View Full Version : Idiotika Iek!
GEIA....
eimai parmeni apo xtes
saltarismeni
frikarismeni
pas na grafteis se ena kolo-iek na pareis ena xarti kai sou tazoun malakies,
katalavaineis apo tin proti mera oti einai malakies ola, einai anorganotoi
kai telika dineis ta orea sou leftakia apla gia na les oti piges kai ekanes kati
gia na peis oti den kolovarages kai auti ti xronia (parolo pou douleueis sigxronos)
kai na peis oti kapou tha to xrisimopoiiseis to koloxarto!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa leme
lampros_fazer
18/10/2006, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από +odigos
Κωλόχαρτο...το'πες και μόνη σου..Άρα κάπου χρησιμοποιείται..:winka: :lol:
Α,καλωσήρθες στην παρέα..:wave2:
:beer: :beer:
Trickster
18/10/2006, 21:55
Δες αν υπάρχει η ειδικότητα σου και πήγαινε σε Δημόσια Ιεκ! Ετσι θα σιχτιρίζεις και τσάμπα :lol: :lol:
Αμα θες να μαθεις κατι θα το μαθεις αν παρακουλουθεις και διαβαζεις και ασχολεισε με το αντεικομενο που διαλεξες και στα δημοσια τιποτα δε θα μαθεις αν πηγαινεις μονο για να πηγαινεςι
αν εχεις μυαλο στο κεφαλι σου και αντεχεις οικονομικα να πας; σε ΙΙΕΚ να πας! καλυτερη υποδομη καλυτερο περιβαλον απο τα δημοσια και το χαρτι ειναι το ιδιο ειναι ιδιωτικα ειτε δημοσια ολοι δινουν ποιστοποιηση για να παρουν πτυχιο στον δημοσιο οργανισμο
τα ΙΕΚ ειναι πολυ καλα για 2 χρονια που σε απασχολουνε και εκει εξω το χαρτι αυτο μετρα ακομα και σε διαγωνισμους για το δημοσιο
αν πας εκει απλως για να λες -οπως εγραψες- οτι δε το κολοβαρας φετος τοτε να μην χαραμισεις τα λευτα σου η των γονιων σου σε αυτο πηγαινε σε δημοσιο η μην πας πουθενα
αν ομως θες να παρεις κατι και να εχεις μια ιδικοτιτα βαλε το κεφαλι κατι και διαβασε
και εγω δουλευα και σπουδαζα σε ΙΕΚ πριν κατι χρονια και βγηκε ναι μεν δυσκολα αλλα βγηκε το μαμημενο 2 χρονια ειναι μονο και δεν το μετανιωσα στιγμη για οσα εμαθα για τους ανθρωπους που γνωρισα για το κατι παραπανω που ακουσα και ειδα......
αυτα
:smokin:
Για να μπεις σε δημόσιο ΙΕΚ στην αρχή που ξεκίνησαν (πριν καμιά 10ρια χρόνια) ήθελε τρελό μέσον, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Πέρα από το θέμα κόστους είναι λάθος να κάνεις κάτι μόνο και μόνο για να δικαιολογείς την απραξία σου, χάνεις χρόνο το λιγότερο. Η σωστή ιεράρχιση είναι
1) Βρίσκω κάτι που μου αρέσει
2) Εξετάζω αν είναι χρήσιμο και αναγνωρίσιμο
3) Εξετάζω αν είναι εφικτό από θέμα κόστους, χρόνου κλπ.
Nikoskazer2000
19/10/2006, 01:26
Βασικά δεν ήθελε βύσμα, μόνο να έχεις καλό βαθμό στο απολυτήριο Λυκείο για να μη μαζευτεί η γης κι' ο κόσμος που λέει κι' ο μπαμπάς μου. Αρα ΕΠΡΕΠΕ να είσαι βύσμα μόνο αν είχες κακό βαθμό και ήθελες να μπείς. Ολα αυτά πριν 7 χρόνια τουλάχιστον. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.
Θα συμφωνήσω με την Εύη οτι το σύστημα του δημόσιου ΙΕΚ είναι πολύ πιο αξιοκρατικό απο του δημοσίου που απλά πρέπει να έχεις τα φράγκα για να περνάς τα 6μηνα σου.
PortisHead
19/10/2006, 08:10
GEIA....
eimai parmeni apo xtes
saltarismeni
frikarismeni
pas na grafteis se ena kolo-iek na pareis ena xarti kai sou tazoun malakies,
katalavaineis apo tin proti mera oti einai malakies ola, einai anorganotoi
kai telika dineis ta orea sou leftakia apla gia na les oti piges kai ekanes kati
gia na peis oti den kolovarages kai auti ti xronia (parolo pou douleueis sigxronos)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa leme
Δεν ξέρω την ηλικία σου...αλλα για να ψάχνεις για ΙΕΚ...μικρή θα εισαι ακόμα.
Λοιπον απο προσωπική εμπειρία εχω να σου πώ τα εξής.
Εγω τελείωσα ιδιωτικό ΙΕΚ και πιστεψε με τπτ δεν ηταν μαλακίες...μπορει το επιπεδο των μαθημάτων να μην ειναι επιπέδου πανεπηστημιου...αλλα σε βάζει μεσα στα πραγματα....οποτε αν εχεις ορεξη και μερακι...το εναυσμα το εχεις...στο χερι σου ειναι να σχοληθεις απο κει και πέρα και μόνη σου.
Προβλημα στην αγορά εργασίας δεν υφίσταται.Τουλαχιστον στην δική μου ειδικότητα (Προγραμματιστής Η/Υ).Ιουνιο τελείωσα...Σεπτεμβριο ειχα δουλεια.Κια απο τοτε ποτε δεν αποτελεσε εμπόδιο στην ευρεση εργασίας.Ισα ισα που κάποιοι σε προτιμανε κιολας γιατι δεν απαιτεις τα υπερογκα ποσα που (δικαιολογημενα) ζητάνε παιδια που εχουν βγαλει πανεπηστημιο και master.
Your choice.....
:wave2:
soundstorm
19/10/2006, 09:15
Επειδη καποτε τελειωσα και εγω ιιεκ,ξεχνα το.Κατα την δικη μου γνωμη.Ειναι απλα κατι ισοτιμο με το χαρτι του λυκειου.Εγω ειμουν τυχερος και ειχα παει ηχοληψια πριν χρονια(μολις ειχαν ανακαληψει κατι νεο για να παρουν λεφτα).Οταν Επισα δουλεια μου εκαναν ενα τεστ ας πουμε να δουνε τι ξερω και ποτε καν δε μου ζητησαν την Βεβαιωση του ιιεκ.Το μονο που αξιζει ειναι η πιστοποιηση του οεεκ.Αει και παλι αει!!!
λοιπόν σήμερα σαλτάρισα ακόμα περισσότερο......
μετά από αρκετές συζητήσεις χτες το βράδυ, προσπαθώντας να δω τα πράγματα σφαιρικά και ήρεμα και ωραία - ενώ μέσα μου έβραζα - αποφάσισα να πάω να διακόψω.
θα μου πεις τώρα τι το ξεκίνησες τότε.
λοιπόν κοντεύω τα 30, δουλεύω ως γραμματέας εδώ και 5 χρόνια - πριν φωτογράφος και απόφοιτη από σχολή ελευθέρων σπουδών - και μου τη βάρεσε να κάνω κάτι επιπλέον.. για αργότερα ... για καμμιά άλλη δουλεία κλπ
αλλά ρε γαμώτο απογοητεύτηκα
anyway, σήμερα κάτι έγινε, μετά από μια σχετική αναταραχή ... και αφού όλο το πρωί προσπαθώ να το χωνέψω... είπα ας το ξαναπροσπαθήσω...
όχι βέβαια πως δεν ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω - προσπάθησα αλλά φυσικά θα αναγκαστώ να πληρώσω ένα ολόκληρο εξάμηνο !!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααααα
οπότε λέω κάτσε να δεις αφού θα το πληρώσεις που θα το πληρώσεις...σνιφ , τα λεφτουδάκια μου... σνιφ ας μην πάνε χαμένα....
αυτά for now παίδες
ξεκινάω δουλεία τώρα....
later....
ti ennoeis 8a to plirwseis??
to exeis prokatavalei to poso?
ean oxi, tote pws se exoun desmeysei na to plirwseis?
καλησπερούδια....
όχι δεν έχω προκαταβάλει το ποσό
απλά μια προκαταβολή για τον μήνα που τρέχει
αλλά όταν έκανα την αίτηση υπέγραψα - και με ψιλά ψιλά γράμματα αναφέρουν ότι αν για προσωπικούς λόγους σταματήσεις από την αρχή των μαθημάτων σε υποχρεώνουν να πληρώσεις για όλο το πρώτο εξάμηνο!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΛΕΕΕΕΕΟΟΟΣΟΣΣΣΣΣΣ
αλλά θα δείξει δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμα
μάλλον θα βάλω δικηγόρο να δω τι παίζει
αυτά με το μπάχαλο της Ελλάδας που φτάνει και στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ιεκ
χμμμμμμ
καλησπερούδια....
όχι δεν έχω προκαταβάλει το ποσό
απλά μια προκαταβολή για τον μήνα που τρέχει
αλλά όταν έκανα την αίτηση υπέγραψα - και με ψιλά ψιλά γράμματα αναφέρουν ότι αν για προσωπικούς λόγους σταματήσεις από την αρχή των μαθημάτων σε υποχρεώνουν να πληρώσεις για όλο το πρώτο εξάμηνο!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΛΕΕΕΕΕΟΟΟΣΟΣΣΣΣΣΣ
αλλά θα δείξει δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμα
μάλλον θα βάλω δικηγόρο να δω τι παίζει
αυτά με το μπάχαλο της Ελλάδας που φτάνει και στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ιεκ
χμμμμμμ
Βασικά δεν ξέρω αλλά τρελό μου ακούγεται να πληρώνεις για υπηρεσίες που δεν λαμβάνεις, οπότε μάλλον ψάξτο με δικηγόρο ή εάν θές με το INKA (Www.inka.gr) γιατί μου μυρίζει μεγάλη απάτη
κι εμένα απάτη μου βρωμάει από χιλιόμετρο
γι αυτό και είμαι παρμένη....
thanks για την υπενθύμιση του Inka
το είχα ξεχάσει.....
θα το κοιτάξω και αυτό:wave2:
κι εμένα απάτη μου βρωμάει από χιλιόμετρο
γι αυτό και είμαι παρμένη....
thanks για την υπενθύμιση του Inka
το είχα ξεχάσει.....
θα το κοιτάξω και αυτό:wave2:
Ναι γιατί το ΙΝΚΑ είναι νομίζω και τσαμπέ. Επίσης δεν ξέρω εάν μπορεί να σου δώσει και ο συνήγορος του πολίτη κάποια γνωμοδότηση αλλά νομίζω είναι μεταξύ πολιτών και κράτους!
:nono: Μην χρησιμοποιείς την λέξη παρμένη :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
:nono: Μην χρησιμοποιείς την λέξη παρμένη :p
+1000
:winka:
:lol:
:wave2:
e nostra
το +1000 δεν το πιασα
οι τελείες δεν μ αρέσουν
θα οδηγήσω που θα πάει(αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο)
και τελικά ίσως και να έβγαλα άκρη με δικηγόρο
θα μάθω την δευτέρα
αυτά λοιπόν
για να δούμε
antonis21
22/10/2006, 09:28
Λοιπον εχουμε και λεμε (1) οτι ξερει ο καθε ενας μας ειναι πολυ καλο πρωτα για τον ιδιο. Εχω τελειωσει το ιεκ ακμη και πιστεψτε με ητανε πολυ καλο εμαθα αρκετα πραγματα πανω στην διοιηκηση επιχειρησεων, εκανα και παρα πολλα σεμηναρια επι πληρωμη βεβαια αλλα το ηθελα πολυ και για αυτο το εκανα.. (2) Τωρα παω στο metropolitan college για management και πτυχιο bachelor εχω παρει και το ecdl και παω για το expert τωρα (ενω ξερω ολα τα προγραμμτα του office) αλλα χαρτια θελουν ολοι .. Τι θελω να πω οτι τρεχω ολη μερα σαν τον παλαβο σχολη δουλεια υπολογιστες μηπως και καταφερω να βρω μια καλη δουλεια να ζω αξιοπρεπως.. Γιατι ολοι για αυτα τα χαρτια αγωνιζομαστε.. Προκυρηξη του δημου για δημοτικη αστυνομια θελει lower ecdl... Για μενα που το χω ψαξει το χαρτι ιεκ σε καποιες ιδικοτητες ειναι κατι απλα παραπανω απο το λυκειο και τιποτα παρα πανω, αλλα σε καποιες αλλες αμα ψαξεις βρισκεις δουλεια.. Παντως στο ακμη επειδη πληρωνεις μεσω τραπεζης αμα σταματησεις εστω και τον πρωτο μηνα πληρωνεις ολο το εξαμηνο.. Το χαρτι ιεκ ειναι ενα πολυ καλο χαρτι και αμα παρεις και την ποιστοποιηση που δεν ειναι και τοσο ευκολη εχεις ενα ισχυρο χαρτι στα χερια σου και απο κει και περα μετρανε αλλα πραγματα τι διασυνδεσεις εχεις τι γνωστους κτλ!!
wild_cat/anima
22/10/2006, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis21
τι διασυνδεσεις εχεις τι γνωστους κτλ!!
αν έχεις τετοια προσοντα δεν χρειαζεσαι χαρτια !
antonis21
23/10/2006, 12:35
χρειαζονται φιλε μου δεν μπορεις να μπεις καπου αμα δεν εχεις χαρτια.. Να το ξαναπω προκυρηξη δημοτικης αστυνομιας.. ΕCDL LOWER και απολυτηριο λυκειου.. Γνωστοι που ξερανε τον δημαρχο δεν μορουσε να τους βαλει.. Αμα τα ειχανε τα χαρτια αυτα μπαινανε αμεσω με την πρωτη... Δεν μπορεις ενας που δεν εχει τιποτα να χει καλη θεση πολυ δυσκολο...
ΛΟΙΠΟΝ, ξεκινώντας το ιεκ αυτό το έψαξα αρκετά, είχα περάσει από διάφορα ιεκ και κολέγια και πανεπιστήμια. Δυστυχώς επέλεξα αυτό για κακή μου τύχη γιατί συνειδητοποίησα ότι άλλα σου τάζουν και άλλα σου προσφέρουν τελικά. δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα πληρώνω τόσα λεφτά και θα χάνω τρία τρίωρα μαθημάτων πολύ σημαντικών. γενικώς δεν ήρθαν τα πράγματα έτσι όπως τα υπολόγιζα και έτσι όπως αρχικά μου είπαν ότι θα είναι !!!!!!!!
όσο για το ecdl έχω πάρει το core τις 7 ενότητες, σκέφτομαι κάποια στιγμή να δώσω και για to expert, έχω πάρει πρόσφατα το proficiency του Michigan και του Cambridge και απλά προσπαθώ να κάνω κάτι στη συνέχεια...
αυτό που ήθελα βασικά - και ίσως κακώς δεν το έκανα - ήταν να πάω στο NYC για Bachelor στη διοικηση επιχειρησεων.
anyway, θα δείξει τώρα πως θα εξελιχθεί το πράγμα...
πάντως το ιεκ δεν το έχω πληρώσει όλο το εξάμηνο, μόνο προκαταβολή έχω δώσει και τον ένα μήνα, αλλά θα προσπαθήσω φυσικά να αποφύγω τα υπόλοιπα αφού τελικά δεν μου προσέφεραν όσα είχαν πεί....
τώρα η αλήθεια είναι ότι όσα περισσότερα χαρτιά έχεις τόσο το καλύτερο! αλλά φαντάζομαι ότι παίζει και η προυπηρεσία ....
antonis21
24/10/2006, 08:38
Απο οτι καταλαβα στο ιεκ Ακμη πηγες σωστα..? Μην ξεχνας οτι το Ακμη ειναι απο τα καλυτερα ιεκ στη Ελλαδα μην πω το καλυτερο!! Αν ειχες καπιο μεσο θα ειχες μια πολυ καλη δουλεια πιθανον σε δημοσια υπηρεσια.. Αχ αυτα τα μεσα!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis21
Απο οτι καταλαβα στο ιεκ Ακμη πηγες σωστα..? Μην ξεχνας οτι το Ακμη ειναι απο τα καλυτερα ιεκ στη Ελλαδα μην πω το καλυτερο!! Αν ειχες καπιο μεσο θα ειχες μια πολυ καλη δουλεια πιθανον σε δημοσια υπηρεσια.. Αχ αυτα τα μεσα!!!
ναι όπως το κατάλαβες είναι
δεν ξέρω ίσως κάνω λάθος που το πήρα έτσι στραβά, αλλά και αυτοί παρόλο που έχουν το "όνομα" τελικά δεν ήταν οργανωμένοι και δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι δουλεύω και δεν είμαι ένα 18χρονο - χωρίς παρεξήγηση - που απλά γουστάρει να φύγει νωρίτερα και να πάει για καφέ!
η δουλεία μου οκ είναι προς το παρόν απλά μάλλον πρέπει να κυνηγήσω ένα άλλο χαρτί για αργότερα
δημόσιο ε?
ερώτηση???? στο πανεπιστήμιο που είσαι δεν μπορώ να μπω κατευθίαν χωρίς ιεκ? για να κάνω bachelor?:confused:
:) :)