View Full Version : Προσέξατε...
... οτι τωρα που ανεβηκανε τα προστιμα για κρανος μου φορεσανε ολοι τα safebet και διαφορα αλλα ανοιγομενα ή μονιμως ανοιχτα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΝΟΥΝ!?! (νταξ' εχω δει και κανα δυο φουλφεϊς) Τι νοημα εχει αυτο ρε παιδια; Για τα ματια των στρουμφ και μονο; Δεν καταλαβαινουν οτι ειναι σα να μη φορανε;
Στην ουσια ειναι σα να μη φορας κρανος αλλα να εχεις και ολες τις "ενοχλησεις": ζεστη, χαλαει το μαλλι και αλλα...
FestoNero
07/10/2006, 07:30
Δυστυχως δεν εχουν σημασια αυτες οι ενοχλησεις, αλλα το τι θα γινει αν εμπλακουν σε ατυχημα..
Με ανοικτο ανοιγομενο κρανος, αγνωστων προδιαγραφων το οποιο δεν θα ειναι δεμενο στο κουφιο το κεφαλι τους..
:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
... οτι τωρα που ανεβηκανε τα προστιμα για κρανος μου φορεσανε ολοι τα safebet και διαφορα αλλα ανοιγομενα ή μονιμως ανοιχτα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΝΟΥΝ!?! (νταξ' εχω δει και κανα δυο φουλφεϊς) Τι νοημα εχει αυτο ρε παιδια; Για τα ματια των στρουμφ και μονο; Δεν καταλαβαινουν οτι ειναι σα να μη φορανε;
Στην ουσια ειναι σα να μη φορας κρανος αλλα να εχεις και ολες τις "ενοχλησεις": ζεστη, χαλαει το μαλλι και αλλα...
Όταν δεν το καταλάβαιναν πριν που δεν φορούσαν καθόλου κράνος, τι περίμενες???
Βρήκαν το πιο φτηνό και το φόρεσαν! Αναμενόμενο αποτέλεσμα της λαλακίας που μας δέρνει!!!!
:mad: :mad: :mad:
υποτιθετε οτι πρεπει να φερουν της Ευρωπαικης ενωσης αυτοκολιτο η ραμμενη ετικετα με την ποιστοποιηση
δεν ξερω κατα ποσο αυτα το εχουν αυτο
αν το εχουν τοτε οκ ο καθενας επιλεγει πως να προστατευτει απο πτωση η απο αστυνομια-προστιμα
SUPERMARIO
07/10/2006, 19:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Δυστυχως δεν εχουν σημασια αυτες οι ενοχλησεις, αλλα το τι θα γινει αν εμπλακουν σε ατυχημα..
Με ανοικτο ανοιγομενο κρανος, αγνωστων προδιαγραφων το οποιο δεν θα ειναι δεμενο στο κουφιο το κεφαλι τους..
:(
πριν 4 μερες περιπου εγινε ενα ατυχημα στην Κυμης & το παλικαρι φορουσε το κρανος που ανοιγει.δεν ξερω αν ηταν καλο η' οχι αλλα με τον τροπο που επεσε χτυπησε στο προσωπο(τον πηρε το ασθενοφορο).
πιστευω οτι εκτος απο τα full face ολα τα αλλα οσο καλα και να ειναι, δεν προστατευουν...εκτος απο ορισμενα συγκεκριμενα σημεια του κεφαλιου.
fantacid
08/10/2006, 02:59
τα ανοιγομενα ειναι το ιδιο αναξιοπιστα ακομα κ οταν φοριουνται κλειστα ή ειναι ισαξια με τα φουλ?
συγκριτικα ενος καλου φουλ με ενα καλο οπεν
ή ενα φθηνο φουλ με ενα φθηνο οπεν
siokatas
08/10/2006, 06:40
.....:eek: λετε τα οπεν να ειναι μουφα??εχω ενα νολαν μ101 :confused: και με βαζετε σε σκεψεις.......
FestoNero
08/10/2006, 08:47
Αυτο δεν το'χει διαβασει κανεις σας;;;
ΚΡΑΝΟΣ χωρις ΣΑΓΟΝΙ ? για διαβάστε! για περαστε!! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28841)
PS μολις εγινε ενας σεισμουλης :a023:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Αυτο δεν το'χει διαβασει κανεις σας;;;
ΚΡΑΝΟΣ χωρις ΣΑΓΟΝΙ ? για διαβάστε! για περαστε!! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28841)
Αυτο διαβασα και μου'ρθε να γραψω... καλα να'ναι ο ανθρωπος.