View Full Version : Moto Gp Motegi
panayiotis
20/09/2006, 07:37
O MARCO MELANDRI ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ
Μετά τη θεαματική νίκη του στο Phillip Island που ο Marco Melandri κατέκτησε την τρίτη του νίκη της φετινής σεζόν ο αναβάτης της Fortuna Honda έφτασε στο Motegi δυνατός και με το κίνητρο να επαναλάβει τον εαυτό του.
Εχοντας 193 βαθμούς, ο ιταλός αναβάτης είναι τρίτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα,32 βαθμούς πίσω από το Nicky Hayden,τον αμερικανό αναβάτη της Honda.
Το Ιαπωνικό Grand Prix,το δεκατο πέμπτο της χρονιάς, είναι κάτι το ξεχωριστό για τους αναβάτες της Honda οι οποιοι έχουν ένα εξτρά κίνητρο ώστε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην πίστα που είναι ιδιοκτησία του Ιάπωνα κατασκευαστή.
MARCO MELANDRI:''Είμαι πολύ χαρούμενος, μετά την απίστευτη νίκη μου στην Αυστραλία που ήρθε την στιγμή που την χρειαζόμουν θα φροντίσω να αγωνιστώ στην Ιαπωνία με τον ίδιο ενθουσιασμό. Χάρη στη νίκη μου αυτή ανέβηκα στην τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Εχω αρκετή αυτοπεποίθηση για τους τρείς εναπομείναντες αγώνες, φέτος στο πρωτάθλημα είμαστε πολύ κοντά όλοι στη βαθμολογία και πιστεύω ότι όλα θα κριθούν στο τελευταίο αγώνα.
Την περασμένη Κυριακή στην Αυστραλία έδειξα ότι είμαι συναγωνίσιμος σε οποιεσδήποτε συνθήκες και αυτό που θέλω είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να είμαι στο βάθρο σε κάθε αγώνα.
Εχω αυτοπεποίθηση για το Ιαπωνικό GP,μου αρέσει η πίστα, αλλά πάνω απ όλα πιστεύω πως το πιο βασικό είναι να δουλέψω σωστά με την ομάδα μου και να οδηγήσω όσο καλύτερα την RCV μου.''
62436
καλη τυχη Marco αλλα ο γιατρος θελει περισσοτερο τη νικη....
θα δουμε! :beer:
Alki_Viades
20/09/2006, 10:53
Οχι ρε φουστη δε εχω δει ακομα το phili island και τωρα εμαθα το αποτελεσμα απο ασχετο ποστ γαμ$%@#το$%#^ :a018: :a018: :a018:
:a9:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Οχι ρε φουστη δε εχω δει ακομα το phili island και τωρα εμαθα το αποτελεσμα απο ασχετο ποστ γαμ$%@#το$%#^ :a018: :a018: :a018:
:a9:
Χμμ και πολύ κράτησε το μυστικό!!!:eek:
Δε πειράζει, θα δεις το Motegi!:beer:
Επαναλαμβάνομαι αλλά τί να κάνω??? :p :p
ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΟ ΒΑΘΡΟ!!!!!
Αναμένω με αγωνία!!!:beer:
panayiotis
20/09/2006, 14:09
Οι αγωνοδίκες του Moto GP ζήτησαν συγγνώμη από τον Nicky Hayden μετά την αδυναμία τους να τιμωρήσουν τον Valentino Rossi για την παράνομη προσπέραση του στον αγώνα της Αυστραλίας.
Ο Rossi προσπέρασε τον Casey Stoner παίρνοντας την πέμπτη θέση ενώ οι κριτές είχαν δείξει κίτρινες σημαίες και τελικά ο ιταλός αναβάτης τερμάτισε τρίτος-μειώνοντας τη διαφορά από τον αμερικανό αναβάτη στους 21 βαθμούς.
Ο Hayden καθώς είπε στίς μετέπειτα δηλώσεις του η κίνηση του Rossi ήταν αντίθετη με τους κανονισμούς του αθλήματος και ο Ιταλός θα έπρεπε να είχε τιμωρηθεί για την παράβαση αυτή.
Ο αμερικανός αναβάτης είπε '' Είδα την κινούμενη κίτρινη σημαία στην τρίτη στροφή και ήταν μόλις είχαμε πλησιάσει τον Stoner και ο Rossi τον πέρασε εκεί .Περίμενα για να δώ αν θα του έβγαζαν κάποια πινακίδα(Ride-through ποινή). Πίστευα ότι θα έπρεπε να τον τιμωρήσουν αλλα κατά βάθος ήξερα ότι δεν θα το έκαναν. Εάν σε διαφορετική περίπτωση το έκανα εγώ αυτό μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι θα έκαναν το ίδιο και σε μένα''.
Αν και οι αγωνοδίκες είδαν την κίνηση, χρειάστηκε να ξαναδούν το βίντεο του αγώνα και να αποφασίσουν ότι είχαν κάνει λάθος και οτι o Hayden είχε δίκιο σε αυτά που έλεγε ότι ο Rossi έπρεπε να τιμωρηθεί.
Δυστυχώς όμως για το Hayden οι κανονισμοί των αγώνων δεν επιτρέπουν την τιμωρία του αναβάτη για τέτοια παράβαση όταν ο αγώνας έχει τελειώσει και τελικά ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής Rossi απέφυγε την ποινή.
Ο Paul Butler πρόεδρος των αγωνοδικών απολογήθηκε ζητώντας συγγνώμη στον ''απογοητευμένο'' Hayden ο οποίος πιστεύει ότι οι έξτρα βαθμοί που πήρε ο ιταλός αναβάτης θα μπορούσε να κάνουν τη διαφορά στο τέλος του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα ο Butler είπε:''Πήγα στον Nicky για να του εξηγήσω τι είχε ακριβώς γίνει και του είπα ότι λυπάμαι πολύ γιατι θέλω αυτό το πρωτάθλημα να κριθεί στην πίστα και όχι στο γραφείο των αγωνοδικών.
''Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη γιατί πίστευε ότι θα μπορούσε να τιμωρηθεί και ο ίδιος''
panayiotis
20/09/2006, 14:13
.
62512
H.A.Balafoutre
20/09/2006, 14:23
Το θέαμα είναι απίστευτο φέτος.
Έτσι όπως έχουν τα πράγματα αρκεί ο Ρόσσι να έχει 7 βαθμούς διαφορά σε κάθε αγώνα από τον Νίκη. Σε περίπτωση ισοβαθμίας έχει περισσότερες νίκες και βγαίνει πρωταθλητής ο Ρόσσι.
Δηλαδή αρκεί ο Ρόσσι να βγαίνει είτε 1ος με 25 βαθμούς σε κάθε αγώνα και ο Νίκης και 3ος (16β.) ακόμη να βγαίνει, χάνει.
Ή 2ος(20β.) ο Ρόσσι και 4ος(13β.) και κάτω ο Νίκης.
Ή 3ος(16β.) ο Ρόσσι και 7ος(9β.) και κάτω ο Νίκης.
Στατιστικά ο Νίκης και ο Ταμάντα χρωστάνε πτώση ή εγκατάλειψη. Είναι οι μόνοι 2 οδηγοί στο grid που έχουν σε όλους τους αγώνες τερματισμούς.
1ος 25 βαθμούς
2ος 20
3ος 16
4ος 13
5ος 11
6ος 10
7ος 9
8ος 8
9ος 7
10ος 6
11ος 5
12ος 4
13ος 3
14ος 2
15ος 1
Έ ρε κόλαση έχει να γίνει.
Προσωπικά πιστεύω είναι πολύ δύσκολο να έρθουν τα πάνω κάτω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις μέχρι το τέλος. Θεωρητικά ο Ρόσσι είναι ο μόνος που μπορεί την ανατροπή, αλλά πάλι είναι δύσκολο. Επίσης θέλω να δω αγώνες όπως ας πούμε το Mugello. Καθαροί αγώνες με ξεκάθαρη οδήγηση από όλους και όλοι να παλεύουν τάπα για το καλύτερο. Ότι άλλο θα είναι κρίμα για το θέαμα που μας προσέφεραν φέτος.
να σου πω εγω τι θα κανει ο KFC
θα ειναι πισω απο το rossi Και θα προσπαθει να μη τον περασει κανεις αλλος...
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ τα πραγματα ομως γιατι ο rossi εχει παρει τα πανω του και οι pedrosa, Melandri capirex ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ τον KFC...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ τα πραγματα ομως γιατι ο rossi εχει παρει τα πανω του και οι pedrosa, Melandri capirex ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ τον KFC...
+1!
H.A.Balafoutre
20/09/2006, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Πρόσφατα σε ένα site της Ducati Ολλανδίας έβαλαν βιντεάκια την πορεία του Foggarty στα WSBK.
Συμπτωματικά στον αγώνα του Phillip Island παίχτηκε το πρωτάθλημα τo 1994. Στο πρώτο σκέλος ο Foggy πήγε τάπα και πήρε τους βαθμός διαφοράς που ήθελε από τον Scott Russel με το Kawasaki ZX750RR (τι εργαλείο) και απλώς έπρεπε να τερματίσει πίσω του στο 2ο σκέλος.
Έτσι και έκανε. Τον ακολουθούσε από πίσω και σε κάποια φάση ο Russel κόβει ρυθμό και του κάνει νόημα να περάσει. Τον περνάει φυσικά, αλλά πρόσεξε, λέει λοιπόν ο Foggarty "Mα τι κάνει, θα είναι από πίσω μου στο υπόλοιπο του αγώνα? Ρε αυτός μπορεί να θέλει να με ρίξει ώστε να εγκαταλείψω και να πάρει το πρωτάθλημα!" Ανοίγει το γκάζι λοιπόν και πέρνει μεγάλη διαφορά για να μην έχει και το μυαλό του να σκέφτεται σενάρια. Σε κάποια φάση κοιτάζει πίσω και δεν βλέπει τον Russel, οπότε και είχαν μείνει τρείς γύροι για τον τερματισμό. Τελικά πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα στα WSBK.
Σε τέτοιες περιτπώσεις στους αγώνες, όταν υπάρχει μικρή βαθμολογική διαφορά για το πρωτάθλημα, τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα μπορούν να συμβούν. Ή τουλάχιστον όλα τα πιθανά καταστροφικά σενάρια είναι μέσα στο μυαλό των οδηγών και δεν ξέρεις πως θα τους επηρρεάσει στον αγώνα.
Πραγματικά θα είμαστε τυχεροί αν όλοι οι αγώνες είναι καθαροί και κερδίσει ο Ρόσσι. Σαν γεγονός θα είναι ιστορικό και τέτοιες ιστορικές μάχες (είτε στην πίστα, είτε στο βαθμολογικό πίνακα) δεν βλέπεις συχνά.
Παναγιώτη,
Γιατί οι ΄"πράσινες" βγαίνουν πάντα υποφωτισμένες??
Εχεις καμιά εξήγηση??
panayiotis
21/09/2006, 08:13
Ο HAYDEN ΚΑΙ Ο PEDROSA ΘΑ ΔΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΕΟ 800 ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ
Ο Nicky Hayden και ο Dani Pedrosa θα οδηγήσουν την νέα μοτό 800cc MotoGP της Honda την Δευτέρα μετά τον αγώνα της Ιαπωνίας, ανακοίνωσε ο διευθυντής του τμήματος εξέλιξης του HRC, Satoru Horiike.
Φαίνεται απίστευτο αλλά οι δύο εργοστασιακοί αναβάτες της ιαπωνικής εταιρίας δεν έχουν ιδέα για το πόσους κυλίνδρους έχει η νέα μοτό καθώς και καμμία άλλη λεπτομέρεια!
''Δεν ξέρουν τίποτα '' είπε.'' Δεν τους έχουμε πεί τίποτα ,ούτε για το σχεδιασμό του μοτέρ, ούτε για το σχήμα της μοτό ούτε για τις επιδόσεις της. Το πιο σπουδαίο για μας είναι να φτιάξουμε μια καλή μοτο για αυτούς και όχι να τους πούμε πώς είναι''.
Το σχήμα της νέας 800 - ειδικότερα η διάταξη των κυλίνδρων της – είναι το θέμα συζήτησης στους κύκλους του σπόρ εδώ και πολλούς μήνες. Η Honda έχει δοκιμάσει την νέα 800 σε πολλές ιαπωνικές πίστες αλλά έχει φροντίσει επίσης να τηρήσει υψηλότατο το επίπεδο μυστικότητας και έως σήμερα δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο για αυτήν.
Οι άλλοι τέσσερις κατασκευαστές έχουν ήδη ανακοινώσει τα σχέδια τους για το 2007 συνεχίζοντας όλοι την ίδια διάταξη κυλίνδρων στο μοτέρ και απλά επανασχεδιάζοντας τα περιφερειακά. Η Ducati και η Yamaha έχουν ήδη κάνει δημόσια τις πρώτες δοκιμές τους .Αλλά η Honda έχει αφήσει τους πάντες άφωνους λέγοντας:'' Εξετάζουμε όλες τις διαθέσιμες διατάξεις κυλίνδρων και θα αποφασίσουμε αργότερα''.
Εντούτοις αυτή η φιλοσοφία συμφωνεί με την παράδοση της ιαπωνικής εταιρίας που εμπλέκεται στο χώρο των αγώνων από το 1959 με μοτο που έχουν από έναν έως και έξι κυλίνδρους και πολλές φορές χρησιμοποίησε περίεργα σχήματα.
Ετσι είναι άγνωστο ακόμα αν τη Δευτέρα ο Hayden και ο Pedrosa θα οδηγήσουν τρικύλινδρο, τετρακύλινδρο,μια μικρότερη έκδοση του φετινού πεντακύλινδρου 990 ή ένα εξακύλινδρο.
Το δίλημμα της εταιρίας είναι ότι αν διατηρήσει τον υπάρχοντα αριθμό κυλίνδρων για να είναι σύμφωνη με τους κανονισμούς θα πρέπει να αυξήσει το βάρος κατά 7.5 κιλά ώστε να φτάσει το ελάχιστο απαιτούμενο των 155.5.Για τα εξακύλινδρα το ελάχιστο βάρος είναι 163 κιλά οπότε θεωρητικά μάλλον θα πρέπει να αποκλειστεί κάτι τέτοιο δεδομένου ότι μειώνεται κατά ένα λίτρο η χωρητικότητα του ρεζεβουάρ δηλαδή στα 21. Οι τετρακύλινδρες θα έχουν ελάχιστο 148 κιλά ,το σημερινό δηλαδή των τετρακύλινδρων και πεντακύλινδρων 990.Αλλά αν η Honda παρουσιάσει ένα τρικύλινδρο για το οποίο το ελάχιστο βάρος είναι 138 κιλά θα έχει πλεονέκτημα 10 κιλών έναντι στις υπόλοιπες τετρακύλινδρες MotoGP.
Όταν ρωτήθηκε ο Mr Horiike για το αν έχουν φτιάξει τρικύλινδρο μοτέρ είπε:''Δεν μπορώ να σας πώ''.''Δεν μπορώ να σας πώ τίποτα''.Όμως επιβεβαίωσε ότι οι δύο εργοστασιακοί αναβάτες θα δοκιμάσουν την νεα 800 τις δυο επόμενες μέρες μετά τον αγώνα στην ιαπωνική πίστα καθώς επίσης και την 30 Οκτωβρίου μετά τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στη Valencia οπου η μοτο θα παρουσιασθεί και στα media.
panayiotis
21/09/2006, 08:27
GOOD MORNING FROM TWIN RING MOTEGI
62597
LittleJohn
21/09/2006, 08:35
Δεν συμφωνώ με την διαμαρτυρία του Hayden για την προσπέραση του Rossi στον Stoner...
Αρχικά όντως έγινε παρανομία αλλά ο Rossi άφησε τον Stoner να τον ξαναπεράσει αμέσως μετά...Οι κριτές έπραξαν σωστά και δεν τιμώρησαν τον Rossi...
Απλώς το αυτάκι του Hayden έχει αρχίσει και ιδρώνει...:lol: :lol:
panayiotis
21/09/2006, 08:41
:wave2:
62598
panayiotis
21/09/2006, 10:32
.
62607
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
.................βιντεάκια................ Foggarty.................
ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ LINK???????????????? :evil: :mad: :a8: :a24: :a015: :a017: :a37: :a52: :a45: :a018: :a016: :a66:
γρηγορα...:a28:
καλημέρα MOTOGPοπουλοι !!!!!
άλλος ένας ΤΡΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ θα παιχτεί με αγωνία Ιάπωνα Sogun.....
PROGRAMMA TV ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-09 LIVE (ΖΩΝΤΑΝΟ) ΜΠΕΕΕEUROSPORT
05.15 MotoGPMOTORCYCLING: Grand Prix in Motegi, Japan 125cc Practice 45 min
06:00 MotoGPMOTORCYCLING: Grand Prix in Motegi, Japan Moto GP Practice 75 min
07:15 MotoGPMOTORCYCLING: Grand Prix in Motegi, Japan 250cc Practice 60 min
ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ (ΚΟΝΣΕΡΒΑ)
09.15 MotoGPMOTORCYCLING: Grand Prix in Motegi, Japan 250cc Practice 45 min
10:00 MotoGPMOTORCYCLING: Grand Prix in Motegi, Japan Moto GP Practice 60 min
PROGRAMMA TV ΣΑΒΒΑΤΟ 23-09 LIVE (ΖΩΝΤΑΝΟ) ΜΠΕΕΕEUROSPORT
05.15MotoGPMOTORCYCLING: Grand Prix in Motegi, Japan Qualifying 125cc 45 min
06:00 MotoGPMOTORCYCLING: Grand Prix in Motegi, Japan Qualifying MotoGP 75 min
06:15 MotoGPMOTORCYCLING: Grand Prix in Motegi, Japan Qualifying 250cc 60 min
PROGRAMMA TV ΚΥΡΙΑΚΗ 24-09 LIVE (ΖΩΝΤΑΝΟ) ΜΠΕΕΕEUROSPORT
02.45 MotoGPMOTORCYCLING: Grand Prix in Motegi, Japan 125cc Race 75 min
04.00 MotoGPMOTORCYCLING: Grand Prix in Motegi, Japan 250cc Race 75 min
05:15 MotoGPMOTORCYCLING: Grand Prix in Motegi, Japan Moto GP Race 120 min
ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ (ΚΟΝΣΕΡΒΑ)ΜΠΕΕΕEUROSPORT
08.15 MotoGPMOTORCYCLING: Grand Prix in Motegi, Japan Moto GP Race 60 min
ET-3
14.15 MOTOGP
Πάλι σας βλέπω πρωϊνούς - πρωϊνούς......
:lol:
H.A.Balafoutre
21/09/2006, 14:13
Έλα ρε μαν. http://www.duc.nu/movies/ ΠΩΠΩΠΩ τι φωτογραφία ανέβασαν..........:eyepop: :eyepop:
Αν η χόνδα φτιάξει τρικύλινδρο για τα MotoGP θα <πουλήσω το Fazer*> και θα πάω να πάρω Triumph 675.
Πάντως όσο περνάει τα χρόνια καταλαβαίνω πως η χόνδα βρίσκεται σε κρίση.
*Έλα, ένα αστείο είπα.
gixxerpap
21/09/2006, 14:16
Έλα ρε μαν. http://www.duc.nu/movies/ ΠΩΠΩΠΩ το φωτογραφία ανέβασαν..........:eyepop: :eyepop:
Αν η χόνδα φτιάξει τρικύλινδρο για τα MotoGP θα <πουλήσω το Fazer*> και θα πάω να πάρω Triumph 675.
Πάντως όσο περνάει τα χρόνια καταλαβαίνω πως η χόνδα βρίσκεται σε κρίση.
*Έλα, ένα αστείο είπα.
που και να ξερες απο ποτε εχει ετοιμασει τρικυλινδρο μοτερ η honda....
αν και suzukaκιας στην καρδια, στον τομεα της εξελιξης της τεχνολογιας η honda ειναι αρκετα μπροστα
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Πάλι σας βλέπω πρωϊνούς - πρωϊνούς......
:lol:
:beer: :beer: χαχα σωστόστ!!
Έχει και Μέγαρα Supermoto τη Κυριακή το μεσημέρι...
Πρέπει να φτιάξω πλάνο!!
vassilis88
21/09/2006, 18:46
Έλα ρε μαν. http://www.duc.nu/movies/ ΠΩΠΩΠΩ τι φωτογραφία ανέβασαν..........:eyepop: :eyepop:
omg!!:eyepop: :eyepop:
panayiotis
21/09/2006, 19:53
Hayden και Rossi δίνουν τέλος στη διένεξη της κίτρινης σημαίας.
Οι διεκδικητές του τίτλου Nicky Hayden και Valentino Rossi έδωσαν τέλος στα σχόλια για τη μη επιβολή ποινής στον Ιταλό αναβάτη όταν προσπέρασε αντικανονικά στον αγώνα της Αυστραλίας. Αν και καθώς φαίνεται δεν υπήρξε αμφιβολία όσον αφορά την ύπαρξη παράβασης από τον παγκόσμιο πρωταθλητή για το προσπέρασμα που έκανε στον Casey Stoner το γεγονός είναι ότι διέφυγε την ποινή.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος ταχύτητας όταν διαπιστωθεί παράβαση αυτού του είδους ο αναβάτης πάει πίσω θέσεις ανάλογα με την υπόδειξη των αγωνοδικών. Η ποινή πρέπει να ανακοινωθεί στην ομάδα και μετά να βγεί ενημερωτική πινακίδα στον αναβάτη μέσα στους επόμενους τρεις γύρους. Αν ο αναβάτης αγνοήσει την πινακίδα τότε του επιβάλλεται ποινή διέλευσης από τον διάδρομο των πιτ(Ride through penalty). Ο μόνος τρόπος για τον αναβάτη για να μην τιμωρηθεί είναι αφού διαπιστώσει την παραβίαση του κανόνα που έκανε να σηκώσει το χέρι του και να αφήσει ξανά να τον προσπεράσει ο αναβάτης τον οποίο πέρασε. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιβάλλεται ποινή.
Καθώς όμως ο Ιταλός πρωταθλητής δεν σήκωσε το χέρι του ούτε άφησε τον Stoner να ξαναπεράσει θα έπρεπε να λάβει ποινή από τους αγωνοδίκες , οι οποίοι καθώς φαίνεται έμαθαν για την παραβίαση των κανόνων μετά τον αγώνα και πλέον ήταν αργά για την επιβολή ποινής.
Ο Hayden που από τη θέση που ήταν είδε καθαρά την παραβίαση που έκανε ο Rossi, ήταν φανερά ενοχλημένος που δε τιμωρήθηκε αλλά ήταν πλέον ήρεμος όταν ρωτήθηκε στο Motegι για το συμβάν. "Είναι κάτι που έγινε την προηγούμενη βδομάδα, καιρός είναι να το ξεχάσουμε πλέον. Το να καθόμαστε εδώ, να κλωτσάμε να φωνάζουμε και να παραπονιόμαστε δεν θα κάνει σε κανέναν καλό. Το γεγονός είναι ότι ο Rossi δεν πέρασε εμένα με κίτρινη σημαία και δεν είχα πραγματικό λόγο να επιμείνω", δήλωσε ο Αμερικανός αναβάτης.
"Όλα αυτά έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα ήρθαμε εδώ για να αγωνιστούμε και έχουμε τρεις αγώνες ακόμα ως το τέλος. Είναι πολύ καλός συναγωνιστής και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την νίκη αφήνοντας όλα τα άλλα να ξεχαστούν. Έτσι είναι οι αγώνες", πρόσθεσε.
Ο Rossi από την άλλη πλευρά υποστηρίζει ότι δεν είδε τις κίτρινες σημαίες και σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί γιατί ο Αυστραλός αναβάτης τον ξαναπέρασε στην έξοδο της στροφής.
"Δεν είδα τις κίτρινες σημαίες στο Phillip Island και ενώ άλλοτε ήμουνα άτυχος με αυτές , τώρα στάθηκα τυχερός", δήλωσε ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής , από τον οποίο αφαιρέθηκε η νίκη του στο Βρεττανικό Grand Prix το 2003 για παρόμοια προσπέραση , αλλά νίκησε τον αγώνα της Αυστραλίας την ίδια χρονιά παρά την ποινή των 10 δευτερολέπτων που του επιβλήθηκε για τον ίδιο ακριβώς λόγο!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
:beer: :beer: χαχα σωστόστ!!
Έχει και Μέγαρα Supermoto τη Κυριακή το μεσημέρι...
Πρέπει να φτιάξω πλάνο!!
χλωμό το βλέπω για το Σ,Κ Μέγαρα. Ο καιρός έχει σκοπό να μας μουσκέψει...:bigcry:
περιμένοντας τον :sun:
H.A.Balafoutre
21/09/2006, 21:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
που και να ξερες απο ποτε εχει ετοιμασει τρικυλινδρο μοτερ η honda....
αν και suzukaκιας στην καρδια, στον τομεα της εξελιξης της τεχνολογιας η honda ειναι αρκετα μπροστα
Καλά εδώ δεν ξέρουν οι εργοστασιακοί οδηγοί και ξέρεις εσύ?
Anyway.
panayiotis
21/09/2006, 21:40
Η δευτερη στον κοσμο χωρα σε πωλησεις DUCATI μετα την Aμερικη!!
62684
ROSSI 1ST
Valentino Rossi sent out a warning to championship leader Nicky Hayden as he blitzed his rivals on the opening day of practice for the Japanese GP with a lap 0.4 seconds faster than anyone else.
The 27-year-old Italian, who was second in morning practice, blasted a stunning lap of 1:46.981 around Motegi two minutes from the end of the afternoon session to show that he and Yamaha will be serious victory contenders in Sunday’s race.
Behind the five-time world champion, and continuing the form Kawasaki showed in Australia, was Shinya Nakano ahead of his home Grand Prix, with Phillip Island winner Marco Melandri third on his Fortuna Honda.
Fourth was Rossi's American team-mate Colin Edwards, who briefly held the top spot near the end of the second hour, with his countryman Hayden fifth on his Repsol Honda.
Morning pace-setter John Hopkins faded to eighth on his Suzuki, after taking a trip through the gravel in the second half of the session at the tricky downhill turn 12.
Australian Casey Stoner and Spainard Jose Luis Cardoso also went through the same gravel trap, both filling their bikes with stones.
Another Spaniard, Dani Pedrosa, who is 32 points behind in the championship race, avoided the gravel but could only set the 15th fastest time – as he had in the earlier session – and looks set for a difficult weekend.
Don't forget to log on to eurosport.com from 07:00 CET (06:00 BST) for LIVE coverage of qualifying on Saturday morning.
FREE
LIVE TABLE Driver Time Laps
1 V. Rossi (ITA) Yamaha 1:46.981
2 S. Nakano (JPN) Kawasaki 1:47.315
3 M. Melandri (ITA) Honda 1:47.449
4 C. Edwards (USA) Yamaha 1:47.581
5 N. Hayden (USA) Honda 1:47.610
6 T. Elias (ESP) Honda 1:47.646
7 L. Capirossi (ITA) Ducati 1:47.731
8 J. Hopkins (USA) Suzuki 1:47.915
9 R. De Puniet (FRA) Kawasaki 1:47.982
10 K. Roberts (USA) KR Honda 1:48.002
11 C. Stoner (AUS) Honda LCR 1:48.059
12 M. Tamada (JPN) Honda 1:48.160
13 S. Gibernau (ESP) Ducati 1:48.313
14 K. Akiyoshi (JPN) Suzuki 1:48.317
15 D. Pedrosa (ESP) Honda 1:48.389
16 N. Matsudo (JPN) Kawasaki 1:48.772
17 C. Vermeulen (AUS) Suzuki 1:49.448
18 J. Ellison (ENG) Yamaha 1:49.683
19 A. Hofmann (GER) Ducati 1:49.761
20 C. Checa (ESP) Yamaha 1:49.889
21 J. Cardoso (ESP) Ducati 1:51.138
ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΠΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ.....
62727
Για την μεταδωση
ρε παιδια αυτα τα καναλια ειναι δορυφορικα που αναφερεται, γιατι δε σκαμπαζω....
και γιατι η ετ3 δε το δειχνει ζωντανα το πρωι???
Για τον αγωνα
βλεπω τη Yamaha πολυ δυνατη στους τελευταιους αγωνες
:smokin:
για δες και αυτές:
1 (http://www.sportbikerider.us/index.cfm?fuseaction=displayit&Picture_ID=58827)
2 (http://www.sportbikerider.us/index.cfm?fuseaction=displayit&Picture_ID=58825)
3 (http://www.sportbikerider.us/index.cfm?fuseaction=displayit&Picture_ID=56121)
4 (http://www.sportbikerider.us/index.cfm?fuseaction=displayit&Picture_ID=52425)
5 (http://www.sportbikerider.us/index.cfm?fuseaction=displayit&Picture_ID=52421)
6 (http://www.sportbikerider.us/index.cfm?fuseaction=displayit&Picture_ID=49831)
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
Για την μεταδωση
ρε παιδια αυτα τα καναλια ειναι δορυφορικα που αναφερεται, γιατι δε σκαμπαζω....
Για τον αγωνα
βλεπω τη Yamaha πολυ δυνατη στους τελευταιους αγωνες
μάλλον επειδή ο κόσμος κοιμάται ?:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
panayiotis
22/09/2006, 12:06
Ο CAPIROSSI ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΓΩΝΑ ''ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ''
O αναβάτης της Ducati Marlboro's Loris Capirossi φάνηκε ενοχλημένος από τον εκθρονισμό της πρώτης θέσης των ελεύθερων δοκιμαστικών της Παρασκευής από τους ανταγωνιστές του που δοκίμαζαν λάστιχα qualifying αλλά ήταν ''χωρίς αμφιβολία''ο ταχύτερος όλων με λάστιχα αγώνα.
Ο Ιταλός αναβάτης νικητής της pole position αλλά και του αγώνα το 2005 και που αναμένεται να παλέψει σκληρά για τη νίκη την Κυριακή ήταν πρώτος στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά μέχρι που οι αντίπαλοι του έβαλαν qualifying λάστιχα και τον εκτόπισαν στην έβδομη θέση.
''Είμαι χαρούμενος ,είπε ο Loris, με ότι κάναμε σήμερα καθώς και με το ρυθμό αγώνα που είχα. Πιστεύω πως είμαστε οι ταχύτεροι γιατί έκανα πολλούς γρήγορους γύρους με λάστιχα αγώνα. Το απόγευμα δοκίμασα δύο νέα πίσω λάστιχα Bridgestone.Το ένα το χρησιμοποίησα για λίγους μόνο γύρους ενώ με το δεύτερο έκανα πολλούς.Ο ρυθμός μου ήταν πολύ γρήγορος με αυτό το λάστιχο και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήμουνα ο μόνος που γυρνούσε στο 1,47,7 με λάστιχα αγώνα άρα η έβδομη θέση μου δεν δίνει την πραγματική εικόνα μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι βιάζονται να βάλουν λάστιχα qualifying!Πιστεύω ότι ο καιρός θα παραμείνει καλός γιατι νομίζω πως μπορούμε να βελτιώσουμε ακόμα λίγο το στήσιμο της Ducati.Ξεκινήσαμε σήμερα με υο διαφορετικές ρυθμίσεις το πρωί και το απόγευμα κάναμε έναν συνδυασμό και των δυο πρωινών .Η μοτο είναι οκ τα λάστιχα είναι οκ επίσης και είμαι απόλυτα έτοιμος να αξιοποιήσω και τα δύο''
Ο team-mate του Loris , Sete Gibernau θύμισε ότι και παλαιότερα υστερούσε στην Ιαπωνική πίστα αλλά ήταν για αυτόν σταθερή η πρώτη μέρα των δοκιμών έχοντας τον δέκατο τρίτο χρόνο με λάστιχα αγώνα και γυρνώντας μισό δευτερόλεπτο πιο αργά από το χρόνο του Capirossi.
''Είναι μια πίστα που ποτέ δεν αισθάνθηκα άνετα, έτσι σήμερα προσπάθησα να μείνω έξω με λάστιχα αγώνα για να μάθω αλλά και να δώ την κατεύθυνση στην οποία θα πρέπει να εστιάσω την προσοχή μου. Και οι δύο σημερινές δοκιμές πήγαν καλά και πιστεύω πως αρχίζω να καταλαβαίνω τι χρειάζεται για να πάω γρήγορα εδώ, απλά χρειαζόμουνα να κάνω πολλούς γύρους με λάστιχα αγώνα και απότι φαίνεται είναι χάσιμο χρόνου να δοκιμάζει κανείς λάστιχα qualifier αν και όπως είδα όλοι αυτό κάνουν. Χρειάζεται να προσαρμόσω το φρενάρισμα μου σε αυτή την πίστα, πιστεύω πως οδηγώ καλά τη μοτο μου ,απλά φρενάρω για περισσότερο χρόνο και πρέπει να μειώσω το χρόνο φρεναρίσματος. Το φρενάρισμα είναι σπουδαίος παράγοντας εδώ. Δοκιμάσαμε δύο ρυθμίσεις σήμερα και για αύριο θα κάνουμε ένα συνδυασμό και των δύο και θα δούμε…''
''Οι δύο αναβάτες δεν έκαναν ούτε ένα γύρο με λάστιχα qualifying'' είπε ο υπεύθυνος της Bridgestone Shinji Aoki.''Το γεγονός ότι ο Loris ήταν 0.3 δεύτερα ταχύτερος από όλους για τον περισσότερο χρόνο των απογευματινών δοκιμών δείχνει ότι η Ducati θα είναι ισχυρός αντίπαλος στο Motegi''
panayiotis
22/09/2006, 12:38
O NICKY HAYDEN ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΔΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ HONDA
Ανακοινώθηκε σήμερα ότι ο Nicky Hayden υπέγραψε συμβόλαιο και παραμένει στην Repsol Honda για τα επόμενα δυο χρόνια.
Ο Αμερικανός είναι αναβάτης της Repsol Honda από το 2003 που έκανε το ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία και απολαμβάνει την μακράν πιο επιτυχημένη σεζόν του με δύο νίκες εννέα πόντιουμ και βρίσκεται 21 βαθμούς μπροστά από τον Valentino Rossi ενώ μένουν τρείς αγώνες αλλά όπως φαίνεται υπήρχε κάποια καθυστέρηση για το #69 να αποφασίσει για το συμβόλαιο του.
Ο Hayden υποστήριξε ότι απλά ήταν επικεντρωμένος στο πρωτάθλημα αλλα διάφορες πληροφορίες λένε πως είχε προτάσεις από τη Yamaha(που προσπάθησε να τον πάρει το 2003) και τη Ducati. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες η αντιπρόταση της Honda υπερσκέλισε την προσφορά των αντιπάλων εταιριών αλλά όπως εκμυστηρεύτηκε ο Hayden είχε ''πολύ σοβαρές προσφορές'' από άλλες ομάδες.
Με το νέο συμβόλαιο του ο Hayden παραμένει μαζί με τον star rookie Dani Pedrosa,και αυτό σημαίνει ότι την Δευτέρα μετά τον αγώνα θα δοκιμάσουν μαζί το μυστηριώδες 800 της Honda.
Όλα αυτά μάλλον βελτιώνουν τις πιθανότητες του Colin Edwards να μείνει στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha αλλά και ο Sete Gibernau θα αισθάνεται πιο σίγουρος ότι θα μείνει στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati μαζί με τον Loris Capirossi
62759
Αρχικά δημιουργήθηκε από panayiotis
O NICKY HAYDEN ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΔΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ HONDA
...και αυτό σημαίνει ότι την Δευτέρα μετά τον αγώνα θα δοκιμάσουν μαζί το μυστηριώδες 800 της Honda.
όπως καταλαβαινεις όλοι μας περιμενουμε φωτο απο το 800 της Honda :smokin:
V3 θα ειναι ρε συ ???
dirtbird
22/09/2006, 13:36
όπως καταλαβαινεις όλοι μας περιμενουμε φωτο απο το 800 της Honda :smokin:
V3 θα ειναι ρε συ ???
O Διατσίδας δεν έλεγε ότι θα είναι V4?:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
O Διατσίδας δεν έλεγε ότι θα είναι V4?:confused:
Ο Διατσίδας λέει ότι του κατέβει! Αυτόν θα ακούμε?
H.A.Balafoutre
22/09/2006, 16:10
για δες και αυτές:
1 (http://www.sportbikerider.us/index.cfm?fuseaction=displayit&Picture_ID=58827)
2 (http://www.sportbikerider.us/index.cfm?fuseaction=displayit&Picture_ID=58825)
3 (http://www.sportbikerider.us/index.cfm?fuseaction=displayit&Picture_ID=56121)
4 (http://www.sportbikerider.us/index.cfm?fuseaction=displayit&Picture_ID=52425)
5 (http://www.sportbikerider.us/index.cfm?fuseaction=displayit&Picture_ID=52421)
6 (http://www.sportbikerider.us/index.cfm?fuseaction=displayit&Picture_ID=49831)
Τι να λέμε τώρα, τι να λέμε η κοπέλα είναι παθιασμένη με του Ducati.:rotflmao: :rotflmao: :lol:
Giorgos19
22/09/2006, 16:13
για δες και αυτές:
Ti φτιαχνει ο ανθρωπος οταν εχει κεφια....
για το ducati μιλαω ε??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
panayiotis
22/09/2006, 19:44
62788
panayiotis
22/09/2006, 20:06
:sun:
62789
panayiotis
22/09/2006, 20:08
:)
62790
panayiotis
22/09/2006, 20:10
:smilea:
62791
panayiotis
22/09/2006, 20:11
:eek:
62792
panayiotis
22/09/2006, 20:13
:winka:
62793
panayiotis
22/09/2006, 20:16
62794
panayiotis
22/09/2006, 20:18
:p
62795
panayiotis
22/09/2006, 20:20
:ZZZ:
62796
panayiotis
22/09/2006, 20:21
62797
panayiotis
22/09/2006, 20:24
:ninja:
62799
panayiotis
22/09/2006, 20:25
:wacko:
62800
panayiotis
22/09/2006, 20:27
:ninja: :ninja:
62801
panayiotis
22/09/2006, 20:29
:blush:
62804
panayiotis
22/09/2006, 20:30
:rolleyes:
62805
panayiotis
22/09/2006, 21:31
sergio gadea
62814
panayiotis
22/09/2006, 21:32
alex de angelis
62816
panayiotis
22/09/2006, 21:35
alvaro bautista
62818
panayiotis
22/09/2006, 21:36
alvaro bautista 19
62819
panayiotis
22/09/2006, 21:39
jorge lorenzo
62821
panayiotis
22/09/2006, 21:40
Hector Barbera
62822
panayiotis
22/09/2006, 21:42
jorge 48
62823
panayiotis
22/09/2006, 21:45
:o
62825
panayiotis
22/09/2006, 21:46
Barby #80
62826
panayiotis
22/09/2006, 21:47
:winka: :ninja:
62827
panayiotis
22/09/2006, 21:50
Chris Vermeulen
62829
panayiotis
22/09/2006, 21:52
Nicky Hayden and Suguru Kanazawa
62830
panayiotis
22/09/2006, 21:55
Nicky Hayden and Honda RCV 211 2006
62832
Για την μεταδoση
Γιατί εμείς στην Ελλάδα πάμε χαλλλλαρά.
Άσε που δε μπορεί η ΕΤ3 να χαλάσει το πλούσιο πρόγραμμά της στις 7 το πρωί:sick: και μετά να το ξαναβάλει το μεσημέρι...
Από την άλλη πως θα βγάλει τα λεφτά της η Nova???E? (είναι το χρήμα στη μέση)
Τί να λέμε τώρα...
===========================================
Τί βλέπω στην εκκίνηση? Χμμμ...:D :beer:
1. Capirossi
2. Rossi
3. Melandri
4. Nakano
5. Gibernau
6. Elias
7. Hill Billy Hayden
8. de Puniet
9. Pedrosa
10. Edwards
Άντε... καλό αγώνα!:beer:
panayiotis
23/09/2006, 21:18
:smilea:
62954
panayiotis
23/09/2006, 21:19
:)
62955
panayiotis
23/09/2006, 21:20
:sun:
62956
panayiotis
23/09/2006, 21:20
.
62957
panayiotis
23/09/2006, 21:21
,
62958
panayiotis
23/09/2006, 21:22
/
62959
panayiotis
23/09/2006, 21:22
;)
62960
panayiotis
23/09/2006, 21:23
:eyepop:
62961
panayiotis
23/09/2006, 22:09
:winka:
62962
panayiotis
23/09/2006, 22:12
:eyepop:
62963
panayiotis
23/09/2006, 22:14
:look:
62964
panayiotis
23/09/2006, 22:18
:cool:
62965
panayiotis
23/09/2006, 22:20
marco 33
62966
panayiotis
23/09/2006, 22:23
:wacko:
62967
panayiotis
23/09/2006, 22:28
JOHN HOPKINS.THE MISTER WHEELIE!!
62968
panayiotis
23/09/2006, 22:30
CHRIS 71
62969
panayiotis
23/09/2006, 22:46
alex 7
62970
panayiotis
23/09/2006, 22:48
bautista helmet
62971
panayiotis
23/09/2006, 22:51
:wave2: :wave2:
62972
1 Capirossi
2 Rossi
3 Melandri
Και οι διαφορα με τον βλακα πλεον στους 12.
Dodok edessa
24/09/2006, 08:06
τι εγινε τελικα το πηρε ο capirexx ???
καλα ρε γαμωτο τι ωρα το εδειξε παλι ?
:mad:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ LORIS CAP !!!!!
Loris Capirossi led from pole to flag to win the MotoGP Japanese Grand Prix for the second year in a row and for his third victory this season.
It could also have been a race that proved really important in the championship as Valentino Rossi finished second but current championship leader Nicky Hayden only managed fifth.
It means the gap for the title is down to just twelve points with only two races remaining.
ROOOOOSSSSSSI -12 FROM ....HAYDEN :bawl:
Loris Capirossi has won the MotoGP Japanese Grand Prix in a race that might prove hugely significant in the outcome of the 2006 rider’s championship.
Current title leader Nicky Hayden could only manage fifth whilst his nearest rival Valentino Rossi increased the pressure by finishing in second. That means the gap is cut down to just twelve points with only two races remaining.
Italian Capirossi led from pole to flag in a replica of his victory at the Motegi circuit last year.
He faced challenge for the podium top spot from both Fortuna Honda's Marco Melandri, who got a great start off the line and in the latter part of the race from his countryman Rossi. But he always looked comfortable out front and in the end took the chequered flag on his own.
Camel Yamaha's Rossi, meanwhile, knew he had to get a good points haul - especially in a race where his challenger was struggling so much. However, after passing Melandri for second, he attempted to overhaul the leader who got wind of what he was doing and increased his speed building up a nice lead. Rossi settled for being runner up.
Repsol Honda's Hayden struggled from the very beginning of the race. All the riders were held on the grid longer than usual as they waited for the lights to go out. The American then got a bad start as his front tyre lifted as he hit the power. Dropping down to eighth he never really looked like he could get up the order.
He went on to spend the majority of the race in sixth, frustrated behind local boy Shinya Nakano. Unfortunately for the crowd Nakano fell on the final lap, gifting Hayden 5th position and one more vital point.
There was something to celebrate though as his points meant Honda win the constructor's title and Repsol Honda win the team title.
So it's only the rider's championship to be decided. The gap's down to just 12 points and with 50 points still available, it looks like this year the title decider will be going right to the wire. However, both Rossi and Hayden say Estoril, the venue for the Portuguese Grand Prix in three weeks, is not their favourite circuit.
1.CAP
2.ROS
3.MEL
4.GIB
5.HAY (META ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΝΑΚ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΥΡΟ)
6.ELIAS
7.ΗΛΙΑΣ
7.PED
8.EDW:rotflmao:
A, 10.30 MAGNHTOSKOPISI APO EUROSPORT:sun:
Απο eurosport.com :
Loris Capirossi has won the MotoGP Japanese Grand Prix in a race that might prove hugely significant in the outcome of the 2006 rider’s championship.
Current title leader Nicky Hayden could only manage fifth whilst his nearest rival Valentino Rossi increased the pressure by finishing in second. That means the gap is cut down to just twelve points with only two races remaining.
Italian Capirossi led from pole to flag in a replica of his victory at the Motegi circuit last year.
He faced challenge for the podium top spot from both Fortuna Honda's Marco Melandri, who got a great start off the line and in the latter part of the race from his countryman Rossi. But he always looked comfortable out front and in the end took the chequered flag on his own.
Camel Yamaha's Rossi, meanwhile, knew he had to get a good points haul - especially in a race where his challenger was struggling so much. However, after passing Melandri for second, he attempted to overhaul the leader who got wind of what he was doing and increased his speed building up a nice lead. Rossi settled for being runner up.
Repsol Honda's Hayden struggled from the very beginning of the race. All the riders were held on the grid longer than usual as they waited for the lights to go out. The American then got a bad start as his front tyre lifted as he hit the power. Dropping down to eighth he never really looked like he could get up the order.
He went on to spend the majority of the race in sixth, frustrated behind local boy Shinya Nakano. Unfortunately for the crowd Nakano fell on the final lap, gifting Hayden 5th position and one more vital point.
There was something to celebrate though as his points meant Honda win the constructor's title and Repsol Honda win the team title.
So it's only the rider's championship to be decided. The gap's down to just 12 points and with 50 points still available, it looks like this year the title decider will be going right to the wire. However, both Rossi and Hayden say Estoril, the venue for the Portuguese Grand Prix in three weeks, is not their favourite circuit.
Vstrommer71
24/09/2006, 11:24
Oποτε παμε για συγκλονιστικο φιναλε και παμε για δυο φανταστικους τελευταιους αγωνες!
Vai Valle!!!!!
panos_sin
24/09/2006, 11:32
Vale και ξερό ψωμί αλλά και ο Capi είναι απίστευτος στους τελευταιους αγώνες!!!:beer:
xastoukopsaro
24/09/2006, 12:33
poso kwlofardos mporei na einai aytos o hayden???
Tsakalaki
24/09/2006, 12:52
Ξύπνημα στις 7:48....τελικά, ούτε καφές, ούτε μπύρα....Πορτοκαλάδα και κανα τυροπιτάκι.....ξεκηνά ο αγώνας και ο Καπιρόσι δεν μασάει τ' αφτιά του...Απο την Πολ ποζίσιον δεν καταλαβαίνει τίποτα. ο μελάντρι λίγο πήγε να του πει κάτι αλλά μπάαααααα....ο Ρόσι παραδοσιακά δεν κάνει καλές εκκινήσεις και όταν στον 14ο γύρο πέρασε τον Μελάντρι, όλοι είπαμε "και τώρα οι δυο τους...." Καπιρόσι και Ρόσι...Α, για να μην αδικούμε τον πρωτοπόρο, ο Χέιντεν (ξέρετε ο...KFC) βουλόδερνε στην 7ο..6η θέση. Και εκεί που λέτε όλοι περιμέναμε (εγώ δηλαδή σπίτι που έβλεπα τον αγώνα....) να δούμε μάχη όπως στη Μαλαισία...."Άκυρο ψηλέ" μου είπε ο Καπιρέξ.....έβαλε το κεφάλι κάτω, δάμασε όπως πολύ καλά ξέρει το ΝΤουκατάκι του και βουρ στον πατσά. το 1.2'' έγινε 4'' με αποτέλεσμα 3 γύρους πριν απο τη καρό σημαία η σεμνή τελετή να τελειώσει. Ο Μελάντρι μόνος τρίτος δεν απειλήθηκε απο τον Ζιμπερνάου, ο οποίος ούτε που έβλεπε που είναι ο 5ος Νακάνο...Ο Νακανούλης λοιπόν ήταν σε όλο τον αγώνα μπροστά απο τον Χέιντεν...αλλά αν δε πάρεις της τελευταία στροφή, δεν τερματίζεις, σωστά;;; ο νακάνο δεν την πήρε, ο Χέιντεν΄τερμάτησε 5ος και πλέον η διαφορά του απο τον Ρόσι είναι στους 12 βαθμούς. Κάτι που σημαίνει πως αν ο Ρόσι κερδίσει στους δυο επόμενους αγώνες (Εστορίλ και Βαλένθια) στέφεται πρωταθλητής. Αν.....γιατί ο Χέιντεν είναι ακόμαπρώτος με +12....
Αυτά.....έτσι είδα τον αγώνα...και τώρα τέλος τα ξυπνήματα...νορμάλ ώρες σε Πορτογαλία και Ισπανία...
Ιταλία κάργα εεε??? πρώτες θέσεις!!! μάλλον για χαβαλέ μεταξύ τους το κάνουν τα κωλόπαιδα... είναι και φιλαράκια...! :p :D