View Full Version : Help με το Paypal!!
μηπως ξερει κανεις να μου πει που θα βρω αυτους τους αριθμους??
Stergios69
07/10/2006, 18:23
Θα έρθουν με τον επόμενο λογαριασμό της πιστωτικής σου κα΄ρτας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Θα έρθουν με τον επόμενο λογαριασμό της πιστωτικής σου κα΄ρτας.
αρα θα πρεπει να κανω καποια αγορα με την πιστωτικη γιατι δεν εχω κανει ακομα!!
Stergios69
07/10/2006, 18:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
αρα θα πρεπει να κανω καποια αγορα με την πιστωτικη γιατι δεν εχω κανει ακομα!!
To Paypal σε χρέωσε 1 ευρώ ή κάτι τέτοιο, το οποίο θα στο επιστρέψει με την πρώτη σου αγορά, ώστε να σου έρθει λογαριασμός.
παρε τηλ την εξυπηρετιση πελατων της καρτας σου και ζητα να σου πουν τον τετραψηφιο κωδικο διπλα στη χρεωση 1,5 ευρω στη καρτα σου
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
παρε τηλ την εξυπηρετιση πελατων της καρτας σου και ζητα να σου πουν τον τετραψηφιο κωδικο διπλα στη χρεωση 1,5 ευρω στη καρτα σου
+1 και μένα από το τηλέφωνο μου το είχαν πει.
beholder
08/10/2006, 08:33
Eαν κατάλαβα καλά, ζητάνε το Verifycation number .
Θα γυρισεις τη καρτα αναποδα απο τη πισω μερια και θα δεις τυπωμενο ενα αριθμο σε μορφη χχχχ ψψψ
Τα 3 τελευταια ψηφια (το ψψψ) ειναι το νουμερο που ζηταει (Σε αλλες χωρες ειναι 4 ψηφια και σε αλλες 3)
Το 1,5 ευρω στο κραταει για να γινει η επαληθευση της καρτας και στο επιστρεφει στη πρωτη αγορα που θα κανεις.
Αν έχεις e-banking το βλέπεις και απο εκεί... (δεν νομίζω να είναι το ίδιο νούμερο με τα πίσω ψηφία της κάρτας...)
pissaman
08/10/2006, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από beholder
Θα γυρισεις τη καρτα αναποδα απο τη πισω μερια και θα δεις τυπωμενο ενα αριθμο σε μορφη χχχχ ψψψ
Τα 3 τελευταια ψηφια (το ψψψ) ειναι το νουμερο που ζηταει (Σε αλλες χωρες ειναι 4 ψηφια και σε αλλες 3)
Το 1,5 ευρω στο κραταει για να γινει η επαληθευση της καρτας και στο επιστρεφει στη πρωτη αγορα που θα κανεις.
εσύ λες το cvv! αυτό είναι 3 ψήφιο!
το νούμερο του paypal είναι 4ψήφιο και είναι αυτό που λένε οι υπόλοιποι! :beer:
Παιδιά μην μπερδευεστε, καμία σχέση το CCV με αυτό που θέλει ο φίλος....
Αρχικά δημιουργήθηκε από beholder
οχι αυτο δεν ειναι σιγουρα!!!
ειναι μαλλον αυτο που λενε οι υπολοιποι!!!
ευχαριστω πολυ παιδες!!!!!:wave2: :wave2: :wave2: