View Full Version : ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
το μοντέρνο ποδόσφαιρο παίζεται με κέντρο άμυνας Καψή κύριοι ...τι ακόμα να συνέλθετε απο το σοκ;
Σχολή Ρεχάγκελ, ποιόν άλλο να έπαιρνε ρε παιδιά; οεο;
Μήπως τον Στολτίδη, το Λεοντίου, το Μάτζιο, ή κάποιον άλλο;
Ένα μόνο μας σώζει να Ελληνοποιήσουμε τον Καστίγιο (καλόπαιδο μεν αλλά το ξέρει το τόπι)
ε ρε γλέντια το Σάββατο!!!!!
boos
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από boos
το μοντέρνο ποδόσφαιρο παίζεται με κέντρο άμυνας Καψή κύριοι ...τι ακόμα να συνέλθετε απο το σοκ;
Σχολή Ρεχάγκελ, ποιόν άλλο να έπαιρνε ρε παιδιά; οεο;
Μήπως τον Στολτίδη, το Λεοντίου, το Μάτζιο, ή κάποιον άλλο;
Ένα μόνο μας σώζει να Ελληνοποιήσουμε τον Καστίγιο (καλόπαιδο μεν αλλά το ξέρει το τόπι)
ε ρε γλέντια το Σάββατο!!!!!
boos
καλά και εσύ περιμένεις να δεις από την Ελλάδα μοντέρνο ποδόσφαιρο???:lol: :lol: :lol: :lol:
εντάξει το ότι ο Ρεχάγκελ είναι κολλημένος και δογματικός το ξέρουμε αλλά όχι κ να πιστεύουμε ότι αμα αλλάξοθμε προπονητή θα παίξουμε μοντέρνο ποδόσφαιρο...
αγαπητέ φίλε,
εγώ σχολιάζω την κατάντια μας στο ποδόσφαιρο γιατί δεν μας έμεινε και τίποτε άλλο, πίστευα ότι τουλάχιστον η εθνική θα ήταν το κάτι άλλο.
Δεν έχω κάτι με το κο Ρεχάγκελ ..
άλλωστε η Εθνική είναι και δική μου υπόθεση .Η μεγάλη διαφορά έιναι ότι εγώ είμαι Έλληνας (άρα για την ομάδα της χώρας μου λέμε) και αυτός Γερμανός!!
boos
Θα παιξει και ο τσαρτας!!!!!!!!!!!
...και ο Τσιαντάκης...
:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από boos
αγαπητέ φίλε,
εγώ σχολιάζω την κατάντια μας στο ποδόσφαιρο γιατί δεν μας έμεινε και τίποτε άλλο, πίστευα ότι τουλάχιστον η εθνική θα ήταν το κάτι άλλο.
Δεν έχω κάτι με το κο Ρεχάγκελ ..
άλλωστε η Εθνική είναι και δική μου υπόθεση .Η μεγάλη διαφορά έιναι ότι εγώ είμαι Έλληνας (άρα για την ομάδα της χώρας μου λέμε) και αυτός Γερμανός!!
boos
κοίτα να δείς όταν το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι περασμένων δεκαετιών δεν θεωρώ την Εθνική καθόλου δική μου υπόθεση....το βλέπω σαν ένα ακόμα αρνητικό στοιχείο της Ελλάδας
και συνήθως προσπάθω να στέκομαι στα θετικά...ειδικά όταν τα αρνητικά δεν παιρνούν από το χέρι μου να τα αλλάξω
dukeandthecity
05/10/2006, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
κοίτα να δείς όταν το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι περασμένων δεκαετιών δεν θεωρώ την Εθνική καθόλου δική μου υπόθεση....το βλέπω σαν ένα ακόμα αρνητικό στοιχείο της Ελλάδας
και συνήθως προσπάθω να στέκομαι στα θετικά...ειδικά όταν τα αρνητικά δεν παιρνούν από το χέρι μου να τα αλλάξω
IDIIIIIIIIIII ... πελάτης :wave2: :lol: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
IDIIIIIIIIIII ... πελάτης :wave2: :lol: :wave2:
φώναξες τον μπαμπά σου να μου την πει?
dukeandthecity
05/10/2006, 14:43
φώναξες τον μπαμπά σου να μου την πει?
κουλη, αν κανεις χιουμορ βαλε και κανα εμοτικον. Αν παλι δεν κανεις τραβα αλλου για παρηξηγησεις δεν εχω κεφια σημερα.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
κουλη, αν κανεις χιουμορ βαλε και κανα εμοτικον. Αν παλι δεν κανεις τραβα αλλου για παρηξηγησεις δεν εχω κεφια σημερα.:wave2:
αν θες να κάνεις χιούμορ να μην δίνεις απάντηση στο post μου με προτάσεις που απευθύνονται σε άλλους.....κάνε παράθεση χωρίς να απαντάς σε εμένα
όσο για το αν εχεις όρεξη στα τέτοια μου,..,...μην απαντας αν δεν έχεις όρεξη
ΕΛΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΦΑΠΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χαλαρωστε ρεεεεε για ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΜΕ (δηλ του πουτσου, για γελια κτλ)....
dukeandthecity
05/10/2006, 15:23
αν θες να κάνεις χιούμορ να μην δίνεις απάντηση στο post μου με προτάσεις που απευθύνονται σε άλλους.....κάνε παράθεση χωρίς να απαντάς σε εμένα
όσο για το αν εχεις όρεξη στα τέτοια μου,..,...μην απαντας αν δεν έχεις όρεξη
θα λάβω σοβαρά υπόψη μου τις υποδείξεις σου.
εδιτ: οσο για τα τετοια σου δεν κανω σχολιο προς το παρών.