View Full Version : Συζητηση σχετικα με το Paintball Mods VS Members
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Κοινώς κυρίες και κύριοι θα χρωματιστείτε και θα πολεμήσετε χωρίς εμένα!!!
Η παρουσία μου στο paintball αναβάλλεται. Τα παράπονα σας στη διεύθυνση της ΕΡΤ... [/B]
Ρε Στέλιο μη μου πεις ότι δουλεύετε στην ΕΡΤ :eek: εγώ γιατί δεν το θυμάμαι αυτό.....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
Ρε Στέλιο μη μου πεις ότι δουλεύετε στην ΕΡΤ :eek: εγώ γιατί δεν το θυμάμαι αυτό.....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
απο το στελιο τι περιμενεις? αληθειες? ειναι αυτος ενας φιδεμπορας! :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
20/10/2006, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ρε καμεραμανατζη, να παρεις την καμερα και να ερθεις. πως θα το παρουσιασεις, θα βρεις εσυ: ρεπορταζ απο το μετωπο αλητων & μηχανοβιων, ή ντοκυμανταιρ για την κακοποιηση αθωων κορασιδων!
:lol: :rotflmao: :rotflmao:
:nono: :nono: :nono:
Αγαπητέ μου πόση λίγη φαντασία έχετε....
"Στελέχη των κομμάτων αναζητούν τους ψηφοφόρους ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ για να ψηφίσουν στο δεύτερο γύρο"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απο το στελιο τι περιμενεις? αληθειες? ειναι αυτος ενας φιδεμπορας! :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Kikaki & Dimos δηλώνουμε συμμετοχή στο paintball. Τα χρήματα μας θα τα παραλάβει ο PokerMon μέχρι το απόγευμα!!!!!
:beer: :beer:
ZouZouNi
20/10/2006, 11:47
Πάω να αγοράσω δικό μου εξοπλισμό για να σας τσακίσω όλους ρε!!!!!
:lol: :rotflmao: :wave2: :rotflmao: :lol:
Εντός κι εγώ τελικά, λίγο καθυστερημένα.... :wave2:
latris mixanis
20/10/2006, 12:26
Bλέπω μαζεύεται το μοντερέισον team!!
Θα κόψουμε κώλους
ένα λεπτό θα παίξω, το βλέπω :sad:
Cpt. Haddock
20/10/2006, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
ένα λεπτό θα παίξω, το βλέπω :sad:
Βλέπω δε χάνεις την αισιοδοξία σου :evil: :D
(1 ολόκληρο λεπτό!!!)
:lol:
latris mixanis
20/10/2006, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βλέπω δε χάνεις την αισιοδοξία σου :evil: :D
(1 ολόκληρο λεπτό!!!)
Καλέ μου μονδεράτωρα θα φας χρώμα λέμε!!!
Ένα λεπτό δεν θα παίξω θα είναι παραπάνω :evil:
ετοιμάσου Χουκ!!!! :lol:
meeting points were defined.... inform yourselves.... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=554682#post554682)
:smokin: :smokin: :smokin:
Έψησα κι ένα φιλαράκι...
Οπότε άλλος ένας...
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων....
Μέχρι τον αριθμό των 32 χωρίς εξοπλισμό συμμετεχόντων θα ισχύσει η σειρά αρίθμησης που υπάρχει στο thread της συνάντησης.... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=29144)
από εκεί και πέρα, επειδή μπορεί να υπάρξουν ακυρώσεις τελευταίας στιγμής όσοι θέλουν έρχονται και βλέπουμε πόσοι θα μαζευτούμε εκεί και βλέπουμε ....
Μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα για τους επιπλέον που έχουν δηλώσει....
Παρακαλώ όμως όλοι έχουν δηλώσει ή/και πληρώσει και δεν θα έρθουν και δεν έχουν ειδοποιήσει ότι δε θα έρθουν να πράξουν αναλόγως ....
Ευχαριστώ....
:wave2:
alximistis
20/10/2006, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
Αγάπη μου... δεν δουλεύουν στην ΕΡΤ εκτός από δύο ειδικές κατηγορίες.
1). Αυτοί που έχουν συγκεκριμένα ρεπορτάζ
2). Οι... μαλάκες!!! Τους οποίους θυμούνται για να καλύψουν τα νώτα τους μη και συμβεί κάτι.
Μην ρωτήσεις σε ποια κατηγορία ανήκω. Είναι ξεκάθαρο στο ποστ... είμαι ένας μεγάλος μα πολύ μεγάλος μαλ...
καλά να περάσετε όλοι σας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
είμαι ένας μεγάλος μα πολύ μεγάλος μαλ...
μαλ...λιάς ?
μαλ...θακός?
μαλ...ιστα ?
μαλ...λον?
μαλ...απέρδας?
μαλ...ιακός?
μαλ....ακομπούκωμα?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
δε πειράζει βρε συ... τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία....
πάντω ειλικρινά κρίμα που δε θα έρθεις.... θα έφτιαχνα sequel στο φωτορομάντζο...
"ο Τίγρης Φαντάρος"
Pokermon
20/10/2006, 17:38
Παιδιά έχουμε μετατρέψει την πυλωτή της πολυκατοικίας σε πίστα με το ZouZouNi και γίνετε χαμός !!!! πονάει ρεεεεεεεεεε!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ο καιρός είναι μια χαρά για paintball....
αν μπερδευτείτε με τα ραντεβού των 11:00' ελάτε όλοι στις 11:15'-11:30' στη γέφυρα βαρυπόμπης
φέρτε ψιλά για τις πληρωμές σας ... μη ψάχνω κέρματα πρωϊνιάτικα
και μη ξεχάσετε φωτογρaφικές μηχανές ή κάμερες!!!!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
DimChios
22/10/2006, 02:08
11:20 στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης λοιπόν!
Με κάμερα και κάτι χαλασμένες ντομάτες που βρήκα στο ψυγείο για να σας πετάξω!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ PAINTBALLάδες και PAINTBALLίτισες....
ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΛΕΜΕ :sun: :sun: :sun: :sun:
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 11:15'-11:30' ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗς ΒΑΡΥΠΟΜΠΗΣ
:wave2: :wave2: :wave2:
latris mixanis
22/10/2006, 09:01
:wave2: :wave2:
FestoNero
22/10/2006, 19:09
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :evil: :evil: :lol: :rotflmao:
periklisk
23/10/2006, 00:04
Έλειπε το σκυλί του πολέμου, ο πολέμαρχος ο ίδιος :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:sad: :confused: :mad: μας βαψανε κανονικοτατα.......:evil: :evil: grrrr
next time be warned
revenge will be ours
παιδια απιστευτη πορωση το παιχνιδι, ανδρεναλινη το max.....
απο τις καλλιτερες κυριακες που περασα χωρις μηχανη
ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΡΕΑ!
:beer: :beer:
Για πειτε για πειτε τι εγινε τελικα με λεπτομερειες!
να μη ξεχασω να τονισω την απιστευτη αδερφικοτητα - συνεργασια και επικοινωνια που είχαμε !!! ειμασταν πραγματικο TEAM !!! ενας για ολους και ολοι για εναν !!! :a10: :a10: :a10: :a18: :a016: :a46:
latris mixanis
23/10/2006, 09:36
Ήταν όλα τέλεια, παίξαμε όλοι με τους κανόνες, παίξαμε και το ευχαριστηθήκαμε !!!
Χρώμα - λάσπη - νερό!!
Ο κριτής ήταν άδικος, τόσο κόπο έκανα, έγινα χάλια και είπε τέλος χρόνου :sad: :bawl:
Ήταν όλα τέλεια, παίξαμε όλοι με τους κανόνες, παίξαμε και το ευχαριστηθήκαμε !!!
Χρώμα - λάσπη - νερό!!
Ο κριτής ήταν άδικος, τόσο κόπο έκανα, έγινα χάλια και είπε τέλος χρόνου :sad: :bawl:
δεν πειραζει ελενα....:D
την επομενη φορα θα κοψουμε κωλους.......:rolleyes:
εσυ ειδικα με λιγη προπονηση θα γινεις τελειο καταδρομι :winka:
εν μερη εκπληρωθικε και η επιθυμια μου για λασπομαχια......:smokin:
η ατακα του παιχνιδιου πριν την εκκινηση οταν καταστρωναμε ''στρατιγικη'':
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ?
:lol: :rotflmao: :lol: :beer:
latris mixanis
23/10/2006, 09:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
δεν πειραζει ελενα....:D
την επομενη φορα θα κοψουμε κωλους.......:rolleyes:
εσυ ειδικα με λιγη προπονηση θα γινεις τελειο καταδρομι :winka:
εν μερη εκπληρωθικε και η επιθυμια μου για λασπομαχια......:smokin:
:lol: :lol:
κόψαμε και μεις κάποια στιγμή :winka:
χτες ανακάλυψα πόσες μελανιες.... αλλά άξιζε:D
σκορ : POKERMON TEAM 270 vs NOSTRA TEAM 262
ΣΗΜΑΙΑ : POKERMON TEAM :D :a19: :a25: :a18: :a20: :a08: :a09: :a012: :a016: :a54:
latris mixanis
23/10/2006, 09:51
η ατακα του παιχνιδιου πριν την εκκινηση οταν καταστρωναμε ''στρατιγικη'':
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ?
:lol: :rotflmao: :lol: :beer:
:rolleyes: ειχαμε δοκιμάσει τα πάντα και πως γίνοταν και μας έκοβαν κώλους:sick:
το ultrex όμως δεν το δοκιμάσαμε :hypnotize :lol: :rotflmao:
latris mixanis
23/10/2006, 09:52
bravo βρε παιδιά!!
κερνάτε :beer: :beer:
:eyepop: :hypnotize :uplate:
πλακα με κανεις????
ρε δεν ειμασταν και τοσο χαλια τελικα...μπραβο μας:beer:
:eyepop: :hypnotize :uplate:
πλακα με κανεις????
ρε δεν ειμασταν και τοσο χαλια τελικα...μπραβο μας:beer:
E εισασταν λιγακι χαλια .......... ΧΑΣΑΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ !!!! :a13:
:rolleyes: ειχαμε δοκιμάσει τα πάντα και πως γίνοταν και μας έκοβαν κώλους:sick:
το ultrex όμως δεν το δοκιμάσαμε :hypnotize :lol: :rotflmao:
ε ενταξι ειχαν και μια εμπειρια παραπανω τα παιδια.....
και δυο και τρεις θα ελεγα:rolleyes:
παντως το σημαντικο ειναι οτι περασαμε τελεια....
30+ ατομα (που δεν γνωριζομασταν και πολυ μεταξυ μας) σε τετοιο παιχνιδι και ολη μερα δεν υπηρξε ουτε ενας εκνευρισμος ή παρεξηγηση, μονο χαβαλε και πειραγματα....
για αλλη μια φορα λοιπον: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ :beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
23/10/2006, 10:00
Χμμμμ...
Αν σκεφτείς οτι μόνο ΕΝΑΣ απο τη NOSTRA TEAM είχε ξαναπαίξει, δεν πήγαμε και άσχημα
:wave2: :beer: :wave2:
την άλλη φορα θα βάλω φόρμα μπογιατζή να μη φάινονται οι χρωμόσφαιρες :eyepop:
δεν υπηρξε ουτε ενας εκνευρισμος ή παρεξηγηση
πας στοιχημα????:winka:
:lol: :lol: :lol:
τι που πως ποτε ποιος ??????? ε?
ειχαμε και σημαια? :rolleyes: :ZZZ:
εδω δεν βλεπαμε απο θα μας πεταχτειτε.....:ZZZ: :ZZZ:
latris mixanis
23/10/2006, 10:02
τελείωσαν οι σφαίρες:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εσυ δεν μετρας ρε
ησουν ο joker της ομαδας......ατσαλενιε
γιατι τι εγινε ρε??
latris mixanis
23/10/2006, 10:04
α! στο καλό... :lol: :rotflmao:
latris mixanis
23/10/2006, 10:04
την άλλη φορα θα βάλω φόρμα μπογιατζή να μη φάινονται οι χρωμόσφαιρες :eyepop:
Απ αυτό έχουμε σίγουρα :lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
23/10/2006, 10:05
Μπλόκαρε το όπλο
Ηταν βαρύς ο στίβος
Είχε κάτι το νερό
Είχε πολύ υγρασία
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε σεις, με 20 πόντους απο τη σημαία και παρ' όλα αυτά μόνο 8 πόντους μπροστά είσαστε; :confused:
Εγώ όπως θα καταλάβατε δεν ηρθα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Δυστυχώς έπρεπε να είμαι απο τις 2 και μετά σπίτι και δεν έπερνε άρνηση το θέμα :rolleyes:
Ευτυχώς όμως από τα χαράματα μέχρι τις 1 ήμουν κάπου όπου η παραλλαγής κατάφερε να έχει ΜΟΝΟ λάσπες επάνω.... (και κάτι αιματάκια αλλά ΟΚ)
Next time
:smokin:
δικαιολογιες τστστσσσσσ :D :nono: :ZZZ: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ όπως θα καταλάβατε δεν ηρθα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Δυστυχώς έπρεπε να είμαι απο τις 2 και μετά σπίτι και δεν έπερνε άρνηση το θέμα :rolleyes:
Ευτυχώς όμως από τα χαράματα μέχρι τις 1 ήμουν κάπου όπου η παραλλαγής κατάφερε να έχει ΜΟΝΟ λάσπες επάνω.... (και κάτι αιματάκια αλλά ΟΚ)
Next time
ωχχχχ ποιον ''αυτοκτονησατε'' παλι κε μοδερατορα?
Μπλόκαρε το όπλο
Ηταν βαρύς ο στίβος
Είχε κάτι το νερό
Είχε πολύ υγρασία
Ρε σεις, με 20 πόντους απο τη σημαία και παρ' όλα αυτά μόνο 8 πόντους μπροστά είσαστε; :confused:
κι αλλες δικαιολογιες τστστστστσσσσσσσσσσσσσσσ :rotflmao:
ωχχχχ ποιον ''αυτοκτονησατε'' παλι κε μοδερατορα?
Κανα πουλακι ... :mad:
latris mixanis
23/10/2006, 10:13
Μπλόκαρε το όπλο
Ηταν βαρύς ο στίβος
Είχε κάτι το νερό
Είχε πολύ υγρασία
Στο τελευταίο παιχνίδι το όπλο έριχνε στα 2 μέτρα όχι περισσότερο, αλλά μου το έφτιαξε ο κριτής:)
κοβαμε κωλους στην αμυνα πακετανιε... στην αμυνα ειμασταν καλοι....καπως
Cpt. Haddock
23/10/2006, 10:19
κοβαμε κωλους στην αμυνα πακετανιε... στην αμυνα ειμασταν καλοι....καπως
Άσε που 2 φορές τους πήραμε το λόφο...
:evil: :smokin:
latris mixanis
23/10/2006, 10:31
και το ποτάμι :winka:
Pokermon
23/10/2006, 10:57
Καταρχάς να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσους παίξανε για πρώτη φορά. Πραγματικά μπήκατε στο νόημα του παιχνιδιού όπως πρέπει με την πρώτη. Δεν ξέρω αν όσα είχα ποστάρει για το πως πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει ο άπειρος παίχτης τα διαβάσατε αλλά πιστέψτε ότι και εμείς πρώτη φορά παίξαμε έτσι μιας και ποτέ δεν μας είχε πει κανένας τπτ. Αν εξαιρέσεις την σημαία τότε εσείς ήσασταν πιο αποτελεσματικοί στο παιχνίδι, αλλά από την άλλη μην ξεχνάτε ότι εκτός τις Ιλιάδας και τις κικίς οι άλλες γυναίκες δεν είχανε το ίδιο θάρρος με όλους εμάς.
Άρα το αποτέλεσμα είναι πιστεύω φυσιολογικό.
Βέβαια μη ξεχνάτε ότι η μισή σχεδόν πίστα είχε αλλάξει όπως άλλαξε και ο κανονισμός για τα 3 μέτρα που και για μας ήτανε πρωτόγνωρο. Και εδώ έχω μια ένσταση μιας και δημιουργήθηκε θέμα. Εγώ εξακολουθώ να είμαι υπέρ κάποιου ορίου βολής. Έχω δει άτομα να φεύγουνε για νοσοκομείο με σκισμένο δέρμα από κοντινή βολή και παράλληλα παίχτες να αποβάλλονται για αυτό και να ξενερώνουνε και ολόκληρο πλήθος. Άρα έπρεπε να το τηρήσουμε με μια προειδοποιητική βολή στο έδαφος η τον αέρα ( για να μην κάνουνε και μαγκιές οι όσοι δεν έχουνε σοφεράκια ). Όλο αυτό θα γινότανε αντιληπτό αν οι βολές του trooper με πετυχαίνανε η αν εγώ αντί να του φωνάξω ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ του έριχνα όπως ήμουνα σκυμμένος και τον έπαιρνε στην οικογένεια η σε κανένα λαιμό όταν βρεθήκαμε στα 2 μέτρα απόσταση.
Anyway περάσαμε όλοι φανταστικά και ελπίζω σύντομα να ξαναμαζευτούμε για παιχνίδι και ΒΑΨΙΜΟ!!!!
Και μην το ξεχάσω, AFRO είσαι τεράστιος ρε φίλε, μέσα στο πεδίο της μάχης με την φωτογραφική μηχανή χωρίς να παίρνεις χαμπάρι μήπως φας καμία αδέσποτη. Αλήθεια έφαγες καμία?
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Άσε που 2 φορές τους πήραμε το λόφο...
:evil: :smokin:
ΔΕΝ μας τον πηρατε .......... σας τον δωσαμε :rotflmao:
για να χατε και σεις καπου να παιζετε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
23/10/2006, 11:04
ΔΕΝ μας τον πηρατε .......... σας τον δωσαμε :rotflmao:
για να χατε και σεις καπου να παιζετε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α, καλά..... :evil: :evil: :evil:
Ρε πούστη μου, τώρα που το σκέφτομαι, σε όλα τα παιχνίδια ήμΑν είτε στο λόφο είτε στο ποτάμι μέσα
(μου βγήκε η γλώσσα να τρέχω να προλάβω!)
Τελικά δεν πρέπει να με έχει σε καμία φωτό ο Αφρο :bigcry: :bigcry:
Poker, όντως respect για το φωτογράφο μας :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Βέβαια μη ξεχνάτε ότι η μισή σχεδόν πίστα είχε αλλάξει όπως άλλαξε και ο κανονισμός για τα 3 μέτρα που και για μας ήτανε πρωτόγνωρο. Και εδώ έχω μια ένσταση μιας και δημιουργήθηκε θέμα. Εγώ εξακολουθώ να είμαι υπέρ κάποιου ορίου βολής. Έχω δει άτομα να φεύγουνε για νοσοκομείο με σκισμένο δέρμα από κοντινή βολή και παράλληλα παίχτες να αποβάλλονται για αυτό και να ξενερώνουνε και ολόκληρο πλήθος. Άρα έπρεπε να το τηρήσουμε με μια προειδοποιητική βολή στο έδαφος η τον αέρα ( για να μην κάνουνε και μαγκιές οι όσοι δεν έχουνε σοφεράκια ). Όλο αυτό θα γινότανε αντιληπτό αν οι βολές του trooper με πετυχαίνανε η αν εγώ αντί να του φωνάξω ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ του έριχνα όπως ήμουνα σκυμμένος και τον έπαιρνε στην οικογένεια η σε κανένα λαιμό όταν βρεθήκαμε στα 2 μέτρα απόσταση.
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
βαγγελη με ολο τον σεβασμο...απο μενα δεν υπηρχε θεμα.απο την αρχη λεγαμε αν θα βαραμε η οχι απο κοντινη...οταν καναμε τη βολτα στο λοφο επανω ο ανθρωπος ελεγε οτι οσοι πανε για λοφο,να περιμενουνε κοντινο χτυπημα!!!!!!!!αρα το ξεραμε και οι δυο!ο φοβος του νοσοκομειου απο σκισμενο δερμα εμενα προσωπικα δε μου λεει τπτ οπως και η σπασμενη οικογενεια.τραυματισμοι υπαρχουνε σε ολα τα αθληματα ποσο μαλλον οταν μιλαμε για extreme sports.παρ ολα αυτα εχω να πω...οτι προσωπικα περασα πολυ ωραια και σας ευχαριστω ολους.
γνωστους και μη!!!!!
υ.γ.ποση κολωφαρδια πια εκει που ησανε πανω απο το ποταμι καιεφαγες τουλαχιστον 10 σφαιρες χωρις να σκανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pokermon
23/10/2006, 11:09
:a19: :a19: Σε όλους γιατί με κάνα 2 παιχνίδια ακόμα θα μπορούμε να έχουμε ομάδα που θα μπορεί εύκολα να αντιμετωπίζει άλλες ομάδες με πολύ μεγάλη εμπειρία.
Pokermon
23/10/2006, 11:15
βαγγελη με ολο τον σεβασμο...απο μενα δεν υπηρχε θεμα.απο την αρχη λεγαμε αν θα βαραμε η οχι απο κοντινη...οταν καναμε τη βολτα στο λοφο επανω ο ανθρωπος ελεγε οτι οσοι πανε για λοφο,να περιμενουνε κοντινο χτυπημα!!!!!!!!αρα το ξεραμε και οι δυο!ο φοβος του νοσοκομειου απο σκισμενο δερμα εμενα προσωπικα δε μου λεει τπτ οπως και η σπασμενη οικογενεια.τραυματισμοι υπαρχουνε σε ολα τα αθληματα ποσο μαλλον οταν μιλαμε για extreme sports.παρ ολα αυτα εχω να πω...οτι προσωπικα περασα πολυ ωραια και σας ευχαριστω ολους.
γνωστους και μη!!!!!
υ.γ.ποση κολωφαρδια πια εκει που ησανε πανω απο το ποταμι καιεφαγες τουλαχιστον 10 σφαιρες χωρις να σκανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν μου ήσουνα άγνωστος από ξένο περιβάλλων θα έτρωγες καλά και δε θα με ένοιαζε αλλά σε σεβάσθηκα εκείνη την στιγμή γιατί έτσι είχα μάθει να παίζω.
Όσο για τον ποτάμι μη λες για κωλοφαρδία γιατί έφαγα 10 σφεράκια, σηκωνόμουνα όρθιος φώναζα ΕΞΩ από τον πόνο και ο άλλος μου έλεγε ΟΧΙ ΠΑΙΖΕΙΣ και πάλι ξανά τα ίδια με αποτέλεσμα να έχω εγκλωβιστεί, να μην μπορώ να ανταποδώσω τα πυρά και να ξέρω ότι πρέπει να ξανά πονέσω. Πάλι καλά που έσκασε ένα και έφυγα!!!!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Αν μου ήσουνα άγνωστος από ξένο περιβάλλων θα έτρωγες καλά και δε θα με ένοιαζε αλλά σε σεβάσθηκα εκείνη την στιγμή γιατί έτσι είχα μάθει να παίζω.
Όσο για τον ποτάμι μη λες για κωλοφαρδία γιατί έφαγα 10 σοφεράκια, σηκωνόμουνα όρθιος φώναζα ΕΞΩ από τον πόνο και ο άλλος μου έλεγε ΟΧΙ ΠΑΙΖΕΙΣ και πάλι ξανά τα ίδια με αποτέλεσμα να έχω εγκλωβιστεί, να μην μπορώ να ανταποδώσω τα πυρά και να ξέρω ότι πρέπει να ξανά πονέσω. Πάλι καλά που έσκασε ένα και έφυγα!!!!
ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΗΡΓΗΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!!!!!!!!:a19:
μηπως δε βαραγες γιατι κολλησε το οπλο σου????????:lol:
τελος παντων...μη ξεχνας οτι εσυ εχεις παιξει πολλες φορες και μπορεις να ελεγξεις τις αντιδρασεις σου ενω εγω εχθες επαιξα για πρωτη φορα...:winka:
σε εβγαλα τελικα ρε εκει που σε ειχα καθηλωσει???????
no hard feelings...:wave2:
latris mixanis
23/10/2006, 11:39
Mε λίγα λόγια και καλά ένα μεγάλο μπράβο σε όλους μας για τον σεβασμό που δείξαμε και την υγιή Άμμιλα!
πςςςς τι είπα τώρα :hypnotize
@ :lol: :rotflmao:
..... μας για τον σεβασμό που δείξαμε και την υγιής Άμυλα!
....
Τα Άμυλα ήταν απο ψωμί ή πατάτες; :confused:
Να ζητήσω κι εγώ "συγνώμη" από το παιδί που τον πέτυχα στο δόξα πατρί με τρελλό sniper shot με αποτέλεσμα να καθαρίζει τα μαλλιά του :lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer:
latris mixanis
23/10/2006, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Να ζητήσω κι εγώ "συγνώμη" από το παιδί που τον πέτυχα στο δόξα πατρί με τρελλό sniper shot με αποτέλεσμα να καθαρίζει τα μαλλιά του :lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer:
Είναι ο αδερφός του Βαγγέλη ο Βάϊος!
afrotwin
23/10/2006, 11:50
Καταρχάς να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσους παίξανε για πρώτη φορά. Πραγματικά μπήκατε στο νόημα του παιχνιδιού όπως πρέπει με την πρώτη. Δεν ξέρω αν όσα είχα ποστάρει για το πως πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει ο άπειρος παίχτης τα διαβάσατε αλλά πιστέψτε ότι και εμείς πρώτη φορά παίξαμε έτσι μιας και ποτέ δεν μας είχε πει κανένας τπτ. Αν εξαιρέσεις την σημαία τότε εσείς ήσασταν πιο αποτελεσματικοί στο παιχνίδι, αλλά από την άλλη μην ξεχνάτε ότι εκτός τις Ιλιάδας και τις κικίς οι άλλες γυναίκες δεν είχανε το ίδιο θάρρος με όλους εμάς.
Άρα το αποτέλεσμα είναι πιστεύω φυσιολογικό.
Anyway περάσαμε όλοι φανταστικά και ελπίζω σύντομα να ξαναμαζευτούμε για παιχνίδι και ΒΑΨΙΜΟ!!!!
Και μην το ξεχάσω, AFRO είσαι τεράστιος ρε φίλε, μέσα στο πεδίο της μάχης με την φωτογραφική μηχανή χωρίς να παίρνεις χαμπάρι μήπως φας καμία αδέσποτη. Αλήθεια έφαγες καμία?
:
enas tropos iparxi na ma8is an efaga kamia rota pianou tsouzi o kolos tou
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Pokermon
23/10/2006, 11:56
ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΗΡΓΗΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!!!!!!!!:a19:
μηπως δε βαραγες γιατι κολλησε το οπλο σου????????:lol:
τελος παντων...μη ξεχνας οτι εσυ εχεις παιξει πολλες φορες και μπορεις να ελεγξεις τις αντιδρασεις σου ενω εγω εχθες επαιξα για πρωτη φορα...:winka:
σε εβγαλα τελικα ρε εκει που σε ειχα καθηλωσει???????
no hard feelings...:wave2:
Δεν το λέω με κακία η ότι παρεξηγήθηκα, απλά καλό είναι να μαθαίνουμε 2-3 πραγματάκια όταν παίζουμε μεταξύ μας, εξάλλου σοβαρά τώρα σε ξεχώρισα από όλη την ομάδα γιατί έπαιζες με περισσότερο πάθος και φάνηκε από το ντου που μου έκανες ενώ εγώ σε περίμενα. Όσο για το όπλο μου όντως αποδείχτηκε ότι έμεινε από αέρα γιατί πήγα μετά να ρίξω όταν μας χωρίσανε και έκανε σαν να είχε φάει φασολάδα.
Και κάτι άσχετο ρε παιδιά, συνήθως με μια μπουκάλα ρίχναμε τουλάχιστον 600 φορές, εχτές όπως παρατηρήσατε μετά τις 300 κλάνανε τα όπλα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γμτ!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Οι μοναδικές μελανιές που έχω είναι από εκείνο το σημείο!!!!
:lol: :rotflmao: :lol:
Cpt. Haddock
23/10/2006, 12:01
Όσο για τον ποτάμι μη λες για κωλοφαρδία γιατί έφαγα 10 σφεράκια, σηκωνόμουνα όρθιος φώναζα ΕΞΩ από τον πόνο και ο άλλος μου έλεγε ΟΧΙ ΠΑΙΖΕΙΣ και πάλι ξανά τα ίδια με αποτέλεσμα να έχω εγκλωβιστεί, να μην μπορώ να ανταποδώσω τα πυρά και να ξέρω ότι πρέπει να ξανά πονέσω. Πάλι καλά που έσκασε ένα και έφυγα!!!!
Εγώ ρε πούστη μου έφαγα ένα τετοιο πάνω στο λόφο, πόνεσε και, φυσικά, είπα έξω.
Μετά διαπίστωσα οτι ΔΕΝ είχε σκάσει γμτ γμτ :mad: :sad: :a018: :a018: :a018:
Εγώ ρε πούστη μου έφαγα ένα τετοιο πάνω στο λόφο, πόνεσε και, φυσικά, είπα έξω.
Μετά διαπίστωσα οτι ΔΕΝ είχε σκάσει γμτ γμτ :mad: :sad: :a018: :a018: :a018:
την αλλη φορα θα φροντισω να σκασει το σφαιρακι μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: NO MERCY
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
enas tropos iparxi na ma8is an efaga kamia rota pianou tsouzi o kolos tou
θα ποσταρεις καμια φωτο ?? :D
latris mixanis
23/10/2006, 12:20
θα μας δώσει το βράδυ cd
afrotwin
23/10/2006, 12:21
8a fero to vradi to CD na sas to paradoso giati den ksero onomata ke anevaste to esis
den ksero pos 8a to diaxiristite
pantos an do ke lipoun foto 8a tis anevaso ego..:lol:
8a fero to vradi to CD na sas to paradoso giati den ksero onomata ke anevaste to esis
den ksero pos 8a to diaxiristite
pantos an do ke lipoun foto 8a tis anevaso ego..:lol:
μη μου πεις οτι εχεις και πονηρες φωτο που δεν ειναι για δημοσιευση του στυλ κανα κοκκινο στριγκακι για σημαια καταληψης του λοφου απο.......... !!:rotflmao:
Pokermon
23/10/2006, 12:34
Ρε παιδιά ο nostra που είναι? Μήπως δεν πήγε για δουλειά από την κούραση?
ρε ποιανού τσούζει ο κώλος του? Άντε ρε αφρο πες μας!!!!
Πραγματικα ειναι αξιο λογου οτι δεν υπηρξε ουτε στιγμη εκνευρισμος ή αψιμαχια ακομα και με τη φαση που πυροβολησε καποιος μεσα στο σπιτακι πανω στα κοριτσια. Ηθικο διδαγμα να σεβομαστε τα κοριτσια τουλαχιστον στο Paintball γιατι αλλου....!!!:nono: Ηταν παρα πολυ ωραια ολα.Παντα τετοια!!! ΡΕ μηπως ειμαι ο ΣΤΑΛΟΝΕ;:eyepop: :D
Ναι με τις μάσκες θα έχουμε μεγάλη επιτυχία στο να αναγνωρίζουμε φάτσες !!!
afrotwin
23/10/2006, 12:45
agapite file nnniko (me paxi ni)
iparxoun polon idon foto min kolas
ke ton kolo sou na exoume pou leei o logos se foto kalo ine na kseroume oti ine dikos sou
tora an anisixis min perdepsoume ton kolo sou me tin mouri sou
ti na sou po
as min ton perdevame...
CyBeRseXX
23/10/2006, 13:11
na ponao (sxedon pantou) k na exo mia plousia sillogi apo gratsounies alla itan zuper!
Nostra top organotis k o fotografos k olo to team ton 30vale atomon apsogo..
Ante k sto epomeno..:beer:
...το πολυ πολυ να βρουμε καμμια φωτο χωρις μασκα! :winka:
66329
:confused:
...παντως σΕ παει!
:a13:
66330
ο αφρο επι τω εργω...
66331
....μα ακομα να με πετυχουν? τι αλλο πρεπει να κανω? :mad:
66335
afrotwin
23/10/2006, 13:30
:confused:
...παντως σΕ παει!
:a13:
kala me tin maska ime kouklos 8a pao na paro mia na tin forao sinexia...
...ρεεεεεεεεεεε αφεντικο, εγω παραιτουμαι απο κριτης!!!!
τι αλητες ειναι αυτοι οι μηχανοβιοι που μας κουβαληθηκαν σημερις?
μου σπασανε τις 2 προηγουμενες ασπιδες και αυτη ειναι η 3η!
:mad:
66337
kala me tin maska ime kouklos 8a pao na paro mia na tin forao sinexia...
το πριονι μην ξεχασεις, και ετσι δεν θα σε μαρτυρησει κανενας! :winka:
ποιος μ^*%#$@ς πεταει πασχαλιατικα κλουβια αυγα? :mad: :mad: :mad:
66338
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
66340
festonero:
εγω το οφωνο επιασα να τραγουδηΞω λιγο rap και μου ριχνανε αυγα!
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
66342
latris miXanis: εγω εχω κανει μαθηματα νοσοκομας, εχω και πτυχιο για αυτο μην επιμενετε: την πιεση την περνουμε στο δεξι μπρατσο!
:rotflmao: :rotflmao:
66343
vegaskitty: τι λες καλε? εμενα δεν με πετυχαν πουθενα!
66344
lina: κατσε να στειλω ενα sms στην αντιπαλη ομαδα για το σχεδιο της "δικης μου". ειχε δικιο ο pokermon οταν επεμενε να μεινω σε αυτη την ομαδα!
:rotflmao: :rotflmao:
66345
φερτε μου και αλλα φυλλα. με τοση μπογια που εχω φαει, θα τα κολησω πανω μου και θα εχω την καλυτερη καλυψη!
66346
sub_zero:
εγω ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΜΑ δεν την ξαναφοραω!
για ενα στυλ εχω γεννηθει, και αυτη μΕ τα χαλαει ουλα!
66347
nostra:
παλι χαμενος θα βγω αφου ουτε 150 ? δεν εκανα μπανκα...
:sick:
66348
αφρο:
ωπα! τι υποψια θυματα ειναι ολα αυτα τα μαζεμενα? κατσε να τα βγαλω φωτο, για να μην ξεχασω ποιους και ποιες πρεπει να φαω ετσι και μου κανουν την στραβη να μου ριξουν τιποτα εκει μεσα!
66349
εδω παρατηρουμε τον tdaf να δολιοπλοκει με την γεφυρα παλλοντας την, προκειμενου να πεσει η vegaskitty μεσα στο ποταμακι και να λασπωθει... :smilea:
66350
χαχαχαχαχα λε ε λε ε γλεντιαααααααααα
που να μπουν και οι υπολοιπες τι εχει να γινει.............
μπραβο BART οι δικες μου θα ποσταριστουν το απογευμα :wave2:
latris miXanis: και εκει που κοιμομουν κατω απο ενα δεντρο μου την πεσανε οι ινδιανοι...
66353
trooper: τσου-τσου-βρου-τσου!
66354
pac10 + div400: baaaaaaart, βγαλε μας 1 αναμνηστικη φωτο
latris: αν περιμενετε απο τον bart φωτο, θα παρετε τα @@ μου!
66356