PDA

View Full Version : fazer kai f650 gs - τι να επιλέξω;

stavro
06/10/2006, 14:16
re paidia exo 5000 euro metrita kai exo meinei anametaksi f650 gs kai fazer 600 ari

den ksero poio na paro metaxirismeno
to thelo gia na pigeno se makrina taksidia peripou 1000 km
tora mou fozizei i f650 gs pou einai monokilindri alla i isixia pou exei o pisos den iparxei lene stin fazer

poia einai poio empisti kai isixi mixani os kai gia poli os kai makrina taksidia

pia tha protimousatai

euxaristo

iannis
07/10/2006, 11:52
πολυ μακρινα ταξιδια και μονοκυλινδρο δεν ταιριαζουν φιλε, τωρα αυτα τα μηχανακια δεν τα εχω καβαλισει και δεν εχω προσωπικη αποψη . παντως αντι για bmw θα σου προτεινα να δεις και το honda transalp 650, αλεξισφαιρο μηχανακι (εκ πειρας) σε αυτα τα λεφτα που εχεις, θα βρεις σε πολυ καλη κατασταση.Παντως η γνωμη μου ειναι τα 5000 που εχεις ειναι μια πολυ καλη προκ/λη για μια καινουργια μηχανη, στα 600κυβικα που ζητας υπαρχουν πολλες προτασεις, εχεις εγγυηση και δεν εχεις την επισφαλεια της αγορας ενος μετ/σμενου . καλη αγορα

ΥΣ οτι και να παρεις οδηγησε το πρωτα

THEOD
07/10/2006, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavro
re paidia exo 5000 euro metrita kai exo meinei anametaksi f650 gs kai fazer 600 ari

den ksero poio na paro metaxirismeno
to thelo gia na pigeno se makrina taksidia peripou 1000 km
tora mou fozizei i f650 gs pou einai monokilindri alla i isixia pou exei o pisos den iparxei lene stin fazer

poia einai poio empisti kai isixi mixani os kai gia poli os kai makrina taksidia

pia tha protimousatai

euxaristo

Την στιγμή που σκοπεύεις σε ταξίδια των 1000 χιλιομέτρων (δεν είναι και λίγα....) το τετρακύλινδρο είναι μονόδρομος....Μιλάω πάντα για γύρω από τα 600 κυβικά γιατί τα μεγάλα δικύλινδρα είναι σε άλλη κατηγορία τιμής...

THEOD
07/10/2006, 13:02
[

stavrogin
07/10/2006, 13:24
fazer

Γιατι θα ταξιδευεις σε λογικες ταχητητες με χαμηλες στροφες στο μοτερ.Αρα δεν κουραζεις το μοτερ.Γιατι με το γκαζι του θα σε βγαζει απο την δυσκολη θεση πχ να προσπερασεις νταλικα που παει με 120,στον μικροτερο δυνατο χρονο.Και το f650 το κανει αλλα πολυυυυυ πιο αργα.Νομιζω οτι το γκαζι σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι ζωτικης σημασιας.
Για τον συνεπιβατη βεβαια ειναι λιγο μπελας.Μηπως βρισκεις σ'αυτα τα λεφτα κανενα cbf600; αυτο πρεπει να ειναι πολυ πιο ανετο και λιγο πιο ταξιδιαρικο.

zzr2005
07/10/2006, 14:11
φίλος που έχει το f 650 δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος απο την απόδοση του κινητήρα...ακόμη και στην αθήνα που έπρεπε να υπερτερεί λόγω ροπής στα χαμηλά μου λέει ότι με δύο άτομα αναγκάζεται να κατεβάζει μέχρι κ πρώτη πολλές φορές
και εγώ θα επέλεγα το fazer

el_hymador
07/10/2006, 15:29
Ταξιδια 1000χλμ με μονοκυλινδρο?

Φιλε το fazer ειναι ιδανικη επιλογη για αυτον τον σκοπο θα σου ελεγα να μην κοιταξεις τιποτα αλλο στα 600cc παρα μονο τετρακυλινδρα.

Παιζουν και cbf 04 με abs σε αυτα τα λεφτα , απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι ταξιδευει παρα πολυ καλα .Υπερτερει σε αυτον το τομεα απο το fazer , αλλα το fazer εxει πιο sport χαρακτηρα...διαλεγεις και περνεις.

καλα χιλιομετρα:wave2:

gerodim
08/10/2006, 13:42
Ρε, τι σε νοιάζει η ησυχία για τον πίσω... Ας βάλει ωτοασπίδες, εσύ είναι το θέμα να γουστάρεις και ο άλλος ας πάει με ΚΤΕΛ άμα δεν του αρέσει.... Τέσπα εγώ ανάμεσα στα δύο σου λέω το fazer, αλλά αν βρείς, για ταξίδι χίλιες φορές το transalp (αν δεν είσαι τόσο του γκαζιού) ή το cbf600. Τώρα όσον αφορά αυτό με το μονκύλινδρο... Εγώ ρε παιδιά έκανα ταξίδια με το cbfακι το 250 (μονοκύλινδρο)που είχα και δεν είχε πρόβλημα... To bmw θα έχει;
Τέσπα... όσο έψαχνα για μηχανή (τελικά πήρα ένα gsr καινούριο) έπεσα πάνω σε ένα καλό cbf 600 04 με ότι μ@λακία από extra μπορεί να πάρει, που το συζητούσα με τον τύπο και μου το άφηνε 5200 και μου άρεσε αρκετά. Το βρήκα εδώ:
http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=5654867