Σύνδεση

View Full Version : Akraio Atixima PARALIAKI...

Kenai
20/09/2006, 08:11
Mpaino simera sto magazi o thios kapnizei (den kapnizei kanonika)kai fonazei na pouliso tin mixani kai tetoia...to proi eide prota mia mixani pesmeni ston alimo konta kai epeita ena TETRAKSONIKO na exei ton odigo stis rodes tou anamesa...Kalo taksidi file kai kali tixi se mas pou odigame kathe mera stin paraliaki...

villy
20/09/2006, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kenai
Mpaino simera sto magazi o thios kapnizei (den kapnizei kanonika)kai fonazei na pouliso tin mixani kai tetoia...to proi eide prota mia mixani pesmeni ston alimo konta kai epeita ena TETRAKSONIKO na exei ton odigo stis rodes tou anamesa...Kalo taksidi file kai kali tixi se mas pou odigame kathe mera stin paraliaki...

Τι γίνεται ρε γαμώτη μου...:mad: :mad: :mad:

πάλι ατύχημα....

:( :( :( :( ...

adam_tsouk
20/09/2006, 08:58
εγω χτες ειδα μια που της εσκασε μια γλαστρα στο κεφαλι και της το ανοιξε στα δυο.

να πουλησουμε τις γλαστρες

:rolleyes:

Το εχουμε συζητησει χιλιαδες φορες οτι αυτη ΔΕΝ ειναι η λυση...

Κριμα για το παληκαρι....:(

Kenai
20/09/2006, 09:04
o antrhopos eixe sokaristei mono sto theama,ti allo na pei?

adam_tsouk
20/09/2006, 09:16
o antrhopos eixe sokaristei mono sto theama,ti allo na pei?

δεν τον κατηγορω, προς θεου!

mbjp
20/09/2006, 10:00

Καλο ταξιδι στο παλικαρι..

προσοχη ρε γαμωτο στη ζουγκλα..προσοχη :( :( :(

TROOPER
20/09/2006, 10:09
:(

latris mixanis
20/09/2006, 12:35
Ευτυχώς που δεν παρακολουθεί η μητέρα μου ή δεν έχει δει τίποτα γιατί θα είχα μουρμούρα...
Κρίμα για το παιδί:sad:

Cpt. Haddock
20/09/2006, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Ευτυχώς που δεν παρακολουθεί η μητέρα μου ή δεν έχει δει τίποτα γιατί θα είχα μουρμούρα...

παρομοίως... :look:

ειδικά τώρα. :sad: :sick:

latris mixanis
20/09/2006, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
παρομοίως... :look:

ειδικά τώρα. :sad: :sick:

Άσε γιατί σκοτώθηκε μιας φίλης μας η κόρη 20χρονών με τη μηχανή :sad:

H.A.Balafoutre
20/09/2006, 13:47
:sad:

Alx 84
20/09/2006, 14:16
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

Giorgos19
20/09/2006, 14:28
Ενας γνωστος μου ηταν κοντα στο ατυχημα.Απ'ο,τι εμαθα επεβαιναν 2 ατομα στη μηχανη.Το παιδι που πεθανε ηταν ο συνεπιβατης.
Τι εγινε?Το κλασσικο...Η νταλικα ηταν στην δεξια λωριδα και η μηχανη κινουνταν αναμεσα στα υπολοιπα οχηματα.Ε καποια στιγμη του τη βαρεσε του φορτηγατζη και πηγε να αλλαξει λωριδα χωρις να ελεγξει,χωρις να αναψει φλας κλπ.Αποτελεσμα?Αυτο που ολοι ξερουμε.Τους πλακωσε με τις πισω ροδες.....Η μηχανη εγινε λιωμα το ιδιο και ο συνεπιβατης.Για να τον απεγκλωβισουν να φανταστειται δεν εκαναν την νταλικα μπροστα,αλλα εφεραν γερανο και τη σηκωσαν....:sad:

Τι να πουμε παιδια....Οσο και να προσεχουμε εμεις θελει και λιγο τυχη για να πηγαινουν παντα ολα καλα...:sad:

latris mixanis
20/09/2006, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Ενας γνωστος μου ηταν κοντα στο ατυχημα.Απ'ο,τι εμαθα επεβαιναν 2 ατομα στη μηχανη.Το παιδι που πεθανε ηταν ο συνεπιβατης.
Τι εγινε?Το κλασσικο...Η νταλικα ηταν στην δεξια λωριδα και η μηχανη κινουνταν αναμεσα στα υπολοιπα οχηματα.Ε καποια στιγμη του τη βαρεσε του φορτηγατζη και πηγε να αλλαξει λωριδα χωρις να ελεγξει,χωρις να αναψει φλας κλπ.Αποτελεσμα?Αυτο που ολοι ξερουμε.Τους πλακωσε με τις πισω ροδες.....Η μηχανη εγινε λιωμα το ιδιο και ο συνεπιβατης.Για να τον απεγκλωβισουν να φανταστειται δεν εκαναν την νταλικα μπροστα,αλλα εφεραν γερανο και τη σηκωσαν....:sad:

Τι να πουμε παιδια....Οσο και να προσεχουμε εμεις θελει και λιγο τυχη για να πηγαινουν παντα ολα καλα...:sad:

Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τον νταλικέρη,ούτε να κατηγορήσω τα παιδιά:
Πολλές φορές κινούμαστε στις νεκρές ζώνες του καθρέφτη με αποτέλεσμα και να κοιτάξει ο άλλος δεν βλέπει τη μηχανή. Επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι είναι παράνομο ακόμη, να κινούμαστε ανάμεσα στα αμάξια . Έχουμε σκεφτεί ποτέ μας ότι αν χρειαστεί το οποιοδήποτε αμάξι να κάνει κάποιον ελιγμό ότι θα μας πάρει μαζί του?? Όχι, φυσικά γιατί δεν θα γίνει ΠΟΤΕ σε μας!!

alximistis
20/09/2006, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τον νταλικέρη,ούτε να κατηγορήσω τα παιδιά:
Πολλές φορές κινούμαστε στις νεκρές ζώνες του καθρέφτη με αποτέλεσμα και να κοιτάξει ο άλλος δεν βλέπει τη μηχανή. Επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι είναι παράνομο ακόμη, να κινούμαστε ανάμεσα στα αμάξια . Έχουμε σκεφτεί ποτέ μας ότι αν χρειαστεί το οποιοδήποτε αμάξι να κάνει κάποιον ελιγμό ότι θα μας πάρει μαζί του?? Όχι, φυσικά γιατί δεν θα γίνει ΠΟΤΕ σε μας!!

+1000!!!
Να με συγχωρείτε συντρόφιμοι μου αλλά έχει απόλυτο δίκιο!!!
Όπως ακριβώς τα λέει. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν το κάνουμε έτσι...
όσο και ο οδηγός να μην έβγαλε φλας όσο και αν δεν κοίταξε, αυτά στην τελική είναι απλώς λεπτομέρειες!
Το θέμα είναι να γλιτώσουμε εμείς!
Γι αυτό πρέπει να προσέχουμε τις τυφλές προσπεράσεις και τα χωσίματα ανάμεσα στα ΙΧ ειδικά αν αυτά είναι φορτηγά.
Κατά τα άλλα...
καλό ταξίδι στα παιδιά...

zephyr1
20/09/2006, 15:42
Αναμμενα φωτα,κορνα(οχι παντα),κοιταμε τον οδηγο να μας δει απο τους καθρεφτες και μετα παιρναμε.

Και ειμαστε παντα ετοιμη για ελιγμο.

Λυπαμαι για τα παιδια,..............:sad:

DrIoannis
20/09/2006, 16:23
:sad: :sad: :sad: Λυπάμαι για το παιδί.Κάτι αντίστοιχο παρολίγο να μου συμβεί εχτές μέσα στην πόλη,αλλά στη θέση της νταλίκα ήταν αυτοκίνητο.Μετά που ανέφερα στον οδηγό ότι θα πρέπει να κοιτάζει και λίγο τους καθρέφτες εκτός από το φλας που επίσης ξεχασε,μου απάντησε ότι εγώ πρεπει να προσέχω και δεν ήταν υποχρεωμένος να βλέπει τον καθρέπτη:confused: :confused: :confused:

Tropeas
20/09/2006, 17:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αναμμενα φωτα,κορνα(οχι παντα),κοιταμε τον οδηγο να μας δει απο τους καθρεφτες και μετα παιρναμε.

Και ειμαστε παντα ετοιμη για ελιγμο.

Λυπαμαι για τα παιδια,..............:sad: Ειδάλως κρατάμε τουλάχιστον μια 3-5μετρη απόσταση ανάλογα την απόστασή μας και πάντα όχι ακριβώς απο πίσω αλλά διαγώνια να έχουμε διέξοδο, και περνάμε ΜΟΝΟ όταν ή μας έχει δει ή όλες οι συνθήκες θα μας διευκολήνουν σε ενδεχόμενη αποφυγή ατυχήματος...:rolleyes:
Κρίμα για τα παιδιά...:sad: