View Full Version : Eck της διευθύνσεως....: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ? Πείτε μας τη γνώμη σας!
Adventure-R
26/09/2006, 14:47
Αγαπητά μέλη, χαιρετώ.
Μιας και έχουμε γίνει πολλοί, είχα τη σκέψη να διοργανώσουμε μέσω του www.moto.gr ένα διαγωνισμό με θέμα τη μοτοσυκλέτα. Οι ιδέες για την ώρα είναι οι εξής:
α) Διαγωνισμός φωτογραφίας
θέματα μοτοσυκλέτα - άνθρωπος - ταξίδι κ.α.
Θα μπορούσε να απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη φωτογραφία και έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν μέσω αυτής.
β) Μουσικός διαγωνισμός
με θέμα τη μοτοσυκλέτα (πρωτότυπη σύνθεση - τραγούδι).
Θα μπορούσε να απευθύνεται σε μέλη του site που ασχολούνται με τη μουσική και έχουν τη δυνατότητα να συνθέσουν ας το πούμε... "μοτοσυκλετιστικό" μουσικό θέμα και να ερμηνεύσουν μόνοι τους ή με group.
γ)...
Για την ώρα είμαστε στην σκέψη του πράγματος, παρακαλώ απαντήστε με σοβαρότητα. Το site έχει αυτή τη στιγμή αρκετά μέλη και τη δύναμη να γίνει κάτι πολύ καλό αν το δούμε σοβαρά.
Σε πρώτο στάδιο είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις σας. (Δεν θέλω να ακούσω για διαγωνισμούς σούζας - έντο)!
Σε δεύτερο (και αν υπάρξει ανταπόκριση) φιξάρουμε το είδος του διαγωνισμού και αναζητούμε υποστηρικτές και δωροθέτες.
Αυτά για την ώρα. Λεπτομέρειες και κανονισμοί θα αποφασιστούν στα επόμενα στάδια.
Με εκτίμηση,
για το www.moto.gr
Μαρκέλλος / Adventure-r
latris mixanis
26/09/2006, 15:10
Φωτογραφίας.!
Ο λόγος ειναι:
Όπου και αν πάμε, όπου και αν σταθούμε βλέπουμε υπέροχα πράγματα, μέρη, ανθρώπους που μας μαγνητίζουν....και με
ένα κλικ τα αποθανατίζουμε για να τα έχουμε!
Καλως τον Μαρκελλο.
( Γιατι περασες εξω απο τον wild thing και δεν σταματησες την Κυριακη; )
Τι ειδους διαγωνισμος δηλαδη δεν καταλαβαινω;
Διευκρινησε λιγο με ποιον τροπο θες να υλοποιηθει αυτη η εκδηλωση.
Τα περι φωτογραφιας τα καταλαβαινω..
Τα περι μουσικης (που ψηφισα) ομως με ποιον τροπο θα πραγματοποιηθει που και πως;:confused:
FestoNero
26/09/2006, 15:29
Ρε σεις, αυτος ειναι γραμμενος απο το 2002 και εχει μονο 200 ποστ!!
Καλα, δεν του'χει πει κανεις για το σπαμμινγκ;;
ΜΑΑΑΑΚΗ!!!
Πελατης.. :lol:
Α!
Φωτογραφια, δεν ειναι αναγκη να φαμε στη μαπα τη παραφωνοσυνη των
Bald Recycler Feat The Thirteen F-ers
η των Monowolf and the Sweetboys
(κατα το Bob Marley and the Wailers, Pucho and his Latin Soul Brothers, και δεν μου'ρχεται κανενα αλλο τωρα)
:rotflmao: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τα περι μουσικης (που ψηφισα) ομως με ποιον τροπο θα πραγματοποιηθει που και πως;:confused:
κανόνισε Ψηλέ ( μπουαχαχχα :rotflmao: ) να κάθεσαι στις σκοπιές να μεγαλουργείς με στοιχάκια! Σαν ένας άλλος Μαχαιρίτσας
ΑΓΧΩΜΕΕΕΝΝΝΟΟΟΟ ΠΑΑΝΤ Ι Λ Ι Κ Ι ... ΔΙΔΥΜΟΤΟΙΧΟ ΜΠΛΟΥΖΖΖΖΖΖ
:lol: :rotflmao: :lol:
Ι believe in YOU Grook Babyyyyy :wave2:
i'm sorry about spamming, λίγη ατμόσφαιρα να φτιάξομε θελαμεν!
:wave2:
εγώ θα έλεγα και στα δύο ΝΑΙ!
Adventure-R
26/09/2006, 15:39
Μιας και είχα την χαρά και τιμή να το έχω κατασκευάσει, και πληρώσει, παρέα με τον julius, simos και alkis.
Please, κρατήστε το post καθαρό, θα κερδίσουμε όλοι!
το gcrook: Οκ man, το διόρθωσα στο θέμα. Πού καθόσουν; Δεν σε είδα, έπρεπε να μου πετάξεις κανα μαξιλάρι.
latris mixanis
26/09/2006, 15:45
Υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν από φωτογραφία, από προγράμματα φωτογραφίας κλπ, άρα ο διαγωνισμός δεν θα είναι ισάξιος...
Θα υπάρχουν κατηγορίες, τι έχεις σκεφτεί??
Adventure-R
26/09/2006, 15:50
Αλλά το καλό με την φωτογραφία είναι ότι αρκετές φορές μετρά το feeling - και το θέμα - και όχι τόσο οι τεχνικές γνώσεις του φωτογράφου.
Οι κατηγορίες είναι κάτι που μπορούμε να το συζητήσουμε. Σίγουρα θα είναι 2-3.
Αν πάντως καταλήξουμε στην φωτογραφία, θα ανεβάσω μία ενότητα για -ας το πούμε- "αρχάριους", που θα εξηγεί τα βασικά της φωτογραφίας και θα δείχνει μερικές μεθόδους για καλύτερα αποτελέσματα.
Οσο για τη μουσική... εκεί είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.
gixxerpap
26/09/2006, 15:54
θα ψηφιζα μουσικης, εκ των πραγματων ομως, η ανταποκριση θα ειναι πολυ μικροτερη.....
οποτε......ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!
latris mixanis
26/09/2006, 15:57
Στη μουσική μπορεί να γίνει σύνθεσης και μελωδίας.
Adventure-R
26/09/2006, 16:25
Απλά θεώρησα ότι συζητώντας το μπορούμε να βγάλουμε κάτι. Δεν γνωρίζω ποιές είναι οι μουσικές σας γνώσεις, ούτε θέλω - και ούτε το έκανα - να προσβάλλω το "μουσικό" ή "φωτογραφικό" επίπεδο του καθενός εδω μέσα. Στο site υπάρχουν αξιόλογοι και ταλαντούχοι μουσικοί, και εκπληκτικοί φωτογράφοι που ο γραφων δεν πιάνει μία μπροστά τους. Εχω πιεί καφέ με αρκετούς από αυτούς και πολλούς άλλους θα ήθελα να τους γνωρίσω από κοντά. Έχουμε τουλάχιστον ένα κοινό: Την αγάπη για τους 2 τροχούς.
Θα παρακαλούσα να παραμείνουν στο ποστ αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται.
Φιλιά στα μούτρα σας.
Μαρκελλε...
Ημασταν λιγο πιο πισω απο τον CyberSexxxxxxx μαζι με idi,bartlal,div400 και EviZ750.
Ακομα δεν εχω καταλαβει τι εννοεις λεγοντας διαγωνισμος.
Αυτο που καταλαβα εγω, ηταν να κανουμε μια απο κοινου προσπαθεια, ωστε να πραγματοποιησουμε καποια φωτογραφικη εξορμηση...!??? αλλα μουσικα πως το εννοας;
....και με θεμα το μοτο.gr,δηλαδη να αναλαβουμε την προωθηση του.... "παραεξω";;;; (αν ναι καλη φαση).....
Να βγουμε στου Ψειρη με κιθαρονια και να τραγουδαμε την μπαλαντα της στραβωμενης μπιελας;:rotflmao:
Παντως για κανα βιντεακι καραμπινατο (τωρα πια εχω μαθει ) , μπορω να φτιαξω κατι καλο αν μου το επιτρεψει βεβαια και η μαμα πατριδα (το φανταρικο μου μεσα) ...
Adventure-R
26/09/2006, 16:39
Απο εσάς θέλω μόνο τις ιδέες σας και μια σφυγμομέτρηση σχετικά με το αντικείμενο. Την προόθηση (διαφήμιση - προβολή) θα την αναλάβω εγώ μαζί με όποιον απο εσάς γουστάρει να βοηθήσει.
Επίσης - επίσημα - μεσω του site, θα αναλάβουμε και την εξόρμηση για τα βραβεία.
Δε ζητώ από τα μέλη να κάνουν κάτι όσον αφορά τη διοργάνωση, αυτό είναι δική μας δουλειά. Πάντως όποιος θέλει να βοηθήσει με τρέξιμο και ιδέες εννοείται ότι μπορεί.
Συνήθως τα μέλη συγκεντρώνουν προσωπικά τη συμμετοχή τους μέσα σε ένα λογικό χρονικό διάστημα από την επίσημη ανακοίνωση, τη στέλνουν με ταχυδρομείο ή ηλεκτρονικά, συστήνεται κριτική επιτροπή κλπ. Εμπειρία απο διαγωνισμούς υπάρχει, αλλα τώρα δε συζητάμε τις λεπτομέρειες αλλά το θέμα.
Πάντως αυτό που είπες για το βίντεο είναι μια ιδέα...
Θα μπορούσε να είναι και ένας διαγωνισμός "σύντομο βίντεο κλιπάκι"???
Αρχικά δημιουργήθηκε από Adventure-R
Πάντως αυτό που είπες για το βίντεο είναι μια ιδέα...
Θα μπορούσε να είναι και ένας διαγωνισμός "σύντομο βίντεο κλιπάκι"???
Καραμεσα για βιντεακι....
Το που και πως δεν εξαρταται απο μενα στην παρουσα φαση...:sad:
Τωρα για μουσικο...whatever....count me in και ο Θεος βοηθος.:wave2:
CyBeRseXX
26/09/2006, 16:55
.. διαγωνισμο μπυρας :beer: Ελα νταξ, ενα αστειακι εκανα..
Λοιπον ψηφισα φωτογραφιας, γιατι αναμεσα στα οπτικο-ακουστικα μεσα, προτιμω το ματι :uplate:
Οσο για το βιντεακι, σουπερ ιδεα, μετα τα ενωνουμε ολα μαζι κ τα κανουμε ταινια :lol:
powerphot
26/09/2006, 18:42
Φωτογραφία η μουσική?
Η αλήθεια είναι ότι και τα δυο είναι ενδιαφέροντα αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ τους αν σκεφτεί κάποιος να διοργανώσει έναν διαγωνισμό.
Η διαφορά βρίσκεται στην προετοιμασία του κάθε είδους,
Τι εννοώ?
Ότι η δυσκολία προετοιμασίας τους είναι αντιστρόφως ανάλογη με τον αριθμό συμμετοχών.
πχ λίγοι μουσικοί περισσότεροι φωτογράφοι.
Δύσκολη και πιο εξειδικευμένη προετοιμασία και οργάνωση για ένα "μελωδικό" διαγωνισμό.
Εύκολη και πιο απλή προετοιμασία και οργάνωση για ένα "οπτικό" διαγωνισμό.
Φυσικά και ψήφισα "Φωτογραφία" (που είναι πιο πιθανό να γίνει) αν και θα προτιμούσα μουσική.:D
makis206
26/09/2006, 20:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
fwto :)
+1 για το διαγωνισμό φωτογραφίας
Νομίζω οτι θα δώσει σε περισσότερους τη δυνατότητα να συμμετάσχουν
:sun: :sun:
zoropatra
26/09/2006, 22:48
και εγω μεσα για φωτο....
περιμενω στο ακουστικο μου.....για τα παρακατω....:beer:
Θα μπορούσε να γίνει και κάποιος διαγωνισμός καλύτερης ιδέας "μοτοσυκλετιστικής ανθρωπιστικής κίνησης"...
δηλαδή να δώσουμε ιδέες προσγειωμένες και υλοποιήσιμες που να μπορούν να κάνουν την διαφορά για "θεματάκια" που αντιμετωπίζουμε κατα καιρούς σαν μοτοσυκλετιστές... π.χ. λέω εγώ να φτιάχναμε μια έξυπνη αφίσα-ατάκα για να μην βλέπουμε παιδάκια να μεταφέρονται αφύλακτα πάνω σε μοτοσυκλέτες και να το δίνουμε με τέτοιο τρόπο το νόημα ώστε και αυτός που το κάνει να το πάρει στα σοβαρά. Την οποία χ,ψ αφίσα θα μπορούσαμε να την προωθήσουμε και σε λέσχες π.χ. ΛΕΜΟΤ, ΜΟΤΟΕ και λοιπές περιφερειακές , καθώς και σε υπουργεία π.χ. μεταφορών & ανάπτυξης...
Τι λέτε?
Κι εγω φωτογραφια εχω ψηφισει.
Απλως θα ηθελα να υπενθυμησω, για τους φιλους φωτογραφους που ενδιαφερονται, οτι "παιζει" ακομα Διεθνης Διαγωνισμος (http://www.symofe.gr/foto.html) με το ιδιο θεμα, απο τον ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. στον οποιο μπορουν να παρουν ΟΛΟΙ μερος ... :cool:
αν και νέο μέλος εκτιμώ ότι η δύναμη του moto είναι πολύ μεγάλη και καθημερινά θα μεγαλώνει. Η σωστή αξιοποίηση αυτής της δύναμης μόνο όφελος θα προσφέρει στα μέλη.
χρειάζονται και αυτές οι εκδηλώσεις σωστά και να γίνονται αλλά νομίζω ότι χρειάζεται και μια οργάνωση:
πώς έρχονται σε επαφή τα μέλη απο επαρχία;
μήπως πρέπει κάτι να σκεφτούμε και για αυτούς τους απομακρυσμένους φίλους μας!!
Μια πρόχειρη σκέψη που περνάει απο το μυαλό είναι να βρούμε εκπροσώπους σε κάθε περιοχή, να φτιάξουμε ένα ling (δεν ξέρω αν είναι αυτό το σωστό) με χάρτη και να έχει τους κατά τόπους επικεφαλής (μέλη) που θα μπορούν ενεργά να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και άλλα.
παιδιά μη βαράτε τη σκέψη μου γράφω , άλλωστε δημοκρατία έχουμε!!!!
φιλικά
boos
καλημέρα
φωτογραφία ψήφισα κι εγώ
αλλά νομίζω ότι δεν είναι απόλυτα συγκρίσιμα τα δύο είδη
θα μπορούσε να παίζει πχ
φωτογραφία vs ζωγραφική
η μουσική π.χ. μου αρέσει αλλά με τίποτα δε θα μπορούσα να συμμετέχω
να γίνουν και τα δύο παίζει;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Θα μπορούσε να γίνει και κάποιος διαγωνισμός καλύτερης ιδέας "μοτοσυκλετιστικής ανθρωπιστικής κίνησης"...
δηλαδή να δώσουμε ιδέες προσγειωμένες και υλοποιήσιμες που να μπορούν να κάνουν την διαφορά για "θεματάκια" που αντιμετωπίζουμε κατα καιρούς σαν μοτοσυκλετιστές... π.χ. λέω εγώ να φτιάχναμε μια έξυπνη αφίσα-ατάκα για να μην βλέπουμε παιδάκια να μεταφέρονται αφύλακτα πάνω σε μοτοσυκλέτες και να το δίνουμε με τέτοιο τρόπο το νόημα ώστε και αυτός που το κάνει να το πάρει στα σοβαρά. Την οποία χ,ψ αφίσα θα μπορούσαμε να την προωθήσουμε και σε λέσχες π.χ. ΛΕΜΟΤ, ΜΟΤΟΕ και λοιπές περιφερειακές , καθώς και σε υπουργεία π.χ. μεταφορών & ανάπτυξης...
Τι λέτε?
Και μονο αυτο.
Α ρε Λαμπρο,μες την κεφαλα μου εισαι πρωι πρωι?:confused:
Μαλλον για 13000 μοτοσυκλετιστες ειναι πολυ σημαντικοτερος ενας διαγωνισμος φωτογραφιας η μουσικης.
Δεν λεω τπτ αλλο, και sorry, αλλα......
Mods αν το σκατωσα σβηστε το.
hidefnick
27/09/2006, 08:50
Τι λέτε?
+10000
Τι λέτε?
+1000
Διαγωνισμός καλύτερης/ων ιδέας/ών για την προβολή του μοτοσυκλετισμού και διόρθωση των κακώς κειμένων
Διαγωνισμός ιδεάς για κοινωνική συμμετοχή/κίνηση
1. Αφίσα
2. Δελτίο τύπου
3. Κοινωνικής ευαισθητοποίησης
Alki_Viades
27/09/2006, 09:54
Εγω το σκεφτομαι ως εξης: Διαγωνισμος φωτογραφιας με κατηγοριες:
Μοτοσυκλετα γενικα (ή με υποκατηγοριες, π.χ.: το αντικειμενο , ταξιδι)
Μοτοσυκλετισμος (η ιδεα, αλληλεγγυη, κοινωνική ευαισθητοποίηση)
Γενικα (οτιδηποτε εκτος μοτοσυκλετας)
:beer: Φωτογραφίας σίγουρα. ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΕΧΩ ΜΑΛΩΣΕΙ!!!
Η φωτογραφία είναι ένας δρόμος που οδηγεί στην καλλιτεχνική δημιουργία χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο αλλά έμπνευση και εδώ συγκεκριμένα αγάπη για τη μοτοσυκλέτα! Ασε που μπορει να γίνει και μια έκθεση αργότερα με ολες τις μοτο φωτογραφίες σε κάποιο χώρο,στο the mall π.χ.:D
Τροπεα, Νόστρα,
Κι εγώ βρίσκω πολύ καλή μια τέτοια ιδέα. Αλλά το να βγεις (ως άτομο ή ως ομάδα) δημοσίως και να δίνεις κοινωνικά μηνύματα είναι ξεκίνημα πολιτικής, και σε (ή μας) βάζει σε άααλλα μονοπάτια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Τροπεα, Νόστρα,
Κι εγώ βρίσκω πολύ καλή μια τέτοια ιδέα. Αλλά το να βγεις (ως άτομο ή ως ομάδα) δημοσίως και να δίνεις κοινωνικά μηνύματα είναι ξεκίνημα πολιτικής, και σε (ή μας) βάζει σε άααλλα μονοπάτια...
Για να μην παρει αλλη τροπη το θρεντ, μου φαινεται φανταστικη η ιδεα του να φτιαξουμε ενα συντομο κοινωνικο βιντεο κλιπ, οχι σαν μοτο.γρ απαραιτητα, το οποιο θα μπορουσε σε πρωτη φαση να διανεμηθει μεσω ιντερνετ.
Ιδεες υπαρχουν, τα μεσα υπαρχουν, και αν δεν υπαρχουν βρισκονται, και ορεξη μπολικη...
Τροπεα, Νόστρα,
Οχι πολιτικά όχι ονοματικά όχι διαφημιστικά!
ας κάνουμε εμείς το διαγωνισμό της ιδέας και ας το μοιραστούμε με όλους τους συλλόγους πανελληνίως ώστε να φανεί μια απο κοινού κίνηση όλου του μοτοκόσμου! ;) :wave2:
Τροπεα, Νόστρα,
Δεν έχω πολιτικές βλέψεις αλλά καλώς ή κακώς αποτελούμε μια κοινωνική ομάδα πολιτών (πολίτης-πολιτική, δεν είναι παρήχηση, ίδια ρίζα, οικογένεια λέξεων). Και ξέρεις πολύ καλά ότι ως κοινωνική ομάδα, οι μοτοσυκλετιστές στην ελλάδα, θεωρούμαστε ακόμα από πολλούς οδηγοί και πολίτες 2ης κατηγορίας. βέβαια τα τελευταία χρόνια μεγάλη μερίδα του μοτοσυκλετιστικού κόσμου αντιστοιχεί τόσο σε κοινωνικό όσο και σε μορφωτικό και οικονομικό επίπεδο πάνω από τον μέσο όρο των αντίστοιχων επιπέδων στην κοινωνία τους/μας (?).
Συνεπώς, όπως βγάλαμε αυτοκόλλητα/μπλουζάκια και κάνουμε βόλτες και συναθροίσεις, μπορούμε να προβούμε και σε άλλες πρωτοβουλίες...
Συγνώμη βέβαια που ξεφεύγω από το καθ' αυτό θέμα του thread αλλά συνέχεια "γκρινιάζουμε" για τα κακώς κείμενα των δρόμων, του κράτους, των λοιπών αναβατών αλλά μένουμε στα λόγια...
Η (πιθανότητα για) καλυτέρευση της οδικής παιδείας μέρους των αναβατών.. π.χ. κράνος, παιδιά >12 (?) ετών στη μοτό, ταχύτητες εντός πόλης κ.ά. είναι (εν μέρει) και δικό μας θέμα και θα έχει αντίκτυπο σε μεγάλη μερίδα ανθρώπων...
τέλοσπάντων... ίσως μπορεί να ανοιχτεί (αν υπάρχει ενδιαφέρον φυσικά) άλλο Thread για μια τέτοια συζήτηση...
φιλικά... Τάσος :wave2:
Συνάδελφοι, για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις:
Το να πάμε βόλτες, να κόψουμε πίτα, και να έχουμε μπλουζάκια moto.gr ΔΕΝ είναι πολιτική.
Το να συνασπιζόμαστε προκειμένου να πάρουμε πρωτοβουλίες ΕΙΝΑΙ πολιτική. Δε υπάρχουν παρηχήσεις. Η λέξη χρησιμοποιείται ορθά.
Το μονοπάτι αυτό, λοιπόν, οδηγεί αναγκαστικά σε πολιτικές διαδικασίες: Να συμφωνηθεί τι ακριβώς είναι "σωστό", τι σημαίνει "καλύτερη παιδεία" (και ποιός είναι αρμόδιος στο κάτω-κάτω να την ορίσει), ποιός είμαι εγώ που θα προτείνω τα όρια ταχύτητας, ποιός θα πάρει τις αποφάσεις για το τι και πως, ποιοί είναι ακριβώς οι στόχοι και οι επιδιώξεις, και λοιπές "δημοκρατικές" διαδικασίες... (Και δε μπορώ να ξανακούσω ότι όλα τα παραπάνω είναι σχεδόν αυτονόητα και εύκολα!!!!)
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ: Π.Χ. ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. Αυτό το δρόμο ακολουθούν συνήθως οι λεγόμενες λέσχες/clubs. Το moto.gr δεν είναι σωματείο.
Όπως και να' χει, το τι θα έχει την υπογραφή MOTO.GR θα το αποφασίσει το ίδιο το MOTO.GR, δηλαδή οι διαχειριστές που τους ανήκει. Εγώ προσπαθώ να πω ότι η πολύ καλή μας πρόθεση και θετική ενέργεια μας παρασύρει σε πάρα πολύ ρομαντικές ιδέες... Και η εμπειρία και η ιστορία δείχνουν ότι ο ρομαντισμός τρακάρει άσχημα όταν έρθει στην πραγματικότητα!
ΥΓ. Φυσικά και γνωρίζω τι είμαστε ως προς την πολιτεία (και όχι μόνο)...
Συνάδελφοι, για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις:
Όπως και να' χει, το τι θα έχει την υπογραφή MOTO.GR θα το αποφασίσει το ίδιο το MOTO.GR, δηλαδή οι διαχειριστές που τους ανήκει. Εγώ προσπαθώ να πω ότι η πολύ καλή μας πρόθεση και θετική ενέργεια μας παρασύρει σε πάρα πολύ ρομαντικές ιδέες... Και η εμπειρία και η ιστορία δείχνουν ότι ο ρομαντισμός τρακάρει άσχημα όταν έρθει στην πραγματικότητα!
Συμφωνώ και σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησα να εμπλέξω το όνομα/ιδιοκτήσία moto.gr...
είναι όντως ρομαντική ιδέα απλά το αναφέρω ως έρεισμα για να δημοσκοπηθεί η "η πολύ καλή μας πρόθεση και θετική ενέργεια μας " ως προς πιο ενεργητικές πρωτοβουλίες που ως πολίτες/αναβάτες μπορούμε να πάρουμε...
Οχι πολιτικά όχι ονομαΣτικά όχι διαφημιστικά!
ας κάνουμε εμείς το διαγωνισμό της ιδέας και ας το μοιραστούμε με όλους τους συλλόγους πανελληνίως ώστε να φανεί μια απο κοινού κίνηση όλου του μοτοκόσμου! ;) :wave2:
αν δούμε ότι αρκετοί συμμερίζονται/ενστερνίζονται αντίστοιχες πρωτοβουλίες τότε με βήμα/μέσο συνεννόησης και συζήτησης το forum αυτό μπορούμε να απευθυνθούμε σε αρμόδιο σωματείο με συγκεκριμένη πρόταση από ομάδα επώνυμων μοτοσυκλετιστών χωρίς να μπλέκουμε ότι η "καφετέρια"(*) που μοιραστήκαμε τις απόψεις ήταν το moto.gr
για να απευθυνθώ σε όλα τα μέλη του moto.gr που μπορεί να ενδιαφέρονται για μια τέτοια συζήτηση μπορώ (?)να "χρησιμοποιήσω" το forum.
(επαναλαμβάνω ότι ) Δεν είπα να μπλέξουμε το moto.gr
φιλικά :wave2: :wave2:
* μη παρεξηγήσετε την λέξη "καφετέρια". Εννοώ το σαλόνι ενός φίλου, το στέκι, την παρέα φίλων.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ίσως μπορεί να ανοιχτεί (αν υπάρχει ενδιαφέρον φυσικά) άλλο Thread για μια τέτοια συζήτηση...
ξαναζητάω συγνώμη για το έμμεσο spam σε thread άλλης ενέργειας.
Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος mod να διαχωρίσει/ομαδοποιήσει και μεταφέρει τα συγγενή μηνύματα σε άλλο thread. Ευχαριστώ.
:wave2: :) :) :) :wave2:
Μαρκέλλο..... Mod είσαι.... κόβεις σπαμ και κρατάς το ποστ καθαρό :D
Οι υπόλοιποι σεβαστείτε επιτέλους ένα διαφορετικό ποστ!
:smokin:
Α! και ψήφσα μουσική..... γιατί όλοι έχουμε γίνει φωτογράφοι με τις ψηφιακές και τα κινητά.... :D
road spirit
27/09/2006, 14:28
ψηφισα φωτογραφία
DimitrisXLV
27/09/2006, 14:30
..και εγώ Φωτογραφία.
afrotwin
27/09/2006, 14:34
ti prototipi idea?:yuck:
to skeftikate poli?
ke giati prepi na simetexoun orismena meli ke oxi ola?
as diorganosoume to etisio prota8lima kilisis varelion me motosikleta se proka8orismenous diadromous me xronometrisi ke lipa me simetoxes me epa8la ke dora gia tous protous tris nikites ke lipa an 8elete leptomeries epikinoniste mazi mou
ke etsi 8a exoume simetoxes apo perisotera meloi 8a travixtoun ke fotografies videa ke lipa 8e ependi8oun ke mousika mpori na stisoume ke kamia ali paralili ekdilosi ke na exi kefi drasi ke polismetoxi
saxles tipou fame story me fotografies ke mousikes ine ili8ies..
Adventure-R
27/09/2006, 14:50
...και δεν είχα το χρόνο να ενημερωθώ για τα δρώμενα...
Πάντως χαίρομαι που βλέπω ότι υπάρχουν πολλές προτάσεις και απόψεις. (Ελπίζω να βρω χρόνο αργότερα και να τα διαβάσω με την ησυχία μου). Πάντως σαν μια πρόχειρη θέση (επειδή διαγωνίως διάβασα μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες θέσεις), πιστεύω ότι σε πρώτη φάση δεν πρέπει να χαθούμε στο σύμπαν των τεραστίων εγχειρημάτων - δεν ξέρω αν είμαστε σε θέση να οργανώσουμε σωστά κάτι τέτοιο. Αυτό που μπορούμε πάντως να κάνουμε και να το κάνουμε σωστά, είναι ένας διαγωνισμός φωτογραφίας.
Διαγωνισμός φωτογραφίας λοιπόν... Όσον αφορά διεθνή διαγωνισμό "Ανθρωπος και Μοτοσυκλέτα", σας ευχαριστώ για την ενημέρωση, ειλικρινά δεν το γνώριζα ότι γινόταν τώρα. Αυτό που είχα σκεφτεί εγώ ήταν να κάναμε ένα event σαν site, για χάρη της παρέας του φόρουμ και των ετών που είμαστε στον αέρα.
Έτσι και αλλιώς, ότι κάνουμε δεν θα γίνει άμεσα - άμεσα, πρέπει πρώτα να κλείσω δωροθέτες, χορηγούς, αίθουσα τελετης κ.α. αν θέλουμε να γίνει σωστά.
Να δούμε πιο αναλυτικά τις κατηγορίες? Τί λέτε? Κάτι που να έχει αισθητική, προτάσεις και λίγο φόρουμ!
Φίλε αφρο έχει ειδική κατηγορία το φόρουμ για τις απόψεις σου. Προφανώς δεν αγαπάς τη φωτογραφία, γιατί αν την αγαπούσες δεν θα τη μπέρδευες με τα σταριλίκια. Αν θές να συνεχίσουμε την κουβέντα ρίξε ποστ στις διαμάχες. Εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που τους ενδιαφέρει το θέμα, μη τους ξενερώνεις. [με εκτίμηση]
Προερχόμενος από τον φωτογραφικό χώρο ελπίζω με κάποιες προτάσεις μου να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι πραγματικά ΚΑΛΟ.
1) Ο διαγωνισμός θα πρέπει σίγουρα να έχει κάποιες κατηγορίες (π.χ. πάντα η ασπρόμαυρή με την έγχρωμη να είναι σίγουρα διαφορετικές κατηγορίες)
κανένας δεν μπορεί να συγκρίνει στην ίδια κατηγορία μια καλή α/μ φωτό με μια καλή έγχρωμη
2) Θα πρέπει να μπούν κάποιοι όροι ή κάπως καλύτερα... παράμετροι. Δεν πρέπει να ξεπερνούν ένα συγκεκριμένο μέγεθος (σε όλους τους διαγωνισμούς είναι το 20χ30) ώστε να υπάρχει ομοιομορφία και να κρίνετε το θέμα ανεπηρέαστα.
Οι ψηφιακές φωτογραφίες παγκοσμίως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αλλοιώνονται (και αυτό δεν σημαίνει χρωματικές διορθώσεις αλλά σημαντικές αλλαγές)
Αυτό το στάδιο είναι και ένα από αυτά που πλέον γίνονται και οι περισσότερες παρεξηγήσεις.
Το τί είναι ψηφιακά επεξεργασμένο και τί δεν είναι πιστέψτε με είναι παρα πολύ οριακό.
3) Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί αυτός ο διαγωνισμός οι άνθρωποι που θα κρίνουν τις τελικές φωτό ΕΚΤΟΣ από τον χώρο της μοτοσυκλέτας πρέπει να είναι ΚΑΙ από το φωτογραφικό χώρο. Πιστεύω ότι καταξιωμένοι φωτογράφοι του χώρου ή ακόμα καλύτερα καθηγητές του ΤΕΙ θα μπορούσαν αφυλοκερδώς να αξιολογήσουν τις φωτό.
4) Συνήθως για κάθε κατηγορία υπαρχουν τα παρακάτω βραβεία
(α) 1ο βραβείο
(β) 2ο βραβείο
(γ) έπαινος (συνήθως 2 φωτό)
(δ) ανάρτηση (συνήθως 10 φωτό)
4) Από τη στιγμή που τα περισσότερα μέλη του Forum βρίσκονται στο ΔΕΛΕΑΡ θα μπορούσε να γίνει εκεί η ανάρτηση των καλύτερων φωτό και των νικητήριων και από εκεί αφού πολλά μέλη μοτοσυκλετιστικών συλλόγων είναι και μέλη του Forum θα μπορούσε, σε επικοινωνία, με τους συλλόγους και έκθεση των φωτό και σε άλλες πόλεις.
Ψηφίζω φωτο.........
Μουσική δύσκολο !!!!!
Κοντσέρτο δωματίου για 2 Acrapovic, 4 Yoshimura και 8 Gianelli.............
fantacid
28/09/2006, 00:06
απ'οτι βλεπω απο τις ως τωρα απαντησεις προς φωτογραφια κλεινουμε.
σε περιπτωση μουσικου διαγωνισμου θα υπαρχει περιορισμενη συμμετοχη(κ λογικο ειναι!)
Μιας κ το ζητουμενο δεν ειναι να ανακαλυψουμε τα φωτογραφικα ταλεντα που κριβει το μοτο.γρ αλλα η συμμετχη,η δημιουργεια,η ανταλλαγη αποψεων(με ενα πιο εικαστικο τροπο πλεον,απο το φοαουμ)κ η ψυχαγωγεια των μελων.
θα προτεινα να μην ειναι αποκλειστικα φοτο αλλα να παιζουν κ συμμετοχες αλλων τεχνοτροποιων απο ζωγραφιες, πινακες, σκιτσα, γλυπτα, κολλαζ digital ή οχι δεν εχει σημασια.
Γενικοτερα οτι μπορει ο καθενας κ οτι γουσταρει!
δλδ να μη παιξει ρολο το "απο τι ειναι" αλλα το "τι ειναι"
Θα ηταν σιγουρα πιο πρωτοτυπο κ πιο "διαδκεδαστικο"!!!
Δεν ξερω κατα ποσο ευκολο θα ειναι να αξιολογηθουν ολες αυτες οι διαφορετικες μορφες τεχνης κ η επιλογη του καλητερου "εκθεματος" απο την κριτηκη επιτροπη για την απονομη του βραβειου.
αληθεια ποιοι θα ειναι οι κριτες του ολου εγχειρηματος?
τωρα για το αλλο θεμα που προεκυψε,
το "τι θα μπορουσαν να κανουν τα μελη του μοτο.γρ για ενα καλυτερο μοτοσυκλετιστικο κοσμο" ας ανοιχτει ενα νεο θρεντ που θα μπορουσαμε να αναπτυξουμε με ανεση το προιον των σκεψεων μας.
split it baby
:beer:
fantacid
28/09/2006, 00:08
[off topic]
η επιλογη για δημιουργια poll treads γιατι απουσιαζει??
νομιζα οτι ηταν λογω vb2.3 αλλα οπως φαινετε εκανα λαθος!
[/off topic]
Αρχικά δημιουργήθηκε από Adventure-R
......Φίλε αφρο έχει ειδική κατηγορία το φόρουμ για τις απόψεις σου. Προφανώς δεν αγαπάς τη φωτογραφία, γιατί αν την αγαπούσες δεν θα τη μπέρδευες με τα σταριλίκια. Αν θές να συνεχίσουμε την κουβέντα ρίξε ποστ στις διαμάχες. Εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που τους ενδιαφέρει το θέμα, μη τους ξενερώνεις. [με εκτίμηση]
Μαρκελλοοοο αφρο ..επαγγελματιας φωτογραφος!!!
Απλα γραφει με το γνωστο σαρωτικο υφος...αλλα εαν ασχοληθει θα ειναι καλο για την ολη ιδεα
Ελα ρε λαλακα λελωνιδα σοβαρεψου ...μπες στο διαγωνισμο βαλε τη φατσα μου και θα κερδιζουμε τη κουπα!!!
αχαχαχαχα
Ψήφισα φωτογραφία.
Δεν έχω ιδέα από οργάνωση ενός τέτοιου διαγωνισμού, αλλα θα πρότεινα να μην υπάρχει ολιγομελής κριτική επιτροπή.
Κριτική επιτροπή να είναι ΟΛΑ τα μέλη του φόρουμ. Δεν νομίζω ότι είναι ανέφικτο.
επειδη αντικειμενικα και πρακτικα για μουσικη ειναι πιο δυσκολο μιας και πρεπει να το κατεχεις και λιγο, ψηφισα φωτογραφια
αλλωστε ειναι πιο ευκολο για ολους να λαβουν μερος κι ας μην ειναι επαγγελματιες ή και να μην το κατεχουν απολυτα
αλλα για μουσικη ή το κατεχεις ή όχι, εκτος αν δε καταλαβα καλα το πως θα γινει και απεκλησα τη μουσικη αδικα :D
αντε με το καλο,
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
Ψήφισα φωτογραφία.
................
Κριτική επιτροπή να είναι ΟΛΑ τα μέλη του φόρουμ. Δεν νομίζω ότι είναι ανέφικτο..........
Σίγουρα δεν είναι ανέφικτο όμως πίστεψέ με, μια φωτογραφία είναι τελείως διαφορετική τυπωμένη από το να είναι ανεβασμένη στο δίκτυο.
επιπλέον βραβεύεται και το καλό τύπωμα μαζί με την καλή φωτογραφία.
Κάποια χρώματα που βλέπουμε στις οθόνες μας ΔΕΝ μπορού να αποδοθούν σε πλήρη κλίμακα στο χαρτί και γι΄ αυτό το λόγο οι περισσότεροι διαγωνισμοί φωτογραφίες στον κόσμο ακόμα και όταν αφορούν ΜΟΝΟ ψηφιακές φωτό θέλουν το αποτέλεσμα ...... τυπωμένο.
Ίσως ένας συνδιασμός αρχικής επιλογής της επιτροπής των π.χ. 20 καλύτερων και μετά ψηφοφορία... λέω εγώ
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
vangelis 64
28/09/2006, 12:28
Μια ψήφος κι από μένα στους φτωχούς και κατατρεγμένους μουσικούς.
Και by the way, ωραία η ιδέα.:beer:
Διαγωνισμό dvd με πλάνα τίγκα μετα μουσικής τίγκα :beer:
Δεν έχει επιλογή να ψηφίσουμε :D
Δώστε μου το Όσκαρ απο τώρα :lol:
Adventure-R
02/10/2006, 15:57
Αρχίζουμε να το δουλεύουμε το πράγμα. Θα κάνουμε μια κουβεντούλα μεταξύ μας και θα αναρτήσουμε ειδικό ποστ κάποια στιγμή που θα αναφέρουμε λεπτομέρειες.
Θα χρειαστούμε
1. την βοήθεια των μελών που είναι στο χώρο της φωτογραφίας α) για ιδέες και προτάσεις β) για τη σύσταση της επιτροπής
2. την υποστήριξη των μελών που θέλουν να συμμετάσχουν ως δωροθέτες (εννοώ τα μέλη που διαθέτουν καταστήματα σχετικά με τη μοτοσυκλέτα ή τη φωτογραφία κλπ)
Αυτά ανεπίσημα, για το επίσημο θα υπάρξει σχετικό ποστ.
Για επικοινωνία σχετικά, στείλτε μου PM.
Mουσικη !!
Εγω σαξοφωνιστας !!
:a25: :a25: :a25: :a25:
photo 4 me
Απλά νομίζω οτι θα είναι τραγικά πολλές οι συμμετοχές.
Θα συμφωνήσω κ με τον dimzab!
Τώρα το πως και τι...εσείς είστε οι admin/modaδες...find it out! :D
:smokin:
Εγώ πάντως πάτησα εκεί που λέει φωτογραφία...
gian_nykt
03/10/2006, 12:16
εγω drummer!:D :D :D
Κι εγώ κιθαρίστας (δεν ξέρω να παίζω αλλά θα βάλουμε playback)και θα κάνουμε remix το άσμα :
¨ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ Ή DRUMMER¨
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
επιπλέον βραβεύεται και το καλό τύπωμα μαζί με την καλή φωτογραφία.
το 99% θα τυπώσει τη φωτογραφία σε κάποιο φωτογραφίο τι δουλειά έχει να βραβευτεί το τύπωμα;
τεχνικός είναι ο διαγωνισμός;
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
το 99% θα τυπώσει τη φωτογραφία σε κάποιο φωτογραφίο τι δουλειά έχει να βραβευτεί το τύπωμα;
+ 1000
εκτός κι αν μοιραστεί ο διαγωνισμός σε βραβείο ερασιτεχνών και βραβείο επαγγελματιών/hobbyστες....
latris mixanis
03/10/2006, 14:58
+ 1000
εκτός κι αν μοιραστεί ο διαγωνισμός σε βραβείο ερασιτεχνών και βραβείο επαγγελματιών/hobbyστες....
συν ότι η φωτογραφία μπορεί να σταλεί με e-mail στην επιτροπή και να εκτυπωθούν όλες από ένα τυπογραφείο:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
Οι διαγωνισμοί φωτογραφίας ήταν (έστω και σε ένα μικρό ποσοστό) πάντα και τεχνικοί. Παλαιότερα που δεν υπήρχαν τα σύγχρονα μηχανήματα όλοι τυπώναμε στους σκοτεινούς και στέλναμε τις φωτό. Μια καλή φωτογραφία με κακό τύπωμα είναι μια μέτρια φωτό. Μια καλή φωτό με άριστο τύπωμα είναι πάλι........ μια καλή φωτό
+ 1000
Ειμαι βέβαιος ότι από τη στιγμή που ο διαγωνισμός είναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ η οποιαδήποτε επιτροπή συσταθεί (είτε άτομα είτε ψηφοφορία από το FORUM) θα κρίνει και τις καλύτερες ερασιτεχνικές φωτό.
Οι επαγγελματίες φωτογράφοι έχουν πολλά αντικείμενα , πχ. εγώ ασχολούμαι με τη μόδα στα περιοδικά και με φωτογραφίσεις studio, οι φωτό που έχω με μηχανές είναι από μέτριες και πολύ λίγες απλά καλές (μιλάω ειλικρινά). Επομένως οι επαγγελματίες φωτογράφοι μηχανών δεν νομίζω ότι θα κερδίσουν κάτι από τη συμμετοχή τους σε ένα τέτοιο εγχείρημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
συν ότι η φωτογραφία μπορεί να σταλεί με e-mail στην επιτροπή και να εκτυπωθούν όλες από ένα τυπογραφείο:)
Αυτό είναι μια καλή πρόταση που όμως εμπεριέχει ένα κίνδυνο ενστάσεων (έχει ξαναπραγματοποιηθεί και δημιουργήθηκε το παρακάτω πρόβλημα)
Ουσιαστικά υποχρεώνεις τους πάντες να στείλουν jpg και όχι άλλη μορφή TIFF (32 ΜΒ) για παράδειγμα.
Το έχω αναφέρει και παραπάνω, αλλιώς είναι οι φωτό στην άριστη οθόνη του υπολογιστή και αλλιώς τυπώνονται στο χαρτί. Μπορεί ο Μητσος πχ από τα Κάτω Λέλοβα να στείλει ένα jpg το οποίο το βλέπει τέλεια στην οθόνη του στην επιτροπή και το αποτέλεσμα τυπωμένο να χάνει.
Το λέω σσαν παράδειγμα γιατί αντίστοιχο πρόβλημα παρουσιάστηκε σε διαγωνισμό που έστειλαν αρχεία μέσω internet.
Η ουσία είναι ότι ενώ μπορεί να γίνει και αποστολή μεσω δικτύου νομίζω ότι πιο αντικειμενικός και πιο αδιαβλητος γίνεται ο διαγωνισμός με αποστολή τυπωμένων φωτό.
Νομίζω παντα έτσι:wave2: :wave2: :wave2:
latris mixanis
03/10/2006, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Αυτό είναι μια καλή πρόταση που όμως εμπεριέχει ένα κίνδυνο ενστάσεων (έχει ξαναπραγματοποιηθεί και δημιουργήθηκε το παρακάτω πρόβλημα)
Ουσιαστικά υποχρεώνεις τους πάντες να στείλουν jpg και όχι άλλη μορφή TIFF (32 ΜΒ) για παράδειγμα.
Το έχω αναφέρει και παραπάνω, αλλιώς είναι οι φωτό στην άριστη οθόνη του υπολογιστή και αλλιώς τυπώνονται στο χαρτί. Μπορεί ο Μητσος πχ από τα Κάτω Λέλοβα να στείλει ένα jpg το οποίο το βλέπει τέλεια στην οθόνη του στην επιτροπή και το αποτέλεσμα τυπωμένο να χάνει.
Το λέω σσαν παράδειγμα γιατί αντίστοιχο πρόβλημα παρουσιάστηκε σε διαγωνισμό που έστειλαν αρχεία μέσω internet.
Η ουσία είναι ότι ενώ μπορεί να γίνει και αποστολή μεσω δικτύου νομίζω ότι πιο αντικειμενικός και πιο αδιαβλητος γίνεται ο διαγωνισμός με αποστολή τυπωμένων φωτό.
Νομίζω παντα έτσι:wave2: :wave2: :wave2:
Θα μπορούσε ο κάθε διαγωνιζόμενος να στείλει με ηλεκτρονική μορφή τη φωτογραφία αλλά και εκτυπωμένη!
Ύστερα η επιτροπή θα μπορεί να την εκτυπώνει ώστε να έχει τη δυνατότητα αν έχει γίνει κάποια παρατυπία:) (επεξεργασία)
Φιλικά Ε
Αν καταλήξετε σε φωτογραφικό διαγωνισμό....
Από τη στιγμή που μιλάμε για το moto.gr και όχι για καμιά λέσχη φωτογράφων, νομίζω ότι ένα αξιοπρεπές ψηφιακό αρχείο .jpg είναι αρκετό.
Εξάλλου η πλειοψηφία χρησιμοποιεί πια ψηφιακές μηχανές και δεν έχει πρόσβαση σε σκοτεινούς θαλάμους κλπ, ούτε γνώσεις για ένα τέλειο τύπωμα.
Όσον αφορά στην ενδεχόμενη επεξεργασία της αρχικής λήψης, από τη στιγμή που οι περισσότερες συμμετοχές θα είναι αρχεία από ψηφιακή φωτογραφική και όχι σκαναρισμένα από φιλμ, η υποβολή ψηφιακού αρχείου ΚΑΙ τυπωμένης φωτό δεν εξασφαλίζει την ανίχνευση επεξεργασίας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Αν καταλήξετε σε φωτογραφικό διαγωνισμό....
Από τη στιγμή που μιλάμε για το moto.gr και όχι για καμιά λέσχη φωτογράφων, νομίζω ότι ένα αξιοπρεπές ψηφιακό αρχείο .jpg είναι αρκετό.
Εξάλλου η πλειοψηφία χρησιμοποιεί πια ψηφιακές μηχανές και δεν έχει πρόσβαση σε σκοτεινούς θαλάμους κλπ, ούτε γνώσεις για ένα τέλειο τύπωμα.
Όσον αφορά στην ενδεχόμενη επεξεργασία της αρχικής λήψης, από τη στιγμή που οι περισσότερες συμμετοχές θα είναι αρχεία από ψηφιακή φωτογραφική και όχι σκαναρισμένα από φιλμ, η υποβολή ψηφιακού αρχείου ΚΑΙ τυπωμένης φωτό δεν εξασφαλίζει την ανίχνευση επεξεργασίας.
Με την αποστολή αρχείων ουσιαστικά απορρίπτουμε έστω τους λίγους που έχουν καλές φωτό σε film.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι διαγωνισμός φωτογραφίας και όχι "Ψηφιακός διαγωνισμός φωτογραφίας"
και ας έχουμε οι περισσότεροι ψηφιακές μηχανές.
Εκτός φυσικά αν αποφασίσουν να αφορά μόνο ψηφιακές φωτογραφίες, επομένως πάω πάσο.
Οσο για την επεξεργασία, είμαι σίγουρος οτι η επιτροπή που θα συσταθεί θα μπορεί άνετα να καταλάβει τί έχει επεξεργαστεί και τί όχι.
Χρωματικές, τονικές και καδράρισμα επιτρέπονται σε όλους τους διαγωνισμούς να γίνονται στα αρχεία, όμως όλες οι υπόλοιπες φωτοσοπίες απαγορεύονται.
Ο φωτογράφος μπορεί σχετικά άνετα να καταλάβει αν έχει επεξεργαστεί ή όχι.
:wave2: :wave2: :wave2:
Τι λέτε?
Τι εγινε ρε παιδια αυτο το ποστ το εφαγε η μαρμαγκα?:look:
Βαλτε και σαν τριτη επιλογη αυτο που προτεινει ο Λαμπρος ,γιατι απ'οτι βλεπω ενδιαφερον δεν υπαρχει για τα θεματα που βαλατε.
Εκτος αν ολο το project προχωραει και σχεδιαζετε ,οποτε ακυρο οτι λεω.
10-15000 ατομα δεν μπορουν να κανουν κατι θετικο για το συνολο των μοτοσυκλετιστων?:confused:
Ειναι κριμα καθημερινα να συζηταμε τι ειναι σωστο και τι ειναι λαθος,να κατηγορουμε τους παντες για την καταντια μας,και εμεις απλα να μην κανουμε τιποτα.
Τουλαχιστον δωστε το σαν επιλογη και βλεπουμε.
Φιλικα:wave2:
Καλημέρα παίδες.Τώρα είδα το ποστ καθότι νεωπας.Εγώ ως ερασιτέχνης φωτογράφος προτείνο φωτογραφία...Ενα αρχειάκι jpg σε ένα post αφιερωμένο σε αυτό και τέλος:)Ωσ φερέλπις μουσικός προτείνω και κανένα mp3..