PDA

View Full Version : ΣΑΧΤΑΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σελίδες : [1] 2

kalant
27/09/2006, 22:26
:smokin:

zoropatra
27/09/2006, 22:30
αμα παιζεις ευρωπη και δεν εχεις βασσαρα ειδες πως τσαντιζεσαι και δεν μπορεις να παιξεις μπαλα μετα?

το φερ πλε'ι' του ριβαλντο μου αρεσε πολυ.....

αλλα και το φερ πλε'ι' του καστιγιο.....αφου δεν τον βουτηξανε στο ξυλο παλι καλα........

marine521
27/09/2006, 22:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant

Τρία πουλάκια κάθονταν στην άκρη στο ποτάμι....

Χωνί η άμυνα....

Οι γέροι τα παιξαν....

Ο Καστίγιο πολύ καλός

Ο Κωνσταντίνου φιλοτιμος

Ο Σόλιντ τον ύπνο του Δικαίου

Ο Μάριτς γιατί υπάρχει??

marine521
27/09/2006, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
αμα παιζεις ευρωπη και δεν εχεις βασσαρα ειδες πως τσαντιζεσαι και δεν μπορεις να παιξεις μπαλα μετα?

αλλα και το φερ πλε'ι' του καστιγιο.....αφου δεν τον βουτηξανε στο ξυλο παλι καλα........

Καλά εσένα σε έχει πειράξει η υγρασία των νοτίων

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
27/09/2006, 22:34

Nai !!! Ειδικα στο φερ πλει του καστιγιο ο παιχτης της Σαχταρ μου θυμισε τους << πεστε κατω >> ρε μπας και οι της Σαχταρ εχουν παρει τον Σταθη συμβουλο ???

Οσο αφορα το φερ πλει ριβαλντο απλα πατσισε το φερ πλει που εγινε στον Παντο !!!!!

zoropatra
27/09/2006, 22:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Καλά εσένα σε έχει πειράξει η υγρασία των νοτίων

κοιτα να δεις εγω ειμαι με το ΑΕΚΑΚΙ και πολυ απλα γελαω με την σουπερ ομαδα οπως λετε του ολυμπιακου!!!!

καταλαβες?

αντε για υπνο τωρα....μπας και δεις καμια νικη!!!!:beer:

zoropatra
27/09/2006, 22:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Nai !!! Ειδικα στο φερ πλει του καστιγιο ο παιχτης της Σαχταρ μου θυμισε τους << πεστε κατω >> ρε μπας και οι της Σαχταρ εχουν παρει τον Σταθη συμβουλο ???

Οσο αφορα το φερ πλει ριβαλντο απλα πατσισε το φερ πλει που εγινε στον Παντο !!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιτα να δεις γελαγα 94 λεπτα μην με κανεις να γελαω ακομα!!!!:lol: :lol:

marine521
27/09/2006, 22:38
κοιτα να δεις εγω ειμαι με το ΑΕΚΑΚΙ και πολυ απλα γελαω με την σουπερ ομαδα οπως λετε του ολυμπιακου!!!!

καταλαβες?

ακουσε με ανόητο μικρό αγόρι αμα θέλεις να βγάλεις τη μιζέρια σου πηγαινε στα πιο κάτω post και γράψε και για τον Βασάρα και για τον Μολίνα...

αν τώρα θέλεις να κάνεις κριτική για το παιχνίδι ευχαριστως το συζητάμε...

οσο για την νίκη μου αρκεί που σας έχουμε καλό πελάτη

kalant
Τρία πουλάκια κάθονταν στην άκρη στο ποτάμι....

Χωνί η άμυνα....

Οι γέροι τα παιξαν....

Ο Καστίγιο πολύ καλός

Ο Κωνσταντίνου φιλοτιμος

Ο Σόλιντ τον ύπνο του Δικαίου

Ο Μάριτς γιατί υπάρχει??

σωστα ολα αυτα αλλα ειμαστε και γκαντεμηδες ρε π@@στη μου, σε δυο τραγικα λαθη απο πιεση του τερματοφυλακα μπορουσαμε να βαλουμε αλλο ενα...

απαραδεκτος ο ριβαλντο, αλλα και ο αλλος τον μαρκαρε δολοφονηκα ομως...

STOYBI
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιτα να δεις γελαγα 94 λεπτα μην με κανεις να γελαω ακομα!!!!:lol: :lol:

Εγω να δεις που γελαω απο την κυριακη !!!!!

Σαν τον τζοκερ εχω γινει !!!!

:lol: :lol: :lol:

kalant
27/09/2006, 22:41

καταλαβες?

εσυ κοιτα να παραμεινεις στην κατηγορια με την ομαδαρα που εχεις, ηδη μια φορα την γλυτοσατε την κατρακυλα με το αρθρο 44...

STOYBI
27/09/2006, 22:42
σωστα ολα αυτα αλλα ειμαστε και γκαντεμηδες ρε π@@στη μου,

Νταξ.... :smokin:

Μην κυκλοφορησει ομως παραεξω !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zoropatra
ακουσε με ανόητο μικρό αγόρι αμα θέλεις να βγάλεις τη μιζέρια σου πηγαινε στα πιο κάτω post και γράψε και για τον Βασάρα και για τον Μολίνα...

αν τώρα θέλεις να κάνεις κριτική για το παιχνίδι ευχαριστως το συζητάμε...

οσο για την νίκη μου αρκεί που σας έχουμε καλό πελάτη

μεγαλο εξυπνο αγορι γιατι οταν σας κανουν κριτικη για το τσου λου παντα το γυρνατε στα εντος παιχνιδια?οεο?

εγω ειπα απο την αρχη......ειμαι με το ΑΕΚΑΚΙ!!!!!

marine521
σωστα ολα αυτα αλλα ειμαστε και γκαντεμηδες ρε π@@στη μου, σε δυο τραγικα λαθη απο πιεση του τερματοφυλακα μπορουσαμε να βαλουμε αλλο ενα...

απαραδεκτος ο ριβαλντο, αλλα και ο αλλος τον μαρκαρε δολοφονηκα ομως...

και αυτοί άτυχοι ήταν αν το θέτεις έτσι (Δοκάρι και δύο-τρεις κλασσικές ευκαρίες)

Δεν μπορεί να στηριζόμαστε στο αν ο τερματοφύλακας είναι κουλος λόγω έλλειψης πείρας για να καλύψουμε μία ανύπαρκτη άμυνα η οποία καταρέει μόλις βάζουμε γκολ

oiko1979
27/09/2006, 22:43

καταλαβες?

:a31: ΠΟΣΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ΣΤΟ CH L??

:a31:ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ??

:a31:ΑΝΤΕ ΝΑΝΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ...

STOYBI
27/09/2006, 22:44
μεγαλο εξυπνο αγορι γιατι οταν σας κανουν κριτικη για το τσου λου παντα το γυρνατε στα εντος παιχνιδια?οεο?

Γιατι δεν κανεις κριτικη... Κακιες πετας και γελαγες επι 94 λεπτα !!!

zoropatra
27/09/2006, 22:44
εσυ κοιτα να παραμεινεις στην κατηγορια με την ομαδαρα που εχεις, ηδη μια φορα την γλυτοσατε την κατρακυλα με το αρθρο 44...
τι να κανουμε ρε φιλε εμεις δεν εχουμε διαιτητες για να παρουμε πρωταθλημα και περασαμε με αλλο τροπο.....παντως νομιμο!!!!

STOYBI
27/09/2006, 22:46
τι να κανουμε ρε φιλε εμεις δεν εχουμε διαιτητες για να παρουμε πρωταθλημα και περασαμε με αλλο τροπο.....παντως νομιμο!!!!

Α.. ΠΑΡΕ ΕΝΑΝ !!!!!

63379

marine521
27/09/2006, 22:46

Εσύ ξεκινησες την όλη τριχολογία με τις παπαριές του βασάρα χωρίς κριτική για το παιχνίδι (εστω κι αν ήταν μπουρούχα)....

:beer:

kalant
27/09/2006, 22:47
να μην μπορουμε να κρατησουμε ενα αποτελεσμα παντος...

εκει που παμε να χαρουμε βαζουνε και οι αλλοι...

δεν βλεπω να διορθωνεται το προβλημα, μαλλον για να βαζουμε περισσοτερα πρεπει να δουλεψουμε περισσοτερο...

:lol:

zoropatra
27/09/2006, 22:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
:a31: ΠΟΣΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ΣΤΟ CH L??

:a31:ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ??

:a31:ΑΝΤΕ ΝΑΝΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ...

βρε αγορι μου η αεκ ειναι μικρη ομαδα.....δεν βγαινει συνεχια τσου λου....

εσυ να μας πεις πως τα πατε.......

υ.γ εγω παντος στην θεση σου θα ειχα πεσει για υπνο........ακου μετα απο 3 λεπτα γκολ!!!!προλαβατε να το χαρειτε?:lol: :lol: :lol:

STOYBI
27/09/2006, 22:49

δεν βλεπω να διορθωνεται το προβλημα, μαλλον για να βαζουμε περισσοτερα πρεπει να δουλεψουμε περισσοτερο...

Και 10 να βαλεις.....

10 θα φας !!!

Ειμαστε ικανοι να φερουμε το μεγαλυτερο Χ στην ιστορια του παγκοσμιου ποδοσφαιρου !!!

:(

marine521
27/09/2006, 22:50

Οι παρουσιαστές έβλεπαν άλλο παιχνίδι πάντως...

Τι να κρατήσουμε πλάκα μας κανεις??

Οι άνθρωποι παθαίνουν ακράτεια οταν έρχεται η μπάλα στην άμυνα

zoropatra
27/09/2006, 22:51
Εσύ ξεκινησες την όλη τριχολογία με τις παπαριές του βασάρα χωρίς κριτική για το παιχνίδι (εστω κι αν ήταν μπουρούχα)....

θα σου χαλασω εγω χατηρι?

με αυτην την ομαδα και την νοοτροπια της δεν πατε πουθενα........

πιστευω να πηρατε ενα μαθημα σημερα......

STOYBI
27/09/2006, 22:53
Οι παρουσιαστές έβλεπαν άλλο παιχνίδι πάντως...

Τι να κρατήσουμε πλάκα μας κανεις??

Οι άνθρωποι παθαίνουν ακράτεια οταν έρχεται η μπάλα στην άμυνα

Απορω τι τρεχουμε να κανουμε στην αμυνα οταν βαζουμε γκολ ενα λεπτο πριν !!

ΨΙΤ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ... ΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ !!!

:a016: :a016:

oiko1979
27/09/2006, 22:55
βρε αγορι μου η αεκ ειναι μικρη ομαδα.....δεν βγαινει συνεχια τσου λου....

εσυ να μας πεις πως τα πατε.......

υ.γ εγω παντος στην θεση σου θα ειχα πεσει για υπνο........ακου μετα απο 3 λεπτα γκολ!!!!προλαβατε να το χαρειτε?:lol: :lol: :lol:

ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ...

ΜΙΚΡΟΣ ΛΑΟΣ...

ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...

ΜΕΛΛΟΝ???ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ Β ΣΕ ΚΟΒΩ...

ΟΧΙ ΓΗΠΕΔΟ...

ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΟ...

TOP ΠΑΙΧΤΗΣ Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ....

ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΒΑΝΔΗ ΝΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ???ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΑΛΑ....ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ....

STOYBI
27/09/2006, 22:55

Μαλλον εσεις πηρατε ενα μαθημα !!!

Με ποσα θα φευγατε στην τσεπη αν παιζαμε ΕΣΤΩ και ετσι την περασμενη κυριακη !!!

:evil:

marine521
27/09/2006, 22:56

Ουτε εγώ...πάντα είμαι μέσα για έναν καλό διάλογο

Το μάθημα το παίρνουμε τόσον καιρό δεν περιμέναμε το σήμερα...

Η ομάδα είναι αυτή που είναι και είναι χάλια και ο προεδρος κοροιδεύει τον κόσμο για να γεμίζει το γήπεδο

Αυτό όμως που πονάει είναι το οτι η νοοτροπία δεν αλλάζει με τίποτα...

Και μην ακούσω την Trendy ατάκα περι budget γιατί μπορώ να αντιπαραθέσω ομάδες που βγάζουν μάτια στην ευρώπη με μικρότερο budget απο του Ολυμπιακού

:smokin: :beer:

oiko1979
27/09/2006, 22:56
Και 10 να βαλεις.....

10 θα φας !!!

Ειμαστε ικανοι να φερουμε το μεγαλυτερο Χ στην ιστορια του παγκοσμιου ποδοσφαιρου !!!

:(

:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

alximistis
27/09/2006, 22:59
Πως γίνεται κάθε φορά που παίζουν οι ελληνικές ομάδες στας Ευρώπας να γυρνάμε ένα τόπικ σε ενδοελληνική διαμάχη δεν το έχω καταλάβει!!!
Για το παιχνίδι μόνο μία παρατήρηση έχω:
Κακώς λέγεται Ολυμπιακός. Στην Ευρώπη πρέπει να αλλάξει το όνομα και να λέγεται Αυτοκτονιακός!!!!!
Τέτοια μπάλα ο Καστίγιο να έχει γλυτώσει ένα κάρο γκολ Ο Νικοπολίδης στο α' ημίχρονο να παίζει καταπληκτικά τόσο ο Κωνσταντίνου όσο και ο Πατσατζόγλου να προηγείσαι 2-1 και τελικά να φέρνεις ισοπαλία... και μάλιστα αφού δέχεσαι γκολ 3 λεπτά μετά που το έχεις χώσει... τι να πω...
νομίζω ότι ότι και να λέμε ότι αναλύσεις και να κάνουμε τελικά στην Ευρώπη το ζήτημα για τον ΟΣΦΠ είναι νοοτροπίας και ψυχολογίας και μόνο!!!!!
Τέτοιο ματς δεν χάνεται...

zoropatra
27/09/2006, 23:01
λοιπον......

επειδη δεν θελω να το παιζω εξυπνος....
θελω να κανω μια εξηγηση και πριν βγει καποιος να με κατακρινει να σκεφτει μονο πως θα ενιωθε αν

χτες πηγενε σε μια καφετερια να δει την ομαδα του και την ωρα που τρωει γκολ καταλαβαινεις οτι μεσα σε αυτους που βλεπουν τον αγωνα ειναι και ολυμπιακοι που σηκωνονται να πανυγηρισουν.......

και για να ειμαι ξεκαθαρος την εξηγηση την δεινω εδω επειδη γουσταρω.....απλα δεν ειμαι ο τυπος που θα φτασω σε τετοιο σημειο να κατακρινω μια ελληνικη ομαδα επειδη εχασε εξω.....

:beer: :beer: :beer:

STOYBI
27/09/2006, 23:01

Και μην ακούσω την Trendy ατάκα περι budget γιατί μπορώ να αντιπαραθέσω ομάδες που βγάζουν μάτια στην ευρώπη με μικρότερο budget απο του Ολυμπιακού

:smokin: :beer:

Ναι.. Αλλα να πεις και για το ποσο ανταγωνιστικοτερο πρωταθλημα εχουν !!!

Και προς θεου !! Μην τους δειξης το βιντεο απο τον αγωνα της περασμενης Κυριακης οπου παιζανε οι καλλυτερες ομαδες της Ελλαδας της περσυνης σαιζον !!

:rolleyes:

marine521
27/09/2006, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Πως γίνεται κάθε φορά που παίζουν οι ελληνικές ομάδες στας Ευρώπας να γυρνάμε ένα τόπικ σε ενδοελληνική διαμάχη δεν το έχω καταλάβει!!!
Κακώς λέγεται Ολυμπιακός. Στην Ευρώπη πρέπει να αλλάξει το όνομα και να λέγεται Αυτοκτονιακός!!!!!
Τέτοια μπάλα ο Καστίγιο να έχει γλυτώσει ένα κάρο γκολ Ο Νικοπολίδης στο α' ημίχρονο να παίζει καταπληκτικά τόσο ο Κωνσταντίνου όσο και ο Πατσατζόγλου να προηγείσαι 2-1 και τελικά να φέρνεις ισοπαλία... και μάλιστα αφού δέχεσαι γκολ 3 λεπτά μετά που το έχεις χώσει... τι να πω...
νομίζω ότι ότι και να λέμε ότι αναλύσεις και να κάνουμε τελικά στην Ευρώπη το ζήτημα για τον ΟΣΦΠ είναι νοοτροπίας και ψυχολογίας και μόνο!!!!!

Επειδή δεν θέλω να το φέρω στο μίζερο εσωτερικό πρωτάθλημα το μόνο που λέω είναι το εξής (αν και πολυσυζητημένο)
ΑΕΚ (Καμία σχέση η νοοτροπία με εκείνης της ομάδας που έφερνε Χ με την Ρεάλ στη Φιλαδέλφεια)
ΠΑΟ (Το αυτό και θυμίζω τον αγώνα με την Πόρτο για το UEFA)
Για τον Ολυμπιακό δεν θα αναφερθω....Τ΄ειχες Γιάννη? Τ' ειχα πάντα

kalant
27/09/2006, 23:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

φιλε καταληγει σε ενδοελληνική διαμάχη γιατι εχουν το θρασος να σχολιαζουν και να την λενε τα αεκακια στους γαυρους ενω δεν μπορουν να νικησουν και να συμμαζευτουν ουτε στην ελλαδα ουτε στην ευρωπη (εδω γελαμε)...

marine521
27/09/2006, 23:06
λοιπον......

επειδη δεν θελω να το παιζω εξυπνος....
θελω να κανω μια εξηγηση και πριν βγει καποιος να με κατακρινει να σκεφτει μονο πως θα ενιωθε αν

χτες πηγενε σε μια καφετερια να δει την ομαδα του και την ωρα που τρωει γκολ καταλαβαινεις οτι μεσα σε αυτους που βλεπουν τον αγωνα ειναι και ολυμπιακοι που σηκωνονται να πανυγηρισουν.......

και για να ειμαι ξεκαθαρος την εξηγηση την δεινω εδω επειδη γουσταρω.....απλα δεν ειμαι ο τυπος που θα φτασω σε τετοιο σημειο να κατακρινω μια ελληνικη ομαδα επειδη εχασε εξω.....

:beer: :beer: :beer:

Οπως θα ένιωθε κάποιος ο οποίος ακουγε κάποιους αντι-ολυμπιακούς να πανηγυρίζουν στα απέναντι μπαλκόνια όταν έβαζε γκολ η Βαλένθοα πριν από 20 μέρες...

αυτα είναι κομπλεξισμοί...

marine521
27/09/2006, 23:08
Ναι.. Αλλα να πεις και για το ποσο ανταγωνιστικοτερο πρωταθλημα εχουν !!!

Και προς θεου !! Μην τους δειξης το βιντεο απο τον αγωνα της περασμενης Κυριακης οπου παιζανε οι καλλυτερες ομαδες της Ελλαδας της περσυνης σαιζον !!

:rolleyes:

Είμαι σίγουρος οτι το Ρουμάνικο πρωτάθλημα πρέπει να είναι πολύ ανταγωνιστικό

el_hymador
27/09/2006, 23:09
Ρε παιδια ... νικη στο εξωτερικο και γαυρος ειναι πραγματα διαμετρικα αντιθετα...αφου δεν σας παει συμβιαβαστειτε με αυτο!!

κατα τα αλλα , ευτυχως που ο Αντωνακης κατεβασε ρολα και οι Σαχταριανοι ηταν γκαντεμηδες αλλιως θα ειχαμε τα γνωστα (πενταρες :winka: ...ξερετε...).Παρεπιπτωντος απιστευτη ομαδα η Σαχταρ , παιζει την μπαλα που γουσταρω ....Ρωσικη σχολη ταχυτητα και πρεσινγκ σε ολο το γηπεδο , μου θυμισε της ενδοξες εποχες της Ντυναμο...αν δεν μαλακιστουν και πουλησουν παικτες σε ολη την Ευρωπη και αν οριμασουν σαν ομαδα λιγο ακομα θα ειναι Παναγια βοηθα....

Κοκκινη επρεπε να φαει στην φαση με τον Παντο ο Σαχταριανος και κοκκινη ο Ριβαλντο επισης...

εκεινο που με εκνευρισε περισσοτερο ομως ειναι το μαλακισμενο ο Καστιγιο...το οτι ξερει πολυ μπαλα το παραδεχομε...το οτι ειναι κολοπαιδι ελεεινο το απεδειξε σημερα στο γηπεδο....οκ μπορει ο Ρωσος να εκανε θεατρο , αλλα αυτο το λεμε εμεις τωρα , που εχουμε την πολυτελεια του Replay....οταν ενα ολοκληρο γηπεδο σε γιουχαρει και σου φωναζει οτι ειναι καποιος στο γρασιδι χτυπημενος , οφειλεις να πεταξεις την μπαλα εκτος παλιομπασταρδι!!!

...ακριβως το ιδιο ειχε κανει και σε αγωνα με τον Πανθηναϊκο , αλλα τοτε του ξηγηθηκε ο Κυργιακος...και καλα του εκανε του μουλου!!

...οσο για το γκολ που εβαλε , επιτρεψτε μου να εχω βασιμες υπονοιες οτι ειναι χερι....το replay δεν ειναι διαφωτιστικο , αλλα εκεινο που κανει βασιμες τις υποψιες μου ειναι το γεγονος οτι πανηγυριζει κοιτωντας με αγωνια εποπτες και διαιτητη.....

α ρε Κυργιακος που σου χρειαζεται μαλακισμενο!!!

zoropatra
27/09/2006, 23:13
λοιπον εγω την εξηγηση μου την εδωσα,και ο λογος ειναι οτι θελω να τα εχω καλα με ολους.......

καληνυχτα και πιστευω καποτε να μπορουμε να εχουμε καλυτερες ομαδες στην ελλαδα οποτε αν βγαινουν εξω να μπορουμε να ερθουμε σε αντιπαραθεση με ουσια.........οχι να καθομαστε να τσακονομαστε χωρις να εχουμε ομαδες.....

υ.γ το τσακονομαστε δεν το λεω για αυτο που γινεται εδω μεσα μην παρεξηγηθειτε γενικα μιλαω!!!

oiko1979
27/09/2006, 23:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε παιδια ... νικη στο εξωτερικο και γαυρος ειναι πραγματα διαμετρικα αντιθετα...αφου δεν σας παει συμβιαβαστειτε με αυτο!!

κατα τα αλλα , ευτυχως που ο Αντωνακης κατεβασε ρολα και οι Σαχταριανοι ηταν γκαντεμηδες αλλιως θα ειχαμε τα γνωστα (πενταρες :winka: ...ξερετε...).Παρεπιπτωντος απιστευτη ομαδα η Σαχταρ , παιζει την μπαλα που γουσταρω ....Ρωσικη σχολη ταχυτητα και πρεσινγκ σε ολο το γηπεδο , μου θυμισε της ενδοξες εποχες της Ντυναμο...αν δεν μαλακιστουν και πουλησουν παικτες σε ολη την Ευρωπη και αν οριμασουν σαν ομαδα λιγο ακομα θα ειναι Παναγια βοηθα....

Κοκκινη επρεπε να φαει στην φαση με τον Παντο ο Σαχταριανος και κοκκινη ο Ριβαλντο επισης...

εκεινο που με εκνευρισε περισσοτερο ομως ειναι το μαλακισμενο ο Καστιγιο...το οτι ξερει πολυ μπαλα το παραδεχομε...το οτι ειναι κολοπαιδι ελεεινο το απεδειξε σημερα στο γηπεδο....οκ μπορει ο Ρωσος να εκανε θεατρο , αλλα αυτο το λεμε εμεις τωρα , που εχουμε την πολυτελεια του Replay....οταν ενα ολοκληρο γηπεδο σε γιουχαρει και σου φωναζει οτι ειναι καποιος στο γρασιδι χτυπημενος , οφειλεις να πεταξεις την μπαλα εκτος παλιομπασταρδι!!!

...ακριβως το ιδιο ειχε κανει και σε αγωνα με τον Πανθηναϊκο , αλλα τοτε του ξηγηθηκε ο Κυργιακος...και καλα του εκανε του μουλου!!

...οσο για το γκολ που εβαλε , επιτρεψτε μου να εχω βασιμες υπονοιες οτι ειναι χερι....το replay δεν ειναι διαφωτιστικο , αλλα εκεινο που κανει βασιμες τις υποψιες μου ειναι το γεγονος οτι πανηγυριζει κοιτωντας με αγωνια εποπτες και διαιτητη.....

α ρε Κυργιακος που σου χρειαζεται μαλακισμενο!!!

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΗΜΕΡΑ...

Η ΠΑΝΑΘΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΚ...

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ...

ΠΑΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ....

:a48: :a48: :a48: :a48: :a48: :a48: :a48:

oiko1979
27/09/2006, 23:17
λοιπον εγω την εξηγηση μου την εδωσα,και ο λογος ειναι οτι θελω να τα εχω καλα με ολους.......

καληνυχτα και πιστευω καποτε να μπορουμε να εχουμε καλυτερες ομαδες στην ελλαδα οποτε αν βγαινουν εξω να μπορουμε να ερθουμε σε αντιπαραθεση με ουσια.........οχι να καθομαστε να τσακονομαστε χωρις να εχουμε ομαδες.....

υ.γ το τσακονομαστε δεν το λεω για αυτο που γινεται εδω μεσα μην παρεξηγηθειτε γενικα μιλαω!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

el_hymador
27/09/2006, 23:21

Η ΠΑΝΑΘΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΚ...

Μιλωντας για σημερινα ντερμπυ.....απο μπασκετακι τι παιζει ?.....βλεπουμε , βλεπουμε?:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

oiko1979
27/09/2006, 23:23
Μιλωντας για σημερινα ντερμπυ.....απο μπασκετακι τι παιζει ?.....βλεπουμε , βλεπουμε?:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ...

ΑΛΛΩΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ...

el_hymador
27/09/2006, 23:29
ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ...

ΑΛΛΩΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ...

Απο οτι ειδαμε σημερα και εσεις , σε αθλημα που παιζετε με τα ποδια ειστε του χεριου....:lol:

ελα τωρα....δεν ησουν ποτε μπασκετικος? δεν θυμασε πριν κατι χρονια που και καλα αγνουσατε την υπαρξη του ποδοσφαιρου?
....ωραια εδρα το ΣΕΦ!! φιλοξενη , ευαερη , ευηλια ...ε ριχνουμε και κανεναν να περναει η ωρα....:lol: :a9:

Panagis
27/09/2006, 23:32
Κάθε φορά τα ίδια πράγματα αυτή η ομάδα!
Απορώ γιατί ανοίγω την TV για να τους δω...
Το ανησυχητικό στην όλη υπόθεση είναι οτι ο Σολιντ ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας!!!!:wacko:
Ένα καλοκαίρι έχτιζε την άμυνα λέει η οποία δεν θα στηρίζονταν μόνο στους βασικούς...
Δηλαδή αν δεν εχτιζε πόσα μπαλάκια θα μετρούσαμε σήμερα...?
Ρε μήπως πρέπει να θυμηθούμε παλιές καλές εποχές στου Ρέντη με κάτι σπασμένα audi tt μπας και πάρουν λίγο μπρος?
Με αγάπη πάντα όμως :smokin:

Περαστικά μας τώρα

Και μην μου αγχώνεστε θα την σκίσουμε την Ρόμα.
Σιγά την ομάδα...:alien:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
27/09/2006, 23:52
Δυστηχως στην Ευρωπη ειμαστε κοτες εχεις και τον μαλακα τον Σολιντ αλλαγη παλι αμυντικου με αμυντικο τρεις στην αμυνα που σε επισημο ποτε μαζι τον Μαριτς το βιολι του και τα προβατα της θυρας 7 να βριζουν τον Μπαγιεβιτς και για τον Σολιντ τιποτα.Οι μεταγραφες που ησηγηθηκε αυτος ο μαλακας που ητανε ρε πουστη μου.Α ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

alximistis
27/09/2006, 23:56
Κι επειδή τελικά ότι και να λέμε κάποιοι τα τόπικ πάντα μα πάντα θα γίνονται εσωτερικές διαμάχες... θα ακολουθήσω κι εγώ το ρέμα!

Γαύρος: Για τα μπάζα!!! Δεν ξέρουν μπάλα οι άχρηστοι! Πάντα θα χάνουν ή θα γλυτώνουν στο τσακ στην Ευρώπη!
ΠΑΟ: Τι να μας πουν ρε τα κουλάδια; Οι άσχετοι; Κάθε μήνα αλλάζουν και προπονητή. Ρε δεν το γυρνάνε στο τάβλι καλύτερα...
ΑΕΚ: Καλά... το αεκάκι τώρα... που είναι πιο αργοί και από την καθυστέρηση. Που ούτε τον κουλό ολυμπιακό με 10 δεν μπορούσαν να ισοφαρίσουν και να νικήσουν τους χάλιαδες τους Βέλγους!!!

Άσε για τους προπονητές:
Κοιμόταν ο Σόλιντ... ο ύπνος μωρέ... κι εκείνος ο Φερέρ και καλά τόλμη και αηδίες. Δεν γυρνά στην Ισπανία ο άσχετος...

Τάδε έφη:
Κάφρος καφριλόπουλος... Φίλαθλος και λάτρης του ποδοσφαίρου...

idi
28/09/2006, 00:13
ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ...

ΜΙΚΡΟΣ ΛΑΟΣ...

ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...

ΜΕΛΛΟΝ???ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ Β ΣΕ ΚΟΒΩ...

ΟΧΙ ΓΗΠΕΔΟ...

ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΟ...

TOP ΠΑΙΧΤΗΣ Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ....

ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΒΑΝΔΗ ΝΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ???ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΑΛΑ....ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ....

:a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

δε θα σχολιασω ... δεν αξιζει... μονο για το Γεωργεα θα πω γιατι ειναι η συμπαθια μου και με διαφορα ο πιο φιλοτιμος παιχτης που περασε ποτε απο τα ελληνικα γηπεδα...

του κλοτσου τον ειχαν παντα στην ομαδα μου και τσαμπα επαιζε και μπινελικια ακουσε... και ειχε την ατυχια να τραυματιζεται ολη την ωρα....

αλλα δε το εβαλε κατω ποτε και τωρα ειναι με διαφορα ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ που παιζει στο ελληνικο πρωταθλημα... θα ηθελες πολυ να τον εχεις στην ομαδα σου... με την τρομερη αμυνα της 7ρας... αλλα εισαι κολλημενος και δε ξερεις τιποτα απο μπαλα γιαυτο το μονο που ξες να λες ειναι "ο βασαρας ειναι βαζελος"...

κατα τα αλλα δεν εχω αποψη για το παιχνιδαι σας και δε με νοιαζει. ποτε δεν ειδα σαν "ελληνικες ομαδες" τις ποδοσφαιρικες ανωνυμες εταιρειες....ποσο μαλιστα αυτη του Κοκκαλη και του Θεοδωριδη... δε παν να φαν 156 γκολ... δε μου καιγεται καρφι!

boos
28/09/2006, 06:53
Ο πολυδιαφημισμένος παιχταράς κύριος Ριβάλτο, ενεργεί με αυτό τον τρόπο; Γιατί άραγε; Α έχει προβλήματα εμ και εσείς δεν μπορείτε αν καταλάβετε; Ξέρετε τι παίρνει το παιδί κατά έτος , ούτε 900,000? , δε βγαίνει!!!!
Σε αυτή την ομάδα να θυμηθούμε πόσοι έχουν κάνει προπόνηση στο βαράτε θα σαs έρθει στο μυαλό: Καρεμπέ , Ζε Ελία, Καστίγιο κ.λ.π. Κάτι φταίει εκεί στο Λιμάνι, λες να είναι το νερό;
Τέλος πάντων ας είμαστε όμως αντικειμενικοί, καλώς ή κακώς το πήρε το χ ο Θρήνος και μακάρι όλες οι Ελληνικές ομάδες να κάνουν και καμιά νίκη μπας και ξαναβγάλουμε 5-6 στην Ευρώπη , γιατί όπως το βλέπω το πράμα μάλλον με ένα και με πολύ δυσκολία θα πάμε απο του χρόνου!!! Εμείς η χώρα των πρωταθλητών καταντήσαμε έτσι; Εύγε στους αρμοδίους!!

GeorgeFZR
28/09/2006, 07:21
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a31: :a31:

63396

x-rider
28/09/2006, 08:14

ΤΙ ΛΕς ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.

ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΑ, (κρατικοι δημοσιοι υπαλληλοι)

ΡΕ, ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΖΖΑΠΟΡΙΖΙΑ:lol: (τι ονομα και τουτο)ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗ

ΜΗΔΕΝ νικες σε πρωταθλημα και κυπελλο Ουκρανιας!!!:rotflmao:

ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΣΓΑ,ΣΓΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΜΕ

ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΤΕ , ΠΕΝΑΛΤΑΚΗΔΕΣ,ΝΤΙΒΙΝΤΑΚΙΔΕΣ,ΣΟΥΦΛΙΑΔΕΣ κ.α.

:wave2: :wave2:

kalant
28/09/2006, 08:49
Ρε μαγκες βαζελοι φερτε κι εσεις κανενα Χ σημερα να παρουμε κανενα βαθμο...

για νικη δυσκολο το βλεπω, με τη μετα-λουγκρα παιζεται, ειναι ντερμπυ και το σεβομαι, δεν προκειται να σας κανω καζουρα αν χασετε, προς θεου...

dodos_1
28/09/2006, 08:57
βρε σεις αφηστε τη φαγωμαρα κι ας υποστηριξουμε τις ελληνικες ομαδουλες γιατι απο του χρονου βλεπω η ευρωπαϊκη πορεια των ομαδων να ειναι μονο τον αυγουστο αφου ολοι θα παιζουν προκριματικα.

υπαρχει και το ελληνικο πρωταθλημα για να τσακωνομαστε.

Νερι ΟΕΟ!!!

idi
28/09/2006, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
βγιατι απο του χρονου βλεπω η ευρωπαϊκη πορεια των ομαδων να ειναι μονο τον αυγουστο αφου ολοι θα παιζουν προκριματικα.

αμην!!!!

LIBYKOS
28/09/2006, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από boos
Τέλος πάντων ας είμαστε όμως αντικειμενικοί, καλώς ή κακώς το πήρε το χ ο Θρήνος και μακάρι όλες οι Ελληνικές ομάδες να κάνουν και καμιά νίκη μπας και ξαναβγάλουμε 5-6 στην Ευρώπη , γιατί όπως το βλέπω το πράμα μάλλον με ένα και με πολύ δυσκολία θα πάμε απο του χρόνου!!! Εμείς η χώρα των πρωταθλητών καταντήσαμε έτσι; Εύγε στους αρμοδίους!!

Αν δεν αφήσουν τους μικρούς να παίξουν μπάλλα, δεν πρόκειται ποτέ να δούμε προκοπή.
Και επειδή ποτέ δεν θα γίνει αυτό, ας πιούμε :beer: και ας αφήσουμε τους χαζοτσακωμούς.

Yannis37
28/09/2006, 09:32
το ότι θα παιζουν 1 ομαδα τσαμπιονς λιγκ αυτό δεν το γλυτώνουμε με τίποτα οπότε ας υποστηριζει ο καθενας ότι γουστάρει και δεν το βρίσκω παράλογο ένας βάζελος πχ να υποστηρίζει όλους τους αντιπαλους μας.

όσο για το ματς
1)καλά έκανε ο νερι και συνέχισε με τον παπαρα τον ψεύτη τον ουκρανο(ουτε που τον ακούμπισε και σφάδαζε)
2) όταν θα φύγει και ο τελευταίος της κατάρας τότε δεν θα τρώμε γκολ μόλις το βάζουμε.(βγήκε ο ανατόλ στο ημίχρονο και δεν φάγαμε γκολ στο 90') ειναι καθαρα ψυχολογια
3)ΕΝΑΣ ΡΙΜΑΔΟΧΑΦ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

boos
28/09/2006, 09:35
mazi sou megale

sub_zero
28/09/2006, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Αν δεν αφήσουν τους μικρούς να παίξουν μπάλλα, δεν πρόκειται ποτέ να δούμε προκοπή.
Και επειδή ποτέ δεν θα γίνει αυτό, ας πιούμε :beer: και ας αφήσουμε τους χαζοτσακωμούς.

Μακράν το καλύτερο post σε αυτό το topic...

+1 απλα...

XTMPAM
28/09/2006, 10:25
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2-1 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!!!!:rotflmao: :rotflmao:

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΝΕΡΙ (ΑΓΑΛΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ FAIR PLAY):p :p
ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ:rotflmao:

Οσον αφορα τους πιτσιρικαδες σε μας ο μεγαλυτερος ειναι ο Γκουμας ετων 31 και στην Αεκ παιζουν επισης αρκετοι πιτσιρικαδες

Ο Γαυρος εχει μαζεψει ολο το ΚΑΠΗ:rotflmao: :rotflmao:

zzr2005
28/09/2006, 10:27
παιδια τι να πω για την Σαχτιάρ???
μπροστά έβγαζε φωτιές...τρομερή υποδοχή μπάλας από τους επιθετικούς , ωραίο σπάσιμο της μπάλας και να βγαίνουν απο πίσω μέχρι κ τα σέντερ μπακ...
πολύ δύσκολο να τους ανακόψεις και να μην κάνουν κάνουν πολλές ευκαιρίες...
χαρακτηριστικό ότι ακόμα και η Ρόμα μέχρι να βάλει το πρώτο γκολ είχε δεχτεί τουλάχιστον 4 τετ α τετ
τώρα από άμυνα...μου θύμισε ποδόσφαιρο άλλων εποχών....όποτε ήθελες έβγαζες αντεπίθεση...
αν ο Ολυμπιακός είχε ένα Καραπιάλη αντί για ένα Μάριτς ας πούμε θα είχε κάνει τουλάχιστον 5 τετ α τετ και όχι τις ευκαιρίες που έκανε που οι πιο πολλές ήταν από τσαφ τερματοφύλακα κ αμυντικών....

κάποιος έγραψε πως ήταν καλός ο Πατσατζόγλου....διαφωνώ ...από τη στιγμή που μπήκε μέσα στα επόμενα 5 λεπτά είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες οι ρώσοι από τη μεριά του, όταν έχασε τον ψηλό με την κοτσίδα...ούτε που θυμάμαι το όνομα τώρα....
πάντως αν η Σαχτιάρ μπορούσε να παίξει με σωστή τακτική θα μιλούσαμε για μια απο τις καλύτερες ομάδες του τσάμπιονς λιγκ...αλλα μου θύμισε εμας όταν πέζαμε στο δημοτικό που το μονο που μας ένοιαζε ήταν να βάλουμε γκολ......
Υ.Γ. κάποιο είπε για το γκολ του Καστίγιο...και εγώ υποψιάζομαι ότι είναι χέρι. αν προσέξετε η μπάλα έφυγε με μεγάλη ταχύτητα όταν κόντραρε πάνω του...αν ήταν με το σώμα θα έφευγε με πολύ μικρότερη ταχύτητα....καθώς θα είχε κοπεί η φόρα από την κόντρα....φαίνεται σαν να ωθήθηκε η μπάλα......αυτά είναι ψιλά γράμματα πάντως...

x-rider
28/09/2006, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
[Ο Γαυρος εχει μαζεψει ολο το ΚΑΠΗ:rotflmao: :rotflmao: [/B]

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΗΔ@ΝΕ .;) ;) ΒΑΖΕΛΕΣ & ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ

ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΞΕΡΟΥΝ;) :winka:

;) :smokin: :smokin:

kalant
28/09/2006, 10:56
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2-1 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!!!!:rotflmao: :rotflmao:

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΝΕΡΙ (ΑΓΑΛΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ FAIR PLAY):p :p
ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ:rotflmao:

Οσον αφορα τους πιτσιρικαδες σε μας ο μεγαλυτερος ειναι ο Γκουμας ετων 31 και στην Αεκ παιζουν επισης αρκετοι πιτσιρικαδες

Ο Γαυρος εχει μαζεψει ολο το ΚΑΠΗ:rotflmao: :rotflmao:

εμ γι'αυτο πατε κατα διαολου, ενω μεχρι προπερσι που επαιζε ο βαζεχα πηρατε και ενα νταμπλ...

ποσο ηταν ο ανθρωπος, 37-38...

οσο για τον γκουμα ποιο μεγαλος καραγκιοζης δεν υπαρχει, ο ανθρωπος του προεδρου ειναι, μετα απο καθε γκελα βγαινει για συνεντευξη και λεει οτι παμε καλα και παμε για πρωταθλημα, δε πα να ειναι η διαφορα καμια 15αρια βαθμους, δεν τρεχει τιποτα...

zzr2005
28/09/2006, 11:02
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΑΥΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ????
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΧΑΜΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ???

TROOPER
28/09/2006, 11:05
ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ!!!!!!!!!!!:a018: :a018: :a018:

το γκολ του μικρου δε με νοιαζει αν ητανε χερι.δε το δειχνει καμια καμερα αρα ητανε κανονικο!!!!

καλα εκανε και δε σταματησε.τελεια και παυλα.τι θες κυριε???δεν τον ειδα που επεσε!!!!και σε τελικη αναλυση στα πρωταθληματα της λατινικης αμερικης δεν εχει τετοιες μαλακιες...ακου fair play!!!

κοκκινη στο ριμπο...συμφωνω!!!!

αλλα πιο μπροστα και κοκκινη στο φαουλ πανω στον παντο!!!

συγχαρητηρια στον παναθηναικο για τη νικη του στο μπασκετ...που θα παει...θα ξανασηκωσουμε κεφαλι και εκει.....ελπιζω τουλαχιστον!!!!

zzr2005
28/09/2006, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

καλα εκανε και δε σταματησε.τελεια και παυλα.τι θες κυριε???δεν τον ειδα που επεσε!!!!και σε τελικη αναλυση στα πρωταθληματα της λατινικης αμερικης δεν εχει τετοιες μαλακιες...ακου fair play!!!

έχεις μεγάλο άδικο για τον Καστίγιο....το φαινόμενο είναι επαναλαμβανόμενο κ αποδυκνύει ότι δεν είναι σύμπτωση...αποκλείεται να μην κατάλαβε...έχει σταματήσει όλη η ρωσική άμυνα αλλά και ο Κωνσταντίνου έχει σταματήσει την κίνηση που έκανε....ο Καστίγιο πάει επίτηδες στο πλάι για να πάει κάποιος να τον τσεκουρώσει από τα νεύρα του και να πάρει κόκκινη...
την ίδια ακριβώς τακτική έχει επαναλάβε στο ελληνικό πρωτάθλημα...κάνει τον κινέζο και προσπαθεί να αποσπάσει αντιαθλητικό μαρκάρισμα αντιπάλου...
κρίμα για ενα τόσο καλό ποδοσφαιριστή να είναι τόσο μικρός άθρωπος...

TROOPER
28/09/2006, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
έχεις μεγάλο άδικο για τον Καστίγιο....το φαινόμενο είναι επαναλαμβανόμενο κ αποδυκνύει ότι δεν είναι σύμπτωση...αποκλείεται να μην κατάλαβε...έχει σταματήσει όλη η ρωσική άμυνα αλλά και ο Κωνσταντίνου έχει σταματήσει την κίνηση που έκανε....ο Καστίγιο πάει επίτηδες στο πλάι για να πάει κάποιος να τον τσεκουρώσει από τα νεύρα του και να πάρει κόκκινη...
την ίδια ακριβώς τακτική έχει επαναλάβε στο ελληνικό πρωτάθλημα...κάνει τον κινέζο και προσπαθεί να αποσπάσει αντιαθλητικό μαρκάρισμα αντιπάλου...
κρίμα για ενα τόσο καλό ποδοσφαιριστή να είναι τόσο μικρός άθρωπος...

δε θα με πειραζε να κανουνε και οι αντιπαλοι το ιδιο φιλε!
ειμαι ενεντιον του fair play!!!
σε τελικη αναλυση οποτε βλεπω να βγαινει αντεπιθεση να πεφτει και και καποιος κατω για να τους κοψουμε????:nono:

ο μονος που εχει δικαιωμα να κοψει το παιχνιδι ειναι ο διαιτητης!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!ΤΕΡΜΑ!

XTMPAM
28/09/2006, 11:34
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ TOY FAIR PLAY ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΟΚ?

:smokin: :smokin:

sniper
28/09/2006, 11:37
σε τελικη αναλυση οποτε βλεπω να βγαινει αντεπιθεση να πεφτει και και καποιος κατω για να τους κοψουμε????:nono:

Παίξτε κανένα fair play γιατί σας έχουν ρημάξει στις 6άρες και στις 7άρες....

No hard feeling I hope :lol:

el_hymador
28/09/2006, 11:45

ωραια λοιπον ....

Ιδανικο σεναριο :

Αμυντικος βγαινει με την σχαρα κατευθειαν στο γονατο του Καστιγιο.....
Το μουλικο πεφτει κατω και σφαδαζει , αλλα επειδη το χτυπημα ηταν γλυκο , ο διαιτητης συνεχιζει το παιχνιδι....στην αντεπιθεση σας καρφωνουν ενα γκολακι ..... και ο Μπασταρδος ο Καστιγιο τρωει κιτρινη για θεατρο.......

...ετσι γιατι να δεν παθεις δεν θα μαθεις....

XTMPAM
28/09/2006, 11:51
εμ γι'αυτο πατε κατα διαολου, ενω μεχρι προπερσι που επαιζε ο βαζεχα πηρατε και ενα νταμπλ...

ποσο ηταν ο ανθρωπος, 37-38...

οσο για τον γκουμα ποιο μεγαλος καραγκιοζης δεν υπαρχει, ο ανθρωπος του προεδρου ειναι, μετα απο καθε γκελα βγαινει για συνεντευξη και λεει οτι παμε καλα και παμε για πρωταθλημα, δε πα να ειναι η διαφορα καμια 15αρια βαθμους, δεν τρεχει τιποτα...

Καλα γελατε τωρα που ειναι νωρις......:rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
28/09/2006, 12:00
ωραια λοιπον ....

Ιδανικο σεναριο :

Αμυντικος βγαινει με την σχαρα κατευθειαν στο γονατο του Καστιγιο.....
Το μουλικο πεφτει κατω και σφαδαζει , αλλα επειδη το χτυπημα ηταν γλυκο , ο διαιτητης συνεχιζει το παιχνιδι....στην αντεπιθεση σας καρφωνουν ενα γκολακι ..... και ο Μπασταρδος ο Καστιγιο τρωει κιτρινη για θεατρο.......

...ετσι γιατι να δεν παθεις δεν θα μαθεις....

ΕΛ ΧΟΥΡΜΑΔΟΡ...ΝΟΜΙΖΩ ΗΜΑΝΕ ΣΑΦΗΣ!!!!!!!

ΑΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΣ ΠΑΙΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ??????????:a029: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
28/09/2006, 12:02
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ TOY FAIR PLAY ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΟΚ?

:smokin: :smokin:

:a17: :a17: :a17:

TROOPER
28/09/2006, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Παίξτε κανένα fair play γιατί σας έχουν ρημάξει στις 6άρες και στις 7άρες....

No hard feeling I hope :lol:

:wave2:

el_hymador
28/09/2006, 12:36
ΕΛ ΧΟΥΡΜΑΔΟΡ...ΝΟΜΙΖΩ ΗΜΑΝΕ ΣΑΦΗΣ!!!!!!!

ΑΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΣ ΠΑΙΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ??????????:a029: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DROOPY , αν ειχε γινει αντιστοιχη φαση στον γαυρο τωρα θα ειχες παθει αφυδατωση απο το αφρισμα .... οποτε τι να λεμεΝΕ τωρα.....

TROOPER
28/09/2006, 12:42
DROOPY , αν ειχε γινει αντιστοιχη φαση στον γαυρο τωρα θα ειχες παθει αφυδατωση απο το αφρισμα .... οποτε τι να λεμεΝΕ τωρα.....

αστο ελ...εισαι ακυρος:wave2:

DUKASII
28/09/2006, 13:33
ρε κοριτσα γιατι οσο εβλεπα το παιχνιδι χθες τοσο καταλαβαινα οτι αυτη η σαχταρ μπορει μπροστα να εχει ποιοτητα..αλλα απο το κεντρο και πισω...ειναι ομάδα β εθνικής?καλα ο τερματοφυλακάς τους είναι κατι σαν τον τορουφογλου ενα πραμα μη σας πω και χειρότερος.
δηλαδη αν επαιζε πιστευω με σκληρο πρεσινγκ στη αμυνα τους ο γαυρος θα τους πεταγε 4 μπαλακια οπως εκανε και η ρομα οταν το καταλαβε.
ασε που μπροστα αυτοι καναν ενα γκολ ανα 10 φασεις τετ α τετ. ο ατομισμος ο ιδιος.

τεσπα ευκαιρια χθες είχε ο γαυρος πιστευω να παρει διπλο.
τωρα αυτη η ομαδα μου μοιαζει πιο καλη για εκτος εδρας παιχνιδια ..οπου δε θα ανοιγει την αμυνα της σα πουτανα (και ειπαμε η αμυνα της για το πουτσο τελειώς.)

δηλαδη στο καραισκακη το βλεπω πιο δυσκολο το ματς.

lampros_fazer
28/09/2006, 13:38
(όσα λέω παρακάτω δεν τα λέω με καμία διάθεση ειρωνίας ή κοροιδίας..) *
Ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω οτι μέχρι να φτιαχτεί πίστα στην Ελλάδα (ή μέχρι να πάρω εγώ πτυχίο :lol: ) 2πλο δεν πρόκειται να κάνετε..

Το ματς δεν το είδα..

Εγώ δεν θα γελάσω..Ειλικρινά έχετε καταντήσει για λύπηση..

*από εδω παύει να ισχύει το παραπάνω..

Φυστικάκι πάλι στο μπάσκετ..;; :a021:

:a029: :a029:

MIKE_16V
28/09/2006, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
(όσα λέω παρακάτω δεν τα λέω με καμία διάθεση ειρωνίας ή κοροιδίας..) *
Ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω οτι μέχρι να φτιαχτεί πίστα στην Ελλάδα (ή μέχρι να πάρω εγώ πτυχίο :lol: ) 2πλο δεν πρόκειται να κάνετε..

Το ματς δεν το είδα..

Εγώ δεν θα γελάσω..Ειλικρινά έχετε καταντήσει για λύπηση..

*από εδω παύει να ισχύει το παραπάνω..

Φυστικάκι πάλι στο μπάσκετ..;; :a021:

:a029: :a029:

Κοιτα, ο αγωνας οτι ομαδα και να ησουν τον εβλεπες ευχαριστα, πολλες φασεις, γκολ, ενταση....απο εκει και περα μεσα στο καραισκακη κατι μου λεει οτι θα παθουν πατατρακ-ειδικα αυτος ο τερματοφυλακας.

Οσο για το μπασκετ :a57:

lampros_fazer
28/09/2006, 14:08
Θα βγάλουμε λεφτά φέτος..!
Tο μόνο σίγουρο το φετινό CHL είναι οτι όλα τα ματς του γαύρου είναι over και τα εκτος 1Χ & over..

o_gavros
28/09/2006, 16:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΑΥΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ????
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΧΑΜΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ???

να μιλήσουμε ρε φίλε για μπάλα.δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό βέβαια,σε ένα φόρουμ με τόσους χρήστες που λέει οκαθένας τα δικά του (και καλώς τα λέει στηντελική),αλλά ας μιλήσουμε.

Κατ'αρχήν let's get some perspective.Ο Ολυμπιακός γενικά τον τελευταίο καιρό δεν είναι σε φόρμα.Είχε 5βασικότατες απουσίες.αυτό δεν το λέω για δικαιολογία.το λέω για να δείξω την κατάσταση.
με τα αυτά δεδομένα λοιπόν,παμε και κατεβαίνουμε με ενα θεωρητικό 3-5-2 (ουσιαστικά 5-3-2 γιατί τα μπακ μας είναι ο ένας αχρηστος επιθετικά και ο άλλος αμυντικα.Παντος-Γεωργάτος αντίστοιχα).
Επίσης δεδομένο ότι η άμυνα μας χρόνια τώρα είναι χωνί.
Το πρώτο ημίχρονο έδειξε τρικυμία!!!δεν ξέρω γιατί τόσος φόβος και ατολμία,αλλά έτσι ήταν.
Στο δεύτερο ισορρόπησε το θέμα.ανεβήκαμε,βγήκαμε απο την περιοχή μας και δημιουργήσαμε ρήγματα στην επίσης άχρηστη άμυνα των ΟυκρανώνΕ.το θέμα όμως είναι ότι βασιζόσουν να σου κάνουν παιχνίδι ο μεν Τζόλε,που είναι χώμα τελευταία ,και ο δε Μαριτς που είναι κατι σαν Τζέκυλ & Χάιντ.πάλι καλά που βρέθηκαν σε τρομερή μέρα Κωνσταντίνου-Καστίγιο.

σίγουρα το πρώο μισό θα μπορούσε να έχει κλείσει με περισσοτερα γκολ για τη Σαχταρ,αλλά εδώ έρχεται και παίρνει σημασία το να έχεις καλούς παίχτες.και ο Νικοπολίδης είναι ένας τέτοιος.

Κακά τα ψέμματα η 11αδα του Ολυμπιακού δεν είχε μέσα όσους καλούς παίχτες χρειάζεται για να κάνεις δουλειά στο ΤΣΟΥ ΛΟΥ.

Τωρα όσο για το κράξιμο/πείραγμα/καζούρα των υπολοίπων,εγώ έχω μόνο να πώ ,βελτιωθείτε,πάρτε μας τα πρωτεία και μετά βγείτε να αποδείξετε πόσα απιδια πιάνει ο σάκος.

zzr2005
28/09/2006, 17:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
να μιλήσουμε ρε φίλε για μπάλα.δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό βέβαια,σε ένα φόρουμ με τόσους χρήστες που λέει οκαθένας τα δικά του (και καλώς τα λέει στηντελική),αλλά ας μιλήσουμε.

Κατ'αρχήν let's get some perspective.Ο Ολυμπιακός γενικά τον τελευταίο καιρό δεν είναι σε φόρμα.Είχε 5βασικότατες απουσίες.αυτό δεν το λέω για δικαιολογία.το λέω για να δείξω την κατάσταση.
με τα αυτά δεδομένα λοιπόν,παμε και κατεβαίνουμε με ενα θεωρητικό 3-5-2 (ουσιαστικά 5-3-2 γιατί τα μπακ μας είναι ο ένας αχρηστος επιθετικά και ο άλλος αμυντικα.Παντος-Γεωργάτος αντίστοιχα).
Επίσης δεδομένο ότι η άμυνα μας χρόνια τώρα είναι χωνί.
Το πρώτο ημίχρονο έδειξε τρικυμία!!!δεν ξέρω γιατί τόσος φόβος και ατολμία,αλλά έτσι ήταν.
Στο δεύτερο ισορρόπησε το θέμα.ανεβήκαμε,βγήκαμε απο την περιοχή μας και δημιουργήσαμε ρήγματα στην επίσης άχρηστη άμυνα των ΟυκρανώνΕ.το θέμα όμως είναι ότι βασιζόσουν να σου κάνουν παιχνίδι ο μεν Τζόλε,που είναι χώμα τελευταία ,και ο δε Μαριτς που είναι κατι σαν Τζέκυλ & Χάιντ.πάλι καλά που βρέθηκαν σε τρομερή μέρα Κωνσταντίνου-Καστίγιο.

σίγουρα το πρώο μισό θα μπορούσε να έχει κλείσει με περισσοτερα γκολ για τη Σαχταρ,αλλά εδώ έρχεται και παίρνει σημασία το να έχεις καλούς παίχτες.και ο Νικοπολίδης είναι ένας τέτοιος.

Κακά τα ψέμματα η 11αδα του Ολυμπιακού δεν είχε μέσα όσους καλούς παίχτες χρειάζεται για να κάνεις δουλειά στο ΤΣΟΥ ΛΟΥ.

Τωρα όσο για το κράξιμο/πείραγμα/καζούρα των υπολοίπων,εγώ έχω μόνο να πώ ,βελτιωθείτε,πάρτε μας τα πρωτεία και μετά βγείτε να αποδείξετε πόσα απιδια πιάνει ο σάκος.

η επιλογή του συστήματος απ' ότι έδειξε μάλλον ήταν σωστή...οι ουκρανοί προσπαθούσαν να σπάσουν την άμυνα κυρίως από το κέντρο με τριγωνάκια και ατομικές ενέργειες... το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δεν έχει τα μπακ να παίξει 5-3-2 αλλά ούτε και τους κεντρικούς...χτες το παιχνίδι του έκατσε αλλά αποδείχτηκε ότι το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιου...
θυμίζω ότι ο παναθηναικός όταν έπαιζε 5-3-2 έπαιρνε τα αποτελέσματα σχετικά άνετα χωρίς πολλές φάσεις του αντιπάλου και με 4-5 αντεπιθέσεις που έβγαζε κατάφερνε να βάλει 1 ή 2γκολ κ να πάρει τα αποτελέσματα....
ΑΛΛΑ....
οι αμυντικοί του παναθηναϊκού έπαιζαν καμια 10 μέτρα πιο ψηλά .....ενώ τα πλάγια μπακ ήταν και δυνατά και σχετικά τεχνίτες (Σειταρίδης κτλ)..
το 5-3-2 απαιτεί οι 3 του κέντρου να μπορούν να κρατούν την μπάλα στα πόδια τους χωρίς να την πουλάνε ώστε να προλαβαίνουν να ανέβουν τα πλάγια μπακ....αυτό εννοείτε στην περίπτωση που νικάς , όπως ο Ολυμπιακός, και επιδιώκεις να βγάλεις την ομάδα έξω από την περιοχή σου...
αυτό τον ρόλο στον Ολυμπιακό τον έπαιξε μόνο ο Μάριτς ....ο Τζωρτζεβιτς ήταν άχρηστος σε αυτό το σύστημα...
δεν αμύνεται και δεν έχει ποια τη δύναμη να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια του
ο Ριβάλντο δεν έπαιζε αλλά και αν έπαιζε ο ΟΣΦΠ θα έχανε ένα πολύτιμο παίχτη στο κέντρο να μαρκάρει....φυσικά θα είχε πετάξει τουλάχιστον 2-3 ασίστ στον καστίγιο
πάντως όσον αφορά τον Γεωργάτο χτές ήταν καλός αμυντικά (σχετικά πάντα) δεδομένου ότι ο Τζώρτζεβιτς δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο και ουσιαστικά πέφτανε 2-3 πάνω του έχοντας σαν μοναδική βοήθεια τον Κωστούλα που έβγαινε αριστερά

oiko1979
28/09/2006, 19:37
ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ...

ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ???

ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΛΑΧΑΝΙ ΑΡΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑΔΑ????

ΟΙ ΜΕΝ (ΛΑΧΑΝΙ) ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΘΕ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΚ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΣΤΑ 4....

ΟΙ ΔΕ (ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΛΑΙΝΕ , ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗ ΒΑΝΔΗ , ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ , ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ 1 ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ , ΚΑΙ ΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ....

ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ...

zzr2005
28/09/2006, 19:44
ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ...

ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΛΑΧΑΝΙ ΑΡΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑΔΑ????

ΟΙ ΜΕΝ (ΛΑΧΑΝΙ) ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΘΕ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΚ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΣΤΑ 4....

ΟΙ ΔΕ (ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΛΑΙΝΕ , ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗ ΒΑΝΔΗ , ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ , ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ 1 ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ , ΚΑΙ ΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ....

ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ...

63501

arxaios
28/09/2006, 23:00
Για άλλη μια φορά, ευγενικά ακόμα θα στο πω Οικοστύλ φίλε μου ..................
ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΚΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil: :evil: :evil:

oiko1979
28/09/2006, 23:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Για άλλη μια φορά, ευγενικά ακόμα θα στο πω Οικοστύλ φίλε μου ..................
ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΚΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil: :evil: :evil:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

lampros_fazer
28/09/2006, 23:05
ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ...

Εσύ βλέπω δεν ασχολείσαι καθόλου (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28758) με τις άλλες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28821&perpage=15&pagenumber=2) ομάδες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28698).. :smokin:

Αν θες να μην ασχολούμαστε με το γαύρο να γράφεις μόνο σε κανά φόρουμ της θυρας 7 και λοιπά τσουκαλάδικα..

oiko1979
28/09/2006, 23:06
Εσύ βλέπω δεν ασχολείσαι καθόλου (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28758) με τις άλλες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28821&perpage=15&pagenumber=2) ομάδες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28698).. :smokin:

Αν θες να μην ασχολούμαστε με το γαύρο να γράφεις μόνο σε κανά φόρουμ της θυρας 7 και λοιπά τσουκαλάδικα..

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

lampros_fazer
28/09/2006, 23:11
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Οτι κοιμάσαι όρθιος και με ανοιχτά τα μάτια (έχει ρίξει μπόλικη στάχτη ο πρόεδρος..) στο λένε και οι δικοί σου..

oiko1979
28/09/2006, 23:14
Οτι κοιμάσαι όρθιος και με ανοιχτά τα μάτια (έχει ρίξει μπόλικη στάχτη ο πρόεδρος..) στο λένε και οι δικοί σου..

:a16: :a16: :a16:

el_hymador
28/09/2006, 23:20
Νικησαμε την Μεταλουργκ ρε!!!!

Ολοι στην Ομονοια!!!

Μαπα παιξαμε παλι...:mad:

.....για οποιον γαυρο πεταχτει να πει τις παπαριες του , να σημειωσω οτι καναμε νικη στο εξωτερικο , εστω και με αυτον τον αντιπαλο....

x-rider
29/09/2006, 07:57

Ολοι στην Ομονοια!!!

.....για οποιον γαυρο πεταχτει να πει τις παπαριες του , να σημειωσω οτι καναμε νικη στο εξωτερικο , εστω και με αυτον τον αντιπαλο....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao:

TROOPER
29/09/2006, 10:11

Ολοι στην Ομονοια!!!

ειδες κανεναν γαυρο να σχολειται με τον παο η εστω με τη μεταλουργκ???:confused:

:nono: :nono: :nono:

εμεις ασχολουμαστε με τα δικα μας και η πλακα ειναι οτι και εσεις ασχολεισται με τα δικα μας!!!!!!!!!!

kalant
29/09/2006, 10:21
δεν επρεπε να ακουστει καν η επιτυχια σας, μα αυτην την ομαδα με 5 - 0 να την κερδιζατε παλι αποτυχια θα ηταν...

ειναι ανυπαρκτοι ρε, δεν εχουν νικη ακομα στο πρωταθλημα, ελεος...

και μονο που μπαινετε στην διαδικασια να αναφερθειται στην νικη σας ειναι ντροπη σας

καλα για καζουρα απο γαυρους (σοβαρους τουλαχιστον) δεν το συζητω, δεν αξιζει με τιποτα...

zzr2005
29/09/2006, 10:47
δεν επρεπε να ακουστει καν η επιτυχια σας, μα αυτην την ομαδα με 5 - 0 να την κερδιζατε παλι αποτυχια θα ηταν...

ειναι ανυπαρκτοι ρε, δεν εχουν νικη ακομα στο πρωταθλημα, ελεος...

και μονο που μπαινετε στην διαδικασια να αναφερθειται στην νικη σας ειναι ντροπη σας

καλα για καζουρα απο γαυρους (σοβαρους τουλαχιστον) δεν το συζητω, δεν αξιζει με τιποτα...
άμα θέλαμε να ασχοληθούμε με εσάς θα ανοίγαμε ένα ποστ για την π....τσα που φάγατε στο μπάσκετ...
φυσικά δεν το κάναμε γιατι δεν εχει κανένα νόημα να ασχοληθείς με κάτι που ήταν προδιαγεγραμμένο κ με μικρή σημασία....
επίσης το συγκεκριμένο ποστ δεν νομίζω ότι το άνοιξε βάζελος ...εσείς το ανοίξατε...αν δεν θέλετε να ακούτε την αντίθετη άποψη να το λέτε από την αρχή....
η σοβαρότητα τον φιλάθλων του ΠΑΟ φαίνεται από το γεγονός ότι παρά την πρόκριση χτες κανείς δεν μπήκε ακόμα στον κόπο να ανοίξει κάποιο ποστ καθώς δεν έχεις και πολλά πράγματα να σχολιάσεις και θα οδηγηθεί σε καφριλίκι....

oiko1979
29/09/2006, 10:53
η σοβαρότητα τον φιλάθλων του ΠΑΟ φαίνεται από το γεγονός ότι παρά την πρόκριση χτες κανείς δεν μπήκε ακόμα στον κόπο να ανοίξει κάποιο ποστ καθώς δεν έχεις και πολλά πράγματα να σχολιάσεις και θα οδηγηθεί σε καφριλίκι.... [/B][/QUOTE]

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...

idi
29/09/2006, 10:58
ενω αλλοι που απέσπασαν ισοπαλία απο την.......... εεεεεεεε.... πως την ειπαμε.... και πανηγυρίζουν ...... :lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry:

oiko1979
29/09/2006, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ενω αλλοι που απέσπασαν ισοπαλία απο την.......... εεεεεεεε.... πως την ειπαμε.... και πανηγυρίζουν ...... :lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry:

ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ ΚΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ...(Ντέμης)

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

idi
29/09/2006, 11:09
ρε χαλιας 11 ισοπαλιες εχουμε σε 20 παιχνιδια.... εσεις που 10 χρονια 4οι βραινετε.... τι να πειτε

και εχουμε περισσοτερες πιθανβοτητες απο εσας να περασουμε (δες ποσο απεχουμε απο τον 2 και ποσο εσεις)

blueblack
29/09/2006, 15:52

ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ.............

Τού Πάντου ,τή διπλή κλωτσιά τού ΠΑΝΤΟΥ,.....
στή ........
ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΛΗ...........
πρίν τή φάει αύτός
ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ...????
Η..........ΕΙΔΕΣ.......καί σύ......
αύτό πού βόλευε τούς....ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ.....ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ....!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατί καί ό Πάντος φίλε μου μάζί μέ τόν άλλο στή φάση γιά......
ΚΟΚΚΙΝΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.........
γιά δέστο χωρίς γράσσο κόκκινο...!!!ποιός κοπάνησε πρώτος καί ποιός άπάντησε....ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ....
Τήν πρώτη μόλις έπεσε άπό τήν κλωτσιά καί τή δεύτερη τραβώντας τήν τούμπα έχωσε τίς τάπες του στή ΜΑΠΑ ΤΟΥ παίκτη τής Σαχτάρ...
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ.....!!!!!!!!!!!!!
Κάπως έτσι τά βλέπετε.....ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ....
ΡΙΜΠΟ Ο ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ.....!!!!!!!!!
Έλα όμως πού ή ΕΥΡΩΠΗ.......δέν είναι.........
ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ..........
Καί τούρχεται, καί τού Ρίμπο γιά τό τακουνάκι, καί τού ....κόρακα....!!!!!!
Τελικά καλά τά πήγατε........βέβαια ό πληθωρισμός μάς χτύπησε άσχημα,........δέν έχει τώρα Τσερνομόρετς.....!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :rotflmao: :wave2:

blueblack
29/09/2006, 16:03
ΖΖR.............H ΦΩΤΟ..........

ΓΚΑΜΕΩ..................ΓΚΑΜΩ..........!!!!!!!!

Άλλά τί ΔΕΝ......έκανες καλά..?????????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

marine521
29/09/2006, 16:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ.............

Τού Πάντου ,τή διπλή κλωτσιά τού ΠΑΝΤΟΥ,.....
στή ........
ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΛΗ...........
πρίν τή φάει αύτός
ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ...????
Η..........ΕΙΔΕΣ.......καί σύ......
αύτό πού βόλευε τούς....ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ.....ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ....!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατί καί ό Πάντος φίλε μου μάζί μέ τόν άλλο στή φάση γιά......
ΚΟΚΚΙΝΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.........
γιά δέστο χωρίς γράσσο κόκκινο...!!!ποιός κοπάνησε πρώτος καί ποιός άπάντησε....ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ....
Τήν πρώτη μόλις έπεσε άπό τήν κλωτσιά καί τή δεύτερη τραβώντας τήν τούμπα έχωσε τίς τάπες του στή ΜΑΠΑ ΤΟΥ παίκτη τής Σαχτάρ...
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ.....!!!!!!!!!!!!!
Κάπως έτσι τά βλέπετε.....ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ....
ΡΙΜΠΟ Ο ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ.....!!!!!!!!!
Έλα όμως πού ή ΕΥΡΩΠΗ.......δέν είναι.........
ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ..........
Καί τούρχεται, καί τού Ρίμπο γιά τό τακουνάκι, καί τού ....κόρακα....!!!!!!
Τελικά καλά τά πήγατε........βέβαια ό πληθωρισμός μάς χτύπησε άσχημα,........δέν έχει τώρα Τσερνομόρετς.....!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :rotflmao: :wave2:

Οπως είχατε δει και εσείς την κλωτσιά του τσιρίλο

Αν δεν έχετε να πείτε κάτι για το παιχνίδι (αν μπορεί να χαρακτηριστεί παιχνίδι) μην πείτε τίποτα το λιγότερο που καταντάτε είναι γραφικοί