View Full Version : MotoGP 2007 Schedule - πρόγραμμα αγώνων
Μπορεί να είναι λίγο νωρίς αλλά κάποιοι κάνουν απο τώρα τα σχέδια για τις εξορμήσεις για του χρόνου, μιας και το χρήμα δεν έρχεται απο την μια στιγμή στην άλλη... ;) :D
Ορίστε λοιπόν το πρόγραμμα αγώνων του 2007 για το MotoGP... :wave2: :beer:
64245
lampros_fazer
05/10/2006, 14:54
Σε έχω προλάβει (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=27549) κανά μήνα.. :lol::lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Σε έχω προλάβει (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=27549) κανά μήνα.. :lol::lol:
ναι αλλα σηματακι δεν εβαλες οποτε.....
:alien: :alien: :look:
Alki_Viades
05/10/2006, 15:27
Δε θα ηταν υπεροχα αν κλεισουμε απο τωρα εισιτηρια για πλοιο 3-5 ιουνιου 07 και μας ερχοταν εξευτελιστικα φτηνα?????
:D :a2: :a32:
:a9:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Δε θα ηταν υπεροχα αν κλεισουμε απο τωρα εισιτηρια για πλοιο 3-5 ιουνιου 07 και μας ερχοταν εξευτελιστικα φτηνα?????
:D :a2: :a32:
:a9:
Mmmm , δεν θα ταν άσχημα αφού οι πιο πολλοί αγώνες τις Ευρώπης είναι τον Ιούνιο (ανεξαρτήτως κόστους και χρημάτων) να πέρναμε μια άδεια έναν μήνα και να ξεκινάγαμε αρχικά προς Mugello, μετά να κάναμε ένα ταξιδάκι χαλαρά προς Ισπανία, μετά τσουπ μια απάνω στην Βρετανία, εεεε τι σου είναι η Ολλανδία ? λίγο ποιο δεξιά βέβαια αν δεν τέλειωνε η άδεια μας για μερικές μέρες μετά η Γερμανία είναι δίπλα και λίγο πιο χαμηλά... :lol: :lol: :lol: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Mmmm , δεν θα ταν άσχημα αφού οι πιο πολλοί αγώνες τις Ευρώπης είναι τον Ιούνιο (ανεξαρτήτως κόστους και χρημάτων) να πέρναμε μια άδεια έναν μήνα και να ξεκινάγαμε αρχικά προς Mugello, μετά να κάναμε ένα ταξιδάκι χαλαρά προς Ισπανία, μετά τσουπ μια απάνω στην Βρετανία, εεεε τι σου είναι η Ολλανδία ? λίγο ποιο δεξιά βέβαια αν δεν τέλειωνε η άδεια μας για μερικές μέρες μετά η Γερμανία είναι δίπλα και λίγο πιο χαμηλά... :lol: :lol: :lol: :beer: :wave2:
μη με κολαζεις λαμπρο, μη με κολαζεις
στο τσακ ειμαι να κανω ακριβως αυτο του χρονου και να χεσω σπιτια, σχολες, σχολεια και αλλα πολλα πολλα.....:sad: :sad:
τι ευκολα που ειναι ολα....οταν δεν τα κανεις τελικα...
H.A.Balafoutre
05/10/2006, 18:20
Έ ρε γμτ. Μόλις είδα το post με τους αγώνες αυτό ήρθε κατευθείαν στο μυαλό μου.
Αλλά.....γενικά δεν πιστεύω στα είδωλα.:sad: :sad: :sad:
Alki_Viades
05/10/2006, 18:24
...βέβαια αν δεν τέλειωνε η άδεια μας για μερικές μέρες μετά η Γερμανία είναι δίπλα και λίγο πιο χαμηλά... :lol: :lol: :lol: :beer: :wave2:
Μπα μωρε, δε θα ειχαμε προβλημα με την αδεια αφου για να εχεις αδεια χρειαζεσαι και δουλεια να σου δωσουν την αδεια, οποτε που λες θα γινομαστε κι εμεις ενα με το τσιρκο που λεγεται moto gp και θα ζητιανευαμε στα padock και τις κερκιδες για ψωμι, βενζινη και εισιτηρια! :rotflmao:
Εκτος βεβαια αν καποιος παιζει κανενα οργανο (μουσικο) οποτε τη βγαλουμε πιο ανετα αν και βεβαια στην ολλανδια οτι οργανο και να παιζεις χαμενος δεν πας :a01:
Alki_Viades
05/10/2006, 18:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Αλλά.....γενικά δεν πιστεύω στα είδωλα.:sad: :sad: :sad:
Ουτε κι εγω, αλλα πιστευω στο απιστευτο θεαμα!!!! :a08: :a08: :a08: :a08:
vassilis88
05/10/2006, 22:25
18 αγωνες!!κ το misano!!:beer:
εγω πιθανως αν πανε ολα καλα θα παω διακοπες πραγα βουδαπεστη τον αυγουστο κ μαντεψτε με τι θα τις συνδιασω!!!:D :D
Εγω σκεφτόμουν αρχικά Για μια Τουρκία νωρίς... και λέω ήδη να ξεκινήσω να διαβάσω όσους πήγανε φέτος και να ετοιμάζω χάρτες κλπ..και βλέπουμε...
εκτος και αν κάτσει Λόττο και κάνουμε πάνω απο 1 μες τον Ιούνιο... ακους Δημήτρη? να δούμε ποια...
ή Muggelo + Catalonia
ή Domington + Assen
ή Assen + Sachsering (που είναι και το πιο πιθανό...) :rolleyes:
vassilis88
05/10/2006, 23:17
μπα,δε λεει να χασετε το μουτζελο!ειδικα τωρα που αλλαξε το ασσεν κ δεν ειναι οπως παλια!μουτζελο+καταλονια να πατε που θα κερδισει κ ο ροσσι κ τους 2 πιθανοτατα!
panayiotis
05/10/2006, 23:48
anybody for valencia 2006;;;;;
panayiotis
05/10/2006, 23:58
:beer:
64285
panayiotis
06/10/2006, 00:01
:smokin:
64286
H.A.Balafoutre
06/10/2006, 00:25
Εγω σκεφτόμουν αρχικά Για μια Τουρκία νωρίς... και λέω ήδη να ξεκινήσω να διαβάσω όσους πήγανε φέτος και να ετοιμάζω χάρτες κλπ..και βλέπουμε...
εκτος και αν κάτσει Λόττο και κάνουμε πάνω απο 1 μες τον Ιούνιο... ακους Δημήτρη? να δούμε ποια...
ή Muggelo + Catalonia
ή Domington + Assen
ή Assen + Sachsering (που είναι και το πιο πιθανό...) :rolleyes:
Μην χαλάτε τα λεφτουδάκια σας για τουρκία.....ακούστε με εμένα που σας λέω..........
Όλα τα άλλα είναι πιο κ@βλα.
vassilis88
07/07/2007, 19:00
γιατι δν ερχεστε κ μισανο που ειναι διπλα?:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
γιατι δν ερχεστε κ μισανο που ειναι διπλα?:D πλερώκεις???
γιατί Βαλένθια θα έιναι το τελείωμα το Πρωταθλήματος ,
είναι Ισπανία που θέλω να κάνω μια βόλτα για αρχή...
και είναι αρκετά μακρυά ώστε και να έχω λεφτά και να το προγραμματίσω!
Απο κάτω φαίνονται οι θέσεις και τα κόστη τους...
95790