View Full Version : ΠΙΣΤΑ ΣΕΡΡΩΝ 27-28-29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2006
Αρχικά δημιουργήθηκε από san1000
ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ! ΤΕΛΕΙΟ Ε?
ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΙΧΛΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ?
την Παρασκευή είχε ομίχλη μέχρι τις 10 και συννεφιά μέχρι τις 2.30 αλλά ήταν τέλεια η θερμοκρασία με 15 μοτό και 1 μποφόρ !!!
το Σάββατο ήταν τέλεια ημέρα με λίγο ομίχλη το πρωί έως τις 10 και ήλιο τρελό μετά με 45 περίπου μοτό και 1 μποφόρ πάλι !!!
Καλό χειμώνα και πάλι στις Σέρρες μετά το νέο έτος πρός Απρίλιο μεριά.:bawl:
pissaman
30/10/2006, 00:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Τέλεια. Λυσσαααααάαξαμε πάνω Παρασκευή και Σάββατο ..... τα λάστιχα off....
και γυρίσαμε 6 το πρωί. Οι άλλοι λυσάνε ακόμα πάνω.
Μία πολύ καλή παρέα με πολύ καλά και σημαντικά παιδιά !!!!
Ανδρέας R6 '06 (AIFOS)
Γιάννης 600 RR (7-cubed)
Δημήτρης (Mήτσος1) R 1
Παντελής 636 R (pantelisFZR1000)
Κώστας 1000 K6 (kostasgym)
Φρατζέσκος 1000 RR
Δημήτρης 750 K4
Στέλιος 900 RR (φωτογράφος 0-300)
Νίκος 750 '02 (nktr)
Δημήτρης 750 K4
Στέφανος R1 '03
Μανώλη R1 '05
Χαιρετίσματα και καλή επιστροφή σε όλους.....
....και να βρεθούμε πάλι....
...και οι φωτό έρχονται...
Μερικοί πέρασαν αδιάφοροι! :hypnotize
Οι διαφορές, θα λυθούν στη draught!
H.A.Balafoutre
30/10/2006, 11:19
Από χρόνους πως τα πήγατε?
pissaman
30/10/2006, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Από χρόνους πως τα πήγατε?
Πολύ καλά!
Γυρνούσαμε όλη μέρα! :);) :rotflmao: :rotflmao:
μερικές φωτό του φωτογράφου μας του Στέλιου που οδηγεί το RR του με Θεομάλακες νορμάλ αναρτήσεις σε χρόνους :eyepop:
1.31 - 1.32 εεεεεε, είπατε κάτι.....(εκείνος βέβαια ούτε που ξέρει τίποτα για τις φωτό που έχω....χε....χε....):wave2: :sun:
All κάτ'
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ.....!!!!
67263
pissaman
30/10/2006, 12:30
δώσε στο λαό!
δώσε!
:eyepop:
All κάτ' πάλ'
έτσι - έτσι
67266
πάρτ΄κ΄ απ΄πίσ΄
All κάτ'
67271
κι ξύν΄ βιράζ......:hypnotize
και με σταβ΄μανέτα :wave2:
τελικά έχουμε πολύ γρήγορο φωτογράφο....
και μας τράβηξε και φωτό.....πότε προλαβαίνεις.....
ε, άμα είσαι γρήγορος όλα τα προλαβαίνεις:lol:
και τράβηξε 1100 φωτό !!!!
67272
pissaman
30/10/2006, 12:53
και γιατί ρε γάτε από τις 1100, έβαλες μόνο τις δικές του?
Εμάς, μανούλα δε μας έκανε?:bigcry: :bigcry: :bigcry:
road spirit
30/10/2006, 12:57
Να πω ότι μου έφτασε και ότι χόρτασα, θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψέμα. Θέλω και άλλο… Ένα τέλειο 3μερο.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε Νίκο (nktr) και Δημήτρη (Μήτσος1). Πολλούς χαιρετισμούς σε όλα τα παιδία του φόρουμ που γνώρισα.
Και η αναμενόμενη ερώτηση : πότε πάμε πάλι? Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω …
Δε ξερω τι να πρωτοξεκινησω να γραφω!!! :D :D
Δεν εχω λογια!!!!
Πρωτη φορα στι πιστα των Σερρων, μοναδικη εμπειρια, απιστευτο σχολειο,
καταπληκτικη παρεα, φοβερος καιρος, ωραιο φαγητο!!! ;) ;)
Πολλα ευχαριστω σε πολλους, "ηταν ολοι τους υπεροχοι" !!
Το Νικο (nktr) για την αψογη οργανωση του και την
καθοδηγηση του εντος και εκτος πιστας, ειναι τρομερος
αυτος ο ανθρωπος.Θα γυρνουσε τη γη αναποδα για να
σε βοηθησει!!!:beer: :beer:
το Στελιο (φοβερο οδηγικο στυλ) ,για τα σεμιναρια του μεσα απο
τις φωτος που μας τραβουσε.
Μητσος1 και katsai για τη φοβερη εμπειρια γρηγορης οδηγησης
astra 1.4 και τρειλερ με δυο R1 πανω και 4 επιβατες.Μιλαμε εξυνε το τρειλερ
στις στροφες :lol: :lol: . Περα απο τη πλακα thanx παιδια για
την παρει΄ι΄τσα επιστροφη!!!
Φυσικα και το Γιαννη (7-cubed) το roomate μου, που τον επρηζα συνεχεια με
τα κατορθωματα μου (κοιτα με ποσα πηρα αυτη τη στροφη,
τι χρονο γυρναω...), βλεπεις νεουπας στη πιστα και με διακατειχε
μπολικος ενθουσιασμος!!!
....... ολους για την ευγενεια τους και το χαρακτηρα που εδειξαν
εντος και εκτος πιστας!!!
Να πω και του χρονου....:( :( , πιο γρηγορα δε γινετε μαλλον....
:bigcry: :bigcry:
:beer: :beer: :beer:
pissaman
30/10/2006, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από AIFOS
Το Νικο (nktr) για την αψογη οργανωση του και την
καθοδηγηση του εντος και εκτος πιστας, ειναι τρομερος
αυτος ο ανθρωπος.Θα γυρνουσε τη γη αναποδα για να
σε βοηθησει!!!:beer: :beer:
Αυτός? ΜΠΑΑΑΑΑΑ αποκλείεται! δεν το πιστεύω σου λέω! Μην επιμένεις! Τέλος πάντων για να το λες εσύ....
Νικο, κανόνισε να πάρουμε τις φώτος, μην έχουμε τίποτα απρόοπτα! ;)
:smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
ρε καυλιάρη, έχεις πάρει ένα πανέμορφο μοτό και σου έχει πάρει τα μυαλά. Ο Στέλιος έχει τραβήξει 1100 φωτό δικές μας. Δικές του δεν έχει τραβήξει από τον εαυτό του. ???? Τις πήρα από τον Χρύσανθο που του είπα να τον τραβήξει. :beer:
pissaman
30/10/2006, 14:00
αυτό το αντελήφθην !!! διάβασε τα πμ σου και προχώρα! ;)
άντε να σου κάμω τη χάρη να σου βάλω και μία φωτό
67327
άντε να σου κάμω τη χάρη να σου βάλω και μία φωτό
πούσου ρε λούστη μου πάλι τον ίδιο έβαλα....μαμώ τη σουλτάνα μου έχω μπρεδυετεί σήμερα...
μα καιρός είναι αυτός .... :ninja:
Βιντεακι απο το Σουζουκι gsxr1000 k6 του φιλου Συλβαν απο αυτο το τρακ day στις Σερρες.
http://www.youtube.com/watch?v=molf2kJPIGk
pissaman
30/10/2006, 17:14
Παίζεις με τα νεύρα μας?
pissaman
30/10/2006, 17:15
Κίνηση, που ήσουν εσύ?
Κάποιος μΕ είπε, να σΕ πω κότα! ;)
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
ζηλευω λιγο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κίνηση, που ήσουν εσύ?
Κάποιος μΕ είπε, να σΕ πω κότα! ;)
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
Ερχεται πιο οικονομικα να μιλας για τρακ day παρα να συμμετεχεις !
To K6 θανατος.:a46:
Μπραβο παιδια μας κ@τ@καυλωσ@τε.Πολυ θα ηθελα να ειμαι μαζι σας αλλα γιορταζε ο γιος και δε γινοταν.
Σερρες πισταρα με τ'ολα της.
Παντα τετοια.
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
Βιντεακι απο το Σουζουκι gsxr1000 k6 του φιλου Συλβαν απο αυτο το τρακ day στις Σερρες.
http://www.youtube.com/watch?v=molf2kJPIGk
καλα αυτος ο μητσος1 εχει γινει πολυ φιρμα!!!
πολυ καλο βιντεο μπραβο!!!!:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
ΥΓ: για οσους δεν το καταλαβαν αυτος που φαινετε με την μπλε ασπρη φορμα και το R1 ειναι ο Μητσος1!!!:look: :look: :smokin:
pissaman
30/10/2006, 18:35
ρε παιδιά, μικρό βίντιου είναι αυτό! :(
pissaman
30/10/2006, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από san1000
ζηλευω λιγο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΚΩΣ!
θα έπρεπε να ζηλεύεις πολύ! ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
ΥΓ: για οσους δεν το καταλαβαν αυτος που φαινετε με την μπλε ασπρη φορμα και το R1 ειναι ο Μητσος1!!!:look: :look: :smokin:
Εχχμμ.... (γκούχου-γκούχου)
(Τα λεφτά που συμφωνήσαμε σου τα έχω στείλει ήδη!!! 2-3 τέτοια post ακόμα, και σου κερνάω το επόμενο td λέμε !!!!!!!)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Εχχμμ.... (γκούχου-γκούχου)
(Τα λεφτά που συμφωνήσαμε σου τα έχω στείλει ήδη!!! 2-3 τέτοια post ακόμα, και σου κερνάω το επόμενο td λέμε !!!!!!!)
σοβαρα??????
αν ειναι να λεω πολλα τετοια!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
είδα καθρέφτες στο r1?:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
είδα καθρέφτες στο r1?:eyepop:
Ναι καλά είδες. Βοηθάνε πάρα πολύ στη πίστα, ιδίως όταν έρχονται να σε περάσουν απο εσωτερική με +50χλμ όταν ακριβώς πας να κλείσεις τη τροχιά σου...
ρε κινηση βαλε και 30 δευτ. ακομα εκοψες το πιο σημαντικο !!!!!
Ναι καλά είδες. Βοηθάνε πάρα πολύ στη πίστα, ιδίως όταν έρχονται να σε περάσουν απο εσωτερική με +50χλμ όταν ακριβώς πας να κλείσεις τη τροχιά σου...
ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΟΥ ΧΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
ΕΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Και λιγο ακομα βιντεακι απο το ιδιο τρακ day .Ο οδηγος Συλβαν,λαστιχα 002 φθαρμενα αλλα αριστο κρατημα σε ρυθμους μεχρι 1,36.
http://www.youtube.com/watch?v=SC666pVC5KA
kinhsh κοιτα το 002 που ειναι καινουργιο στο κεντρο ειναι οτι πρεπει για σενα!!!!το θελεις?:confused:
67362
pissaman
30/10/2006, 22:08
κατάλαβες τώρα kinhsh ποιος μΕ είπε να σΕ πω ότι σΕ είπα?
pissaman
30/10/2006, 22:10
Και λιγο ακομα βιντεακι απο το ιδιο τρακ day .Ο οδηγος Συλβαν,λαστιχα 002 φθαρμενα αλλα αριστο κρατημα σε ρυθμους μεχρι 1,36.
Σε αυτό το βίντιου, φαίνεται και το κουνούπι στην αρχή!
Ζουλεύω κάργα αλλά θα έρθει και η στιγμή μου....
έπεζε μπας και ερχόμασταν η της Ξάνθης πέρα την Κυριακή αλλά δεν έκατσε ...
και η μαλακία είναι ότι σήμερα θα έφευγα απο Ξάνθη για Σταυρούπολη, Δράμα Ξάνθη αλλά έβρεχε και έπιασα την Εγνατία και βουρ κάτω.... δεν με έπερνε γαμώτο , και θα μουν μόνος σήμερα... :bawl: που θα πάει ... δεν θα φτιάξω το τρέιλερ?:beer: :wave2:
AtsatsosKakoszx
30/10/2006, 23:31
Καλώς επέστρεψες Λάμπρε! Ελπίζω να πέρασες όσο όμορφα ήθελες :wave2:
H.A.Balafoutre
31/10/2006, 02:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ζουλεύω κάργα αλλά θα έρθει και η στιγμή μου....
έπεζε μπας και ερχόμασταν η της Ξάνθης πέρα την Κυριακή αλλά δεν έκατσε ...
και η μαλακία είναι ότι σήμερα θα έφευγα απο Ξάνθη για Σταυρούπολη, Δράμα Ξάνθη αλλά έβρεχε και έπιασα την Εγνατία και βουρ κάτω.... δεν με έπερνε γαμώτο , και θα μουν μόνος σήμερα... :bawl: που θα πάει ... δεν θα φτιάξω το τρέιλερ?:beer: :wave2:
Καλύτερα έτσι. ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sylvain
kinhsh κοιτα το 002 που ειναι καινουργιο στο κεντρο ειναι οτι πρεπει για σενα!!!!το θελεις?:confused:
Eσυ οταν θα μαθεις να βαζεις και 2α στην πιστα εκτος απο 3η οπως φαινεται στο βιντεο τοτε κατι θα εχεις μαθει απο οδηγηση σε πιστα !
Eσυ οταν θα μαθεις να βαζεις και 2α στην πιστα εκτος απο 3η οπως φαινεται στο βιντεο τοτε κατι θα εχεις μαθει απο οδηγηση σε πιστα !
κινηση , μην γυρνας πισω στη μεση της διαδρομης ,ελα στη πιστα και θα δουμε αν θα βαζω 2α,και βαλε τα δικα σου βιντεακια απο τη πιστα η μηπως ντρεπεσαι!!!δεν ειδα ποτε κανενα. λογια......:eek: τα λαστιχα τα θες τελικα? :rotflmao:
pissaman
31/10/2006, 07:01
τα ποπκορν ρε παιδιά, τα ποπκορν! ;)
:lol: :lol: :lol: :beer:
kapoulos
31/10/2006, 12:15
Από την επίσκεψή μου στις Σέρρες το Σ/Κ που μας πέρασε...
Enjoy :beer:
http://www.youtube.com/watch?v=tDcGjEp4Fq0 (http://http://www.youtube.com/watch?v=tDcGjEp4Fq0)
pissaman
31/10/2006, 12:31
το λινκ ειναι ντεντ!
kapoulos
31/10/2006, 12:33
http://www.youtube.com/watch?v=tDcGjEp4Fq0
pissaman
31/10/2006, 12:52
το βλέπω από το bnet!
ευχαριστώ πάντως!
Ρε παιδια απο πιο σιτε ενημερωνεστε για τον καιρο?Εγκριθηκε η συμμετοχη μου στο bikenet.Αλλος απο δω?
kapoulos ειναι γραναζωμενο το μηχανακι?
Πολυ ωραιο βιντεο και χορταστικο.
:a23:
Καπουλε ωραιο το βιντεο σου.Μας κουφανε το κοντερ με κατι 175 χλμ στην κ3-κ4 ,180 χλμ στην κ9 ,οποτε πιστευω με τα λαστιχα τα Μ3 ησουν ,γιατι τα 002 επειδη πισω εχουν 55 προφιλ πισω δειχνουν ενα 3% λιγωτερα χλμ απο αυτα που εχουν προφιλ 50.
Εσεις εκει στις Σερρες ειχατε πολυ ανταγωνισμο και ησασταν σε εμπολεμη κατασταση !
Το μηχανακι σου μου φανηκε πολυ σταθερο μεσα στη στροφη και ιδανικο για απλωτα τοξα ,ενω μου φανηκε και ασφαλες στο να μη πεσει ευκολα ,στανταρ ειναι ρυθμισμενη η αναρτηση η εχεις πειραξει κατι απο το στανταρ ;
Στα εσακια ηθελε δυναμη στο τιμονι να του βαζεις ;
Ξεχωρισες απο τους λιγωτερο προπονημενους σε ροη μεσα στην πιστα με μεγαλα πλαγιασματα και ολα αυτα με πολιτικα λαστιχα.
Ειδα και χαρακτηριστικα τη φαση στα φρενα που σου μπαινει ο Συλβαν μπροστα και τον ξαναπερνας πριν την κ1,λαθος του Συλβαν που το εκανε αυτο μπορει να του επεφτες επανω. Το ιδιο λαθος εκανε και ο Μητσος1 στον Συλβαν στη ιδιο σημειο σε βιντεο που εχω και καλα που δεν του επεσε επανω ο Συλβαν ,γι αυτο λεω ειχατε πολεμο εκει !
fazerakis
31/10/2006, 15:53
Ειδα και χαρακτηριστικα τη φαση στα φρενα που σου μπαινει ο Συλβαν μπροστα και τον ξαναπερνας πριν την κ1,λαθος του Συλβαν που το εκανε αυτο μπορει να του επεφτες επανω. Το ιδιο λαθος εκανε και ο Μητσος1 στον Συλβαν στη ιδιο σημειο σε βιντεο που εχω και καλα που δεν του επεσε επανω ο Συλβαν ,γι αυτο λεω ειχατε πολεμο εκει !
Όπως και εσύ έτσι και τα παιδιά έχουν μεγάλη εμπειρία από πίστα οπότε καλά κάνουν και παίζουν. Αν δεν παίξεις με τους φίλους σου τί νοήμα έχει τελικα:dizzy:
kapoulos
31/10/2006, 16:23
Το μηχανάκι είναι τελείως μαμά από αναρτήσεις,απλά έχω βρει τις ρυθμίσεις που με βολεύουν.Τα λάστιχα είναι εμπρός Michelin Power Race Medium και πίσω Metzeler Sportec M3.Πιέσεις 32 μπροστά και 30 πίσω,αλλά μάλλον ήθελε λίγο ακόμα ψάξιμο για το πίσω.
Από γρανάζωμα,έχω αλλάξει το μπροστά γρανάζι από 17 σε 16.Πίσω στάνταρ 42.
Ναι,στα εσάκια θέλει κάποια δύναμη για να είμαι ειλικρινής.
Κίνηση,ρωτούσα για σένα τον Συλβάν και μου είπε την ιστορία και γιατί δεν ανέβηκες τελικά.Κρίμα και ήθελα να τα λέγαμε από κοντά.Θα μου έδινες και καμμία συμβουλή.Του έστειλα το CD με όλο το βίντεο από Σέρρες,να το δεις μόλις ευκαιρέσεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
Όπως και εσύ έτσι και τα παιδιά έχουν μεγάλη εμπειρία από πίστα οπότε καλά κάνουν και παίζουν. Αν δεν παίξεις με τους φίλους σου τί νοήμα έχει τελικα:dizzy:
Δεν λεω εχει διασκεδαση το πραγμα οταν εισαι ροδα ροδα ,αλλα εχω γινει συντηρητικος.Αλλωστε και οι κανονες των τρακ day του 0300 που απαγορευουν το προσπερασμα μεσα στη στροφη συντηρητικοι ειναι οποτε εχω καποιους υποστηρικτες στον τροπο που το σκεφτομαι. Και μιας και το εφερε η κουβεντα να αναφερω οτι σε Αμερικανικα φορουμ που εχω δει ,μαλλον εκει εχουν ασφαλεια και μεσα στην πιστα και αν τρακαρεις καποιον η ασφαλεια σου τον αποζημιωνει.
Καπουλος ετσι εξηγουνται τα πολυ μεγαλα νουμερα σε στροφες,οχι οτι και ο ιδιος δεν πηγαινες φετες αλλα και τα 175 στην κ3 ειναι υπερβολικα ! Για πες μεσα στην πιστα το κρατημα του εμπρος ελαστικου ηταν αλλου σε σχεση με το πισω ; Kαι με αυτες τις κλισεις πως το ενοιωθες να συμπεριφερεται το πισω λαστιχο ;
kapoulos
31/10/2006, 19:14
Το μπροστά ήταν ακλόνητο.
Το πίσω όταν μπήκα μέσα είχε 6.000 χλμ και 3 track days ήδη!Οπότε,μετά τα πρώτα 15-20 λεπτά άρχισε να γλυστρά στις εξόδους.Μέσα στην στροφή όταν το παραπλάγιαζα (Κ3-Κ4),το μηχανάκι κουνούσε σαν να τσαλάκωνε.Τότε έβγαινα στα pits για να κρυώσει...
Όσο για το γρανάζωμα,με άλλο που τα μέτρησα στον δρόμο,όταν το νορμάλ έγραφε 100,το δικό μου έλεγε 106
Πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου.Δεν το περιμενα το Μ3 με τοσα χλμ να εχει τετοια αποδοση. Βεβαια στο βιντεο φαινεται που εισαι ομαλος με το γκαζι γιατι προφανως δεν του εχεις μεγαλη εμπιστοσυνη κατι που φυσικο αφου το Μ3 σε σχεση με το 002 πχ ειναι μερα με τη νυχτα σε προσφυση που εχω δοκιμασει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ρε παιδια απο πιο σιτε ενημερωνεστε για τον καιρο?
:a23:
10 ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/GRXX0020?from=36hr_topnav_business
15 ΘΗΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
wwwa.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&myadc=0&traveler=0&zipcode=EUR|GR|GR046|SERRAI|&metric=1
3 ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
www.meteo.gr/cf.asp?city_id=43
2 ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
www.poseidon.ncmr.gr/weather_forecast.html
δυστυχώς ο καιρός θα είναι "ψυγείο". Παίζει παγετός
:(
Το ιδιο λαθος εκανε και ο Μητσος1 στον Συλβαν στη ιδιο σημειο σε βιντεο που εχω και καλα που δεν του επεσε επανω ο Συλβαν ,γι αυτο λεω ειχατε πολεμο εκει !
Εγώ αν και δεν κατάλαβα για ποιό σημείο μιλάμε, θέλω να πω οτι πέραα εκπληκτικά, και δεν έννοιωσα σε κανένα σημείο, και για κανένα προσπέρασμα που μου έκαναν ή που έκανα οποιοδήποτε φόβο. Όλα τα προσπεράσματα ήταν ασφαλή, και έγιναν γρήγορα, και "καθαρά" από όλους.
Και εξάλλου αυτό φαίνεται και από το γεγονός οτι σε όλο το ΣΚ είχαμε μόνο μια πτώση, από ένα μηχανάκι το οποίο αμέσως σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά και το Σάββατο και την Κυριακή. Μακάρι όλα τα td που θα πηγαίνω από εδώ και πέρα να είναι έτσι.
Εγώ αν και δεν κατάλαβα για ποιό σημείο μιλάμε, θέλω να πω οτι πέραα εκπληκτικά, και δεν έννοιωσα σε κανένα σημείο, και για κανένα προσπέρασμα που μου έκαναν ή που έκανα οποιοδήποτε φόβο. Όλα τα προσπεράσματα ήταν ασφαλή, και έγιναν γρήγορα, και "καθαρά" από όλους.
Και εξάλλου αυτό φαίνεται και από το γεγονός οτι σε όλο το ΣΚ είχαμε μόνο μια πτώση, από ένα μηχανάκι το οποίο αμέσως σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά και το Σάββατο και την Κυριακή. Μακάρι όλα τα td που θα πηγαίνω από εδώ και πέρα να είναι έτσι.
ο κινηση εχει τι κασετα που του εδωσα και σε βλεπει να με περνας μπροστα πριν τη κ1 και αμεσως μπαινεις στα φρενα. no problem.... :ZZZ:
Oυυπππςςςς....:) :)
Μωλις ειδα οτι με εχεις και εμενα στο πλανο!!!
R6 μπλε και αναβατης με μπλε φορμα
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
και μάλλον μπροστά απο τον μήτσο είμαι εγώ.:D
πρώτη φορά σέρρες υπερ ευχαριστημένος απο την αποδοσή μου και με ένα ταπεινό φθαρμένο diablo, ούτε καν το corsa. γμτ
Υγ. pissaman και άλλο ένα παλικάρι που δεν θυμάμαι δεν σας ξέχασα.
το βιντεάκι δεν έχω προλάβει ούτε να το δω.
pissaman
03/11/2006, 16:16
no problemo
ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ !!!!
όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι 27-10-06 5.50 πμ. Θεσσαλονίκη.....
Παντελής με τρία μοτό ZX6R,GSXR1000, CBR1000:ninja:
68021
ΠΑΝΤΕΛΗΣ :ninja: :ninja:
68022
ΓΙΑΝΝΗΣ 7CUBED ......:wacko: :wave2:
68023
ΑΝΔΡΕΑΣ AIFOS.....:wacko: :wave2:
68024
ΧΡΗΣΤΟΣ PISSAMAN με το νέο του μοτό
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ρε μαστροκαύλα.... :beer:
68025
pissaman
03/11/2006, 21:53
ευχαριστώ, ευχαριστώ! ;)
kostasgym....:beer: :eyepop:
68026
ολοι μαζί και ΜΗΤΣΟΣ 1...:wave2: :sun: :ninja:
φίρμα λέμε
68027
όλο το florum:beer:
68029
ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ CBR 1000, KOSTAS GYM GSXR 1000 K6:beer:
68030
Μπράβο παιδάκια!!! πάντα τέτοια!!!:wave2: :beer:
road spirit
05/11/2006, 19:01
τωρα δηλαδη θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι απριλιο για να ξαναπάμε? στην καλύτερη?
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ λεμε... :cry: :cry: :cry:
Μπράβο ρε nktr, ωραίες φωτό. Μακάρι πάντα να περνάμε τόσο καλά όσο τότε στις Σέρρες, και εννοείται πως θα πάμε πολύ πιο σύντομα από Απρίλιο. Οι Αλκυωνίδες μέρες καραδοκούν.
Κανένα td θα διοργανώσουμε εμείς καμμιά φορά σα forum? Το Bikenet ήδη έκανε το 4ο του...
Στάθη ακούς ????????
Ρε δεν κανονιζουμε τπτ,γιατι οι μερες ειναι ξελογιαστρες.:sun:
Θελω κι αλλο τωρα.:bigcry:
ευχαριστώ, ευχαριστώ! ;)
έτσι , έτσι μπλάκμαν...
70667
pissaman
28/11/2006, 16:45
ευχαριστώ ρε νικόλα!
παίζει να είναι η ποιο ωραία φωτογραφία μου! :sun: :sun:
kapoulos
08/12/2006, 16:48
Κι από μένα μερικές από εκείνη την ημέρα.....
Ζήλεψα...
71554
kapoulos
08/12/2006, 16:49
2
71555
kapoulos
08/12/2006, 16:50
3
71556
kapoulos
08/12/2006, 16:50
4
71557
Αντε και κανα δυο απο μενα τοτε να εχουμε να θυμομαστε
και να προσμενουμε... :cool:
71577
μπράβο ρε παιδιά, βάλτε καμμιά φωτό γιατί μέχρι τον Απρίλη πρέπει να κρατιόμαστε ¨ζωντανοί"......θα έχουμε και δύσκολο χειμώνα.....:ZZZ:
Άντε και καλές βόλτες :wave2: :sun:
μπράβο ρε παιδιά, βάλτε καμμιά φωτό γιατί μέχρι τον Απρίλη πρέπει να κρατιόμαστε ¨ζωντανοί"......θα έχουμε και δύσκολο χειμώνα.....:ZZZ:
Άντε και καλές βόλτες :wave2: :sun:
Για να μη ξεχνιομαστε και μιας και ο καιρος περναει και
η ανοιξη ειναι κοντα, να θυμηθουμε λιγο πως περασαμε
το φανταστικο εκεινο τριημερο....:sun:
Πρωτα ενα βιντεακι που χρωσταω στον μητσος1 και κατσα'ι'
αλλα ειναι πολυς αλλος κοσμος μεσα τσεκαρετε.. (Κυριακη 27-10)
http://www.youtube.com/watch?v=298aeU-2bfI
Και ενα αφιερωμενο σε μενα και το υπερτουμπανο μηχανακι μου....:D (ψωναρα... :p )
http://www.youtube.com/watch?v=jDW4cKxT_xA
.....αντε και ο καιρος γαρ εγγυς......
:beer: