View Full Version : Mήπως βρέχει
λίγο ή μου φαίνεται ??? :a7: :a7: :a7:
Trickster
21/09/2006, 20:12
Λίγο είναι το γκάζι της Trans μου,
αυτό όπως το ακούω εκεί έξω δεν θα είναι λίγο..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν και πήγαινα ταπα (δε το φωναζουμε! :rolleyes: ) προκειμενου να αποφυγω το συννεφο που με κυνηγουσε
με περικυκλωσε και μου την εσκασε απο μπροστά :look: :lol:
μέχρι και το σώβρακο! :(
:lol: :rotflmao: δε γαμιέται, ετσι να θυμομαστε οτι ειμαστε ζωντανοι, ουτως ή άλλως χρειαζομουν μπάνιο εγώ και η καλή μου ΚΤΜ) !
Σήμερα δοκιμάστηκαν τα καινούργια μου αδιάβροχα με την καταιγίδα και μπορώ να πω οτι έμεινα υπερ-ευχαριστημένος...
Χαλάλι τα ευρώ :D
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Σήμερα δοκιμάστηκαν τα καινούργια μου αδιάβροχα με την καταιγίδα και μπορώ να πω οτι έμεινα υπερ-ευχαριστημένος...
Και έγω δοκίμασα το REVIT και το αδιαβροχο παντελονι........στην ντουλάπα του σπιτιού...@@@το μυαλό μου @@@
5 λεπτά ήταν αρκετά να βραχώ όσο δεν βράχηκα ποτέ..με έπιασε με το καλοκαιρινό μπουφαν...:bigcry: :bigcry:
και χαιρετίσματα στο φίλο με το TDM κάτω απο την τέντα στην Παπανικολή... 2 λεπτά παρέας:wave2: :wave2:
marka? poso? kai apo pou? diairoumeno h oloswmo? :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
marka? poso? kai apo pou? diairoumeno h oloswmo? :wave2:
Διαιρούμενο, από τον PRS στη Μεσογείων, 50 ευρώ, με εγγύηση.
Έχει velcro στα πόδια, τσέπες στο πάνω μέρος και γενικά είναι πολύ καλή ποιότητα.
Μάρκα δεν θυμάμαι γιατί έκοψα τα ταμπελάκια και το λογότυπο που έχει πάνω δε μου λέει κάτι...
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
hidefnick
21/09/2006, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
λίγο ή μου φαίνεται ??? :a7: :a7: :a7:
μπααααααααα
μας φτείνουν να μην μας ματιάσουν:eyepop: :eyepop:
Vstrommer71
21/09/2006, 23:24
Διαιρούμενο, από τον PRS στη Μεσογείων, 50 ευρώ, με εγγύηση.
Έχει velcro στα πόδια, τσέπες στο πάνω μέρος και γενικά είναι πολύ καλή ποιότητα.
Μάρκα δεν θυμάμαι γιατί έκοψα τα ταμπελάκια και το λογότυπο που έχει πάνω δε μου λέει κάτι...
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Tωρα να ρωτησω,ΤΙ εγγυηση δινει ωρε ο Χρηστος?Ενα χρονο-απεριοριστα χλμ με βροχη?:rotflmao:
Σε καλο σου ρε Νικο,αδιαβροχο με...εγγυηση?
Μην στελνεις τετοια πραγματα γιατι θα σε παρει χαμπαρι κανας Τανασης και θα πεσει καζουρα!!! :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Tωρα να ρωτησω,ΤΙ εγγυηση δινει ωρε ο Χρηστος?Ενα χρονο-απεριοριστα χλμ με βροχη?
profanws επειδη τα αδιαβροχα ως γνωστον σκίζονται πολύ εύκολα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Tωρα να ρωτησω,ΤΙ εγγυηση δινει ωρε ο Χρηστος?Ενα χρονο-απεριοριστα χλμ με βροχη?:rotflmao:
Σε καλο σου ρε Νικο,αδιαβροχο με...εγγυηση?
Μην στελνεις τετοια πραγματα γιατι θα σε παρει χαμπαρι κανας Τανασης και θα πεσει καζουρα!!! :lol: :lol: :lol:
Κι όμως, που είναι η απορία ?
Πήρε νερό ? Εγγύηση > στο αλλάζουν.