View Full Version : Τι πιστεύετε ότι θα παρουσιάσει....
dirtbird
07/10/2006, 09:36
η Honda τη Δευτέρα (που ανοίγει και η Intermot)?
Αντικαταστάτη του ΧΧ? :uplate:
Κάποιο SS replica του RCV? (αλλά ήδη έχουν δείξει το 2007 CBR1000).........
64413
dirtbird
07/10/2006, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
:a12:
Άρχισαν οι εγκάθετοι.
Sorry ρε Idi, το forum ΔΕΝ ονομάζεται Kawasaki Moto.gr
Get a decent bike soon.............
:a019:
adam_tsouk
07/10/2006, 10:04
μα το λεει και η διαφημιση!
θα αλλαξουν αυτοκολλητα ΚΑΙ γραμματοσειρα στο rr
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(δεν αντεξα, δεν αντεξα , με παρεσυρε ο καραφλος οδηγος)
:wave2:
dirtbird
07/10/2006, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
μα το λεει και η διαφημιση!
θα αλλαξουν αυτοκολλητα ΚΑΙ γραμματοσειρα στο rr
(δεν αντεξα, δεν αντεξα , με παρεσυρε ο καραφλος οδηγος)
To έκαναν αυτό.
64414
Innova injection ισως ?:D
Θα περιμενα παντως να δω νεο XX καθως και VFR.
dirtbird
07/10/2006, 10:18
Πάντως εάν πρόκειται για Hypersport, θα πρέπει να να λάβει υπόψιν το παρακάτω....
64415
Καινουργια εξωλεμβια ???? :confused:
Ισως... :confused:
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
To έκαναν αυτό.
Από ότι έχω διαβάσει όμως, το συγκεκριμένο CBR είναι ειδική έκδοση με ακριβά περιφερειακά, βλέπε φρένα, αμορτισέρ, ζάντες μαγνησίου κλπ.
Όπως έβγαλε η Yamaha το R1 SP.......
:winka:
vassilis88
07/10/2006, 10:24
:a12:
ΧααχαχΑχαΑΧΑχΧΑ!!:lol:
μπορει το αντιστοιχο του ντεσμοσεντιτσι,ρσβ ρεπλικα.
dirtbird
07/10/2006, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Καινουργια εξωλεμβια ???? :confused:
Ισως... :confused:
Οκ, εσείς ΔΕΝ παίζεστε
Προτείνω αλλαγή του χρωματισμού του σήματος ως παρακάτω για να ξέρουμε που είμαστε.
(μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι μηχανότρατες)
64416
@ dirtbird
Γνωριζεις κανενα site που μπορουμε να δουμε ολα τα μοντελα οταν αρχισει η εκθεση ?
Thanks
dirtbird
07/10/2006, 11:31
To site (http://80.237.211.11/wEnglisch/intermot/index.htm) της έκθεσης.
Επίσης τσεκάριζε εδώ (http://www.motards-online.com/) και σε ανάλογα sites.
stavrogin
07/10/2006, 12:22
Πάντως εάν πρόκειται για Hypersport, θα πρέπει να να λάβει υπόψιν το παρακάτω....
παντως θα προτιμουσα να ειχε το μηχανακι μου το διαγραμμα της μπουσα παρα του ζχ1400.αυτη η κοιλιτσα τοσο χαμηλα πολυ με χαλαει.
dirtbird
07/10/2006, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
παντως θα προτιμουσα να ειχε το μηχανακι μου το διαγραμμα της μπουσα παρα του ζχ1400.αυτη η κοιλιτσα τοσο χαμηλα πολυ με χαλαει.
+1 αλλά μη ξεχνάς ότι είναι τεχνητή, για να είναι πιο οδηγήσιμο σε δρόμο με χαμηλό συντελεστή τριβής λένε, για να περνάει προδιαγραφές ρύπων λέω.
stavrogin
07/10/2006, 12:39
Παντως στην ερωτηση σου για το τι θα παρουσιαστει,μαλλον θα παρουσιασουν καποιο best seller τυπου καινουργιο transalp παρα κανενα τουμπανο.
Βεβαια λενε οτι βγαινει VTR1200 αλλα πολυ με απογοητευσε η αισθητικη του.Αυτο το VTR (το απλο)παντα το ειχα στο ματι για αγορα.Περιμενα 2-3 χρονια να δω το καινουργιο μοντελο αλλα που.
dirtbird
07/10/2006, 12:44
Μη ξεχνάς ότι η Αγγλική αγορά είναι προσανατολισμένη στα SS και στα μεγάλα street γενικότερα. Και αυτές είναι οι μοτό κύρους - flagshios όπως τα λένε...
Δεν νομίζω να έκαναν τόσο φασαρία για οποιοδήποτε on-of, motard κ.τ.λ. κι ας είχε V5 με οβάλ πιστόνια και σκελετό από ανθρακονήματα...:wave2:
H.A.Balafoutre
07/10/2006, 12:54
Όπως είπαν και κάποια παιδιά πιο πάνω.
1ον ή θα παρουσιάσει μια αντιγραφή της Yamaha R1-SP.
2ον ή θα παρουσιάσει μια αντιγραφή της Ducati RR.
3ον ή θα παρουσιάσει μια αντιγραφή του ZZR1400.
Σε κάθε περίπτωση μια αντιγραφή θα παρουσιάσει.
Εκτός, κι αν κάνει την έκπληξη και παρουσιάσει μια βελτιωμένη έκδοση του FMX υδρόψυκτο.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
dirtbird
07/10/2006, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Όπως είπαν και κάποια παιδιά πιο πάνω. ,
...................
υδρόψυκτο.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
Χαλάρωσες τώρα ή έχει και συνέχεια???
(για λόγους αρχής δεν βάζω το σχετικό emoticon) :smilea:
vassilis88
07/10/2006, 13:05
Όπως είπαν και κάποια παιδιά πιο πάνω.
1ον ή θα παρουσιάσει μια αντιγραφή της Yamaha R1-SP.
2ον ή θα παρουσιάσει μια αντιγραφή της Ducati RR.
3ον ή θα παρουσιάσει μια αντιγραφή του ZZR1400.
Σε κάθε περίπτωση μια αντιγραφή θα παρουσιάσει.
Εκτός, κι αν κάνει την έκπληξη και παρουσιάσει μια βελτιωμένη έκδοση του FMX υδρόψυκτο.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
lampros_fazer
07/10/2006, 13:58
Δεν έχουν κυκλοφορήσει φήμες μέχρι τώρα για νέο ΧΧ..(εκτός αν δεν έχω πάρει εγώ χαμπάρι..:lol: )..Αντίθετα με το Transalp που όλο νέο TA ακούμε και ΤΑ δεν βλέπουμε! :lol:
Εγώ πάντως θα ήθελα να δω νέο ΧΧ για τους παρακάτω λόγους..
Έχω την περιέργεια πως θα είναι και τι δίαολο μηχανάκι θα φτιάξανε για να αντικαταστήσει μετά από τόοοσα χρόνια το υπάρχον ΧΧ σε μια κατηγορία που έχει φουντώσει χοντρά το παιχνίδι..
Χέστηκα για το νέο Transalp-Varadero κλπ.. :D
Αν παρουσιάσει καμιά RCV replica μπορεί να είναι σούπερ ντούπερ καραγαμάουα,φοβερό,εντυπωσιακό,πολύ ενδιαφέρον αλλά θα είναι μηχανάκι...φωτογραφίας αφού θα είναι περιορισμένης παραγωγής..
Θα ήθελα να παρουσιαστεί νέο ΧΧ πριν ρίξει η Suzuki νέο Hayabusa στη μάχη..:smokin:
el_hymador
07/10/2006, 14:08
VFR 1000 δαγκωτο!!!
....πλακα θα εχει να του εχουν φορεσει κανα V5....
μακαρι ρε dirtbird να βγαλει ενα gp replica V5....
MAKAΡΙ γουσταρω με 1000
αλλα μιλαμε για Honda (ΥΠΝΟΣ)
αρα για κανα νεο τρανσαλποβαρκαντερο τη βλεπω τη δουλεια και για αυτο γελαω... σιγα τα ωα
H.A.Balafoutre
08/10/2006, 01:12
Χαλάρωσες τώρα ή έχει και συνέχεια???
(για λόγους αρχής δεν βάζω το σχετικό emoticon) :smilea:
Κακά τα ψέμματα δεν περιμένω τίποτα ριζοσπαστικό από την χόνδα.
Τι είναι τελικά ρε παιδιά;
Ποιός έχει το λινκ;
vassilis88
09/10/2006, 15:50
κατα τις 8 το περιμενουμε.
vassilis88
09/10/2006, 16:22
http://www.honda.co.uk/performanceart/
lampros_fazer
09/10/2006, 18:50
ΑΠΑΤΗ η Honda..!!
64617
Φιλαλήθης
09/10/2006, 18:59
Πού είναι το απλό σχέδιο του hornet; Το στρογγυλό φανάρι; Το τεράστιο μπουρί στη σέλα;
Τί έκτρωμα είναι αυτό; Το hornet υποτίθεται ότι ήταν ένα λιτό κ απέριτο μηχανάκι...Το κάνανε σα το z με καμπύλες :bawl:
ρε που είναι και δεν τα βλέπω τα MASTERPIECE!!!!!:eyepop: :eyepop:
xexex:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
dirtbird
09/10/2006, 19:10
Πόσο μαλάκες μπορούν να γίνουν ακόμα ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
Αυτό που ξέρω είναι ότι το Blackbird θα το κλειδώσω γιατί αυτοί οι ΚΟΠΑΝΟΙ (και φυσικά εννοώ τους διάφορους φλωρο-executives και όχι τους μηχανικούς τους) αποκλείεται να ξαναβγάλουν μηχανή της προκοπής.
ΜΕ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΝΑ NΑKED ΕΙΝΑΙ MASTERPIECE Η ΟΧΙ.
Ενώ όλοι ξέρουμε ότι όλα είναι parts bin specials με weird styling
ai sto di;aolo................( στα αγλικά γκοου το χελλ μαδερφακερς)
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
dirtbird
09/10/2006, 19:11
Και συμφωνω απόλυτα με τον ψεύτη παραπάνω.
:smokin: :smokin: :smokin:
dirtbird
09/10/2006, 19:14
Και οι ζάντες είναι γκλίτσικες και η μούρη η απόλυτη συνέχεια του αίσχους (ξέρετε ποιού) :smokin: :smokin: :smokin:
Και οι ζάντες είναι γκλίτσικες και η μούρη η απόλυτη συνέχεια του αίσχους (ξέρετε ποιού) :smokin: :smokin: :smokin:
Γκλίτσικες!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ολε!!! :beer: :beer:
Φιλαλήθης
09/10/2006, 19:20
Να μηχανή. Τα άλλα όλα είναι φρουφρού και "design".
64631
H.A.Balafoutre
09/10/2006, 20:26
Πόσο μαλάκες μπορούν να γίνουν ακόμα ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
Αυτό που ξέρω είναι ότι το Blackbird θα το κλειδώσω γιατί αυτοί οι ΚΟΠΑΝΟΙ (και φυσικά εννοώ τους διάφορους φλωρο-executives και όχι τους μηχανικούς τους) αποκλείεται να ξαναβγάλουν μηχανή της προκοπής.
ΜΕ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΝΑ NΑKED ΕΙΝΑΙ MASTERPIECE Η ΟΧΙ.
Ενώ όλοι ξέρουμε ότι όλα είναι parts bin specials με weird styling
ai sto di;aolo................( στα αγλικά γκοου το χελλ μαδερφακερς)
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
Ε όχι ρε γμτ ε όχι, από αυτά που ανέφερα πιο πρίν για το τι θα παρουσιάσει δεν ήθελα να γράψω για το χόρνετ διότι λέω, σιγά πόσο πιο τρελό να το κάνουν? Κι όμως ρε συ τουλάχιστον βλέπεις πως από ένα σημείο και μετά δεν είμαι παράλογος σε κάποια πράγματα που λέω.
Και να στο πω κι αλλιώς. Σε όσες ομάδες λαμβάνουν μέρος σε αγώνες μοτοσικλέτας σε όλο τον κόσμο και θέλουν να τρέξουν με χονδα, η εταιρεία δίνει εργοστασιακό υλικό και τεχνογνωσία. Όλοι οι άλλοι παίζουν με τα μοντέλα παραγωγής και ότι τους κατεβάσει η γκλάβα τους. Δηλαδή, όταν η χόνδα ξοδεύει τόσα λεφτά για εργοστασιακά μυστικά να τα δίνει σε ιδιώτες ανα τον κόσμο για να φαίνεται η χόνδα πρώτη και να αγοράζει τους καλύτερους οδηγούς για να είναι πάντα μπροστά και να φαίνεται η χόνδα κι όχι ο οδηγός, σε συνδιασμό με τα πιο ψόφια μοντέλα στην αγορά, ε κάτσε ρε φίλε κάτι δεν πάει καλά. Τεχνολογία 15ετίας σε μοντέλα 2006 με χαμηλό κόστος παραγωγής και όνομα χόνδα που σπέρνει στους αγώνες, ποιούς αγώνες δηλαδής, στα WSBK για χρόνια είναι τίποτα, και στα MotoGP, από τις μισές μηχανές στο παγκόσμιο όλες να τερματίζουν από την 3η θέση και πίσω δεν θέλει πολύ να καταλάβεις πως η όλη θεωρία περί χόνδα ω Θεέ, είναι ένα καλοστημένο στρατηγικό σχέδιο μάρκετινγκ. Κλασσικότερο παράδειγμα στα MotoGP o KR-Junior.
Ποντάρει πολλά λεφτά και με προσεκτικές κινήσεις να έχει τις καλύτερες ομάδες και οδηγούς στα πρωταθλήματα ανα τον κόσμο, τους δίνει και εργοστασιακά ανταλακτικά για να έχουν το πλεονέκτημα, οπότε και φαίνεται να κυριαρχεί. Ενώ στους πελάτες της για καθημερινή χρήση δίνει τα χειρότερα μοτνέλα σε κάθε κατηγορία αλλά πάντα με το όνομα χόνδα για ξεκάρφωμα. Και δεν μιλάμε για τις τρελλές τιμές που έχουν τα χόνδα σε σχέση με την τεχνολογία που αγοράζει ο πελάτης, 10ετίας και βάλε.....τι να λέμε.....αφού ο πελάτης δεν ξέρει και ξέρει η χονδα.
Κι εγώ δεν είμα κολλημένος αντιχοντακικός και θα στο εξηγήσω ώς εξής. Δεν το έχω αναφέρει πουθενά και δεν ξέρω αν το ξέρουν επιφανή μέλη του moto.gr ή ακόμη και τρελοί χοντάκιδες, αλλά έχω διαβάσει πως το CBR600RR έχει την καλήτερη κατεργασία αυλών εισαγωγής και εξαγωγής στον κόσμο σε μοτοσικλέτα παραγωγής καλύτερη κι από το χίλια, δηλαδή την καλήτερη ροϊκή εξέλιξη σε μηχανή παραγωγής, διορθώστε με αν κάνω λάθος στην ονοματολογία. Πήγαν το CBR600RR σε μια εταιρεία στην αγγλία που ασχολείτε μόνον με ροϊκή εξέλιξη στις SS μηχανές για το εθνικό αγγλικό πρωτάθλημα ή και για άλλες χώρες, με μεγάλη εμπειρία και τρελλή εξειδείκευση και οι τύπου σηκώσαν τα χέρια ψιλά λέγοντας πως αν κάνουν κάτι θα χαλάσουν το ήδη εκπληκτικό υπάρχον σύνολο. Σε ελληνικό περιοδικό το διάβασα.
Μαλακίες δεν λέω έτσι για να τις λέω και να κάνω εντύπωση, ίσως όχι πάντα, αλλά τέλως πάντων αρκετά από αυτά που λέω είναι πέρα για πέρα αληθινά. Απλώς έχω ένα κόλλημα με τα στερεότυπα και μ'αρέσει να τα ψάχνω.
Χρόνια τώρα από πατάτα σε πατάτα είναι η χονδα και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει η χονδα που να δείχνει το πόσο σέβεται τους πελάτες της και μάλιστα σκλυροπυρικούς της μάρκας?
Ρε μαν, πιστεύεις πως σε κάτι από αυτά που είπα είναι ψέμα?
dirtbird
09/10/2006, 20:32
Ε όχι ρε γμτ ε όχι, από αυτά που ανέφερα πιο πρίν για το τι θα παρουσιάσει δεν ήθελα να γράψω για το χόρνετ διότι λέω, σιγά πόσο πιο τρελό να το κάνουν? Κι όμως ρε συ τουλάχιστον βλέπεις πως από ένα σημείο και μετά δεν είμαι παράλογος σε κάποια πράγματα που λέω.
Και να στο πω κι αλλιώς. Σε όσες ομάδες λαμβάνουν μέρος σε αγώνες μοτοσικλέτας σε όλο τον κόσμο και θέλουν να τρέξουν με χονδα, η εταιρεία δίνει εργοστασιακό υλικό και τεχνογνωσία. Όλοι οι άλλοι παίζουν με τα μοντέλα παραγωγής και ότι τους κατεβάσει η γκλάβα τους. Δηλαδή, όταν η χόνδα ξοδεύει τόσα λεφτά για εργοστασιακά μυστικά να τα δίνει σε ιδιώτες ανα τον κόσμο για να φαίνεται η χόνδα πρώτη και να αγοράζει τους καλύτερους οδηγούς για να είναι πάντα μπροστά και να φαίνεται η χόνδα κι όχι ο οδηγός, σε συνδιασμό με τα πιο ψόφια μοντέλα στην αγορά, ε κάτσε ρε φίλε κάτι δεν πάει καλά. Τεχνολογία 15ετίας σε μοντέλα 2006 με χαμηλό κόστος παραγωγής και όνομα χόνδα που σπέρνει στους αγώνες, ποιούς αγώνες δηλαδής, στα WSBK για χρόνια είναι τίποτα, και στα MotoGP, από τις μισές μηχανές στο παγκόσμιο όλες να τερματίζουν από την 3η θέση και πίσω δεν θέλει πολύ να καταλάβεις πως η όλη θεωρία περί χόνδα ω Θεέ, είναι ένα καλοστημένο στρατηγικό σχέδιο μάρκετινγκ. Κλασσικότερο παράδειγμα στα MotoGP o KR-Junior.
Ποντάρει πολλά λεφτά και με προσεκτικές κινήσεις να έχει τις καλύτερες ομάδες και οδηγούς στα πρωταθλήματα ανα τον κόσμο, τους δίνει και εργοστασιακά ανταλακτικά για να έχουν το πλεονέκτημα, οπότε και φαίνεται να κυριαρχεί. Ενώ στους πελάτες της για καθημερινή χρήση δίνει τα χειρότερα μοτνέλα σε κάθε κατηγορία αλλά πάντα με το όνομα χόνδα για ξεκάρφωμα. Και δεν μιλάμε για τις τρελλές τιμές που έχουν τα χόνδα σε σχέση με την τεχνολογία που αγοράζει ο πελάτης, 10ετίας και βάλε.....τι να λέμε.....αφού ο πελάτης δεν ξέρει και ξέρει η χονδα.
Κι εγώ δεν είμα κολλημένος αντιχοντακικός και θα στο εξηγήσω ώς εξής. Δεν το έχω αναφέρει πουθενά και δεν ξέρω αν το ξέρουν επιφανή μέλη του moto.gr ή ακόμη και τρελοί χοντάκιδες, αλλά έχω διαβάσει πως το CBR600RR έχει την καλήτερη κατεργασία αυλών εισαγωγής και εξαγωγής, δηλαδή την καλήτερη ροϊκή εξέλιξη σε μηχανή παραγωγής, διορθώστε με αν κάνω λάθος στην ονοματολογία. Πήγαν το CBR600RR σε μια εταιρεία στην αγγλία που ασχολείτε μόνον με ροϊκή εξέλιξη στις SS μηχανές για το εθνικό αγγλικό πρωτάθλημα ή και από άλλες χώρες με μεγάλη εμπειρία και τρελλή εξειδείκευση και οι τύπου σηκώσαν τα χέρια ψιλά λέγοντας πως αν κάνουν κάτι θα χαλάσουν το ήδη εκπληκτικό υπάρχον σύνολο. Σε ελληνικό περιοδικό το διάβασα.
Μαλακίες δεν λέω έτσι για να τις λέω και να κάνω εντύπωση, ίσως όχι πάντα, αλλά τέλως πάντων αρκετά από αυτά που λέω είναι πέρα για πέρα αληθινά. Απλώς έχω ένα κόλλημα με τα στερεότυπα και μ'αρέσει να τα ψάχνω.
Χρόνια τώρα από πατάτα σε πατάτα είναι η χονδα και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει η χονδα που να δείχνει το πόσο σέβεται τους πελάτες της και μάλιστα σκλυροπυρικούς της μάρκας?
Ρε μαν, πιστεύεις πως σε κάτι από αυτά που είπα είναι ψέμα?
Έχεις μπερδευτεί (όσον αφορά εμένα), ουτε φιλοχοντακικός, ούτε φανατικός ούτε πιστός ούτε τίποτα σχετικό είμαι.
Με απλά και χειροπιαστά:
οβάλ πιστόνια και V5 μόνο η Ηonda έχει φτιάξει.
Τα υπόλοιπα είναι για να κάνουμε πλάκα και να πειραζόμαστε.
Συνεχίζουμε τη συζήυτηση αύριο, πρέπει να φύγω..
:wave2: :wave2:
H.A.Balafoutre
09/10/2006, 20:43
Έχεις μπερδευτεί (όσον αφορά εμένα), ουτε φιλοχοντακικός, ούτε φανατικός ούτε πιστός ούτε τίποτα σχετικό είμαι.
Με απλά και χειροπιαστά:
οβάλ πιστόνια και V5 μόνο η Ηonda έχει φτιάξει.
Τα υπόλοιπα είναι για να κάνουμε πλάκα και να πειραζόμαστε.
Συνεχίζουμε τη συζήυτηση αύριο, πρέπει να φύγω..
:wave2: :wave2:
Καλά η αλήθεια είναι πως κάπου ξέφυγα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά αυτά τα οβάλ πιστόνια δεν τα βλέπω πουθενά στην παραγωγή πέραν της NR750 που κόστιζε 15.000.000 παλιές καλές δραχμές και το GSXR750 είναι πάλι πιο γρήγορο. Άσε που η MV Agusta ετοιμάζει μηχανή 100.000ευρώ. Χίλια χρόνια Ducati, αν και θα πέσει η υπογραφή μου να με πλακώσει, παρά χονδα:D .
Πιστεύεις πως λέω ψέμματα? Απάντησέ μου σε αυτό και την άκρη θα την βρούμε ρε συ. Δεν ήθελα να φανώ τόσο επιθετικός. Απλώς αντέδρασα και συμφώνησα στο ύφος του πόστ σου πιο πάνω. :smilea:
vassilis88
09/10/2006, 20:48
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ τα μοντελα του 2007!το ενα πιο ασχημο απο τ αλλο......:ZZZ:
adam_tsouk
09/10/2006, 20:55
Οκ, εσείς ΔΕΝ παίζεστε
Προτείνω αλλαγή του χρωματισμού του σήματος ως παρακάτω για να ξέρουμε που είμαστε.
(μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι μηχανότρατες)
υπερβαλεις...
βαλε κ λιγο μπλΙε να θυμιζει κ yamaha
lampros_fazer
09/10/2006, 21:12
Χμμμ..
:a21:
64638
Εμενα εκτος απο το μπροστινο φαναρι μου αρεσει παντως !!! :rolleyes:
Και δεν κανω πλακα !!
Το κακασχημο πια που το ειδατε ??
H.A.Balafoutre
09/10/2006, 21:27
Τελικά έπρεπε να γράψω ή θα προυσιάσει το νέο χορνετ αντιγραφή του ER-6.
Απελπισία.:yuck:
Το μόνο που αξίζει είναι τα στόκ λάστιχα.
makis206
09/10/2006, 22:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εμενα εκτος απο το μπροστινο φαναρι μου αρεσει παντως !!! :rolleyes:
Και δεν κανω πλακα !!
Το κακασχημο πια που το ειδατε ??
+1
Προσωπικά μ'αρέσει πολύ.
Kαι μ'αρέσει ΚΑΙ το φανάρι
Τα όργανα με χαλάνε λίγο αλλά η αφτερμάρκετ ζελατίνα θα τα κρύψει :smokin: :smokin:
λέμε τώρα:lol:
makis206
09/10/2006, 22:57
:smokin: :smokin: :smokin:
64648
makis206
09/10/2006, 23:02
:D :D :D
64649
makis206
09/10/2006, 23:06
:smokin: :sun: :smokin:
64650
makis206
09/10/2006, 23:09
:a8: :a8: :a8:
Πωλείται CBF-600 !:rotflmao: :rotflmao:
64651
τους πηρε τοσο καιρο να αντιγραψουν 4-5 μηχανακια και να βγαλουν το νεο χορνετ??? :nono:
κΕνο-τομιες παντα η Χοντα...
makis206
09/10/2006, 23:13
Και σας ξαναγυρίζω πίσω.
Διαλιέχτεεεε :lol:
:beer: :beer: :wave2:
64652
Φειζερ εξάτμιση,
ER φανάρι,
SV όργανα,
ήθελα να ξερα....
...το πλαίσιο που βρίσκεται? κάτω απο το ντεπόζιτο???:confused: :p
ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΚΩΛΟ ΟΜΩΣ....... ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΟ ΠΕΡΣΙΝΟ .:look:
64658
:dizzy: ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ
64659
καλα ποσο μαλακες ειναι? γιατι δε το φτιαξαν το hornet σα τα σχεδια που ειχε ποσταρει ο ruyjin απο το MCN που ηταν μια χαρα και μου αρεσε ???
το 2007 θα ειναι ακομα μια χρονια που θα ξεσκιστει στις πωλησεις το Ζ750... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Φειζερ εξάτμιση,
ER φανάρι,
SV όργανα,
ήθελα να ξερα....
...το πλαίσιο που βρίσκεται? κάτω απο το ντεπόζιτο???:confused: :p
η εξατμιση δε μοιαζει με του Fazer αλλα με του r6
ο κωλος εχει παρει απο τα buel ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΣΧΗΜΟ
καλα γενικα προσπαθω να ειμαι αντικοιμενικος ρε παιδια αλλα ειναι χαλια τι να λεμε! :dizzy:
Φιλαλήθης
10/10/2006, 00:41
Μια σκατιά και μισή είναι! ας το ονομάζανε αλλιώς! Αυτό το πράμα δεν ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία του hornet. Το μόνο καλό με την είσοδο αυτού του "cb600F" είναι πως θα πέσει η τιμή του παλιού.
bonepeeler
10/10/2006, 00:59
Κι εμένα μου αρέσει.:look:
καλα ποσο μαλακες ειναι? γιατι δε το φτιαξαν το hornet σα τα σχεδια που ειχε ποσταρει ο ruyjin απο το MCN που ηταν μια χαρα και μου αρεσε ???
το 2007 θα ειναι ακομα μια χρονια που θα ξεσκιστει στις πωλησεις το Ζ750... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
hello και απο μενα
μιας και θυμηθηκε ο idi το ποστ που ειχα κανει...
η αληθεια ειναι αν και θα το ηθελα κι εγω, δε περιμενα να πω την αληθεια να παρουσιασει η Honda το μηχανακι οπως στη φωτο απο το MCN που ανεφερε κι ο idi
κι αυτο γιατι σχεδιαστηκα τουλαχιστον η Honda αποφευγει τις ''ακροτητες''
και το εβαλα σε αποσιοποιητικα διοτι αυτο που λεει η Honda ακροτητα, αλλες εταιρειες το λενε συγχρονη σχεδιαση
βλεπε Suzuki - B-King, Kawasaki - new Z1000
οποτε προτιμησε να βγαλει ενα μοντερνο CB
και οπως ειχα αναφερει και σε αλλο ποστ, τα Hornet πλεον δεν ακολουθουν την κλασικη σχεδιαση γυμνου και αυτο ξεκινησε απο τη στιγμη που βαλανε πιο ψηλα την εξατμιση
και αυτο το Hornet ειναι η συνεχεια αυτου που λεω
η κλασικη αισθητικη εχει διατηρηθει απο τα γυμνα μονο στο CB 1300 και στο 400 που εδω ειναι εισαγωγης
προσωπικα παντως δε με ενθουσιασε απο τη φωτο
οχι οτι απο κοντα αν το δω θα τρελαθω, αλλα ισως να μου αρεσει λιγο περισσοτερο
δε μπορω θα το πω γιατι θα σκασω...
δε σας αρεσαν οι εξατμησεις του νεου Ζ1000(ουτε εμενα) τουλάχιστον αλλαζες τα τελικα και ειχες ενα πανεμορφο μηχανακι
για αυτη τι εχετε να πειτε? δεν ιεναι μονο το οτι ειναι νικελ γκουμουτσα (αν και στο σωστο σημειο) αλλα να....... δειτε τους λαιμους!!! ΕΛΕΟΣ σα σωλήνες υδρεύσης ειναι σε ενα υπόγεια πολυκατοικίας στοιχισμένοι σε διαγώνια κατεύθυνση! και τι να κανεις? να αλλαξεις τους λαιμους? δε μπορεις ακομα και οι αφτερμαρκετ ετσι θα ειναι .... πακετο!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
dirtbird
10/10/2006, 09:32
δε μπορω θα το πω γιατι θα σκασω...
δε σας αρεσαν οι εξατμησεις του νεου Ζ1000(ουτε εμενα) τουλάχιστον αλλαζες τα τελικα και ειχες ενα πανεμορφο μηχανακι
για αυτη τι εχετε να πειτε? δεν ιεναι μονο το οτι ειναι νικελ γκουμουτσα (αν και στο σωστο σημειο) αλλα να....... δειτε τους λαιμους!!! ΕΛΕΟΣ σα σωλήνες υδρεύσης ειναι σε ενα υπόγεια πολυκατοικίας στοιχισμένοι σε διαγώνια κατεύθυνση! και τι να κανεις? να αλλαξεις τους λαιμους? δε μπορεις ακομα και οι αφτερμαρκετ ετσι θα ειναι .... πακετο!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δηλαδή, εσένα οι σωλήνες σε χαλάνε?
Το υπόλοιπο είναι εντάξει?
Η μαλακία που τους δέρνει είναι εντάξει?
Είναι ποτέ δυνατόν να αποκαλούν 'The new masterpiece' ένα budget bike?
Έτσι την έχουν πατήσει και με τα αμάξια για την ώρα κυρίως στην Ιαπωνία, όπου τους θεωρούν κατασκευαστές MPV.
Δηλαδή, εσένα οι σωλήνες σε χαλάνε?
Η μαλακία που τους δέρνει είναι εντάξει?
Είναι ποτέ δυνατόν να αποκαλούν 'The new masterpiece' ένα budget bike?
Έτσι την έχουν πατήσει και με τα αμάξια για την ώρα κυρίως στην Ιαπωνία, όπου τους θεωρούν κατασκευαστές MPV.
Όντως πολύ θέμα έγινε για το τίποτα:) !!!Το μηχανάκι δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό ώστε να μπαίνουν σε όλη αυτή τη διαδικάσία ""the new masterpiece ktl......"' καλό moto.. αλλά ως εκεί....:)
εγω ΔΕ θα το αγοραζα, απο κει και περα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι η Honda περιμενε τοσα χρονια και δεν εκανε ανανεωση στο hornet και τωρα ...το παραχεσε ... θα μπορουσε να κανει μια πιο mild εκδοση. αυτο το hornet θα το αγορασουν μονο κολλημενοι με την μαρκα...
φυσικα και η καμπανια masterpiece ηταν για τα μπαζα! MOΥΦΑ!
αυτο σου ελεγα πιο πανω. ΒΓΑΛΕ ΕΝΑ V5 ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΝΤΟΡΟ ΡΕ HONDA! ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ! αλλα δε το κανει γιατι εχει παρει εδω και πολλα χρονια το λαθος δρομο....
ΡΕ δεν μας γ@μάτε.... όποιος του αρέσει το παίρνει....
Όποιος δεν του αρέσει πάει και παίρνει ένα Καβασάκι που βγάζει γαμώ τα μοτοσακά...
Σαν το ER-6 ας πουμε που είναι μηχανάκι γλυπτό.... Δλδ ο αναβάτης του μας τα γλύφει με την μαλακία που καβαλάει....
Θυμηθείτε τι λέγατε όλοι για την εξάτμιση του gsxr1000.....
Tου Ζ1000 τα τρομπόνια ρε Μελιτζαν-idi να βλέπεις κι άσε τα υδραυλικά του hornet...
Ωχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
dirtbird
10/10/2006, 10:33
Ο καθένας αγοράζει ότι του γουστάρει.
Αλλά δεν αποκαλείς masterpiece μία μηχανή κατηγορίας-παράγωγο.
Κανένα naked. on-off, scooter δεν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι.
Είμαι σίγουρος ότι και καλά θα πηγαίνει και δεν θα σπάει-δεν θα χαλάει.
Αλλά αυτό το νεό φλωρο-funky που παίζει τώρα τελευταία η Honda, έχει αρχίζει και γίνεται ενοχλητικό. Τραβήξαμε έτσι το φαναράκι, αφήσαμε ξεκαπούλωτη τη σέλλα και διάφορες άλλες παπαριές. Το μόνο ελαφρυντικό είναι ότι δεν τα ξεκίνησε η Honda αυτά.:winka:
Αλλά μοτό που να επανακαθορίζει μία κατηγορία, έχουν καιρό να βγάλουν....
Ίσως αυτή η μελέτη της Υamaha -'δεν έρχεται νέος κόσμος στη μηχανή' δείτε editorial σε πρόσφατο ΜΟΤΟ-, να έχει κάποια σχέση..:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΡΕ δεν μας γ@μάτε.... όποιος του αρέσει το παίρνει....
Όποιος δεν του αρέσει πάει και παίρνει ένα Καβασάκι που βγάζει γαμώ τα μοτοσακά...
Σαν το ER-6 ας πουμε που είναι μηχανάκι γλυπτό.... Δλδ ο αναβάτης του μας τα γλύφει με την μαλακία που καβαλάει....
Θυμηθείτε τι λέγατε όλοι για την εξάτμιση του gsxr1000.....
Tου Ζ1000 τα τρομπόνια ρε Μελιτζαν-idi να βλέπεις κι άσε τα υδραυλικά του hornet...
Ωχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
το ΕR6 μπροστα σε αυτο το εκτρωμα ειναι η Monica Beluci :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οι σχεδιαστές ακολουθούν γραμμές.... και αφου τώρα είναι τρέντυ να έχεις τα φανάρια έτσι και τον κώλο γιουβέτσι..... ακολούθησε και η Η....
Καλώς ή κακώς θα το δείξουν οι πωλήσεις....
Ας μην το πάρει κανένας να το βάλουν στον πάτο τους.... Αλλά αφού η αγορά κινείται με το χρήμα και το χρήμα το έχουν όποιοι το έχουν και πάνε και το αγοράζουν μαλάκες είναι να μην κάνουν τα μηχανάκια τρέντυ;
When money talks, bullshit walks...
το ΕR6 μπροστα σε αυτο το εκτρωμα ειναι η Monica Beluci :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η επιβεβαίωση.... αντι να βγείτε και να πείτε ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ είναι αυτό το ER-6 πάτε και λέτε: "τι γαμώ που είναι - είναι καλύτερο απο τα Honda"
@@ είναι και τα 2
αυτο το ER-6 θα χαλασει ολη την πιατσα τελικα
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Η επιβεβαίωση.... αντι να βγείτε και να πείτε ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ είναι αυτό το ER-6 πάτε και λέτε: "τι γαμώ που είναι - είναι καλύτερο απο τα Honda"
@@ είναι και τα 2
οχι λεμε η Honda εβγαλε νεο μηχανακι μετα απο 10 χρονια και ειναι ΜΑΠΑ (εμφανισιακα ετσι! δεν εχω ιδεα σα μηχανη τι λεει)
καλα 10 χρονια αυτο σχεδιαζαν??????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι λεμε η Honda εβγαλε νεο μηχανακι μετα απο 10 χρονια και ειναι ΜΑΠΑ (εμφανισιακα ετσι! δεν εχω ιδεα σα μηχανη τι λεει)
καλα 10 χρονια αυτο σχεδιαζαν??????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμφανισιακά ο καθένας έχει την δικιά του γνώμη....
Το να λέμε ότι η δικιά μου γυναίκα είναι η πιο όμορφη στον κόσμο.... είναι κατανοητό.... :winka:
Αντε τώρα να δεις γιατί δεν δουλεύουν τα καρπυρατέρ όταν παγώσουν....
stavrogin
10/10/2006, 10:59
Ωραιο μηχανακι,ελαφρι,αναποδο,εξαπιστονες.Το μονο που με χαλαει ειναι τα πλαστικα στο φαναρι.
Αλλα οχι και να κανει τοση φασαρια για να παρουσιασει το μαστερπιεσε χορνετ
μου αρεσει που εβαλαν και αντιστροφη μετρηση για να το παρουσιασουν! εμενα παντως μου θυμιζει μοτο γκουζι μπρεβα με εξατμιση απο Ρ6 και μασκα απο ΕΡ-6.
:lol: :lol: :lol:
μπααααα, μαλλον οταν πρωτοεβαλαν την αντιστροφη μετρηση ξεκινησαν να σχεδιαζουν (αντιγραφουν) οτι εχει βγει τα τελευταια 5 χρονια...
το ΕR6 και το Versys ειναι μακραν απο τα πιο ασχημα μηχανακια που εχουμε δει
αντικειμενικα
και δεν ειμαι κολημενος Honda-κιας οπως βιαστουν να με αποκαλεσουν πολλοι
το Hornet ειναι πολυ πιο αποδεκτο αισθητικα απο τα δυο προαναφερθεντα...
πως να το κανουμε δλδ'ς :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
το ΕR6 και το Versys ειναι μακραν απο τα πιο ασχημα μηχανακια που εχουμε δει
αντικειμενικα
και δεν ειμαι κολημενος Honda-κιας οπως βιαστουν να με αποκαλεσουν πολλοι
το Hornet ειναι πολυ πιο αποδεκτο αισθητικα απο τα δυο προαναφερθεντα...
πως να το κανουμε δλδ'ς :smokin:
αποδεκτο ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ! :smokin:
αποδεκτο ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ! :smokin:
ωχ ωχ
προσεξε Γιωργο θα μας κατηγορησουν για διαπλοκη
:rotflmao: :rotflmao:
απο τα λογια του idi προκυπτει το παρακατω
οι γνωμες - αποψεις - προτιμησεις απολυτα υποκειμενικες και ολες αποδεκτες
64718
ψηφιστε
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
ER 6 δαγκωτο.
Καλο και το δεξια αλλα παλιο μοντελο και με ''πολλα χιλιομετρα''
στο κοντερ :D
:rotflmao: :rotflmao:
Για να δούμε τι κάνει στον δρόμο γιατί τα περί σύγχρονου design και στρογγυλού φαναριού με άσχημες/όμορφες εξατμίσεις υπάγονται στην κατηγορία κολοκυθόπιτας και λοιπόν ορέξεων.
Ίδωμεν.....
ψήφος στην monica btw :lol:
η monica ειναι σε ενδιαφέρουσα και δε μας κανει για τη δουλεια που θελουμε.... (να δοκιμασει τα 2 μηχανακια κουτα πονηρα παιδακια.... τι νομιζατε οτι θα ελεγα?):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
MIKE_16V
10/10/2006, 13:31
Το Εr δειχνει και ειναι, ενα μηχανακι που σχεδιαστηκε σε μια ασπρη κολλα χαρτιου. Και η ομορφια φυσικα ειναι υποκειμενικη.
Απο την αλλη τωρα το Ηοrnet δειχνει λες και ειναι κοψε ραψε.
xa xa και οι 2 μηχανες ειναι πανεμορφες, δε ξερω ποια να προτοδιαλεξω τωρα που τις βλεπω διπλα διπλα χα χα
vassilis88
10/10/2006, 15:44
να ρε μηχανακι για αντρες κ οχι τα φλωρικα-τρεντικα που βαζετε.
64783
vassilis88
10/10/2006, 15:47
κ η αρχη των παντων.εγιναν μοδα αυτα τα φαναρια.
64784
H.A.Balafoutre
11/10/2006, 01:29
Ρε παιδιά καλή και η μπελούτσι αλλά....και λίγο τρίχα στις μασχάλες δεν θα ήταν κι άσχημα....
Μπουάχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
pou lete imoun sti germania gia mia ekthesi fotografias k eksoplismou tin photokina k sto idio sigrotima ktirion pou ginotan h ekthesi meta apo 2 meres arxize h intermoto mirazan k filadia ala de tin prolava :(:bigcry: