PDA

View Full Version : ΣΒΗΣΙΜΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

gianniotis
05/10/2006, 10:45
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΩ ΚΑΙΡO ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΚΑΝΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΝΑ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ...
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ.
ΕΙΝΑΙ VSTROM 650 Κ5 ΜΕ 7100 ΧΛΜ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

gazoros
05/10/2006, 12:08
Απενεργοποίησε τον συναγερμό σου αν έχεις και ίσως δεις την ομαλη λειτουργεία που αναζητάς.
Πιθανόν κάτι δεν πάει καλά με τον συναγερμό, ( είχα τα ιδια συμπτώματα και λύση δόθηκε όπως είπα παραπάνω ).
Επισκευή, service στον συναγερμό και βλέπεις.
αυτά..

gianniotis
05/10/2006, 12:16
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ...
ΕΧΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ.

Nik0s
05/10/2006, 12:18
Ανέβασε λίγο το ρελαντί σου.

Vasilis_Strom
05/10/2006, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Ανέβασε λίγο το ρελαντί σου.

:a013:

Από τα γνωστά “προβλήματα” στα 650

Ανέβασε το ρελαντί σου στις1350-1450 στροφές και θα είσαι ok

GIXXERAKIAS
05/10/2006, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από gianniotis
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ενταξει για το σβησιμο το πιο πιθανο ειναι να θελει της δωσεις λιγο ρελαντι.το φτερνισμα ρε παιδια που κολαει:eyepop: :eyepop: :eyepop: Γρηγορα στο γιατρο θεραπεια με 100αρα για ενα μηνα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tropeas
05/10/2006, 13:13
Είναι χαρακτηριστικός ήχος που κάνουν όλα τα injection στο σβύσιμο...
Αν κάνει ένα search θα βρεί πολλά αλλά δεν... :rolleyes: :D

costas81
05/10/2006, 13:43
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

κανε ενα search και θα βρεις πολλες συζητησεις!
και καλο ειναι οταν δεν ξερουμε σιγουρα κατι να μην πεταμε πραγματα στην τυχη!

Κανε και ενα ρυθμισμα στις πεταλουδες και θα δεις!

Nik0s
05/10/2006, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
κανε ενα search και θα βρεις πολλες συζητησεις!
και καλο ειναι οταν δεν ξερουμε σιγουρα κατι να μην πεταμε πραγματα στην τυχη!

Κανε και ενα ρυθμισμα στις πεταλουδες και θα δεις!

.........είπε ο άνθρωπος με 7.150 ποστ στα Ανέκδοτα..... :D

david
06/10/2006, 17:08
Το ίδιο κανει και σε μενα.Εχω το 650 καπου στα 5000 χιλ και εδω και κανα μηνα εχουν αρχισει κατι σβησιματα.
Παραδειγμα ξεκιναω πρωι να παω στη σχολη,ε δε μπορω να πω οτι τη ζεσταινω κιολας,και με το που βαζω την πρωτη μου σβηνει!Μετα ολα οκ.Πολλες φορες μου εχει σβησει και στο φαναρι,αλλες φορες αφου σταματησα στο περιπτερο ε παω να τη βαλω μπροστα να φυγω και με το που βαζω πρωτη σβηνει.
Το περιεργο ειναι οτι αυτο δεν το εκανε παλιοτερα,που να πεις οτι εκανα τοτε κανω και τωρα.
Α,αλλη φορα ξεκιναω ωραια βαζω πρωτη και με το που βαζω τη δευτερα παρε σβησιμο.
Δε μπορω να καταλαβω!εν τω μεταξυ ολα αυτα μια γινονται μια δε γινονται.τι να πω?
Αν εχει καποιος τη λυση.....

costas81
10/10/2006, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
.........είπε ο άνθρωπος με 7.150 ποστ στα Ανέκδοτα..... :D

και?

Vezouvios
10/10/2006, 16:05
Εγω να πω κατι?Γιατι δεν επισκευεσε την αντιπροσωπεια για εναν ελεγχο στον εγκεφαλο!!!:)

costas81
10/10/2006, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
Εγω να πω κατι?Γιατι δεν επισκευεσε την αντιπροσωπεια για εναν ελεγχο στον εγκεφαλο!!!:)

Σωστος φιλε μου βεζ!

Harrys
11/10/2006, 10:56
Εχω το Κ4 και μου το έκανε (χειμώνα).Ο μηχανικός μου ανέβασε το ρελαντί στις 1150 στροφές και μου ρύθμισε κ κάτι άλλο που δεν θυμάμαι.Τώρα έχει να μου σβήσει 1,5 χρόνο περίπου. Άν δεν βγάλεις άκρη να σου δώσω τηλ να πας είναι στη Ν. Σμύρνη!

ajiouto
11/10/2006, 13:05
to ekane k se mena...mou eipan oti einai arythmia ston psekasmo...me to service perase,k to ksanaemfanizei twra,pou to relanti mou einai pesmeno gyrw stis 900 strofes,k to kanei mono stin ekkinisi,an den tin exw zestanei...
ep'eukairias...kserei kaneis tipota gia flasakia imitation...?

Harrys
12/10/2006, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από ajiouto
to ekane k se mena...mou eipan oti einai arythmia ston psekasmo...me to service perase,k to ksanaemfanizei twra,pou to relanti mou einai pesmeno gyrw stis 900 strofes,k to kanei mono stin ekkinisi,an den tin exw zestanei...
ep'eukairias...kserei kaneis tipota gia flasakia imitation...?
Έψαχνα πριν μήνες όταν μου έσπασε το δικό μου κ δεν υπάρχει τίποτα που να κουμπώνει απόλυτα.Άν προσέξεις είναι λοξά βαλμένα στο ferrying κ μόνο τα original ταιριάζουν. Δοκίμασα να βάλω imitation δεν κουμπώνανε κ είχαν φορά προς τα κάτω.Συν τοις άλλοις με τους κραδασμούς τα imitation κόβονται σιγά σιγά...Άν ψάξεις κ βρείς κάτι που να είναι ίδιο σε σχήμα να το postareis:smilea:

gianniotis
13/10/2006, 13:17
ΑΡΧΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΩΝ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΥΘΗΚΕ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΣΤΙΣ 1150 ΣΤΦ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟΥ FORUM ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΤΑΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ... ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Vasilis_Strom
13/10/2006, 15:40
ΑΡΧΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΩΝ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΥΘΗΚΕ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΣΤΙΣ 1150 ΣΤΦ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟΥ FORUM ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΤΑΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ... ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Το ρελαντί σου εξακολουθεί να είναι χαμηλά, σύμφωνα με το manual πρέπει να είναι 1200 σαλ – 1400 σαλ εγώ το έχω περίπου 1350 σαλ και δεν έχει κάνει τσαφ εδώ και πολλούς μήνες.

david
13/10/2006, 22:54
τελικα κι εγω ανεβασα το ρελαντι και το προβλημα λυθηκε.Το πηγα στα 1300 περιπου και πεταει!!
:eyepop: