View Full Version : Δοκιμαστικο ΜΤ-01
Σημερα ειχα ορεξη ν' αλλαξω περιβαλλον και αποφασισα να κανω ενα δοκιμαστικο στο ΜΤ-01 ...
Προκαταληψη ειχα δε λεω, αρκετη !! :yuck:
Που στα διαλα πας με τετοιο γαϊδουρι μεσημεριατικα !! Ορεξη να γινεις χτυπητο αυγο ;; Αυτα σκεφτομουνα πριν παω στο μαγαζι για το δοκιμαστικο.
Τιμη το μονδελο 2006 15.999 γιουργια !!! Φρικη αριθμος !!:uplate:
Καλο καιρο ειχαμε 22 C, λιακαδα ! Φτανω στο μαγαζι υπογραφω 1 χαρτι με τα στοιχεια μου με δινουν το κλειδι και με λενε τραβα παρτο εκει ειναι !:winka:
Πρωτη εντυπωση ειναι οτι προκειται για ενα κτηνος μηχανικης κατασκευης, ενας τεραστιος κινητηρας στα 1700cc, 2 μπουρια ακραπες για εξατμισεις, 1 στροφομετρο αναλογικο με ψηφιακο χιλιομετρητη, χαμηλη σελα πισω απο το τεποζιτο. Ανεβαινοντας δινει την αισθηση οτι τα χερια σου ειναι μπροστα απο τη ροδα...
Γυρισμα του κλειδιου και αρχιζει μια συμφωνικη ορχηστρα αναλογη των μουσικων οργανων της YAMAHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ηχος ειναι με λιγα λογια Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ !!!!! :evil:
Και ο κραδασμος του V κινητηρα με ξαφνιαζει γιατι θυμηθηκα το κροκοδιλα πανω στο BUELL και με πιασανε τα γελια !!
:eyepop: :lol:
Η βολτα μου ητανε 2 ωρες μεσα στη πολη της Ουτρεχτης και σε περιφερειακους δρομους που χαρηκα την ανεση της στις στροφες, τη ροπαρα της στις εκκινησεις και τα τελεια φρενα της !! Οι γιαπωνεζοι εχουν κανει πολυ δουλεια σ' αυτο το μονδελο !
Εκει που ειχα καυγα ητανε με τους καθρεφτες ! Ετσι και εκανα οτι τους πειραζα ξεβιδωνοντουσαν και γυριζαν ζβουρα ! Σκεφτηκα οτι ετσι και το παρω θα τους αλλαξω αμεσως αλλα ο κροκοδιλος ειπε το καλυτερο ! Βγαλτους τελειως ! Τι σκατα τους θες ;;;
:lol: :lol:
65019
Λιγο φτωχο απο οργανα αλλα τι τα χρειαζεται τα πολλα ;;;
:beer:
Τα κοκκινα αρχιζουν στις 5500 στροφες !!!! Και αν το παραφορτωσεις εχει κοφτη ....
:cry:
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
65020
για το εξωτερικο αναφεροσουν...
:(
κι εγω χαρηκα, ημουν ετοιμος να σε ρωτησω που το οδηγησες για να παω κι εγω...
ωραιο ειναι...
Ναι. Ολλανδια εκανα το δοκιμαστικο ...
Συνεχιζω λοιπον τη βολτα και μετα απο μια ωρα ειχα χτυπηθει καλα και σταματησα για μερικες φωτογραφιες ... και λιγακι ελληνικο γυρο για να δεσει καλα με το δονητη !!
:D :D
65023
Εδω οι εξατμισεις με τους σιγαστηρες της ακραπας !!
:sun:
Τα πρασινα νουμερα ειναι τα δοκιμαστικα ! Η μηχανη εκανε αλλα 100 χλμ στη πολη και στους περιφερειακους σε 2 ωρες απο 50 που ειχε στην εκκινηση !
:beer: :beer:
Ειχα και καυγα με τις ταχυτητες επειδη ειναι πολυ κοντινες μεταξυ τους και εψαχνα μονιμως να βρω τη νεκρα αλλα με ειπαν μετα οτι επειδη ειναι ακομα καινουργια δεν ειναι στρωμενες και οτι σε 1-2 μερες συνηθιζεται και βρισκεται η νεκρα ευκολα ! Εμενα παντως με εσπασε τα νευρα το ψαξιμο !
:smokin: :smokin:
65024
Τελειωνοντας θελω να πω οτι αυτη η μηχανη ειναι η καλυτερη για συνθηκες πολης και περιφερειακων δρομων με στροφιλικια. Ροπατη, νευρικια και εχει χαρακτηρα κακο !!
:beer: :beer: :beer:
65025
ωραιος, φιλε ποσα αλογα βγαζει αυτο?
αν θυμαμαι καλα για τα κυβικα του βγαζει λιγα αλογακια, βεβαια αποζημιωνει η ροπαρα της...
:wave2:
adam_tsouk
11/10/2006, 22:12
πατελαααααα....
μακρυαααααα
φυγε απο τους κακους ανθρωπους! εσυ εισαι με τους πρασινους!
θεριο ρε συ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
πατελαααααα....
μακρυαααααα
φυγε απο τους κακους ανθρωπους! εσυ εισαι με τους πρασινους!
θεριο ρε συ!!!
Mα οι πρασινοι δεν εχουν τετοια θηρια γυιεμ !!!
:hypnotize :hypnotize :uplate: :uplate:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
ωραιος, φιλε ποσα αλογα βγαζει αυτο?
αν θυμαμαι καλα για τα κυβικα του βγαζει λιγα αλογακια, βεβαια αποζημιωνει η ροπαρα της...
Engine
Engine type Air-cooled, 4-stroke, V-twin, OHV, 4-valves per cylinder
Displacement 1,670 cc
Bore x stroke 97.0 x 113.0 mm
Compression ratio 8.4:1
Maximum power 66.3 kW (90 PS) @ 4,750 rpm
Maximum torque 150.3 Nm (15.3 kg-m) @ 3,750 rpm
Lubrication system Dry sump
Fuel System Fuel injection
Clutch type Wet, multiple-disc
Ignition system TCI
Starter system Electric
Transmission system Constant mesh, 5-speed
Final transmission Chain
Fuel tank capacity 15 litres
Oil tank capacity 5.0 litres
Chassis -
Chassis: Alu CF-die cast, double cradle
Front suspension system Telescopic forks
Front travel 120 mm
Rear suspension system Swing arm (Link suspension)
Rear travel 117 mm
Front brake Dual floating discs, Ø 310 mm
Rear brake Single floating disc, Ø 267 mm
Front tyre 120/70 ZR17 M/C (58W)
Rear tyre 190/50 ZR17 M/C (73W)
:beer: :beer:
lampros_fazer
11/10/2006, 22:55
Δοκιμαστές μοντέλων μου'χετε γίνει εκεί πάνω! :lol:
Είναι κτήνος το μηχανάκι..(το λες μηχανάκι αυτό..;; :lol: )
Θέλω να το βρω και να το οδηγήσω κι εγώ..
Και με ακράπες ε..;Ουάου..
Καλά στο δώσανε για 2 ώρες..;;! :look:
Όχι όπως εδώ 20-30 λεπτά και 'μην αργήσεις'..:sick: :mad:
Λιακάδα και 22 C..!! :look: Εδώ έχει πλυμηρρίσει η μισή Ελλάδα..!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Και ο κραδασμος του V κινητηρα με ξαφνιαζει γιατι θυμηθηκα το κροκοδιλα πανω στο BUELL και με πιασανε τα γελια !!
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Τελειωνοντας θελω να πω οτι αυτη η μηχανη ειναι η καλυτερη για συνθηκες πολης
Μπαααααααααα
1700cc για πολη ειναι πολυ λιγα!
Εγω θα παρω το Triumph Rocket III με τα 2300cc του, να πηγαινω πιο γρηγορα λαικη!!
Παρ'τα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Μπαααααααααα
1700cc για πολη ειναι πολυ λιγα!
Εγω θα παρω το Triumph Rocket III με τα 2300cc του, να πηγαινω πιο γρηγορα λαικη!!
Παρ'τα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με το προτεινεις για δοκιμαστικη ;;;
Λες να παω να δω πως παει στα καλντεριμια της Ολλανδιας ;;;
:eyepop: :wacko: :wacko: :wacko:
[i]20-30 λεπτά [/B]
:confused:
που το δινουν τοσο ρε φιλε, εγω οπου εχω παει με το ζορι μου το δινουν για καμια βολτα στο τετραγωνο...
μονο οταν ειχα παρει ενα tiger μου ειχε πει ο τυπος να το παρω για μεγαλη βολτα...
οι υπολοιποι μονο που δεν ερχονται μαζι σαν συνεπιβατες κιολας...
lampros_fazer
11/10/2006, 23:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
:confused:
που το δινουν τοσο ρε φιλε, εγω οπου εχω παει με το ζορι μου το δινουν για καμια βολτα στο τετραγωνο...
μονο οταν ειχα παρει ενα tiger μου ειχε πει ο τυπος να το παρω για μεγαλη βολτα...
οι υπολοιποι μονο που δεν ερχονται μαζι σαν συνεπιβατες κιολας...
(Πάτρα είμαι)
Όσα μηχανάκια έχω πάρει (κανά 3ρι δλδ) δεν περίμεναν άλλοι την ώρα που το πήρα για να το πάρουν,ή κανόνισα να το πάρω όταν δεν είχε κόσμο..(μη νομίζεις οτι κάνουν και ουρές όπως στο ΙΚΑ :rotflmao: )
Και ντάξει όλο και για κάτι έχω περάσει απ'τις αντιπροσωπίες και δεν είμαστε και άγνωστοι..(ούτε και φιλοι,αλλά με μία αντιπροσωπία για κάθε εταιρία που έχει εδώ σε ψιλοθυμούνται κιόλας..)..:winka:
makis206
12/10/2006, 08:05
Κοίτα πως του πάνε τα γυμνά...:a13: :a13:
:lol: :lol: :lol:
Dodok edessa
12/10/2006, 08:37
μπα !!!
ρε μλκ αυτο σαν σιδερώστρα ειναι :a14: :a14:
χαλι μαυρο σαν την ομαδα σου :p :p
65119
το οδήγησα πέρσι το MT-01 (2 φορές – την μία από ιδιώτη) όταν ακόμα ψαχνόμουν ποια μοτό θα αγοράσω
Λοιπόν οι εντυπώσεις μου:
ότι καλύτερο σε ήχο, πολύ ωραίος κραδασμός και κατά την δική μου άποψη πολύ όμορφο – άγρια όμορφο- brutal.
οδηγώντας το στα χαμηλά μου άρεσε αν και δεν ξετρελάθηκα (όπως περίμενα) στα στροφιλίκια, λίγο να το πιέσεις και δείχνει το βάρος του. Άμα το πιέσεις πολύ ακόμα χειρότερα κάτι το οποίο ισχύει και στα απότομα φρεναρίσματα (γενικώς καλά τα φρένα – Yamaha είναι).
1700cc μπορεί να είναι αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνεις από την δύναμη του, ίσως διότι είναι αρκετά βαρύ – ροπάτο και χαμηλόστροφο κλπ κλπ.. Στην πόλη πολύ ωραίο μου φάνηκε διότι είναι καλά στημένο αλλά φαντάζομαι ότι άμα το είχα περισσότερη ώρα ή ήταν μεσημέρι με ήλιο θα έβραζε ανεπανάληπτα το αερόψυκτο μοτέρ εδώ βράζουν τα σύγχρονα υγρόψυκτα V2.
το ΜΤ-01 είναι για χαλαρές σχετικά βόλτες, σβέλτες ίσως γρήγορες όχι. Εγώ γρήγορος δεν είμαι αλλά ήθελα κάτι πιο γρήγορο, παιχνιδιάρικο και ελαφρύ… οπότε tuono. όποιος το θέλει ένα μηχανάκι για βόλτες, όμορφο, άγριο και με χαρακτήρα-ήχο-κραδασμούς τότε …. γιατί όχι..
γιατί όχι διότι: είναι βαρύ σχετικά, πολλά κυβικά χωρίς ανάλογη δύναμη, ακριβό σαν καινούριο και με κακή μεταπώληση. αλλά σαν μεταχείρα το βρήκα φθηνά, οπότε ψάξετε την άμα ενδιαφέρεται κανείς..
πάντως ότι και να λέμε σαν το test drive δεν έχει οπότε τηλ στα κεντρικά της μοτοδυναμικής, στον δρόμο αθηνών-λαμίας και ζητήστε να το δοκιμάσετε (εγώ εκεί το δοκίμασα πρώτη φορά)
όποιος είναι θες/νίκη έχει μεταχειρισμένο στον Μακίνα..
65148
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
μπα !!!
ρε μλκ αυτο σαν σιδερώστρα ειναι :a14: :a14:
χαλι μαυρο σαν την ομαδα σου :p :p
Εσενα να σε φερουμε ενα να το πουλησεις μπας και βγειτε απο το βουρκο ;;
Αλλα οχι ! Σκουληκια εισαστε τι περιμενεις μονο στη λασπη της αμαρτιας θα κυλιεστε !!
:rotflmao: :rotflmao: :beer:
Dodok edessa
12/10/2006, 23:01
Εσενα να σε φερουμε ενα να το πουλησεις μπας και βγειτε απο το βουρκο ;;
Αλλα οχι ! Σκουληκια εισαστε τι περιμενεις μονο στη λασπη της αμαρτιας θα κυλιεστε !!
:rotflmao: :rotflmao: :beer:
:a5: καλε μου ανθρωπε :a9:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
:a5: καλε μου ανθρωπε :a9:
σκεψου νατανε και κιτρινιαρικια !
:yuck: :yuck: :yuck:
:beer: :beer: :evil: :)
Nikoskazer2000
13/10/2006, 00:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κοίτα πως του πάνε τα γυμνά...:a13: :a13:
:lol: :lol: :lol:
Τα γυμνά πάνε σε ολους...:winka: :wave2:
Nikoskazer2000
13/10/2006, 00:53
Καλιά το GPS :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
:eyepop: θελω και γω βολταααααα :bawl:
Τι βενζίνη πίνει είπες?
και αν αξίζει να πάρεις 1600 κυβικά μοτό για μες την πόλη ,
την στιγμή που προσπαθούμε ακόμα και στα αμάξια να κάνουμε οικονομία συνεχώς κατεβαίνοντας σε κυβικά για χρήση μες την πόλη?:rolleyes:
Πινει 1 λιτρο στα 17 χλμ
δλδ οικονομικοτερη απο αμαξι !
:evil:
Πίνει τα ίδια με το SV650S??? :confused: are you sure?:rolleyes: