View Full Version : Hornet 2007
http://www.motorcyclenews.com/nav?page=motorcyclenews.imagePopup&resource=5760302&imgUrl=/jpeg/576/16998476.jpeg
http://www.motorcyclenews.com/nav?page=motorcyclenews.imagePopup&resource=5760302&imgUrl=/jpeg/576/16998474.jpeg
Να βααλουμε κ κανα link ?
http://www.motorcyclenews.com/nav?page=motorcyclenews.articles.articleCategory.article&resourceId=5760302&articleCategory=NEWS_NEW-BIKES
http://www.motorcyclenews.com/jpeg/576/17004716.jpeg
http://www.motorcyclenews.com/jpeg/576/17004718.jpeg
Oχι τπτ αλλο αλλα να ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειναι φοτοσοπια :)
sapila racing
10/10/2006, 09:30
Δεν μου αρέσει καθόλου....
Χαλι μαύρο. :yuck:
Μου φερνει μεταξυ ER6N+Z750/Hornet 600 . . .
Γενικα καμμια σχεση με Hornet, ισως θα ηταν καλυτερα να του αλλαζαν ονομα κ να εμενε αλλαβωτο το ονομα τους . . . :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από RαNd
Ε ΟΣΣΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! ΟΟΟΟΣΣΣΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! :look: :look: :look: :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μα τελείως !!
Σαν να πήρε ένα CBF κάποιος και του ΄βγαλε τα μάτια.
:yuck: :yuck:
Στην 2η φωτό του RaNd, δείχνει ότι βγαίνει και με μονόσελλο..... τρομάρα του. Χωρίς το κάλυμμα ο συνεπιβάτης θα φαίνεται σαν να κάθεται πάνω σε πηρούνι, μ΄αυτά τα κέρατα που κρατάνε την πινακίδα. και ξανά :yuck:
Ε, απο δω και πέρα, τέτοιες "μπασταρδεμένες" μοτοσικλέτες θα βλέπουμε! Ας το συνηθήσουμε. Τελείωσε η φαντασία και οι διαφορετικές φαντασίες όλων των κατασκευαστών σε ένα ΔΕ βγάζουν και τα πιο όμορφα μηχανάκια...:(
(Ωραία πάντως η κίτρινη απόχρωση, θυμίζει σφήκα):smilea:
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ????
ελεος... οι ανθρωποι ζουν 5 χρονια πριν μονιμως...
Φιλαλήθης
10/10/2006, 12:08
To hornet είναι το αγαπημένο μου μοτόρι. Απλούστατο στη σχεδίαση, χωρίς απολύτως τίποτα περιττό πάνω του, και με στρογγυλό φανάρι.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΒΓΆΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ 2007 ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ MODERATORS ΟΠΩς ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟ ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΥΠΟΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜ':bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ MODERATORS ΟΠΩς ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟ ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΥΠΟΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜ':bawl:
δεεεεεεεεεεεν θελω να πιστευω οτι εννοεις.... ξερ'ς εσυ... ΟΧΙ και αυτο το thread εκει μεσα... :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:lol: :lol: :lol:
Φιλαλήθης
10/10/2006, 12:51
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΒΓΆΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ 2007 ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ MODERATORS ΟΠΩς ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟ ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΥΠΟΦΟΡΟΥΜ
... σίγουρα είχες καταλάβει για ποιό υποφόρουμ μίλαγα;
:rotflmao:
... σίγουρα είχες καταλάβει για ποιό υποφόρουμ μίλαγα;
ω ναι, το ειχα καταλαβει για αυτο σΕ εγραψα οτι εγραψα.... :sad:
Χμμμ, τον ίδιο κινητήρα με το νέο CBR 600 RR θα έχει πάντως.
Οπότε.... :confused: είναι καθαρά θέμα αισθητικής... (μάλλον):sick:
adam_tsouk
10/10/2006, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από RαNd
Γενικα καμμια σχεση με Hornet, ισως θα ηταν καλυτερα να του αλλαζαν ονομα κ να εμενε αλλαβωτο το ονομα τους . . . :sick:
εμενα μου υμιζει ρωσικη σαλατα!
(τι, δε λεμε ο,τι να'ναι; ):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
νταξ ρε σεις, η εξελιξη το θελει ακρως ανανεωμενο.. δεν ειναι κακο...
σε οσους αρεσε το παλιο.. τρεχτε! :D
Χάλια χάλια χάλια και ξανά χάλια! :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
mirrorofsorrow
10/10/2006, 15:44
Αν εξαιρέσουμε την αρκετά ιδιόμορφη ουρά, που φέρνει αρκετά (εως πάρα πολύ σε αυτή του ER-6N), η υπόλοιπη, μου αρέσει πολύ.
Βέβαια πρέπει να την δω και απο κοντά για να καταλήξω.
Η αλήθεια είναι οτι ο σχεδιασμός ξέφυγε εντελώς απο το κλασικό, πανέμορφο και κοινώς αποδεκτό σχήμα του Hornet. Ίσως όμως είχε έρθει ο καιρός να γίνει κάτι τέτοιο.
Ελπίζω να γίνει κάτι ανάλογο και με το καραγερασμένο ΧΧ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mirrorofsorrow
Ελπίζω να γίνει κάτι ανάλογο και με το καραγερασμένο ΧΧ.
Να γίνει αλλά ελπίζω να μη βγεί κ άλλο τερατούργημα! Honda ER-6 είναι το hornet 07:yuck: :yuck: :yuck:
Φιλαλήθης
10/10/2006, 18:10
μόνο ότι είναι και τα δύο γυμνά με παρόμοια φάτσα. αλλιώς το ερ6ν κ το χορνετ δε μοιάζουν.
δε μου αρέσει και πολύ το ερ6ν αλλά ΠΟΛΥ πιο προσεγμένο σχεδιαστικά από αυτό το... μη-χόρνετ.
α στα διάλα με την πατάτα τους... :yuck:
οκ, αρκετά κράξαμε τη δουλειά των ανθρώπων, μπακ του δουλειά τώρα μπας και βγάλουμε κανα φράγκο και αγοράσουμε μηχανάκι...:wacko:
super_toto
10/10/2006, 18:41
Αν εξαιρέσουμε την ουρά που ειναι χαλι , κατα τ άλλα δεν ειναι καθόλου άσχημο. Όσο και αν ήταν πανέμορφο το παλιό δεν μπορούσε να μείνει αιώνια έτσι. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί χαλάσανε την ουρά που δεν παίζονταν με τίποτα.
Πάντως από ότι διάβασα έχει 101 αλογάκια, καθόλου άσχημα και τον κινητήρα απο το cbr 600rr .
Το θέμα είναι όμως ρε παιδιά τι θα γίνει με το πολυσυζήτημένο hornet 1000, θα το βγάλουν ή ήταν απλά ένας μύθος;
super_toto
10/10/2006, 18:50
για δείτε και αυτό ρε παιδιά
http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/aktualnosci/Honda_Hornet_2007/2007_Honda_CB600F_Hornet_r.jpg.html
τελικά ποιό από τα δύο είναι;;;
η μήπως είναι όλα μούφα ;
mirrorofsorrow
10/10/2006, 20:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Πάντως από ότι διάβασα έχει 101 αλογάκια, καθόλου άσχημα και τον κινητήρα απο το cbr 600rr .
Το θέμα είναι όμως ρε παιδιά τι θα γίνει με το πολυσυζήτημένο hornet 1000, θα το βγάλουν ή ήταν απλά ένας μύθος;
Tα 101 άλογα με τα 98 του ανταγωνισμού δεν είναι φυσικά αρκετά για να του δώσουν το προβάδισμα. Μεγάλο ρόλο θα παίξει το νέο πλαίσιο, ο τρόπος που αποδίδει ο κινητήρας αλλά, το σημαντικότερο, πως συνεργάζονται όλα αυτά μεταξύ τους.
Το 1000 θα πάει για 2008 ή 2009. Χλομό έως απίθανο να παρουσιαστεί και αυτό φέτος.
Η φωτο που παραθέτεις είναι απλά η πρόταση ενός σχεδιαστή για το πως έπρεπε να είναι το Hornet του 2007. Δυστυχώς όμως δεν θα είναι έτσι. Θα ήταν υπερβολικά όμορφο και εξοτικό για HONDA.
KAI ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ...
http://www.motorcycledaily.com/10october06_2007hondahornet.htm
Ως προηγουμενος ιδιοκτητης hornet εχω να πω τα εξης:
Περα απο το αισθητικο που οπως και να το κανουμε ειναι παντα προσωπικο θεμα το νεο hornet εχει καποια πραγματα που το 2002 θα μας ετρεχαν τα σαλια...
Νεος κινητηρας ο οποιος σχεδιαστηκε εκ νεου παραλληλα με τον κινητηρα του cbr600rr 2007 για πρωτη φορα τα hornet φορανε ενα καινουριο κινητηρα και οχι ενα απο παλαιοτερο μοντελο
Νεο αλουμινενιο πλαισιο το παλιο ειχε μια σιδερια απο ενα μοντελο του 90
Νεα εξατμιση κοντα στο κεντρο βαρους της μοτοσυκλετας
19αρι ντεποζιτο το παλιο ειχε 17
Εχει combined abs
Ειναι πεντε κιλα ελαφρυτερο 173 στεγνο χωρις το abs
Εχει νεο πισω ψαλιδι με νεους αλλουμινιους τροχους
Τελικα αυτο που εχω να πω ειναι οτι οχι μονο το αλλαξανε ελαφρως...αλλα του αλλαξανε τα φωτα οπως ειναι και οφθαλμοφανες
sub_zero
11/10/2006, 10:02
Δεν μου αρέσει καθόλου....
σιγά ρε συ... σου θίξαμε την μπουρούχα...:lol:
προσωπικά μου αρέσει... και έιναι ωραίο να γίνονται αλλαγές σε μοντέλα τα οποία αισθητικά τουλάχιστον έχουν ξεπεραστεί...
Λογικό είναι επίσης να ακολουθεί ο σχεδιασμός τις τάσεις της αγοράς (Ζ,ER-6.... ktl)
αμέσως εσυ να το ρίξεις στην πυρά.... :a22:
:beer: :beer:
Honda just introduced the 2007 CB600F Hornet at the Intermot Motorcycle Show, and it signals a very serious focus on the naked bike market by the world's largest motorcycle manufacturer. How? Perhaps the most telling aspect is the use of an engine derived from, and developed in parallel with, the engine powering the all-new 2007 CBR600RR sportbike -- the most advanced supersport engine ever manufactured by Honda!
As you can see from the photos, the styling is rather dramatic. The die-cast backbone aluminum frame is also entirely new, and it has attached to it a new swingarm. New, lightweight wheels contribute to an overall weight reduction of 12 pounds for the bike.
The Hornet will be available with an optional ABS braking system. Here is a link to the Honda UK site with all the details. No word yet on whether the bike will be sold in the United States next year, although it appears unlikely at this point.
65038
lampros_fazer
11/10/2006, 23:46
Είναι το 3ο-4ο θρεντ για το Χόρνετ..:cry: :cry:
Φιλαλήθης
12/10/2006, 02:21
Του βάλανε και ABS! όλα τά'χει η μαριώ, ο φερετζές της λείπει! Πήρανε το τελευταίο no-nonsense μηχάνημα και το κάνανε "τρέντι" (ο χαρακτηρισμός αυτός δεν είναι για το abs), που να τους καεί το σπίτι :mad:
ρε φιλαληθη μιας και εισαι φιλος της αληθειας....να σου πω μια αληθεια;
ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ρε πουλακι μου...γιατι το παλευεις;
Φιλαλήθης
12/10/2006, 12:38
Να λείπουν τα προσωπικά σχόλια, παρακαλώ.
makis206
12/10/2006, 12:51
Να λείπουν τα προσωπικά σχόλια, παρακαλώ.
Μα σε 3-4 θρεντς προσωπικά σχόλια για το hornet κάνεις !
Να μην απαντήσει κι ο hornet ;
:lol: :beer: :lol:
Φιλαλήθης
12/10/2006, 13:00
ναι, αλλά αυτός είναι hornet παλιότερο μοντέλο, που όπως ξέρουμε τα παλιά hornet είναι τα καλά. Δεν έκανα σχόλιο για εκείνα τα hornet. το καινούριο όμως... :yuck:
makis206
12/10/2006, 13:08
ναι, αλλά αυτός είναι hornet παλιότερο μοντέλο, που όπως ξέρουμε τα παλιά hornet είναι τα καλά. Δεν έκανα σχόλιο για εκείνα τα hornet. το καινούριο όμως... :yuck:
Απ'την οπτική πλευρά που το βλέπεις, μαζί σου :winka:
Εγώ το βλέπω όμως σαν να είμαι εγώ παλιό μοντέλο και να μου κάνουν ένα φέϊς λίφτινγκ κι αντί για κομπλιμέντα, να εισπράττω :yuck: και :a22:
ξέφυγα πολύ απ'το μαντρί, ξαναπάω προς τα εκεί :lol:
:beer: :wave2:
Φιλαλήθης
12/10/2006, 13:37
face lifting, ναι. αλλά κοίτα το... σου φαίνεται να διατηρεί το ίδιο στυλ, τον ίδιο χαρακτήρα, το νέο hornet με το πρηγούμενο;
Όπως και με το fiat panda. Ήταν ένα αμάξι που δεν είχε τίποτα πάνω... δε θυμάμαι καν αν στο πρώτο μοντέλο τα πίσω παράθυρα κατεβαίνανε καν! τώρα, μονο tcs που δεν έχει!
Υπάρχει face lifting και υπάρχει και 'του γάμησαν τα πρέκια στο lifting'
Αλλά, τέλος τέλος, όπως είπες... πάμε για μπεεε.
makis206
12/10/2006, 14:13
face lifting, ναι. αλλά κοίτα το... σου φαίνεται να διατηρεί το ίδιο στυλ, τον ίδιο χαρακτήρα, το νέο hornet με το πρηγούμενο;
Όπως και με το fiat panda. Ήταν ένα αμάξι που δεν είχε τίποτα πάνω... δε θυμάμαι καν αν στο πρώτο μοντέλο τα πίσω παράθυρα κατεβαίνανε καν! τώρα, μονο tcs που δεν έχει!
Υπάρχει face lifting και υπάρχει και 'του γάμησαν τα πρέκια στο lifting'
Αλλά, τέλος τέλος, όπως είπες... πάμε για μπεεε.
Είτε το θέλουμε είτε όχι, οι εποχές αλλάζουν. Σχεδόν παντού και σχεδόν στα πάντα.
Το κλασσικό έχει την αξία του και την ομορφιά του, το ίδιο όμως έχει και το σύγχρονο.
Δεν είναι απαραίτητο να μας αρέσει το σύγχρονο, κάποιοι όμως έκριναν οτι το Hornet έπρεπε ν'αλλάξει. Και είμαι σίγουρος πως απ'την αρχή ήξεραν οτι θα υπάρξουν αμφιλεγόμενες κριτικές για τις επιλογές που έκαναν.
Το Hornet που πουλιέται σήμερα κατά τη δική μου ταπεινή άποψη είναι το ομορφότερο απ'όλα τα Hornet μέχρι να δω από κοντά και το '07άρι. Πόσοι όμως το έλεγαν "στρογγυλοφάναρο" όταν όλα τα υπόλοιπα μηχανάκια της κατηγορίας είχαν ήδη τοποθετήσει για μπροστινό προβολέα ρόμβους, τετράγωνα, τρίγωνα και κάλαντα ;:lol:
Όλα αυτά δεν ξέρω γιατί κάθομαι και τα γράφω αφού για μένα η άποψή σου είναι απόλυτα σεβαστή. Δέχομαι απόλυτα αυτό που σε γοητεύει στο παλιό, κλασσικό, απλό. :winka:
Μπεεεε :lol: :wave2:
Φιλαλήθης
12/10/2006, 14:35
άρα καταλαβαίνεις γιατί (λέω ότι) το όνομα hornet δεν ταιριάζει στην καινούρια αυτή μηχανή :winka:
sapila racing
12/10/2006, 14:38
Πάλι εδώ είστε??
Πάω να φωναξω το τσομπανόσκυλο να σας μαζέψει :lol:
makis206
12/10/2006, 16:55
άρα καταλαβαίνεις γιατί (λέω ότι) το όνομα hornet δεν ταιριάζει στην καινούρια αυτή μηχανή :winka:
Το καταλαβαίνω απόλυτα απλά εγώ χαίρομαι που συνεχίζει να υπάρχει το όνομα Hornet στο στόλο* της Honda κι επίσης χαίρομαι που χρησιμοποιήθηκε σε ένα μηχανάκι που εμένα προσωπικά, στυλιστικά τουλάχιστον μ'αρέσει.:winka:
*ο "στόλος" χρησιμοποιήθηκε διότι αυτή τη στιγμή δεν έβρισκα πιο κατάλληλη λέξη, και ουδεμία σχέση έχει με βάρκες, μαούνες και λοιπά πλεούμενα.
:rotflmao: :rotflmao:
makis206
12/10/2006, 16:59
Πάλι εδώ είστε??
Πάω να φωναξω το τσομπανόσκυλο να σας μαζέψει :lol:
Κάτσε να δεις που πετάει υποννοούμενα και μάλλον εννοεί εμένα :look:
:lol: :beer: :lol:
lampros_fazer
12/10/2006, 18:49
Έχει ψιλοδίκιο ο Φιλαλήθης..
Θα μπορούσε να μείνει το στρογγυλό φανάρι με την υπόλοιπη μηχανή να έχει μοντέρνη και ταυτόχρονα κλασσική σχεδίαση..Εκμοντερνισμένη κλασσική δλδ να το πω αλλιώς..
Όπως γίνεται στα μονστεράκια.. :winka:
makis206
12/10/2006, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Έχει ψιλοδίκιο ο Φιλαλήθης..
Θα μπορούσε να μείνει το στρογγυλό φανάρι με την υπόλοιπη μηχανή να έχει μοντέρνη και ταυτόχρονα κλασσική σχεδίαση..Εκμοντερνισμένη κλασσική δλδ να το πω αλλιώς..
Όπως γίνεται στα μονστεράκια.. :winka:
Ρε εγώ δε λέω πως έχει άδικο. Κι εμένα μ'αρέσει αυτό που λες, το να κρατάει κάτι τον αρχικό του χαρακτήρα με πιο μοντέρνα σχεδίαση δηλαδή, κάτι που δεν έγινε στο Hornet.
Όμως οι απόψεις αλλάζουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Όσο όμορφο και να γινόταν όπως το περιγράφουμε και το φανταζόμαστε, δεν θα υπήρχαν άνθρωποι να πουν οτι "πάλι η Honda στα στρογγυλοφάναρα έμεινε, βρίσκεται 10 χρόνια πίσω κλπ κλπ", το θέμα είναι εντελώς υποκειμενικό για το τι αρέσει και για το τι άποψη έχει ο καθένας μας πάνω στο θέμα της "ριζικής αλλαγής" να το πω ;
Όσο αναφορά εμένα προσωπικά, το καινούργιο Hornet δεν είναι αυτό που περίμενα και θα ήθελα να δω απ'τη Honda, αυτό όμως που βλέπω μ'αρέσει κι αφού στην ουσία είναι ένα Hornet, δεν έχω κανένα πρόβλημα που συνεχίσει με το όνομα Hornet στη γκάμα (βρήκα τη λέξη !:lol: ) της Honda.
Αν τώρα το λέγανε Varadero θα είχαμε πρόβλημα :dizzy: :lol:
lampros_fazer
13/10/2006, 00:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε εγώ δε λέω πως έχει άδικο...
Ρε μλκ τα παραπάνω δεν τα έγραψα σαν απάντηση προς εσένα,γενικό σχόλιο έκανα..
Στον εαυτό μου μιλούσα..:look:
Μου φαίνεται σαν τους καφασιακαίους πας να γίνεις..Οτι πει η μαμά Χόντα..:D:D
πιές μωρή χαμούρα..:lol:
makis206
13/10/2006, 06:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Μου φαίνεται σαν τους καφασιακαίους πας να γίνεις..Οτι πει η μαμά Χόντα..:D:D
Εννοείται ! :evil:
:lol: :rotflmao: :lol:
ΧΙΚ :beer: :beer: :lol:
kostisthegreek
15/10/2006, 21:02
Η τιμή του τωρινού hornet έπεσε στα 7000 ευρά περίπου.
Οι φίλοι του κλασικού ας σπεύσουν. Κι είναι μέσα στην καρδιά μου αυτό το μηχανάκι γμτ μου.
Αν και εγώ φίλος της ΧΟΝΔΑ , μαλλόν ασχημο και κακογουστο το βλέπω . Μου θυμίζει μαλλον το ΦΑΖΕΡ το 600 το γυμνο ... το αίσχος το ίδιο δηλαδή .....
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
Η τιμή του τωρινού hornet έπεσε στα 7000 ευρά περίπου.
Οι φίλοι του κλασικού ας σπεύσουν. Κι είναι μέσα στην καρδιά μου αυτό το μηχανάκι γμτ μου.
http://www.honda.gr/honda/motorcycles/chars.cfm?moto_id=6&model_id=83
Πράγματι, € 6.990 για την ακρίβεια. Ο Σφακιανάκης παρέσυρε και το Σαρακάκη άραγε;
Εκτος απο το πισω μερος (που ειναι για κλωτσιες) ολο το υπολοιπο ειναι μια χαρα
αλλα γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε ποτε εβγαλε η Honda ομορφο μηχανακι?
Εκτος απο την Βεφα που γ...μει και δερνει..
emena m aresei:a07: :a07: :a07:
http://www.hondaitalia.com/moto/uff_stampa/media/viewvideo.asp?movie=video/2007/hornet.mp4&data=Video%20Promozionale&titolo=Hornet%20-%20Hornet%20ABS
^Deadly_Sin^
18/11/2006, 21:04
kai to 250 etsi 8a to kanoun? :yuck:
HORNET600F
18/01/2007, 16:58
Το παλιό Hornet έχει μόνο τα βασικά πάνω του για να είναι ελαφρύ και μαζεμένο
και να δικαιολογεί έτσι το όνομά του.
Το καινούριο, για να είναι βελτιωμένη σφήκα
έχει τα απολύτως βασικά περιφερειακά
+ καλύτερο κινητήρα
+ χαμηλή και κοντή εξάτμιση προφανώς για να συγκεντρώσει τα σκόρπια βάρη προς το κέντρο.
Λογικά θα είναι γρηγορότερη και πιο ευκολοδήγητη μηχανή άλλα λιγότερο χρηστική.
Οπότε μάλλον μένει ένα κενό στην κατηγορία, αφού το CBF600 με τα καρμπυρατέρ και τα 76 άλογα, προφανώς δεν αναπληρώνει το κενό.
Λέτε να δούμε κάτι καινούριο ή απλά εξαφανίστηκε ένα είδος?
brokenboy999
09/02/2007, 20:14
άρεσε σε κανένα η μάσκα μπροστά????/
pavlaras1
22/05/2007, 00:31
Εμενα μου αρεσε πολυ και το εχω βαλει στο ματι να το παρω.
Ετσι και αλλιως ειχα τις εξης επιλογες και με την παρακατω σειρα.
1. Honda CB600F Hornet 2007.
2. Yamaha FZ6 2007.
3. Suzuki GS600 2007.
4. Kawasaki Z750 2007.
Οι παραπανω μηχανες ειναι τα μοναδικα μοντελα στην κατηγορια των 600-700cc που αξιζει καποιος να αγορασει για μεσα στην πολη και να κοστιζουν μεταξυ 7000-9000€.
Αν κανω λαθος με διορθωνεται.
Αν εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο που δεν το εχω σκεφτει παλι με ενημερωνεται.
Επισης εχω την εντυπωση οτι τα παραπανω μηχανακια ποιο δυσκολα χαλανε και ποιο ευκολα επισκευαζονται ή ακομη και ποιο ευκολα συντηρουνται.
Αν γνωριζεται καμια σελιδα που να εχει συγκριτικα τεστ τα παραπανω μηχανακια πειτε μου να παω να τις ριξω μια ματια.
dimperd7
29/05/2007, 16:23
Υπάρχει κανείς που να το έχει πάρει να μας πει εντυπώσεις? Σκέφτομαι να το πάρω άμεσα!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από brokenboy999
άρεσε σε κανένα η μάσκα μπροστά????/
Να πω την αληθεια, οταν το ειδα σε φωτο δε μ αρεσε...ουτε κι η ουρα...
Πριν λιγες μερες το ειδα απο κοντα, και μ αρεσαν και τα 2!!!
Πολυ καλο μηχανακι που δε θελει και πολυ σκεψη για να το παρεις...
ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΙΚΟΤΑΤΟ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΓΚΑΖΙ ΑΛΛΑ ΥΗ ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΙΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ CBR ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΙΒΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΑΙΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΡΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΙΚΟΤΗΤΑ ΦΑΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8000 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΞΕΣΠΑΜΣΑ ....ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ
1. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΣΟΚ(ΠΑΤΑΣ ΚΟΥΜΠΑΚΙ...ΤΕΛΟΣ)
2.ΤΟ ΑΒΣ
3.ΣΤΙΒΑΡΟΟΟΟΟΟ(ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ...)
4.ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΥΗ ΠΟΛΗ
5.ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ....
6.ΤΑ ΦΩΤΑ
7.ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΔΕ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΣΩ
ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΣΤΗ ΜΑΠΑ (ΑΧ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ FAIRING)
ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ (ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ...)
Ο ΠΩΠΩΣ ΤΟΥ (ΕΕΕΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ)