PDA

View Full Version : ΔΙΑΓΡΑΦΗ

tsikpit
24/09/2006, 20:42
Ειμαι το μελος ΝΙΚΟΧΧ και στελνω μυνημα μεσω της σελιδας του tsikpit διοτι ενω οι διαχειριστες για καποιους λογους με διαγραψανε διαπιστονω οτι εξακολουθω να ειμαι εγγεγραμενος χωρις να μπορω να κανω χρηση του φορουμ.
Παρακαλω τους διαχειριστες να με διαγραψουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

Ευχαριστω εκ των πρωτερων:a11: :a02:

AFROPANTELOS
24/09/2006, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsikpit
Ειμαι το μελος ΝΙΚΟΧΧ και στελνω μυνημα μεσω της σελιδας του tsikpit διοτι ενω οι διαχειριστες για καποιους λογους με διαγραψανε διαπιστονω οτι εξακολουθω να ειμαι εγγεγραμενος χωρις να μπορω να κανω χρηση του φορουμ.

Νατα νατα ελα παλι οι παλιες αμαρτιες επανερχοντε στην επιφανεια .

Γινετε να σε εχουν διαγραψει και να εισαι και μελος.

Που ειναι οι τσοντες ΟΕΟ:a23: :a23: :a23:

lampros_fazer
24/09/2006, 22:50
... χωρις να μπορω να κανω χρηση του φορουμ.
Αφού....ποστάρεις.. :look: Τι δεν μπορείς να κάνεις χρήση..;; :look:

kalant
24/09/2006, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Αφού....ποστάρεις.. :look: Τι δεν μπορείς να κάνεις χρήση..;; :look:

γραφει μεσο αλλου μελους απ'οτι καταλαβα...

:beer:

lampros_fazer
25/09/2006, 00:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
γραφει μεσο αλλου μελους απ'οτι καταλαβα...

:beer:
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα.. :dizzy:

:lol::lol:

fantacid
25/09/2006, 01:23

μηπως εννοεις ban?

εαν σε ειχαν κανει διαγραφη θα μπορουσες απλα να ξανακανεις register με το ιδιο nick,αν εισαι ban μπορεις να κανεις log-in αλλα οχι να ποσταρεις.

καλα μη περιμενεις απαντηση απο mod,
το πολυ πολυ να μπει κανεις για spam!

hornet
25/09/2006, 08:48
user awaiting mail confirmation κοινως για καποιο λογο εκανες καποια αλλαγη και το συστημα σου εστειλε email για να επικυρωσεις την αλλαγη ...η οποια ποτε δεν ηρθε απο σενα

αγαπητε fantacid μην προεξοφλεις τις κινησεις μας γιατι θα βγεις εκτεθειμενος!!

επισης φιλε nikoxx πες μας τι θελεις να κανεις τελικα να διαγραφει τελειως η να ξαναμπεις

tsikpit
25/09/2006, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
user awaiting mail confirmation κοινως για καποιο λογο εκανες καποια αλλαγη και το συστημα σου εστειλε email για να επικυρωσεις την αλλαγη ...η οποια ποτε δεν ηρθε απο σενα

επισης φιλε nikoxx πες μας τι θελεις να κανεις τελικα να διαγραφει τελειως η να ξαναμπεις

ΝΙΚΟΧΧ ΜΕΣΩ TSIKPIT
Νομιζω οτι το λεω ξεκαθαρα θελω να διαγραφω οριστικα .:wave2: :wave2:

Webmaster
25/09/2006, 11:28

Αγαπητέ θα θυμάσαι πως είχες προειδοποιηθεί.

Κατόπιν έβρισες, χαιρέτησες και αποσύρθηκες

…και έγινες ban

Τι ακριβώς θέλεις τώρα???

AFROPANTELOS
25/09/2006, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Webmaster
Αγαπητέ θα θυμάσαι πως είχες προειδοποιηθεί.

Κατόπιν έβρισες, χαιρέτησες και αποσύρθηκες

…και έγινες ban

Τι ακριβώς θέλεις τώρα???

Καλα θα τρελαθουμε τελειως ποσο ποιο ξεκαθαρα να το γραψει ΟΡΙΣΤΙΚΗ διαγραφη ζηταει πως αλοιως να το πει.:beer: :beer: :beer:

tsikpit
25/09/2006, 11:41
Ενταξει hornet καταλαβα και θα το τακτοποιησω.:wave2: :wave2:

fantacid
25/09/2006, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet

sorry man αν θυχτικες αλλα οι περισσοτεροι εχουν μια τετοια συμπεριφορα που ανεφερα,
τελικα τωρα που το σκεφτομαι μονον εσυ εκανες ουσιαστικο moding σε προσφατο προβλημα που ειχα κ δεν καθησες να τρως ποπ-κορν!

bartlal
25/09/2006, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
sorry man αν θυχτικες αλλα οι περισσοτεροι εχουν μια τετοια συμπεριφορα που ανεφερα,
τελικα τωρα που το σκεφτομαι μονον εσυ εκανες ουσιαστικο moding σε προσφατο προβλημα που ειχα κ δεν καθησες να τρως ποπ-κορν!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΙΣ:

καθε κατηγορια εχει συγκεκριμμενους mod. αν εχει(ς) προβλημα σε καποιο thread, αναφερεις στον mod της αντιστοιχης κατηγοριας. ΠΧ: δεν αναφερεις στον pactain αν εχεις προβλημα στα ανεκδοτα!
δεν ειναι οι mod για ολες τις κατηγοριες!

:wave2:

:a014:

OldMan
25/09/2006, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
δεν αναφερεις στον pactain αν εχεις προβλημα στα ανεκδοτα!

Why not ..???

(δεν είναι "ανέκδοτα" οι BMW ???) :smokin:

fantacid
25/09/2006, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΙΣ:

καθε κατηγορια εχει συγκεκριμμενους mod. αν εχει(ς) προβλημα σε καποιο thread, αναφερεις στον mod της αντιστοιχης κατηγοριας. ΠΧ: δεν αναφερεις στον pactain αν εχεις προβλημα στα ανεκδοτα!
δεν ειναι οι mod για ολες τις κατηγοριες!

ασε εγω αλλο καταλαβα,
οτι μπορεις να κανεις μονος σου μη περιμενεις να στο κανουν αλλοι.

ο νοων νοειτω!

Cpt. Haddock
25/09/2006, 15:35
ασε εγω αλλο καταλαβα,

ο νοων νοειτω!

ρε σεις, δεν ήταν έτσι πριν το 10ήμερο αυτός...

τι του κάνατε στο βουνό

:confused: :confused: :confused:

bartlal
25/09/2006, 15:42
ασε εγω αλλο καταλαβα,

ο νοων νοειτω!

απ'τα συμφραζομενα σου, μαλλον εγω αλλο καταλαβα απο αυτο που εγραψες.

τεσπα...

Μικρή Λουλού
25/09/2006, 18:09
εγω δεν ξερω τι καταλαβε ο ενας και τι ο αλλος,αλλα αυτο που βγαινει αβιαστα σαν συμπερασμα ειναι οτι μας εχει φαει η μαλακια και ολα μας φταινε..
μια οι μοντς,μια τα θεματα,μια η σειρα και οι απαντησεις,οι τιμες,οι επιδοσεις...
εχουμε λυσει το θηκαρι και παιρνουμε λαρυγγια στο φτερο..

μ'αυτα και μ'αυτα,που να μεινει χρονος να σκεφτουμε την μαλακια που μας δερνει..
παντα του αλλουνου ειναι πιο διαθεσιμη..

zephyr1
25/09/2006, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
εγω δεν ξερω τι καταλαβε ο ενας και τι ο αλλος,αλλα αυτο που βγαινει αβιαστα σαν συμπερασμα ειναι οτι μας εχει φαει η μαλακια και ολα μας φταινε..
μια οι μοντς,μια τα θεματα,μια η σειρα και οι απαντησεις,οι τιμες,οι επιδοσεις...
εχουμε λυσει το θηκαρι και παιρνουμε λαρυγγια στο φτερο..

μ'αυτα και μ'αυτα,που να μεινει χρονος να σκεφτουμε την μαλακια που μας δερνει..

Μεταφραση του απο πανω σε emoticons

:a017: :a029: :a16: :a31: :a02: :a29: :a018: :a21: :a1: :confused: :a31: :a26:

sonic22
25/09/2006, 19:09
edo akoma kai o old to paizei "treli" kai anazita ligo xamo... :look: :uplate: :eyepop:

argw akoma na apolithw gia na ftiajoun ta pragmata... :sad: :sad:

ipomoni... :rotflmao: :rotflmao:

BELZEBOYLIS
25/09/2006, 19:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Why not ..???

(δεν είναι "ανέκδοτα" οι BMW ???) :smokin:

να τααααα...

fantacid
25/09/2006, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε σεις, δεν ήταν έτσι πριν το 10ήμερο αυτός...

τι του κάνατε στο βουνό

:confused: :confused: :confused:

οχι μετα το 10ημερο.
μετα το split:mad:

OldMan
25/09/2006, 19:56
οχι μετα το 10ημερο.
μετα το split:mad:

Γ@μήθηκες ρε Άλεξ μ'αυτό το split ...!!!:smokin:

Καλά λέει ο Θανάσης...!!!
(το ζωνάρι σας λυμένο τό'χετε...) :sad:

fantacid
25/09/2006, 20:09
Γ@μήθηκες ρε Άλεξ μ'αυτό το split ...!!!:smokin:

Καλά λέει ο Θανάσης...!!!
(το ζωνάρι σας λυμένο τό'χετε...) :sad:

εγω φταιω που ειμαι χαζος κ δεν καταλαβα κ πολα απο τις λαδολογιες σου?

γιατι σας πειραξε που ανεφερα οτι δεν εβγαλα νοημα κ θα ηθελα μια κατανοητικοτερη βερσιον?

κ με πειραξε η προσβλητικη συμπεριφοα του ζανζιμπαρ οπως κ η θεση καποιων μοντ στην προκειμενη περιπτωση,που αντι να επαναφερουν την ηρεμια/ταξη/ασφαλεια(γινομαι υπερβολικος ε?),σαν να μη τρεχει τιποτα το ριξανε στο σπαμ κ στα χαχα μπαχα!

οσο καιρο ειμαι εδω δεν νομιζω να εχω προσβαλω καποιον για τον οποιοδηποτε λογο κ ουτε να εχω καποια αναρμοστη συμπεριφορα,το ιδιο ΑΠΑΙΤΩ κ απο τους υπολοιπους προς εμενα

ειμαι παραλογος γιατρε?

evvou
25/09/2006, 21:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
που να μεινει χρονος να σκεφτουμε την μαλακια που μας δερνει..

γεια σου ρε Τανας :beer: :beer: :beer: :beer:

OldMan
26/09/2006, 10:18
εγω φταιω που ειμαι χαζος κ δεν καταλαβα κ πολα απο τις λαδολογιες σου?
Προφανώς...!!! :smokin:

γιατι σας πειραξε που ανεφερα οτι δεν εβγαλα νοημα κ θα ηθελα μια κατανοητικοτερη βερσιον?
"Ποιούς" πείραξε ???:confused:

με πειραξε η προσβλητικη συμπεριφοα του ζανζιμπαρ οπως κ η θεση καποιων μοντ στην προκειμενη περιπτωση,που αντι να επαναφερουν την ηρεμια/ταξη/ασφαλεια(γινομαι υπερβολικος ε?),σαν να μη τρεχει τιποτα το ριξανε στο σπαμ κ στα χαχα μπαχα!
Ορθόν !!! :sad:

οσο καιρο ειμαι εδω δεν νομιζω να εχω προσβαλω καποιον για τον οποιοδηποτε λογο
Λάθος !!! :nono: (και το ξέρεις....)

ουτε να εχω καποια αναρμοστη συμπεριφορα,το ιδιο ΑΠΑΙΤΩ κ απο τους υπολοιπους προς εμενα
Δηλ. επειδή εγώ τρώω ντουζλαμά χοντροκομμένο, πρέπει να το ΑΠΑΙΤΗΣΩ και από τους υπόλοιπους ??? :look:

ειμαι παραλογος γιατρε?
Δεν ξέρω μπρε τζάνουμ... (εγώ γυναικολόγος ήμουνα...) :wave2:

zephyr1
26/09/2006, 10:32
2 αποριες.

ντουζλαμά = :confused:

τζάνουμ= :confused:

OldMan
26/09/2006, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
2 αποριες.
ντουζλαμά = :confused:
τζάνουμ= :confused:

Ντουζλαμάς = πατσάς χοντροκομμένος (όχι σούπα) από κοιλιές !!!
(οι μερακλήδες τον τρώνε μαζί με μάτι ).

Τζάνουμ = υποκοριστικό του "Κουζούμ" !!!

dirtbird
26/09/2006, 11:23
Επιτέλους μάθαμε γιατί ο Sabre δεν (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28682) μας έλεγε. :smilea: :wave2:

Uriah Heep
26/09/2006, 14:49

με πειραξε η προσβλητικη συμπεριφοα του ζανζιμπαρ οπως κ η θεση καποιων μοντ στην προκειμενη περιπτωση,που αντι να επαναφερουν την ηρεμια/ταξη/ασφαλεια(γινομαι υπερβολικος ε?),σαν να μη τρεχει τιποτα το ριξανε στο σπαμ κ στα χαχα μπαχα!

Quis tacet consentire videtur...
ή όποιος σιωπά δείχνει να συμφωνεί...
κι εγώ ΔΕΝ συμφωνώ με την αντιμετώπιση που είχες.

Κάθε φορά που μπαίνω στο φόρουμ αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε πλήρες ανθοκήπιο παιδικής χαράς, ΟΜΩΣ κάθε φορά που βλέπω βάναυση και μεροληπτική συμπεριφορά μερίδας mods αισθάνομαι σαν σαλταρισμένο φρικιό των Εξαρχείων!

Δεν γίνεται να υπάρχει "μηδενική ανοχή" (σικ έκφραση) στην άβουλη και ξενέρωτη ψιλομ@λ@κία που θα ξεφουρνίσει κάποιος και από την άλλη να αντιμετωπίζουν με ύφος μελίρρυτο ως χαρουπόμελο την τρισάθλια συμπεριφορά ιντερνετικών τσαμπουκάδων Γ΄κατηγορίας που την πέφτουν εκ του ασφαλούς με "γιαουρτώδη" επιχειρήματα σε ανυποψίαστους συμφορουμίτες.

Πρόσφατο παράδειγμα το κατασπάραγμα από τους καρχαρίες του φόρουμ της αγγελίας ανύποπτου μέλους με πονηριά και υστεροβουλία αθερίνας που ΤΟΛΜΗΣΕ να εκθέσει προς πώληση 1 χλγ λάδι!!!!!!!!!!!!! Κάτι συνηθησμένο σε όλα τα bazar του κόσμου!!!
Οποία επιπόλαιη αντιμετώπιση γραμμικών προκεχωριμένων ανορθολογιστών του γραμμικού λογισμού ως προς την ποσότητα του προς διάθεση προϊόντος (1 χλγ λάδι)!!!
Οποία βάναυση μορφή μεροληψίας επιπόλαιης λογικής εργαλειακού θετικισμού που αντιπαρατάσει ξερούς αριθμούς ή αποστεγνωμένα νούμερα (1 χλγ λάδι!!!) μπροστά στο χάϊδεμα ανεκδιήγητων εγωισταράδων και τζαναμπέτηδων μελών της παράγκας ή φειλομειδών σείρηαλ σε αγγελίες ή άλλα θέματα (ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ) άσχετα με το αντικείμενο που θίγεται σε μιά συζήτηση!

Σταματήστε να το παίζετε "καστροφύλακες" του φόρουμ, σαν να ήθελε ο Άλεξ να μαγαρήσει την ποιότητα μιας ομάδας Αρσακειάδων του φόρουμ, με μιζεράμπιλε και παρακμιακές παρεμβάσεις ή "πλάτες".
Σταματήστε να δίνετε διπλό τζακ-ποτ με δοσιλογικό ενθουσιασμό στους ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ σας και να κόβετε "εν γρυλίσματι" ως σώφρονες κομπογιαννίτες της σκέψης, την "τζούρα" της συμμετοχής από τον "πιτσιρικά" που διεκδικεί μια θέση και μιά υπόσταση στο φόρουμ._

Αυτεπαγγέλτως τελών ως συνήγορος του Άλεξ.

:beer: :beer: :beer:

crs-k
26/09/2006, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Quis tacet consentire videtur...
ή όποιος σιωπά δείχνει να συμφωνεί...
κι εγώ δεν συμφωνώ με την αντιμετώπιση που είχες.

.............................................

Αυτεπαγγέλτως τελών ως συνήγορος του Άλεξ.

Φιλε Βασιλη ...

Ετυχε να ΜΗΝ εχεις γνωρισει τον Ζαν, μιας κι ειχε πρακτικα σταματησει να γραφει στο Φορουμ, αμα τη αφιξη σου ...

Ετσι λοιπον εχεις απολυτο δικιο να τον κρινεις οπως τον κρινεις.

Θα σου πω ομως το εξης.

Κατα καιρους οι διαφορες ανα τον κοσμο "κοινωνιες" δειχνουν καποια ανεκτικοτητα, σε "ιδιαιτερους" ανθρωπους, ποσο μαλλον οταν αυτοι εχουν αποψη, γνωμη και υπαρξη.

Το ιδιο εχει ξαναγινει, με την ανοχη ολου του Φορουμ (χωρις να εξαιρεισαι εσυ) με το πολυ πιο ενεργο τοτε μελος afrotwin.

Δεν ειδα να μπαινεις τοτε στον κοπο, να υπερασπιστεις τον Α ή Β νεο που εμπαινε και μαθαινε οτι θα γινει "ψητος με πατατες" και αλλα τετοια.

Δεν το εκανες, γιατι ηξερες με ποιον ειχες να κανεις και το ειχες αποδεχτει ... :winka:

Σε μια αναλογη και αναμενομενη (απο τους παλιοτερους) συμπεριφορα το Ζαν ("δεν μας νοιαζει που δεν καταλαβες") προς τον Αλεξη, ο Αλεξης (μην γνωριζοντας κι αυτος προφανως) "ηρξατο χειρων αδικων" με αποτελεσμα να παρει φωτια η ολη κατασταση.

Αυτα δεν τα λεω θελοντας να δικαιολογησω καποιον ή να επιρρηψω ευθυνες σε καποιον αλλον, αλλα για να δωσω την "εικονα" που βλεπουμε καποιοι παλιοτεροι και για να συστησω απλως ψυχραιμια ... :wacko:

Οπως ειπε κι ο Θανασης σε προηγουμενο ποστ, το ευκολο ειναι να κυκλοφορουμε με "λυμενο το ζωναρι" και να μην ανεχομαστε "μυγα στο σπαθι μας", ενω το δυσκολο (και πιο σωστο) ειναι να δινουμε τοπο στην οργη και να βαζουμε λιγο νερο στο κρασι μας, ειδικα οταν ΔΕΝ ξερουμε προσωπα και πραγματα και μας μενει μονο ο ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ γραπτος λογος του Ιντερνετ. :smilea:

Αυτα προς το παρον ...

:smokin: :beer: :wave2:

lampros_fazer
26/09/2006, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

(διάβασα στα γρήγορα την απάντηση σου)

Ο afro όμως δεν έχω δει να αρχίζει κανέναν στα μπινελίκια..

Και δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει ανεκτικότητα σε τόσο αντιδραστικούς,αγενης κλπ ανθρώπους..

afrotwin
26/09/2006, 15:32
Φιλε Βασιλη ...

Ετυχε να ΜΗΝ εχεις γνωρισει τον Ζαν, μιας κι ειχε πρακτικα σταματησει να γραφει στο Φορουμ, αμα τη αφιξη σου ...

Ετσι λοιπον εχεις απολυτο δικιο να τον κρινεις οπως τον κρινεις.

Θα σου πω ομως το εξης.

Κατα καιρους οι διαφορες ανα τον κοσμο "κοινωνιες" δειχνουν καποια ανεκτικοτητα, σε "ιδιαιτερους" ανθρωπους, ποσο μαλλον οταν αυτοι εχουν αποψη, γνωμη και υπαρξη.

Το ιδιο εχει ξαναγινει, με την ανοχη ολου του Φορουμ (χωρις να εξαιρεισαι εσυ) με το πολυ πιο ενεργο τοτε μελος afrotwin.

Δεν ειδα να μπαινεις τοτε στον κοπο, να υπερασπιστεις τον Α ή Β νεο που εμπαινε και μαθαινε οτι θα γινει "ψητος με πατατες" και αλλα τετοια.

Δεν το εκανες, γιατι ηξερες με ποιον ειχες να κανεις και το ειχες αποδεχτει ... :winka:

Σε μια αναλογη και αναμενομενη (απο τους παλιοτερους) συμπεριφορα το Ζαν ("δεν μας νοιαζει που δεν καταλαβες") προς τον Αλεξη, ο Αλεξης (μην γνωριζοντας κι αυτος προφανως) "ηρξατο χειρων αδικων" με αποτελεσμα να παρει φωτια η ολη κατασταση.

Αυτα δεν τα λεω θελοντας να δικαιολογησω καποιον ή να επιρρηψω ευθυνες σε καποιον αλλον, αλλα για να δωσω την "εικονα" που βλεπουμε καποιοι παλιοτεροι και για να συστησω απλως ψυχραιμια ... :wacko:

Οπως ειπε κι ο Θανασης σε προηγουμενο ποστ, το ευκολο ειναι να κυκλοφορουμε με "λυμενο το ζωναρι" και να μην ανεχομαστε "μυγα στο σπαθι μας", ενω το δυσκολο (και πιο σωστο) ειναι να δινουμε τοπο στην οργη και να βαζουμε λιγο νερο στο κρασι μας, ειδικα οταν ΔΕΝ ξερουμε προσωπα και πραγματα και μας μενει μονο ο ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ γραπτος λογος του Ιντερνετ. :smilea:

Αυτα προς το παρον ...

re giati den diagrafete ton an8ropo ke ton taleporite me saxlamares?
sviste ton na pai stin efxi na grapsoume ke ton nik tou stin lekani toualetas tou delear me aneksitilo markadoro 5 xilioston ke ama laxi na feroume ke kana grafista na to filotexnisi na exi ikastiki enia ke na telionoume
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

re file ti 8elis diagrafi ke pipes pane xese monos sou
ipodiksis den xriazonte...:lol: :lol: :lol:

ke xristo tin epomeni fora pou 8a 8es na me diasiris pare me ena tilefono na to efxaristi8o ke ego:rotflmao: :rotflmao:

crs-k
26/09/2006, 15:33

Και δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει ανεκτικότητα σε τόσο αντιδραστικούς,αγενης κλπ ανθρώπους..

Ξαναδιαβασε το τοτε πιο αργα, κι αν δεν θυμασαι μπορω να σου βρω και να σου κανω (πολλεεες) παραθεσεις, αν και ΔΕΝ ειναι αυτος ο σκοπος της απαντησης, αλλα ο σεβασμος (και) στην διαφορετικοτητα ...

afrotwin
26/09/2006, 15:35

pedia sas efxaristo apo kardias pou asxoliste mazi mou ke dievrinete tin fimi mou se epoxes pou den mporo na mpeno sixna
sigoura exi kerasma gia tin prosfora sas

na iste kala re me sigkinite:a18: :a20: :a25: :a31:

crs-k
26/09/2006, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
........................
ke xristo tin epomeni fora pou 8a 8es na me diasiris pare me ena tilefono na to efxaristi8o ke ego:rotflmao: :rotflmao:

:lol: :rotflmao: :lol:

Τι μαλακα ειναι ...

Σιγα μην ξοδευω και σε τηλεφωνο, αφου δημοσια το γραφω και θα το δεις ... :D

Κανα ΠΜ το πολυ και ΠΟΛΥ σου πεφτει ... :p

afrotwin
26/09/2006, 15:38

Τι μαλακα ειναι ...

Σιγα μην ξοδευω και σε τηλεφωνο, αφου δημοσια το γραφω και θα το δεις ... :D

Κανα ΠΜ το πολυ και ΠΟΛΥ σου πεφτει ... :p

pote sou den m'agapises:bawl: :bawl: :bawl:

marine521
26/09/2006, 15:40
pote sou den m'agapises:bawl: :bawl: :bawl:

Ποιος να σ'αγαπήσει εσένα αφού το παίζεις Hannibal και θέλεις να τους φας όλους;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
26/09/2006, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Ποιος να σ'αγαπήσει εσένα αφού το παίζεις Hannibal και θέλεις να τους φας όλους;;;

oxi olous re apo 16 ke kato....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

KaTaNaS
26/09/2006, 15:43
το καλύτερο το είπε ο Θανάσουρας!

σφιχτε ξανα τα ζωνάρια και χαμογελάστε!

και επίσης τον γραπτό λόγο όπως θέλει κανείς τον διαβάζει και τον "ακούει" στα δικά του αυτιά!

Αλέξη, δε καταλαβες ρε οτι σου κανε πλάκα ο Ζάν; και οι άλλοι πάιζαν μαζί του διότη είχε προφανώς καιρό να εμφανιστεί και τον ειχαν πεθυμήσει!

τα νεύρα στα εντούρα ρεεεεεεεεεεεε

marine521
26/09/2006, 15:44
oxi olous re apo 16 ke kato....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πόντους ή χρόνια;;;

afrotwin
26/09/2006, 15:46
πόντους ή χρόνια;;;

:

den milao mazi sou ise ani8ikos me ponires ke kolasmenes dia8esis
ke den exo kinonisi akoma:mad:
ana xa8is saxle....

fisika ke xronia akou pontous
otan prokite gia pontous exoume ton abdul
ala ti ka8ome ke milao mazi sou satire...

marine521
26/09/2006, 15:52
den milao mazi sou ise ani8ikos me ponires ke kolasmenes dia8esis
ke den exo kinonisi akoma:mad:
ana xa8is saxle....

fisika ke xronia akou pontous
ala ti ka8ome ke milao mazi sou satire...

ακουσε να σου πω παληκάρι (...που λέει ο λόγος).

Αν δεν σου αρέσει το χιουμορ τότε να την κάνεις...αντε γιατι μας έχεις ζαλισει...

Αντε μπράβο...και ξανασκέψου την ηλικία που θα φας γιατί είδες τι έπαθες με το να τρως νοπά....

Και αν δεν έχεις κοινωνήσει αυτό είναι γιατί έπεσες μικρός στο δισκοπότηρο....

KaTaNaS
26/09/2006, 15:52

ABDUL τον λένε ή Χίονη; :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

όποιος κατάλαβε κατάλαβε , βαριέμαι να κανω παραθεση! :lol:

OldMan
26/09/2006, 15:53
Φτου ρε πούστη μου ...
(δεν θα συννενοηθούμε...)

Ανακεφαλαίωση:

- Ο fandacid ποστάρησε κάτι το οποίο δεν άρεσε στον Zanzibar (στα αρχίδια μου αν είχε δίκιο ή όχι ο δεύτερος...)

- Ο Zanzibar απάντησε προσβλητικά, κατά την γνώμη του Αλέξιου (πάλι στα αρχίδια σχετικά με το δίκιο - άδικο...)

- ΠΡΙΝ ο Αλέξιος ανταπαντήσει δεόντως, συνέστησα ηρεμία στον Zanzibar

- O Αλέξιος ανταπάντησε στον Zanzibar κ.ο.κ.

- Μέχρι να κατουρήσω (όντως...) η συζήτηση είχε πάρει την άγουσα για τις Διαμάχες (όπου και την μετέφερα...)

- Το βασικό πρόβλημα του Αλέξιου (από ότι κατάλαβα) είναι το αρχικό ποστ στις Διαμάχες, όπου φαίνεται σαν να άνοιξε αυτός την ιστορία

- Δεν έχω κανένα πρόβλημα να "παραδεχτώ" ότι έγινε λάθος Διαχωρισμός (το έκανα ήδη πάνω από μια φορά, επί του συγκεκριμμένου..), αλλά πάτε φιρί - φιρί για ιστορίες του στυλ "Ο φτωχός πλην τίμιος και κατατρεγμένος που τόλμησε να μπλέξει με τα οργανωμένα συμφέροντα..."

Δεν νομίζετε ότι θα ήταν καλύτερα να λύναμε το όλον ζήτημα με ταυτόχρονη κατανάλωση εδεσμάτων και τερψυλαρύγγιων ποτών ??? (λέω εγώ τωρα....) :blush:

KaTaNaS
26/09/2006, 16:02
Δεν νομίζετε ότι θα ήταν καλύτερα να λύναμε το όλον ζήτημα με ταυτόχρονη κατανάλωση εδεσμάτων και τερψυλαρύγγιων ποτών ??? (λέω εγώ τωρα....) :blush:

επιτελους το φέραμε εκεί που θέλΑΜΕ! :wacko: :lol:

πότε κατεβαίνετε; :D

πρέπει ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!

Μάαανααααααααα άναψε τα τσουκάλια έχουμε Μουζαφήριδες!:a30: :a25: :a30:

KaTaNaS
26/09/2006, 16:05
τωρα που το ξαναείδα... :hypnotize

ρε Αντώναρε, αλλού γι'αλλού γράφουμε!

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

μπααα σε καλό σου! κακακακακακακα Το γέλιο τις κατίνας!:rotflmao:

KaTaNaS
26/09/2006, 16:07
τωρα που το ξαναματαείδα, όχι, σωστά γράφαμε! :eyepop:

Γιατρέ είμαι σοβαρα; :dizzy:

marine521
26/09/2006, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
τωρα που το ξαναματαείδα, όχι, σωστά γράφαμε! :eyepop:

Γιατρέ είμαι σοβαρα; :dizzy:

Δεν σε "ακούω" πάρε το 0

fantacid
26/09/2006, 16:21
Φτου ρε πούστη μου ...
(δεν θα συννενοηθούμε...)

Ανακεφαλαίωση:

- Ο fandacid ποστάρησε κάτι το οποίο δεν άρεσε στον Zanzibar (στα αρχίδια μου αν είχε δίκιο ή όχι ο δεύτερος...)

- Ο Zanzibar απάντησε προσβλητικά, κατά την γνώμη του Αλέξιου
(πάλι στα αρχίδια σχετικά με το δίκιο - άδικο...)

- ΠΡΙΝ ο Αλέξιος ανταπαντήσει δεόντως, συνέστησα ηρεμία στον Zanzibar

- O Αλέξιος ανταπάντησε στον Zanzibar κ.ο.κ.

- Μέχρι να κατουρήσω (όντως...) η συζήτηση είχε πάρει την άγουσα για τις Διαμάχες (όπου και την μετέφερα...)

- Το βασικό πρόβλημα του Αλέξιου (από ότι κατάλαβα) είναι το αρχικό ποστ στις Διαμάχες, όπου φαίνεται σαν να άνοιξε αυτός την ιστορία
- Δεν έχω κανένα πρόβλημα να "παραδεχτώ" ότι έγινε λάθος Διαχωρισμός (το έκανα ήδη πάνω από μια φορά, επί του συγκεκριμμένου..), αλλά πάτε φιρί - φιρί για ιστορίες του στυλ "Ο φτωχός πλην τίμιος και κατατρεγμένος που τόλμησε να μπλέξει με τα οργανωμένα συμφέροντα..."

OXI
το βασικο μου προβλημα ειναι η συμπεριφορα του ζαν (κυριως τα βρισιδια προς εμε,τη μανα μου κ καποια θεια) αυτο ειναι που με εξοργησε βασικα,
πιστευω πως στον οποιοσηποτε αν βρισεις αυτον κ αλλο ποσο τη μανα του καπως ετσι (ή χειροτερα) θα αντιδρασει.

δευτερευωντος ειναι οι αντιδραση των μοντ που περιμενα τουλαχιστον να τον προσγειωσουν κ να τον επαναφερουν στη ταξη (κατι που δεν εγινε) σαν συντονιστικα οργανα που ειναι εδω μεσα,αλλα του προσεφεραν λιγη ανεση με λιγο σπαμαρισμα.....
(στ'αρχιδια μου στη τελικη οπως λεει κ ενας φιλος μου!)
στα περισσοτερα φορα ενα τετοιο ποστ ισοδυναμει με ban τουλαχιστον.

το οτι το σπλιτ εγινε απο λαθος σημειο (κατα την αποψη μου) δεν ειναι βασικο προβλημα,αφου αλλο ειναι,πλεον, το θεμα μας.

Οπως ειπε κι ο Θανασης σε προηγουμενο ποστ, το ευκολο ειναι να κυκλοφορουμε με "λυμενο το ζωναρι" και να μην ανεχομαστε "μυγα στο σπαθι μας", ενω το δυσκολο (και πιο σωστο) ειναι να δινουμε τοπο στην οργη και να βαζουμε λιγο νερο στο κρασι μας, ειδικα οταν ΔΕΝ ξερουμε προσωπα και πραγματα και μας μενει μονο ο ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ γραπτος λογος του Ιντερνετ.

+1000 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28601&=postid=516111)

fantacid
26/09/2006, 16:26
υ.γ. το λινκ στο +1000 παει οδηγει σε συγκεκριμενο ποστ οχι απλα στο θρεντ αλλα δεν εμαι σιγουρος εαν εχω δωσει το σωστο url.

Uriah Heep
26/09/2006, 16:30

αλλά πάτε φιρί - φιρί για ιστορίες του στυλ "Ο φτωχός πλην τίμιος και κατατρεγμένος που τόλμησε να μπλέξει με τα οργανωμένα συμφέροντα..."

.................................................................................................... .....

Η κατανάλωση του nouveau 2006 (από ξερικό βιολογικό) γκραν νουάρ, σενζώ και μοσχάτο ήταν επαρκής για να γράψω την υπεράσπιση του Άλεξ με κέφι!!!
Αν το συνεχίσω φοβούμαι ότι θα εμπλέξω και τον Ψωμιάδη και δεν θα έχω καλά ξεμπερδέματα...

Τα 230 λίτρα στο κελάρι, περιμένουν γερά ποτήρια και "σκληρό" χιούμορ για να καταναλωθούν...

gcrook
26/09/2006, 16:40
Ολα εδω μεσα για τις μπυρες γινονται ρε γαμωτη:sad:

Να σας παρω 2 βυτια να αδειασει το φορουμ...:beer:

OldMan
26/09/2006, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Τα 230 λίτρα στο κελάρι, περιμένουν γερά ποτήρια και "σκληρό" χιούμορ για να καταναλωθούν...

That's my man !!! :beer:

έχω και DVD με φωτό 10ήμερου για μεζέ...!!!

fantacid
26/09/2006, 17:07
That's my man !!! :beer:

έχω και DVD με φωτό 10ήμερου για μεζέ...!!!

Αχα! τωρα καταλαβα γιατι δεν εχει dvd κ για μας!
που να βρω τοσο κρασι καρντια μου?!?!?
ασε που δεν εχω καν κελαρι!!!
:bawl:

OldMan
26/09/2006, 17:13
Αχα! τωρα καταλαβα γιατι δεν εχει dvd κ για μας!

Πλανάσθαι πλανην οικτράν, φίλτατε ...

Έχω και άλλο DVD !!!

(κοίτα που θα γίνω μάγκας με τις πλάτες του κουτσού...) :lol:

crs-k
27/09/2006, 07:01
Να χαρω εγω τ' αγορια μου ... :D :a51:

afrotwin
27/09/2006, 13:54
ακουσε να σου πω παληκάρι (...που λέει ο λόγος).

Αν δεν σου αρέσει το χιουμορ τότε να την κάνεις...αντε γιατι μας έχεις ζαλισει...

Αντε μπράβο...και ξανασκέψου την ηλικία που θα φας γιατί είδες τι έπαθες με το να τρως νοπά....

Και αν δεν έχεις κοινωνήσει αυτό είναι γιατί έπεσες μικρός στο δισκοπότηρο....

den me les palikarim giati 8es na mas tin vgis me gegonota tou parel8ontos ke na mas 8iksis ke kala...

ipa ego gia ton ikodomo pou se viase otan isouna mikros?

marine521
27/09/2006, 13:57
den me les palikarim giati 8es na mas tin vgis me gegonota tou parel8ontos ke na mas 8iksis ke kala...

ipa ego gia ton ikodomo pou se viase otan isouna mikros?

Γιατι τρομοκρατείτε τον κόσμο κύριε... Και τελος πάντων ποιος νομίζετε οτι είσθε;;; Και αν έχεις πρόβλημα με αυτά που γράφω να κανονίσουμε να τα πούμε από κοντά να σου φτιάξω καινούργια οδοντοστοιχία και να σου ισιώσω το διάφραγμα....

:smokin: :smokin:

afrotwin
27/09/2006, 14:00
Γιατι τρομοκρατείτε τον κόσμο κύριε... Και τελος πάντων ποιος νομίζετε οτι είσθε;;; Και αν έχεις πρόβλημα με αυτά που γράφω να κανονίσουμε να τα πούμε από κοντά να σου φτιάξω καινούργια οδοντοστοιχία και να σου ισιώσω το διάφραγμα....

lipon flore avrio stis fleves ston vi8o sta 60 metra
ke dialekse esi psarontoufeka
8a pe8anis mexri 8anatou....:a11: :a26: :a29: :a015: :a017: :a016: :a023: :a45:

marine521
27/09/2006, 14:08
lipon flore avrio stis fleves ston vi8o sta 60 metra
ke dialekse esi psarontoufeka
8a pe8anis mexri 8anatou....:a11: :a26: :a29: :a015: :a017: :a016: :a023: :a45:

Λοιπόν αντρακι της φακής επειδή αρκετά κρύφτηκες πίσω από το πληκτρολόγιο και εγώ κατι τζαμπα μάγκες σαν και σένα τους τρώω για Breakfast θα περάσω μια βόλτα από τα μέρη σου αύριο και να μου τα πεις από κοντά αυτά....
:a015::a015::a015:ω

afrotwin
27/09/2006, 14:12
Λοιπόν αντρακι της φακής επειδή αρκετά κρύφτηκες πίσω από το πληκτρολόγιο και εγώ κατι τζαμπα μάγκες σαν και σένα τους τρώω για Breakfast θα περάσω μια βόλτα από τα μέρη σου αύριο και να μου τα πεις από κοντά αυτά....
:a015::a015::a015:ω

entaksi palio xalva tis kakias oras ala kafe kernas esi...

marine521
27/09/2006, 14:13
entaksi palio xalva tis kakias oras ala kafe kernas esi...

εμ θα σε δείρω που θα σε δείρω μην πληρώνεις και τους καφέδες

afrotwin
27/09/2006, 14:17
εμ θα σε δείρω που θα σε δείρω μην πληρώνεις και τους καφέδες

giati re agorim tin ali fora pou se edira ego den plirosa ke tous kafedes?
ine 8esmos pia...

marine521
27/09/2006, 14:18
giati re agorim tin ali fora pou se edira ego den plirosa ke tous kafedes?
ine 8esmos pia...

δεν το ξερα να παραγγείλω και σουφλε σοκολάτας με παγωτό

afrotwin
27/09/2006, 14:22
δεν το ξερα να παραγγείλω και σουφλε σοκολάτας με παγωτό

:

ise koroido ego exo kanonisi na tis fao sto konakai....
gia malaka me perases?:rotflmao: :rotflmao:
krata mpoliko xrima mazi sou:lol: :lol: :lol:

marine521
27/09/2006, 14:24
ise koroido ego exo kanonisi na tis fao sto konakai....
gia malaka me perases?:rotflmao: :rotflmao:
krata mpoliko xrima mazi sou:lol: :lol: :lol:

για το "κονάκι" σε βλεπω

για κονα καϊ ....χλωμό σε κόβω

Πληρώθηκα πάμε να τα φάμε

afrotwin
27/09/2006, 14:28
για το "κονάκι" σε βλεπω

για κονα καϊ ....χλωμό σε κόβω

Πληρώθηκα πάμε να τα φάμε

konaki?:eyepop:
ego apo ftoxompinedes den ka8ome na tis fao file
ama den exis lefta na pas na diris kana alvano me 5 euro:a027: :a55:

marine521
27/09/2006, 14:32
konaki?:eyepop:
ego apo ftoxompinedes den ka8ome na tis fao file
ama den exis lefta na pas na diris kana alvano me 5 euro:a027: :a55:

Γιατί ρε φίλε είχες και στο χωρίο σου Kona Kai που κωλοκαθόσασταν όλοι γύρω από τον βράχο με μια γαλέτα και χωρίζατε την ελιά στα 4 και την λεγατε και ορντεβρ;;;

afrotwin
27/09/2006, 14:38
Γιατί ρε φίλε είχες και στο χωρίο σου Kona Kai που κωλοκαθόσασταν όλοι γύρω από τον βράχο με μια γαλέτα και χωρίζατε την ελιά στα 4 και την λεγατε και ορντεβρ;;;

se pliroforo file oti i idea tou cona kay ksekinise apo to xorio mou ta kato seklana ala ise toso asxetos pou den kseris giati milas..

sampos oli i megaloi andres tis eladas apo eparxia den anadixtikan?

ti nomizis oti i flori tis a8inas ekana ana tous eones kati simantiko ektos apo to na prospa8oun na epektinoun tis kolotripides tou me mania...

marine521
27/09/2006, 14:47
se pliroforo file oti i idea tou cona kay ksekinise apo to xorio mou ta kato seklana ala ise toso asxetos pou den kseris giati milas..

sampos oli i megaloi andres tis eladas apo eparxia den anadixtikan?

ti nomizis oti i flori tis a8inas ekana ana tous eones kati simantiko ektos apo to na prospa8oun na epektinoun tis kolotripides tou me mania...

Η ιδεα του Κονα Και φίλε μου ξεκίνησε απο Κολωνακιότες βέρους (στο δεξί) οι οποίοι θεωρησαν οτι το ταβερνίο κονάκι είναι τρε μπαναλ για τα γούστα τους και το μετονόμασαν με βάση τις εμπειρίες και τις γνώσεις που απέκτησαν συναναστρεφόμενοι με πολυπολιτισμικές προσώπικότητες οι οποίες ουδώλως γνωρίζουν κωλοχόρια τύπου σεκλανα (ανω ή κατω)

Λες για τους μεγάλους άντρες της ελλάδας και σου απαντω.....

Ποιος τους μαμεί τουσ μεγάλους αντρες το θεμα είναι οι γυναίκες τι κάνουν και από που έρχονται;; και αμα έρθουν θα μείνουν και για πόσο (μικρές μεγάλες).

αυτά είναι ερωτηματα, μην χανουμε τον προσανατολισμό μας

Τώρα για την mania που λες ελπίζω να εννοείς την Ντέλου

afrotwin
27/09/2006, 14:50
Η ιδεα του Κονα Και φίλε μου ξεκίνησε απο Κολωνακιότες βέρους (στο δεξί) οι οποίοι θεωρησαν οτι το ταβερνίο κονάκι είναι τρε μπαναλ για τα γούστα τους και το μετονόμασαν με βάση τις εμπειρίες και τις γνώσεις που απέκτησαν συναναστρεφόμενοι με πολυπολιτισμικές προσώπικότητες οι οποίες ουδώλως γνωρίζουν κωλοχόρια τύπου σεκλανα (ανω ή κατω)

Λες για τους μεγάλους άντρες της ελλάδας και σου απαντω.....

Ποιος τους μαμεί τουσ μεγάλους αντρες το θεμα είναι οι γυναίκες τι κάνουν και από που έρχονται;; και αμα έρθουν θα μείνουν και για πόσο (μικρές μεγάλες).

αυτά είναι ερωτηματα, μην χανουμε τον προσανατολισμό μας

Τώρα για την mania που λες ελπίζω να εννοείς την Ντέλου

:

file mou to epipedo sou ine poli xamilo den sinomilo alo mazi sou
ke opos katalavenis 8a protimiso na tis fao apo kapion tou kiklou mou den mporo alous ksan8opoulous....

marine521
27/09/2006, 14:56
ke opos katalavenis 8a protimiso na tis fao apo kapion tou kiklou mou den mporo alous ksan8opoulous....

Καλά θα ρθω να πιούμε καφέ αλλα θα την βγάλουμε στα μουγγά.

Και ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα γιατί είμαι μελαχρινός

FestoNero
27/09/2006, 15:00

afrotwin
27/09/2006, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero

ante na xa8is mori
pigene spiti sou na plinis kana piato
ante min vgalo ke ta dika sou ta aplita stin fora
palio patsavoura pou ir8es ke esi na mas kanis tin aganaktismeni politria...:eyepop: (telos pantos kati tetio)
asta diala pou mazeftike ke i ka8e rompa na stisi afti...

:lol: :lol: :lol:

DimChios
27/09/2006, 15:22
....8a protimiso na tis fao apo kapion tou kiklou mou...

Εγω δηλαδή που έχω Africa, αρα ειμαι του κύκλου σου, μπορώ να σε δείρω? :smokin:

Άν τώρα δεν τα καταφέρω, το πολύ-πολύ να βγάλεις τις παλιές σου μπαγκέτες και να παίξουμε καμμιά ροκιά!

VegasKitty
27/09/2006, 15:23
ante na xa8is mori
pigene spiti sou na plinis kana piato
ante min vgalo ke ta dika sou ta aplita stin fora
palio patsavoura pou ir8es ke esi na mas kanis tin aganaktismeni politria...:eyepop: (telos pantos kati tetio)
asta diala pou mazeftike ke i ka8e rompa na stisi afti...

Oloi exoyme stisei afti apla de leme tpt giati exete plaka :D

:smokin:

FestoNero
27/09/2006, 15:23
Χρυσο μ εγω εχω πλυντηριο πιατων,
δε πλενω πιατα..
Οσο για τα απλυτα, ουτε αυτα υπαρχουν
μιας κ εχω ΚΑΙ πλυντηριο ρουχων..
Στο χωριο σ εχουν τετοια πραματα;;;
Η ακομη τρεχει η Χαιδω με τη σταμνα στο ποταμι;;
Ο Γκουσγκουνης ποτε μπαινει;;;
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Αγανακτησμενη πωλητρια;; :hypnotize

DimChios
27/09/2006, 15:25
:look: :look: :look:

Δυό κουβέντες είπα και την έκανε!

VegasKitty
27/09/2006, 15:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:look: :look: :look:

Δυό κουβέντες είπα και την έκανε!

Em kai sy ton tromakses......

:a5: :a5:

DimChios
27/09/2006, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Em kai sy ton tromakses......

:a5: :a5:

Καλά, ήρεμα τώρα γιατί όταν ξαναμπεί την έχω γ@μήσει απο χέρι λέμε!!!

:sick:

VegasKitty
27/09/2006, 15:33
Καλά, ήρεμα τώρα γιατί όταν ξαναμπεί την έχω γ@μήσει απο χέρι λέμε!!!

:sick:

Σιγα μωρε....

Και τι θα σου κανει??? :eyepop:

Ασε, αμα γινει κατι θα καθαρισω εγω.... (μιας και μας λεει να καθαριζουμε κτλ...) ασχετο βεβαια που δε μου το εχει πει αλλα λεμε τωρα...

:rotflmao: :rotflmao:

Vezouvios
28/09/2006, 06:52

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
04/10/2006, 10:40
την έχω γ@μήσει απο χέρι λέμε!!!

diladi tin skeftosoun ke tin epezes?:eyepop:

signomi ala ego den mporo na simetexo se mia kinonia pou i malakes apoktoun ke efsima ke to dilonoun dimosia oti avnanizonte. opos elegan ke sto xorio enos kolitou mou avnanizontoustane....

idame na kea8ame na apodextoume tous aderfes:yuck:
entaksi den ine kako na tin patikoni tin kourkoumelou to palikari
me ta xronia to sini8isame

ala na zitane apodoxi stin kinonia ke oi avnanes...:hypnotize
e afto pai poli..

se ligo 8a prepi na apodextoume ke tous klismatikous
aftous pou tin vriskoun me klismata

ana xa8ite sisomoi:a5:

DimChios
04/10/2006, 16:41
diladi tin skeftosoun ke tin epezes?:eyepop:

signomi ala ego den mporo na simetexo se mia kinonia pou i malakes apoktoun ke efsima ke to dilonoun dimosia oti avnanizonte. opos elegan ke sto xorio enos kolitou mou avnanizontoustane....

idame na kea8ame na apodextoume tous aderfes:yuck:
entaksi den ine kako na tin patikoni tin kourkoumelou to palikari
me ta xronia to sini8isame

ala na zitane apodoxi stin kinonia ke oi avnanes...:hypnotize
e afto pai poli..

se ligo 8a prepi na apodextoume ke tous klismatikous
aftous pou tin vriskoun me klismata

ana xa8ite sisomoi:a5:

Οκ, είπαμε μια φορά μήπως κάνουμε κι εμεις πλάκα αλλά εσύ το γ@μησες!
Να σου παρατηρήσω ότι έκανες quote δικό μου πόστ!
Αλλά τί να πούμε,μάλλον ΜΟΝΟ το δικό σου χιούμορ είναι χιούμορ! Sorry κιόλας δηλαδή!

Δεν θα το συνεχίσω γιατί ξερω ότι δεν θα βγάλω άκρη!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!