View Full Version : Από εδώ αρχίσαμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
malista o kirios kapeos 8a mas ma8i na tin sikonoume orea lipon...
den pistevo na tin sproxnis pros ta piso ke kapia stigmi na patas to stand ke na sikonete moni tis?
giati mexri na to ma8oume afto 8a prepi na kanoume xiliometra prospa8ias me apotelesma na perpatame mia ora apo tin mixani os to spiti gia na feroume to spray tis alisidas as poume..
ektos ke an to kouvalame me sakouagiaz mazi mas ke opou tin sikosoume na kanoume tin doulia mas :rotflmao: :rotflmao:
ego pantos tin proti fora pou dokimasa na tin sikoso ta paratisa
ke na fantstis tin sikosa dio fores monos mou otan mou ixe pesi kato ti na po eprepe na se ixa gnorisi noritera simera 8a imoun ke ego proponitis stand gia africa:rotflmao: :rotflmao:
Ρε Afro δε μπορεί να πιστεύεις ότι δεν σηκώνεται (σηκώνεται σηκώνεται λέει....άμα είναι καλή η μαστόρισα:lol: ), τότε τα Varadero και τα GS που είναι κοντά στα 260 κιλά πως τα βλέπουμε σε διπλά stand?????
malista o kirios kapeos 8a mas ma8i na tin sikonoume orea lipon...
den pistevo na tin sproxnis pros ta piso ke kapia stigmi na patas to stand ke na sikonete moni tis?
giati mexri na to ma8oume afto 8a prepi na kanoume xiliometra prospa8ias me apotelesma na perpatame mia ora apo tin mixani os to spiti gia na feroume to spray tis alisidas as poume..
ektos ke an to kouvalame me sakouagiaz mazi mas ke opou tin sikosoume na kanoume tin doulia mas :rotflmao: :rotflmao:
ego pantos tin proti fora pou dokimasa na tin sikoso ta paratisa
ke na fantstis tin sikosa dio fores monos mou otan mou ixe pesi kato ti na po eprepe na se ixa gnorisi noritera simera 8a imoun ke ego proponitis stand gia africa:rotflmao: :rotflmao:
Το να την σηκώσεις άν σου έχει πέσει κάτω δεν είναι τόσο δύσκολο γιατί την πιάνεις από τις πίσω λαβές, βάζεις δύναμη στα πόδια να μη σου φύγει η μέση και μεταμορφώνεσαι σε Πύρρο Δήμα! Το να την σηκώσεις στο σταντ είναι άλλη ιστορία...
afrotwin
03/09/2004, 12:03
lipon 8a to kanoume a8lima tou silogou
arsi africa sto diplo stand 8a va8imologounte i prospa8ies o tropos ke ala sinafi 8a exoume ke epa8lo ena kafasi mpires i ena emplastro ke oti alo prokipsi
orea se kapia sinantisi 8a to ka8ierosoume
:rotflmao: :rotflmao:
KAPEOOOOOOOS...
Παρών λέει...
Οργάνωσε ένα μαθηματάκι pls
lipon 8a to kanoume a8lima tou silogou
arsi africa sto diplo stand 8a va8imologounte i prospa8ies o tropos ke ala sinafi 8a exoume ke epa8lo ena kafasi mpires i ena emplastro ke oti alo prokipsi
orea se kapia sinantisi 8a to ka8ierosoume
Και ΟΛΟΙ θα κατουρήσουμε πριν και μετά!
:D :D
afrotwin
03/09/2004, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Ρε Afro δε μπορεί να πιστεύεις ότι δεν σηκώνεται (σηκώνεται σηκώνεται λέει....άμα είναι καλή η μαστόρισα:lol: ), τότε τα Varadero και τα GS που είναι κοντά στα 260 κιλά πως τα βλέπουμε σε διπλά stand?????
den leei kanis oti den sikonete
ala me dio atoma fenete fisiologiko
ke me prostagma gia taftoxroni askisi dinamis tipou eeeeoopppp
afrotwin
03/09/2004, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από ngaxrv750
Και ΟΛΟΙ θα κατουρήσουμε πριν και μετά!
:D :D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
malon 8a paradosoume ta nefra mas....
Ωρε Αφρο,
τελικά σαν αφρικανος που είσαι,
τη σηκώνεις μόνος στο διπλό ή με 2ο άτομο???
:evil: :evil: :evil: :evil: :confused: :evil: :evil:
υγ.- Δεν ήμουν ντοπέ την σήκωσα με τις τρεις βαλίτσες επάνω :p
και μην ακούσω σχόλεια αφρο.:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Ωρε Αφρο,
Η μήπως πας να τη σηκώσεις ενω κάθεται πάνω το 2ο άτομο :rotflmao: :rotflmao: :lol: :D
Ωρε Αφρο,
Και για πες ξανά, από που ακριβώς την πιάνεις όταν τη σηκώνεις (με λεπτομέρειες! ) ? Τιμόνι και χερούλι πίσω ?
afrotwin
03/09/2004, 12:22
Ωρε Αφρο,
esi se ligo 8a tin sikosis ke se ena gero pou exoume stin gitonia pou exi taksi ena diari se opion tou tin sikosi...:rotflmao:
ti sikotis ise esi re pedi mou
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
more mpravo sou
Και για πες ξανά, από που ακριβώς την πιάνεις όταν τη σηκώνεις (με λεπτομέρειες! ) ? Τιμόνι και χερούλι πίσω ?
(Ο εξυμνακιας) :
:D
λοιπόν ακου μικρέ
(από τα αριστερά της μοτο) πιάνεις με αριστερό χέρι το τιμόνι και με δεξί χέρι την λαβή (ή τον σωλήνα της τριπλέτας ή αν δεν υπάρχει τίποτα το μαρσπιε του συοδηγού) που υπάρχει κάτω από το αριστερο πλαινο καπάκι (Στην αγορα 2ου σταντ περιλαμβάνεται και η λαβή που προσαρμόζεται πάνω στο πλαισιο). Με το δεξί πόδι πατάς το μοχλό του 2ου σταντ για να κατέβει και όπως είμαστε εξακολουθούμε να πατάμε με πολύ δύναμη (και παπουτσια όχι παντόφλες) το μοχλό του σταντ και ταυτόχρονα τραβάμε την μοτο με τα χέρια μας, προς τα πίσω.
Με τον ίδιο τρόπο την βγάζουμε από το διπλό σταντ.
ΠΡΟΣΟΧΗ και στις 2 περιπτωσεις να βεβαιωνόμαστε ότι δεν έχουμε ταχυτητα μεσα.
Οπως είπα και πιο πάνω στις πρωτες εξασκήσεις που θα κάνεται να υπάρχει και κάποιος φίλος στην άλλη πλευρα της μοτο για να σας βοηθήσει στην περίπτωση που παει να πέσει.
Μήτσος:wave2:
μα εγώ δεν θα την σηκώνω μόνος μου στο σταντ θα φωνάζω και 2-3 απο γύρω!!!.Πάντως προχθές που μου πλάγιασε την σήκωσά μόνος μου (8 χρόνια στα γυμναστήρια είναι αυτά :D )
Πέρα απο την πλάκα όμως το στάντ είναι χρήσιμο ειδικά όταν γρασάρω την αλυσίδα που δεν λέει να κόβω βόλτες το άφρικα μέσα στο δρόμο :rolleyes:
θα κοιτάξω κανένα μεταχειρισμένο γιατί το γνήσιο πρέπει να είναι απο τιτάνιο :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από HexDec
..... χρήσιμο ειδικά όταν γρασάρω την αλυσίδα :smokin: [/B]
Να κόψεις το γρασάρισμα και να αρχίσεις το λάδωμα:wave2:
Stergios69
03/09/2004, 13:23
Εγώ το σηκώνώ μόνος μου πιάνοντας το από τα κάγκελα για τις βαλίτσες και ομολογώ ότι είνια πολύ πιο εύκολο από ότι να το σηκώνω από την λαβή που πάει πακέτο με το κεντρικό σταντ.
afrotwin
03/09/2004, 15:54
kanonizete meting gia tin teleftea vdomada tou septemvri osi 8eloun na simetexoun as dosoun tin perioxi tous edo
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=4016
gia na vroume pia perioxi mas volevi olous
i sinantisi 8a ine tipou kafe ke ine anixti gia olous
ala kirios i afrikanoi ke afti 8a lif8oun ipopsin gia na vgi i topo8esia
sinantisis
se proti fasi kalo ine na gnoristoume ke na ksedialinoume diafora mistiria pou aforoun tin mixanes mas gia afto sas 8elo diavasmenous:D
meta apo afto to meting sigoura 8a kanonisoume eksormisis ke oti prokipsi ala 8eooro spoudeotero stin arxi na sinanti8oume ke na ekserevnisoume o enas ton alo:beer:
episis iparxoun zilotes apo alous tipous motosikleton pou grafoun diafora kakoi8i gia mas min dinete simasia:lol:
den fteme emis pou den exoun kati simantiko na kanoun ke asxolounte mazi mas iparxoun ke afti ti na kanoume....:lol:
:wave2:
Λάθος μήνυμα το προηγούμενο σόρυ προσπαθούσα να βάλω μια φοτό
Άλλη μία από την διαδρομή
4258
Κατά τις 3 τα ξημερώματα μετά από αρκετό ποτό
4261
makmar21
08/09/2004, 13:12
...... θα χορέψει και το παρδαλό κατσίκι....
Μετά την, ομολογουμένως, επιτυχή εκδρομή του ΚΑΠΗ Χαλανδρίου, στην Αγ. Άννα Ευβοίας, (περάσανε και για προσκύνημα στο Αϊ Γιάννη τον Ρώσο, μεγάλη η χάρη του!!), επιστρέψανε στα Άγια χώματα της Φλύας, για παγωτό καϊμάκι και ρυζόγαλο φούρνου!!!
(Μην σας ξεγελά το Africa στην φωτογραφία, με τρέϊλερ το πήγανε ως εκεί για ξεμπρόστιασμα!!).
Τέρμα τα αστεία, παιδιά σας χαίρομαι αφάνταστα. Μπράβο για την εκδρομή σας. Πολύ ευχάριστο να σας βλέπω σε φωτογραφίες που το φόντο είναι κάποιο άλλο μέρος εκτός από το σπίτι σας, το καφενείο της πλατείας κλπ.
Πάντα τέτοια, ξανά και ξανά και καμιά φορά μαζί.
Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα!!!!
afrotwin
10/09/2004, 12:16
re crssssssssssssssssssssssssss
pou pige afto to pedi pali:mad:
gia tin sela tou batzio reeeeeeeeeeeeeeee
kita to pm sou
:lol:
re crssssssssssssssssssssssssss
pou pige afto to pedi pali:mad:
gia tin sela tou batzio reeeeeeeeeeeeeeee
:lol:
Σελες Μοτο
Τόνη Μπάτζιο
Διοικητηριου 56, Θεσσαλονικη
Τηλ.: 2310 524260
afrotwin
13/09/2004, 08:32
an kapios filos pige stin panelinia tis agias annas as mas pi merika logia gia tin sigketrosi,poses africa ixan ti diaskedastiko ixe ke ala stixia gia na kseroume ke emis ti xasame
lefteris777
18/09/2004, 12:31
mazepsame ke stixia gia odiki voi8ia
europassistanse
2103423631
2103423787
2103423814
afti opos anafere o filos hornet
se kaliptoun ke ektos eladas
mototrans
2109412200
6973694444
ke i gnosti expres service
stixia gia aftous sto 131
o gilos thanos anafere oti tou zitisan 100 euro ton xrono gia ananeosi !!!!!!!!
episis ELPA
2106068800
me 85 euro ton xrono
opos leei o filos superfour
ke kati asxeto lete i odiki voi8ia na exi kapia sxesi me ta odika ptina?:eyepop:
kala min apantate ine ritoriki erotisi
:rotflmao:
pliroforiaka exo express service kai emeina sta xania kai mou
apantisane oti den exoyne oxima gia mixani kia de mporoune na me exipiretisoyne
Εγώ πλήρωσα 52 ευρω στην ιντεραμερικαν γαι συμβολαιο 6 μηνων....προληπτικα..
τώρα θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα προβλημα που μου παρουσιαστηκε....
στα ξαφνικα μου μηδενιζει το trip computer..αλλες φορες το κανει συχνα αλλες σπανια...τι μπορει να συμβαινει...και αν διαβαζει και κανενας πατρινος μπορει να μου συστησει ηλεκτρολογο στην πατρα??
africanos31
20/09/2004, 06:07
για ολη την ελλαδα ελπα....
στ 20000 ΧΛΜ χαλασε η τρομπα βενζινης,στα 32000 (χθες μετα απο 14 μηνες παλι μου εκανε προβλημα.....!!) υπαρχει καοια αλλη υποψη εκτος απο Σαρακακη? σε τοσα λιγα χλμ 2 φορες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmak
στα ξαφνικα μου μηδενιζει το trip computer..αλλες φορες το κανει συχνα αλλες σπανια...τι μπορει να συμβαινει...και αν διαβαζει και κανενας πατρινος μπορει να μου συστησει ηλεκτρολογο στην πατρα??
Νομίζω φίλε μου ότι φταίει κάποια επαφή στο βίσμα του tripmaster και συγκεκριμένα στο ρευμα. Αν εχεις χρόνο μια μέρα βγάλε την μασκα μπροστα ωστε να εχεις προσβαση και κούνα τα καλωδιάκια που ξεκινάνε απο το τρπμαστερ. Καλή τύχη:p
lefteris777
20/09/2004, 12:05
otan les sou midenizei enois ta kanei ola 8888 8888 88 giati ego ayto to problima exo.:sick:
lefteris777
20/09/2004, 12:06
Νομίζω φίλε μου ότι φταίει κάποια επαφή στο βίσμα του tripmaster και συγκεκριμένα στο ρευμα. Αν εχεις χρόνο μια μέρα βγάλε την μασκα μπροστα ωστε να εχεις προσβαση και κούνα τα καλωδιάκια που ξεκινάνε απο το τρπμαστερ. Καλή τύχη:p
otan les sou midenizei enois ta kanei ola 8888 8888 88 giati ego ayto to problima exo.
:sick:
Χαιρετώ φίλους Αφρικάνους,
μια δυσάρεστη εμπειρία: Αφού γύρισα την μισή Ελλάδα με τη μηχανή φέτος το καλοκαίρι (και ομολογώ με έβγαλε ασπροπρόσωπο) χωρίς γρατζουνιά η την παραμικρή ζημιά, μια ωραία μέρα του Σεπτεμβρίου στην ΑΘΗΝΑ ένας *$%^$@%^ να μην πω τίποτα τώρα και μας λογοκρίνουνε, παρκάροντας το προπολεμικό μερτσεντέ του έριξε κάτω το Αφρικα. Το χτύπησε με τέτοια δύναμη που έπεσε από την αντίθετη μεριά του stand (μιλάμε για μετατόπιση βάρους έτσι!) κάτω στο δρόμο.
Απολογισμός:
Το κάγκελο έσπασε στη βάση, και βρήκε πάνω στο πλαινό πλαστικό. Κι έχουμε και λέμε, πλαινό πλαστικό, μάσκα (έσπασε), κάγκελα, 2 φλας χόυφτα και καθρέφτης, μαρσπιέ.
:hypnotize :eyepop: :dizzy: :sad:
Υποτίθεται οτι θα τα πληρώσει η ασφάλειά του... αλλά....
Τι να πω δηλαδή....... απλά ποτέ ξανά παρκάρισμα στο δρόμο!
Stergios69
20/09/2004, 12:22
Ελα ρε, εμείς ναμαστε καλά και όλα τα άλλα σίδερα και πλαστικά φτιάχνονται. Έχεις δίκιο να είσαι θυμωμένος αλλά ευτυχώς δεν ήσουν και εσύ επάνω στο άφρικα και δεν σε χτύπησε ο κάφρος...
afrotwin
20/09/2004, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
για ολη την ελλαδα ελπα....
στ 20000 ΧΛΜ χαλασε η τρομπα βενζινης,στα 32000 (χθες μετα απο 14 μηνες παλι μου εκανε προβλημα.....!!) υπαρχει καοια αλλη υποψη εκτος απο Σαρακακη? σε τοσα λιγα χλμ 2 φορες?
ego exo vali mia trompa venzinis asxeti me tin mamisia pou mou teriakse o mixanikos ke den exo provlima
ala an valis apo montelo 2002 ke meta exi alaksi trompa o kataskevastis ke den exi provlima diladi se afto to zitima na pis tou mixanikou sou na min psonizi trompa me vasi ta noumera tis mixanis episis ke to varadero forai idia trompa venzinis me ta teleftea africa
Stergios69
20/09/2004, 12:26
Φιλαράκι έλεγξε τους πόλους της μπαταρίας σου, κατά 99.9% αυτό φταίει. Δεν είναι ασυνήθιστο να χαλαρώνουν που και που.
Ψέκασε τες και με λίγο καθαριστικό επαφών και είσαι αρχηγός
afrotwin
20/09/2004, 12:30
μια δυσάρεστη εμπειρία: Αφού γύρισα την μισή Ελλάδα με τη μηχανή φέτος το καλοκαίρι (και ομολογώ με έβγαλε ασπροπρόσωπο) χωρίς γρατζουνιά η την παραμικρή ζημιά, μια ωραία μέρα του Σεπτεμβρίου στην ΑΘΗΝΑ ένας *$%^$@%^ να μην πω τίποτα τώρα και μας λογοκρίνουνε, παρκάροντας το προπολεμικό μερτσεντέ του έριξε κάτω το Αφρικα. Το χτύπησε με τέτοια δύναμη που έπεσε από την αντίθετη μεριά του stand (μιλάμε για μετατόπιση βάρους έτσι!) κάτω στο δρόμο.
Απολογισμός:
Το κάγκελο έσπασε στη βάση, και βρήκε πάνω στο πλαινό πλαστικό. Κι έχουμε και λέμε, πλαινό πλαστικό, μάσκα (έσπασε), κάγκελα, 2 φλας χόυφτα και καθρέφτης, μαρσπιέ.
:hypnotize :eyepop: :dizzy: :sad:
file mou den 8elo na kano to eksipno ala se polis me poli kinisi me poli anxos pou trexoune oloi san treli na prolavoune...
vriskis kapio meros na parkaris pou na min kindinevis ego pantos ke edo pou ime parkarismenos an ke den exi poli kinisi tin exo epano sto pezodromio
ke mia mera pou vgike enas na mou pi giati den ti vazo ston dromo tou apantisa nevriasmenos oti an mou dini 3.500.000 ekatomiria drx tin vazo ston dromo ke efige trexontas...
:p
ego exo vali mia trompa venzinis asxeti me tin mamisia pou mou teriakse o mixanikos ke den exo provlima
ala an valis apo montelo 2002 ke meta exi alaksi trompa o kataskevastis ke den exi provlima diladi se afto to zitima na pis tou mixanikou sou na min psonizi trompa me vasi ta noumera tis mixanis episis ke to varadero forai idia trompa venzinis me ta teleftea africa
Δηλαδή πχ το africa το 99άρι μπορεί να φορέσει χωρίς πατέντα τρόμπα από το 2002 και μετά???:eyepop:
afrotwin
20/09/2004, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Φιλαράκι έλεγξε τους πόλους της μπαταρίας σου, κατά 99.9% αυτό φταίει. Δεν είναι ασυνήθιστο να χαλαρώνουν που και που.
Ψέκασε τες και με λίγο καθαριστικό επαφών και είσαι αρχηγός
apolita sostos o filos sterios
vgalte tin sela
mesa stin tripa gia ta ergalia (as tin poume etsi) epano stin korifi iparxi mia vida dekaraki
ksevidoste ti ke 8a aniksi ena plastiko tipou katapakti to opio vgeni telios apo eki ke emfanizete i mpataria
me to idio klidi (ektos ke an kapios exi alaksi vides) sfikste tis vides tis mpatarias giati me tous kradasmous laskaroun area ke pou
i kaliteri lisi ine na topo8eti8i kapio gkrover ala epidi ine siderenio iparxi to endexomeno tis skourias gia afto 8eli kalipsi me graso i vida
tespa mporite na tsekarete ka8e toso tous polous tis mpatarias
Αρχικά δημιουργήθηκε από lefteris777
otan les sou midenizei enois ta kanei ola 8888 8888 88 giati ego ayto to problima exo.
:sick:
Εννοώ ότι κάνει τα 8888888 8888 88 και μετά αναβοσβήνει η ώρα (που σημαίνει ότι ξερυθμίστηκε η ώρα) σαν να βγάζεις τον πόλο από την μπαταρία.:rolleyes:
afrotwin
20/09/2004, 12:41
Δηλαδή πχ το africa το 99άρι μπορεί να φορέσει χωρίς πατέντα τρόμπα από το 2002 και μετά???:eyepop:
den ti8ete 8ema patentas apla vgazis tin mia ke vazis tin ali ine toso aplo
file mou den 8elo na kano to eksipno ala se polis me poli kinisi me poli anxos pou trexoune oloi san treli na prolavoune...
vriskis kapio meros na parkaris pou na min kindinevis ego pantos ke edo pou ime parkarismenos an ke den exi poli kinisi tin exo epano sto pezodromio
ke mia mera pou vgike enas na mou pi giati den ti vazo ston dromo tou apantisa nevriasmenos oti an mou dini 3.500.000 ekatomiria drx tin vazo ston dromo ke efige trexontas...
:p
Εγώ προσπαθώ όποτε μπορώ να την βάζω σε πεζοδρόμιο ακριβώς γι'αυτους τους λόγους. Έλα όμως που έχουν βγει παγανιά και γράφουν ότι δίκυκλο υπάρχει πάνω σε πεζοδρόμιο.. 65 εβρουδάκια παρακαλώ η κλήση... την βάζεις στο δρόμο στη ρίχνουν - την βάζεις οριζόντια σε μεγάλη θέση και σε βρίζουν οι ΙΧήδες.... που να την βάλω ρε παιδιά στον αυτό μου ??!!!
afrotwin
20/09/2004, 13:00
Εγώ προσπαθώ όποτε μπορώ να την βάζω σε πεζοδρόμιο ακριβώς γι'αυτους τους λόγους. Έλα όμως που έχουν βγει παγανιά και γράφουν ότι δίκυκλο υπάρχει πάνω σε πεζοδρόμιο.. 65 εβρουδάκια παρακαλώ η κλήση... την βάζεις στο δρόμο στη ρίχνουν - την βάζεις οριζόντια σε μεγάλη θέση και σε βρίζουν οι ΙΧήδες.... που να την βάλω ρε παιδιά στον αυτό μου ??!!!
apla afinis tous IXdes na vrizoun file mou
den ine logiki afti den tous anikoun oloi i dromi ke i 8esis parkin
valtin se mia 8esi parkin ke astous na tragoudane merika apo ta saravala tous den aksizoun oso ena africa ke etsi na to doume..
ase pou ta africa omorfenoun ton kosmo :cool:
---------------------------------------------
Φίλεμου οτι δικαιώματα εχει ενα ΙΧ ακριβώς τα ίδια εχει και μια μηχανή άλωστε και φορολογείσαι για αυτή και τέλη κυκλοφορίας πληρώνεις κάθε χρόνο στην ευφορία.
Γιαυτό λοιπόν γράψετους όλους κανονικά και παρκάριζε οπου εσυ νομίζεις καλύτερα και ασφαλέστερα για την κουκλίτσα σου.
Εννοώ ότι κάνει τα 8888888 8888 88 και μετά αναβοσβήνει η ώρα (που σημαίνει ότι ξερυθμίστηκε η ώρα) σαν να βγάζεις τον πόλο από την μπαταρία.:rolleyes:
ναι όντως αυτες τις ενδείξεις εχω.....πόλοι μπαταριας δεν ειναι...κουνησα ολα τα φυσάκια..τιποτα....το παραξενο ειναι οτι μου το κανει εν κινήση και οχι οταν ειναι γυρισμενο στο ον το κλειδι αλλα οχι η μηχανή αναμενη...
καποιος μου εβαλε μια πολυ ασχημη ιδέα...οτι δήθεν ειναι ο ανορθωτης και μου κανει "γκέλες" που χτυπαν το ρολοι και αν συνεχισω ετσι θα το καψει...
δεν ξερω που να παω...:(
Stergios69
20/09/2004, 17:36
Επιμένω ότι είναι οι πόλοι.
Δοκίμασε και το εξής:
Ξεβίδωσε λίγο τους πόλους, ψέκασε με σπέυ καθαρισμού επαφών και ξαναβίδωσε.
Πριν κανά μήνα μου συνέβει το ίδιο και όσο και να κοίταγα τους πόλους φαινόταν σφιγμένοι μέχρι που τους ψέκασα και όλα καλά.
Κάντο και πες μας
afrotwin
22/09/2004, 13:21
Παρακαλώ για οποιοδήποτε θέμα συζήτησης
Πηγαίνετε στο
Συζητήσεις και γενικό μπλα μπλα
Αυτό το post θα μεταφερθεί και θα καταργηθεί σιγά σιγά
Ευχαριστώ για την κατανόηση
:wave2: :wave2:
εγω δεν καταλαβα τι εγινε....ουτε και ξερω για ποιο τοπικ μιλας..μπορεισ να γινεις πιο συγκεκριμενος?
εγω δεν καταλαβα τι εγινε....ουτε και ξερω για ποιο τοπικ μιλας..μπορεισ να γινεις πιο συγκεκριμενος?
Ο κ.Αφρος, σαν καινουργιος "Μοδιστρεϊτορ" που ειναι, για τα ποστς που εχουν να κανουν με την Αφρικα, εχει σπασει το παλιο, μεγαλο και δυσκινητο "Africa Twin Friends", σε επι μερους ποστς με διαφορα θεματα. Ετσι μπορεις οταν θα χρειαστεις να βρεις κατι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. :wave2:
afrotwin
23/09/2004, 08:19
Αγαπητοί αφρικανοί
Από εδώ και στο έξεις δεν χρειάζεται να τα γράφετε όλα σε αυτό το post
Αλά μπορείτε να γράφετε σε αυτά που έχουν δημιουργηθεί η και να δημιουργείτε ένα καινούριο δικό σας post με κάποιο θέμα που θέλετε να ξεκινήσετε
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Εγώ το σηκώνώ μόνος μου πιάνοντας το από τα κάγκελα για τις βαλίτσες και ομολογώ ότι είνια πολύ πιο εύκολο από ότι να το σηκώνω από την λαβή που πάει πακέτο με το κεντρικό σταντ.
Στο επομενο μαθημα καλα να στε θα προσφερω ζωνες αρσιβαριστα μη παθετε καμμια κηλη και μετα τερμα οι χοροι στα κλαμπακια !
luxus_boy
29/10/2005, 21:39
α
luxus_boy
29/10/2005, 22:07
πολυ ομορφο κανει το μοτο σου και μια σελα !!!!!!!!!!!!!!!
απο οποια περιοχη της ελλαδας και να εισαι εφοσων το θελεις μπορεις να την εχεις με ενα απλο τηλ. στο 2310 859013
LuXuS extreme seat covers ............
traveler1
18/02/2010, 07:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από traveler1
AFRICA TWIN FOR EVER
189154
LARISEOS
18/02/2010, 07:53
wow!!!!!!!!!!!!!!!!
θανος honda xx
02/05/2010, 01:47
Geia kai apo mena paidia argisa alla mphka kai egw.parte mia mikrh geush.
edw to mwro mou..
196533
θανος honda xx
02/05/2010, 01:54
kai allh mia kamarwtos pou eimai edw.axa xaxa.
196534
Jason_ch
12/09/2010, 20:56
Πολύ ενδιαφέρον έχει η δουλειά στο κράνος.
Δέιξε φωτογραφίες να δούμε καλύτερα!