kalant
21/09/2006, 20:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από dino809
Χαιρετώ όλο το forum και θέτω την απορία μου.

Εδω και κάποιους μήνες έχει εμφανιστεί στην αγορά το νέο Scarabeo 500. Πήγα και το είδα στην αντιπροσωπεία και ίσως είναι μια καλή περίπτωση για μένα και τις ανάγκες μου.

Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι οτι δεν έχω δεί ΟΥΤΕ ΕΝΑ στο δρόμο αν και κάνω αρκετά χιλιόμετρα στους δρόμους την Αθήνας κάθε μέρα. Μα ούτε ένα να μην έχω πετύχει; Περίμενα ότι θα πούλαγε περισσότερο και πιο γρήγορα... Υπάρχει κανείς εδω που να το έχει πάρει ή τουλαχιστον να ξέρει κάποιον που το έχει ή που να ξέρει κάτι γι αυτό; Εχω ακούσει διάφορα για το after sales της Aprilia και τα συνεργεία...

ειμαστε γρηγοροι εδω μεσα ρε κολλητε, τι μας ρωτας για scooter...

:lol: :lol:

dino809
22/09/2006, 10:51
Σωστόόςςς :rotflmao:

Τί να κάνουμε όμως...Οπως λένε...Αυτά έχουμε, μ'αυτά πολεμάμε:lol: