View Full Version : ΙΧS 75 euro waterproof
Λοιπόν ξεφυλλίζοντας το τελευταίο ΜΟΤΟ έπεσε το βλέμμα μου σε καταχώρηση από το Τζωρτζόπουλο ( δεν κάνω διαφήμιση ) όπου έχει βγάλει προσφορά μπουφάν 3/4 της IXS με 75 ευρώ . Το σημαντικό είναι πως εκτός του ότι είναι αδιάβροχο έχει επένδυση που αφαιρείται και το κυριότερο .Προστατευτικά στους αγκώνες στους ώμους και στη πλάτη ..... :eyepop: .Εγώ το έχω ήδη χτυπήσει και από ότι έιδα έχει ακόμα κάποια κομμάτια . Μου έλεγε δε πως έχει γίνει πανικός με αυτγό το μπουφάν . Για σκεφτείτε το.. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Νομίζω beete ή beetle.
de to vrisko sta prducts tis ixs :confused:
anyway tzampa to pires
latris mixanis
18/10/2006, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Λοιπόν ξεφυλλίζοντας το τελευταίο ΜΟΤΟ έπεσε το βλέμμα μου σε καταχώρηση από το Τζωρτζόπουλο ( δεν κάνω διαφήμιση ) όπου έχει βγάλει προσφορά μπουφάν 3/4 της IXS με 75 ευρώ . Το σημαντικό είναι πως εκτός του ότι είναι αδιάβροχο έχει επένδυση που αφαιρείται και το κυριότερο .Προστατευτικά στους αγκώνες στους ώμους και στη πλάτη ..... :eyepop: .Εγώ το έχω ήδη χτυπήσει και από ότι έιδα έχει ακόμα κάποια κομμάτια . Μου έλεγε δε πως έχει γίνει πανικός με αυτγό το μπουφάν . Για σκεφτείτε το.. :wave2:
Λόγω τιμής λογικό μου κάνει.
Ξέρεις προδιαγραφές??
Καλοφόρετο
latris mixanis
18/10/2006, 12:51
Με 75€ έχει αυτό (http://www.tzortzopoulos.gr/newsite/newoffers.php?cat=92&screen=2) και έχει κάποια με 59€ και 99€ εδώ (http://www.tzortzopoulos.gr/newsite/newoffers.php?cat=92&screen=4) . Καλά δείχνουν αλλά δεν λέει προδιαγραφές:sick:
Είναι χρώματος μπεζ της άμμου και έχει ανακλαστικά στο ύψος του στήθους . Επίσης ζώνη ανακλαστική στη μέση . Οπως είπα το είδα σε καταχώρηση στο ΜΟΤΟ έκδοσης 15-10-2006 . Στην ιστοσελίδα του ο Τζωρτζόπουλος δεν το έχει αλλά στο κατάστημα το έχει σε βιτρίνα .Ενα τηλ: για επιβεβαίωση είναι 210-9241108 αν υπάρχει ακόμα . Πάντως κατεβαίνω από Λυκόβρυση και η υπάρχουσα επένδυση με κρατάει ζεστό . Η δε επένδυση είναι αφαιρούμενη .