View Full Version : Arai RX-7 Corsair... Τιμές Ιαπωνίας
Λοιπόν, με αφορμή τη συζήτηση που έγινε τον τελευταίο καιρό για τις τιμές των Arai....
:a55:
Επειδή τις τελευταίες τρεις εβδομάδες βρίσκομαι στο Τόκιο, είπα σήμερα να πάω να κοιτάξω για αξεσουάρ μοτοσυκλέτας κ αναβάτη. Βρήκα την περιοχή που είναι μαζεμένα όλα τα μαγαζιά σχετικά με μηχανές κ είδα από κοντά.
Επειδή βέβαια, σε όλα τα είδη ηλεκτρονικών, ρούχων, φαγητό είναι πιο ακριβά εδώ από Ευρώπη γενικά, δεν περίμενα κ κάτισ σπουδαίο.
Διαψεύστηκα όμως, για αυτό πρτοτείνω να κάτσετε πριν συνεχίσετε την ανάγνωση...
Arai RX7 RR-4, το οποίο είναι η Ιαπωνική έκδοση του Corsair, τιμή (με λίγα παζάρια) 45.000γιεν δηλαδή 315?!!! Η τιμή είναι συγκεκριμένα για τη ρέπλικα του Νακάνο που έγινε κ τόσος λόγος πρόσφατα. Νομίζω μάλιστα ότι την παλιά ρέπλικα του Νακάνο την είχε κ σε προσφορά, αλλά ακόμα τα Γιαπονέζικά μου δεν είναι κ τόσο καλά. :dizzy:
Βέβαια μιλάμε για τεράστια μαγαζιά, με τρελή συλλογή κ γραφικά ακυκλοφόρητα στην Ευρώπη.
Αντίστοιχη τιμή 315 ? για Shoei X11, όπου πραγματικά η ρέπλικα του Kyionari κ ειδικά σε μπλε, είναι εκπληκτική!!! :a8:
Τέλος, ένα μοντέλο το οποίο πάντα γούσταρα, το Arai TX Motard, αυτό με το γείσο κ τη ζελατίνα, μου το έδιναν με 210 ?!!! Τιμή Ευρώπης κάπου στα 550 νομίζω...
Τώρα, τι να πω... :a018:
Τα μαγαζιά αυτά είναι καταστήματα λιανικής κ πουλάνε τόσο...
Όσα τελωνεία κ να βάλεις, όσα μεταφορικά κ όσα νταβαντζιλίδικα επιπλέον φράγκα, τα 850 που έχουν εδώ δεν τα φτάνεις με τίποτα.
:a023:
Σε καμία περίπτωση δεν άνοιξα το thread για να συνεχίσω την ιστορία με την αγγελία για τα κράνη. Εδω μιλάμε για τελείως εξωπραγματική κατάσταση.
Α, κ κάτι τελευταίο. Αν κάποιος από εσας θέλει να πάρει κράνος από Japan κατευθείαν, να έχει υπόψιν του, ότι τα γιαπωνέζικα κεφάλια κ συγκεκριμένα οι μύτες είναι μικρά. Συνεπώς κ το κέλυφος ενός large είναι λίγο πιο στενό στη μύτη. Οπότε αν έχετε λίγο μεγάλη μύτη σαν τον γράφοντα, παραγγείλτε 'ενα νούμερο παραπάνω με μεγαλύτερα μαξιλαράκια. Αλλιώς, ....θα βρίσκει :blush:
Λίγη αυτογνωσία δε βλάπτει συνεπώς.
Για να προλάβω τους πονηρούς, εγώ μπορώ μόνο να πω ότι κ τα γιαπωνέζικα θηλυκά μπουτάκια είναι μικρά :a07: . Τώρα τι άλλο έχουν μικρό οι Ιάπωνες, δεν το έχω ψάξει κ δε θέλω να μάθω :a48:
Αυτά τα λίγα, που μάλλον έγιναν πολλά.
Κ για να κλείσω...ΝΑΙ
Αύριο θα πάω να δω το Rossi να ξαναξεφτιλίζει το Hayden!!!! :a43:
:a54: :a25:
dirtbird
23/09/2006, 13:35
Χαιρετίσματα στον Panayoti :cool: :cool:
Τώρα που μας "άναψες" αν σου στείλουμε δηλαδής λεφτά σε λογαριασμό μας στέλνεις ταχυδρομικά σαν δώρο όσο είσαι εκεί το Shoei X11 ή το μπλέ Kiyonari που έλεγες ή την ρεπλικα του Vermeulen αν έχει σε μπλέ και medium ?:p :p :p :rolleyes: :confused: :D
DimChios
23/09/2006, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Τώρα που μας "άναψες" αν σου στείλουμε δηλαδής λεφτά σε λογαριασμό μας στέλνεις ταχυδρομικά σαν δώρο όσο είσαι εκεί το Shoei X11 ή το μπλέ Kiyonari που έλεγες ή την ρεπλικα του Vermeulen αν έχει σε μπλέ και medium ?:p :p :p :rolleyes: :confused: :D
+1000!!!
Για πέ....για πέ....
:D
Δεν θέλω να σας ξενερώσω, άλλα μου είναι αρκετα δύσκολο. Το μέρος αυτό είναι λίγο μακριά από εκεί που μένω εγώ (πάνω από ώρα). Ήδη, θέλω να πάρω ένα για μένα κ ένα για ένα φίλο. Κάθε φορά που πάω, μπορώ να κουβαλάω μόνο ένα. Για να καλύψω τη ζήτηση πρέπει να νοικιάσω φορτηγάκι. Κ μετά έτσι κ τα πάρω κ τα στείλω, φοβάμαι μήπως δούνε στο τελωνείο πολλά μαζί κ την πατήσουμε ομαδικώς.
:wave2:
Παρε την ηλεκτρονική διεύθυνση του καταστήματος... ;) :p
schumacher_
23/09/2006, 17:17
Σωστοοοοοοος!!
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
Για να προλάβω τους πονηρούς, εγώ μπορώ μόνο να πω ότι κ τα γιαπωνέζικα θηλυκά μπουτάκια είναι μικρά :a07: .
Ποιος τα χέζει τα κράνη, κανα γιαπωνεζάκι φέρε !!! :smokin: :evil: :lol:
latris mixanis
23/09/2006, 17:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Ποιος τα χέζει τα κράνη, κανα γιαπωνεζάκι φέρε !!! :smokin: :evil: :lol:
Εσύ καλέ μου δεν έχεις ανάγκη, γιατί ζητάς γιαπωνεζάκι??
Τι λέγαμε για τα κράνη??:lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Εσύ καλέ μου δεν έχεις ανάγκη, γιατί ζητάς γιαπωνεζάκι??
Τι λέγαμε για τα κράνη??:lol: :rotflmao:
Το εισαγόμενο έχει άλλη γλύκα βρε Έλενα :smokin:
Όπως και τα κράνη, εδώ θα το αγοράσω πολύ ακριβά, ενώ εκεί είναι τσάμπα :lol:
δεν το παρατραβήξαμε έτσι ? :blush:
ΟΚ.
Αν καταφέρω θα πάω αύριο πάλι μετά το gp. Αλλιώς το άλλο Σάββατο πάλι. Θέλω να checkάρω κ τα μετφορικά κ μήπως παίζει να γλιτώσουμε κ τους φόρους, αφολυ θα βγουν εκτός της χώρας. ;)
Ενημερωτικά πάντως, το βλέπω ψιλο-απίθανο να έχουν αγγλικό site γιατί εδώ κανένας δε μιλάει αγγλικά!!!
Μόνο Medium, Large ξέρουν, όλα τα άλλα με νοήματα :dizzy:
:beer:
billy_BMW
23/09/2006, 18:20
http://www.j-helmet.com/
latris mixanis
23/09/2006, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Το εισαγόμενο έχει άλλη γλύκα βρε Έλενα :smokin:
Όπως και τα κράνη, εδώ θα το αγοράσω πολύ ακριβά, ενώ εκεί είναι τσάμπα :lol:
δεν το παρατραβήξαμε έτσι ? :blush:
Χμχμ δεν έχεις άδικο...:blush:
:lol: :rotflmao:
Ας φέρει ότι μπορεί:winka:
DrIoannis
23/09/2006, 19:45
Τελικά οι τιμές στην Ελλάδα είναι σα να ταξιδεύει πρώτη θέση με το αεροπλάνο από Japan το κρανάκι:D :D :D
pissaman
24/09/2006, 16:32
Με τις ελληνικές τιμές, θα έπρεπε να δίνουν και τη γιαπωνεζούλα ! ;):smokin: :smokin:
pissaman
24/09/2006, 16:41
ΟΚ.
Αν καταφέρω θα πάω αύριο πάλι μετά το gp. Αλλιώς το άλλο Σάββατο πάλι. Θέλω να checkάρω κ τα μετφορικά κ μήπως παίζει να γλιτώσουμε κ τους φόρους, αφολυ θα βγουν εκτός της χώρας. ;)
Ενημερωτικά πάντως, το βλέπω ψιλο-απίθανο να έχουν αγγλικό site γιατί εδώ κανένας δε μιλάει αγγλικά!!!
Μόνο Medium, Large ξέρουν, όλα τα άλλα με νοήματα :dizzy:
Ποτέ δεν ξέρεις πάντως! ;)
Για κοίταξε το! ;):beer: :beer: :beer:
Α, κ κάτι τελευταίο. Αν κάποιος από εσας θέλει να πάρει κράνος από Japan κατευθείαν, να έχει υπόψιν του, ότι τα γιαπωνέζικα κεφάλια κ συγκεκριμένα οι μύτες είναι μικρά. Συνεπώς κ το κέλυφος ενός large είναι λίγο πιο στενό στη μύτη. Οπότε αν έχετε λίγο μεγάλη μύτη σαν τον γράφοντα, παραγγείλτε 'ενα νούμερο παραπάνω με μεγαλύτερα μαξιλαράκια. Αλλιώς, ....θα βρίσκει :blush:
Λίγη αυτογνωσία δε βλάπτει συνεπώς.
επειδή σκόπευα να παραγγείλω από jhelmet τώρα αυτό με τα διαφορετικά γιαπωνέζικα κελύφη και πιθανό προβλημα με μυτες με προβλημάτισε. διότι αν ύπαρξη πρόβλημα άντε πάλι "φτου" από την αρχή...
μήπως από αμερική - bajaron - είναι καλύτερα να παραγγείλω? τι προτείνεται εσείς?
schumacher_
27/09/2006, 10:53
Εγώ πάντως δεν έχω παρατηρήσει διαφορές ανάμεσα στα ευρωπαϊκά μοντέλα που είχα δοκιμάσει και στο γιαπωνέζικο που έχω... το ίδιο πράγμα μου φαίνεται ότι είναι... και αν δεν είναι 100% το ίδιο, τότε η διαφορά είναι αμελητέα...
Εγώ πάντως έχω το Corsair το αμερικάνικο σε Large κ δοκίμασα το αντίστοιχο Ιαπωνικό κ η μύτη μου έβρισκε.
Δεν το λέω για να αποθαρρύνω κανένα εννοείται.
Πάρτο κ αμα δε σου κάνει υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι αγοραστές κ χωρίς να χάσεις ευρώ.
Να έχεις υπόψιν σου ότι το κέλυφος αλλάζει ανα δυο νούμερα. Οπότε Μ, L για παράδειγμα χουν το ίδιο κέλυφος.
お疲れ様です最長2時間くらい
sapila racing
27/09/2006, 11:45
Μόνο η Arai βγάζει 3 διαφορετικά κελύφη/σχήματα για Ευρώπη/Αμερική/Ασία βασισμένη σε μελέτη που εχει κάνει για τα διαφορετικά σχήματα κρανίων των κατοίκων.
Σε γενικές γραμμές:
Αμερική - πιο τριγωνικό σχήμα, όπως το βλέπουμε από μπροστα (ανφας)
Ασία - Πιο στογγύλο
Ευρώπη - Πιο οβαλ, ωοειδές.
Αρα στα Shoei δεν εχετε πρόβλημα, στα Arai προσοχή από αγορές Internet.
Εγώ πάντως έχω το Corsair το αμερικάνικο σε Large κ δοκίμασα το αντίστοιχο Ιαπωνικό κ η μύτη μου έβρισκε.
Δεν το λέω για να αποθαρρύνω κανένα εννοείται.
Πάρτο κ αμα δε σου κάνει υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι αγοραστές κ χωρίς να χάσεις ευρώ.
Να έχεις υπόψιν σου ότι το κέλυφος αλλάζει ανα δυο νούμερα. Οπότε Μ, L για παράδειγμα χουν το ίδιο κέλυφος.
δηλαδή XS και S θα έχουν το ίδιο κέλυφος? και που έχουν το ίδιο κέλυφος τι συμπέρασμα βγαίνει?
επίσης κανένα δοκιμασμένο ευρωπαϊκό site υπάρχει για αγορές?
επίσης μου είπανε ότι το chaser τις αράι δεν είναι για street μηχανές αλλα για τύπου ορθαδικες. ισχύει κάτι τέτοιο?
επίσης να σας ευχαριστήσω για όλες σας τις απάντησης.
Λοιπόν, ξαναπήγα σήμερα μια βόλτα ψώνισα δυο κράνη, ένα Shoei X11 για εμένα κ ένα Arai για ένα φίλο.
Τιμή συνολικά σε ευρώ 615....
Η διεύθυνση του καταστήματος είναι αυτή...
http://www.rabee.co.jp/
Μακάρι να βγάλετε καμιά άκρη, γιατί εδώ κανένας δε μιλάει αγγλικά, μόνο με νοήματα συνεννοούμαστε...
Εγώ την Παρασκευή γυρνάω Ελλάδα, αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, ευχαρίστως... αρκεί να μπορώ
απο τα μεγέθη πως τα είδες? οκ? δεν υπάρχουν περίεργες φόρμες στα νούμερα?
lampros_fazer
30/09/2006, 18:36
Μου φαίνεται οτι θα πάω Ιαπωνία όταν έρθει η ώρα να πάρω καινούριο κράνος.. Όσο κάνει το κράνος εκεί και εισητηρία πήγαινέλα κάνει το κράνος εδω.. :bigcry: Και μπορεί να μου μείνουν και λεφτά.. :rotflmao:
:bigcry:
DimChios
30/09/2006, 21:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Μου φαίνεται οτι θα πάω Ιαπωνία όταν έρθει η ώρα να πάρω καινούριο κράνος.. Όσο κάνει το κράνος εκεί και εισητηρία πήγαινέλα κάνει το κράνος εδω.. :bigcry: Και μπορεί να μου μείνουν και λεφτά.. :rotflmao:
:bigcry:
...άσε τις Γιαπωνεζούλες!
:winka:
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από billy_BMW
http://www.j-helmet.com/
We send these helmets to Japan only....
....Arai motorcycle helmets and Shoei motorcycle helmets are made in Japan. Our store provide Japanese model. This mean is best in best quality. This mean is writing in our message page. Our price is not low price. It is the same price in Japan. The world price is too expensive. We think that the additional cost is shipping fee and the distribution cost. Normally, they use the importer and the distributor in each country and each city. The additional cost is for them. Our store sends Arai motorcycle helmets and Shoei motorcycle helmets to you directory from Japan (μάλλον directly from Japan εννοούσαν) . You can get best quality helmet with Japanese price.
Ούτε οι ίδιοι δε ξέρουν αν στέλνουν έξω από την Ιαπωνία ή όχι, επικοινωνήστε πρώτα με email...
απο τα μεγέθη πως τα είδες? οκ? δεν υπάρχουν περίεργες φόρμες στα νούμερα?
Φίλε Tropea σχετικά με τα Arai RX7 Corsair. Εμένα από τα αμερικάνικα μοντέλα, (δεν έχω φορέσει ποτέ ευρωπαϊκό) μου κάνει το Μ, αλλά μου είναι πιο άνετο το L. Πιο παλιά είχα Μ αλλά τώρα φοράω L. Εδώ όταν πήγα να δοκιμάσω το L, ενώ τα μαξιλαράκια ήταν οκ, όπως στο συνηθισμένο L, έβρισκε η μύτη μου μπροστά αρκετά.
Όσο για τα Shoei, επειδή στο παρελθόν είχα κ Shoei, είναι ακριβώς τα ίδια με τα ευρωπαϊκά. Οπότε εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα.
Αν θέλεις περισσότερες διευκρινήσεις, ευχαρίστως...
:wave2: :beer:
PS: Αν έχεις σκοπό να κρατήσεις το SV ή να ξαναπάρεις μπλε μηχανή, τότε αυτό το κράνος είναι μονόδρομος....
:a8:
63639
PS: Αν έχεις σκοπό να κρατήσεις το SV ή να ξαναπάρεις μπλε μηχανή, τότε αυτό το κράνος είναι μονόδρομος....
:a8:
Μα όντως το κράνος είναι κ@@@@@@υλ@!!!
και φυσικά πλεον το παντρέυτηκα το SV ,
και γενικά το χρώμα που μου αρέσει είναι το μπλε.... οπότε κάτσε να έχουμε λεφτά στην τσέπη και να ξεκινήσουμε τα ιαπωνέζικα.... :lol: :lol: :lol: ;)
schumacher_
01/10/2006, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Ούτε οι ίδιοι δε ξέρουν αν στέλνουν έξω από την Ιαπωνία ή όχι, επικοινωνήστε πρώτα με email...
Τους έστειλες email ή απλά ανακοίνωση στο site είναι αυτή? Γιατί στέλνουν κανονικότατα και στην Ελλάδα...
Ego pantos paidia to kranaki auto to exo edo kai 6 mines se kokkino kai exei poli perla mesa kai gamaei....
Exo akousei kai to theiko otan perimena se fanari apo diplano autokinito pou eixe pitsirika mesa "Mama Mama autos exei ena Pokemon sto kefali tou!"
Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Ego pantos paidia to kranaki auto to exo edo kai 6 mines se kokkino kai exei poli perla mesa kai gamaei....
Exo akousei kai to theiko otan perimena se fanari apo diplano autokinito pou eixe pitsirika mesa "Mama Mama autos exei ena Pokemon sto kefali tou!"
:lol: :lol: :lol: :a029: :lol: :lol: :lol:
...έγραψε ο πιτσιρικάς!
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Τους έστειλες email ή απλά ανακοίνωση στο site είναι αυτή? Γιατί στέλνουν κανονικότατα και στην Ελλάδα...
Ακριβώς για να με διαψεύσει κάποιος το έγραψα (ναι αυτά λέει το site). :cool:
schumacher_
03/10/2006, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Ακριβώς για να με διαψεύσει κάποιος το έγραψα (ναι αυτά λέει το site). :cool:
Βασικά δεν ξέρω αν έχεις περιηγηθεί σε όλο το site... Όπου και αν έχεις δει αυτό που λες (EDIT: τώρα το είδα ότι είναι κάτω-κάτω), υπάρχει και αυτή η σελίδα (http://j-helmet.com/shipping.html) όπου μέσα στις free shipping περιοχές περιλαμβάνεται η Ευρώπη και φυσικά και η Ελλάδα...
Συν το γεγονός ότι αρκετοί έχουν αγοράσει από εκεί... δε νομίζω να έχεις πρόβλημα!
έστειλα email στον bajaron περί κόστους ενός Arai RX-7RR4 PEDROSA και μου λέει 599usd. δηλαδή περίπου 599x1.2= 720 euro? μα καλά αυτό το ίδιο δεν έχει από jhelmet 450€? τι τιμή ήταν αυτή που μου έδωσε ο bajaron γιατί τρελάθηκα
Αρχικά δημιουργήθηκε από firefox
έστειλα email στον bajaron περί κόστους ενός Arai RX-7RR4 PEDROSA και μου λέει 599usd. δηλαδή περίπου 599x1.2= 720 euro? μα καλά αυτό το ίδιο δεν έχει από jhelmet 450€? τι τιμή ήταν αυτή που μου έδωσε ο bajaron γιατί τρελάθηκα
Τα 599 USD ειναι περιπου 472?!
schumacher_
04/10/2006, 21:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από firefox
Η αλήθεια είναι ότι μπουρδουκλώθηκες λίγο... 1 usd = 0.786758 ?... Εσύ έβαλες την αντίθετη ισοτιμία...
www.xe.com για live ισοτιμίες
:wave2: :wave2:
oopsss έχετε δίκιο ευχάριστο!
o_gavros
10/10/2006, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
...μέσα στις free shipping περιοχές περιλαμβάνεται η Ευρώπη και φυσικά και η Ελλάδα...
έστειλα μαιλ στον Ιαπωνα και μου απάντησε σήμερα.
Κατα τα λεγόμενα του,στέλνουν κανονικά στην Ελλάδα και περιοδος αποστολής περι την μια εβδομαδα (πάνω κάτω).
...αρκετοί έχουν αγοράσει από εκεί...
υπάρχει κάποιος εδώ,που να έχει όντως αγοράσει απο το συγκεκριμένο?
να μας πει μια γνώμη για την αξιοπιστία τους...
Βασικα θα ενδιαφερομουν και εγω να αγορασω κρανος απο το j-helmet, αλλα θα ηθελα πρωτα καποιος ο οποιος ειχε προηγουμενη εμπειρια με το site να μου πει δυο πραγματακια για την αξιοπιστια τους και αν εχει πληρωσει τελωνεια και αλλους εξωτικους φορους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από lmnt
Βασικα θα ενδιαφερομουν και εγω να αγορασω κρανος απο το j-helmet, αλλα θα ηθελα πρωτα καποιος ο οποιος ειχε προηγουμενη εμπειρια με το site να μου πει δυο πραγματακια για την αξιοπιστια τους και αν εχει πληρωσει τελωνεια και αλλους εξωτικους φορους.
Αγόρασα πρόσφατα απο εκεί, ο τύπος ειναι πολυ εξυπηρετικός, το κράνος μου ήρθε σε 5 μέρες με speedex στο σπίτι. Στην τιμή που λεει στο site συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορίκά. Κανενα τελωνείο, γραφει στο κουτί οτι ειναι gift και αξία 50 ευρώ. Απλα να εισαι σίγουρος γιατι εγω την έκανα την πατάτα και τώρα του το γυρίζω πίσω για να μου στείλει άλλο νούμερο.
Guys, fainete oti den mathate apo alla thread kai pame ksana mana ta idia :ZZZ:
Gnomi mou einai oti kalo tha itan na stamatagate tin sizitisi peri j-helmet kai teloneia. yparxoun kai pm.
tha doso oti plirofories thelete otan giriso apo singapore giati eimai edo tora gia douleia.
chears :nono: