View Full Version : Τωρα που μας εχουν αναγκη
Resistman
02/10/2006, 03:25
Εχουν γραφτει αρκετα θεματα αναφερομενα στις επερχομενες δημοτικες εκλογες. Με καποιους συμφωνουμε με καποιους οχι.
Οσοι προτιθενται να μην ψηφισουν καποιον "κεχρισμενο" και ν απεχουν απ αυτη την ασκοπη διαδικασια, θα ηθελαν τη μερα εκεινη να παραστουμε σε καποιο εκλογικο κεντρο της Αττικης, να εχουμε ετοιμασει κειμενακια που να μοιραζουμε στον κοσμο, εξηγωντας ως μοτοσυκλετιστες ή υποψηφιοι μοτοσυκλετιστες (μη βαρατε οκ) γιατι απεχουμε; Εννοειται οτι θα σκεφτουμε καποιο εκλογικο κεντρο που να εχει ¨ειδικο¨ενδιαφερον για εμας..
Δεν θα χρειαστουν ουτε φοβερες πολιτικες αναλυσεις ουτε πολλα εξοδα:λιγα, καλα και ντομπρα λογια που μπορουν να βασιζονται σε 4-5 φωτο και λιγα στατιστικα στοιχεια.Σε Α4 χωρανε ανετα αυτα. Τεχνικα ειναι πανευκολο και θα μπορουσε να γινει και οχι μονο σε ενα κεντρο αλλα σε περισσοτερα.
Θεματα για προβληματισμο:ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με αλλα φορουμ και με λεσχες, συμφωνια επι του κειμενου που θα γραφτει, συμφωνια ως προς τα ορια της"εκδηλωσης" μας.
Εν ολιγοις, αν αποφασιστει να γινει κατι, θα τηρηθει στο ακεραιο η απο κοινου αποφαση, προς αποφυγη παρεξηγησεων. Το πραγμα ειναι απλο, πανευκολο, θελει λιγη διαθεση και ελαχιστη κοινη προσπαθεια.. Τι λετε;;;
Resistman
02/10/2006, 23:34
Πωπω....μετα απο 60+ αναγνωσεις και τοσο παρλαρε ολοι θα ψηφισετε ε; Μα ολοι; Ουτε ενας "παραξενος" που θ αρνηθει την ψηφο, αυτη τη δυναμη του λαου, το ανικητο οπλο του,το χαστουκι στην αχαριστια και ολα τα σχετικα;;
Μπραβο ρε μαγκες. Και σε μενα που δεν μιλησα πιο εμπεριστατωμενα ή απλα για να σας πεισω και σε σας που γκρινιαζετε οτι γλυστραει η Πατησιων, η Γαλατσιου, η Πανεπιστημιου, η Αθηνων-Πατρων και παει λεγοντας... Αν καποιος απο εμας πεσει απο μαλακια του δρομου θα μπορει να πει κατι μετα;
Τοσο extreme ηταν η ιδεα μου; Οκ, θα παω να μαθω εντο να νιωσω κατι αγριο, να γεμισω αδρεναλινη. Θ αφησω τις φλοριες για την σταση μας και το τι κανουμε γι αυτο που μας περιβαλλει για κανενα ονειροπαρμενο. Καληνυχτα και καλη τυχη
δεν επρεπε να ερθεις Δελεαρ εσυ παει χαλασες
:p
μα τι λες πουλακ'μ?
μοτοσυκλετιστες ειμαστε οχι κινιμα - ετσι πιστευω εγω-
επειδη εχουμε ολοι μηχανη -λεμε τωρα-
και παμε καμμια εκδρομη -βολτα-καφε
επειδη κανουμεΝ την πλακα μας η τοποθετουμε καποια επικαιρα και μη θεματα και τα συζηταμε οσο μπορουμε και οσο αντεχουμε -λεμε τωρα ..παλι-
δε παει να πει οτι ειμαστε ενωμενοι μια γροθια ακουμε ολοι μεταλ και πλενουμε τα μηχανακια μας μια φορα τα 5 χρονια -οπως ο trooper που επρεπε να λεγετε τυροβρωμικουλας και οχι τρουπες αλλα ....λεμε τωρα-:lol:
και δεν εχουμε ολοι τα ιδια πιστευω και ο καθεις εχει τη ζωη του και τις ιδεες του
δεν ειμαστε το κομμα των μοτοσυκλετων
μια παρεα ειμαστε
απλα
ετσι νομιζω
:wave2:
lampros_fazer
02/10/2006, 23:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Μπραβο ρε μαγκες. Και σε μενα που δεν μιλησα πιο εμπεριστατωμενα ή απλα για να σας πεισω και σε σας που γκρινιαζετε οτι γλυστραει η Πατησιων, η Γαλατσιου, η Πανεπιστημιου, η Αθηνων-Πατρων και παει λεγοντας... Αν καποιος απο εμας πεσει απο μαλακια του δρομου θα μπορει να πει κατι μετα;
Α,μόνο αν κάποιος απέχει μπορεί μετά να πει κουβέντα ενώ οι υπόλοιποι όχι..Ή μήπως μετά θα αποκτήσει η Πατησίων την άσφαλτο του Mugello..;;
Και γιατί (αν κατάλαβα καλά) θέτεις την αποχή ως προυπόθεση..;;Δεν μπορεί κάποιος και να ψηφίζει ΚΑΙ να διαμαρτυρηθεί..;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
και δεν εχουμε ολοι τα ιδια πιστευω και ο καθεις εχει τη ζωη του και τις ιδεες του
δεν ειμαστε το κομμα των μοτοσυκλετων
μια παρεα ειμαστε
απλα
Συμφωνώ απόλυτα..
Resistman
03/10/2006, 00:01
βρε Ζεταδι μ' , ουτε κομμα θελω να φτιαξω, ουτε να γινουμε φανταροι υπερ καποιου σκοπου κτλ.
Μια παρεα και μαλιστα πολυ ευχαριστη, συμφωνοι.Αλλα αυτη η παρεα χωρις να χρειαζεται να ταυτιστει απολυτα οσον αφορα τα πιστευω και εφοσον καποιος δεν ψηφιζει(ειναι προυποθεση αυτο) αφου το δηλωσαν αρκετοι αυτο, μπορουν να κανουν και κατι παραπανω περα απ οσα ομορφα γινονται.
Δεν βρηκα την απολυτη αληθεια, ουτε εχω δικιο σ οτι λεω και θελω να πεισω τους παντες. Αλλα ακουγα και ακουω πολυ μουρμουρα εδω μεσα για δρομους μα μου σου του(και δικιο εχουμε) αλλα στο δια ταυτα...τζιφος, ε τωρα ριχτο μωρε στον Γιαννακη, καλο παιδι ειναι , κατι θα κανει αυτος για τον τοπο κτλ..
(Ειλικρινα και χωρια απ αυτο ηταν ωραια σημερα που βρεθηκαμε και ας μου τη λεγατε για τα χονδα μου. Απεφυγα οπως ειδες επιμελως ν ανοιξω κουβεντες αναλογες μ αυτες που παιζουν εδω ) :D :D :D
Χαιρετω σε:beer:
fantacid
03/10/2006, 00:08
Eν συνεχεια θα παρουμε τις μηχανες θα παμε συνταγμα να μαρσαρουμε,σπινιαρουμε κ γενικοτερα να "ακουστουμε" λιγο κ θα καταλαβουμε τη βουλη,θα απαιτησουμε τον Μακη με μια καμερα κ 10λεπτα στο εθνικο δικτυο για να μεταδωσουμε το μανιφεστο μας,μετα απο αυτο ολοι οι μοτοσυκλετιστες εν'ελλαδι θα γινουν μια γροθια,θα εναντιωθουμε στους κουτακιδες κ θα παρουμε την εξουσια αυτης χωρας στα χερια μας!!!!
εναλλακτικα μπορεις να
........θα παω να μαθω εντο να νιωσω κατι αγριο, να γεμισω αδρεναλινη. Θ αφησω τις φλοριες για την σταση μας και το τι κανουμε γι αυτο που μας περιβαλλει για κανενα ονειροπαρμενο. Καληνυχτα και καλη τυχη
:smokin:
Resistman
03/10/2006, 00:16
Λαμπρο εγω πιστευω οτι αυτη η διαδικασια ειναι γελοια και δεν βγαζει πουθενα. Αν το ξερεις αυτο , απλα δεν μπορεις να παραπονιεσαι γιατι το στηριζεις με την ψηφο σου ολο αυτο. Αν ομως πιστευεις οτι βγαζει καπου δικαιολογεισαι εν μερει, αλλα μετα απο τοσα χρονια και τοσα αδικα ατυχηματα κατι σου λεει οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται και θελει λιγο ψαξιμο..
Δεν θετω την αποχη ως προυποθεση αλλα ειναι ζητημα καθαρα προσωπικης συνεπειας για να συμμετασχει καποιος σ αυτο, τουλαχιστον ετσι οπως ξεκινησα το θεμα απ την αρχη. Κατα τ αλλα, αν ειναι να γινει καποια διαμαρτυρια, καποια ενημερωση εννοειται οτι δεν παιζει κανενα προβλημα. Δεν ειμαι καποιος για να ορισω τετοιες συλλογικες διαδικασιες ετσι οπως μου αρεσει, δεν μ αρεσουν αυτοι "οι καποιοι" και απεχθανομαι την επιβολη. Πεταξα μια ιδεα, η οποια μπορει να συνδιαμορφωθει απ ολους, να μεταλλαχτει και να καταληξει καπου με κουβεντουλα και να γινει κατι απο κοινου. Αν παλι δεν υπαρχει διαθεση, ολα καλα αλλα κατεμε γκρινιες τελος και μονο χαμογελα :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
Eν συνεχεια θα παρουμε τις μηχανες θα παμε συνταγμα να μαρσαρουμε,σπινιαρουμε κ γενικοτερα να "ακουστουμε" λιγο κ θα καταλαβουμε τη βουλη,θα απαιτησουμε τον Μακη με μια καμερα κ 10λεπτα στο εθνικο δικτυο για να μεταδωσουμε το μανιφεστο μας,μετα απο αυτο ολοι οι μοτοσυκλετιστες εν'ελλαδι θα γινουν μια γροθια,θα εναντιωθουμε στους κουτακιδες κ θα παρουμε την εξουσια αυτης χωρας στα χερια μας!!!!
........και μετα ολοι στο Mall.
Resistman εγω μεσα ειμαι.
Αν μαζευτουμε τουλαχιστον 10 κατι γινεται ,αν ειμαστε οι δυο μας,μαλλον θα μας κοροιδευουν τα παιδακια η θα μας βαλουν οι γονεις να τα κραταμε και να τους λεμε μοτοσυκλετιστικες ιστοριες:eyepop: .
Οποιαδηπωτε νυξη και να εγινε για αναλογη σταση αντιδρασεις στο συστημα ,η μοτοσυκλετιστικη κοινοτητα αντεδρασε ετσι:ZZZ:
Φαντασου οτι οι κουριερ κανονισαν μια συναντηση και τα ατομα που μαζευτικαν ηταν ελαχιστα,ποιοι οι κουριερ που ειναι ολοι την μερα στους δρομους και πεζουν τη ζωη του,για 600 ευρα.:sad:
Φαντασουν να ειχαν καποιο σωματειο και να απαιτουσαν τα αναλογα λεφτα για της υπηρεσιες που προσφερουν.Αν δεν τους τα διναν(παντα σε λογικα πλαισια)να καναν σταση εργασιας,θα παγωνε η Αθηνα.
Τεσπα εχουν ξαναειπωθει αυτα,στο θεμα μας αν μαζευτουμε να το κανουμε καπως γρηγορα ομων για να προλαβουμε να οργανωθουμε λιγο.
Ειμαστε 2...........ειμαστε ομως τρεις?
:sad:
Κι εγώ μέσα.. Για δεύτερη κυριακή όμως γιατί την πρώτη θα λείπω..:beer:
το να απέχεις απο το δικαίωμα του ψήφου (αρα και του εκλέγειν...) ως μεσω αντίδρασης στη πολιτικη κατασταση... ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχω ακουσει στη ζωη μου!
αμα θες να αλλαξεις κατι ψηφισε διαφορετικα και προσπαθησε να "ξυπνήσεις" και αλλους να κανουν το ιδιο
αν δεν υπαρχει κομμα που σε εκφραζει, φτιαξε ενα δικο σου και προσπάθησε να αλλαξεις κατι
γαργαρα τα κομουνοαναρχικα ηλιθια πιστεύω του "δε συμμετέχω στα κοινα γιατι ειμαι πιο εξυπνος απο τους αλλους" εγω τα ακουω βερεσε.... αμα εχεις τα αρχιδια προσπαθησε να πείσεις το κοσμο με επιχειρήματα να ψηφισει καποιον που θα κανει την ανατροπή με τη πλειοψηφία του εκλογικου σωματος και με ασπιδα το συνταγμα σε καθε "εξουσια"!
αν δε μπορεις να τον "αφυπνίσεις" ίσως πρεπειθ να αναλογιστεις οτι ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .....
γιατι οποιαδήποτε "ανατροπη" απο μικρη μεριδα ανθρωπων δεν ειναι δημοκρατια ειναι ετσι-θελικη-ανατροπη της
το υποκειμενικό σχολιο μου ειναι οτι ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
το να απέχεις απο το δικαίωμα του ψήφου (αρα και του εκλέγειν...) ως μεσω αντίδρασης στη πολιτικη κατασταση... ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχω ακουσει στη ζωη μου!
Πιστευω οτι εχεις ακουσει και μεγαλυτερeς μαλακιες απ'αυτη.
αμα θες να αλλαξεις κατι ψηφισε διαφορετικα και προσπαθησε να "ξυπνήσεις" και αλλους να κανουν το ιδιο
Συμφωνοι.
αν δεν υπαρχει κομμα που σε εκφραζει, φτιαξε ενα δικο σου και προσπάθησε να αλλαξεις κατι
Μαλλον πλακα κανεις.
γαργαρα τα κομουνοαναρχικα ηλιθια πιστεύω του "δε συμμετέχω στα κοινα γιατι ειμαι πιο εξυπνος απο τους αλλους" εγω τα ακουω βερεσε.... αμα εχεις τα αρχιδια προσπαθησε να πείσεις το κοσμο με επιχειρήματα να ψηφισει καποιον που θα κανει την ανατροπή με τη πλειοψηφία του εκλογικου σωματος και με ασπιδα το συνταγμα σε καθε "εξουσια"!
Εχεις κανεναν να προτεινεις η γαργαρες στον ωκεανο.:smokin:
αν δε μπορεις να τον "αφυπνίσεις" ίσως πρεπειθ να αναλογιστεις οτι ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .....
Ναι και ειναι μια απολαυση....:rolleyes:
γιατι οποιαδήποτε "ανατροπη" απο μικρη μεριδα ανθρωπων δεν ειναι δημοκρατια ειναι ετσι-θελικη-ανατροπη της
Οποτε προτεινεις γαργαρα, ε?
αμα πετας το μοναδικο σου οπλο στη μαχη και τρεχεις να φυγεις... δε κερδιζεις τον αντιπαλο
ετσι και αν απεχεις ... στα παπαρια του λαμογιου που ειναι στην εξουσια... καλυτερα για αυτον!
δεν μπορω να προτεινω κομμα η συνδυασμό γιατι αυτο θα ηταν αντιθετο με τους κανονες του φορουμ
γαργαρα δε κανω ποτε! απλα θεωρώ μαλακια να βαζεις το κεφαλι μεσα στη τρυπα σα τη στρουφοκαμηλο (σωστα το εγραψα?? :lol: ) και να λες "εγω εκανα οτι μπορουσα"...
για πορειες και διαμαρτυρίες ήμουν και ειμαι ΠΑΝΤΑ μεσα! ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ οχι ΑΠΟΧΗ!
ναι εχω ακουσει και χειρότερες μαλακιες ... αλλα αυτη ειναι απο τια κορυφαίες
:beer:
Trickster
03/10/2006, 10:49
+1000
η αποχή είναι μαλακία και είναι το ίδιο είτε είσαι ασχετος, πλέεις στο trendy της εποχής και γενικά δεν ξέρεις γενικά τι σου γίνεται (το μεγαλύτερο ποσοστο των σημερινών 18αριδων δλδ) είτε εκ πεποιθήσεως αποφασίσμένος να απέχεις απο τα πολιτικά δρώμενα.
Ξέρεις η γή γυρίζει και χωρίς εσας που απέχετε, και αυτοί επάνω θα συνεχίσουν να μας πηδάνε για αρκετό καιρό ακόμα.. εκτός και αν τους το πεις όπως πρέπει..
:beer: :beer:
Trickster
03/10/2006, 10:51
btw τώρα το σκέφτηκα...
αγαπητέ RESISTMAN τι θα έλεγες να την στήσουμε με γιαούρτια έξω απο κανα εκλογικό;; ;) ;)
Resistman
03/10/2006, 13:52
idi ας μην κανουμε τετοιους χαρακτηρισμους για θεωριες ή πολιτικες τασεις και εμμεσως γαι οσους τις πρεσβευουν.
Να ψηφισω διαφορετικα; Κανεις πλακα τωρα. Κανεναν και ποτε μου. Ενας ανθρωπος ή μια εξουσια δεν λυνει τα προβληματα. Αυτο ειναι θεμα λογικης. Ο ανθρωπος γιατι ειναι ανθρωπος και ενας και η εξουσια γιατι συστατικο της φυσης της ειναι η επιβολη και η διατηρηση της και οχι η αρμονια.Τοσο απλα.
Να κανει ενας ανθρωπος την ανατροπη; :wave2:
Να σκασω και ν απολαυσω την τωρινη κατασταση; :wave2: :wave2:
Πως γινεται να μας γ@μανε με τ οπλο μαςτοσα χρονια, που γραψε και καποιος αλλος εδω;
Δεν θα γραψω εδω για το τι κανω.Παει πολυ. Παντως για γιαουρτι δεν ειμαι 1)επειδη προτεινα εξ αρχης κατι αλλο
2)δεν θελω να με μαζεψουν για ενα γιαουρτι, ειναι ξεφτιλα. Να καω για κατι"βαρυ" οχι για τετοιο. Ειμαστε σε ηλικια που σηκωνει πιο πολλα και σοβαρα απο ενα γιαουρτι.Αλλοι κατεβαζουν κεραιες κινητης τηλεφωνιας για παραδειγμα.
Αλλα επειδη σκισαμε την αρχικη ιδεα περιμενω ν ακουσω προτασεις για βελτιωση της. Οχι κριτικη εδω ,ειναι ανοιχτα και αλλα θεματα για τις δημοτικες εκλογες.
ωπα ρε ιντακο ....γιατι ειναι μαλακια?
μαλακια επισεις ειναι να νομιζεις οτι κυβερνανε αυτοι που ψηφιζεις
βιτρινες ειναι των αλλων των μεγαλων που εχουν το χρημα και κινουν την χωρα
αυτοι που ψηφιζουμε ειναι η βιτρινα τους για το ξεπλημα
τα τρωνε βεβαια και αυτοι χοντρα εμ κανεις δε κανει τιποτα ετσι ο τσαμπας πεθανε
τες πα
εγω παλι ακυρο θα ριξω
:(
και πες οτι ειναι ετσι οπως λες και ολοι τα τρωνε και ολοι ειναι διεφθαρμενοι και κανεις δεν αξιζει και τελοσπαντων ολοι ειναι τα ιδια σκατα.η λυση ειναι το ακυρο?μ αυτο βοηθας εμενα,εσενα,τον διπλανο σου,ολους εμας που καθημερινα ταλαιπωρουμαστε?
δεν μπορω να καταλαβω πως η συνειδηση σας σας απαγορευει να ψηφισετε καποιον που δεν πιστευετε,αλλα δεν σας απαγορευει να καθεστε απραγοι.γιατι το ακυρο για μενα ειναι απεχω και σηκωνω τα χερια ψηλα.
ακομα κι αν δεν πιστευετε οτι εχουμε δυναμη σαν πολιτες,σαν μοναδες,με τις πορειες,με τις διαμαρτυριες,με τα γιαουρτια με αγωνες που γινονται αλλα εμεις απο τον καναπε και την τηλεοραση δεν τους μαθαινουμε,τι σας εμποδιζει απ το να χρησιμοποιησετε μονο ενα πραγμα που σας μενει,τη ψηφο σας,παρα την πετατε κι αυτη ετσι...
βαλτην σε καποιον που δεν θα βγει ποτε,ετσι ωστε το ποσοστο των μεγαλων κομματων να μην ειναι 40% αλλα 30%,20% μακαρι να εφτανε και μηδεν,αλλα μην ειμαστε και ουτοπικοι.
το θεμα δεν ειναι να μην βγουνε,πραγμα αδυνατον.να βρουνε ομως εστω μια αντισταση σε οσα κανουν,να τρομαξουν λιγο με τη συνηθεια που τους εχουμε χαρισει και τη σιγουρια.
αφου πας που πας ως εκει,κανε τη ψηφο σου χρησιμη για ολους μας.:wave2:
εγω παλι ακυρο θα ριξω
για το "ρε" και το "ιντακο" θα τα πουμε μετα.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
@ρεσιστμαν
καλα ψηφιστε οτι θελετε και μετα αμα μιλατε για πολιτικη κατασταση κτλ θα σας γραφω στα ....φρυδια μου γιατι δε μπορω να το πω αλλιως.... ΑΝ ΕΣΥ ΔΩΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ... ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ!!! (η αποχη του δινει δυναμη...)
πχ πολλα ακουω για τον Ψωμιαδη τελευταια... αλλα κανεις σας δε λεει οτι πηρε το 50% +++ των ψηφων στις εκλογες..... αρα στα αρχιδια μου τι λετε εσεις τον ψηφοισατε και εσεις γινεστε ξεφτυλα αμα του πετατε γαουρτια ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ που ειναι ΜΑΓΚΑΣ με το μισο λαο πισω του.... γκεγκε ????
για το "ρε" και το "ιντακο" θα τα πουμε μετα.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγω παω για τσιγαρα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγω παω για τσιγαρα
:rotflmao: :rotflmao:
σε ποσα χρονια θα γυρισεις?
...τουλαχιστον τον προειδοποιησες οτι πας για τσιγαρα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε δημοτικες εκλογες ειναι τι μεγαλο κομμα και μικρο.
Στην καθε περιοχη που ψηφιζει ο καθενας μας υποψηφιοι ειναι μικροι παπαρες η οι μεγαλη παπαρες.
Δεν υποστηριζω την μη ψηφο αν και απ τους παπαρες που βαζουν στην περιοχη μου θα δηλωσω απων, αλλα τι λυση προτεινεται δεν μπορω να καταλαβω.
Το ψαρι βρωμαει απ την ουρα μεχρι το κεφαλι.Ο μικρος αγωνιστης που χαροπαλευει καθημερινα και καποια μερα βγαινει δημαρχος ,μολις πεσουν τα μυρια σου λεω εγω τι αγωνιστης ειναι.
Ατομα συνηδειτα και τιμια δεν βρισκονται σ'αυτους τους χωρους γιατι ειναι αποδεδειγμενο οτι η εξουσια και το χρημα διαφθειρει.
Γιατι να παλευεις με κατι ανισο προς εσενα.
Δεν εμπλεκεσαι στο χωρο και εχεις τουλαχιστο την συνηδειση σου καθαρη.(ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ).
Ωραιο οπλο εχετε ρε,για να δουμε τον Ελληνικο λαο για αλλη μια φορα πως θα επιλεξει να ριξει την ψηφο του.
Που περναω εξω απ'τα εκλογικα κεντρα και βλεπω την μιζερια μας μεταμφιεσμενη σε ντιρλιντιρλι και δωσε και μενα μπαρμπα.
Αυτο που βλεπω ειναι, ατομα χαμηλης οικονομικης δυναμης και ατομα υψηλης οικονομικης δυναμης η βαση τους ειναι βολεμα και πως θα τα κονομησουμε,αν βλεπετε κατι αλλο δεκτον.
Ε ποιοι νομιζετε οτι βρισκονται σάυτους τους χωρους?ολοι η παραπανω.
Εγω και σεις ειμαστε εδω και προσπαθουμε να βγαλουμε καποια ακρη μ'ολη αυτη την μαλακια.
Να του εξασφαλισω εγω, του οποιουδηποτε, καλοπεραση για 4 χρονια?
Οταν τα εχουνε φαει ολα η κανουν τη μεγα μαλακια(παρα πολυ πολυ μεγαλη μπαζα)και καποιος τους καρφωσει η καρφωθουνε πετανε ενα ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕ και ΤΕΛΟΣ.
Ωραια περαστε αυριο απο το μαγαζι μου δωστε μου προκαταβολες για να σας δωσω το ψ προιον ,και εγω παω τα τρωω τα φραγκα και οταν ερχεσται να παρετε το προιον ,θα σας πω οτι δεν σας εξυπηρετησα σωστα ,παραιτουμε.
Εσεις τι θα κανετε?
Δουλεια ειναι και η δικη τους και πρεπει να γινεται σωστα.
Ελα ομως που δεν γινεται.
Ο καθενας ας κανει τις επιλογες του.
Ουυυυππππ :a38: κολησα ,παμε γι'αλλα.
Resistman
04/10/2006, 16:28
Καλα μιλαμε θα οργανωσουμε ενοπλο εδω περα :ZZZ: :ZZZ:
Οκ. Εγω ειμαι ο γραφικος και εσεις οι εξυπνοι. θα θελα να μου πειτε ρε γαμωτο ομως ποιες και ποσες εφημεριδες διαβαζετε το μηνα, τι περιοδικα και βιβλια περνανε απ τα χερια σας και απο ποια σαιτ ενημερωνεστε, ετσι πληροφοριακα ρε γαμωτο για να μαθω και εγω και να κοψω αυτα που λεω..
idi το υφος σου ειναι απαραδεκτο γιατι δεν γνωρζομαστε σχεδον καθολου. Ειμαι ξεφτιλας, με γαμαει....ωραιος ρε..
Α!και πανω απ ολα ο ψωμιαδης εξυπνος και μαγκας. Ρε τι θα μαθουμε ακομα...Αν ησουνα μεταναστης και τον ακουγες να σε βριζει να δω τι θα εκανες...
Και οτι εχει το μισο λαο απο πισω του τι σημαινει; Ειναι τεκμηριο ορθοτητας και κοινωνικης νομιμοποιησης; Και αν πας σε μια φυλακη ολοι υπακουουν τον ντιλερ που τα χει καλα με τους σωφρονιστικους υπαλληλους. Και τι μ αυτο;;
Περαστικα μας και η ιδεα ακυρη. Ηταν ενα ωραιο τεστ. Παμε για
:beer: :beer:
Και οτι εχει το μισο λαο απο πισω του τι σημαινει;
i rest my case.....:a019:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ρε δημοτικες εκλογες ειναι τι μεγαλο κομμα και μικρο.
Στην καθε περιοχη που ψηφιζει ο καθενας μας υποψηφιοι ειναι μικροι παπαρες η οι μεγαλη παπαρες.
Δεν υποστηριζω την μη ψηφο αν και απ τους παπαρες που βαζουν στην περιοχη μου θα δηλωσω απων, αλλα τι λυση προτεινεται δεν μπορω να καταλαβω.
Το ψαρι βρωμαει απ την ουρα μεχρι το κεφαλι.Ο μικρος αγωνιστης που χαροπαλευει καθημερινα και καποια μερα βγαινει δημαρχος ,μολις πεσουν τα μυρια σου λεω εγω τι αγωνιστης ειναι.
Ατομα συνηδειτα και τιμια δεν βρισκονται σ'αυτους τους χωρους γιατι ειναι αποδεδειγμενο οτι η εξουσια και το χρημα διαφθειρει.
Γιατι να παλευεις με κατι ανισο προς εσενα.
Δεν εμπλεκεσαι στο χωρο και εχεις τουλαχιστο την συνηδειση σου καθαρη.(ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ).
Ωραιο οπλο εχετε ρε,για να δουμε τον Ελληνικο λαο για αλλη μια φορα πως θα επιλεξει να ριξει την ψηφο του.
Που περναω εξω απ'τα εκλογικα κεντρα και βλεπω την μιζερια μας μεταμφιεσμενη σε ντιρλιντιρλι και δωσε και μενα μπαρμπα.
Αυτο που βλεπω ειναι, ατομα χαμηλης οικονομικης δυναμης και ατομα υψηλης οικονομικης δυναμης η βαση τους ειναι βολεμα και πως θα τα κονομησουμε,αν βλεπετε κατι αλλο δεκτον.
Ε ποιοι νομιζετε οτι βρισκονται σάυτους τους χωρους?ολοι η παραπανω.
Εγω και σεις ειμαστε εδω και προσπαθουμε να βγαλουμε καποια ακρη μ'ολη αυτη την μαλακια.
Να του εξασφαλισω εγω, του οποιουδηποτε, καλοπεραση για 4 χρονια?
Οταν τα εχουνε φαει ολα η κανουν τη μεγα μαλακια(παρα πολυ πολυ μεγαλη μπαζα)και καποιος τους καρφωσει η καρφωθουνε πετανε ενα ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕ και ΤΕΛΟΣ.
Ωραια περαστε αυριο απο το μαγαζι μου δωστε μου προκαταβολες για να σας δωσω το ψ προιον ,και εγω παω τα τρωω τα φραγκα και οταν ερχεσται να παρετε το προιον ,θα σας πω οτι δεν σας εξυπηρετησα σωστα ,παραιτουμε.
Εσεις τι θα κανετε?
Δουλεια ειναι και η δικη τους και πρεπει να γινεται σωστα.
Ελα ομως που δεν γινεται.
Ο καθενας ας κανει τις επιλογες του.
Ουυυυππππ :a38: κολησα ,παμε γι'αλλα.
Πρεπει να διευκρινίσω ότι ολο το σκεπτικο μου αναφεροταν στις βουλευτικές εκλογες και όχι στις εκλογες της τοπικής αυτοδιοίκησης οπου οντως είναι ένα πανηγύρι που με αφήνει και εμενα αδιαφορo... star system και τσαμπα κοπος λες και ο ενας δημαρχος ειναι καλυτερος απο τον αλλο... ολοι τα ιδια κανουν ...κανα πεζοδρομιο και καθαριοτητες ΜΟΝΟ 1 μηνα πριν τις εκλογες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2: