View Full Version : Απορια σχετικα με τις BMW
melissos28
11/10/2006, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Μην ανησυχείς!
Το επόμενο μοντέλο τύπου "adventure" θα το περιλαμβάνει στον στάνταρ εξοπλισμό για την Ελληνική αγορά!
Οι μεγάλες εταιρείες αφουγκράζονται τις "ανάγκες" του κοινού τους...
εσύ πάντως ΔΕΝ τον χρειάζεσαι γιατί "η καρδιά σου ντούρα, αντέχει στη λασπούρα"...
:wave2:
:beer: :beer: :beer:
Giati panda vgazis farmaki otan anaferese stis BMW GS genika?
Ti kolima exeis re file?
:bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από melissos28
Ti kolima exeis re file?:bigcry:
Είδες ρε τον π@ύστη ..??? :sad:
Cpt. Haddock
11/10/2006, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Είδες ρε τον π@ύστη ..??? :sad:
Πεσ' τα ρε Αντώνη...
:sad:
Ωχ... :look:
BELZEBOYLIS
13/10/2006, 23:33
Τι να περιμένει κάνεις από τους Βόρειους ..... κακοί άνθρωποι είναι ...!!!:lol: :lol:
Τα έχουμε παίξει τελείως με φαίνεται ..... :a21: :a21:
Εδω παντως βρεχει....:rolleyes: :bawl: :look:
caesarsk
14/10/2006, 09:21
Εγώ πάλι τι έχασα?????
Γιατί δεν καταλαβαίνει;;;;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Εσυ εχεις παρεα και να ΜΗΝ μιλας! :wacko:
Stergios69
14/10/2006, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
...για αύριο λένε ότι μπορεί να χιονίσει...
:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
...για αύριο λένε ότι μπορεί να χιονίσει...
:D
Πάντως πάχνη είχε σήμερα στον Χορτιάτη.... :D
Ap oti blepo... pera brexei ....
Cpt. Haddock
16/10/2006, 09:25
Επ! Αυτό πως και μου ξέφυγε εδώ;
φύγαμε για τις "Διαμάχες"
:wave2: :wave2: :wave2:
Uriah Heep
16/10/2006, 22:12
Ti kolima exeis re file?
:bigcry:
Τι ήταν αυτό βραδιάτικα?
Βασικά ΔΕΝ έχω κανένα κόλλημα με τις ΒΜW...
...παρόλ΄αυτά
ζητώ ταπεινά συγγνώμη, αν έθιξα την τιμή του BMW club του Γιδά* Ημαθείας!!!
Που φαντάζομαι ότι θα αποτελείται από τη μηχανή σου, κανένα κλασσικό των ΄50s μετατροπή σε τσόπερ χρώματος σικλαμέ, άντε και κανένα χαμηλομένο "super motard" funduro με μπλέ προβολέα και πράσινο κρυφό φωτισμό στην ποδιά, παρκαρισμένα μπροστά από την καφετέρια Sao Paolo στην central avenue του Γιδά...
Ειλικρινά αισθάνομαι τόσο άβολα που έθιξα την τιμή και την παράδοση των ΒΜWλάγνων motorcycle owners of Gidas...
...την στιγμή που ίσως να πίνατε βαυαρικά "μπιρούδια" σε κλίμα Octoberfest, προετοιμάζοντας την αδελφοποίηση της υπερήφανης κωμόπολης του Γιδά με το Μόναχο...
Μούρχεται να πάρω πίσω όλο το δηλητήριο πού έχω "ρίξει" κατά καιρούς για το BMW fashion & style σε ενδοφλέβια και ν΄αυτοκτονήσω!
Αλλά όπως θα έλεγε και ο φίλος μου ο OldMan, για κάτι τέτοιες αντιδράσεις, αξίζει να αναβάλλει κανείς την αυτοκτονία...
...και πάλι συγγνώμη...
*Αλεξάνδρεια Ημαθείας γνωστή ως Γιδάς
BELZEBOYLIS
16/10/2006, 23:53
Τι ήταν αυτό βραδιάτικα?
...παρόλ΄αυτά
Που φαντάζομαι ότι θα αποτελείται από τη μηχανή σου, κανένα κλασσικό των ΄50s μετατροπή σε τσόπερ χρώματος σικλαμέ, άντε και κανένα χαμηλομένο "super motard" funduro με μπλέ προβολέα και πράσινο κρυφό φωτισμό στην ποδιά, παρκαρισμένα μπροστά από την καφετέρια Sao Paolo στην central avenue του Γιδά...
Ειλικρινά αισθάνομαι τόσο άβολα που έθιξα την τιμή και την παράδοση των ΒΜWλάγνων motorcycle owners of Gidas...
...την στιγμή που ίσως να πίνατε βαυαρικά "μπιρούδια" σε κλίμα Octoberfest, προετοιμάζοντας την αδελφοποίηση της υπερήφανης κωμόπολης του Γιδά με το Μόναχο...
Μούρχεται να πάρω πίσω όλο το δηλητήριο πού έχω "ρίξει" κατά καιρούς για το BMW fashion & style σε ενδοφλέβια και ν΄αυτοκτονήσω!
Αλλά όπως θα έλεγε και ο φίλος μου ο OldMan, για κάτι τέτοιες αντιδράσεις, αξίζει να αναβάλλει κανείς την αυτοκτονία...
...και πάλι συγγνώμη...
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Είσαι παλικάρι από τα λίγα λέμε !!!!! Άψογος!!!!!! :beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
17/10/2006, 08:25
Τι ήταν αυτό βραδιάτικα?
...........................
ΒΑΣΙΛΗ !!
Αγοράζω ΟΣΟ-ΟΣΟ ένα μπουκάλι από το nouveau!!
:lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
melissos28
18/10/2006, 13:01
Τι ήταν αυτό βραδιάτικα?
...παρόλ΄αυτά
...και πάλι συγγνώμη...
Proton den meno stin Alexandria alla se kondino xorio. Ola osa egrapses dixnoun to kolima pou exeis me ti BMW kai oti prepi na agorasis oposdipote mia gia na iremisis epitelous.
O sofos laos panda elege osa de ftanei i alepou ta kanei kremastaria.:o
Proton den meno stin Alexandria alla se kondino xorio. Ola osa egrapses dixnoun to kolima pou exeis me ti BMW kai oti prepi na agorasis oposdipote mia gia na iremisis epitelous.
ρε φιλε, τι δεν φτανει ο λαος? Τα 30 ευρο τπ μηνα δοση? ή μηπως τα BMW αγοραζοντε μονο μετρητοις??
Uriah Heep
18/10/2006, 22:33
Αυτός ο λαός (το σοφός ας το παρακάμψουμε σιωπηρώς) είχε ποτέ άδικο?
ΝΑΙ έχω πρόβλημα...Περνώ ένα ψυχόδραμα γιατί δεν μπορώ να ζήσω τον φαντασμαγορικό μύθο και την έσχατη εκλέπτυνση της μοτοσυκλετιστικής μου υπόστασης λόγω αδυναμίας απόκτησης μιας GS 1200 adventure...
Έχω ένα "γκαϊλέ" όταν βλέπω και ακούω το όνομα ΒΜW (κάτι σαν τον Τζο Ντάλτον όταν ακούει το όνομα Λούκυ Λούκ!) και βογγάω λαγνοβαρώς που δεν αποτελώ μέλος στοιχιμένου κοπαδιού μέσα στην ομίχλη της πειθαρχίας ενός BMW owners club!
Δικαιολόγησέ με για το χοντροειδές κείμενο που σου ξεφούρνισα, αλλά μέρος της ευθύνης φέρουν και οι ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΟΥ THREAD που με το κλίμα που δημιούργησαν έκαναν τους θεατές του Κολοσσαίου της Ρώμης (που πήγαιναν να δουνε μονομάχους και λιοντάρια) να φαντάζουν σαν ακαδημαϊκοί λογοτέχνες-μέλη της συγκλήτου της Ακαδημίας Αθηνών σε ...ποιητική βραδιά!
Με αφορμή της απάντησής σου (εν είδει διαμαρτυρίας μέλους ΜΗ κυβερνητικού οργανισμού) θέτω ως υπέρτατο στόχο την απόκτηση (της ουχί παραδεδεγμένης χρησιμότητας) BMW GS 1200 adventure ώστε μία μέρα στο μέλλον να αξιωθώ να ταξιδέψω καμαρωτός-καμαρωτός έμπλεως ναρκισσικού ατομισμού δυτικών προδιαγραφών, εις την καλλιπάρειον εν Αθήναις Λέσχη BMW owners of Greece με σκοπό να αποτελέσω (ή να αποτελειώσω τον εαυτό μου) ταπεινό και υποτακτικό μέλος Της.
Uriah Heep...
TEACH ME...TEACH ME!:a23: :a23: :a23:
:rotflmao: :rotflmao: :beer:
Απο τη στιγμη ετουτη,και διαβαζοντας τις πιο πανω πυρινες γραμμες,δηλωνω απροκαλυπτα εναντιος στη φιλοσοφια του φιλου μου Uriah heep!!!
Δε μπορεις,φιλε μου ετσι ευκολα να απαξιωνεις Το συμβολο κοινωνικης καταξιωσης,κυρους,υπερηφανειας,νεοπλουτισμου,ματαιοδ οξιας,προβολης και νεομοντερισμου...
Δε μπορεις φιλε να δινεις μια και να αφανιζεις οοοοοοοολες αυτες τις αξιες που συνοδευουν τα μοντελα αυτα(δε θα βγαλει και η Mercedes-Benz κανα Ον Οφ;;;) και πολλες φορες αποτελουν κυριο λογο αγορας!
Και σε ρωτω,φιλε μου...
Που θα βρουμε τωρα τη σιγουρια μιας BMW;;;
Ε;;;;;;
Σε ρωταω μωρε...
BMW sucks:yuck:
Παρεπιπτοντως ειστε ολοι γιδια.
Και αυτοι που μισειτε τις BMW και "οτι αντιπροσωπευουν" και αυτοι που τις υποστηριζετε με παθος.
Α και κατι αλλο.
Καιρο εχει να βγει ενα ποστ που να βριζει τους χαρλεαδες και τις χαρλευ.
BMW is the new Harley
God saves Uriah Heep
μετρας πολυ παιχτη
αλλα προγκιξες το παληκαρι τον Προαγωγο και αυτο δεν θα στο συγχωρησω ποτε
κρεμομουν απο το πληκτρολογιο του οταν διαβαζα τα απιστευτης μοτοσυκλετιστικης αξιας και ωριμοτητας ποστ του
Stergios69
25/10/2006, 18:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
BMW is the new Harley
Αυτό ξαναπέστο...
Δυστυχώς βλέπω συνεχώς γύρω μου τυπάκια να καβαλάνε τα GS με βλέμα ''μόλις γύρισα από Μογγολία'' και δεν έχουν περάσει ούτε τα διόδια των Μαλγάρων...
Βέβαια από την άλλη, όταν τις πουλήσουν θα τις πάρουμε φτηνά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Αυτό ξαναπέστο...
Δυστυχώς βλέπω συνεχώς γύρω μου τυπάκια να καβαλάνε τα GS με βλέμα ''μόλις γύρισα από Μογγολία'' και δεν έχουν περάσει ούτε τα διόδια των Μαλγάρων...
Βέβαια από την άλλη, όταν τις πουλήσουν θα τις πάρουμε φτηνά...
Αλλο ηταν το νοημα του προηγουμενου ποστ φιλε Στεργιο.
Ξαφνικα καθε λιγο και λιγακι βγαινει και ενας τυπος ο οποιος διεκρινε μπλαζε υφος στους bmwδακηδες , διαπιστωσε οτι ολοι varaderακηδες δεν χαιρετανε , οτι οι χαρλεαδες ειναι μονο για καφε στη Γλυφαδα , κλπ κλπ και ολοι μαζι οι ανωτερω δεν φορανε κρανος.
Και βγαζει εναν αφορισμο για ολους και τους βαζει στο ιδιο τσουβαλι.
Ρε Στεργιο
πως θες να σε κοιταξει ας πουμε ενας απο τους απο πανω στο φαναρι; Σα να σε ξερει απο χρονια ;
Μα τον μανιτου εγω κοιταω το δρομο μου , σκεφτομαι ισως τη δουλεια μου.
Και ξερεις και κατι αλλο. Πολλοι ακουνε το ραδιο στο φαναρι και με κοιτανε και εγω ντρεπομαι , αισθανομαι αμηχανα. Τι να κανω δηλαδη ; Να τους χαιρετησω εναν εναν;
Μηπως αυτο περναει για μπλαζε και υπερανω ;
Μπλαζε δεν υπηρξα ποτε , ισα ισα που ειμαι πολυ χαμηλων τονων.
Αλλα τι καθομαι και γραφω τωρα.
:a31:
Αειιιιι παλιοbmwδακηδες