View Full Version : Σολιντ-γαμω γαυρος
"Η ΑΕΚ είναι αργή στην άμυνα και είμαι αισιόδοξος οτι η Αντερλεχτ μπορεί να τα καταφέρει στην Αθήνα"
δήλωσε ο Σόλιντ
γ****** π******* γ******* εισαι αισιοδοξος?
γ********κολλησες τη γαυρο μαλακια στον εγκεφαλο και γ****** το σπιτακι σου στη Σουηδια ρε βρωμογκ******* που******!!!!!
εγινες και οπαδος της Αντερλεχτ συχαμενε αδελφη του ελεους???? σε αλλη ομαδα δεν ησουν προπονητης ρε ελεεινε και τρισαθλοιε σταυροφορε-α******** ???????????????
αρε ΣΑΧΤΑΡ γ********* τους να βαλουν μυαλο!!!!! :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
MIKE_16V
26/09/2006, 12:47
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε Γιωργη......με το τι λεει καθε βλακας καθεσαι και ασχολεισε.
Παμε να δουμε κανα μπασκετ:beer: και αφηστε τους κολλημενους να βλεπουν Σουπερλιγκα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
26/09/2006, 12:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
...............
Πάλι θρησκευτικά διαβάζει; :look:
σσ
ο Σολιντ ηταν προπονητης στη Μπριζ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ !!!!!
αλλα εδω τρωει ψωμακι απο το θεοδωριδη/Κοκκαλη και εμαθε τα ιδανικα τους..... :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πάλι θρησκευτικά διαβάζει; :look:
όχι μωρέ...
δε του βγαίνουν τα λεφτά για τα kawa-μπλουζάκια και τα χώνει αλλού για να ξεσπάσει....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: παρε παρε μπλουζακια χαχαχαχαχα
οχι απλα με τσαντιζει αυτος ο τυπος απο τη πρωτη μερα που τον ειδα.... και συνεχιζει να κερδιζει τη καρδια μου..... εχει να ακοοοουυυυυσειιιιιιιιιι......
δήλωσε ο Σόλιντ
γαμημενε πουστογαυρε γαμωπουστα εισαι αισιοδοξος?
γαμωφαρα κολλησες τη γαυρο μαλακια στον εγκεφαλο και γαμιεται το σπιτακι σου στη Σουηδια ρε βρωμογκευκουλα πουστογαμε!!!!!!
εγινες και οπαδος της Αντερλεχτ συχαμενε αδελφη του ελεους???? σε αλλη ομαδα δεν ησουν προπονητης ρε ελεεινε και τρισαθλοιε σταυροφορε-αρχιδογλυφτη ???????????????
αρε ΣΑΧΤΑΡ γαμησε τους να βαλουν μυαλο!!!!! :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
re gIGI diladi tora ektonothikes?? emeis ti fteme re?? diladi einai diamaxi na mpeis na grapseis tetoio post???
re edo leei diamaxes oxi ektonothite apo thn kathimerinotita sas leme
σορρυ ρε jul... ! σβησε το! μου περασε ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μαλακια... θα αρχισω να βγαζω συνθηματα για το γηπεδο να βριζω εν χωρο εκει!!!
σορυ απο ολο το φορουμ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
re gIGI diladi tora ektonothikes?? emeis ti fteme re?? diladi einai diamaxi na mpeis na grapseis tetoio post???
re edo leei diamaxes oxi ektonothite apo thn kathimerinotita sas leme
Diladi na ektonotheis re, giati oxi alla re sy giorgara eisai poly vromostomos re file :lol:
kai oxi oti me xalaei (eimai kai ego) alla mono ton titlo na diavaseis.... :wave2:
σα τον Ψαλτη στη παλια κλασικη ταινια χαχαχα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σορρυ ρε jul... ! σβησε το! μου περασε ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μαλακια... θα αρχισω να βγαζω συνθηματα για το γηπεδο να βριζω εν χωρο εκει!!!
σορυ απο ολο το φορουμ!
sou apantisa idi(oxi esy) re man
δήλωσε ο Σόλιντ
γ********κολλησες τη γαυρο μαλακια στον εγκεφαλο και γ****** το σπιτακι σου στη Σουηδια ρε βρωμογκ******* που******!!!!!
εγινες και οπαδος της Αντερλεχτ συχαμενε αδελφη του ελεους???? σε αλλη ομαδα δεν ησουν προπονητης ρε ελεεινε και τρισαθλοιε σταυροφορε-α******** ???????????????
αρε ΣΑΧΤΑΡ γ********* τους να βαλουν μυαλο!!!!! :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
καλυτερα δεν ειναι τωρα? :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δήλωσε ο Σόλιντ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν βγαζω ακρη.....:rotflmao:
sub_zero
26/09/2006, 13:05
δήλωσε ο Σόλιντ
γαμημενε πουστογαυρε γαμωπουστα εισαι αισιοδοξος?
γαμωφαρα κολλησες τη γαυρο μαλακια στον εγκεφαλο και γαμιεται το σπιτακι σου στη Σουηδια ρε βρωμογκευκουλα πουστογαμε!!!!!!
εγινες και οπαδος της Αντερλεχτ συχαμενε αδελφη του ελεους???? σε αλλη ομαδα δεν ησουν προπονητης ρε ελεεινε και τρισαθλοιε σταυροφορε-αρχιδογλυφτη ???????????????
αρε ΣΑΧΤΑΡ γαμησε τους να βαλουν μυαλο!!!!! :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
Διαβάζοντας ένα τέτοιο λεκτικό κρεσέντο με έντονα στοιχεία συναισθηματικής φόρτισης δεν μπορώ παρά να θαυμάσω το μεγαλείο της ελληνικής γλώσσης....
:a23: :a23: :a23:
:lol: :lol:
Υ.Γ. Καλά το λες του π@π@ρα, το μου....μπιιιιιιιιιππ που να του μπιιιιιιιπ το μπιιιιπ που τον μπιιιιιιιιπππππ .... ασταδιαλα που ήρθε ο βαρβαρος από την μπιιιιιιπ χωρα του .... και εχει και άποψη...
lampros_fazer
26/09/2006, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
alla re sy giorgara eisai poly vromostomos re file :lol:
:bigcry:
Βρωμόστομος Ίντις όλα τα λεφτά..!
sub_zero
26/09/2006, 13:07
ευτηχώς πρόλαβα και έκανα quote την uncut version....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλυτερα δεν ειναι τωρα? :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟΣΑ ******* :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
oiko1979
26/09/2006, 13:18
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
"Η ΑΕΚ είναι αργή στην άμυνα και είμαι αισιόδοξος οτι η Αντερλεχτ μπορεί να τα καταφέρει στην Αθήνα"
--------------------------------------------------------------------------------
ΜΑ ΤΙ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ....
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
:a014::a014::a014::a014::a014::a014:
ναι ε?
quote:
ωωωχχχχ!
:a015: :a016:
lampros_fazer
26/09/2006, 13:32
Ενώ ο Ουαντού είναι τσακάλι ε..;;
63206
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!! :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
quote:
ελα μου ντες
μην πεις μια αληθεια να πεσουν να σε φανε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
oiko1979
26/09/2006, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ενώ ο Ουαντού είναι τσακάλι ε..;;
ΜΩΡΑΣ :ZZZ:
ΤΣΙΡΙΛΟ :a13:
ΔΕΛΛΑΣ :a31:
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ :a55:
Υπάρχει κανείς που να μπορούσε να παίξει σε άλλη ομάδα εκτός το ΑΕΚ???
Μπα.....
αυτος ο εμερσον πως τον λενε θα παιζει σημερα?
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ
:rotflmao:
Καλη τυχη στην ΑΕΚ εγω θα ειμαι στο γηπεδο σημερα να την υποστιριξω αν και γαυρος
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
.......
Καλη τυχη στην ΑΕΚ εγω θα ειμαι στο γηπεδο σημερα να την υποστιριξω αν και γαυρος
:beer:
Με γαυρους οπαδούς, είναι δυνατόν να κερδίσει η ΑΕΚ; :lol:
Αντε ρε πάρτε κανένα βαθμό μπας και μας αφήσουν να παιζουμε σε κανένα UEFA (γιατί στο CL.... αφήστε καλύτερα)
lampros_fazer
26/09/2006, 13:54
Όλοι αυτοί ΔΕΝ παίζουν στην ομάδα μου.. :D :smokin:
Μπα..... ΕΣΥ ΚΑΒΟΥΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΛΕΜΕ.
ολοι οσοι είπες ειναι πολυ καλύτεροι απο τα παρταλια που χετε για αμυντικους εσεις.
το μειονέκτημα τους ειναι οτι δεν εχουν για λιμπερο τους εποπτες να τους βοηθανε οταν του αφηνουν 3 μετρα πισω οι επιθετικοι.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΕΙΝΑΙ ..τα ντορτια μεσα εξω..
το ποσο αργή αμυνα εχει το Αεκ το δες φανταζομαι απο τα τετ α τετ που βγήκαν οι γρηγοροι επιθετικοι σας στο ντερπυ μετά απο σπρίντ.??
αμ ο ουαντου??που αλλού μπορει να παίξει??στο αεκ παντως εκτος 18 αδας θα ήταν.
οσο για τον ανατολ...αυτος μπορει να παίξει σε ολες τις ομαδες τις ευρωπης...αντε πες οχι στη ρεαλ γιατι εχει το καναβάρο τωρα..
καλα οι γυναίκες μπορουν να παν να πλεξουνε κανα πουλοβερ...δε θα ασχοληθούμε σήμερα μαζί τους.
Cpt. Haddock
26/09/2006, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
μπας και μας αφήσουν να παιζουμε σε κανένα UEFA ....
και να κάνουμε τι στο uefa?
:look:
μια χαρά είμαστε εδώ με τα ντέρμπι Καλαμαριά-Εργοτέλης
:wacko:
Μπα.....
ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ???? HALLOOOOOOOOOOO
+ΓΕΩΡΓΕΑΣ
oiko1979
26/09/2006, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΕΣΥ ΚΑΒΟΥΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΛΕΜΕ.
ολοι οσοι είπες ειναι πολυ καλύτεροι απο τα παρταλια που χετε για αμυντικους εσεις.
το μειονέκτημα τους ειναι οτι δεν εχουν για λιμπερο τους εποπτες να τους βοηθανε οταν του αφηνουν 3 μετρα πισω οι επιθετικοι.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΕΙΝΑΙ ..τα ντορτια μεσα εξω..
το ποσο αργή αμυνα εχει το Αεκ το δες φανταζομαι απο τα τετ α τετ που βγήκαν οι γρηγοροι επιθετικοι σας στο ντερπυ μετά απο σπρίντ.??
αμ ο ουαντου??που αλλού μπορει να παίξει??στο αεκ παντως εκτος 18 αδας θα ήταν.
οσο για τον ανατολ...αυτος μπορει να παίξει σε ολες τις ομαδες τις ευρωπης...αντε πες οχι στη ρεαλ γιατι εχει το καναβάρο τωρα..
καλα οι γυναίκες μπορουν να παν να πλεξουνε κανα πουλοβερ...δε θα ασχοληθούμε σήμερα μαζί τους.
:a25: 1-0 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ!!!!!
τι νουμερο φορας? με λαιμοκοψη?
με σχεδια η σκετο?
τι χρωματακι θες?
το μωβ ειναι της μοδας φετος
θα φορεθει πολυ απο ΑΕΚτζιδες οταν θα δουνε σε ποια θεση ειναι βαθμολογικα :smokin:
:a25: 1-0 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ!!!!!
ΑΑΧΑΑ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΧΑΧΑ
ΧΑΑΧΑΧ
ΑΧΑΧ:rotflmao: :rotflmao:
ΡΕ ΦΙΛΕ φιλος εισαι με αυτον ρε ιντι??
περαστικά ρε...
lampros_fazer
26/09/2006, 14:06
Καλά σας λέει..Έρχονται κρύα.. :rotflmao:
Εγώ μπορώ να ασχοληθώ σήμερα μαζί σας.. Δεν παίζω CHL.. :cry:
oiko1979
26/09/2006, 14:07
Ολυμπιακός 15
2 Παναθηναϊκός 12
3 Λάρισα 9
4 Εργοτέλης 8
5 Κέρκυρα 8
6 Αιγάλεω 8
7 Άρης 7
8 Ιωνικός 7
9 Π.Α.Ο.Κ. 7
10 Α.Ε.Κ. 6 (Εχει και πιο κάτω μη βιάζεστε...)
11 Ο.Φ.Η. 5
12 Απ. Καλαμαριάς 4
13 Ατρόμητος 3
14 Ξάνθη 2
15 Πανιώνιος 2
16 Ηρακλής 2
0-2-απειρο
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ολυμπιακός 15
2 Παναθηναϊκός 12
3 Λάρισα 9
4 Εργοτέλης 8
5 Κέρκυρα 8
6 Αιγάλεω 8
7 Άρης 7
8 Ιωνικός 7
9 Π.Α.Ο.Κ. 7
10 Α.Ε.Κ. 6 (Εχει και πιο κάτω μη βιάζεστε...)
11 Ο.Φ.Η. 5
12 Απ. Καλαμαριάς 4
13 Ατρόμητος 3
14 Ξάνθη 2
15 Πανιώνιος 2
16 Ηρακλής 2
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
ΡΕ ΔΕ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΓΩ?
ΤΙ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
10 ΤΟΙ?:eyepop: :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
...
με εσενα θα τα πουμε σημερα στο γηπεδο!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: θα φορεσεις τη φανελα του Κατσουρανη οπως ειπαμε ε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με εσενα θα τα πουμε σημερα στο γηπεδο!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: θα φορεσεις τη φανελα του Κατσουρανη οπως ειπαμε ε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΠΟΤΕΣ
η κυριακιδης η γεωργεας
τον πρωτο γιατι ετσι μου αρεσει ξερς
το δευτερο γιατι ειναι ο μονος παιχτης που παω
:smokin:
δήλωσε ο Σόλιντ
ΧΩΣΕ--ΧΩΣΕ !! ΓΟΥΣΤΑΡΩ !!!
:a20: :a20: :a20: