Σύνδεση

View Full Version : Mega scooter-Μοδα,χαζομαρα ή και τα δυο?

Σελίδες : 1 [2]

AFTER
25/10/2006, 18:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
ποτε μ δεν τα πηγαινα τα scooters....

για πολλους λογους....

το πιο ασφαλες, οικονομικο, αποδοτικο μεσο μετακινησης στην πολη ειναι το παπι....

τα scooters ειναι μονο για τις ξανθιες που αδυνατουν ν αλλαξουν 3-4 ταχυτητες!!!

:rotflmao: :rotflmao: :wave2:

Eπιτελους και μια επιστημονικη διατυπωση!!! :beer:
Σημερα το πρωι παντως, πηγαινα μεσα στην κινηση πισω απο ενα t-max, οσπου καποια στιγμη εφραξε, και δεν μπορουσε να κανει ουτε ενα μετρο.
Εκανα οπισθεν λες και ειχα ποδηλατο και συνεχισα σε διπλα ανοιγμα που δεν χωραγα ουτε πεζος...

Ρε παιδια καλα τα σκουτερ, για αυτο που το θελετε, αλλα τι να το κανεις το κτηνος μεσα στην πολη?
Το Ζ μου πιο ευκολα περναει...

675
25/10/2006, 22:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Eπιτελους και μια επιστημονικη διατυπωση!!! :beer:
Σημερα το πρωι παντως, πηγαινα μεσα στην κινηση πισω απο ενα t-max, οσπου καποια στιγμη εφραξε, και δεν μπορουσε να κανει ουτε ενα μετρο.
Εκανα οπισθεν λες και ειχα ποδηλατο και συνεχισα σε διπλα ανοιγμα που δεν χωραγα ουτε πεζος...

Ρε παιδια καλα τα σκουτερ, για αυτο που το θελετε, αλλα τι να το κανεις το κτηνος μεσα στην πολη?
Το Ζ μου πιο ευκολα περναει...

πεστα και συ συμφορουμιστα φιλε μου...:beer:

γιατι μονος μου δεν θ ακουστω!!:wave2:

gian_nykt
26/10/2006, 08:47
Ρε After, όσο φωνάζεις για κόλλημα με τα scooter άλλο τόσο κόλλημα έχεις εσυ με την πάπια...!!!
Περι ορέξεως κολοκιθόπιτα στο κάτω κάτω!!!
Κι εγώ τα θεωρώ πιο σκυλιά τα παπιά, ΑΛΛΑ δεν τα γουστάρω βρε παιδί μου, γιατί δεν θέλω να αλλάζω ταχύτητες, γιατί δεν έχουν χώρους, γιατί έχουν σκατολαστιχάκια, μεγάλης διαμέτρου μεν αλλά θεόστενα δε, γιατί σε βρέχουν οταν εχει νερά..........ΓΙΑ ΜΕΝΑ πάντα. Φυσικά το κόστος μιας καλής πάπιας είναι μικρότερο απο ενα σκούτερ (εκτός σκούτερ μέχρι 125 Liberly-Zip-Lead κι άλλα που δεν μου ρχονται τώρα).
Ο τύπος με το T-Max προφανώς θα το χρησιμοποιεί και σε εκτός πόλης εξορμήσεις (λέμε τώρα!!) όπως θα έκανα κι εγώ αν είχα ενα τέτοιο όχημα. Αν τελικά αποκτήσω κάποια στιγμή κάτι τέτοιο (ενδέχεται) το θέλω για γενική χρήση....πόλη και εκτός πόλης γιατί απλά ΘΕΛΩ ένα όχημα να τα κάνω όλα μιας και η κίνησή μου είναι 80+% πόλη. Ξέρεις πόσες φορές κινούμε πάνω κάτω με το scooter που έχω και βλέπω την μηχανή να κάθετε κι απλά να περιμένει μια Κυριακή να βγεί μια βόλτα ΚΑΙ ΑΝ!! και την λυπάμε? Το μόνο αρνητικό για μένα με τα μεγάλα scooter πάντα, είναι φυσικά η τιμή τους που ειναι αδικαιολογήτως μεγάλη!!!

950dim
26/10/2006, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Μέσα είσαι. Aprilia 850 automatic engine.

he project is nearing completion and will appear badged as an Aprilia 850 SportGear Auto in the Summer of next year, priced at around £5,250. We'll give you more details as we get them, which should be during the Milan Bike Show next month.

Φερτε το να το μετρησουμε κι’αυτο μολις βγει στη παραγωγη...

Αντε με τις μπανιερες ολες στο δρομο...

Ειπαμε καλα ειναι αλλα για συγκεκριμενη χρηση αποθηκης(χωνεις μεσα κρανη,παπουτσια,οδοντοβουρτσες,φορτιζεις κινητα,κ.α) και βεβαιως για περισσοτερο ξεκουραστη (για μερικους) οδηγηση και μεχρι εκει,μη παρασυρομαστε ομως...

byron
26/10/2006, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Φερτε το να το μετρησουμε κι’αυτο μολις βγει στη παραγωγη...
Αντε με τις μπανιερες ολες στο δρομο...
Ειπαμε καλα ειναι αλλα για συγκεκριμενη χρηση αποθηκης(χωνεις μεσα κρανη,παπουτσια,οδοντοβουρτσες,φορτιζεις κινητα,κ.α) και βεβαιως για περισσοτερο ξεκουραστη (για μερικους) οδηγηση και μεχρι εκει,μη παρασυρομαστε ομως...

Ξεκολλάτε.... Είτε τα γουστάρετε είτε όχι έχουν γεμίσει οι δρόμοι με scooter. Αν είναι τριμπουρδελλα ή όχι το ξέρουν οι ιδιοκτήτες τους. Αν είναι μόδα και μόνο, θα εξαφανιστούν όπως εξαφανίστηκαν και τα custom με την και καλά άνετη θέση οδήγησης.
Το σημαντικότερο πλεονέκτημα τους όπως χιλιοειπώθηκε είναι ότι φέρνουν κόσμο στην μοτοσυκλέττα. ΔΕΝ γουστάρουν όλοι τα Ζ τα ΚΤΜ τα Srx και ότι γουστάρει ο καθένας μας.

Δλδ, αν δεν γουστάρεις την γυναίκα κάποιου, θα πας να του πεις τι μαλακία πήγες και παντρεύτηκες ;;

GIXXERAKIAS
26/10/2006, 11:50
Ξεκολλάτε.... Είτε τα γουστάρετε είτε όχι έχουν γεμίσει οι δρόμοι με scooter. Αν είναι τριμπουρδελλα ή όχι το ξέρουν οι ιδιοκτήτες τους. Αν είναι μόδα και μόνο, θα εξαφανιστούν όπως εξαφανίστηκαν και τα custom με την και καλά άνετη θέση οδήγησης.
Το σημαντικότερο πλεονέκτημα τους όπως χιλιοειπώθηκε είναι ότι φέρνουν κόσμο στην μοτοσυκλέττα. ΔΕΝ γουστάρουν όλοι τα Ζ τα ΚΤΜ τα Srx και ότι γουστάρει ο καθένας μας.

Δλδ, αν δεν γουστάρεις την γυναίκα κάποιου, θα πας να του πεις τι μαλακία πήγες και παντρεύτηκες ;; :beer: :beer: :beer:

gian_nykt
26/10/2006, 12:32
Ρε παιδιά, ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ με το θέμα......όλα είναι θέμα προταιρεωτήτων και προσωπικής επιλογής. Ο ένας γουστάρει να πέρνει το Χ-Ψ σούπερ ντούπερ SS ή Touring ή On-Off του να πηγαίνει για καφέ κι ο άλλος να έχει το οικοανοχητικό μηχανάκη του και να γυρνάει την Ελλάδα....τζάμπα σφάζεστε. Όπως υπάρχουν και scooter ή παπιά που έχουν κάνει ΤΑ άπειρα χιλιόμετρα!
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!!
Διαλέγεις και πέρνεις!
Αλλά δεν θα κατακρίνεις τον κάθ'ένα που έχει κάνει την επιλογή του...θα πείς την μαμακία σου στην πλάκα αλλα απο κει και πέρα.....δεν σου πέφτει λόγος!

675
26/10/2006, 13:20
οσον αφορα κατι που ειπωθηκε για τις μεγαλες ζαντες της παπιας και τα λεπτα λαστιχα....

οταν θα πεσεις σε μια απ τις χιλιαδες λακουβες της μπουρδελοαθηνας να δουμε πως θα σε σωσει η μινιατουρα ροδας που φοραει το σκουτερ σου...

θα πας αδιαβαστος...

κ αυτο στο λεω απο προσωπικη εμπειρια....
γνωστη μου πηγαινε σπιτι νυχτα , επεσε σε μια μικρη για τα κανονικα δεδομενα λακουβα, και οπως καταλαβαινετε η ροδιτσα του mbk της χαθηκε μεσα στην ασφαλτο οπως και εκεινη εκτοξευτηκε απ το μιχανακι, εσπασε το γονατο της και χαροπαλευε να μη της το παρει ο χαρος στα χειρουργεια για μηνες.....

γι αυτο μην ακουω για τις "τεραστιες" ζαντες της παπιας.... :wave2: :beer:

byron
26/10/2006, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
οσον αφορα κατι που ειπωθηκε για τις μεγαλες ζαντες της παπιας και τα λεπτα λαστιχα....
οταν θα πεσεις σε μια απ τις χιλιαδες λακουβες της μπουρδελοαθηνας να δουμε πως θα σε σωσει η μινιατουρα ροδας που φοραει το σκουτερ σου...

κ αυτο στο λεω απο προσωπικη εμπειρια....
γνωστη μου πηγαινε σπιτι νυχτα , επεσε σε μια μικρη για τα κανονικα δεδομενα λακουβα, και οπως καταλαβαινετε η ροδιτσα του mbk της χαθηκε μεσα στην ασφαλτο οπως και εκεινη εκτοξευτηκε απ το μιχανακι, εσπασε το γονατο της και χαροπαλευε να μη της το παρει ο χαρος στα χειρουργεια για μηνες.....

γι αυτο μην ακουω για τις "τεραστιες" ζαντες της παπιας.... :wave2: :beer:

Έχεις επιχειρήματα πάντως...
Φιλαράκι αν έπεφτες στην εν λόγω λακούβα με παπί, θα στράβωνε τόσο, που η επόμενη λακούβα θα παίρναγε ανάμεσα στις ρόδες.
Ααα, και που ΄σαι. Δεν έχουν όλα τα scooter, ροδίτσες...

MIKE_16V
26/10/2006, 13:41
Δεν ξερω τι λετε εσεις...αλλα εγω την vespa Grand Turismo μου την εχω καταβρει μεσα στην αθηνα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ps. και μην αρχισετε τα περι κοστους(3.800 ειχε) τα πλερωνει ολα το εταιρια:lol: :lol: :lol:

950dim
26/10/2006, 13:51

Δλδ, αν δεν γουστάρεις την γυναίκα κάποιου, θα πας να του πεις τι μαλακία πήγες και παντρεύτηκες ;;

Αν ο τυπος στα εχει κανει ¨μπαλονια¨με τη γυναικα του,ειναι ομορφη,ψηλη,ερωτικη,η καλυτερη,τα κανει ολα τελεια(οπως ισχυριζονται οι scooterαδες),ξερει να μαγειρευει,να πλενει να σφουγγαριζει,καθε Πεμπτη ειναι στη λαικη,πηγαινει τα παιδια σχολειο,εχει καλη ανατροφη μπλα μπλα μπλα
εεεε

δε θα του πεις καμια κουβεντα;;;

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ...

Κανω λαθος;;;

byron
26/10/2006, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ...

Κανω λαθος;;;

Η κουβέντα δεν ξεκίνησε από scooterάδες. ξεκίνησε από τον After, για τα megascooter και πόσο τρόμπες είναι όσοι τα αγοράζουν. Εν συνεχεία η μπάλλα πήρε όλα τα scooter. Και λογικότατα υπήρχαν αντιδράσεις. Ναι έχουν μειονεκτήματα, αλλά και πολλά πλεονεκτήματα, που ΔΕΝ είναι υποκειμενικά.

Η πλάκα είναι ότι η σύγκριση δεν γίνεται με μοτοσυκλέττες, που τα μειονεκτήματα θα ήταν ξεκάθαρα, αλλά με παπιά. Ελεος. Όχι και να διεκδικούν τα παπιά βραβεία ενεργητικής ασφάλειας.... Εκτός από φθηνά, τι άλλο προσφέρουν για να καταλάβω. Τα τελευταία 15 χρόνια κάνω καθημερινα χειμώνα καλοκαίρι 40 χλμ μέσα στην Αθήνα. Την διαδρομή την έχω κάνει με παπιά, on-off, street και scooter. Τα πιο ξεκούραστα χλμ τα κάνω (εγώ!) με το scooter.
Να θεωρήσω τον εαυτό μου κουλάτζα, ή ότι είμαι χαζοξανθιά που δεν ξέρω να αλλάζω ταχύτητες, επειδή το γουστάρω;

stefanos
26/10/2006, 14:12
http://www.maxmoto.co.uk/gilera_850_ferro.shtml

Να το λοιπόν το σκουτεράκι του μέλοντος.
Αν δεν τα σκοτώσεις όσο είναι μικρά να τι γίνεται.

byron
26/10/2006, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: να και το Aprilia μοτερ που λέγαμε....

MIKE_16V
26/10/2006, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos

Εχει ηδη παρουσιασει και η honδα project με αυτοματες μοτοσυκλετες.

TheOneAB
26/10/2006, 14:44
Η κουβέντα δεν ξεκίνησε από scooterάδες. ξεκίνησε από τον After, για τα megascooter και πόσο τρόμπες είναι όσοι τα αγοράζουν. Εν συνεχεία η μπάλλα πήρε όλα τα scooter. Και λογικότατα υπήρχαν αντιδράσεις. Ναι έχουν μειονεκτήματα, αλλά και πολλά πλεονεκτήματα, που ΔΕΝ είναι υποκειμενικά.

Η πλάκα είναι ότι η σύγκριση δεν γίνεται με μοτοσυκλέττες, που τα μειονεκτήματα θα ήταν ξεκάθαρα, αλλά με παπιά. Ελεος. Όχι και να διεκδικούν τα παπιά βραβεία ενεργητικής ασφάλειας.... Εκτός από φθηνά, τι άλλο προσφέρουν για να καταλάβω. Τα τελευταία 15 χρόνια κάνω καθημερινα χειμώνα καλοκαίρι 40 χλμ μέσα στην Αθήνα. Την διαδρομή την έχω κάνει με παπιά, on-off, street και scooter. Τα πιο ξεκούραστα χλμ τα κάνω (εγώ!) με το scooter.
Να θεωρήσω τον εαυτό μου κουλάτζα, ή ότι είμαι χαζοξανθιά που δεν ξέρω να αλλάζω ταχύτητες, επειδή το γουστάρω; για το μέγα....απο αυτό μίλησε ο after παιδιά μην τρελαθούμε!καμιά αντίρηση για τα υπόλοιπα scooter πήγαν να γίνουν και κάποιο ψηχανόμαλο μυαλό marketing είπε....και έκανε....τα σφάλματα. αυτές τοις τεράστιες...και για αυτές εκφέρουμε γνώμη απαντώντας στο θέμα απλά....γίνετε το λάθος και συγχέουμε κατηγορίες με εκτρώματα....για αυτό η σύγκριση είναι και γίνετε με παπία. Επειδή όμως όπως λές και εσύ τρομάζουν δεν υπάρχει σύγκριση με μηχανές.....επίσης τα πολλά πλεονεκτήματα που όπως λές και εσύ ΔΕΝ είναι υποκοιμενικά θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι ΕΙΝΑΙ ψευδεσθήσεις και ΜΟΝΟ! στα χέρια μερικών μπορεί να πετάνε άλλα φαντάσου τι κακό μπορούν να κάνουν σε κάποιον αδαή!θα νομίζει ότι έχει κάτω απο τα ποδάρια του(στο....περίπου)δεν ξέρω και γώ τι και θά έχει....αυτό. θα αναπτύσει ταχύτητες γρήγορα με ένα όχημα που απο κατασκευής δεν είναι πλασμένο για κάτι τέτοιο είναι...μεταλαγμένο και σίγουρα έχωντας πολούς συμβιβασμούς! τέσπα απόψεις.....

hidefnick
26/10/2006, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
-Δεν παιρνει μπρος με σπρωξιμο

Αν καταφέρεις να ανάψεις το Guzzi με σπρώξιμο, κερνάω μπύρεςςςςς:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ashton
26/10/2006, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Αν καταφέρεις να ανάψεις το Guzzi με σπρώξιμο, κερνάω μπύρεςςςςς:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σωστός :cool:
:beer:

AFTER
26/10/2006, 23:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
Ρε After, όσο φωνάζεις για κόλλημα με τα scooter άλλο τόσο κόλλημα έχεις εσυ με την πάπια...!!!
Περι ορέξεως κολοκιθόπιτα στο κάτω κάτω!!!
Κι εγώ τα θεωρώ πιο σκυλιά τα παπιά, ΑΛΛΑ δεν τα γουστάρω βρε παιδί μου, γιατί δεν θέλω να αλλάζω ταχύτητες, γιατί δεν έχουν χώρους, γιατί έχουν σκατολαστιχάκια, μεγάλης διαμέτρου μεν αλλά θεόστενα δε, γιατί σε βρέχουν οταν εχει νερά..........ΓΙΑ ΜΕΝΑ πάντα. Φυσικά το κόστος μιας καλής πάπιας είναι μικρότερο απο ενα σκούτερ (εκτός σκούτερ μέχρι 125 Liberly-Zip-Lead κι άλλα που δεν μου ρχονται τώρα).
Ο τύπος με το T-Max προφανώς θα το χρησιμοποιεί και σε εκτός πόλης εξορμήσεις (λέμε τώρα!!) όπως θα έκανα κι εγώ αν είχα ενα τέτοιο όχημα. Αν τελικά αποκτήσω κάποια στιγμή κάτι τέτοιο (ενδέχεται) το θέλω για γενική χρήση....πόλη και εκτός πόλης γιατί απλά ΘΕΛΩ ένα όχημα να τα κάνω όλα μιας και η κίνησή μου είναι 80+% πόλη. Ξέρεις πόσες φορές κινούμε πάνω κάτω με το scooter που έχω και βλέπω την μηχανή να κάθετε κι απλά να περιμένει μια Κυριακή να βγεί μια βόλτα ΚΑΙ ΑΝ!! και την λυπάμε? Το μόνο αρνητικό για μένα με τα μεγάλα scooter πάντα, είναι φυσικά η τιμή τους που ειναι αδικαιολογήτως μεγάλη!!!

Δεν εχω κανενα κολλημα για τα παπια, και εμενα θα μου αρεσε καλυτερα ενα scooter, ΑΝ δεν εμπαινε μεσα το κοστος χρησης, και η συντηρηση μιας δευτερης μηχανης.
Γενικα συμφωνω με οσα λες!

Δυστυχως και η δικια μου μηχανη, μια κυριακη περιμενει πλεον για να βγει. Ειναι χαλι κατασταση, δεν θελω να προβλεψω τι θα εχω στο γκαραζ μου σε ενα χρονο....

Παντως αν δεν ασχοληθεις με κατι, δεν το προσεχεις!
Εχω παρατηρησει πως εχει ξεσκιστει να πουλαει το piaggio beverly 200-250.
Αν επαιρνα scooter αυτο θα επαιρνα(οχι γιατι πουλαει), ή το 400-500
Σχετικα μικρο, με σελαρες και μεγαλες ροδες

Πραγματικα ετσι οπως εχω καταντησει να χρησιμοποιω το Ζ, δεν ξερω ουτε εγω τι θα κανω.. :bawl:

TheOneAB
02/11/2006, 11:19
After άλλο τα scooter και αλλό....μετά απο μια πρόσφατη ματιά που έριξα δε στις τιμές αυτών....καλά πραγματικά τουλάχιστον να χαν τιμές ρε παιδί κάπως αληθινές τεσπα...είναι ότι ποιο κοντά σε αμάξι ίσως ξέρω γώ τι να πω..πλεονέκτημα είναι ότι πολλοί που έχουν-είχαν κουτιά τώρα έστω με αυτά τα λάθη ανεβαίνουν πάνω στις μπανιέρες και αν μη τι άλλο αποκτούν μια παίδια κουλτούρα όπως θέλει ο καθένας να το πει καλύτερη. Παραμένη η απάντηση ότι πραγματικά είναι μέγα χαζομάρα αλλά απο εκεί και πέρα...τουλάχιστον ναι σίγουρα για όλους τους μηχανόβιους αποτελεί πλεονέκτημα το γεγονός ότι περισότερος κόσμος αποκτά μια καινούρια εμπιρία (μακάρι να μην ήταν και τόσο τρομακτική-μια τόσο τραγική ψευδεσθηση...)βλέπει τα πράγματα απο διαφορετική όψη του πρίσματος φεύγει απο το αμάξι έστω.
καλές μας ακόμα ανοιξιάτικες σχεδόν βόλτες!!! :sun: :sun:

gian_nykt
03/11/2006, 07:59
ναι καλά.....γιατί είναι καλύτεροι αυτοί που απο το πουθενα και βλέποντας τις τιμές πάνε και πέρνουν σοριδών τα VStrom 650 κι αυτοί που τους πέρνει λίγο ακόμα πέρνουν τα GS1200???
Άσε τώρα......εδώ τουλάχιστον αυτα τα 2 μηχανάκια έχουν γίνει αντικαταστάτες των μεσαίων-μεγάλων σκούτερ.....(οχι απ'όλους αλλά απο πολλούς)..άλλο κύρος βλέπεις έχει η μηχανή!!!Αμ, πως!!

TheOneAB
06/11/2006, 14:39
Γιάννη δεν μιλάω ούτε εγώ ούτε κανείς για την χρήση της μηχανής και τι θα κάνει ο καθένας. αλλά για το άν είναι λάθοι η όχι τα μεγάλα scooter. θες να κινηθείς στην πόλη ναι οκ πάρε σκουτέρ παρέ παπι ότι θε. άλλα τώρα αντικαταστάτης των μέγα δεν υπάρχει γιατί πολύ απλά....είναι για να ναι και υπάρχουν εσφαλμένα. όπως ξαναείπα το μόνο πρωτέρημα είναι που έστω έτσι πάρα πολλύς κόσμος...ξεκολά απο τα αυτοκίνητα και....ακόμα και η λάθος χρήση όπως αναφέρεις των on-offαδικών...απλά δεν παίζει νά ναι και δεν είναι τόσο λάθος όσο η αγορά των μέγα. :wave2: απο εμέ και πάντα όρθιοι να μαστε όλοι

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
07/11/2006, 07:17
να κανω μια απλη ερωτηση.
ας πουμε οτι δεν εχετε λευτα να εχετε 2-3 μηχανακια αλλα θελετε να εχετε ενα που να μπορειτε να κηκλοφοριτε 366 μερες τον χρονο ανα πασα στιγμη στην πολη εξω απο την πολη σε ταξιδια στης μικρομετακηνησεις ως το περιπτερο η το καλοκαιρι ως την θαλασα με τον σηντροφο σας και ολλη την πρικα σας μαζι στης βολτες με τοπυς φιλους σας για καφε η μικτοεκδρομουλες τι θα προτιμουσατε να ηταν?
εγω μεγασκουτερ.
εσεις?

gian_nykt
07/11/2006, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
ας πουμε οτι δεν εχετε λευτα να εχετε 2-3 μηχανακια αλλα θελετε να εχετε ενα που να μπορειτε να κηκλοφοριτε 366 μερες τον χρονο ανα πασα στιγμη στην πολη εξω απο την πολη σε ταξιδια στης μικρομετακηνησεις ως το περιπτερο η το καλοκαιρι ως την θαλασα με τον σηντροφο σας και ολλη την πρικα σας μαζι στης βολτες με τοπυς φιλους σας για καφε η μικτοεκδρομουλες τι θα προτιμουσατε να ηταν?
εγω μεγασκουτερ.
εσεις?

Αυτό έγραψα κι εγά πρίν μερικά ποστ......................

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=29851&perpage=15&pagenumber=7

2-3 reply πρίν το τέλος

stako
07/11/2006, 08:19
εγω μεγασκουτερ.
εσεις?

Μια Africa.

Όλα αυτά που είπες σύν το ότι θα πατάω και χώμα, και άγριο χώμα αν "φροντίσω" μπρος-πίσω αναρτήσεις και αν δεν με νοιάζει που θα πέσω και θα σπάσουν τα πλαστικά (θα βάλω aftermarket). ;) Και θα μπορώ να βάζω χέρι σε κινητήρα για απλά σέρβις χωρίς να πρέπει να λύνω 2 ώρες πλαστικά........;)

:wave2: :wave2: :wave2:

TheOneAB
07/11/2006, 12:06
εγω μεγασκουτερ.
εσεις? exontas arketa xronia pira giagia arkouda...nai ok ESI bori oti exei 2 rodes boris na to pas alla ws ekei. exeis lefta mono gia ena mixanaki??kai exeis to burger tis suzuki me 10500?i to t-max tis yamaha me 9fevgata????idika apo atoma san esena den boro na pw oti me xaropioi na diavazo tetia gia onoma!Pare to vstrom kai ena scooteraki-papaki me ta idia fraga nai fortose to ka8e transalpino -kleopa-vstromiti me....oti na nai kai kantin oxi mono gia paralies alla opou na nai!miktoekdromoules les re agorina pragmatika epidi exw ri3i merika vlefara se kana 2 post sou....pou sta komatia peran dromou na paw tous kouvades kai me posous agious panw apo to kefali mou oeo????peri kostous sintirisis de meta3i...on-off kai ena xazoscooteraki-papaki gia tin poli kai mias tetias aidias...epidi milaw se an8rwpo pistevo pou exei kapia gnwmi kai bori na tin tekmiriosi....epetrepse mou na pistevo pws ine paraplisio.
dixws na allazw efxi geri dinati na maste oloi kai panta or8ioi!:wave2: :wave2:

suzuki_k5
07/11/2006, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheOneAB

Γιάννη δεν μιλάω ούτε εγώ ούτε κανείς για την χρήση της μηχανής και τι θα κάνει ο καθένας. αλλά για το άν είναι λάθοι η όχι τα μεγάλα scooter. θες να κινηθείς στην πόλη ναι οκ πάρε σκουτέρ παρέ παπι ότι θε. άλλα τώρα αντικαταστάτης των μέγα δεν υπάρχει γιατί πολύ απλά....είναι για να ναι και υπάρχουν εσφαλμένα. όπως ξαναείπα το μόνο πρωτέρημα είναι που έστω έτσι πάρα πολλύς κόσμος...ξεκολά απο τα αυτοκίνητα και....ακόμα και η λάθος χρήση όπως αναφέρεις των on-offαδικών...απλά δεν παίζει νά ναι και δεν είναι τόσο λάθος όσο η αγορά των μέγα. απο εμέ και πάντα όρθιοι να μαστε όλοι

Mia ερώτηση μόνο θέλω να σου κάνω.Έχεις οδηγήσει megascooter ποτέ στην ζωή σου?Μιλάμε για τα μεγάλα πάντα τα ακριβά κι όχι αυτά που εσύ αποκαλείς χαζοσκουτεράκια.

Κι επίσης έχεις δει τις πωλήσεις στο εξωτερικό των μηχανών?

Αλλά μάλλον αυτοί έξω στην Ιταλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι άσχετοι,δεν έχουν καβαλήσει ποτέ μηχανή κι έτσι πήγαν και το πήραν.

suzuki_k5
07/11/2006, 16:07
exontas arketa xronia pira giagia arkouda...nai ok ESI bori oti exei 2 rodes boris na to pas alla ws ekei. exeis lefta mono gia ena mixanaki??kai exeis to burger tis suzuki me 10500?i to t-max tis yamaha me 9fevgata????idika apo atoma san esena den boro na pw oti me xaropioi na diavazo tetia gia onoma!Pare to vstrom kai ena scooteraki-papaki me ta idia fraga nai fortose to ka8e transalpino -kleopa-vstromiti me....oti na nai kai kantin oxi mono gia paralies alla opou na nai!miktoekdromoules les re agorina pragmatika epidi exw ri3i merika vlefara se kana 2 post sou....pou sta komatia peran dromou na paw tous kouvades kai me posous agious panw apo to kefali mou oeo????peri kostous sintirisis de meta3i...on-off kai ena xazoscooteraki-papaki gia tin poli kai mias tetias aidias...epidi milaw se an8rwpo pistevo pou exei kapia gnwmi kai bori na tin tekmiriosi....epetrepse mou na pistevo pws ine paraplisio.
dixws na allazw efxi geri dinati na maste oloi kai panta or8ioi!:wave2: :wave2:

Eμένα δεν με χαροποιεί καθόλου που αμφισβητείς την γνώμη ενός βετεράνου στους 2 τροχούς.Απλά μην προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου και σε άλλους.Πες αυτά που θες αλλά μέχρι εκεί.Καλά όλους τους κατόχους τους έχεις προσβάλει στο Maximun με τα χίλια μύρια που έχεις πει.Αλλά σου έχω κάνει μια ερώτηση παραπάνω κι ελπίζω να μου απαντήσεις.Φιλικά΄όλα αυτά πάντα.

suzuki_k5
07/11/2006, 16:09
Αλήθεια με τους Αγίους που προείπες τι εννεοείς?

suzuki_k5
07/11/2006, 16:42
Ξέρεις τι με πειράζει?Ο πουριτανισμός που βλέπω εδώ μέσα και μας πάει πίσω στην κατηγορία των μηχανών.

όσοι οδηγούν μηχανή είναι μηχανόβιοι,είναι πρώτοι είναι όλα τα λεφτά.

όσοι οδηγούν όμως megascooter είναι χάλιες,ξανθιές(όπως είπε ένα μέλεος σας),μοδιστρούλες....

Έλεος ρε παιδιά.μόνο εδω το έχω συναντήσει αυτό το πράγμα.Έλεος

Τι πράγμα είναι αυτό.Μ αρέσει που κάποιοι έχουν άποψη ενώ δεν έχουν καν καβαλήσει.Ποπο.Τουλάχιστον λέω την γνώμη μου επειδή υπήρξα κάτοχος πολλών μηχανών.και Varadero είχε ο πατέρας μου και R1150 RT και και και.ΜΕ όλα έχω κάνει βόλτα αλλά κι όλα τα έχω ταξιδέψει.Δεν φτάνει μια μόνο βόλτα αλλά ένα ταξίδι.

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε πάει εκδρομή με το Scooterclub Hellas Μέτσοβο-Ιωάννινα-Γρεβενά.Στην πλατεία του Μετσόβου που αράξαμε ήταν κι άλλοι φίλοι μηχανόβιοι παρκαρισμένοι με gs,duke,vfr,varadero,sv και πολλά ακόμη.Είχαμε φτάσει νωρίτερα από τα παιδιά της Θεσσαλονίκης(περιμέναμε άλλα 8 megascooter) κι αράξαμε ένα Burgman ένα Tmax Turbo κι ένα Atlantic μέχρι να έρθουν.Tα παιδιά με το που μας είδαν ήρθαν κατευθείαν να ρωτήσουν για τα 2 Ιαπωνικά τα οποία κατά την δική τους άποψη ήταν αρκετά επιβλητικά από και ότι η ποιότητά τους φαινότανε από μακρυά.Κάνανε τόσες ερωτήσεις αλλά κανένας μα κανένας επειδή δεν τα είχε καβαλήσει δεν είπε κουβέντα.Και γι αυτό τους δίνω μπράβο.Απλά ρωτούσαν,άκουγαν κι έκριναν.Ένας μόνο είπε την γνώμη του για την οδηγική συμπεριφορά των 2 ιαπωνικών επειδή το ένα το έχει φίλος του(burgman) και το άλλο το είχε κάνει βόλτα.Ένα μόνο είπε.Άπαιχτά παντού και σε όλες τις συνθήκες.Από φρένα?Από πλαίσιο?Από επιδόσεις?Από κρατήματα?Από αναρτήσεις?Από ασφάλεια σε περίπτωση πτώσης?Από ταχύτητες ταξιδιού τις οποίες λέει εμείς έτσι όπως είμαστε δεν μπορούμε να τις διατηρήσουμε.ΆΛλοι ήταν γυμνοί μπροστά κι άλλοι χωρίς μεγάλα παρμπρίζ.Είχε ένα vfr 800 κατακόκκινο.Πανέμορφο.Και στο τέλεος είπε έχω αλλάξει τόσα μηχανάκια και μάλλον το επόμενο θα είναι ένα εκ των 2.Κι άλλο ένα παιδί με Transalp ο οποίος μου λέέι χαριτολογώντας έχω φάει ήττα από burgman σε κλειστό στροφιλίκι(καλά στην ευθεία δεν το συζητάμε) που μ'έκανε να αναθεωρήσω πολλά πράγματα και να κοκκινίσω.Απλά μέχρι τότε λέει άκουγα δεν είχα καβαλήσει και δεν είχα κυνηγήσει κανένα.Έχω πάει αρκετές φορές Ιταλία τώρα τελευταία όμως και ειδικά τα club με τα Τmax kai ta Burgman στα ταξίδια στην autostrada γεμίζουν τους δρόμους.Άσε που υπήρξαν πολλές φορές που μπήκα στο κονβόι τους και δεν μπορούσα ν ακολουθήσω τους ρυθμούς τους.

Μας άρεσαν οι απόψεις τους.Τους ενημερώσαμε σε κάποια πράγματα μας ενημέρωσαν κι αυτοί.Απλά ήταν ανοιχτόμυαλοι,είχαν εμπειρία,σεβάστηκαν την γνώμη μας,δεν μας ΄΄εκριναν έτσι όπως πολλοί εδώ μέσα μας έχουν πει και φύγαμε για μια ευχή για καλό δρόμο.

Αυτά.

TheOneAB
08/11/2006, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από suzuki_k5
Mia ερώτηση μόνο θέλω να σου κάνω.Έχεις οδηγήσει megascooter ποτέ στην ζωή σου?Μιλάμε για τα μεγάλα πάντα τα ακριβά κι όχι αυτά που εσύ αποκαλείς χαζοσκουτεράκια.

Κι επίσης έχεις δει τις πωλήσεις στο εξωτερικό των μηχανών?

Αλλά μάλλον αυτοί έξω στην Ιταλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι άσχετοι,δεν έχουν καβαλήσει ποτέ μηχανή κι έτσι πήγαν και το πήραν. Αν διαβάσεις ποιο πίσω θα δεις ότι είχα το 250 το honda και μάλιστα ο πατέρας μου το είχε τσιμπίσει απο Καναδά κούτα καθώς ο Κλεφτράκης δεν το έφερνε επίσημα(κάάτι παραπάνω απο 2 τουβλάκια τότε....:bigcry: ). Για την γνώμη ενός βετεράνου δεν τον προσβάλω πουθενά αναφέρωντας του όμως την σκέψη μου ότι τα μέγα αυτά είναι πάρα πολύ ακριβά όπωτε δεν τίθεται κανένα θέμα για το άν μπορεί κάποιος η όχι να έχει μιά κανονική μηχανη και ένα εργαλίο πόλεως, επίσης δίχως να τον ξέρω γράφω ότι αυτός μπορεί να το πάει μαλιοκούβαρα απο την άλλη όμως είναι λάθος να προτρέπουμε τον καθένα στην αγορά αυτών μέσα έδω, είναι η αποψή μου και όπως καθένας λέει την δική του σε 1 ελεύθερο φορουμ έτσι την λέω και εγώ. Περι Ευρώπης που λές και έσυ έχωντας ζήση αρκετά χρόνια Αγγλία δεν μπορώ να περιγράψω τις όποιες διαφορές έχουν εκεί με εδώ σε θέμα παιδείας δρόμων...γενικά. Σίγουρα ανεβαίνουν οι πωλήσεις εκεί είναι όπως ξανάπα ότι ποιο κοντά σε αμάξι και με την παιδία δρόμους που έχουν τα χρησιμοποιούν όπως εμείς τα scooter στην πόλη, απλά έχουν τα ...μέγα υπάρχει πολύς κόσμος που δεν θέλει αμάξι και ναι είναι ότι ποιο κοντά σε αυτό παραμένωντας μια διεστράβλωση μηχανής.
Τώρα το αν σε προσβάλω έσε η οποίον άλλο εδω μέσα....απλά λυπάμαι αν το βλέπεις έτσι σίγουρα υποστειρήζω ότι η αγορά σου είναι εσφαλμένη.... καλο θα ταν να μην είχαμε το γνωστο ανα την υφηλιο χαρ/κο του Ελληναρα ότι έχω εγώ είναι....τούμπανο. Επιτέλους πια είναι πανάκριβα του χεις χώσει εσύ δεν ξέρω και εγώ τι άλλο πάνω απο εξάτμιση μέχρι οτιδήποτε(πρέπει να έχεις ανέβει σε φράγκα τρελά λεμε....τεσπα)και με αυτά τα λεφτά καλό είναι σε φορουμ μηχανών να παραπέμπουμε τον οποιοδήποτε σε σωστές κινήσεις και όχι να παραπέμπουμε σε αγορές μηχανημάτων που απλά είναι και πανάκριβα για τους μισθούς του οποιουδήποτε και δεν κάνουν καμιά δουλεία σωστά. δεν διάβασά όλα τα πόστ σου και δεν θα απαντήσω ξεχωριστά σε κανένα απο αυτά πιστεύω να κάληψα τις όποιες ερωτήσεις μου κανές. τώρα τό δα....χαζοσκουτεράκια δεν αποκάλεσα και ούτε και πρόκετε ποτέ τα σκούτερ. Μιλάω ΠΑΝΤΑ για το θέμα δλδ αναγέρομαι στα μέγα.....
Ούτε έχω πάρει απάντηση γιατί δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε μια σωστή μηχανη με τα ίδια λεφτα και ένα...σκουτεράκι παπάκι ότι θέλει τεσπα για την πόλη
Καλημέρες σε όλους:wave2:

dodos_1
08/11/2006, 10:31
Αν διαβάσεις ποιο πίσω θα δεις ότι είχα το 250 το honda και μάλιστα ο πατέρας μου το είχε τσιμπίσει απο Καναδά κούτα καθώς ο Κλεφτράκης δεν το έφερνε επίσημα(κάάτι παραπάνω απο 2 τουβλάκια τότε....:bigcry: ). Για την γνώμη ενός βετεράνου δεν τον προσβάλω πουθενά αναφέρωντας του όμως την σκέψη μου ότι τα μέγα αυτά είναι πάρα πολύ ακριβά όπωτε δεν τίθεται κανένα θέμα για το άν μπορεί κάποιος η όχι να έχει μιά κανονική μηχανη και ένα εργαλίο πόλεως, επίσης δίχως να τον ξέρω γράφω ότι αυτός μπορεί να το πάει μαλιοκούβαρα απο την άλλη όμως είναι λάθος να προτρέπουμε τον καθένα στην αγορά αυτών μέσα έδω, είναι η αποψή μου και όπως καθένας λέει την δική του σε 1 ελεύθερο φορουμ έτσι την λέω και εγώ. Περι Ευρώπης που λές και έσυ έχωντας ζήση αρκετά χρόνια Αγγλία δεν μπορώ να περιγράψω τις όποιες διαφορές έχουν εκεί με εδώ σε θέμα παιδείας δρόμων...γενικά. Σίγουρα ανεβαίνουν οι πωλήσεις εκεί είναι όπως ξανάπα ότι ποιο κοντά σε αμάξι και με την παιδία δρόμους που έχουν τα χρησιμοποιούν όπως εμείς τα scooter στην πόλη, απλά έχουν τα ...μέγα υπάρχει πολύς κόσμος που δεν θέλει αμάξι και ναι είναι ότι ποιο κοντά σε αυτό παραμένωντας μια διεστράβλωση μηχανής.
Τώρα το αν σε προσβάλω έσε η οποίον άλλο εδω μέσα....απλά λυπάμαι αν το βλέπεις έτσι σίγουρα υποστειρήζω ότι η αγορά σου είναι εσφαλμένη.... καλο θα ταν να μην είχαμε το γνωστο ανα την υφηλιο χαρ/κο του Ελληναρα ότι έχω εγώ είναι....τούμπανο. Επιτέλους πια είναι πανάκριβα του χεις χώσει εσύ δεν ξέρω και εγώ τι άλλο πάνω απο εξάτμιση μέχρι οτιδήποτε(πρέπει να έχεις ανέβει σε φράγκα τρελά λεμε....τεσπα)και με αυτά τα λεφτά καλό είναι σε φορουμ μηχανών να παραπέμπουμε τον οποιοδήποτε σε σωστές κινήσεις και όχι να παραπέμπουμε σε αγορές μηχανημάτων που απλά είναι και πανάκριβα για τους μισθούς του οποιουδήποτε και δεν κάνουν καμιά δουλεία σωστά. δεν διάβασά όλα τα πόστ σου και δεν θα απαντήσω ξεχωριστά σε κανένα απο αυτά πιστεύω να κάληψα τις όποιες ερωτήσεις μου κανές. τώρα τό δα....χαζοσκουτεράκια δεν αποκάλεσα και ούτε και πρόκετε ποτέ τα σκούτερ. Μιλάω ΠΑΝΤΑ για το θέμα δλδ αναγέρομαι στα μέγα.....
Ούτε έχω πάρει απάντηση γιατί δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε μια σωστή μηχανη με τα ίδια λεφτα και ένα...σκουτεράκι παπάκι ότι θέλει τεσπα για την πόλη
Καλημέρες σε όλους:wave2:

συγνωμη που επεμβαινω αλλα αυτα που γραφεις δεν ισχυουν για ολες τις κατηγοριες μηχανων;εγω πιστευω οτι ολοι λιγο πολυ τα εχουμε χωσει τα ευρω σε μοντιφες και βελτιωσεις...και μια επιτυχημενη αγορα ειναι να αγορασεις αυτο που πραγματικα χρειαζεσαι.

gian_nykt
08/11/2006, 11:49
σε forum μηχανών?????

και δλδ τα megascooter 400cc-600cc-650cc τι είναι....μοτοποδήλατα????
Όλα τα οχήματα ανω των 51cc είναι μοτό......
γιατί το Varadero, η Goldwing, η Rocket III, η Harley Road King.............κλπ κλπ κλπ τι είναι???
Νταλίκες???
Μηχανές είναι κι αυτές.........
Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και χρημάτων......
η οποιαδήποτε μοτο μπωρεί να αγορασθει για να προσφέρει υπηρεσίες, απλής μεταφορας, μούρης, πάπιας, καυ..ας, και δεν ξέρω κι εγω τι άλλο............
Φυσικά κι ο καθ' ενας εχει την άποψή του αλλά ώς εκεί........
Δεν είναι σωστό πέραν απο την πλάκα που γίνετε να γράψει ο Χ οτι η μοτο που πήρε ο Ψ είναι ΜΑΠΑ του κερατά!!! γιατί δεν γουστάρει την κατηγορία ή είναι νταλίκα-βάρκα μπρίκη-πλυντήριο κλπ κλπ επειδή ετσι του γουστάρει ή επειδή ειναι ακριβή.
Λεφτά δίνουμε όλοι!!!
Κι εγώ λέω οτι οι Χ, Ψ μοτο ειναι μάπα αλλα όλα στα πλαίσια της πλάκας αλλά αν δεν συγκρατηθείς κι ανάλογα βέβαια με τι αντιδράσεις συναντάς, σοβαρεύει η κατάσταση και φτάνουμε σε τέτοια επίπεδα......

TheOneAB
08/11/2006, 11:56
θα παρακαλούσα να μην ζητά συγνώμη κανένας εδω μέσα για οποιαδήποτε επέμβαση-άποψη-γνώμη έχει να θέσει. Καλά τα λές και για ότιδηποτε τύπο μηχανής ο καθένας μας πως να το κανουμέ είναι έρωτας δεν κρύβεται και ....σπρωχνουμε ανεξαρτήτως με το αν είναι naked, street, on-off, motard, enduro ότι να ναι τεσπα απλά η συγκεκριμένη κατηγορία είναι άκυρη! κάθετε ο καθένας ελληναράς και αδείαζει....οτι θέ για να υποστειρήξη ότι είναι Η ΕΠΙΛΟΓΗ η συγκεκριμενη ....τέσπα αυτό ε όχι ρε παιδια ύμαρτον έλεως ναι θα πεταχτώ και έγω όπως έπρεπε να κάνει και ο καθένας και θα μιλήσω. άνθρωπας έχει το vfr και σκέπτεται να πάρει τι???? ο άλλος του τά χωσε σε κλειστο στροφυλίκι ένα burger και έγινε τι? δεν υπάρχει περίπτωση δε να είναι ο ίδιος η ο καθένας μας κουλός!όλοι γενηθήκαμε και είμαστε πιλότοι....Ελληναράδες. και μου αναφέρονται αυτά σαν παραδείγματα??????????VFR και το επόμενο να ναι χρέπι....ο άνθρωπος πάει καλά? οδηγά transalpino ο άλλος πάει παντού είναι ευκολοσυντήρητο ταξιδιάρικο τίμιο κλπκλπ και μου αναλώνετε ποιος θα τον κεράσει τι σε κλειστό στροφυλίκι?άλλη περίπτωση.....
επειδή ύπαρχει πολή βλακεία ανα τον κόσμο ε όχι ρε παιδιά οκ όλα καλα δεν χρειάζετε να την βλέπουμε και να καθόμαστε άπραγοι!θα μιλάμε.-

TheOneAB
08/11/2006, 12:30
σε forum μηχανών?????

και δλδ τα megascooter 400cc-600cc-650cc τι είναι....μοτοποδήλατα????
Όλα τα οχήματα ανω των 51cc είναι μοτό......
γιατί το Varadero, η Goldwing, η Rocket III, η Harley Road King.............κλπ κλπ κλπ τι είναι???
Νταλίκες???
Μηχανές είναι κι αυτές.........
Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και χρημάτων......
η οποιαδήποτε μοτο μπωρεί να αγορασθει για να προσφέρει υπηρεσίες, απλής μεταφορας, μούρης, πάπιας, καυ..ας, και δεν ξέρω κι εγω τι άλλο............
Φυσικά κι ο καθ' ενας εχει την άποψή του αλλά ώς εκεί........
Δεν είναι σωστό πέραν απο την πλάκα που γίνετε να γράψει ο Χ οτι η μοτο που πήρε ο Ψ είναι ΜΑΠΑ του κερατά!!! γιατί δεν γουστάρει την κατηγορία ή είναι νταλίκα-βάρκα μπρίκη-πλυντήριο κλπ κλπ επειδή ετσι του γουστάρει ή επειδή ειναι ακριβή.
Λεφτά δίνουμε όλοι!!!
Κι εγώ λέω οτι οι Χ, Ψ μοτο ειναι μάπα αλλα όλα στα πλαίσια της πλάκας αλλά αν δεν συγκρατηθείς κι ανάλογα βέβαια με τι αντιδράσεις συναντάς, σοβαρεύει η κατάσταση και φτάνουμε σε τέτοια επίπεδα...... Γιάννη είπα είναι λάθη είναι άποψη μου και φυσικά την εκφέρω. τα υπόλοιπα που αναφέρεις...είναι απλά μηχανές απο διάφορες κατηγοριές. Είπα είναι κατηγοριά και αυτή των μέγα και ΝΑΙ είπα είναι λάθος η ύπαρξη τους τώρα το πως αναφέρεται ο καθένας έδω μέσα είναι σίγουρα δικαίομα του και ναί ίσως παραφέρεται ο καθένας συμπεριλαμβανομένου και εμένα άλλα για κάτσε το ίδιο δεν κάνει και ο οποιοσδήποτε μου φέρει παραδείγματα ανθρώπων που και καλά έχουν την οποιαδήποτε μηχανή απο διαφορετική κατηγορία (και μάλιστα στον τομέα τους είναι κορυφαίες επιλογές άλλο που οι ΙΔΙΟΙ δεν ξέρουν τι ακριβώς θέλουν και...)και το συγκρίνουν με τις....μεγααποαυτές. Είμαι 30 χρωνών και όχι ρε παιδιά απο την στιγμή που ο καθένας θήγη την νοιμοσήνη μου ε οκ έχω κάθε δικαίωμα να είμαι τόσο καυστικός και να εκφράζομαι τόσο ελεύθερα. είδικά όταν με προκαλεί με το να μου λέει ότι είπα άλλα μέλη άχρηστα η ότι τα έθιξα όπως ο γιαγιά αρκουδα που ούτε γνωρίζω κανέναν ούτε διανοήθηκα ποτέ να θίξω κανέναν ναι ειδικά τότε...μου χει αδιάσει 4 απαντήσεις γεμάτες λαλάκιες του απάντησα και στις 4 και πιστεύω παααααρα πολύ ισυχα

gian_nykt
08/11/2006, 13:01
ακριβώς.......δλδ εγώ που εχω αλλάξει 15-16-18 τόσες μοτό και σκέφτωμαι να πάρω megascooter είμαι ΒΛΑΚΑΣ??
με πατέντα θα μου πείτε.....!!!??
αλλά εντάξει ρε παιδιά, αμα περνάς απο διάφορα στάδια δεν νομίζω πως είναι κακό να πάρεις και κατι άλλο.....κι εγω το βλέπω ακόμα και σαν μεταχειρισμένο που το σκέφτομαι, αρκετα ακριβό κι αν πάρω θα πρέπει να εχει μια καλή τιμή για να δελεαστώ, αλλά ίσως με βολέψει....ίσως όχι...καλά να ειμαστε και θα το πουλήσω να πάρω κατι άλλο......εεεε μααα πιά!!!

TheOneAB
08/11/2006, 13:40
ακριβώς.......δλδ εγώ που εχω αλλάξει 15-16-18 τόσες μοτό και σκέφτωμαι να πάρω megascooter είμαι ΒΛΑΚΑΣ??
με πατέντα θα μου πείτε.....!!!??
αλλά εντάξει ρε παιδιά, αμα περνάς απο διάφορα στάδια δεν νομίζω πως είναι κακό να πάρεις και κατι άλλο.....κι εγω το βλέπω ακόμα και σαν μεταχειρισμένο που το σκέφτομαι, αρκετα ακριβό κι αν πάρω θα πρέπει να εχει μια καλή τιμή για να δελεαστώ, αλλά ίσως με βολέψει....ίσως όχι...καλά να ειμαστε και θα το πουλήσω να πάρω κατι άλλο......εεεε μααα πιά!!! ρε Γιάννη ποσο χρώνων είπαμε ότι είσαι και έχεις....έξαντλησει τόσες μοτο? μου αρέσει όμος ο διαχωρισμός σου απο τόσες μοτό σε megascooter απο την άλλη επείδη όλα μα όλα είναι θέμα του τι θέλω.....μήπως γενικά αφου πέρασες όπως λες τουλάχιστον απο τόσες μοτο.....δεν σου αρέσουν οι μηχανές γενικά? το ψαξές λίγο μέσα σου το θέμα και αν το κάνεις μήπως δεν χρειάζετε να πάρεις μέγα....άλλα αμάξι κατευθείαν? δεν είναι καθόλου κακό να θέλει ο καθένας το ότιδηποτε κακό είναι....να μην το ξέρει!:wave2:

suzuki_k5
08/11/2006, 14:48
[i]επειδή ύπαρχει πολή βλακεία ανα τον κόσμο ε όχι ρε παιδιά οκ όλα καλα δεν χρειάζετε να την βλέπουμε και να καθόμαστε άπραγοι!θα μιλάμε.- [/B]

Πάντως συνεχ'ιζεις να προσβάλεις αρκετούς εδώ μέσα.Μην προσπαθείς να επηρεάσεις τους άλλους.μην φοβάσαι δεν σου προσβάλαμε το μηχανάκι σου.Εσύ μας προσβάλεις και μας θεωρείς όλους βλάκες.Εκεί θέλουμε να τα πετάξουμε τα λεφτά μας κι εκεί θα τα πετάξουμε.Τώρα αν είναι καλή επιλογή αυτό το ξέρουμε μόνο εμείς που τα καβαλάμε κι όχι εσλύ που δεν τα έχεις δει κάν από κοντά.Αν δεν είναι θα πάμε αλλού αλλα προς Θεού δεν θα μας επηρεάσει ένα άτομο το οποίο δεν έχει εμεπιρια σττα συγκεκρι΄μένα μηχανάκια.Σταμάτα να προσβάλεις και να λες οτι λεμε λλακιες όπως τις αποκαλέις εσύ.Φερόμαστε και συζητάμε όσο πιο κόσμια γίνεται.Ρίχνουμε και τις απόψεις κάποιων έμπειρων πάνω στις μηχανές.Εσύ δεν μας έχει πει και τίποτα ακόμα.Απλά αυτό που ξεκίνησες προσπαθείς να το υποστηρίξεις μέχρι το τέλος.Προσπάθησε να έισαι λιγότερο διαχυτικός όμως γιατί η ψύχρα της οθόνης δημιουργεί έντονες παρεξηγήσεις.Κι είναι κρίμα.Κι όλα αυτά πάντα φιλικά

Αποστόλης

stako
08/11/2006, 14:55
Ωραία τα λέτε, δεν μπορώ να πω, αλλά μπορεί να μου απαντήσει εμένα κάποιος σε αυτό που έγραψα εδώ και πολλάααααα ποστ και έμεινε αναπάντητο?

Σε τι είναι καλύτερο ένα mega-scooter απο μια Africa βελτιωμένη σε αναρτήσεις? Ή και όχι βελτιωμένη.

suzuki_k5
08/11/2006, 15:19
δεν είναι καθόλου κακό να θέλει ο καθένας το ότιδηποτε κακό είναι....να μην το ξέρει!:wave2:

Μ αρέσει που εσύ ειδικά το γνωρίζεις και το κατέχεις ενώ ο Γιάννης που έχει αλλάξει τόσες μηχανές δεν το ξέρει.Είναι λάθος αυτό που κάνεις εδώ μέσα σε ένα φόρουμ για μηχανές γιατί προσπαθείς να επηρεάσεις μέλη που θέλουν να αγοράσουν.Κι ειναι κρίμα να επηρεαζόμαστε από κάποιον που δεν κατέχει κι απλά λεει έντονα την άποψή του.

Τώρα όσον αφορά την άποψη σου για την Ευρώπη και τα megascooter πρώτα κάνε καμμιά κουβέντα με μέλη ξένων φόρουμ και μετά πες την άποψη σου.Να είναι και λίγο τεκμηριωμλενη ρε παιδί μου.

TheOneAB
08/11/2006, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από suzuki_k5
Πάντως συνεχ'ιζεις να προσβάλεις αρκετούς εδώ μέσα.Μην προσπαθείς να επηρεάσεις τους άλλους.μην φοβάσαι δεν σου προσβάλαμε το μηχανάκι σου.Εσύ μας προσβάλεις και μας θεωρείς όλους βλάκες.Εκεί θέλουμε να τα πετάξουμε τα λεφτά μας κι εκεί θα τα πετάξουμε.Τώρα αν είναι καλή επιλογή αυτό το ξέρουμε μόνο εμείς που τα καβαλάμε κι όχι εσλύ που δεν τα έχεις δει κάν από κοντά.Αν δεν είναι θα πάμε αλλού αλλα προς Θεού δεν θα μας επηρεάσει ένα άτομο το οποίο δεν έχει εμεπιρια σττα συγκεκρι΄μένα μηχανάκια.Σταμάτα να προσβάλεις και να λες οτι λεμε λλακιες όπως τις αποκαλέις εσύ.Φερόμαστε και συζητάμε όσο πιο κόσμια γίνεται.Ρίχνουμε και τις απόψεις κάποιων έμπειρων πάνω στις μηχανές.Εσύ δεν μας έχει πει και τίποτα ακόμα.Απλά αυτό που ξεκίνησες προσπαθείς να το υποστηρίξεις μέχρι το τέλος.Προσπάθησε να έισαι λιγότερο διαχυτικός όμως γιατί η ψύχρα της οθόνης δημιουργεί έντονες παρεξηγήσεις.Κι είναι κρίμα.Κι όλα αυτά πάντα φιλικά

Αποστόλης παλι γυρνάς και συνεχίζεις να λές τα ίδια.....ναι θα προσπαθήσω και εγώ όπως και εσύ να εκφέρω γνώμη σε όλους. ναι και θα πω ότι είναι κάκιστη επιλογή. για εμπειρία όση είχα την ανάφερα ακομά και το δικό σου το έχω καβαλήσει όχι κολοπειραγμένο βέβαια αλλά το έκανα. είχα κάποτε το ανάφερα σε προηγούμενη απάντηση δες και μετά γράψε πάλι ότι θες. όσο για προσβολή τι λες ρε μέγιστε? έσυ όταν μας έχεις φλομόσει με άκερα παραδείγματα, ή ότι διαφωνω με άλλους έδω μέσα και τους θίγω και ότι άλλη λαλακιά μας έχεις αραδιάσει καλά είναι? Ναι και θα συνεχίσω όσο για τον Γιάννη διάβασε λίγο αυτά που έγραψα και φτάνει ποια να διεσταβλώνεις αυτά που λέω. Είναι γραπτός λόγος! περι ψύχρας οθώνης και....τα λοιπά....τεσπά τι να πω....Ζήτω ο Γαύρος....
Πάντα φιλικά επιτέλους και κάτι που όντως πέρα ως πέρα συμφωνω!!!!Πάντα όρθιοι να μάστε όλοι καλοτάξιδι άλλα επειδή το site το βλέπουν όλοι λυπάμαι δεν μπορώ να σου κάνω την χάρη να το βουλώσω. Υπάρχουν και πιτσιρικάδες υπάρχει και επόμενη γενια εεεεεε πως να το κάνουμε δεν μπορουμέ να τους προτέπουμε να σκέφτονται τα ...αυτά για επιλογές.
Στέλνω :wave2: και δηλώνω παρόν στο θέμα.

TheOneAB
08/11/2006, 15:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Ωραία τα λέτε, δεν μπορώ να πω, αλλά μπορεί να μου απαντήσει εμένα κάποιος σε αυτό που έγραψα εδώ και πολλάααααα ποστ και έμεινε αναπάντητο?

Σε τι είναι καλύτερο ένα mega-scooter απο μια Africa βελτιωμένη σε αναρτήσεις? Ή και όχι βελτιωμένη. όχι μόνο με Africa που ναι είμαι ένας βλαμένος ιδιοκτήτης άλλα με οποιαδήπωτε μηχανή απλά δεν συγκρίνω ανόμια πράγματα....άλλο το Βολευ και άλλο το Τρολευ, άλλο η βούρτσα και άλλο η.....

gmeles
08/11/2006, 16:19
Απορω τι καθεστε και τσακωνεστε ρε παιδια!!
Ειχα megascooter και πηρα Africa.
Νομιζεις οτι το megascooter ειναι λιγοτερο μηχανη?
Εισαι λαθος φιλε!!!
Για πες μου τι παραπανω εχει η μηχανη οπως λες? Εκτος των 5-6 ταχυτητων, αναλογα το μοντελο.......
Θεωρω μηχανη οτιδηποτε μπορει να σου προσφερει τις συγκινησεις των 2 τροχων!!!! Ειτε καλες ειναι αυτες ειτε κακες......
Και σε πληροφορω φιλε μου οτι το megascooter μου προσφερε ατελειωτες συγκινησεις!!!
Καθε βολτα μου ηταν πανω απο 300χλμ, ανετα, με ασφαλεια και σιγουρια γι'αυτο που οδηγω.
Η Africa ειναι αλλο πραγμα οπως σωστα λες, για μενα ομως η διαφορα ειναι οτι μπορει και παταει χωμα!!! Αυτος ηταν και ο ΜΟΝΟΣ λογος που εδωσα το σκουτερ για να την παρω. Τιποτε αλλο! Με τις ιδιες ταχυτητες ταξιδευει, την ιδια ασφαλεια νιωθω και μπορει να με παει εξισσου μακρια οπως και το προηγουμενο.....Απλα μπορει να παιξει και σε διαφορετικο τερεν....

harlek
08/11/2006, 17:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
Με τις ιδιες ταχυτητες ταξιδευει, την ιδια ασφαλεια νιωθω και μπορει να με παει εξισσου μακρια οπως και το προηγουμενο.....

Μα κανείς δεν αναφέρεται στην "αίσθηση" που σου δίνει κατά την οδήγηση μια μηχανή σε σχέση με ένα μέγκα σκούτερ. Ειδικά στις στροφές, πιστεύω ότι στη μηχανή αισθάνεσαι μέρος του "συστήματος", ενώ στο σκούτερ ότι κάθεσαι πάνω σε ένα σκαμπώ με αρκετά μικρές ρόδες. Μια χαρά τα σκούτερ από πρακτικότητα, επιδόσεις, μερικά είναι και τρομερά όμορφα - αλλά για μένα το αξεπέραστο "μείον" τους είναι η αίσθηση "κινούμενου σκαμπώ" (ή πολυθρόνας) στη συμπεριφορά τους.

sotomoto
08/11/2006, 22:01
Τελικά πιστεύω είναι θέμα τι βολεύει τον καθένα.
Στις ταχυμεταφορές που δουλεύω καβαλάω aprilia scarabeo 200.-είναι το πιο ανετο μηχανάκι πουχω καβαλήσει-πέφτεις σε λακούβα και δε χαμπαριάζεις.Αλλά όταν είναι να στριψω προβληματίζομαι πάντα.
Το gs που έχω το φχαριστιέμαι στην οδήγηση-ήχο-αίσθηση.
Το παπί μου στην αθήνα όταν κατεβαίνω στο κέντρο με βολεύει μια χαρα-ειδικά όταν παω στην πλατεία για τσιγάρα.Αλλα πάντα με πιάνει η μέση με αυτο.
Είμαι ανοιχτός σε καθε είδος μηχανής αλλά μαρέσουν λιγότερο τα σκουτερ για ενα και μονο λογο-παθαίνω αλλεργια όταν βλέπω πολλά πλαστικά σε μια μηχανή.

gian_nykt
09/11/2006, 08:17
ρε Γιάννη ποσο χρώνων είπαμε ότι είσαι και έχεις....έξαντλησει τόσες μοτο? μου αρέσει όμος ο διαχωρισμός σου απο τόσες μοτό σε megascooter απο την άλλη επείδη όλα μα όλα είναι θέμα του τι θέλω.....μήπως γενικά αφου πέρασες όπως λες τουλάχιστον απο τόσες μοτο.....δεν σου αρέσουν οι μηχανές γενικά? το ψαξές λίγο μέσα σου το θέμα και αν το κάνεις μήπως δεν χρειάζετε να πάρεις μέγα....άλλα αμάξι κατευθείαν? δεν είναι καθόλου κακό να θέλει ο καθένας το ότιδηποτε κακό είναι....να μην το ξέρει!:wave2:

32!
και οι περισσότερες αλλαγες εχουν γίνει μετα τα 27 μου!! μέχρι τότε είχα 3 μοτο αλλάξει!!!
Λές να μην μου αρέσουν οι μηχανές και να αυρομαστιγόνομαι να σκάω τα λεφτά μου σαν τον βλάκα αντί να πάρω αμάξι??
Το ψάχνω μέσα μου......ΑΛΛΑ για το σε πια μοτο θα αράξω....και μιας κι εχω αλλάξει τόσες λέω να πάρω κι ενα megascooter να δω μήπως ειναι πιο κοντά σε αυτό που θα ήθελα.....
Αμάξι βολεύομαι μια χαρά με το Yaris της Mother μου, αν και φυσικά θα ήθελα ενα αμαξάκι σπέσιαλ αλλά και εκκρεμότητες εχω τωρα και δεν το κρίνω και ΤΟΟΟΟΣΟ απαραίτητο για την ώρα μιας και κινούμαι μεσα στην πόλη μονο με το SH μου.
Αμάξι, μονο οταν βρέχει ή χειμώνα για βόλτα εκτός πόλης με παρέα πχ. κι αν ειναι καλός ο καιρός φυσικά με μοτό!
Και ξαναλέω, όλα ειναι μοτοσυκλέτες...απλά το περιτύλιγμα αλλάζει και φυσικά τα χαρακτικριστικά τους!
Τωρα......δοκιμαστικά κάνουμε......και βλέπουμε...καλά να'μαστε!

TheOneAB
09/11/2006, 09:21
Ο Harlek μιλα για αίσθηση και είναι ένα απο τα πολλά που συμφωνώ απο την άλλη, αρνούμενος όμως καλώς η κακώς να συγκρίνω τα λάθη αυτά με ότιδηποτε άλλο...συνεχίζω όπως αναφέρει ο sotomoto είναι ότι ποιο ξεκούραστο(το scarabeo)απο ότι έχει όδηγησει και πάλι δεν έχω λόγω να διαφωνήσω με κανέναν μια και πάλι για μέσα στην πόλη και ειδικά το συγκεκριμένο είναι μεγάλο και είναι πρακτικό σχεδιασμένο για την πόλη και παραμένει scooter (200cc και όχι...)και είναι ότι ποιο κοντά σε αμάξι και και και.... και πάρα πολύ σωστά γίνεται διαχορισμός με μηχανή την οποία καβαλά για το κέφι του.
Γιάννη ότι μέσα σε 5 χρόνια άλλαξες 15 μηχανές τουλάχιστον εμένα με κάλυψες και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. και ναι τουλάχιστον για το Σ-Κ ο καιρός προβλέπεται καλός....καλές βόλτες λοιπόν.
:wave2: :wave2:

gian_nykt
09/11/2006, 10:55
μπά, δεν το βλέπω μιας και εχω και τις 2 πρός πώληση...κι οταν είναι πρός πώληση....δεν κυκλοφωρούν, γιατί ο διάολος εχει πολλά ποδάρια που λένε!!

Primal
09/11/2006, 14:52
λοιπόν εγώ πιστεύω το τι καβαλάει ο καθένας είναι θέμα νοοτροπίας. Δηλαδή βλέπεις κάποιον με μια χόπερ,μια ss, ένα naked, ένα scooter και ένα καθαρό. Αυτή οι 5 είναι διαφορετική άνθρωποι, ο καθένας το θέλει για άλλο λόγο.Δε μπορείς να πεις: "ποπό κοίτα τι πήγε και πήρε ο μαλάκας είναι εντελώς ηλίθιος?" Tο κάθε ένα από αυτά αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα του αναβάτη.

Εν κατακλείδι για εμενα οποιος scooter mega scooter ή τέλος πάντων οτιδήποτε καλά κάνει και το έχει αφού το γουστάρει και τον καλύπτει.

TheOneAB
09/11/2006, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Primal
λοιπόν εγώ πιστεύω το τι καβαλάει ο καθένας είναι θέμα νοοτροπίας. Δηλαδή βλέπεις κάποιον με μια χόπερ,μια ss, ένα naked, ένα scooter και ένα καθαρό. Αυτή οι 5 είναι διαφορετική άνθρωποι, ο καθένας το θέλει για άλλο λόγο.Δε μπορείς να πεις: "ποπό κοίτα τι πήγε και πήρε ο μαλάκας είναι εντελώς ηλίθιος?" Tο κάθε ένα από αυτά αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα του αναβάτη.

Εν κατακλείδι για εμενα οποιος scooter mega scooter ή τέλος πάντων οτιδήποτε καλά κάνει και το έχει αφού το γουστάρει και τον καλύπτει. Σκοπός δεν είναι να χαρακτηρίσω ούτε έγω ούτε κανένας άλλος πιστεύω που πόσταρε εδώ τον καθένα άλλα την φιλοσοφία γενικά των πραγμάτων-μηχανημάτων που αναγράφει ο τίτλος. Scooteraki-Παπάκι η οτιδήπωτε είναι εργαλείο έτσι αποκαλούσα(εργάτη)και έτσι θα συνεχίσω να αποκαλώ την πάπια μου. Με μεταφέρει απο το Α σημείο στο Β και...τέλος. Τα συγκεκριμένα μηχανήματα όμως με τις μικρές ροδίτσες τα πλαστικά γεμάτα κουμπάκια τιμονάκια, τα καθισματάκια πολιθρονάκια που ναι και...τόσα μέτρα μακρυά κλπκλπ απέχουν πάρα πολυ για τον καθένα που καβαλά-κουμπώνει-μπαίνει μέσα αποτελεί ενεργό μέλος μιας μηχανής οποιασδήπωτε άλλης κατηγορίας υπάρχει αίσθηση ναι και είναι κάτι διαφορετικό. Η μεγάλη διαφορά υπάρχει και σίγουρα ξεφεύγουμε και κοντραριζόμαστε όλοι συμπεριλαμβανομένου και εμού όταν ο οποιοσδήπωτε με τον Α η Β τρόπο με θήγει άμεσα η έμεσα. Υπάρχει ένα μεγάλο + ακόμα και αυτων.... όπως είπα ότι πείθουν εσφαλμένα μεν αλλά το κάνουν πολλύ κόσμο να τα δοκιμάσει και τουλάχιστον έτσι εγκαταλείπει το αυτοκίνητο έστω και για λίγο οπώτε διευρήνει την οδική του παιδία. απο εκεί και πέρα λόγω του ότι σαν Ελληναράδες....ότι έχουμε είναι το καλύτερο, επειδή είμαστε οι καλυτερότεροι πιλότοι, επειδή επειδή.....δυστηχώς αν και πολλοι απο εμάς είναι σε κάποια όριμη ηλικία ....ξεφεύγουμε. έχωντας βρεί ένα κοινό σημείο ακόμα και με τον Αποστολη που έχει το μηχανημα της suzuki φυλικά πάντα!!!!!:wave2: :wave2:

strokt up
06/05/2022, 22:51
Άλλαξε τίποτα μετά απο κοντά 20 χρόνια;

Bowleno
06/05/2022, 23:04

Μπα... Εξακολουθούν να είναι μοδάτη χαζομάρα....

Garfield
07/05/2022, 11:14

Απλά άρχισαν να έρχονται πιο κοντά μηχανές και σκουτερ (βλ. TMax, X-ADV, NC750, κτλ).

telegonos
07/05/2022, 13:37
Απλά άρχισαν να έρχονται πιο κοντά μηχανές και σκουτερ (βλ. TMax, X-ADV, NC750, κτλ).

Αυτά όλα έχουν μηχανική δομή μηχανής και σουλούπι με θέση οδήγησης σκούτερ. Δεν ξέρω αν πρέπει να τα υπολογίζει κανείς στα σκούτερ.

telegonos
07/05/2022, 13:43

Φίλος με συνεργειο μοτοσυκλετών, έχει ξαδέρφη. Σε μια οικογενειακη συγκέντρωση του λέει η ξαδέρφη για τον αραβωνιάρη της, που είναι μηχανόβιος και έχει μηχανή.

Και σκάει για σέρβις στο συνεργείο του φίλου το ζεύγος με .... beverly. Ακόμα γελάει ο φίλος.

Ζεύκας
07/05/2022, 16:53
Κάτι γέλια να δεις που κάνουν οι μπανιέρες όταν πετυχαίνουν ΚΤΜ, BMW, GSXR κτλ στις στροφές.

congate7
07/05/2022, 17:11
Κάτι γέλια να δεις που κάνουν οι μπανιέρες όταν πετυχαίνουν ΚΤΜ, BMW, GSXR κτλ στις στροφές.

Και για πες ρε Στεφανάκ :lol:

Ζεύκας
07/05/2022, 17:19
Θα σου πω, ένα πρόσφατο ήταν xmax300 δικάβαλο που πέρασε από εξωτερική ένα σάββατο βράδυ του μαρτίου gsxr1000. στη στροφή που πας από πειραιά να βγεις συγγρού, κάτω από το νιάρχο.

το τζιξερ φουλ αγωνιάρικο με εξατμιση, με σλικ και χωρις πινακίδα. να σκυλιάζει στην ευθεία αλλά με το που είδε στροφή κοτ κοτ κοτ

telegonos
07/05/2022, 17:42
Kαι τι φταίει το gsxr vs scooter; Ασχετο τελείως

Ζεύκας
07/05/2022, 18:19
τα γέλια είναι σχετικά όμως :lol:

οπότε ο καθένας ας καβαλάει ότι γουστάρει και μην απαξιώνετε ό,τι δεν σας αρέσει :wave2:

rainmike
07/05/2022, 18:30
Θα σου πω, ένα πρόσφατο ήταν xmax300 δικάβαλο που πέρασε από εξωτερική ένα σάββατο βράδυ του μαρτίου gsxr1000. στη στροφή που πας από πειραιά να βγεις συγγρού, κάτω από το νιάρχο.

το τζιξερ φουλ αγωνιάρικο με εξατμιση, με σλικ και χωρις πινακίδα. να σκυλιάζει στην ευθεία αλλά με το που είδε στροφή κοτ κοτ κοτ

Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο ,αν το gixxer περνούσε το xmax θα το θεωρούσες απολύτως λογικο ,οπότε δε θατο ανέφερες καν;)
Κατα τα άλλα ,ας καβαλάει ο καθένας ότι γουστάρει.

νεοσσός
07/05/2022, 19:09
Θεωρώ ότι με τα χρόνια μειώνεται κάπως η εμφάνιση περιστατικών διαμάχης για τις προσωπικές επιλογές. Βελτιώθηκαν και τα scooter σε πολλά σημεία, οπότε οι συμβιβασμοί μειώθηκαν.

Θεωρώ ότι το πρόβλημα της διαφωνίας είναι πολλαπλό. Αφενός υπάρχει κόσμος που του αρέσει να προβάλλει τις επιλογές του ως σωστές και να υποτιμάει τις επιλογές άλλων. Στη συνέχεια έρχεται το marketing να πατήσει πάνω σε αυτή τη ματαιοδοξία και να την ενισχύσει για να επωφεληθούν οικονομικά οι εταιρείες. Συνεπώς πουλάνε στυλ, αγωνιστικό συσχετισμό και άλλα, οπότε, μαζί με τους συνειδητοποιημένους, ακολουθούν και πολλά θύματα που αγοράζουν επηρεασμένοι. Ε, λίγο η αυτοπροβολή, λίγο η προσπάθεια να δικαιλογήσουν την αγορά αντικειμένων που δεν χρειάζονται, να 'σου και η υποτίμηση των ορθολογιστικών επιλογών των άλλων. Ενώ πολλοί θα έκαναν καλύτερα τη δουλειά τους με scooter, ταλαιπωρούνται πάνω σε μοτοσυκλέτες και ταυτόχρονα υποτιμούν και όσους έκαναν σωστές επιλογές.

Τώρα, όσον αφορά τις στροφές, νομίζω πως όλοι θα συμφωνήσουν ότι το σημαντικότερο είναι ο αναβάτης και έπεται η μοτοσυκλέτα.

doctor_john
07/05/2022, 20:09
Δεν έχει κανείς πρόβλημα με τα σκούτερ. Πολύ καλά κάνουν και πιστεύουν ότι μοιάζουν με μοτό.
Να μην κάνουν μλκιες στο δρόμο νομίζοντας ότι καβαλάνε κάτι ευέλικτο που δεν ενοχλεί χρειάζεται.
Να κινούνται οπως οι υπόλοιποι μοτοσυκλετιστές με αντίστοιχο όγκο.

Όσο γίνονται πιο εύκολα ο κόσμος πιστεύει ότι μικραίνουν.. έχει καταντήσει αηδία.
Δεν μπαίνω με GS που βλέπω ότι χωράω γιατί πιο μπροστά χωρίζει με νησίδα και φανάρια, κορνάρει ο αγενέστατος
σαν βλακας, κάνω στο πλάι μπαίνει και φρακάρει, τον βοηθούν και φεύγει δήθεν τσαντισμένος και φρακάρει τους διπλανούς..

τι να σεβαστείς μετά;

DoctoR_k6
07/05/2022, 21:00
Εμένα έχουν αρχίσει να με ενοχλούν πιο πολύ αυτοί οι νέοι οδηγοί με τα tracer, versys κλπ κλπ παρά οι σκουτεραδες...:a014:

Pew
07/05/2022, 22:21
Εμένα έχουν αρχίσει να με ενοχλούν πιο πολύ αυτοί οι νέοι οδηγοί με τα tracer, versys κλπ κλπ παρά οι σκουτεραδες...:a014:

Had to be said !!! :a10:

basilis_k6
07/05/2022, 22:36

λογικο ακουγεται

THRESH
07/05/2022, 22:58
μέσα στη πόλη είναι συνήθως πιο ευέλικτα απο μια μηχανή, πολλοί λόγοι :lol:

μια χαρά επιλογή είναι άμα θέλει κάποιος , η πορεία του TMAX σε κυβικά, περιφερειακά , τιμή (το βασικότερο) δείχνει αν τελικά τα γουστάρει ο κόζμος ή όχι ....

BLiTzER
08/05/2022, 00:03
Και οι εκλογές δείχνουν τι γουστάρει ο κόζμος. Απλά λέω.

doctor_john
08/05/2022, 07:25
435707

THRESH
08/05/2022, 08:41

ορίστε που φτάσαμε , παίρνεις ΤΜΑΧ , τσιμπάς και θεσούλα στο Δημόσιο

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ

stefanos
08/05/2022, 09:02

Μετά από 20 χρόνια έχουμε μείνει μια χούφτα στο forum:(

panavour
08/05/2022, 11:31
Ναι ,το ότι τα σκούτερ πλέον είναι παγκοσμίως το 90% των πωλήσεων.

bulmont
08/05/2022, 17:35

Κι' έτσι καταλήξαμε όλοι με σκούτερ και Κούλη.....:priest::priest::priest:

Ζεύκας
08/05/2022, 18:04

ο κόσμος στην Ελλάδα γουστάρει sym και Piaggio.

κάτσε να δεις ποιόν ξέρω που αγόραζε sym jet και piaggio beverly 350...

billy84
11/05/2022, 09:23
Μετά από 20 χρόνια έχουμε μείνει μια χούφτα στο forum:(

Δυστυχώς τέτοια θέματα είναι από τους κυριους υπεύθυνους που αδειασαν αρκετά φόρουμ και δημιουργήθηκαν νέα (και για το δήθεν αρχηγηλικι φυσικά) . Γιατί το VS επεκτάθηκε σε ότι μαλακια μπορείς να φανταστείς (πίστα VS δρόμος, Japan VS Europe, Honda VS all, χωμάτινοι VS δρομισιοι, usd VS συμβατικό, συνθετικά λάδια vs ημισυνθετικα και η λίστα δεν έχει τέλος). Για όλες αυτές τις κόντρες πάντα υπήρχε ένας κοινός παρονομαστής που έχει να κάνει με διαφορα ειδη κόμπλεξ που ενδεχομένως παιζει να είναι και τελείως άσχετα με τον μοτοσυκλετισμο.
Όλα αυτά δυστυχώς οδήγησαν σε άπειρους τσακωμούς and the rest is history.

doctoras
12/05/2022, 08:56
Δυστυχώς τέτοια θέματα είναι από τους κυριους υπεύθυνους που αδειασαν αρκετά φόρουμ και δημιουργήθηκαν νέα (και για το δήθεν αρχηγηλικι φυσικά) . Γιατί το VS επεκτάθηκε σε ότι μαλακια μπορείς να φανταστείς (πίστα VS δρόμος, Japan VS Europe, Honda VS all, χωμάτινοι VS δρομισιοι, usd VS συμβατικό, συνθετικά λάδια vs ημισυνθετικα και η λίστα δεν έχει τέλος). Για όλες αυτές τις κόντρες πάντα υπήρχε ένας κοινός παρονομαστής που έχει να κάνει με διαφορα ειδη κόμπλεξ που ενδεχομένως παιζει να είναι και τελείως άσχετα με τον μοτοσυκλετισμο.
Όλα αυτά δυστυχώς οδήγησαν σε άπειρους τσακωμούς and the rest is history.

Χωρις να διαφωνώ καθόλου με αυτη την νοοτροπία που λες. Διαιρει και βασιλευε ονομάζεται..

Στο "κόσκινο" της οικονομικής κρίσης που εισήλθε ο πολιτης, παραλληλα με την επεκταση και επικράτηση (στις επικοινωνίες) τα σοσιαλ μιδια,
Αφενός πολλοι, εγκατέλειψαν το αντικείμενο γιατι περασε ευκαιριακα απο ζωη τους και τελος. Αφετέρου λιγότεροι συνεχίζουν με πιο προσωπικές συζητήσεις μεσα απο τις ομαδες των σοσιαλ.
Εμενα με χαροποιεί γιατι τα μελη στα φορουμ εχουν ωριμασει σε σκεψη και εκφραση, βγαινουν ποιοτικοτερες συζητήσεις. Και οσοι ειναι ακομη στα φορουμ (μετα απο μακροχρονια παρουσια) ειναι πετσια δικυκλιστες.