Σύνδεση

View Full Version : ΦΤΗΝΟ Site, On Line Shop ΓΙΑ Agv ΚΡΑΝΗ??

zzr2005
18/10/2006, 10:57
παιδιά ξέρει κανείς κανένα site για online αγορες που να είναι φτηνότερο από το www.fc-moto.de στα κράνη AGV???
μου κάνει εντύπωση ότι παρότι τα AGV είναι ιταλικά δεν βρήκα ιταλικό site να έχει καλύτερες τιμές.....
σκέφτομαι για το AGV GP ROSSI ...
φυσικά οποιαδήποτε εμπειρία σχετικά με το εν λόγω κράνος είναι καλοδεχούμενη....

icex
18/10/2006, 11:35
Οταν εψαχνα και εγω για κρανος (πριν 2-3 μηνες)ειχα καταληξει σε αυτο (agv gp pro)πολυ καλο
κρανος για τα λεφτα του, το ειχα βρει περιπου στα 280-300 ευρω.
Τελικα πηρα το AGV TI TECH απο το motocard στα ιδια λεφτα περιπου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
απο το κρανος.

Και τα δυο ειναι απο τα κορυφαια μοντελα της agv και δεν νομιζω να εχουν μεγαλες διαφορες.

gojakla
18/10/2006, 12:34
Τελική τιμή με μεταφορικά πόσο βγαίνει από εκεί?

PortisHead
18/10/2006, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
παιδιά ξέρει κανείς κανένα site για online αγορες που να είναι φτηνότερο από το www.fc-moto.de στα κράνη AGV???

http://www.moto-outlet.gr/

gojakla
18/10/2006, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

+1000 :winka:

latris mixanis
18/10/2006, 13:33
Για δες λίγο και εδώ (http://www.motocard.com/sp/directorio/directorio_marca.asp?marca=82). Γενικά είναι φτηνό:)

lampros_fazer
18/10/2006, 16:13
Υπάρχει εδώ (http://www.harpersraceshop.co.uk/cat8_1.htm) το GP Pro Rossi Mugello προσφορά στα 298?..Δεν ξέρω βέβαια τι μεταφορικά έχει..Κοίτα πάντως και στο thread της latris με τα sites,κάτω κάτω υπάρχουν λινκς που γραφει το καθένα και τι εταιρίες έχει..Οπου έχει agv μπες και ψάξε..Δύσκολα όμως θα βρεις φτηνότερα από το fc moto..

:wave2:

lampros_fazer
18/10/2006, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Καλό το moto outlet και καλή προσπάθεια (και μακάρι να δούμε κι άλλα) αλλά σε πολλά πράγματα δεν έχει φτάσει ακόμα το επιπεδο τιμών των e-shops του εξωτερικού..;)

gojakla
18/10/2006, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Καλό το moto outlet και καλή προσπάθεια (και μακάρι να δούμε κι άλλα) αλλά σε πολλά πράγματα δεν έχει φτάσει ακόμα το επιπεδο τιμών των e-shops του εξωτερικού..;)

Συμφωνώ ότι μπορεί να είναι πίσω όπως λές σε κάποια πράγματα ΑΛΛΑ αν δεν στηρίξουμε τέτοιες προσπάθειες, πώς θα καταφέρει να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικός?

Εγώ πάντως αν μιλάμε για διαφορές της τάξης των 20-30 ευρώ προτιμώ να παραγγέλνω από Ελληνικά e-shops που μπορώ και ευκολότερα να βρώ άκρη σε τυχόν λάθη της παραγγελίας!

:wave2: :beer:

lampros_fazer
18/10/2006, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Συμφωνώ ότι μπορεί να είναι πίσω όπως λές σε κάποια πράγματα ΑΛΛΑ αν δεν στηρίξουμε τέτοιες προσπάθειες, πώς θα καταφέρει να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικός?

Εγώ πάντως αν μιλάμε για διαφορές της τάξης των 20-30 ευρώ προτιμώ να παραγγέλνω από Ελληνικά e-shops που μπορώ και ευκολότερα να βρώ άκρη σε τυχόν λάθη της παραγγελίας!

Ναι βέβαια..Αλλά αν η διαφορά είναι μεγαλύτερη (πχ κανα 50-60? και πάνω) δεν θα το προτιμήσω..

zzr2005
18/10/2006, 17:05

από ό,τι είδα οι διαφορές στις κατηγορίες GP και TITECH είναι πάνω από 100 ευρώ...
εντάξει να στηρίξουμε τον ελληνικό εμπόριο αλλά δεν είναι κ φιλανθρωπικό ίδρυμα...κέρδος βγάζουν... όπότε κ εμείς σαν καταναλωτές ψάχνουμε το καλύτερο κ φθηνότερο...έτσι πιστεύω βελτιώνουμε και τις συνθήκες στην αγορά
εννοείται ότι για διαφορές 20-30 ευρώ δεν θα γινόταν λόγος...

zzr2005
18/10/2006, 17:13
Τελική τιμή με μεταφορικά πόσο βγαίνει από εκεί?
από FC-MOTO.DE η ρέπλικα του ρόσσι βγαίνει γύρω στα 330 με μεταφορικλά...λίγο πιο φτηνό εχω καταφέρει να βρώ απο αυτή τη σειρά αλλά οχι με τα συγκεκριμένα γραφικά

65832

gojakla
19/10/2006, 10:27
από ό,τι είδα οι διαφορές στις κατηγορίες GP και TITECH είναι πάνω από 100 ευρώ...
εντάξει να στηρίξουμε τον ελληνικό εμπόριο αλλά δεν είναι κ φιλανθρωπικό ίδρυμα...κέρδος βγάζουν... όπότε κ εμείς σαν καταναλωτές ψάχνουμε το καλύτερο κ φθηνότερο...έτσι πιστεύω βελτιώνουμε και τις συνθήκες στην αγορά
εννοείται ότι για διαφορές 20-30 ευρώ δεν θα γινόταν λόγος...

Κοίτα να δείς φίλε μου... 100 ευρώ είναι όντως πολλά για διαφορά σε ίδιο προϊόν... σε αυτό συμφωνούμε...
Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν σας αλλά εγώ έχω συναντήσει και την εξής περίπτωση:

Παλληκάρι αγόρασε προϊόν «ευκαιρία» από e-shop εξωτερικού, σε τιμή πραγματικά ασυναγώνιστη, και σε πτώση το προϊόν άνοιξε σαν καρπούζι με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του....
Τί είχε συμβεί? Το προϊόν ήταν 5ετίας+ και γι' αυτό και βγήκε σε τόσο ανταγωνιστική τιμή στο «μαγαζί»...

Το συμβάν μπορεί να συμβεί και να παρουσιαστεί σε οποιοδήποτε «μαγαζί», εγώ απλά θέλω να καταλήξω στο ότι τρελές διαφορές σε τιμές ίσως, επαναλαμβάνω ΙΣΩΣ, και να βρωμάνε κάποια... «ατασθαλεία»!
Πάντα προσοχή στις αγορές μας... μεγάλες προσφορές μπορεί να κρύβουν και κινδύνους που ΔΕΝ μπορούμε να ελέγξουμε...

Εγώ προσωπικά πάντως προτιμώ τις εν Ελλάδει αγορές για να μπορώ μετά να σπάσω το κεφάλι του κάθε επιτήδειου!!!!!!
Στο ελληνικό «μαγαζί» ξέρω πού είναι η έδρα του, πάω και τα κάνω γυαλιά καρφιά...
Στο ξένο όμως... αν έδρα του είναι RAUFGHESTALTEN STREET 18 & FROILEIN 8 γωνία, ποιανού το κεφάλι σπάω?????????? :confused: :confused: :confused:

megatim
19/10/2006, 11:20
Στο ξένο όμως... αν έδρα του είναι RAUFGHESTALTEN STREET 18 & FROILEIN 8 γωνία, ποιανού το κεφάλι σπάω?????????? :confused: :confused: :confused:

Το δικό σου;

:rotflmao:

gojakla
19/10/2006, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Το δικό σου;

:rotflmao:

ΑΚΡΙΒΩΣ! :beer: :beer: :beer:

zzr2005
19/10/2006, 17:32
Κοίτα να δείς φίλε μου... 100 ευρώ είναι όντως πολλά για διαφορά σε ίδιο προϊόν... σε αυτό συμφωνούμε...
Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν σας αλλά εγώ έχω συναντήσει και την εξής περίπτωση:

Παλληκάρι αγόρασε προϊόν «ευκαιρία» από e-shop εξωτερικού, σε τιμή πραγματικά ασυναγώνιστη, και σε πτώση το προϊόν άνοιξε σαν καρπούζι με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του....
Τί είχε συμβεί? Το προϊόν ήταν 5ετίας+ και γι' αυτό και βγήκε σε τόσο ανταγωνιστική τιμή στο «μαγαζί»...

Το συμβάν μπορεί να συμβεί και να παρουσιαστεί σε οποιοδήποτε «μαγαζί», εγώ απλά θέλω να καταλήξω στο ότι τρελές διαφορές σε τιμές ίσως, επαναλαμβάνω ΙΣΩΣ, και να βρωμάνε κάποια... «ατασθαλεία»!
Πάντα προσοχή στις αγορές μας... μεγάλες προσφορές μπορεί να κρύβουν και κινδύνους που ΔΕΝ μπορούμε να ελέγξουμε...

Εγώ προσωπικά πάντως προτιμώ τις εν Ελλάδει αγορές για να μπορώ μετά να σπάσω το κεφάλι του κάθε επιτήδειου!!!!!!
Στο ελληνικό «μαγαζί» ξέρω πού είναι η έδρα του, πάω και τα κάνω γυαλιά καρφιά...

έχεις δίκιο εν μέρει...
αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο σε όλα τα on line shop του εξωτερικού έχει μικρή διαφορά στη τιμή, της τάξης των 20 ευρώ....εδώ αντίθετα η διαφορά είνια 100+ ευρώ...δεν πιστεύω ότι όλοι στο εξωτερικό πουλάνε ελλατωματικά προϊόντα και εμείς όχι...εξάλλου το συγκεκριμένο μοντέλο είναι 2006 από ό,τι ξέρω ....
εξάλλου πιστεύω ότι οι ξένοι έμποροι έχουν σαφώς πιο επαγγελματική νοοτροπία σε σχέση με τους έλληνες

Thoreevos
19/10/2006, 18:37
RAUFGHESTALTEN STREET 18 & FROILEIN 8 γωνία

Η Froilein δεν είναι κάθετη της Raufghestalten

:a27: :a27: :a27: :a27:
sorry αλλά μου ακούστηκε αστείο
:a31:

gojakla
20/10/2006, 10:06
έχεις δίκιο εν μέρει...
αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο σε όλα τα on line shop του εξωτερικού έχει μικρή διαφορά στη τιμή, της τάξης των 20 ευρώ....εδώ αντίθετα η διαφορά είνια 100+ ευρώ...δεν πιστεύω ότι όλοι στο εξωτερικό πουλάνε ελλατωματικά προϊόντα και εμείς όχι...εξάλλου το συγκεκριμένο μοντέλο είναι 2006 από ό,τι ξέρω ....
εξάλλου πιστεύω ότι οι ξένοι έμποροι έχουν σαφώς πιο επαγγελματική νοοτροπία σε σχέση με τους έλληνες

Για να μην γίνει παρεξήγηση... απλά γενίκευσα το θέμα...
Δεν αναφερόμουν συγκεκριμένα στην περίπτωση του εν λόγω κράνους... :wave2: :wave2: :wave2:

zzr2005
20/10/2006, 17:19
Για να μην γίνει παρεξήγηση... απλά γενίκευσα το θέμα...
Δεν αναφερόμουν συγκεκριμένα στην περίπτωση του εν λόγω κράνους... :wave2: :wave2: :wave2:
ναι ρε εντάξει , συζήτηση κάνουμε κάθε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη...:beer: :wave2: