View Full Version : Πλάκα μου κάνουν;
Χωμάτινος
03/10/2006, 09:13
Ωραία λοιπόοον, το κλεμμένο ΧΤ μου βρέθηκε και μαζί με αυτό και το λαμόγιο που την κυκλοφορούσε (όχι ο αρχικός κλέφτης).
Πήγα εχθές όμορφα κι ωραία στην ασφάλεια γιά τα διαδικαστικά, όλα καλά μέχρι εκεί.
Το πρόβλημα είναι ότι από την στιγμή που τσίμπησαν και τον κλεπταποδόχο η ιστορία θα φτάσει στο εφετείο και απ' ότι μου είπαν μέχρι να γίνει αυτό (6-10 μήνες από σήμερα) δεν πρέπει να πουλήσω το ΧΤ :eyepop:
Πουρκουά και διατί :confused:
Γνωρίζει κανείς σχετικά; Να συμμορφωθώ ή όχι; :wave2:
adam_tsouk
03/10/2006, 09:17
ναι ρε, συμμορφωσου...
πουλα το dr
:lol: :lol: :lol:
Μανο, μιας και παει μακρυα η ιστορια, εγω στη θεση σου θα περιμενα. Δε χαθηκε κ ο κοσμος... νταξ λαλακια αλλα..
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Γνωρίζει κανείς σχετικά; Να συμμορφωθώ ή όχι; :wave2:
Ο καθένας εδώ θα σου πει την υποκειμενική άποψη του "άκουσα ότι" , "κάποτε έγινε αυτό"....
Θες μια απάντηση ναι ή όχι. Ρώτησες δικηγόρο?
Αν όχι στείλε ΠΜ να σου δώσω ένα τηλ. να ρωτήσεις....
Χωμάτινος
03/10/2006, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ναι ρε, συμμορφωσου...
πουλα το dr
:lol: :lol: :lol:
ΟΞΩ Π@ΥΣΤΗ !! :rotflmao:
Cpt. Haddock
03/10/2006, 09:37
Το πρόβλημα είναι ότι από την στιγμή που τσίμπησαν και τον κλεπταποδόχο η ιστορία θα φτάσει στο εφετείο και απ' ότι μου είπαν μέχρι να γίνει αυτό (6-10 μήνες από σήμερα) δεν πρέπει να πουλήσω το ΧΤ :eyepop:
Τυπικά είναι ακόμα "προϊόν αποδοχής εγκλήματος"
οπότε δεν είναι καθαρό ακόμα για να το αγοράσει ο επόμενος
melsaltas
03/10/2006, 09:43
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
[B]Ωραία λοιπόοον, το κλεμμένο ΧΤ μου βρέθηκε και μαζί με αυτό και το λαμόγιο που την κυκλοφορούσε (όχι ο αρχικός κλέφτης).
Πάντως μπράβο που το βρήκανε!!!!
Περίεργο μεν, αξιόλογο δε!!!!!!
Χωμάτινος
03/10/2006, 10:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από melsaltas
..
Πάντως μπράβο που το βρήκανε!!!!
Περίεργο μεν, αξιόλογο δε!!!!!!
Που να δεις ΠΩΣ τον βρήκανε..
Κάποιο περιπολικό βλέπει αραγμένο άσπρο-κόκκινο ΧΤ κάπου στην Αργυρούπολη. Μπαίνουν στον κόπο να ελέγξουν τις πινακίδες και διαπιστώνουν ότι ανήκουν σε ένα Suzuki. Στήνουν λοιπόν καραούλι γιά 1 24ωρο και τσουπ! σκάει μύτη ο τσίφτης και από δω παν κι άλλοι..
Βελτιώνονται..
melsaltas
03/10/2006, 10:43
:a18:
Ειδατε που κανουν που και που δουλειά!?!
Και εμείς μόνο τους την λέμε!
DimChios
03/10/2006, 11:26
Που να δεις ΠΩΣ τον βρήκανε..
Κάποιο περιπολικό βλέπει αραγμένο άσπρο-κόκκινο ΧΤ κάπου στην Αργυρούπολη. Μπαίνουν στον κόπο να ελέγξουν τις πινακίδες και διαπιστώνουν ότι ανήκουν σε ένα Suzuki. Στήνουν λοιπόν καραούλι γιά 1 24ωρο και τσουπ! σκάει μύτη ο τσίφτης και από δω παν κι άλλοι..
Βελτιώνονται..
:eyepop: :eyepop:
Μωρε μπράβο!
Θα έπεσες σε φαν των μοτό μπάτσους μάλλον!!!
Πάντως το άλλο....μ@λ@κία ρε φίλε αλλά παρά ολότελα...
gian_nykt
03/10/2006, 11:29
[B]Ωραία λοιπόοον, το κλεμμένο ΧΤ μου βρέθηκε και μαζί με αυτό και το λαμόγιο που την κυκλοφορούσε (όχι ο αρχικός κλέφτης).
Πάλι καλά να λές!!!
Μπράβο τους πάντως που μπήκαν στον κόπο......εύχομαι να απασχοληθούν κι άλλα ΟΡΑΓΑΝΑ για τα υπόλοιπα παιδιά που τους έχουν πάρει τα μοτόρια!!!
Ωραία λοιπόοον, το κλεμμένο ΧΤ μου
Treis euxes se mia
Mano krima gia to xt, kaloriziko to kainourgio sou alla kai gia to palio sou pleon.
(Exo xasei polla epeisodia mallon... )
:uplate:
Cpt. Haddock
03/10/2006, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Treis euxes se mia
Mano krima gia to xt, kaloriziko to kainourgio sou alla kai gia to palio sou pleon.
(Exo xasei polla epeisodia mallon... )
:uplate:
4 ευχές..
Ξέχασες και τα περαστικά (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28597)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
KAI PERASTIKAAAAA
(den einai na leipsei kaneis edo pera... :mad: )
Χωμάτινος
03/10/2006, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
KAI PERASTIKAAAAA
(den einai na leipsei kaneis edo pera... :mad: )
Τα γεγονότα τρέχουν αγαπητέ. :wave2:
Κάθε Δευτέρα στο Δελεαρ θα έχουμε εξετάσεις γιά να δούμε αν έχει αφομοιωθεί η ύλη της περασμένης εβδομάδας. :rotflmao: