View Full Version : Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (pnvd)
Μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).
Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.
Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:
- Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών
- Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση
Επίσης, κάθε νομοθεσία, που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους.
Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο οφείλει να αντιταχθεί στην νομιμοποίηση αυτού του πολιτικού κόμματος.
Η Φινλανδία, έχοντας την Προεδρία της Ε.Ε. πρόκειται να....
Περισσοτερα θα διαβασετε _ΕΔΩ_ (http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=50&newid=11) :yuck: :a57:
adam_tsouk
05/10/2006, 15:21
καπου εχει ξαναζητηθητει...
τι να τους πει; (κάνεις)
θα το πω με χιουμορ αλλα ειναι σοαβαρο το πραγμα...
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΗΔΗΞΩ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ?????
απανταω και μονος μου:
ναι γιατι ηδη το κανει ο ιδιος....
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ :yuck: :yuck: :yuck:
DrIoannis
05/10/2006, 15:47
Αίσχος αίσχος:a016: :a06:
Αισχος και ντροπη.................στις ιδεες τους.
Τωρα για τη νομιμοποιηση του κομματος νομιζω οτι ειναι αυτονοητο.
soundstorm
05/10/2006, 21:44
Ας ριξει καποιος ενα γαμη...ι σε ολους αυτους να δεις για ποτε αλλαζουν τη νοοτροπια τους.Ανθρωποι σου λεει μετα....Κρεμαλα ρε στα παλιο κοπροσκυλα.
Σας ξεφυγε ομως το αλλο που θελουν να περασουν μετα... την νομιμοποιηση της κτηνοβασιας(!)
Μαλιστα... ωραια...
αφηνουμε το λυκοσκυλο και πιανουμε το δωδεκαχρονο...
Παιδικη χαρα "ο Ποθος"! :bawl:
Αλλα θα μου πειτε χρονια και χρονια λειτουργουν νομιμα εκκλησιες του Σατανα (πχ Λονδινο,Φλοριντα) στα κουταβακια και τα παιδακια θα κολωσουνε ορισμενοι...?
Αι στο διαλο να πανε :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από a$wto$
.................................
Αλλα θα μου πειτε χρονια και χρονια λειτουργουν νομιμα εκκλησιες του Σατανα (πχ Λονδινο,Φλοριντα) στα κουταβακια και τα παιδακια θα κολωσουνε ορισμενοι...?
Αι στο διαλο να πανε :mad:
Εδω λειτουργουν ΝΟΜΙΜΑ καμμια χιλιαδα εκατομμυρια (τουλαχιστον) απο εκκλησιες του Ταοϊσμου, Βουδισμου, Μουσουλμανισμου, Καθολικισμου κ.λ.π. ... :(
Στις 2-3 του Σατανα θα κολλησουμε ? :sick:
Εγω λεω να τις παρουμε αμπαριζα και να τις καψουμε ΟΛΕΣ !!! :wacko:
Ειπαμε!
Απο τα 6,5 δισεκατομμυρια (να το γραψω και με αριθμους? Να το γραψω ... 6.500.000.000!) κεφαλια σ' αυτον τον ντουνια, ΜΟΝΟ τα 120 εκατομμυρια των Ορθοδοξων Χριστιανων (μετα την καταρευση των Ανατολικων καθεστωτων και μετρωντας και Ρωσσους, Βουλγαρους, Σερβους, Ρουμανους κλπ) εχουν ΔΙΚΙΟ και γνωριζουν την πραγματικη "αληθεια" !!! :winka:
Φωτια και τσεκουρι στους απιστους μωρε ... Φωτια και τσεκουρι !!! :p
:lol: :rotflmao: :lol:
Cpt. Haddock
06/10/2006, 12:54
γιατί να μη λειτουργούν;
σε ένα μύθο βασίζονται κι αυτές, όπως και οι υπόλοιπες εκκλησίες
όποιος θέλει, τις πιστεύει και πάει
:wave2:
Εμένα θα μΕ πείτε κάτι άλλο ...???
Κάνει ή δεν κάνει να πηδάμε κατσίκες ???
(σοβαρά ρωτάω...):smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εμένα θα μΕ πείτε κάτι άλλο ...???
Κάνει ή δεν κάνει να πηδάμε κατσίκες ???
(σοβαρά ρωτάω...):smokin:
εν κινήσει ή εν στάσει; :confused:
Απαγορεύεται λέμε ρε όλδμαν!!! Κυκλοφορεί και χλαπάτσα λέμεεεεεεεεεε :D
Πάντως μέσα κι εγώ crs! Φωτιά στους αλλόθρησκους!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao:
ΕΠΙΣΗΣ:
- κάψουμε τους ομοφυλόφιλους! (που μεχρι και πριν λίγα χρόνια ο Π.Ο.Υ. τους θεωρούσε ασθενείς!) :rotflmao:
- να κάνουμε κόμμα για να προωθήσουμε ΝΕΟ όριο ενηλικίωσης! (όχι τα 12 αλλά τα 35, γιατί βρίσκουμε ανήλικους ακόμα και στα 40) :rotflmao:
- να κάψουμε όλα τα αρχαία κείμενα σχετικά με τις πρακτικές των παλιών καιρών (οι εργαζόμενες στα πορνεία της αρχαίας Αθήνας ήταν ~12 ετών - Άσε τι σήμαινε εκπαίδευση νέων στην αρχαία Σπάρτη!)
αφού γίνουν αυτά, εγώ πάω Αγγλία να γίνω μέλος της θρησκείας JEDI KNIGHTS (επίσημη και αυτή) γιατί γουστάρω.
Εναλλακτικά, να μαζέψω άλλους 19999 χονδάκηδες άγγλους και να κάνουμε νέα θρησκεία. (Η αγγλικη νομοθεσία έχει όριο το 20000 για να σε αναγνωρίσει!)
Θυμίζω ότι εδώ είναι moto.gr και συνεπώς το θρεντ σύντομα παίζει να πάει στις διαμάχες! :p
mats8282
06/10/2006, 13:19
Αηδια :yuck: :yuck:
Εστειλα email ψηφου μεσω απο το χαμογελο του παιδιου.
Αντι να λετε για κατσικες και τετοια καντε το και εσεις.Ειναι σοβαρο το θεμα........
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Αηδια :yuck: :yuck:
Εστειλα email ψηφου μεσω απο το χαμογελο του παιδιου.
Αντι να λετε για κατσικες και τετοια καντε το και εσεις.Ειναι σοβαρο το θεμα........
Υπαρχει κι αλλο thread (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=29135) με το ιδιο θεμα, που εκει το πηραμε λιγο πιο σοβαρα ... :wacko:
Ζητω οι "Honda - Jedi Knights" !!! :a08:
alximistis
06/10/2006, 13:33
Ρε μην το ξεφτιλίζετε το θέμα!!!
Είναι πολύ σοβαρό, πιο σοβαρό ακόμη κι απ' ότι φαίνεται.
Γιατί τη νομιμοποίηση του κόμματος δεν την έκανε το ολλανδικό κράτος μόνο!!! Αυτό είναι το ζήτημα!!! ΑΝ την έκαναν μόνο αυτοί πάει στο διάολο... είχαμε να πολεμήσουμε μόνο αυτούς και την κυβέρνησή τους.
Τώρα όμως η νομιμοποίηση έρχεται μέσα από το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ της Χάγης!!!!!
Είναι το ίδιο όργανο το οποίο μπορεί να επιλύσει διαφορές μεταξύ κρατών να επιλυθεί για θέματα μειονοτήτων κλπ.
Το κατανοούμε τι λέμε;
Το Διεθνές Δικαστήριο επέτρεψε να λειτουργήσουν αυτά τα ανθρωπάρια!!!!!!
Τότε τι κάνουνε υποτίθεται αγώνες και πόλεμο ενάντια στην παιδική πορνογραφία κι εκμετάλλευση;
Τι αηδία είναι αυτή!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Υπαρχει κι αλλο thread (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=29135) με το ιδιο θεμα, που εκει το πηραμε λιγο πιο σοβαρα ... :wacko:
Ζητω οι "Honda - Jedi Knights" !!! :a08:
Honda - Master Yoda καλύτερα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ρε μην το ξεφτιλίζετε το θέμα!!!
........................
Ειτε εσυ εχεις μπλεξει τα "θεματα", ειτε κατι παθανε τα Ελληνικα μου ... :winka:
Cpt. Haddock
06/10/2006, 13:37
Στέλιο, μπερδεύεις δύο διαφορετικά θέματα...
άλλο πράγμα η νομιμοποίηση η όχι της ερωτικής πράξης και άλλο η εκμετάλλευσή της.
Η σεξουαλική εκμετάλλευση, η μαστρωπεία, η σωματεμπορία (ελληνιστί trafficking :sick: ) είναι παράνομα. Το σεξ όχι.
alximistis
06/10/2006, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στέλιο, μπερδεύεις δύο διαφορετικά θέματα...
άλλο πράγμα η νομιμοποίηση η όχι της ερωτικής πράξης και άλλο η εκμετάλλευσή της.
Η σεξουαλική εκμετάλλευση, η μαστρωπεία, η σωματεμπορία (ελληνιστί trafficking :sick: ) είναι παράνομα. Το σεξ όχι.
Τι λες ρε καπετάνιε;;;;
Το σεξ με ανηλίκους δεν είναι παράνομο;;;;;;
Δηλαδή αν εγώ πάω με ένα 15άχρονο δεν θα έχω κυρώσεις από το νόμο;;;
afrotwin
06/10/2006, 13:39
diladi ena mpourdelo me kotes pou 8elo na ftiakso na min to kano lete e?:look: :look:
ke gia tous vlakes pou den katalavan
enoo oti 8a erxonte i vlaxi anomalares apo ta xoria tous ke 8a pidane kotes
ke oxi na fernoun tous kokores tous na ksedosoun
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
06/10/2006, 13:39
Ειτε εσυ εχεις μπλεξει τα "θεματα", ειτε κατι παθανε τα Ελληνικα μου ... :winka:
Δεν έχω μπλέξει καθόλου τα θέματα! Για τα ελληνικά σου απ' ότι βλέπω μια χαρά είναι...
αυτό που έγραψα το έβαλα επειδή ξαφνικά είδα κάτι για σατανισμό και μετά για τις υπόλοιπες θρησκείες και μετά χιουμοράκι γύρω από αυτό...
άλλο δεν είναι το θέμα εδώ;;;
afrotwin
06/10/2006, 13:40
Τι λες ρε καπετάνιε;;;;
eksartate an se pidisi to 15xrono oxi....
Δεν έχω μπλέξει καθόλου τα θέματα! Για τα ελληνικά σου απ' ότι βλέπω μια χαρά είναι...
αυτό που έγραψα το έβαλα επειδή ξαφνικά είδα κάτι για σατανισμό και μετά για τις υπόλοιπες θρησκείες και μετά χιουμοράκι γύρω από αυτό...
άλλο δεν είναι το θέμα εδώ;;;
"Αφορμης δοθεισης" ξεκινησε ...
Ενω πιο πανω ειπα οτι :
...........................
Καθε ποτε γλεπς? :dizzy:
Cpt. Haddock
06/10/2006, 13:44
Τι λες ρε καπετάνιε;;;;
Ρε μη βιάζεσαι. Διάβασε. Έγραψα εγώ για ανήλικους;
Είπα να μην μπλέκεις το σεξ αυτο καθεαυτό με τις παράνομες δραστηριότητες γύρω απο αυτό.
Στο θέμα των ορίων τώρα...
Σε ΟΛΑ τα θέματα τα όρια τίθενται κατα καιρούς και αναθεωρούνται. ΠΧ αν είσαι θρησκευόμενος (όλων των θρησκειών :yuck: ) το "νόμιμο" όριο για σεξ είναι μετά το γάμο
Παλιότερα τα κοριτσάκια τα παντρεύανε στα 12-14...στα 15 ήταν ήδη μητέρες :sick:
Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα είναι η σεξουαλική εκμετάλλευση (ανηλίκων και ενηλίκων)
είναι έγκλημα το να βιάσεις κάποιον είτε είναι 2, είτε 8 είτε 18 είτε 80...
για τις κατσίκες ακόμα χειρότερα μια και δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους σε δικαστήρια :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
eksartate an se pidisi to 15xrono oxi....
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
Τι μαλακα ειναι ...
Τι λες ρε καπετάνιε;;;;
Και τώρα αρχίζει η κουβέντα:
16 είναι όμως νομιμο
σε άλλες χωρες ειναι 18
ισως αλλου να παιζει και 21
και τέλος πάντων, αφου εδώ έιναι νομιμο το 16, γιατι να μην ειναι το 15
και μετά έρχεται η κολοκυθιά....................
και τέλος πάντων, ποιος κάνει το νόμο? :D
alximistis
06/10/2006, 13:47
"Αφορμης δοθεισης" ξεκινησε ...
Ενω πιο πανω ειπα οτι :
Καθε ποτε γλεπς? :dizzy:
Ρε συ σου είπα ότι εσύ το ξεκίνησες ή σου έριξα φταίξινο γιατί και καλά η κουβέντα πήγε αλλού;
Είδα πως ξεκίνησε το ποστ είδα τα ενδιάμεσα ποστάκια και λέω δεν είναι αυτό το θέμα μας! Και έγραψα αυτό που είδες. Ποιο το τρομερό;;;
Χρηστάκη... την ξέρεις την παροιμία που λέει τσακώνεσαι γείτονα στο ατσάλι στέκομαι;;;;;
Μήπως σου θυμίζει κάτι;;;
(Το τσακώνομαι το βάζω λόγω παροιμίας)...
Τι λες ρε καπετάνιε;;;;
Αυτοι λοιπον αγωνιζονται να παει το οριο στο 12 πχ, για να ΜΗΝ εχεις (εχουν) προβλημα ...
Ασχετα με το αν συμφωνω εγω ή οχι (που ΔΕΝ συμφωνω για ιατρικους λογους) εχουν δικαιωμα να κανουν τον οποιονδηποτε αγωνα τους !
afrotwin
06/10/2006, 13:47
Είπα να μην μπλέκεις το σεξ αυτο καθεαυτό με τις παράνομες δραστηριότητες γύρω απο αυτό.
Σε ΟΛΑ τα θέματα τα όρια τίθενται κατα καιρούς και αναθεωρούνται. ΠΧ αν είσαι θρησκευόμενος (όλων των θρησκειών :yuck: ) το "νόμιμο" όριο για σεξ είναι μετά το γάμο
Παλιότερα τα κοριτσάκια τα παντρεύανε στα 12-14...στα 15 ήταν ήδη μητέρες :sick:
είναι έγκλημα το να βιάσεις κάποιον είτε είναι 2, είτε 8 είτε 18 είτε 80...
για τις κατσίκες ακόμα χειρότερα μια και δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους σε δικαστήρια :wacko:
kala re malakas ise
8es na viasis 80ares?
pes mou pou na fero ta poulman me daftes na viazis oso 8es re...
:rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
06/10/2006, 13:49
pes mou pou na fero ta poulman me daftes na viazis oso 8es re...
άσε και πετύχαμε 2 πούλμαν με τέτοιες που γύριζαν από εκείνον εκεί τον παπά στη Λαμία (πως τον λένε) που δεν σάπιζε λέει
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
γέμισε ο Λεβέντης μαυροφορούσες :eek: :bigcry: :bigcry: :uplate:
Ρε συ σου είπα ότι εσύ το ξεκίνησες ή σου έριξα φταίξινο γιατί και καλά η κουβέντα πήγε αλλού;
Είδα πως ξεκίνησε το ποστ είδα τα ενδιάμεσα ποστάκια και λέω δεν είναι αυτό το θέμα μας! Και έγραψα αυτό που είδες. Ποιο το τρομερό;;;
Χρηστάκη... την ξέρεις την παροιμία που λέει τσακώνεσαι γείτονα στο ατσάλι στέκομαι;;;;;
Μήπως σου θυμίζει κάτι;;;
(Το τσακώνομαι το βάζω λόγω παροιμίας)...
Ειπα εγω, οτι ειπες εσυ, οτι ειπα εγω, οτι ειπες εσυ οτι εγω το ξεκινησα το θεμα? :dizzy: :uplate: :hypnotize
Χανουμε απ' ολες τις παντες μΕ φαινεται ... :lol:
Ξερω ΠΟΛΛΕΣ χιλιαδες παροιμιες, αλλα αυτην συγκεκριμενα ουτε την ξερω, ουτε την εχω ξανακουσει και ΟΥΤΕ την καταλαβα οφειλω να πω ... :sick:
Ειναι κακο αυτο γιατρε μου? Θα ζησω? :look:
:lol: :rotflmao:
Τωρα μιας και το πιάσαμε το θέμα...
Τρέχουμε να ψηφίσουμε για το PNVD...
αλλά με τους γάμους των τσιγγάνων, εδώ στα μέρη μας, από τα 12-14 δεν έχουμε πρόβλημα?!
άσε και πετύχαμε 2 πούλμαν με τέτοιες που γύριζαν από εκείνον εκεί τον παπά στη Λαμία (πως τον λένε) που δεν σάπιζε λέει
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
γέμισε ο Λεβέντης μαυροφορούσες :eek: :bigcry: :bigcry: :uplate:
Και τις βιασατε ??? :eek: :eyepop:
afrotwin
06/10/2006, 13:53
ego opos to vlepo prepi na apopinikopioi8i o erotas metaksi ton ilikion
ego diladi pou sta 12 imoun erotevmenos me mia fili tis manas mou kamia 30 xronon ke ipefera apo erota gia parti tis giati i kinonia na to vlepi kako ani8iko aniso ke ala sinafi...
elef8eria re
tora to 8ema tou viasmou ine alo ke opios 8eli ton viazo gia na kseri ti leei..
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
αλλά με τους γάμους των τσιγγάνων, εδώ στα μέρη μας, από τα 12-14 δεν έχουμε πρόβλημα?!
Αυτοι ειναι ΝΟΜΙΜΟΙ ρεεε ...
Δωσανε αδεια οι μπαμπαδομαμαδες ... :p
alximistis
06/10/2006, 13:54
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
είναι [B]έγκλημα το να βιάσεις κάποιον είτε είναι 2, είτε 8 είτε 18 είτε 80...
Λοιπόν... θα αντιγράψω το Χρηστάρα!!!
Ή εγώ δεν καταλαβαίνω ελληνικά ή κάποιοι εδώ με μπερδεύετε!!!
Τι θα πει δεν μίλησα για ανήλικους;;;;;;;
Αφού ρε Ηλία το θέμα μας ΑΥΤΟ είναι!!! Η συγκεκριμένη απόφαση που πάρθηκε από το διεθνές διακαστήριο!!!
Δεν κάνουμε γενική κουβέντα για το σεξ ούτε για το βιασμό!!!
Η απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου αναγνωρίζει το δικαίωμα να υπάρχει κόμμα παιδοφίλων.
Το συγκεκριμένο κόμμα ζητεί να μπορεί να υπάρχει σεξουαλική επαφή ανάμεσα σε έναν ενήλικο και έναν ανήλικο από την ηλικία των 12!!!!! Από τα δώδεκα δηλαδή ζητάνε να μπορούν να πηδήξουν!!!!!!
Τι σχέση έχουν τα κοριτσάκια που τα παντρεύανε από τα 14; Ίδιες κοινωνίες; Ίδιες εποχές;;;
Και σαφώς είναι έγκλημα άμα βιάσεις κάποιον... μόνο που τα βρέφη ξέρεις ή τα δύο ετών μωρά... ε δεν έχουν σχηματιστεί ακόμα και δεν μπορούν να πουν και όχι ξέρεις...
afrotwin
06/10/2006, 13:55
an tis viasane?
xamos egine leme....
kana dio minan ke egkios..
Cpt. Haddock
06/10/2006, 13:56
Μαζί μας ήσουνα ρε άχρηστε!
:D
καταραμένο έμενταλ... :sad: :rolleyes:
alximistis
06/10/2006, 13:57
an tis viasane?
xamos egine leme....
kana dio minan ke egkios..
κανόνισε να πλακώσουν στο Δέλεαρ τίποτε συγγενείς... με τα δίκανα και τα τσεκούρια... να τρέχουμε όλοι μαζί...
alximistis
06/10/2006, 13:58
Ξερω ΠΟΛΛΕΣ χιλιαδες παροιμιες, αλλα αυτην συγκεκριμενα ουτε την ξερω, ουτε την εχω ξανακουσει και ΟΥΤΕ την καταλαβα οφειλω να πω ... :sick:
Ειναι κακο αυτο γιατρε μου? Θα ζησω? :look:
:lol: :rotflmao: [/B][/QUOTE]
θα ζήσεις θα ζήσεις...
και πολλά χρόνια ακόμα μάλιστα... να βασανίζεις εμάς... άλλο που δεν θέλουμε δηλαδή οι μαζόχες!!!
afrotwin
06/10/2006, 13:59
κανόνισε να πλακώσουν στο Δέλεαρ τίποτε συγγενείς... με τα δίκανα και τα τσεκούρια... να τρέχουμε όλοι μαζί...
8a mas klasoune mia mantra ikodomon...
ego panta oploforo etsi ke alios:lol:
ke i sigkenis ton 80aridon 8a exoun ftasi ston agio petro sigoura
den kindinevoume sou leo xezole-spasoklampania...
H.A.Balafoutre
06/10/2006, 13:59
Δηλαδή πέρα από το ότι φέρνουν σε σύγχηση την κοινωνία για θεμελιώδη ζητήματα, αλλά και "δημοκρατικά" κινούμενοι πάλι λάθος κάνουν.
Διότι έτσι προκαλούν όλον τον κόσμο να κάνει ακριβώς το ίδιο με την κάθε τρέλλα ή όχι και να διεκδικήσει την ψήφο του λαού.
Τέτοια κόμματα είναι μέν δημοκρατικά αλλά αποσχισματικά για την κάθε κοινωνία.
Άσε που πολύ απλά μπορεί να εμφανιστεί ο οποιοσδήποτε να κάνει αντίπαλο κόμμα και φυσικά με πλειοψηφία να τους σβήσει από τον δημοκρατικό χάρτη.
Το να κάνεις κόμμα δεν είναι κακό. Το να κάνεις όμως για να το κάνεις, είναι τεράστιο λάθος διότι δεν προάγει τον πολιτισμό και προσβάλει την δημοκρατία.
Μαζί μας ήσουνα ρε άχρηστε!
.....................
Ναι ε? :rolleyes:
Τελικα ομως δεν μου 'πες ...
Τις ειχαμε βιασει ? :dizzy: :uplate: :hypnotize
Θυμησου Μ@λ@κα !!! Θυμησου !!! :a018:
Cpt. Haddock
06/10/2006, 14:01
Η απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου αναγνωρίζει το δικαίωμα να υπάρχει κόμμα παιδοφίλων.
Ποιο είναι όμως το ζητούμενο;
Το δικαίωμα να υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων με τέτοια άποψη;
Ή το αν είναι λάθος (ή έγκλημα) αυτή η άποψη;
Το δικαστήριο αποφάσισε για το πρώτο: οτι νομίμως κάποιοι άνθρωποι μπορούν να πιστεύουν σε αυτό και καλώς έπραξε.
Το δικαστήριο ΔΕΝ νομιμοποίησε το σεξ σε 12χρονα.
Στο θέμα του αν οι συγκεκριμένοι έχουν δίκιο, όχι δεν έχουν δίκιο για ιατρικούς/βιολογικούς αλλά και ψυχοσωματικούς λόγους.
Επ' αυτού πρέπει να γίνει η κουβέντα και όχι επι της απόφασης του δικαστηρίου
Όπως λέει κι ο SF μια χαρά ανεχόμαστε στην Ελλάδα (και αλλού) γάμους τσιγγάνων στα 12-13. Αλλά εκεί απλά κοιτάμε αλλού και σφυρίζουμε αδιάφορα
alximistis
06/10/2006, 14:05
Ποιο είναι όμως το ζητούμενο;
Το δικαίωμα να υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων με τέτοια άποψη;
Ή το αν είναι λάθος (ή έγκλημα) αυτή η άποψη;
Το δικαστήριο αποφάσισε για το πρώτο: οτι νομίμως κάποιοι άνθρωποι μπορούν να πιστεύουν σε αυτό και καλώς έπραξε.
Το δικαστήριο ΔΕΝ νομιμοποίησε το σεξ σε 12χρονα.
Στο θέμα του αν οι συγκεκριμένοι έχουν δίκιο, όχι δεν έχουν δίκιο για ιατρικούς/βιολογικούς αλλά και ψυχοσωματικούς λόγους.
Επ' αυτού πρέπει να γίνει η κουβέντα και όχι επι της απόφασης του δικαστηρίου
Όπως λέει κι ο SF μια χαρά ανεχόμαστε στην Ελλάδα (και αλλού) γάμους τσιγγάνων στα 12-13. Αλλά εκεί απλά κοιτάμε αλλού και σφυρίζουμε αδιάφορα
Καπετάνιε σταματάω την συζήτηση και την σταματάω με μια κουβέντα:
Δεν μου αρέσει να συζητάω κάποια θέματα ΚΑΠΟΙΑ το ξαναλέω για εντυπωσιασμό!!! Δεν μου αρέσει σε κάποια ζητήματα να πετάω απόψεις μόνο και μόνο για να πω κάτι...
Κι επειδή είναι σαφές σε ΕΜΕΝΑ τουλάχιστον έτσι πιστεύω ΕΓΩ ότι ΔΕΝ απαντάς σε αυτά που σου λέω κι ότι κάνεις συζήτηση απλώς για την συζήτηση... την κόβω εδώ!!!
Πολύ καλύτερα γιατί δεν έβγαζε πουθενά...
alximistis
06/10/2006, 14:07
8a mas klasoune mia mantra ikodomon...
ego panta oploforo etsi ke alios:lol:
ke i sigkenis ton 80aridon 8a exoun ftasi ston agio petro sigoura
den kindinevoume sou leo xezole-spasoklampania...
ΟΚ σε πιστεύω!
Πάντως καλού κακού να βάλουμε τίποτα τσιλιαδόρους γύρω-γύρω;;;
Μήπως να φωνάζαμε και κανά μπατσούλη;;; Και τα μοτόρια αναμένα κι έτοιμα;
Cpt. Haddock
06/10/2006, 14:08
Καπετάνιε σταματάω την συζήτηση και την σταματάω με μια κουβέντα:
Δεν μου αρέσει να συζητάω κάποια θέματα ΚΑΠΟΙΑ το ξαναλέω για εντυπωσιασμό!!! Δεν μου αρέσει σε κάποια ζητήματα να πετάω απόψεις μόνο και μόνο για να πω κάτι...
Κι επειδή είναι σαφές σε ΕΜΕΝΑ τουλάχιστον έτσι πιστεύω ΕΓΩ ότι ΔΕΝ απαντάς σε αυτά που σου λέω κι ότι κάνεις συζήτηση απλώς για την συζήτηση... την κόβω εδώ!!!
Πολύ καλύτερα γιατί δεν έβγαζε πουθενά...
Κρίμα... :sad:
Λέω απλά την άποψή μου ρε Στέλιε, δεν προσπαθώ να εντυπωσιάζω... (δε χρειάζεται :wacko: )
Διάβασε σε παρακαλώ ξανα το τελευταίο κείμενό μου και πες μου που διαφωνείς
afrotwin
06/10/2006, 14:09
lipame agapitoi sinan8ropoi ala den eksartate apo tis apopsi sas i zoi ta simvanta mesa se afti ke ala alisidota pou exoun sxesi
ke eftixos diladi
ola 8a sinexisoun na simvenoun opos prepi
ke se aftin tin zoi ola iparxoun
ke se mia kinonia iparxoun ta panta
ke 8a iparxoun
ego opos to vlepo prepi na apopinikopioi8i o erotas metaksi ton ilikion
ego diladi pou sta 12 imoun erotevmenos me mia fili tis manas mou kamia 30 xronon ke ipefera apo erota gia parti tis giati i kinonia na to vlepi kako ani8iko aniso ke ala sinafi...
elef8eria re
tora to 8ema tou viasmou ine alo ke opios 8eli ton viazo gia na kseri ti leei..
Ton G.G ALLIN ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ?????? GG ALLIN!!! (http://www.youtube.com/watch?v=u2LvZd_9aMU)
Ο τύπος πολύ μπροστά για την εποχή του !!!!axaxxax:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε σεις ...
Η "θρησκεια" των "Jedi Knights" ειναι πολυπληθεστερη απο τον Ιουδαϊσμο και το Βουδισμο στην Αγγλια ... :eek: :eyepop:
.
64326
We kick ass λέμεεεεεεεεεεεεεεεε :D
alximistis
06/10/2006, 14:23
Κρίμα... :sad:
Λέω απλά την άποψή μου ρε Στέλιε, δεν προσπαθώ να εντυπωσιάζω... (δε χρειάζεται :wacko: )
Διάβασε σε παρακαλώ ξανα το τελευταίο κείμενό μου και πες μου που διαφωνείς
ΟΚ... τελευταία προσπάθεια...
πριν ξεκινήσω συγνώμη αν ήμουν που ήμουνα δηλαδή απότομος!
Συγνώμη γι' αυτό λοιπόν.
Από κει και πέρα...
Για τους Τσιγγάνους καταρχάς:
Είναι μία εντελώς διαφορετική ιστορία! Δεν έχει καμία απολύτως καμία σχέση με την παιδοφιλία και αυτό που συζητάμε.
Όπως υπάρχουν φυλές στον πλανήτη που γίνεται συνουσία (γαμ... στην καθομιλουμένη) από τα 12 όπως υπάρχουν κοινωνίες που δε΄χονται και μεγαλώνουν και διαπαιδαγωγούν έτσι τα παιδά τους έτσι και οι Τσιγγάνοι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.
Έτσι μεγαλώνουν κι έτσι ωριμάζουν. Πάει αυτό.
Στη δική μας περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που θέλουν να έχουν σεξουαλικές επαφές με παιδιά που είναι εντελώς παιδιά (συνήθως γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις). Παιδιά που δεν έχουν μεγαλώσει όπως τα Τσιγγανόπουλα!!!
Δεύτερον: Για το θέμα της απόφασης του δικαστηρίου.
Πήραμε ως αφορμή την απόφαση και κατακρίνουμε αυτήν για τον πολύ απλούστατο λόγο:
Το δικαστήριο που λες πως δεν νομιμοποίησε το σεξ στα 12, επί της ουσίας το έκανε!!!
Διότι:
ήρθε και είπε ότι εσείς κύριοι που υποστηρίζετε αυτήν την άποψη έχετε το δικαίωμα να το κάνετε.
Δεν έδωσε το διακαστήριο το δικαίωμα με αυτόν τον τρόπο και στην άποψη αυτή καθεαυτή;
Από την στιγμή που μπορούν να διατυμπανίσουν την άποψη τους κιόλας; Που σημαίνει ότι μπορούν να την υποστηρίξουν και στα ΜΜΕ. Μπορούν να την προβάλλουν. Ήδη δόθηκαν οι πρώτες συνενετεύξεις.
Στην κοινωνία που ζούμε με τον καιρό θα αρχίσει αυτή η άποψη να μην είναι τόσο "ξένη". Θα πούμε ακόμα ένα σημείο των καιρών και σιγά-σιγά θα γίνει κομμάτι μας.
Επίσης υπάρχει κάτι ακόμα:
Με την απόφαση αυτή την αισχίστη για μένα ανοίγει ο δρόμος και για την παραποίηση του ζητήματος των μειονοτήτων και της διοαφορετικότητας.
Κάθε φορά δηλαδή που ο κάθε ανώμαλος ο κάθε διεστραμμένος θα θέλει κάτι θα κοτσάρει και ένα δικαίωμα στην προβολή, στην ύπαρξη, θα επικαλείτε τη δημοκρατία και θα μπορεί να προβάλει ελεύθερα ότι του κατεβαίνει.
Δεν θα το λέει απλώς. Θα το ΠΡΟΒΑΛΕΙ!!!
Σαφώς και έχουμε πρόβλημα. Αν και όταν αποφασίσουν να ανοίξουν τα γκέτο τους σε νόμους...
Και προσωπικά δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα. Επειδή κάποια ομάδα για χ.ψ λόγους τώρα ή στο παρελθόν επέτρεπε κάτι που πλέον είναι απαράδεκτο, πρέπει να επιτρέπεται στον αιώνα τον άπαντα. Γιατί, λόγω χρησικτησίας?
Και το εμπόριο ανθρώπων ήταν νόμιμο μέχρι πριν 100 χρόνια. Αν το διεκδικήσει μιά ομάδα πρέπει να το συζητήσουμε?
@ Το σχόλιο του captain για τον βιασμό και τα 12χρονα 8χρονα κλπ δεν το κατάλαβα αλλά τεσπα. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να γίνει κοινή συναινέσει το πήδημα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Σαφώς και έχουμε πρόβλημα. Αν και όταν αποφασίσουν να ανοίξουν τα γκέτο τους σε νόμους...
Και προσωπικά δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα. Επειδή κάποια ομάδα για χ.ψ λόγους τώρα ή στο παρελθόν επέτρεπε κάτι που πλέον είναι απαράδεκτο, πρέπει να επιτρέπεται στον αιώνα τον άπαντα. Γιατί, λόγω χρησικτησίας?
Και το εμπόριο ανθρώπων ήταν νόμιμο μέχρι πριν 100 χρόνια. Αν το διεκδικήσει μιά ομάδα πρέπει να το συζητήσουμε?
@ Το σχόλιο του captain για τον βιασμό και τα 12χρονα 8χρονα κλπ δεν το κατάλαβα αλλά τεσπα. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να γίνει κοινή συναινέσει το πήδημα?
Δηλαδή το ότι η συγκεκριμένη κοινωνία ΔΕΝ έχει πρόβλημα, δε μας απασχολεί?
"Εμείς" ξέρουμε καλύτερα και πρέπει να επιβληθούμε? Πολύ αμερικάνικο μου κάνει... :rotflmao:
Cpt. Haddock
06/10/2006, 14:28
Για τους Τσιγγάνους καταρχάς:
Είναι μία εντελώς διαφορετική ιστορία! Δεν έχει καμία απολύτως καμία σχέση με την παιδοφιλία και αυτό που συζητάμε.
Όπως υπάρχουν φυλές στον πλανήτη που γίνεται συνουσία (γαμ... στην καθομιλουμένη) από τα 12 όπως υπάρχουν κοινωνίες που δε΄χονται και μεγαλώνουν και διαπαιδαγωγούν έτσι τα παιδά τους έτσι και οι Τσιγγάνοι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.
Έτσι μεγαλώνουν κι έτσι ωριμάζουν. Πάει αυτό.
Οι τσιγγάνοι δεν είναι άνθρωποι; Αν μπορούν (και νομιμοποιούνται) να γαμ**νται από τα 12 γιατί όχι και οι άλλοι;
Ξαναλέω: για λόγους ιατρικούς/βιολογικους αλλά και ψυχοσωματικούς είμαι αντίθετος στο 12...
θα επικαλείτε τη δημοκρατία και θα μπορεί να προβάλει ελεύθερα ότι του κατεβαίνει.
Δεν θα το λέει απλώς. Θα το ΠΡΟΒΑΛΕΙ!!!
ΑΥΤΗ ακριβώς είναι η ουσία της δημοκρατίας ρε Στέλιο. Να μπορέι να λέει και να προβάλει όποιος θέλει, ό,τι θέλει. Και να κρίνεται για αυτές.
Σε τι είναι καλύτεροι οι θρησκόληπτοι που προβάλουν τις ακραίες θέσεις τους ελεύθερα;
afrotwin
06/10/2006, 14:31
prosekste kala
sto 8ema tis pedofilias ine mplegmenoi an8ropoi apo poli anotera klimakia
o idios dikastis pou katakrini/dikazi mpori na ine pedofilos
ke min pate makria
dite tin istoria me ton alex pou iparxi iponia gia pedofilia ke oloi i kinonia exi fai ena xontro koloxero ke kanis den vgeni na milisi na pi tin ali8ia
apantes apilounte ke oloi kanoun tis kotes
apo astinomia nomikous-politikous ke epistimones pou exoun sxesi me to idos tis istorias
vgeni kanis na milisi?
OXI
den ine toso aplo to 8ema oute toso adinamo
iparxi poli megali ke s8enari dinami apo piso ke mono mplegmenoi mpori na vre8ite an apofasisete na mplextite
aftoi i an8ropoi den astievonte kaliptonte katargontas alous an8ropous stin psixra
tora an 8elete na pite tis vlakioules sas mazeftite se kamia kafeteria giati meriki apo daftous mpori na ine ke edo mesa ke na diavazoun..:lol: :lol:
pantos den eksartate apo tis apopsis sas i ekvasi tou 8ematos
Cpt. Haddock
06/10/2006, 14:32
Αυτό που θέλω να πω είναι οτι το βάρος πρέπει να πέσει στην εκνομη χρήση του σεξ και στην εκμετάλλευση των θυμάτων από τους θύτες/κυκλώματα σωματεμπορίας κλπ.
Ανεξαρτήτως ηλικίας του θύματος.
alximistis
06/10/2006, 14:36
Οι τσιγγάνοι δεν είναι άνθρωποι; Αν μπορούν (και νομιμοποιούνται) να γαμ**νται από τα 12 γιατί όχι και οι άλλοι;
Ξαναλέω: για λόγους ιατρικούς/βιολογικους αλλά και ψυχοσωματικούς είμαι αντίθετος στο 12...
Μα είπαμε γιατί!!!!!!!! Είναι αλλιώτικη η κοινωνία τους!!! Αλλιώς διαρθρωμένη!!!
Ζεις αγόρι μου στην ύπαιθρο; κοιμάσαι σε τσαντήρια; ζεις νομαδικά; έχεις αρχηγό της φυλής και γέρους;;; και δεν γαμ από τα 12 τους!!! παντρεύονται και γαμ από τα 12 τους!!!
οι γάμοι κανονίζονται από όταν είναι πιτσιρίκια.
ΑΥΤΗ ακριβώς είναι η ουσία της δημοκρατίας ρε Στέλιο. Να μπορέι να λέει και να προβάλει όποιος θέλει, ό,τι θέλει. Και να κρίνεται για αυτές.
Σε τι είναι καλύτεροι οι θρησκόληπτοι που προβάλουν τις ακραίες θέσεις τους ελεύθερα;
Στην τελευταία σου ερώτηση... τι στην ευχή να απαντήσω...
μα με ρωτάς που είναι καλύτεροι οι θρησκόληπτοι από τους παιδεραστές; μα είναι ερώτηση αυτή;;;;;
τι έχουμε δύο ομάδες και λέμε που είναι καλύτερη η μία και που η άλλη;
τι είδους επιχείρημα είναι αυτό;
α μιλάνε οι θρησκοτέτοιοι α μιλάνε και οι άλλοι οι αντιθρησκοτέτοιοι οπότε ας κάνουν μια πολύ ωραία διαφήμιση όλοι!!! να μιλάνε σε όλους να πλησιάζουν όλους ανεξαιρέτως ηλικιών και επιπέδου και να λένε ότι θέλουνε όλοι...
τι λες ρε καπετάνιε τι λες...
Εδω λειτουργουν ΝΟΜΙΜΑ καμμια χιλιαδα εκατομμυρια (τουλαχιστον) απο εκκλησιες του Ταοϊσμου, Βουδισμου, Μουσουλμανισμου, Καθολικισμου κ.λ.π. ... :(
Στις 2-3 του Σατανα θα κολλησουμε ? :sick:
Εγω λεω να τις παρουμε αμπαριζα και να τις καψουμε ΟΛΕΣ !!! :wacko:
Ωπα εδω εγινε παρεξηγηση...
Αναφερθηκα στις συγκεκριμενες εκκλησιες γιατι στον σατανισμο παιζει και η φαση ανθρωποθυσια...
:beer:
Δηλαδή το ότι η συγκεκριμένη κοινωνία ΔΕΝ έχει πρόβλημα, δε μας απασχολεί?
"Εμείς" ξέρουμε καλύτερα και πρέπει να επιβληθούμε? Πολύ αμερικάνικο μου κάνει... :rotflmao:
Προφανώς δεν την απασχολεί και ούτε την ενοχλεί. Όπως δεν την ενοχλεί να αφήνει τα παιδιά της να πεθαίνουν από μαλακίες καθώς δεν τα εμβολιάζουν, δεν τους ενοχλεί που αφήνουν τα παιδιά τους μέσα στους δρόμους να καθαρίζουν τζάμια, δεν τους ενοχλεί που σκορπάνε τα πιτσιρίκια στα μπαρακια να πουλάνε λουλούδια, δεν τους ενοχλεί να αφήνουν τα παιδιά τους αμόρφωτα.
Εμένα προσωπικά με ενοχλεί. Και δεν προσπαθώ να επιβάλλω αυτό που θεωρώ σωστό. Αλλά δεν θα συζητήσω και τα αυτονόητα.
Και για να μην ξεφεύγουμε. Αυτό που με ενοχλεί είναι η ¨pollitically correct¨αμερικανιά να συζητάμε το δικαίωμα κάποιων να προβάλλουν τον βιασμο παιδιών (γιατί γιαυτό πρόκειται)
alximistis
06/10/2006, 14:38
prosekste kala
sto 8ema tis pedofilias ine mplegmenoi an8ropoi apo poli anotera klimakia
o idios dikastis pou katakrini/dikazi mpori na ine pedofilos
ke min pate makria
dite tin istoria me ton alex pou iparxi iponia gia pedofilia ke oloi i kinonia exi fai ena xontro koloxero ke kanis den vgeni na milisi na pi tin ali8ia
apantes apilounte ke oloi kanoun tis kotes
apo astinomia nomikous-politikous ke epistimones pou exoun sxesi me to idos tis istorias
vgeni kanis na milisi?
OXI
den ine toso aplo to 8ema oute toso adinamo
iparxi poli megali ke s8enari dinami apo piso ke mono mplegmenoi mpori na vre8ite an apofasisete na mplextite
aftoi i an8ropoi den astievonte kaliptonte katargontas alous an8ropous stin psixra
tora an 8elete na pite tis vlakioules sas mazeftite se kamia kafeteria giati meriki apo daftous mpori na ine ke edo mesa ke na diavazoun..:lol: :lol:
pantos den eksartate apo tis apopsis sas i ekvasi tou 8ematos
συμφωνώ μαζί σου σε γενικές γραμμές!!! γι αυτό φωνάζω και λέω ότι δεν είναι ένα θέμα απλό! ένα θέμα υποστήριξης του δικαιώματος στην έκφραση!
είναι πολύ πιο επικίνδυνο!!!
Ωπα εδω εγινε παρεξηγηση...
Αναφερθηκα στις συγκεκριμενες εκκλησιες γιατι στον σατανισμο παιζει και η φαση ανθρωποθυσια...
:beer:
Ο τροπος που το ειπες δεν αφησε να φανει κατι τετοιο ... :smilea:
Αν υπαρχει (που υπηρχε και σε πολλες παλιοτερες θρησκειες) "εγκληματικη πραξη" (οπως η ανθρωποθυσια) τοτε ειναι που ΠΡΕΠΕΙ να επεμβει το ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΟ Κρατος και να επιβαλει ποινες! :mad:
Η ιδια η "πιστη" ομως (οποια κι αν ειναι αυτη) ΔΕΝ πρεπει να διωκεται, πολλυ περισσοτερο οταν αυτη η διωξη γινεται στο ονομα μιας "αλλης" πιστης, κι οχι στην παραβιαση καποιων Κρατικων Νομων! :cool:
..............................
Και για να μην ξεφεύγουμε. Αυτό που με ενοχλεί είναι η ¨pollitically correct¨αμερικανιά να συζητάμε το δικαίωμα κάποιων να προβάλλουν τον βιασμο παιδιών (γιατί γιαυτό πρόκειται)
Ρε παιδια ΜΗΝ μπερδευεστε ...
Το ειπε ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ο Καπετανιος πιο πανω!
ΔΕΝ τους δικαιωσε για το παθος-αρρωστια τους το Δικαστηριο, αλλα για το δικαιωμα τους να εκφραζονται ελευθερα !!!
Φυσικα το οτι αυτο ΔΕΝ συμφωνει με την "κοινη γνωμη" αυτοματα τους περιθωριοποιει και ΤΕΛΟΣ !
αλλά ...
Με τις κατσίκες, τι θα γίνει ...???
ΔΕΝ τους δικαιωσε για το παθος-αρρωστια τους το Δικαστηριο, αλλα για το δικαιωμα τους να εκφραζονται ελευθερα !!!
Τώρα σοβαρά μιλάτε ? Διεκδικούμε το δημοκρατικό δικαίωμα κάποιων να προβάλλουν τον βιασμό παιδίων. Έχουμε σαλτάρει τελείως ?????
Και ποιός θα προβάλλει τις τυχόν αντιρρήσεις των παιδιών ??? Ποιός θα διεκδικήσει το δικαίωμα των παιδιών να μην γουστάρουν να τα πηδάνε? Τα ίδια τα παιδιά?
Τέλος συζήτησης μάγκες.
Θα υπερασπιστώ το δικαίωμα πηδήματος δυο ή περισσοτέρων συνεννούντων ενηλίκων με όποιο τρόπο γουστάρουν. Αλλά να συζητήσω με τους παιδόφιλους ? Μην τρελλαθούμε κιόλας....
alximistis
06/10/2006, 15:03
Ρε παιδια ΜΗΝ μπερδευεστε ...
Το ειπε ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ο Καπετανιος πιο πανω!
Φυσικα το οτι αυτο ΔΕΝ συμφωνει με την "κοινη γνωμη" αυτοματα τους περιθωριοποιει και ΤΕΛΟΣ !
Α ρε χρηστάκι...
το ίδιο είναι σε αυτήν την πέρίπτωση!!! Δεν το καταλαβαίνεις;;;
Αυτά δεν γίνονται τυχαία φίλε μου. Δεν είναι κάποιοι μαλάκες ανώμαλοι που τους ήρθε η όρεξη να βγάλουν ένα κόμμα.
Υπάρχει δύναμη από πίσω. Τους στηρίζουν άλλοι!!! Και δεν εννοώ τίποτα σκοτεινά συμφέροντα και θεωρίες συνομωσίας. εννοώ ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος την ίδια ανωμαλία.
Στόχος τους δεν είναι να πείσουν τον κόσμο.
Αλλά μέσα από την επιβεβαίωση-νομιμοποίηση που πέτυχαν θα καταφέρουν με τον καιρό να αντιμετωπίζονται με άλλο μάτι. Θυμίσου το αυτό!!! Μέσα από την προβολή που θα κάνουν...
Και αυτή η περιθωριοποίηση που λες υπάρχει φυσικά τώρα όμως. Με τον καιρό θα γίνει καθημερινό γεγονός.
Υπάρχουν αλλά τι να κάνω...
Δες και τι λέει ορθότατα ο srx6...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
αλλά ...
Με τις κατσίκες, τι θα γίνει ...???
Τι να γίνει ρε Αντώνη? Αμα συμφωνεί πήδα την να ησυχάσουμε. Εδώ συζητάμε το δικαίωμα λόγου των παιδεραστών, στις τυχόν αντιρρήσεις της κατσίκας θα κολλήσουμε ?
Τώρα σοβαρά μιλάτε ? Διεκδικούμε το δημοκρατικό δικαίωμα κάποιων να προβάλλουν τον βιασμό παιδίων. Έχουμε σαλτάρει τελείως ?????
.............................
Μα δεν βλεπεις οτι λεμε το ιδιο?
Με μονη διαφορα οτι εγω υπερασπιζομαι ΚΑΙ τους θεσμους!
Οι εν λογω "κυριοι" δεν μιλανε φυσικα για "βιασμο" μιας και ειναι ποινικα κολασιμη πραξη.
Μιλανε για συναινετικη συνευρεση!
Το δικαιωμα τους να μιλανε για αυτο (το δευτερο) ΔΕΝ μπορουμε να τους αφαιρεσουμε, αλλα απ' την αλλη τους θετουμε αυτοματα στο περιθωριο και ΔΕΝ ασχολουμαστε (παρα μονο για να προστατευτουμε) με την υπαρξη τους!
alximistis
06/10/2006, 15:14
Οι εν λογω "κυριοι" δεν μιλανε φυσικα για "βιασμο" μιας και ειναι ποινικα κολασιμη πραξη.
Συναινετική συνεύρεση!!!
Στα 12!!!!!!
Δηλαδή δεν θα το αρπάνε και θα το βάζουν κάτω να το ξε... αλλά θα το πλησιάζουν θα του πουλάνε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες θα του αγοράζουν και κανά δώρο και μετά θα το ξε...
οκ δεν είναι βιασμός!!!
αλλά το ξέσκισμα... ξέσκισμα!!!
Α ρε χρηστάκι...
το ίδιο είναι σε αυτήν την πέρίπτωση!!! Δεν το καταλαβαίνεις;;;
Αυτά δεν γίνονται τυχαία φίλε μου. Δεν είναι κάποιοι μαλάκες ανώμαλοι που τους ήρθε η όρεξη να βγάλουν ένα κόμμα.
Υπάρχει δύναμη από πίσω. Τους στηρίζουν άλλοι!!! Και δεν εννοώ τίποτα σκοτεινά συμφέροντα και θεωρίες συνομωσίας. εννοώ ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος την ίδια ανωμαλία.
Στόχος τους δεν είναι να πείσουν τον κόσμο.
Αλλά μέσα από την επιβεβαίωση-νομιμοποίηση που πέτυχαν θα καταφέρουν με τον καιρό να αντιμετωπίζονται με άλλο μάτι. Θυμίσου το αυτό!!! Μέσα από την προβολή που θα κάνουν...
Και αυτή η περιθωριοποίηση που λες υπάρχει φυσικά τώρα όμως. Με τον καιρό θα γίνει καθημερινό γεγονός.
Υπάρχουν αλλά τι να κάνω...
Δες και τι λέει ορθότατα ο srx6...
Ρε συ Στελακη ...
Μ' εχουν κουρασει (εδω και πολλαααα χρονια) οι "αφορισμοι" !!! :sick:
Οι ομοφυλοφιλοι π.χ. ηταν πριν 10.000 χρονια το 2% του πλυθησμου!
Τωρα και με τοση προβολη και ελευθερια που υπαρχει ξερεις ποσο ειναι ?
ΠΑΛΙ 2% !!!
Καταλαβαινεις τι θελω να πω?
Αν μια "ομαδα" ειναι περιθωριακη για μια κοινωνια, θα μεινει περιθωριακη ΟΤΙ και να γινει !!!
Εκτος αν για αλλους λογους αλλαξει η κοινωνια και ενστερνιστει τα δικα τους πιστεω.
Αν τωρα ΦΟΒΑΣΤΕ οτι κινδυνευτε να γινετε ομοφυλοφιλοι ή παιδοφιλοι ή οτι στο διαλο αλλο βγει στο προσκηνιο ...
Τοτε πυροβολατε μπας και ξορκισετε το κακο ...
Τι να πω πια ... :sad:
Μα δεν βλεπεις οτι λεμε το ιδιο?
Με μονη διαφορα οτι εγω υπερασπιζομαι ΚΑΙ τους θεσμους!
Το δικαιωμα τους να μιλανε για αυτο (το δευτερο) ΔΕΝ μπορουμε να τους αφαιρεσουμε, αλλα απ' την αλλη τους θετουμε αυτοματα στο περιθωριο και ΔΕΝ ασχολουμαστε (παρα μονο για να προστατευτουμε) με την υπαρξη τους!
Χρήστο δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, γιατί δεν έχουμε δυο ενήλικες ομάδες ανθρώπων. Δλδ την απίστευτη υποκρισία τους δεν την βλέπεις.?
Την βλέπεις πιστεύω, αλλά την ερμηνεύεις σύμφωνα με την νομολογία.
Έχεις παιδιά και έχω παιδί. Δλδ στα 12 υπάρχει περίπτωση να συννενέσει ένα παιδί να συνευρευθεί με κάποιον χωρίς να έχει παραμυθιαστεί, ξεγελαστεί, εξαπατηθεί ?
alximistis
06/10/2006, 15:24
Ρε συ Στελακη ...
Μ' εχουν κουρασει (εδω και πολλαααα χρονια) οι "αφορισμοι" !!! :sick:
Οι ομοφυλοφιλοι π.χ. ηταν πριν 10.000 χρονια το 2% του πλυθησμου!
Τωρα και με τοση προβολη και ελευθερια που υπαρχει ξερεις ποσο ειναι ?
ΠΑΛΙ 2% !!!
Καταλαβαινεις τι θελω να πω?
Αν μια "ομαδα" ειναι περιθωριακη για μια κοινωνια, θα μεινει περιθωριακη ΟΤΙ και να γινει !!!
Εκτος αν για αλλους λογους αλλαξει η κοινωνια και ενστερνιστει τα δικα τους πιστεω.
Αν τωρα ΦΟΒΑΣΤΕ οτι κινδυνευτε να γινετε ομοφυλοφιλοι ή παιδοφιλοι ή οτι στο διαλο αλλο βγει στο προσκηνιο ...
Τοτε πυροβολατε μπας και ξορκισετε το κακο ...
Τι να πω πια ... :sad:
Πως τα ισοπεδώνεις όλα έτσι ρε συ;
Το ίδιο πράγμα είναι; Για τα ίδια πράγματα μιλάμε;
Φοβάμαι μήπως βγει το παιδί μου ομοφυλόφυλος; Όχι Χρηστάκη μου δεν με απασχολεί.
Το να μου το πιάσει όμως το παιδί κάποιος να το βιάσει ή να του πουλήσει φούμαρα κι επειδή αυτό είναι ΠΑΙΔΙ να την πατήσει ναι αυτό με ανησυχεί! Και με φοβίζει!
Το ίδιο είναι;;;;;
Καθε μεγαλο ταξιδι ξεκιναει παντα μ'ενα μικρο βημα...
Μπορει το δικαστηριο να μην νομιμοποιησε την παιδοφιλια αλλα μεσα στο χρονο θα ωριμασει και αυτο αν δεν υπαρξει αντιδραση.
Αλλο πραγμα η Δημοκρατια και αλλο η ασυδοσια.Αν θυμαμαι καλα απ'το σχολειο η προσωπικη ελευθερια ενος ανθρωπου σταματα εκει που ξεκινα η ελευθερια των αλλων ανθρωπων ή καπως ετσι.
Στο θεμα μας τωρα(ζητω συγνωμη αν εχει ξαναμπει το ιδιο θεμα,θα ειμαι πιο προσεκτικος)
Η ηλικα του ανθρωπου χωριζεται σε χρονικες ζωνες.Ετσι αναλογα ποσο καιρο μετραει κανεις πανω στη γη ειναι βρεφος,νηπιο,παιδι,εφηβος,ενηλικας,υπερηλικας,χωμα...
Ενα παιδι εχει εντελως διαφορετικο ψυχικο κοσμο απο τον δικο μας.Οποιον ψυχιατρο/ψυχολογο και να ρωτησετε θα σας πει οτι τα λεγομενα "παιδικα τραυματα" επιρρεαζουν σημαντικα ολοκληρη την ζωη ενος ανθρωπου.
Δεν ειναι δυνατον ενα παιδι πχ 9 χρονων που παιζει με τα γατακια στο παρκο να ενδιαφερεται για σεξ.Απλα ειναι αλλου... Τωρα μη μου πει κανεις οτι 12 ειναι αρκετα μεγαλο... Γιατι αν ειναι ετσι τι 12 τι 11 τι 13 :eek:
Ε λοιπον δεν εχει κανενας το δικαιωμα να στερει την παιδικοτητα απο κανενα παιδι.Εκμεταλευση δεν ειναι μονο να εκδιδει καποιος ενα παιδι και να βγαζει φραγκα απ'τον κολο του...
Εκμεταλευση ειναι και η ποδοπατιση της πηγαιας αφελειας που εχει καθε παιδι και που χανεται κατω απο το βαρος του ψυχολογικου κυριως βιασμου!Το παιδι αισθανεται οτι αυτο που του συμβαινει δεν ειναι σωστο και υποσυνειδητα λογω του πονου που βιωνει νομιζει οτι φταιει το ιδιο για αυτη την κατασταση,οτι εκανε κατι κακο και τιμωρειται με αυτο τον τροπο.
Aς μην ξεχναμε οτι οι περισσοτεροι παιδοφιλοι ειναι αντρες ανικανοι.Πολλοι μαλλιστα υπηρξαν και οι ιδιοι θυματα παιδεραστων...
Ενας φαυλος κυκλος δηλαδη που εχει την ταση να μεγαλωνει :(
Επειδη διαβασα καποια πραγματα για επιβολη της μιας γνωμης(κοινωνικης ομαδας) εναντι της αλλης κτλ.
Εδω μιλαμε για παιδια.Ανθρωπους που δεν εχουν ακομα ολοκληρωθει. Ας τα αφησουμε εξω απο αυτο το παιχνιδι της επιβολης.
Πιστευω πως τα παιδικα χρονια εχουμε υποχρεωση να τα προστατευσουμε ολοι γιατι ολοι μας ξερουμε ποσο σημαντικα ειναι αφου υπηρξαμε κι εμεις παιδια ;)
Χρήστο δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, γιατί δεν έχουμε δυο ενήλικες ομάδες ανθρώπων. Δλδ την απίστευτη υποκρισία τους δεν την βλέπεις.?
Την βλέπεις πιστεύω, αλλά την ερμηνεύεις σύμφωνα με την νομολογία.
Έχεις παιδιά και έχω παιδί. Δλδ στα 12 υπάρχει περίπτωση να συννενέσει ένα παιδί να συνευρευθεί με κάποιον χωρίς να έχει παραμυθιαστεί, ξεγελαστεί, εξαπατηθεί ?
Πως τα ισοπεδώνεις όλα έτσι ρε συ;
Το ίδιο πράγμα είναι; Για τα ίδια πράγματα μιλάμε;
Φοβάμαι μήπως βγει το παιδί μου ομοφυλόφυλος; Όχι Χρηστάκη μου δεν με απασχολεί.
Το να μου το πιάσει όμως το παιδί κάποιος να το βιάσει ή να του πουλήσει φούμαρα κι επειδή αυτό είναι ΠΑΙΔΙ να την πατήσει ναι αυτό με ανησυχεί! Και με φοβίζει!
Το ίδιο είναι;;;;;
Παιδια ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ !!! :(
Αααλλο πραγμα "υπερασπιζομαι" εγω κι αλλο καταλαβαινετε εσεις! :sick:
"Διαφωνω με οτι λες, αλλα θα υπερασπιστω μεχρι θανατου το Δικαιωμα σου να το ΛΕΣ" (Βολταιρος)
Μηπως καταλαβατε τωρα? :wacko:
Παω να συνεχισω με το "Ταξιδιωτικο" ... :wacko:
alximistis
06/10/2006, 15:32
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
[B]Παιδια ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ !!! :(
Αααλλο πραγμα "υπερασπιζομαι" εγω κι αλλο καταλαβαινετε εσεις! :sick:
"Διαφωνω με οτι λες, αλλα θα υπερασπιστω μεχρι θανατου το Δικαιωμα σου να το ΛΕΣ" (Βολταιρος)
Μηπως καταλαβατε τωρα? :wacko:
ναι... καυμένε Βολταίρε!!! ήξερες γιατί το έλεγες δεν φανταζόσουνα πως θα το χρησιμοποιούσαν όμως...
............................
Μπορει το δικαστηριο να μην νομιμοποιησε την παιδοφιλια αλλα μεσα στο χρονο θα ωριμασει και αυτο αν δεν υπαρξει αντιδραση.
Εδω παιζουν οι αντιρρησεις μου ...
..........................
Η ηλικα του ανθρωπου χωριζεται σε χρονικες ζωνες.Ετσι αναλογα ποσο καιρο μετραει κανεις πανω στη γη ειναι βρεφος,νηπιο,παιδι,εφηβος,ενηλικας,υπερηλικας,χωμα...
.......................................
Πιστευω πως τα παιδικα χρονια εχουμε υποχρεωση να τα προστατευσουμε ολοι γιατι ολοι μας ξερουμε ποσο σημαντικα ειναι αφου υπηρξαμε κι εμεις παιδια ;)
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!
Εδω παιζουν οι αντιρρησεις μου ...
Δικαιωμα σου :) Σκεφτομαι ομως οτι πριν μερικες δεκαετιες ηταν αδιανοητο στην περα οχθη του Ατλαντικου να τρωνε στο ιδιο εστιατοριο λευκοι και μαυροι μαζι ή να κολυμπουνε στην ιδια πισινα ή ποσο μαλλον να ψηφιζουν.Σημερα ο Κοντολιζα Ραις αλωνιζει τα διπλωματικα σαλωνια...
Φυσικα και δεν υπαινισσομαι οτι επρεπε οι αφρικανοι να ζουνε στο περιθωριο αλλα ειδες πως αλλαζουν σιγα σιγα τα πραγματα?
Πολλες φορες αναρωτιεμαι πως θα ηταν ο κοσμος μας αν το ταξιδι στο χρονο ηταν εφικτο :rolleyes:
Δικαιωμα σου :) Σκεφτομαι ομως οτι πριν μερικες δεκαετιες ηταν αδιανοητο στην περα οχθη του Ατλαντικου να τρωνε στο ιδιο εστιατοριο λευκοι και μαυροι μαζι ή να κολυμπουνε στην ιδια πισινα ή ποσο μαλλον να ψηφιζουν.Σημερα ο Κοντολιζα Ραις αλωνιζει τα διπλωματικα σαλωνια...
Φυσικα και δεν υπαινισσομαι οτι επρεπε οι αφρικανοι να ζουνε στο περιθωριο αλλα ειδες πως αλλαζουν σιγα σιγα τα πραγματα?
Πολλες φορες αναρωτιεμαι πως θα ηταν ο κοσμος μας αν το ταξιδι στο χρονο ηταν εφικτο :rolleyes:
Εφερα ενα παραδειγμα πιο πανω, για το οτι τα πραγματα ΔΕΝ αλλαζουν, αν ΔΕΝ θελουμε να αλλαξουν ... :winka:
Το διαβασες? :)
Το διαβασα αλλα εχω υπ'οψην μου την λεγομενη "πλυση του εγκεφαλου".
Ειναι μια επιτυχημενη πρακτικη πανω στην οποια βασιζεται η βιομηχανια της διαφημισης.
Σκοπος της ειναι να αλλαζει τα "θέλω" μας.
"Λεγε λεγε το κοπέλι κανει τη γρια να θελει" :)
Οπως ειπε και ο alximistis νομιζω,με την επαναλαμβανομενη προβολη του κομματος αυτου καποιοι θα το σκεφτουν πιο σοβαρα...
Το διαβασα αλλα εχω υπ'οψην μου την λεγομενη "πλυση του εγκεφαλου".
Ειναι μια επιτυχημενη πρακτικη πανω στην οποια βασιζεται η βιομηχανια της διαφημισης.
Σκοπος της ειναι να αλλαζει τα "θέλω" μας.
"Λεγε λεγε το κοπέλι κανει τη γρια να θελει" :)
Οπως ειπε και ο alximistis νομιζω,με την επαναλαμβανομενη προβολη του κομματος αυτου καποιοι θα το σκεφτουν πιο σοβαρα...
Εγω λεω λοιπον ακριβως το αντιθετο!
Οτι παρα την οποιαδηποτε πλυση εγκεφαλου, προβολη κ.λ.π. το ποσοστο (στο παραδειγμα μου) εχει παραμεινει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ !!! :winka:
Δες και σχετικο παλιοτερο thread (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=4967) :wacko:
Θα ήθελα πάντος, όσοι έχετε παιδιά, να μου πείτε τι θα γίνει άν.......
1) Ψηφιστεί τελικά ο νόμος για τα 12 έτη με προϋπόθεση τη "συννένεση"
2) Κάποιος από αυτά τα καλόπαιδα πλησιάσει το 12χρονο παιδί σας, αγόρι ή κορίτσι
3) Του υποσχεθεί διάφορα καθώς και ότι δεν πονάει, δεν είναι κακό, όλοι το κάνουν κ.λ.π.
4) Το παιδάκι σας "συννενέσει"
5) Το καλόπαιδο του ξεσκίσει το ...............
6) Το παιδάκι έρχεται σπίτι ουρλιάζοντας και ψυχικά σημαδεμένο για όλη του τη ζωή ..........
ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ;;;;;;;;;;;;;;;;;
:yuck: :yuck: :yuck:
Ή ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ..........................
ΑΑΑΑ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Θα ήθελα πάντος, όσοι έχετε παιδιά, να μου πείτε τι θα γίνει άν.......
.......................................
ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ;;;;;;;;;;;;;;;;;
:yuck: :yuck: :yuck:
Ή ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ..........................
......................
Υποθετικα μιλωντας παντα, προσωπικα θα εκανα ΚΑΙ τα δυο!
Το πρωτο γιατι ειναι θεμα αρχων και σταση ζωης που ΔΕΝ μπορει κανεις και τιποτα να μου την αλλαξει. :sick:
Και το δευτερο γιατι ετσι θα αισθανομαι !!! :mad:
Θελω να πω οτι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικα πραγματα και προσωπικα μου ειναι ξεκαθαρες οι ΔΙΑΦΟΡΕΣ! :smilea:
Ευτυχως που οι κορες μου ειναι 18 και 16 ... :lol:
ΥΓ: Εγω ρε γαμωτ' για τις "θρησκειες" μπηκα στην κουβεντα και αααλλα μου προεκυψαν ... :sad:
Ναι ρε Χρήστο, είναι διαφορετικά και πίστεψέ με καταλαβαίνω πολύ καλά τι θες να πεις........
ΟΜΩΣ μοιραία κάποια στιγμή θα ψηφιστεί ΚΑΙ ο νόμος.........
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστεύω ότι σε περιπτώσεις τέτοιων "ανθρώπων", έστω και αν φαίνεται αντιδημοκρατικό, ΔΕΝ πρέπει να δίνεται βήμα για να μιλήσουν............
Αυτό το λέω γιατί ένας τέτοιος νόμος θα βασίζεται στην ΊΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ - ΑΡΧΕΣ και θα είναι καταστροφική για ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ.
Εμένα η κόρη μου μόλις έκλεισε τα 8 και τρέμω στην ιδέα .....................
................................
ΟΜΩΣ μοιραία κάποια στιγμή θα ψηφιστεί ΚΑΙ ο νόμος.........
...............................
Αυτο εγω το λεω μοιρολατρεια και ΔΕΝ το δεχομαι! :nono:
Το "μοιραιο" αυτο που λες ΔΕΝ θα ερθει ΠΟΤΕ πιστευω, σε πολιτισμενα Κρατη, και δοξα τον "Ανυπαρκτο" ( :lol: ), ΟΛΗ η Ευρωπη εχει αποδειξει τον "πολιτισμο" της! :winka:
ΜΗΝ ξεχνας απο την αλλη οτι το "μητρικο ενστικο" (η προστασια των παιδιων δηλαδη) ειναι το πιο ΙΣΧΥΡΟ μεσα σε ΟΛΟ το Ζωικο Βασιλειο, απ' οπου ΔΕΝ εξαιρουμαστε! :cool:
Για να γίνω ξανά ο συνήγορος του εξ'απο'δω............
Η ψήφιση ενός τέτοιου νόμου θα μπορούσε κάλλιστα να βασιστεί στο δικαίομα της ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ του σώματός μας.............
ΜΑΚΑΡΙ να είναι όπως τα λες αλλά............. η γηραιά ήπειρος είναι σαν τη γάτα και σκεπάζει καλά τις βρωμιές της στην Ταυλάνδη π.χ. ................
................................
η γηραιά ήπειρος είναι σαν τη γάτα και σκεπάζει καλά τις βρωμιές της στην Ταυλάνδη π.χ. ................
Αυτο ξαναπεστο ... :sick:
Εγω Χρηστο καταλαβα παντως:wave2:
.............................
ΜΗΝ ξεχνας απο την αλλη οτι το "μητρικο ενστικο" (η προστασια των παιδιων δηλαδη) ειναι το πιο ΙΣΧΥΡΟ μεσα σε ΟΛΟ το Ζωικο Βασιλειο, απ' οπου ΔΕΝ εξαιρουμαστε! :cool:
Ρε μηπως κι ειμαστε η εξαιρεση (http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=30398&c=-1&s=dd&p=1) τελικα? :sad:
Ρε μηπως κι ειμαστε η εξαιρεση (http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=30398&c=-1&s=dd&p=1) τελικα? :sad:
ΜΗΠΩΣ ;;;;;;;;;;;; :mad: :mad: :mad:
το κοβω για εμφυλιο εδω μεσα..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε καμμία περίπτωση εμφύλιος.
Τα :mad: :mad: :mad: αναφέρονται σε αυτό που βλέπουμε στο τέλος του κλιπ.
Και είμαι σίγουρος ότι αυτό αντικατοπτρίζει και τα αισθήματα του Χρήστου και γι' αυτό το έβαλε.
Σε καμμία περίπτωση εμφύλιος.
Τα :mad: :mad: :mad: αναφέρονται σε αυτό που βλέπουμε στο τέλος του κλιπ.
Και είμαι σίγουρος ότι αυτό αντικατοπτρίζει και τα αισθήματα του Χρήστου και γι' αυτό το έβαλε.
Ετσι ακριβως ειναι ... :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από loufas
το κοβω για εμφυλιο εδω μεσα..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το νου σου μην κοψεις κανα δαχτυλο ... :dizzy: