PDA

View Full Version : ΑΕΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Θα παθουν προστατη)

el_hymador
27/09/2006, 00:00
Ειδα κονσερβα 60' λεπτα απο τον αγωνα
Καλη η ΑΕΚ , ειδικα σε συγκριση με προηγουμενα παιχνιδια της....ο Φερερ την στρωνει σιγα-σιγα....αλλα ρε πουστη μου αυτο το τελειωμα της φασης!!! Φτανουν κοντα στο γκολ αλλα τιποτις ....διακοπτομενη συνουσια ενα πραγμα , αιτια που προκαλλει προστατη...

Κατα τα αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε αυστηροι με καμια απο τις Ελληνικες ομαδες σε αυτην την φαση , ολες χαλια παιζουν (η επαιζαν...) , οποτε ακομα και ενα μετριο παιχνιδι το βαφτιζουμε καλο.Πραγματικα κριμα παντως αξιζε ενα -δυο γκολ ειδικα στο β΄ημιχρονο.

Αυριο εχει Τσερνομπιλ vs γαυρο ....

kalant
27/09/2006, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ειδα κονσερβα 60' λεπτα απο τον αγωνα
Καλη η ΑΕΚ , ειδικα σε συγκριση με προηγουμενα παιχνιδια της....ο Φερερ την στρωνει σιγα-σιγα....αλλα ρε πουστη μου αυτο το τελειωμα της φασης!!! Φτανουν κοντα στο γκολ αλλα τιποτις ....διακοπτομενη συνουσια ενα πραγμα , αιτια που προκαλλει προστατη...

Κατα τα αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε αυστηροι με καμια απο τις Ελληνικες ομαδες σε αυτην την φαση , ολες χαλια παιζουν (η επαιζαν...) , οποτε ακομα και ενα μετριο παιχνιδι το βαφτιζουμε καλο.Πραγματικα κριμα παντως αξιζε ενα -δυο γκολ ειδικα στο β΄ημιχρονο.

Αυριο εχει Τσερνομπιλ vs γαυρο ....

οντως σε συγκριση με τις εμφανισεις στην ελλαδα η ΑΕΚ εκανα τρομερο παιχνιδι σημερα αλλα...

αν δεν μπορει να κανει την πρωτη της νικη στο C.League με μια ομαδα σαν την αντερλεχτ τοτε δεν θα κανει ποτε της νικη...

Gandalf dr685sm
27/09/2006, 09:08
το είδα απο το SP1.

To πρόβλημα της ΑΕΚ παραμένει... ΚΕΝΤΡΟ-ΚΕΝΤΡΟ-ΚΕΝΤΡΟ...

Δεν μπορεί μια τέτοια ομάδα, να μην έχει παίκτη να βγάλει μπαλιά...

Ο Έμερσον είναι 34-35 και ο Ζήκος είναι κοντά στα 32 ... είναι και οι δύο παίκτες , με μικρής διάρκειας ποδοσφαιρικό μέλλον.

Τι γίνεται απο πίσω;.

Μέχρι να μπεί ο Λυμπερόπουλος και να μοιράσει καμιά μπαλιά, η ΑΕΚ έβαλε goal, απο μια τυχερή φάση.

Πίσω δε, στην άμυνα, απόντος Αλεξόπουλου, οι Μόρας και Τσιρίλο , μοιάζουν ασύνδετοι και μόνο ο Γεωργέας , σώζει τις φάσεις.

Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ... και οχι στυλ Παουτάσο - Μάλμπασα και δεν συμμαζεύεται...

Θέλει έτοιμους παίκτες να βοηθήσουν!

Στην επίθεση, όταν βγάλει το φετινό (δυστυχώς) καρκίνωμα που ονομάζεται Σέζαρ και αποχωρίζεται το τόπι , μόνο όταν του το πάρουν οι αντίπαλοι , ίσως να γίνει κάτι.

Ο Ισπανός Φερέρ, ξέρει μπάλα και το οτι κράτησε τον Λυμπερόπουλο έξω, δείχνει θάρρος αν μη τι άλλο και καινοτομές σκέψεις για Ελληνική ομαδα (έμεινε έξω για να δώσει το 100% στο Β ημίχρονο!).

Αλλά έλα που με αυτό το υλικό , δεν μπορεί να κάνει και πολλά.

Καλό λοιπόν το οικονομικό management αλλά μέχρι ενα σημείο...
το έχω ξαναπεί...

Αν κάποια στιγμή το προϊόν δεν είναι Α ποιότητος , τότε όλα θα αρχίσουν να φθείρονται... ακόμα και το οικονομικό management.

Gandalf

idi
27/09/2006, 09:15
+gadalf αλλα δεν ειπες και τα θετικα...

επιτελους ιβιτσ εξω!

-χατεμαι μεγαλη κλαση!! 19 ετων!!! πολυ μου αρεσε
-κυριακιδης θετικοτατος! μαχητης! μονο στην αρχη ηταν κουμπομενος (20 ετων)
-τοζερ... το ξερει το τοπι... χθες ηταν φοβισμενος αλλα εχει στοφα μεγαλου παικτη (20 ετων)

ο Φερρερ θα κανει ομαδα ακομα και με αυτο το υλικο (αν και το εχει πει εμεσα ο προεδρας οτι τα λεφτα του CL θα τα κανει μεταγραφες απο δω και περα και οχι το προηγουμενο καλοκαιρι!

Nostra
27/09/2006, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
διακοπτομενη συνουσια ενα πραγμα , αιτια που προκαλλει προστατη...

ναι ε?

για πε, για πε....

:a014::a014::a014:

:D

:wave2:

Gandalf dr685sm
27/09/2006, 10:21
idi,

μαζί σου... Όσο καλός επιθετικός ήταν ο αδερφός του, τόσο δειλός μέσος είναι αυτός.

Θέλουμε πολλά ακόμα για να έχουμε αξιόμαχη ομάδα... Και αυτό θέλει πλέον χρήματα.
Καλή η στήριξη απο φίλαθλους αλλά δεν θα είναι αιώνια.. κάποια στιγμή το 15-45? που θα δίνει κάποιος , ή ακόμα χειρότερα τα διαρκείας θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ πλέον και μπάλα ...

Φτάνει η καρμιριά.. γνωρίζουμε οτι έχει προβλήματα η ομάδα και δεν ζητάμε να έρθει παίκτης 3-4 μυρίων ευρώ... αλλά να μην φοράμε πλέον και 2-2 τα "παλτά" χειμώνα καλοκαίρι, και να περιμένουμε την επόμενη χρονιά για ομάδα.

Gandalf

sub_zero
27/09/2006, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
+gadalf αλλα δεν ειπες και τα θετικα...

επιτελους ιβιτσ εξω!

-χατεμαι μεγαλη κλαση!! 19 ετων!!! πολυ μου αρεσε
-κυριακιδης θετικοτατος! μαχητης! μονο στην αρχη ηταν κουμπομενος (20 ετων)
-τοζερ... το ξερει το τοπι... χθες ηταν φοβισμενος αλλα εχει στοφα μεγαλου παικτη (20 ετων)

ο Φερρερ θα κανει ομαδα ακομα και με αυτο το υλικο (αν και το εχει πει εμεσα ο προεδρας οτι τα λεφτα του CL θα τα κανει μεταγραφες απο δω και περα και οχι το προηγουμενο καλοκαιρι!

+1
Αλλα για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνετε το ρητο που λέει:

" Οποιος δεν βρισκει το πλεκτό.... το τρώει το γκολ..." :( :(

Εχουμε πρόβλημα στο "τελείωμα" γμτ....

dez
27/09/2006, 10:38
ρε συ θα μας τρελλανεις!

Το προβλημα της ΑΕΚ ειναι το κεντρο?? Απο ποτε? Δεν ξερω αν μελλοντικα ΘΑ ειναι το πρβλημα της ΑΕΚ το κεντρο, αλλα με παιχτες σαν τον Εμερσον και τον Ζηκο (και τους πολυ ελπιδοφορους Κυριακιδη και Χετεμαι), το προβλημα της σιγουρα ΔΕΝ ειναι το κεντρο.

Μα δεν ειναι προφανες ποιο ειναι το προβλημα της ΑΕΚ??? Ενα γαμημενο γκολ δε μπορει να βαλει, αυτο ειναι το προβλημα της! Το κεντρο και τα ακρα, κουτσα στραβα δημιουργουν 4-5 (καλες) ευκαιριες σε καθε παιχνιδι, ενας ανθρωπος να σπρωξει τη μπαλλα στα διχτυα δεν υπαρχει γαμωτο! Τελευταια φορα που η ΑΕΚ ειχε γκολτζη, ο Ντεμης ηταν κρεμασμενος στα καγκελα πανηγυριζοντας :(

Και μ αρεσει που ολοι βριζουν τον Σεζαρ για τη χτεσινη του εμφανιση, οταν ο Λακης ηταν 3 φορες χειροτερος (να μην πω για τον Ουντεζε).
Ασε που ο Σεζαρ (φανηκε οτι) επηρεαστηκε απο την αρνητικη ατμοσφαιρα εις βαρος του.

Παρολα τα νευρα που εχω απο το χτεσινο, μπραβο στην ΑΕΚ και τον Φερερ, μπραβο και στους περισσοτερους που αγωνιστηκαν! Που θα παει, θα ρθουν και τ αποτελεσματα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
το είδα απο το SP1.

To πρόβλημα της ΑΕΚ παραμένει... ΚΕΝΤΡΟ-ΚΕΝΤΡΟ-ΚΕΝΤΡΟ...

Δεν μπορεί μια τέτοια ομάδα, να μην έχει παίκτη να βγάλει μπαλιά...

Ο Έμερσον είναι 34-35 και ο Ζήκος είναι κοντά στα 32 ... είναι και οι δύο παίκτες , με μικρής διάρκειας ποδοσφαιρικό μέλλον.

Τι γίνεται απο πίσω;.

Μέχρι να μπεί ο Λυμπερόπουλος και να μοιράσει καμιά μπαλιά, η ΑΕΚ έβαλε goal, απο μια τυχερή φάση.

Πίσω δε, στην άμυνα, απόντος Αλεξόπουλου, οι Μόρας και Τσιρίλο , μοιάζουν ασύνδετοι και μόνο ο Γεωργέας , σώζει τις φάσεις.

Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ... και οχι στυλ Παουτάσο - Μάλμπασα και δεν συμμαζεύεται...

Θέλει έτοιμους παίκτες να βοηθήσουν!

Στην επίθεση, όταν βγάλει το φετινό (δυστυχώς) καρκίνωμα που ονομάζεται Σέζαρ και αποχωρίζεται το τόπι , μόνο όταν του το πάρουν οι αντίπαλοι , ίσως να γίνει κάτι.

Ο Ισπανός Φερέρ, ξέρει μπάλα και το οτι κράτησε τον Λυμπερόπουλο έξω, δείχνει θάρρος αν μη τι άλλο και καινοτομές σκέψεις για Ελληνική ομαδα (έμεινε έξω για να δώσει το 100% στο Β ημίχρονο!).

Αλλά έλα που με αυτό το υλικό , δεν μπορεί να κάνει και πολλά.

Καλό λοιπόν το οικονομικό management αλλά μέχρι ενα σημείο...
το έχω ξαναπεί...

Αν κάποια στιγμή το προϊόν δεν είναι Α ποιότητος , τότε όλα θα αρχίσουν να φθείρονται... ακόμα και το οικονομικό management.

Gandalf

GST
27/09/2006, 10:55
το βασικο προβλημα ολων των ελληνικων ομαδων ειναι τα χαφ ...απο εκει ξεκινουν και τελειωνουν ολες οι φασεις ...στην αγορα τετοιοι παιχτες ειναι δισεβρετοι και στοιχιζουν πολυ και γιαυτο παντα στηριζομαστε σε μετριοτητες

zzr2005
27/09/2006, 11:01
είδα κ εγώ το παιχνίδι ...
αυτό που μου έμεινε είναι ότι ήταν ένα χορταστικό παιχνίδι από δύο ομαδες σχεδόν ισάξιες που προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο κ να πάρουν το παιχνίδι...
καιρό είχα να δω παιχνίδι ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη με τοσο καλό ρυθμό...δεν είχε πολλές καθαρές φάσεις αλλά ο ρυθμός σε τράβαγε να μην πάρεις τα ματια απο την τηλεόραση
το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ είναι ότι ο Φερέρ έχει κάνει δουλειά...φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει δουλευτεί η ανάπτυξη της ομάδας αλλά της λείπουν οι μονάδες που θα δώσουν την τέλεια τελική πάσα και θα τελειώσουν και τις φάσεις...
δύσκολο να περάσει στην επόμενη φάση με αυτούς τους επιθετικούς...αλλά τουλάχιστον θα δούμε ευχάριστα παιχνίδια....

x-rider
27/09/2006, 11:14
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ

:rotflmao: :rotflmao:

alximistis
27/09/2006, 11:21
Άντε να χωθώ σφήνα για να πάρουν πνοή οι διαμάχες!!!

Εγώ παιδιά δεν θα συμφωνήσω ότι παίξαμε καλή μπάλα! Το θέαμα που είδα όχι μόνο δεν μου άρεσε με απογοήτευσε κιόλας!
Και ξεκινάω:

1). Συμφωνώ ότι Φερέρ κάνει δουλειά. Συμφωνώ ότι καταβάλλεται προσπάθεια.
Αλλά:

Φίλε dez κάνεις λάθος! σαφέστατα το πρόβλημα της ΑΕΚ ήταν ΚΑΙ το κέντρο.
Κάναμε δύο-τρεις καθαρές φάσεις για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο όπως και με τον ολυμπιακό άντε να κάναμε μία...
κι όμως είχαμε μέσα φουλ επίθεση!
Γιατί λοιπόν δεν έγινε καθαρή φάση;
Απάντηση: Διότι απλούστατα ΔΕΝ υπήρχαν παίκτες να περάσουν τη μπάλα μπροστά! Όταν το κέντρο ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ μπαλιές στους επιθετικούς... χαίρεται...
Ακόμη: ΚΑι με τον ΟΣΦΠ και εχθές καθαρό μυαλό και ψυχραιμία...ΜΗΔΕΝ!!!
Μην λέμε ψέμματα ρε παιδιά. Γιουρούσια κάναμε. Ντου και όπου και ότι βγει. Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό. Που είναι η μπάλα κάτω; Που είναι οι κάθετες μπαλιές; Που είναι οι εναλλαγές; Προσέξατε πόσο στατικά παίζαμε;;;
Και βεβαίως ναι και στο τελείωμα... υπάρχει σοβαρό πρόβλημα!
Τέλος έχω να καταμαρτυρήσω κάτι και στον προπονητή μας αλλά δεν το λέω ακόμα.
Θέλω να βεβαιωθώ πρώτα... να δω μερικούς αγώνες να δω ότι ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ αυτό που έχω επισημάνει και τότε θα το πω...

idi
27/09/2006, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Άντε να χωθώ σφήνα για να πάρουν πνοή οι διαμάχες!!!

Εγώ παιδιά δεν θα συμφωνήσω ότι παίξαμε καλή μπάλα! Το θέαμα που είδα όχι μόνο δεν μου άρεσε με απογοήτευσε κιόλας!
Και ξεκινάω:

1). Συμφωνώ ότι Φερέρ κάνει δουλειά. Συμφωνώ ότι καταβάλλεται προσπάθεια.
Αλλά:

Φίλε dez κάνεις λάθος! σαφέστατα το πρόβλημα της ΑΕΚ ήταν ΚΑΙ το κέντρο.
Κάναμε δύο-τρεις καθαρές φάσεις για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο όπως και με τον ολυμπιακό άντε να κάναμε μία...
κι όμως είχαμε μέσα φουλ επίθεση!
Γιατί λοιπόν δεν έγινε καθαρή φάση;
Απάντηση: Διότι απλούστατα ΔΕΝ υπήρχαν παίκτες να περάσουν τη μπάλα μπροστά! Όταν το κέντρο ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ μπαλιές στους επιθετικούς... χαίρεται...
Ακόμη: ΚΑι με τον ΟΣΦΠ και εχθές καθαρό μυαλό και ψυχραιμία...ΜΗΔΕΝ!!!
Μην λέμε ψέμματα ρε παιδιά. Γιουρούσια κάναμε. Ντου και όπου και ότι βγει. Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό. Που είναι η μπάλα κάτω; Που είναι οι κάθετες μπαλιές; Που είναι οι εναλλαγές; Προσέξατε πόσο στατικά παίζαμε;;;
Και βεβαίως ναι και στο τελείωμα... υπάρχει σοβαρό πρόβλημα!
Τέλος έχω να καταμαρτυρήσω κάτι και στον προπονητή μας αλλά δεν το λέω ακόμα.
Θέλω να βεβαιωθώ πρώτα... να δω μερικούς αγώνες να δω ότι ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ αυτό που έχω επισημάνει και τότε θα το πω...

οτι να ναι λες

το παιχνιδι με τον ολυμπιακο και το χθεσινο δεν ειχαν καμια μα καμια σχεση!

πρωτα πρωτο στο χθεσινο παιχτηκε ποδοσφαιρο....ενω στο αλλο μια παρατεταμενη καθυστεριση ..... τι να λεμε

x-rider
27/09/2006, 11:39
οτι να ναι λες

πρωτα πρωτο στο χθεσινο παιχτηκε ποδοσφαιρο....ενω στο αλλο μια παρατεταμενη καθυστεριση ..... τι να λεμε

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ,

ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 10

alximistis
27/09/2006, 11:41
οτι να ναι λες

τώρα ρε idi αυτό είναι απάντηση;
δεν είπα ότι ήταν τα ίδια ματς. Είπα και το ξαναλέω ότι υπάρχουν ομοιότητες... στις αντιδράσεις μας ως ομάδα στο στυλ παιχνιδιού...
ούτε με τον ΠΑΟΚ ήταν το ίδιο παιχνίδι ούτε με τις άλλες ομάδες.
Το ότι δεν βάζεις με τίποτα γκολ όμως και δεν μπορείς να πάρεις νίκη δεν έχει σχέση με τον κάθε αγώνα ξεχωριστά.
Έχει σχέση με το πως είναι η ομάδα...

idi
27/09/2006, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ,

ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 10

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΑΡΗ!!!!!!!!! Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ!!! ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΜΑΖΙ

ΕΛΕΟΣ!

ασε που και χθες ο κορακας μπορουσε καλιστα να δωσει 1 τουλαχιστον πεναλντι....

alximistis
27/09/2006, 11:55
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ,

Ε όχι ρε φιλαράκι!!!
Πες μας τώρα ότι ήταν και άδικη η κόκκινη στον Τζόρτζεβιτς...
με τρεις γαύρους βαμμένους το έβλεπα το παιχνίδι χωρίς να τους πω τίποτα από μόνοι τους το είπαν ότι ήταν δίκαιη...
άσε το γκολ που ήταν πεντακάθαρο... βέβαια εκεί ήταν του επόπτη χαζομάρα αλλά τεσπα...
είπαμε να λέμε κουλά μην το παρατραβάμε όμως!!!

oiko1979
27/09/2006, 13:05
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ,

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ...

:beer: :beer: :beer:

Gandalf dr685sm
27/09/2006, 13:06
dez,

Ο Ζήκος και ο Έμερσον είναι παίκτες ανασταλτικοί!!! Δεν κάνουν μπαλιές πέρασμα στους επιθετικούς. Παίζουν στο κέντρο της άμυνας, ελαφρώς προωθημένοι!
Σαν τον Ζαγοράκη και Κατσουράνη ενα πράγμα...

Εκείνο που λείπει είναι οι μπαλιές διαβήτης, σαν και αυτές που έριχνε με το δεξί (μόνο!) ο Τσιάρτας, βρίσκοντας κεφάλι και στήθος τον παίκτη , ακόμα και αν ήταν 30-35 μέτρα μακριά!!

Θυμίσου πως μπήκε το goal μας. Θυμίσου οτι όλες οι μπαλιές μπροστά , μόνο όταν πήγαιναν στον Λυμπερόπουλο που γύρναγε πλάτη στο τέρμα (!!!) πέρναγαν στους καθαρούς επιθετικούς.

Γκολτζή η ΑΕΚ δεν έχει! Για αυτό και το καλοκαίρι έψαχνε εναγωνίως να βρεί , με προτροπή του Φερέρ , και κατέληξε μέσα σε μια νύχτα στην ΔΑΝΕΙΚΗ επιλογή του Ντελίμπασιτς , ακριβώς επειδή είναι μεσοβέζικου τύπου λύση.

Λείπει ο παίκτης killer... στο στύλ του Ντέμη, του Αλεξανδρή αν θες κτλ.

Τότε ναι.. μπορεί να γίνει κάτι με την τελική προσπάθεια.

Αλλά ένας τέτοιος παίκτης δεν έρχεται με χρήματα κάτω του 1 μυρίου. Εκεί είναι το πρόβλημα.

Gandalf

mats8282
27/09/2006, 15:05
Προσωπικα θα πω οτι μου αρεσε παρα πολυ που εβαλε ο Ισπανος τους πιτσιρικαδες μεσα...Αυτο δειχνει θρασσος(ή θαρρος ή εμπειρια?),εμπιστοσυνη στους μικρους και κατι πολυ σημαντικο.....Δουλευει ο προπονητης με συστημα και μαθαινει ΟΛΟΥΣ τους παικτες καποιο(καποια) συγκεκριμενα συστηματα.Ο Κυριακιδης επαιξε με τους νεους της ΑΕΚ πριν 2-3 μερες και προκειμενου να μην αλλαξει το συστημα ο Φερερ τον εβαλε στην βασικη 11αδα και χωρις ο συγκεκριμενος παιχτης να εχει λεπτο συμμετοχης στο πρωταθλημα....Οσο για το προιον που ειπε ο Gandalf επιτρεψτε μου να μην συμφωνησω...Αμα ητανε καθαρα εταιρια η ομαδα θα ειχε χρεοκοπησει και ουτε το 44 την εσωνε ουτε τπτ(οπως και οι υπολοιπες ομαδες).Αλλα επειδη ακριβως παει να γινει εταιρια σε θεματα διαχειρησης καταστασεων,υλικου,χρηματων κτλ καλο θα ητανε να δωσουμε πιστωση χρονου.Προσωπικα εχω να παω στο γηπεδο απο το 2001(ΑΕΚ-Barca) παρολο που πηγαινα πολυ συχνα μεχρι τοτε αφου οταν πηρε ο Τροχανας την ομαδα το εκοψα μαχαιρι και πηγα τοτε για να δω τον Rivaldo :lol: (οχι δεν αλλαξα ομαδα :p ).Keep Walking Lorenzo (και Ντεμη) :)

dez
27/09/2006, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm dez,

Ο Ζήκος και ο Έμερσον είναι παίκτες ανασταλτικοί!!!
μακαρι, ολοι οι ανασταλτικοι να ταν σαν αυτους :)

Δεν κάνουν μπαλιές πέρασμα στους επιθετικούς. Παίζουν στο κέντρο της άμυνας, ελαφρώς προωθημένοι!
Σαν τον Ζαγοράκη και Κατσουράνη ενα πράγμα...
οντως, αλλα οταν παιζουν στην ιδια 11αδα καποιος απο τους 2 μπορει ν ανεβαινει και να οργανωνει και να βγαζει μπαλλιες (βλ. Ζηκο με γαυρο). Μη μου πεις οτι δεν εχουν καλο ποδι? :D

alximistis
27/09/2006, 15:42
ένας... κούκος δεν φέρνει την άνοιξη!!! έτσι κι ένας Τσάρτας δεν μπορεί να σώζει την ΑΕΚ μονίμως.
Καιούτε είναι λογική αυτή ποδοσφαιρική να έχεις έναν αντίστοιχο Τσάρτα για να σου βγάζει μπαλιές συνέχεια διαβήτη και να βάζει γκολ ο επιθετικός.
Μας αρέσει ή όχι το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ πια. Ο παράγοντας στρατηγική και στήσιμο παιχνιδιού από τον προπονητή παίζουν τεράστιο ρόλο.
Δεν μπορείς να έχεις ένα στυλ επίθεσης άντε βγάζουμε μπαλιά διαβήτη άντε πετάγεται ο φορ πετάει γκολ!
Κι αν η αντίπαλη άμυνα το έχει καταλάβει ή ξέρει ότι παίζεις έτσι και προσαρμοστεί; Πως στην ευχή την ανοίγεις;
Αν δεν κάνουν κινήσεις οι κεντρικοί αν δεν περάσουν τις μπαλιές μπροστά με δύο-τρεις τρόπους έληξε το θέμα.
Το γκολ που έχασε χθες ο Σέζαρ θυμάστε από τι μπαλιά βγήκε;
Συρτή κάθετη! Σπάει η άμυνα και... τρεχάτε ποδαράκια μου μετά. Πόσες τέτοιες πάσες βγήκαν χθες; Ε;
Μία; Δύο; Τρεις το πολύ; Όλες οι άλλες ήταν σέντρες και μάλιστα πολλές από πολύ πίσω.
Να θυμίσω όταν η ΑΕΚ πήρε τα σερί πρωταθλήματα;
Θυμάστε πως έπαιζε; Ο Δημητράδης έφευγε μπροστά αλλά ο Σαβέβσκι από πίσω κάποιες φορές και ο Ρέφικ έβγαζαν ακριβώς αυτές τις μπαλιές.
Χαμηλές κάθετες που διαλύαν την άμυνα.
Τι να κάνουμε τώρα; Έτσι είναι.
Δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε ο Ζήκος (γαμώ τους παίχτες δεν το συζητάω) θα βγει μπροστά για να βγάλει γκολ.
Αυτό δεν είναι ποδοσφαιρική λογική. Άντε περιμένουμε άντε να κάτσει άντε να βγει το γκολ.
Δεν γίνεται δουλειά έτσι...

zzr2005
27/09/2006, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ένας... κούκος δεν φέρνει την άνοιξη!!! έτσι κι ένας Τσάρτας δεν μπορεί να σώζει την ΑΕΚ μονίμως.
Καιούτε είναι λογική αυτή ποδοσφαιρική να έχεις έναν αντίστοιχο Τσάρτα για να σου βγάζει μπαλιές συνέχεια διαβήτη και να βάζει γκολ ο επιθετικός.
Μας αρέσει ή όχι το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ πια. Ο παράγοντας στρατηγική και στήσιμο παιχνιδιού από τον προπονητή παίζουν τεράστιο ρόλο.
Δεν μπορείς να έχεις ένα στυλ επίθεσης άντε βγάζουμε μπαλιά διαβήτη άντε πετάγεται ο φορ πετάει γκολ!
Κι αν η αντίπαλη άμυνα το έχει καταλάβει ή ξέρει ότι παίζεις έτσι και προσαρμοστεί; Πως στην ευχή την ανοίγεις;
Αν δεν κάνουν κινήσεις οι κεντρικοί αν δεν περάσουν τις μπαλιές μπροστά με δύο-τρεις τρόπους έληξε το θέμα.
Το γκολ που έχασε χθες ο Σέζαρ θυμάστε από τι μπαλιά βγήκε;
Συρτή κάθετη! Σπάει η άμυνα και... τρεχάτε ποδαράκια μου μετά. Πόσες τέτοιες πάσες βγήκαν χθες; Ε;
Μία; Δύο; Τρεις το πολύ; Όλες οι άλλες ήταν σέντρες και μάλιστα πολλές από πολύ πίσω.
Να θυμίσω όταν η ΑΕΚ πήρε τα σερί πρωταθλήματα;
Θυμάστε πως έπαιζε; Ο Δημητράδης έφευγε μπροστά αλλά ο Σαβέβσκι από πίσω κάποιες φορές και ο Ρέφικ έβγαζαν ακριβώς αυτές τις μπαλιές.
Χαμηλές κάθετες που διαλύαν την άμυνα.
Τι να κάνουμε τώρα; Έτσι είναι.
Δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε ο Ζήκος (γαμώ τους παίχτες δεν το συζητάω) θα βγει μπροστά για να βγάλει γκολ.
Αυτό δεν είναι ποδοσφαιρική λογική. Άντε περιμένουμε άντε να κάτσει άντε να βγει το γκολ.
Δεν γίνεται δουλειά έτσι...

οι κάθετες πάσες είναι αλήθεια ότι διαλύουν την αντίπαλη άμυνα αλλά έχουν παράλληλα μυθοποιηθεί....δεν μπορώ να θυμηθώ πολές ομάδες να παίζουν με κάθετες συρτές πάσες...
την τελευταία που θυμάμαι ήταν η Μπαρτσελόνα επί εποχής στόιτσκοφ και Ρομάριο στην επίθεση και Λάουτρουπ στη μέση/...φυσικά και η μετέπειτα Ρεάλ στις μεγάλες της ημέρες...
ειναι λίγες οι ομάδες που μπορούν να πέξουν με συρτές κάθετες απέναντι σε μια οργανωμένη άμυνα...απαιτεί πάσες επιπέδου ζιντάν και δεξιότητα και σπιρτάδα επιθετικού επιπέδου Ραούλ...
δεν είναι πανάκια η κάθετες για μια επιτυχημένη επιθετική γραμμή...αν δείτε τα γκολ που σημειώνονται στο τσάμπιονς λίγκ ούτε ένα στα δεκα δεν είναι με κάθετη μπαλιά
το θέμα είναι οι πλάγιοι που θα έχουν την ευκαιρία να βγουν μόνοι τους στα πλάγια, ,καθώς εκεί οι χώροι είναι περισσότεροι, να μπορούν να κάνουν τη σωστή επιλογή...είτε αυτή λέγεται σέντρα , είτε συρτή παράλληλα μπαλιά, είτε γύρισμα στο ύψος του πέναλτι ..παράλληλα οι επιθετικοί και επιτελικοί χαφ θα πρέπει να κινούνται στους προκαθορισμένους από το σύστημα χώρους για να εκμεταλεύονται αυτές τις μπαλιές ..φάσεις που διδάσκονται κατά κόρον στις προπονήσεις....αν περιμένουν τη κάθετη πάσα για να βάλουν γκολ οι ελληνικές ομάδες ζήτω που καήκαμε...
πόσες σωστές κάθετες πάσες μπορεί να περάσει ο μέσος πασαδόρος πχ..σε μια οργανωμένη ιταλική άμυνα????το πολύ μισή ανα παιχνίδι....

boos
28/09/2006, 07:05
ξέρω ότι με αυτή μου την άποψη θα στεναχωρήσω αρκετούς αλλά ρε παιδιά εγ;v θυμάμαι την ομάδα μου να είναι ομάδα και όχι ο φτωχός συγγενής! sory.
Έχουμε γίνει οι καλοί πελάτες των περισσοτέρων, δεν έχουμε κύρος , δεν έχουμε τσαμπουκά, να σας θυμίσω;
Καράς - Μελισανίδης, τι γινότανε τότε ποιος κουνιότανε;
Καλός ο Ντέμης και είναι η αδυναμία μου αλλά μου θυμίζει τον αδερφό που πειράξανε την αδερφή του και πήγε να το πει στον Μπαμπά τους!!!!
Ρε παιδιά έχει η ομάδα προστάτη;
Έχει η ομάδα φωνή;
'Έχει η ομάδα τσαμπουκά;
Τίποτα προσπαθεί με Ντέμη φιλότιμα οκ και με Φερερ συμπαθητικά δε λέω, αλλά αυτά θέλει το ποδόσφαιρο για να πάρεις κούπες; Ε μην τρελαθούμε τώρα.
Όσο για τους παίκτες όταν ο καλύτερός σου είναι ο Γεωργέας τότε γαμ...τα . Δεν έχω τίποτα με το παιδί αλλά η ομάδα δεν έχει, Κασάπη, Κατσουράνη, δεν βάζει απο την αρχή τον καλύτερο όλων των εποχών Λάκη!!! τι να πω είμαι απογοητευμένος, αλλά εκεί ΑΕΚΑΡΑ μια ζωή!!!

Είπα και εγώ τον πόνο μου,

idi
28/09/2006, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από boos
ξέρω ότι με αυτή μου την άποψη θα στεναχωρήσω αρκετούς αλλά ρε παιδιά εγ;v θυμάμαι την ομάδα μου να είναι ομάδα και όχι ο φτωχός συγγενής! sory.
Έχουμε γίνει οι καλοί πελάτες των περισσοτέρων, δεν έχουμε κύρος , δεν έχουμε τσαμπουκά, να σας θυμίσω;
Καράς - Μελισανίδης, τι γινότανε τότε ποιος κουνιότανε;
Καλός ο Ντέμης και είναι η αδυναμία μου αλλά μου θυμίζει τον αδερφό που πειράξανε την αδερφή του και πήγε να το πει στον Μπαμπά τους!!!!
Ρε παιδιά έχει η ομάδα προστάτη;
Έχει η ομάδα φωνή;
'Έχει η ομάδα τσαμπουκά;
Τίποτα προσπαθεί με Ντέμη φιλότιμα οκ και με Φερερ συμπαθητικά δε λέω, αλλά αυτά θέλει το ποδόσφαιρο για να πάρεις κούπες; Ε μην τρελαθούμε τώρα.
Όσο για τους παίκτες όταν ο καλύτερός σου είναι ο Γεωργέας τότε γαμ...τα . Δεν έχω τίποτα με το παιδί αλλά η ομάδα δεν έχει, Κασάπη, Κατσουράνη, δεν βάζει απο την αρχή τον καλύτερο όλων των εποχών Λάκη!!! τι να πω είμαι απογοητευμένος, αλλά εκεί ΑΕΚΑΡΑ μια ζωή!!!

Είπα και εγώ τον πόνο μου,

ρε φιλε ΓΡΑΦΙΚΟΙ εχετε γινει οι μπαγεβιτσικοι.... ΕΛΕΟΣ!!!!! hallooooooo βατραχολαγνεια ????!!!!!

ο βατραχος οποιο παιχτη ζηταγε του τον αγοραζαν.... αλλες εποχες τοτε.... μη λεμε αρλουμπες

ο μελισανιδης και σια πουλησαν την ΑΕΚ στα λαμογια και την εφεραν ετσι 1 βημα πριν τη διαλυση και την Δ εθνικη ... και σηκωσαν τα χερια ψηλα οταν επρεπε να βοηθησουν.... ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

εμεις τρεχαμε σε πορεις μεσα στο καυσωνα το 2004 και αυτοι καναν μπανια και γελαγαν με την καταντια της ομαδας.....

ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ-ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΦΟΡ ΕΒΕΡ ΕΝΤ ΕΒΕΡ-ΤΕΛΟΣ ΦΙΝΙΤΟ ΕΝΝΤ ΚΑΠΟΥΤ!!!!!!!! ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!!

(ΕΥΤΥΧΩΣ!!! ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!!!! ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΓΗΣ!!!!!)

boos
28/09/2006, 09:22
σεβαστή κάθε άποψη , ο κάθε ένας κρίνεται γιαυτά που λέει και τον τρόπο που τα λέει.
boos:beer: