Σύνδεση

View Full Version : ΟΣΦΠ ΡΟΜΑ 0-1

Σελίδες : 1 [2]

blueblack
22/10/2006, 20:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
iriniaa μηπως ξεφεύγεις λίγο?
μήπως να σταματούσατε οι ΑΕΚτζήδες να ρίχνετε αλλού τις κατηγορίες για την αδυναμία σας?
για την οποια κατάσταση είστε,δεν σας φταίει κανείς άλλος παρα μόνο οι ίδιοι.
αφήστε λοιπόν την (αιώνια) κλάψα για τις διαιτησίες.
Φτιάξτε ομάδα,νικήστε μας επιτέλους και τότε διεκδικήστε ότι νομίζετε πως σας λείπει.

οι καραμέλες έχουν αρχίσει να λιώνουν.

για το δικό μας το χάλι,αναγνωρίζουμε οι ίδιοι την κατασταση χωρίς να χρειαζόμαστε "εξωτερικές" παρεμβάσεις.
και στην τελική τι άλλο να κάνουμε,όταν απο ότι δείχνει το πράγμα ο Κόκκαλης για μέχρι εκεί την θέλει την ομάδα?

ΦΙΛΕ ΜΟΥ..........

Άν όντως θές ....ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....πού τό βλέπω στά λεγόμενα σου,
θά στήν πώ...!!!!!!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ......καλύτεροι άπό μάς, καί πλάκα μάς κάνατε στό κύπελλο..
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΑΝΕΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...????
Όχι μόνο άπό μάς άλλά καί άπό τήν Καλλιθέα καί τά Τρίκαλα..!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ...!!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ...

Έδώ καί μιά δεκαετία μάς στερείσατε τό δικαίωμα στήν ...ΕΛΠΙΔΑ...γιατί
καί ό καλύτερος χάνει.........ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ....!!!!!!
Αύτό είναι κάτι πού τό παραδέχεται μιά πολύ μεγάλη μερίδα φιλάθλων τού
Όλυμπιακού.....ΟΙ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ.......!!!!!!!
Δέν έχει πλέον γλύκα έτσι φίλε μου, νά περιμένεις τό πότε θά πάρεις τό πέτσινο
πέναλτυ, τό άνύπαρκτο φάουλ,τό μαιμού offside, γιά νά κερδίσεις.....
Πές λοιπόν έσύ πρωταθλητή ....ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΕΣ....πέρσι,όταν στό τέλος είδες
τή διαφορά νά μικραίνει, καί ένιωθες ...ΑΒΟΛΑ....,
πές μου λοιπόν ...ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΕΣ....όταν είδες σέ έκείνο τό μάτς μέ τήν Καλλιθέα στό
Καραισκάκη ,έκείνο τό ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ....νά μή δίνεται πέναλτυ..????
Ήσουν μέσα..???
Ένιωσες περήφανος..???
Έγώ ένιωσα, ΑΠΑΙΣΙΑ....όταν ρίξαμε πέρσι 3 στόν ΠΑΟ, γιατί είχα δεί πώς προηγουμένως
τούς είχε άκυρώσει....ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ...!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΛΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..???
Κατάλαβες τώρα τί μέ ΕΝΟΧΛΕΙ...???
Άν είστε....ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ........ή...........ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ............ΚΕΡΔΙΣΤΕ......
Άν όμως όχι....
ΑΣ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ...!!!!!!
Δέ γίνεται έπειδή έχετε καλύτερη όμάδα ,πάντα νά κερδίζετε.......
Είδες τί έγινε σήμερα...????
Δέκα γκόλ χάσατε καί μέ μιά καραμπόλα στό καναβάτσο.
Έτσι είναι ή μπάλλα φίλε μου...
ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ....!!!!!
Είσασταν καλύτεροι άπό τόν Άτρόμητο καί όμως χάσατε...!!!!
Καί άκουσες τί έγινε κατευθείαν στού Ρέντη.
Βγήκαν οί κορνέδες.......
Δέ γίνεται έτσι,σάς μάθανε καί σάς νά μή ξέρετε νά χάνετε...!!!!!!!!!!
Μακάρι νάναι αύτή ή γνώμη τών πολύ λίγων...!!!!!!
Κουράστηκαν οί πάντες, καί ποιός νά έπενδύσει μέσα σέ αύτή τή σαπίλα..???
Άκόμα καί ό δικός σας σάς δουλεύει,.....γιατί νά έπενδύσει άφού είναι πρώτος στό....ΧΩΡΙΟ..????
Είναι δυνατόν νά μιλάς γιά τίτλους μέ άντιπάλους...
Ξάνθη.......
Ίωνικό.......
Αιγάλεω..........
Κέρκυρα..........
Πανιώνιο...........
καί άπό τήν άλλη μεριά..
Καλλιθέα........
ΟΦΗ..............
καί πάει λέγοντας...!!!!!?????
Πήγε ό Μυτιληναίος στόν Ήρακλή........ΤΟΝ ΣΦΑΞΑΤΕ......,γελούσε καί τό παρδαλό κατσίκι,
σέ πρωτάθλημα καί κύπελλο, σηκώθηκε καί έφυγε ό άνθρωπος.
Πού νά μήν ήταν καί συνεταιράκια,πάει καί ή ΕΛΒΟ,μαλλιά κουβάρια έγιναν...
Άν άρχίσω νά γράφω τό......ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ.....τού θρύλου,
δέν θά τελειώσω ποτέ....!!!!!!!
Τό πρόβλημα όμως ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ....
Έγώ μπορεί νά λέω ήταν καί έσύ, δέν ήταν....!!!!!!!!!
Δέ χρειάζεται νά έχεις καί πολύ άνεπτυγμένο τό αίσθημα.......ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ.......
γιά νά πείς ότι αύτοί οί τύποι έχουν καταστρέψει τό Έλληνικό ποδόσφαιρο...
ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.....!!!!!!!!!!!
Πές λοιπόν τώρα πού διαφωνείς νά συζητήσουμε ....ΣΟΒΑΡΑ...!!!!!

dimitris74
22/10/2006, 20:58
αν σε ολα αυτα συμπλήρωνες να έπεφτε 4η εθνικη η αεκ, ο αρης, ο παοκ, ο οφη, ο πανιωνιος παλιος και νεος - και οσοι αλλοι επωφεληθηκαν και γλυτωσαν αρκετα χρωστούμενα- οπως καλή ώρα η φιορεντίνα στην ιταλια θα ησουν ακόμα ποιο σωστός.

STOYBI
22/10/2006, 21:01
iriniaa
Είδες τί έγινε σήμερα...????Δέκα γκόλ χάσατε καί μέ μιά καραμπόλα στό καναβάτσο.

Ετσι τα σημερινα μηνυματα σου περι σουπερ πιπας πηγαν περιπατο ....:rolleyes:
Αν χασουμε και το επομενο παιχνιδι θα γινει η γαματη Λιγκα !!! :sick:

Οσο για τα 10 χρονια ελπιδας καποιοι ξεχνανε οτι καποια απο αυτα ειχαν μεινη 14 βαθμους πισω και μαλιστα με νικη στα ματς με ολυμπιακο ...

9 βαθμους πισω γιατι πηγαινατε και χανατε σαν τα ζωντοβολα στα ματς με τους ουραγους, και πως να μην χανατε οταν κοιταγατε να μαζεψετε τα απλυτα κατα της ομαδα σας των διοικησεων Σταθη-Κουγια - ψωμιαδηδων κλπ.

Και τωρα ακομα καποιοι φωναζουν και παραμιλουν...... Ο Ολυμπιακος εφταιγε γιατι η ΑΕΚ δεν μπορεσε να παει μπροστα...

Αληθεια που να παει ?? Και με ποιες διοικησεις ολα αυτα τα χρονια ???

Να βγει ενα Αεκτζης ρε γαμωτ και να μου πει με ποια διοικηση απο αυτες που ειχατε αυτα τα 10 χρονια μπορουσατε να πατε μπροστα και να εχετε μελλον...

ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΖΗΤΑΩ !!!

:smokin:

blueblack
22/10/2006, 21:12
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
αν σε ολα αυτα συμπλήρωνες να έπεφτε 4η εθνικη η αεκ, ο αρης, ο παοκ, ο οφη, ο πανιωνιος παλιος και νεος - και οσοι αλλοι επωφεληθηκαν και γλυτωσαν αρκετα χρωστούμενα- οπως καλή ώρα η φιορεντίνα στην ιταλια θα ησουν ακόμα ποιο σωστός. [/Q
UOTE]

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ..........

Μόνο πού είναι καί άλλοι στό .....CLUB.........!!!!!!!!!!!!!
Έκτός άπό ΠΑΟ καί Ξάνθη δέ βλέπω άλλον πού νά μή τόν έσωσε ή πολιτεία...!!!!!!!!!!!

Προσωπικά θά ένιωθα πολύ πιό ώραία..γιά τήν ΑΕΚΑΡΑ μας...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ
ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ.....!!!!!!!
Βάλτε Ρεάλ-Μπάρτσα νά δείτε παιδιά....ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....!!!!!!!!!!

:wave2:

XTMPAM
23/10/2006, 12:38
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ!!!:rotflmao: :rotflmao:

Edit by sniper (με βαριά καρδιά....) Πάει η φωτό :wave2:

GeorgeFZR
23/10/2006, 12:52
akoma den kopike???

koimounte oi mod????

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :beer:

SUPERMARIO
24/10/2006, 02:48
ρε παίχτη,τώρα καταλάβες ότι ο Σωκράτης μας δουλεύει???

ρε φιλε δικο σας προεδρος ειναι ας σας κανει οτι θελει.καρφι δεν μου καιγεται.απλα δεν εχω ακουσει προσωπικα κανεναν να το λεει.(και μεσα απο την θυρα 7 που σας αντιπροσωπευει)

ο πρωτος εισαι:a46: :a46: :a46:

blueblack
24/10/2006, 05:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
ρε φιλε δικο σας προεδρος ειναι ας σας κανει οτι θελει.καρφι δεν μου καιγεται.απλα δεν εχω ακουσει προσωπικα κανεναν να το λεει.(και μεσα απο την θυρα 7 που σας αντιπροσωπευει)

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......

Είδες τούς προυπολογισμούς τών τριών μεγάλων τής Άθήνας...???
Υπολόγισες πόσα έβγαλαν καί πόσα ξόδεψαν φέτος..??

Ό θρύλος τή βγάζει μέ τό πακέττο Τουρέ....4 τόσα μύρρια
Ό ΠΑΟ........πουλάει,πουλάει,πουλάει,ότι άξίζει τό πουλάει.....καί παίρνει...
νά μήν πώ τί παίρνει.
Ούτε έναν Μπάγιεβιτς δέν μπόρεσε νά πάρει,γιατί οί Σέρβοι θέλανε μαλλί...!!!!
Ή ΑΕΚ καθάρισε μέ τόν Κατσουράνη 2,5 μύρρια καί περίσσεψαν κιόλας...!!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...???
Τηλεοπτικά είσιτήρια,CH. L.,διαφημίσεις,σπόνσορες,μπουτίκ,διαρκείας,κυλικεία..... ..
σκατά......κ.λ.π.....??????????
ΟΣΦΠ.....καί .......ΑΕΚ......άπό 8 μύρρια πακέττο μέ τό καλημέρα...!!!!!!!!!!
Άπό τό 1964 πού παρακολουθώ φίλε μου ποδόσφαιρο............
δύο άνθρώπους θυμάμαι πού καταστράφηκαν οικονομικά άπό τό άθλημα...!!!!!!!
ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ.....πρόεδρος τού Πανιωνίου,διευθυντής Τράπεζας πού κάποιοι μάγκες
τόν παραμύθιασαν καί καταχράστηκε χρήματα τής τράπεζας ,καί τό πλήρωσε
πολύ άκριβά μέ κάποια χρόνια φυλακή.......καί
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΑΡΛΟΣ......
πού τάδωσε.....ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ......!!!!!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ............ΑΠΟ ΤΟΤΕ....ΜΙΚΡΟΙ....ΜΕΓΑΛΟΙ

Κ Ο Ν Ο Μ Α Ν Ε

:wave2: :wave2:

TROOPER
24/10/2006, 07:22

δε διαβαζεις ολα τα ποστακια τοτες...:winka:

o_gavros
24/10/2006, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΦΙΛΕ ΜΟΥ..........

Άν όντως θές ....ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....πού τό βλέπω στά λεγόμενα σου,
θά στήν πώ...!!!!!!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ......καλύτεροι άπό μάς, καί πλάκα μάς κάνατε στό κύπελλο..
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΑΝΕΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...????
Όχι μόνο άπό μάς άλλά καί άπό τήν Καλλιθέα καί τά Τρίκαλα..!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ...!!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ...

Έδώ καί μιά δεκαετία μάς στερείσατε τό δικαίωμα στήν ...ΕΛΠΙΔΑ...γιατί
καί ό καλύτερος χάνει.........ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ....!!!!!!
Αύτό είναι κάτι πού τό παραδέχεται μιά πολύ μεγάλη μερίδα φιλάθλων τού
Όλυμπιακού.....ΟΙ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ.......!!!!!!!
Δέν έχει πλέον γλύκα έτσι φίλε μου, νά περιμένεις τό πότε θά πάρεις τό πέτσινο
πέναλτυ, τό άνύπαρκτο φάουλ,τό μαιμού offside, γιά νά κερδίσεις.....
Πές λοιπόν έσύ πρωταθλητή ....ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΕΣ....πέρσι,όταν στό τέλος είδες
τή διαφορά νά μικραίνει, καί ένιωθες ...ΑΒΟΛΑ....,
πές μου λοιπόν ...ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΕΣ....όταν είδες σέ έκείνο τό μάτς μέ τήν Καλλιθέα στό
Καραισκάκη ,έκείνο τό ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ....νά μή δίνεται πέναλτυ..????
Ήσουν μέσα..???
Ένιωσες περήφανος..???
Έγώ ένιωσα, ΑΠΑΙΣΙΑ....όταν ρίξαμε πέρσι 3 στόν ΠΑΟ, γιατί είχα δεί πώς προηγουμένως
τούς είχε άκυρώσει....ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ...!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΛΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..???
Κατάλαβες τώρα τί μέ ΕΝΟΧΛΕΙ...???
Άν είστε....ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ........ή...........ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ............ΚΕΡΔΙΣΤΕ......
Άν όμως όχι....
ΑΣ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ...!!!!!!
Δέ γίνεται έπειδή έχετε καλύτερη όμάδα ,πάντα νά κερδίζετε.......
Είδες τί έγινε σήμερα...????
Δέκα γκόλ χάσατε καί μέ μιά καραμπόλα στό καναβάτσο.
Είσασταν καλύτεροι άπό τόν Άτρόμητο καί όμως χάσατε...!!!!
Καί άκουσες τί έγινε κατευθείαν στού Ρέντη.
Βγήκαν οί κορνέδες.......
Δέ γίνεται έτσι,σάς μάθανε καί σάς νά μή ξέρετε νά χάνετε...!!!!!!!!!!
Μακάρι νάναι αύτή ή γνώμη τών πολύ λίγων...!!!!!!
Κουράστηκαν οί πάντες, καί ποιός νά έπενδύσει μέσα σέ αύτή τή σαπίλα..???
Άκόμα καί ό δικός σας σάς δουλεύει,.....γιατί νά έπενδύσει άφού είναι πρώτος στό....ΧΩΡΙΟ..????
Είναι δυνατόν νά μιλάς γιά τίτλους μέ άντιπάλους...
Ξάνθη.......
Ίωνικό.......
Αιγάλεω..........
Κέρκυρα..........
Πανιώνιο...........
καί άπό τήν άλλη μεριά..
Καλλιθέα........
ΟΦΗ..............
καί πάει λέγοντας...!!!!!?????
Πήγε ό Μυτιληναίος στόν Ήρακλή........ΤΟΝ ΣΦΑΞΑΤΕ......,γελούσε καί τό παρδαλό κατσίκι,
σέ πρωτάθλημα καί κύπελλο, σηκώθηκε καί έφυγε ό άνθρωπος.
Πού νά μήν ήταν καί συνεταιράκια,πάει καί ή ΕΛΒΟ,μαλλιά κουβάρια έγιναν...
Άν άρχίσω νά γράφω τό......ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ.....τού θρύλου,
δέν θά τελειώσω ποτέ....!!!!!!!
Τό πρόβλημα όμως ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ....
Έγώ μπορεί νά λέω ήταν καί έσύ, δέν ήταν....!!!!!!!!!
Δέ χρειάζεται νά έχεις καί πολύ άνεπτυγμένο τό αίσθημα.......ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ.......
γιά νά πείς ότι αύτοί οί τύποι έχουν καταστρέψει τό Έλληνικό ποδόσφαιρο...
ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.....!!!!!!!!!!!
Πές λοιπόν τώρα πού διαφωνείς νά συζητήσουμε ....ΣΟΒΑΡΑ...!!!!!

Να σου πω τις ενστάσεις μου και εδώ είμαστε όπως λες να το κουβεντιάσουμε.
Λοιπόν,να οσυ πω γιατί ονομάζω καραμέλα αυτή τη γκρίνια για τη διαιτησία.
Παρατηρώ πως τα τελευταία 4-5 χρόνια,ειδικά οι της ΑΕΚ,διαμαρτύρεστε για ΟΛΑ τα σφυρίγματα!
Κατα ένα περίεργο τρόπο λες και είστε συννεονημένοι όλοι μαζί,ότι σφύριγμα πάει υπέρ του ΟΛΥ,να και η φωνή απο εσάς.ειδικά στα μεταξύ μας παιχνίδια!
Γκρίνια γκρίνια και φωνή χωρίς να υπάρχει αντικρυσμα.φωνάζετε για να φωνάζετε μόνο μπας και ακουστείτε (και αν το προχωρήσω,να δηλώσετε παρόν.αυτό βέβαια αρχίζει να αλλάζει καθώς φαίνετε να ξαναμπαίνετε σε μια κατάσταση ευημεριας).Εκεί όμως που μέτραγε ένα στραβοσφύριγμα εναντίον σας-ναι για το Βασσάρα λέω που σας στέρησε το Τσ.Λ- κάνατε γαργάρα.Εκεί βλέπεις δεν ήταν η παραγκα του Κόκκαλη υπεύθυνη αλλά το ανθρώπινο λάθος.αυτο μου τη δίνει ρε φίλε.ότι το κάθε σφύριγμα (σωστό-λάθος) για τον ΟΛΥ ,θεωρείται γόνος παράγκας ενώ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις,θυμάστε κάποιοι το ανθρώπινο λάθος.
Το να πιάσουμε μια μια όλες τις φάσεις που νομίζω/-εις ότι είναι αμφισβητίσιμες νομίζω θα μας πάρει 2 ζωές οπότε το αφήνω στην άκρη,λέγωντας μόνο ότι ολες οι ομάδες έχουν πάρει σφυρίγματα και υπερ & κατά!!!είναι κάτι σαν αξίωμα.η διαφορά είναι ότι οι Ολυμπιακοί δεν μένουμε στα σφυριγματα όταν έρθει η στραβή,εν αντιθέσει με -πρωτίστως- εσάς και μετά τα βαζέλια/παοκτζήδες/καιλοιπόσυναπάντημα.

Με ρωτάς αν ένιωσα άβολα και αν χάρηκα για το πρωτάθλημα πέρυσι.
Καθόλου άβολα,αφού είχα εξασφαλίσει τον τίτλο απο τις αρχές του Μάρτη!!!(ποτέ δεν με χαροποίησε αυτή η κατάσταση.είναι σημάδι χαμηλού επιπέδου) δεν χάρηκα που κάναμε τις ήττες βέβαια,αλλά άβολα σε κανένα σημείο δεν ένιωσα.
Τώρα για το αν χάρηκα...
Χάρηκα αλλά δυστυχώς δεν πανυγήρισα όπως έπρεπε.η χρονιά πέρυσι για μένα είχε τελειώσει απο την ήττα με Ροζενμποργκ,όπως και φέτος η χρονιά για μένα (προσωπικά) θεωρούταν χαμένη απο τον καιρό που δίναμε φιλικα,ρίχναμε 4αρες και 5αρες,όλοι χαίρονταν,οι ΑΡΔ επικροτούσαν,αλλά όσοι γαύροι "βλέπουμε" λέγαμε πως θα πάρουμε τ'αρχίδια μας!έτσι κι έγινε.
έχουμε φτάσει -και λογικά- πιστεύω στο σημείο να μη μας νοιάζει το γαμημένο πρωτάθλημα που μας πλασσάρουν ως κατόρθωμα!Για τον Ολυμπιακό δεν είναι κατόρθωμα να βγαίνει 1ος στο χωριό.τόσα χρόνια ζητάμε την μετακόμιση στην όλη,αλλά ο κ.Κόκκαλης δείχνει να μας γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι.Σε παραπέμπω στην ανακοίνωση της Θυρας 7 μετα τον αγώνα με τη Ρόμα.λέει ότι έλεγα κι εγώ και όσοι Ολυμπιακοί βαρεθήκαμε την κοροϊδία.

Όσο για τους αντιπάλους που με τόσο μειωτικό τρόπο παρουσιάζεις.
Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που βγαίνει ζημιωμένος απο την ύπαρξη τόσο μικρών αντιπάλων.όπως επίσης και απο την ανυπαρξία ΠΑΟ/ΑΕΚ.
έχει μαλιάσει η γλώσσα μας να λέμε ότι σε κανενα δεν κάνει καλό αυτό το πράγμα,εσείς ομως διαλέγετε να πιστεύετε ότι οι γαυροι είναι & συμφωνούν ότι λένε τα πρωτοσέλιδα των γαμημένων των εφημερίδων.

Έχω δει και σε άλλα ποστ πως μιλάς για παραρτήματα του Ολυμπιακού.
Συγχώρα με αλλά αυτά είναι μαλακίες ολκής!!!
ο ΟΦΗ αποκαλείται παραρτημα γιατί υπάρχει συνιδιοκτησία εδώ και τόσα χρόνια!!!
Δεν ξέρω πως σου κάθεται εσένα,αλλά εμένα με ενοχλεί πολύ να ξεκινάει μια ομάδα με +6 βαθμούς απο τις υπολοιπες το πρωτάθλημα.και μη βιαστεί κάνας παναθηναϊκάρας να μου πει για τη φετινή ισοπαλία.Αν ήταν όντως ανεξάρτητος ο ΟΦΗ θα σας είχε βάλει 5 και θα είχε λήξει το παραμύθι.το κλέινω εδώ.
το ότι σαν Ολυμπιακός δώσαμε/πήραμε κάποιον παικτη/-ες απο κάποια ομάδα,δεν την παραρτηματοποιεί αυτομάτως.με την αυτή λογική,όλοι είμαστε παραρτήματα όλων των άλλων.

Πιθανόν να μην κάλυψα όλα τα θέματα που έθεσες με το ποστ σου,αλλά σε τόσο μεγάλα ποστ που μιλάνε για τόσα πολλά,νομίζω χάνεται το νόημα αν απαντάμε λέξη προς λέξη.
όπως είπες όμως,εδώ είμαστε να το κουβεντιάσουμε.

Gandalf dr685sm
24/10/2006, 13:49
φίλε,...o_gayros,

Για την διαιτησία, νομίζω οτι καλό είναι να δείς οτι δεν φωνάζει μόνο η ΑΕΚ. Σαν αιτία επίσης θα ήταν καλό να δείτε οτι τα πρώτα τουλάχιστον 3-4 χρόνια, το "σπρώξιμο" απο τα κοράκια είχε πάει σύννεφο , με αποκορύφωμα το θρυλικό " Ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να γ...", που ακούστηκε ναι μεν , αλλά δεν καταδικάστηκε ποτέ.

Σημείωσε επίσης τα ανύπαρκτα offside πέρισυ ειδικά που σφυρίχτηκαν κατά κόρον απο τα πλαινά κοράκια και είναι το καλύτερο όπλο για να κόψεις τις επιθέσεις "αναίμακτα".
Σύγκρινε το τώρα, με το πόσα goal , έφαγε η άμυνα του ΟΣΦΠ, απο παρόμοιες καταστάσεις που όμως στην Ευρώπη δεν του τα έδωσαν (η δύναμη της συνήθειας των αμυντικών βλέπεις).

Σαφώς τώρα και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ έκαναν τα ίδια στο παρελθόν με "Καπετάνιο" και Μελισσανίδη-Καρά αλλά αυτό ήταν πριν 10-20 χρόνια περίπου... και είναι σαν να πηγαίνεις να σκαλίζεις πτώμα που έχει αποσυντεθεί ενώ έχεις άλλα τρία μπροστά σου.

Στο θέμα του Βασσάρα ,πάν, έχεις άδικο.. Κινήθηκε Γη και Ουρανός, αλλά το παιχνίδι είχε πάει στην ιστορία... Ίσως και η μοναδική χρονιά που η ΑΕΚ μπορούσε να γίνει πρωταθλήτρια, αλλά δεν το έκανε. Και κατά την γνώμη μου, υποκειμενικά εντελώς, η μοναδική χρονιά που έπαιξε μπάλα εντός με 20-25 χρονών πιτσιρίκια και την έτρεμαν όλοι (μένει να δούμε και φέτος!)

Για τα παραρτήματα, είναι γνωστές (φανερό μυστικό) για συμφωνίες που βγαίνουν στον αέρα (χωρίς αποδείξεις όμως) όπου ουκ ολίγες ομάδες, παιζουν βαθμούς και παιχνίδια για παίκτες (Βλ. Ηρακλής , ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚκτλ....) ή για θέσεις στην Α Εθνική τότε.

Για τον ΟΦΗ... όταν οι ίδιοι οι Κρητικοί το λένε, δεν νομίζω οτι χωράει αμφιβολία για το περί παραρτήματος της συγκεκριμένης προς τον ΠΑΟ.

Όπως είπες να τα λέμε , αλλά να τα λέμε όλα...

Gandalf

o_gavros
24/10/2006, 14:21
Καμία αντίρρηση στο να τα λέμε όλα.
Άντε και να δεχτώ τα περί σπρωξίματος στα πρώτα χρόνια.δεν νομίζω πως το 98 ή το '99 εφταιγε κανένα σπρώξιμο!ο Ολυμπιακός τότε είχε αρχίσει να παίζει πολύ καλή μπάλα.
Έμεινε δηλαδή η καραμέλα του σπρωξίματος για μια δυο άντε τρεις χρονιές που ευνοηθήκαμε?κοντεύουμε 2007 και το ίδιο πράγμα λέτε.
Είπα να μην πιάσουμε τις φάσεις μεμονομένα αλλά διαλέγεις να μην γίνει έτσι με το παραδειγμα που δίνεις για τα περυσινα οφφ σάιντ.
Να σου θυμίσω (ξέρω πως δε χρειάζεται γιατί δείχνεις να μην εθελοτυφλείς) πως πέρυσι όλες οι διαιτησίες ήταν (το λιγοτερο και πιο λάιτ) κακιστες?
γιατι πιανεστε μονο στα παιχνίδια του ΟΛΥ?
θυμάμαι κάθε μα κάθε αγωνιστική να μιλάμε για το πόσο τραγικοί ήταν όλοι οι εποπτες σε όλα τα παιχνίδια!!!
επιλεκτικά μου φαίνεται θυμάστε και αυτό δεν μπορεί να οδηγήσει σε συμπεράσματα,δυστυχώς.

Στο θέμα Βασσάρα επετρεψε μου να επιμένω στην άποψη ότι οι διαμαρτυρίες σας παραήταν χλιαρές.Φέτος στο Καραϊσκάκη ο κυριος Βανδή είπε τα μύρια όσα,σε ένα παιχνίδι που στην τελική δεν είχε τόσο εγκληματικά λάθη και δεν έκρινε και τίποτα.4-5η αγωνιστική ήταν αν θυμάμαι καλά.

Όσο για την πρώτη σου παραγραφο,ναι όντως ακούστηκε αυτό απο το Μητρόπουλο.
Δεν πάω να βγάλω λάδι τον Κοκκαλη,ότι είναι ο "καθαρός και "τίμιος".αλλά είναι τουλάχιστον υποκρισία να βρίζεις και να κατακρίνεις πράγματα όταν στο παρελθόν έχεις δείξει ίδια ή και χειρότερη συμπεριφορα.καλό θα είναι λοιπόν,κάπου κάπου να αρχίσετε να το κόβετε το παραμύθι με την παραγκα.Εξάλλου απο το 98 και μετά νομίζω δεν μπορείτε να αμφισβητείσετε την πρωτοκαθεδρία του Ολυμπιακού στο "χωριό" μας.ακόμα και αυτό που έχασε το 04,το έχασε απο εσκεμένη λάθος αποφαση του Δούρου,και κάποιοι πανυγήριζαν την ισοπαλία...

Είναι δικαιωμα σου να πιστεύεις (αφελώς για μένα) ότι την ομάδα σου την έτρεμαν όλοι.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι αυτό που έγινε,και αυτό ήταν ο Ολυμπιακός πάλι πρωταθλητής.
Δυστυχώς λόγω ανυπαρξιας αντιπάλου παρά λόγω τρομερής ικανότητας.

o_gavros
24/10/2006, 14:50
και επειδή δεν μπορώ άλλο να διαβάζω δικαιολογίες,ορίστε και οι βαθμολογίες όσο ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή.
απο το σάιτ της ΕΠΟ (http://www.epo.gr/) τα αποτελεσματα.

1996-1997 Πρωταθλητής Ολυμπιακός
1.ΟΣΦΠ 84
2.ΑΕΚ 72
.
.
5.ΠΑΟ 64

είναι ξεκάθαρες θα έλεγα οι διαφορές που αποτυπώνονται στη βαθμολογία.θέλετε να μιλάτε για παράγκες,μιλήστε ελευθερα.Ο ΠΑΟ όμως εκείνη τη χρονιά είχε 20 πόντους διαφορά απο την κορυφή ενώ η ΑΕΚ 12!!!

1997-1998 Πρωταθλητής Ολυμπιακός
1.ΟΣΦΠ 88
2.ΠΑΟ 85
3.ΑΕΚ 74

1998-1999 Πρωταθλητής Ολυμπιακός
1.ΟΣΦΠ 85
2.ΑΕΚ 75
3.ΠΑΟ 74

Μια απο τα ίδια.με τόση διαφορά τι προσπαθείτε να μας πείτε?

1999-2000 Πρωταθλητής Ολυμπιακός
1.ΟΣΦΠ 92
2.ΠΑΟ 88
3.ΑΕΚ 66

36βαθμους απο την κορυφή και μιλάτε για αδικίες ωρέ???
Let's get some perspective,shall we?Ήμαρτον δηλαδή!

2000-2001 Πρωταθλητής Ολυμπιακός
1.ΟΣΦΠ 78
2.ΠΑΟ 66
3.ΑΕΚ 61

Μια απο τα ίδια....

2001-2002 Πρωταθλητής Ολυμπιακός
1.ΟΣΦΠ 58
2.ΑΕΚ 58
3.ΠΑΟ 55

Είχαμε τους Θεσσαλονικείς με τη συμπρωτεύουσα(παγκόσμια πρωτοτυπία),ε αυτή τη χρονιά είχαμε και τους ΑΕΚτζήδες με τη συμπρωταθλήτρια!!!αρχίζω να πιστεύω πως οι Έλληνες ζούμε για να προτοτυπούμε!

Α,και νομίζω αυτή την περίοδο ήταν που ξαναφάγατε 6 παστελια.Βάλτε τον Ηλία στο ρολόϊ,να μετράει πόσα τρώωωει.θυμάστε?:winka:

2002-2003 Πρωταθλητής Ολυμπιακός
1.ΟΣΦΠ 70
2.ΠΑΟ 70
3.ΑΕΚ 68

Η χρονιά που ξεχώρισαν οι άντρες απο τα αγόρια.Ριζούπολη,3-0!γεια σας.

2003-2004 Πρωταθλητής Παναθηναϊκός
1.ΠΑΟ 77
2.ΟΣΦΠ 75
3.ΠΑΟΚ 66
4.ΑΕΚ 55

Εδω γελάγαν και τα τσιμέντα.οι βάζελοι να πανυγηρίζουν μια ισοπαλία (!!!) στο πρωτάθλημα δώρο που τους έκανε ο Δούρος!Πού ήταν ρε παιδιά η ΑΕΚ?μήπως 22 βαθμούς απο την κορυφή?και σας φταίει ακόμα ο Ολυμπιακός?
για να μην πω για τον ανεκδιήγητο ΠΑΟΚ,που κατάφερε το ακατόρθωτο με τη μαλακία που κάναν στα προκριμάτικά του ερχόμενου Τσ.Λ.

2004-2005 Πρωταθλητής Ολυμπιακός
1.ΟΣΦΠ 65
2.ΠΑΟ 64
3.ΑΕΚ 62

Ακομα θα έπρεπε να ανάβετε λαμπάδες στο μαλάκα το Μπάγεβιτς που τηνέκανε τόσο σκατά την ομάδα,σε σημείο να σας δωσει ελπίδες για πρωτιά.
και εμείς θα πρέπει να ανάβουμε λαμπάδες στο Ριβάλντο που μας έδειξε πως παίζεται το τόπι στο Τσ.Λ.

2005-2006 Πρωταθλητής Ολυμπιακός
1.ΟΣΦΠ 70
2.ΑΕΚ 67
3.ΠΑΟ 67

Εδω τι έχετε να πείτε?παραμάζωμα σας πήραμε και χωρίς μάλιστα να παίζουμε και καμιά τρομερή μπάλα!!!έχοντας εξασφαλίσει το πρωτάθλημα απο το Μάρτη,σταματήσαμε έστω και εικονικά να παίζουμε,δίνωντας σας την ευκαιρία να σώσετε τα προσχήματα και μειώνοντας τη διαφορά απο την κορυφή.

Το ποστ αυτό δεν το βάζω για να κοκορευτώ για την ομάδα μου.
το έβαλα μόνο για να σας δείξω πως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λέτε.
Όλοι έχουμε κάνει βρωμιές,όλοι έχουμε λάβει σφυρίγματα υπέρ μας,όπως επίσης και κατά μας.
Το θέμα είναι να μην είναι αυτή η πρώτη μας δικαιολογία,ειδικά όταν η αποδοση της ομάδας μας δεν είναι η καλύτερη.και κακά τα ψέμματα το γήπεδο και οι βαθμοί που μαζεύει κάθε ομάδα,είναι ο καλύτερος καθρέφτης.

idi
24/10/2006, 15:20
απο τις τελικες βαθμολογιες βγαζεις πιο συμπερασμα?

α και απο τη χρονια με τα "6 παστελια.Βάλτε τον Ηλία στο ρολόϊ,να μετράει πόσα τρώωωει"

θυμάμαι ενα ονομα....
ΠΟΝΤΙΚΗΣ .. λεπτομέρειες.... απο αυτα που λενε μεταξυ τους οι "φανατικοι" μωρε...

Gandalf dr685sm
24/10/2006, 15:34
αποτελέσματα....;;;;

Δεν μας λες πως έχουν διαμορφωθεί αυτά όμως...

Να πιάσουμε τα ιστορικά ρεκόρ , πέναλτυ δοθέντων (24 τον αριθμό!! στην περίοδο 1998-1999)...κόκκινες κάρτες, offsides κτλ...

Θα ξημερωθούμε.

Είναι το γνωστό παραμύθι. Σαφώς και οι ομάδες της ΑΕΚ , υπήρξαν εποχές που δεν βλεπόντουσαν και φυσικά δεν μπορούσαν να πάρουν πρωτιά.... Αλλά εκείνες οι διαφορές στην βαθμολογία έγιναν με σπρώξιμο και όσον αφορά την παράγκα... Είναι γνωστά πλέον. Τι να λέμε τώρα;

Σου επαναλαμβάνω, οτι ναι ο ΟΣΦΠ πήρε κάποια πρωταθλήματα (τα τελευταία δίκαια), αλλά το ποιόν του , δεν αντικατοπτρίζεται στην πραγματικότητα απο τα αποτελέσματα.

Αν θες να κάνεις ρεαλιστική σύγκριση , δες τις διαφορές που λες, με εμάς, σύγκρινε τι έκανε τότε η ομάδα της ΑΕΚ και του ΠΑΟ έξω και δες ανάλογες πορείες που κάνατε εσείς στην ίδια περίοδο.

Και το λέω έτσι ,μιας και μόνο στην Ευρώπη , μπορείς να έχει μια πιο αντικειμενική σύγκριση δεδομένων στο τι "καρπούζια" πιάνει ο καθένας.

Αν θες να βαυκαλίζεσαι οτι ήσουν καλύτερος.. οκ... δικαίωμα σου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πάντα είναι και αλήθεια , έτσι;

Gandalf

o_gavros
24/10/2006, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Αν θες να βαυκαλίζεσαι οτι ήσουν καλύτερος.. οκ... δικαίωμα σου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πάντα είναι και αλήθεια , έτσι;

Gandalf
αυτή την εντύπωση σου δίνω?αν ναι,λυπάμαι.
Συγνώμη αλλά και το νεαρό της ηλικίας βλέπεις.μήπως όμως αυτά που κατακτάς γράφονται στην ιστορία?

εγώ αυτό που προσπαθω να πω είναι ότι σας αρέσει ή όχι ο Ολυμπιακος είναι ο πρώτος του χωριού.
εσείς είστε οι "λίγοι" συγχωριανο.Γίνετε εσείς πιο δυνατοί,πάρτε μας την πρωτοκαθεδρία επιτέλους και τότε ελπίζω πως το "χωριό" μας θα αρχίσει πάλι να δυναμώνει.

Ας αφήσουμε επιτελους την κλάψα για τις διαιτησίες."εγω" (ως ΟΣΦΠ) θα λέω ότι δεν κέρδια ότι κέρδισα λόγω κοράκων,"εσύ" (ως ΑΕΚ/ΠΑΟ/κλπ) θα λές όχι δεν είναι έτσι.
απο τη στιγμή που πλέον οι ομάδες μας παραπαίουν,τι νόημα έχει πράγματι να αναλώνομαστε σε τέτοιες αντιπαραθέσεις?

idi
24/10/2006, 16:35
αυτή την εντύπωση σου δίνω?αν ναι,λυπάμαι.
Συγνώμη αλλά και το νεαρό της ηλικίας βλέπεις.μήπως όμως αυτά που κατακτάς γράφονται στην ιστορία?
εγώ αυτό που προσπαθω να πω είναι ότι σας αρέσει ή όχι ο Ολυμπιακος είναι ο πρώτος του χωριού.
εσείς είστε οι "λίγοι" συγχωριανο.Γίνετε εσείς πιο δυνατοί,πάρτε μας την πρωτοκαθεδρία επιτέλους και τότε ελπίζω πως το "χωριό" μας θα αρχίσει πάλι να δυναμώνει.

ναι τωρα ετσι ειναι...

αλλα για να φτασει να ειναι "ο πρωτος του χωριου" πατησε πανω σε ολο το κατασκεύασμα που λεγετε "ελληνικο ποδοσφαιρο" πρωτα ... και αν εξαιρέσεις τα 3 τελευταια πρωταθλήματα (δηλ απο αυτο του πρωταθληματος που κριθηκε στο μεταξυ μας παιχνιδι στο ΟΑΚΑ με τη νικη σας.. και μετα) που τα πηρατε δικαια .... πριν απο αυτα ... η παραγκα εκανε οτι ηθελε και μας διέλυε τις οποιες ελπιδες μας απο νωρις-νωρις.... μη τα ξαναλεμε... Δημητροπουλος, Ποντικης, Κακος κτλ κτλ... παιχνιδια "εντός" στη Κρητη.... παραγκα.... τιμωρίες.... πέναλτι... κόκκινες.... ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ (να μη λεμε μονο για του βαζελα ετσι???)

η τακτικη του κοκκάλη επιασε και διέλυσε με το ετσι θελω τον εγχώριο ανταγωνισμό ... και τα τελευταια χρονια με σύμμαχο την ανυποληψία μας λογω και δικων μας εσωτερικων προβληματων φανηκε οτι δικαι πηρατε τους τιτλους

αλλα εμεις δε ξεχναμε τι εγινε απο τοτε που ο Κοκκαλης πηρε το Mπαγεβιτσ και μετα και το "μεγαλο κολπο του" οπως ισως εσεις θελετε! ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ καποτε θα πληρωσει πολυ ακριβα ο ολυμπιακος αυτην τη περιοδο ... εδω θα ειμαστε να το θυμηθείς...

o_gavros
24/10/2006, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ναι τωρα ετσι ειναι...

αλλα για να φτασει να ειναι "ο πρωτος του χωριου" πατησε πανω σε ολο το κατασκεύασμα που λεγετε "ελληνικο ποδοσφαιρο" πρωτα ... και αν εξαιρέσεις τα 3 τελευταια πρωταθλήματα (δηλ απο αυτο του πρωταθληματος που κριθηκε στο μεταξυ μας παιχνιδι στο ΟΑΚΑ με τη νικη σας.. και μετα) που τα πηρατε δικαια .... πριν απο αυτα ... η παραγκα εκανε οτι ηθελε και μας διέλυε τις οποιες ελπιδες μας απο νωρις-νωρις.... μη τα ξαναλεμε... Δημητροπουλος, Ποντικης, Κακος κτλ κτλ... παιχνιδια "εντός" στη Κρητη.... παραγκα.... τιμωρίες.... πέναλτι... κόκκινες.... ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ (να μη λεμε μονο για του βαζελα ετσι???)

η τακτικη του κοκκάλη επιασε και διέλυσε με το ετσι θελω τον εγχώριο ανταγωνισμό ... και τα τελευταια χρονια με σύμμαχο την ανυποληψία μας λογω και δικων μας εσωτερικων προβληματων φανηκε οτι δικαι πηρατε τους τιτλους

αλλα εμεις δε ξεχναμε τι εγινε απο τοτε που ο Κοκκαλης πηρε το Mπαγεβιτσ και μετα και το "μεγαλο κολπο του" οπως ισως εσεις θελετε! ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ καποτε θα πληρωσει πολυ ακριβα ο ολυμπιακος αυτην τη περιοδο ... εδω θα ειμαστε να το θυμηθείς...

μήπως τα βλέπεις λίγο (έως πολύ) μοιρολατρικά τα πράγματα?
Εγώ σου λέω να δεχθώ τις βρωμιές που έκανε ο Κόκκαλης (ίσως όχι στο βαθμό που τις αποδίδεις).
Δεν νομίζω όμως ότι ο (αποκλειστικός?) υπεύθυνος της κατρακύλας & ανυπαρξίας της δικής σας όσο και του ΠΑΟ (για τα δικά μας τα έχω ξαναπει) ήταν ο Κόκκαλης.
κουβέντες οπως "μας διέλυσε τις όποιες ελπίδες για...." μπορώ μόνο με χαμόγελο και ελαφρά δόση συμπάθειας προς τον αδύναμο,να τις λάβω.μην απορείς που σας λένε ολοι ΑΕΚακι...

Συνεχίζεις να λές για τιμωρίες,πέναλτι,κόκκινες,....φάσεις γενικά.
Ξεκολάτε επιτέλους γιατί ξαναλέω κανενός η φωλιά δεν είναι καθαρή απο σκατά!:winka:
για όλους υπάρχουν και υπέρ & κατά.το ξαναλέω για 1000στη φορά,μην στρέφετε τις ευθύνες της ανικανότητας σας στα κοράκια.Δουλέψτε,δυναμώστε και αν μπορείτε (που το εύχομαι πλέον) νικήστε μας!!!τι πιο απλό απο αυτό?

idi
24/10/2006, 21:17
υπεύθυνος της κατρακύλας & ανυπαρξίας της δικής σας όσο και του ΠΑΟ (για τα δικά μας τα έχω ξαναπει) ήταν ο Κόκκαλης.

φιλε μου δεν ειπα κατι τετοιο! μονοι μας μπήκαμε στο βουρκο

άλλωστε οταν ειμασταν στα καλα μας.... σας ξεφτιλίζαμε ακομα λκαι με 10 και με 9 παιχτες αρα δε μας φταιει μονο η διαιτησια

αλλα το οτι ο κοκκαλης εδρασε με σχεδιο διάλυσης της ΑΕΚ ειναι αποδεδειγμένο την εποχη που πηρε απο την ΑΕΚ μπαγεβιτσ, αλεξανδρη σαμπανασοβιτς και ολο το προπονητικό team και με τις ολες κινησεις του στο θεμα τιμωριών κτλ... θυμαμαι σα χθες το παιχνιδι που εντελως φασιστικα αποφασισε οι αθλητικος δικαστης τιμωρια (με καθυστέρηση 2 εβδομαδων) της ΑΕΚ για .... μια πετρα που επεσε στο παιχνιδι πανιωνιος ΑΕΚ!!!! και ΕΤΥΧΕ το παιχνιδι αυτο να ειναι με τον ολυμπιακο με κεκλισμενων των θυρων....

σε αυτο το παιχνιδι εκανε ΟΡΓΙΑ ο Δημητροπουλος!!!! και φυσικα "καθαρισε" το παιχνιδι για τον ολυμπιακο και μετα πεσαν πιστολιες στο μεμπερς κλαμπ

απο τοτε που ειπα οτι για αυτο που εκανε ο κοκκαλης θα πληρωσει και δεν εχω ακομα ξεχασει οπως κανενας ΑΕΚ τζης εκεινη τη μερα

66533

idi
24/10/2006, 21:24
να και ο ΠΟΝΤΙΚΗΣ για να θυμούνται οι παλιοι και να μαθαίνουν οι νεοι σαν εσενα πως ενα παιχνιδι που ενω η ΑΕΚ κερδιζε 1-0 και εκανε πλακα στην υπερ-ομαδα σας.... μετα απο 2 ΑΔΙΚΕΣ αποβολες παιχτων της ΑΕΚ (μια του Ζηκου. για φαουλ ανυπαρκτο και μια του Ντεμη για διαμαρτηρια...) και ενα πεναλντυ που ποτε δε δωθηκε.... τελικα δε τελείωσε ποτε και εγινε αιτια μαλακινσης απο την τοτε "υπαλληλική" διοίκηση της ΑΕΚ που αντι να παρει την ομαδα και να φυγει απο το γηπεδο οπως ζηταγε ο κοσμος ξελαριγκιαζομενος... εκαναν τα δικα τους και μετα εγινα σύνθημα για τους κομπλεξικους και αιτία αιωνιας εχθρας απο μερους μας

.. ολα μποροστα σας θα τα δειτε... εμεις δε ξεχναμε!

66534

idi
24/10/2006, 21:32
αλλα τι να κανεις... ο ΠΟΝΤΙΚΗΣ το εκανε το θαυμα του και αφου τα τσεπωσε απο τον κοκκαλη μετα εξαφανιστικε και δεν τον ξαναειδαμε... γιατι μερικοι τον εψαχναν τοτε να του φερθουν σαν τον Μπακα αλλα δε τον βρηκαν!

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

66535

idi
24/10/2006, 21:42
οσο για τις φωτο που ρωτησες πιο πριν... ε δεν ειναι και δυσκολο να τις βρεις! οπου υπαρχει επαγγελματική σχεση τιποτα δεν ειναι κρυφο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

66536

oiko1979
24/10/2006, 21:50
οσο για τις φωτο που ρωτησες πιο πριν... ε δεν ειναι και δυσκολο να τις βρεις! οπου υπαρχει επαγγελματική σχεση τιποτα δεν ειναι κρυφο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ???

ΑΠΟ ΤΑ 9 ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΠΕΡΣΙ???

ΑΠΟ ΤΑ 6 ΠΟΥ ΡΟΥΦΗΞΕ Ο ΛΙΑΚΟΣ???

idi
24/10/2006, 21:51
oχι εχω αυτη ομως

66538

STOYBI
24/10/2006, 22:19
.

STOYBI
24/10/2006, 22:19
.

STOYBI
24/10/2006, 22:22
.

TROOPER
25/10/2006, 11:57
ΠΩ-ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...
ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΙΤΟΙ.....:a04:

TROOPER
25/10/2006, 12:10
και να εξηγησω και το γιατι....ετσι για να μη μιλαμε γενικολογα

μπηκε 1 βαζελος να γραψει για το ολυμπιακος-ρομα...(κομπλεξακι?) και εχει μπει και η κουτση μαρια να γραψει τη καθε μαλακια που εχει στον εγκεφαλο της.

απο την αλλη μερια εχω και τους παπαρες τους γαυρους που αντι να σας πουνε ολους εσας τους δευτεροτριτους να πατε να κλαφτειτε στις ποδιτσες των μεγαλομετοχων των ομαδων σας μπας και δειτε ασπρη μερα(μπαααααααααααα) καθονται και απαντανε σε οτι μαλακια φοτο βαλει ο idi....ρε γιωργακη κανε μας τη χαρη σε παρακαλω να μετρησεις τα τουβλα της νεας φιλαδελφειας και ελα μετα να μας ξαναπεις οτι εχεις....

και οι γαυροι ξεκολατε ρε με τους πουθεναδες που καθεστε και ασχολειστε!!!!!!!!!!

καλα οσο για τα βαζελια τι να πρωτοπω................με εμας γελαει η ευρωπη,με εσας γελαμε εμεις...στην ευρωπη δεν υπαρχετε καν...καντε ομαδα,κερδιστε μας και βγειτε να ξαναμιλησετε

μεχρι τοτε τουμπεκα και στα καβουκια σας...(μεχρι και το αεκακι σας πηρε)

idi
25/10/2006, 12:33
χεσε μας ρε trooper :lol: :lol: :lol: :lol:

εδω μπαινει ο τσουκαλας μεσα (οικο) και λεει οτι δεν υπαρχουμε και σε πηραξαν οι φωτογραφιες? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
25/10/2006, 12:34
α και εσυ λες οτι δεν υπαρχουμε τωρα το ειδα

ε καλα ειπα χεσε μας ! :wave2: :wave2: :wave2:

TROOPER
25/10/2006, 12:37
α και εσυ λες οτι δεν υπαρχουμε τωρα το ειδα

ε καλα ειπα χεσε μας ! :wave2: :wave2: :wave2:

τι μλκ ειναι...:lol:

blueblack
26/10/2006, 05:54
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αλλα τι να κανεις... ο ΠΟΝΤΙΚΗΣ το εκανε το θαυμα του και αφου τα τσεπωσε απο τον κοκκαλη μετα εξαφανιστικε και δεν τον ξαναειδαμε... γιατι μερικοι τον εψαχναν τοτε να του φερθουν σαν τον Μπακα αλλα δε τον βρηκαν!

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ [/QU,OTE]

ΣΟΡΡΥ ΡΕ ΦΙΛΕ........................

ΕΔΩ ΧΑΛΑΣ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ.............

Ήταν καί ή τελευταία φορά πού έπιχείρησα νά κάνω διάλογο...
μέ..........ΓΑΥΡΟΥΣ....!!!!!

Όσες φωτό καί άν τούς βάλεις ,όσες φορές καί άν τούς θυμίσεις τά...
ΟΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.....φίλε idi...
AYTOI θά βλέπουν αύτά πού ..
ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ....!!!!!!!
Μού φέρνουν στό νού αύτούς πού πρώτα σφάζουν λαούς,
καί έπειτα δημιουργούν κοινοφελή ίδρύματα γιά αύτούς πού γλύτωσαν..
Είναι τόση ή άλαζονεία τους πού τό μόνο πού έχουν νά παραθέσουν είναι τά
τρόπαια....!!!!!!!!
ΡΩΜΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ.........ΡΩΜΑΙΟΙ...
Καί σάν τό Νέρωνα τήν ΚΑΨΑΤΕ ΤΗ ΡΩΜΗ.....έδώ καί 10 χρόνια....!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ idi.............
ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΛΑΚΑ....!!!!!!!!

TROOPER
26/10/2006, 10:56
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ [/QU,OTE]

ΣΟΡΡΥ ΡΕ ΦΙΛΕ........................

ΕΔΩ ΧΑΛΑΣ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ.............

Ήταν καί ή τελευταία φορά πού έπιχείρησα νά κάνω διάλογο...
μέ..........ΓΑΥΡΟΥΣ....!!!!!

Όσες φωτό καί άν τούς βάλεις ,όσες φορές καί άν τούς θυμίσεις τά...
ΟΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.....φίλε idi...
AYTOI θά βλέπουν αύτά πού ..
ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ....!!!!!!!
Μού φέρνουν στό νού αύτούς πού πρώτα σφάζουν λαούς,
καί έπειτα δημιουργούν κοινοφελή ίδρύματα γιά αύτούς πού γλύτωσαν..
Είναι τόση ή άλαζονεία τους πού τό μόνο πού έχουν νά παραθέσουν είναι τά
τρόπαια....!!!!!!!!
ΡΩΜΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ.........ΡΩΜΑΙΟΙ...
Καί σάν τό Νέρωνα τήν ΚΑΨΑΤΕ ΤΗ ΡΩΜΗ.....έδώ καί 10 χρόνια....!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ idi.............
ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΛΑΚΑ....!!!!!!!!

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ!!!!!!!!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΝΕΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΛΙΦΙΔΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ.....ΛΕΞΗ Ε............ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!:smokin:

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ :a6:

SUPERMARIO
26/10/2006, 19:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε διαβαζεις ολα τα ποστακια τοτες...:winka:

η αληθεια ειναι οτι δεν τα διαβαζω:)

SUPERMARIO
26/10/2006, 19:50
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......

Είδες τούς προυπολογισμούς τών τριών μεγάλων τής Άθήνας...???
Υπολόγισες πόσα έβγαλαν καί πόσα ξόδεψαν φέτος..??

Ό θρύλος τή βγάζει μέ τό πακέττο Τουρέ....4 τόσα μύρρια
Ό ΠΑΟ........πουλάει,πουλάει,πουλάει,ότι άξίζει τό πουλάει.....καί παίρνει...
νά μήν πώ τί παίρνει.
Ούτε έναν Μπάγιεβιτς δέν μπόρεσε νά πάρει,γιατί οί Σέρβοι θέλανε μαλλί...!!!!
Ή ΑΕΚ καθάρισε μέ τόν Κατσουράνη 2,5 μύρρια καί περίσσεψαν κιόλας...!!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...???
Τηλεοπτικά είσιτήρια,CH. L.,διαφημίσεις,σπόνσορες,μπουτίκ,διαρκείας,κυλικεία..... ..
σκατά......κ.λ.π.....??????????
ΟΣΦΠ.....καί .......ΑΕΚ......άπό 8 μύρρια πακέττο μέ τό καλημέρα...!!!!!!!!!!
Άπό τό 1964 πού παρακολουθώ φίλε μου ποδόσφαιρο............
δύο άνθρώπους θυμάμαι πού καταστράφηκαν οικονομικά άπό τό άθλημα...!!!!!!!
ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ.....πρόεδρος τού Πανιωνίου,διευθυντής Τράπεζας πού κάποιοι μάγκες
τόν παραμύθιασαν καί καταχράστηκε χρήματα τής τράπεζας ,καί τό πλήρωσε
πολύ άκριβά μέ κάποια χρόνια φυλακή.......καί
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΑΡΛΟΣ......
πού τάδωσε.....ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ......!!!!!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ............ΑΠΟ ΤΟΤΕ....ΜΙΚΡΟΙ....ΜΕΓΑΛΟΙ

Κ Ο Ν Ο Μ Α Ν Ε

καλα τα δικα μου τα γνωριζω (βαζελος).
απλα στο τελος της χρονιας οταν ο ολυμπιακος παει το πρωταθλημα και την κουπα στο λιμανι, ο κοσμος ξεχναει ολα οσα πρεπει να αλλαξουν στον ολυμπιακο και μεσα σε εναν ξεφρενο πανηγυρισμο αποθεωνουν παικτες και προεδρο.
αυτο ειναι που με κανει να απορρω.
και να πω οτι δεν θα γινουν τα ιδια και στον παναθηναικο;;;......θα γινουν ναι.αλλα θα εχουμε και την δικαιολογια οτι δεν μας συμβαινει καθε χρονο.

οτι μας δουλευουν χοντρα και εμας το ξερω και συμφωνω με ολα οσα εγραψες παραπανω.αλλα τουλαχιστον ο δικος μας δεν τα λεει ετσι απροκαλυπτα και δημοσια.μας δουλευει οικογενειακα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blueblack
26/10/2006, 22:34
καλα τα δικα μου τα γνωριζω (βαζελος).
απλα στο τελος της χρονιας οταν ο ολυμπιακος παει το πρωταθλημα και την κουπα στο λιμανι, ο κοσμος ξεχναει ολα οσα πρεπει να αλλαξουν στον ολυμπιακο και μεσα σε εναν ξεφρενο πανηγυρισμο αποθεωνουν παικτες και προεδρο.
αυτο ειναι που με κανει να απορρω.
και να πω οτι δεν θα γινουν τα ιδια και στον παναθηναικο;;;......θα γινουν ναι.αλλα θα εχουμε και την δικαιολογια οτι δεν μας συμβαινει καθε χρονο.

οτι μας δουλευουν χοντρα και εμας το ξερω και συμφωνω με ολα οσα εγραψες παραπανω.αλλα τουλαχιστον ο δικος μας δεν τα λεει ετσι απροκαλυπτα και δημοσια.μας δουλευει οικογενειακα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΦΙΛΕ ΜΟΥ........

Τό πώς δουλεύει ό καθένας τό λαό του............
μήν ξεχνάς ότι είναι καί θέμα κουλτούρας καί παιδείας τών φιλάθλων τής
κάθε όμάδας........
Βλέπεις τό έπίπεδο τού μέσου Παναθηναικού,ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΧΟΡΤΟ.......
καί πιστεύω πώς ή Καλογρέζα θά είναι γιά πολύ καιρό......ΑΔΕΙΑ.οταν παίζετε, μετά
άπό αύτό τό διπλό τής ΑΕΚ.....!!!!!!!!!!!!!
Έμάς μάς τρώει τό παραμύθι τής ξεριζωμένης πατρίδας,τού πρόσφυγα.......
καί τής ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.....!!!!!!!!!!
Όσο γιά τούς γαύρους.........τί νά πώ....
ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ......!!!!!!!!!!!!
Στόν κόσμο τους, μετράνε κούπες...καί περιμένουν τήν ύπέρβαση,πού θάρθει....
ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥ........ !!!!!!!!!!!!!!!!!

blueblack
26/10/2006, 23:02
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ!!!!!!!!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΝΕΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΛΙΦΙΔΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ.....ΛΕΞΗ Ε............ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!:smokin:

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ :a6:

ΕΣΕΝΑ ΒΡΕ TROOPER..............

Έπειδή σέ συμπαθώ θά σού άπαντήσω.....!!!!!!!
Ξέρεις πιά είναι ή διαφορά μας....????
ΕΜΕΙΣ......όποτε θυμώμαστε τίς βρωμιές μας .οπως λές...
ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ.........φίλε μου....ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ....!!!!!!
Είναι όμως πολύ ,πάρα πολύ λίγες μπροστά στίς δικές σας..ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ..!!!!
Οί δικές σας είναι.......ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΕΣ....πού έχετε μπερδέψει...
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ......!!!!!!!
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.......!!!!!!!!!!
ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....!!!!!!!!!!

υγ.Όταν ή ΑΕΚ έπαιζε μπάλλα ήταν κοινής αποδοχής...Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ....!!!!
έσείς 10 χρόνια τό μόνο πού καταφέρατε είναι , νά κάνετε τούς πάντες
νά σάς μισούν καί νά σάς χλευάζουν..τά βράδυα τής Τετάρτης...!!!!
Κι ό μπαρμπαγιώργος 20 χρόνια ήτανε,
ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ήταν ή Εύρώπη...!!!!
ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ...????????
ΑΠΟΔΕΙΞΗ.......
ΕΥΡΩΠΗ.....!!!!!!!!!

oiko1979
27/10/2006, 00:02
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
[B]ΕΣΕΝΑ ΒΡΕ TROOPER..............

ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ...????????
ΑΠΟΔΕΙΞΗ.......
ΕΥΡΩΠΗ.....!!!!!!!!!

ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ???

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?

ΓΙΝΕ ΑΕΚ...

ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...:a31:

ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΟΥΠΕΣ.... :a31:

ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ...:a31:

ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ... :a31:

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΗΠΕΔΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ...:a31:

ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...:a31:

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΑΟ...:a31:

ΑΛΛΑΧΤΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΝΕ ΟΛΟΙ ΑΕΚΑΡΑ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
27/10/2006, 09:03
ΕΣΕΝΑ ΒΡΕ TROOPER..............

ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ...????????
ΑΠΟΔΕΙΞΗ.......
ΕΥΡΩΠΗ.....!!!!!!!!!

δε μου λες ρε κουμπαρε...

σου ειπε κανενας οτι εγω οταν κανει ο οποιοσδηποτε προεδρος μου μαλακια νιωθω ομορφα?
απο την αλλη ομως αν δε τη κανει τη λαμογια του θα γινω αεκακι και δεν το θελω!!!!
η αιδως δεν ειναι προταιρημα των αεκτσιδων...
οταν ο ολυμπιακος σου εχει κατεβασει τα αυτια εδω και μια 10ετια τολμας να αμφισβητεις την ποδοσφαιρικη ανωτερωτητα???????αν ναι 2 ενδεχομενα.....η εθελοτυφλεις η εισαι περιορισμενης ευθηνης (πραγμα που δεν πιστευω!!!!!!)
οσο για το ζυγι...εμεις καναμε λιγα και εσεις πολλα που μου ειπες πιο πανω εχω να πω οτι αν δε καναμε εμεις πολλα,θα τα κανατε εσεις και εμεις θα ειμασταν στη θεση σας...

υγ.να σου θυμισω οτι ευρωπη εσυ δεν εχεις κανει νικη EVER!!!!!!μιλας για μενα μετα...!!!!!

idi
27/10/2006, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΗΠΕΔΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ...:a31:

ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...:a31:

ρε αρχηγε δε με λες.... μεχρι να χαρησου την εκταση που ειναι το καραραισκι στο ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ .... ειχες γηπεδο? για πες μου να γελαω με την 70χρονη ιστορια σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

που φτιαξατε γηπεδο και χεσατε τον κοσμο ολο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
27/10/2006, 09:24
α οσο για του παιχτες που περασαν απο την ομαδα μου καλυτερα να το ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ για να μη πεσουν οι ουρανοι και μας πλακωσουν...

ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ, ΜΑΥΡΟΣ, ΜΑΝΩΛΑΣ ........ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ

ΑΜΑΝ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

blueblack
27/10/2006, 09:25
δε μου λες ρε κουμπαρε...

σου ειπε κανενας οτι εγω οταν κανει ο οποιοσδηποτε προεδρος μου μαλακια νιωθω ομορφα?
απο την αλλη ομως αν δε τη κανει τη λαμογια του θα γινω αεκακι και δεν το θελω!!!!
η αιδως δεν ειναι προταιρημα των αεκτσιδων...
οταν ο ολυμπιακος σου εχει κατεβασει τα αυτια εδω και μια 10ετια τολμας να αμφισβητεις την ποδοσφαιρικη ανωτερωτητα???????αν ναι 2 ενδεχομενα.....η εθελοτυφλεις η εισαι περιορισμενης ευθηνης (πραγμα που δεν πιστευω!!!!!!)
οσο για το ζυγι...εμεις καναμε λιγα και εσεις πολλα που μου ειπες πιο πανω εχω να πω οτι αν δε καναμε εμεις πολλα,θα τα κανατε εσεις και εμεις θα ειμασταν στη θεση σας...

υγ.να σου θυμισω οτι ευρωπη εσυ δεν εχεις κανει νικη EVER!!!!!!μιλας για μενα μετα...!!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ...........

Ότι μέ κάλυψες,άλλά έστω είναι μιά άπάντηση....!!!!
Ούτε θά μπώ σέ άντιπαράθεση.....!!!!
Σέ ένα σίγουρα συμφωνούμε.......
Ότι τό ποτήρι όταν είναι μισό...
ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ............καί
ΑΛΛΟΣ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ...!!!!!!!
Τώρα άν θά γουστάριζα τίτλους σάν τούς δικούς σας...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.........Ο Χ Ι
Έκεί γιά τήν Εύρώπη καί τήν παρουσία μας σάν όμάδες
πρόσεξε το γιατί μένεις μεταξεταστέος.....!!!!!!!!!!!
Ή ευρωπαική μας άξιολόγηση είτε τό θές είτε όχι είναι...
ΠΑΟ....
ΑΕΚ.....
ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ.......!!!!!
Ή ίστορία ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ....!!!!!!!

υγ.Άν μέ διάβαζες προσεχτικά δέν θά μέ άδικούσες.......
Δέν άμφισβητώ τήν άνωτερότητα σας.....
ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ....πού μέ τόση εύκολία παρέκαμψες λέγοντας πώς
άν ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ θά ήσουν έσύ αύτός πού θά καπέλλωνε....
ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΑΛΛΟΘΙ.....ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ...!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ...
Άν τό μόνο σας άγχος είναι πότε θά πάρετε τό ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ γιά νά κερδίσετε
τότε.......!!!!!!! είναι σάν τό έργο πού πάς στό τέλος καί μετά δέ γουστάρεις γιατί ξέρεις πώς
τελείωσε.....!!!!!!!!!
ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ...????
Τό θέμα είναι άν παραμυθιάστηκες καί νομίζεις πώς τό παίρνεις έπειδή πάντα είσαι ό
καλύτερος...!!!!!!!!!!!!
Άλλά καί σέ αύτήν τήν περίπτωση νά ξέρεις πώς σέ αύτό τό άθλημα ...
ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.....Αύτή είναι ή γοητεία τού ποδοσφαίρου σέ όλον τόν
πλανήτη.......!!!!!!!!
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΕΙΣΑΤΕ........!!!!
ΩΣΑΝ ΝΕΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ.........φίλε μου...!!!!!!!!!!!!!

o_gavros
27/10/2006, 13:44
ΦΙΛΕ ΜΟΥ........

Τό πώς δουλεύει ό καθένας τό λαό του............

Μάλιστα.τι μας λες δηλαδή με αυτό?
1)ότι τόσα εκατομύρια φίλοι του Ολυμπιακού δεν έχουμε κουλτούρα & παιδεία...:eyepop: :a21:
μα τα θες και τα λες?
είμαστε απαιδευτοι & χωρίς κουλτούρα επειδή ζητάμε διαφορετικά πράματα?
επειδή δεν αρκούμαστε στη μετριότητα?
και δεν καταλαβα,θα μας βάλετε εσείς ταβάνι στο μέχρι που θα φτάνουν τα όνειρα μας???

2)ότι οι βάζελοι ΔΕν τρώνε χόρτο!!!:eyepop: :eyepop: :lol: :eyepop: :a21:
Καλά όσο για αυτή τη δήλωση τι να πω?:a23:
έχεις δίκιο,δεν μασάνε χόρτο...κουτόχορτο μασάνε.
Να θυμίσω πόσους τυχάρπαστους τους φέρανε στην ομάδα και τους εξυψωσανε σαν Μεσσίες?ετσι για παραδειγμα μονο Σανπελε,Μαριτς,Βυντρα,Μπισκαν,Τοργκελε,Γκονζάλες, και τόσους άλλους παιχταράδες που η πράσινη οικογενεια αγκάλιασε και ύμνισε για τα κατορθώματα τους.
τα ποια???:rotflmao: :a5:

3)και ότι την ΑΕΚ ως Αριστερά της μπάλας την τρώει το μαράζι.:eyepop: :eyepop: :a21:
εδώ δίνεις ρέστα!
οι χαμένες πατρίδες φταίνε στην ΑΕΚ για το χάλι της?
ο μήπως ο ξεριζωμός?α και μια παρενθεση,δεν ήταν όλοι οι πρόσφυγες ΑΕΚτζήδες.ο Πειραιάς γεμάτος προσφυγογειτονιές είναι.
και επειδή τυχαίνει να είμαστε και εμείς Αριστεροί,φτάνει πια με αυτό το παραμύθι για την ΑΕΚ.στις αρχές του '90 που πήρατε τα τελευταία σας πρωταθλήματα,δεν θυμάμαι να ακούγοταν αυτή η καραμέλα περί Αριστερας.

el_hymador
27/10/2006, 20:10

Να θυμίσω πόσους τυχάρπαστους τους φέρανε στην ομάδα και τους εξυψωσανε σαν Μεσσίες?ετσι για παραδειγμα μονο Σανπελε,Μαριτς,Βυντρα,Μπισκαν,Τοργκελε,Γκονζάλες, και τόσους άλλους παιχταράδες που η πράσινη οικογενεια αγκάλιασε και ύμνισε για τα κατορθώματα τους.

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

ρε κουφιοκεφαλοι ποιος παει και γραφεται μελος ρε? οι Βαζελοι? εσεις δεν πατε?

Ποιοι οπαδοι ειναι αυτοι που πιστευουν οτι η ομαδα τους ειναι μακραν η καλυτερη μεχρι να αρχισουν οι κορνεδες και τα ντου στον Ρεντη? ??

Ποιοι εθελοτυφλουν βλακωδως στο γεγονος οτι επι σειρα ετων περνετε το τριτο το μακρυτερο στην Ευρωπη ?? εμεις?

Ποιο οπαδοι κανουν δεκτες με ενθουσιασμο δηλωσεις του ιδιου τους του προεδρου οτι θα κατακτουσαν το ch-l φετος ? ??

Σε ποιους απευθεινεται το TV magic και η Τσουκαλαδικη αποψη της ''αθλητικης'' δημοσιογραφιας???

Τραβα ανανενωσε την συνδρομη σου λεω εγω....

o_gavros
27/10/2006, 20:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

ρε κουφιοκεφαλοι ποιος παει και γραφεται μελος ρε? οι Βαζελοι? εσεις δεν πατε?

Ποιοι οπαδοι ειναι αυτοι που πιστευουν οτι η ομαδα τους ειναι μακραν η καλυτερη μεχρι να αρχισουν οι κορνεδες και τα ντου στον Ρεντη? ??

Ποιοι εθελοτυφλουν βλακωδως στο γεγονος οτι επι σειρα ετων περνετε το τριτο το μακρυτερο στην Ευρωπη ?? εμεις?

Ποιο οπαδοι κανουν δεκτες με ενθουσιασμο δηλωσεις του ιδιου τους του προεδρου οτι θα κατακτουσαν το ch-l φετος ? ??

Σε ποιους απευθεινεται το TV magic και η Τσουκαλαδικη αποψη της ''αθλητικης'' δημοσιογραφιας???

Τραβα ανανενωσε την συνδρομη σου λεω εγω....

χα χα χα....ναι ναι όπως τα λες είναι...ρε που την έβαλα την αίτηση ανανέωσης γαμώτο?

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τάκης (ο leader προφανώς)!!!μπεεεεε
όλοι μέλη μάγκες και λοιπά χαριτωμένα!!!μπεεε

Δεν μπορώ να τα πάρω σοβαρά αυτά που λες ρε φίλε,σόρρυ.

:a55: τι άλλα λοιπόν?
να 'μαστε καλά όλοι
πάντα να ανταμώνουμε,και να ξεφαντώνουμε

blueblack
28/10/2006, 07:33
Μάλιστα.τι μας λες δηλαδή με αυτό?
1)ότι τόσα εκατομύρια φίλοι του Ολυμπιακού δεν έχουμε κουλτούρα & παιδεία...:eyepop: :a21:
μα τα θες και τα λες?
είμαστε απαιδευτοι & χωρίς κουλτούρα επειδή ζητάμε διαφορετικά πράματα?
επειδή δεν αρκούμαστε στη μετριότητα?
και δεν καταλαβα,θα μας βάλετε εσείς ταβάνι στο μέχρι που θα φτάνουν τα όνειρα μας???

3)και ότι την ΑΕΚ ως Αριστερά της μπάλας την τρώει το μαράζι.:eyepop: :eyepop: :a21:
εδώ δίνεις ρέστα!
οι χαμένες πατρίδες φταίνε στην ΑΕΚ για το χάλι της?
ο μήπως ο ξεριζωμός?α και μια παρενθεση,δεν ήταν όλοι οι πρόσφυγες ΑΕΚτζήδες.ο Πειραιάς γεμάτος προσφυγογειτονιές είναι.
και επειδή τυχαίνει να είμαστε και εμείς Αριστεροί,φτάνει πια με αυτό το παραμύθι για την ΑΕΚ.στις αρχές του '90 που πήρατε τα τελευταία σας πρωταθλήματα,δεν θυμάμαι να ακούγοταν αυτή η καραμέλα περί Αριστερας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΣΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ............

Νά έχεις άνεπτυγμένο τό ...ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ......
ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΡΙΑ.......!!!!!!!!!

Άλλιώς ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ........
νά λές αύτά πού λές...!!!!!!
Έκτός άν είσαι περίπτωση......Άνδρουλάκη,μετανοούντος άνδρός........!!!!!!!!!!
Μπροστά στήν καφρίλα καί τή φανατίλα έχω δεί πολλών τήν παιδεία νά πηγαίνει
περίπατο.
Καί ό Χίτλερ είχε κουλτούρα άλλά έκαψε τήν άνθρωπότητα.....!!!!!!
Καί ό Νέρων μορφωμένος ήτανε ,στό κάργα...!!!!!!
Άντε λοιπόν ζήστε τό όνειρο μή σάς τό χαλάσουμε άφού ζητάτε διαφορετικά πράμματα
ΑΛΛΑ ΠΩΣ...?????
Μέ άνύπαρκτα φάουλ......
Μέ άνάποδα φάουλ......
Μέ άνύπαρκτα offside......
Μέ άνάποδα πλάγια.......
Μέ άγώνες πού λήγουν στό 82.....
Μέ άνύπαρκτες κίτρινες.......
Μέ άνύπαρκτες άποβολές.....
Μέ πέναλτυ έξω άπό τήν περιοχή...ΕΔΩ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ...!!!!
Μέ τά κοράκια μέ τήν κόκκινη φανέλλα.....
Μέ καμμιά 5-6 όμάδες.....YES MAN.....!!!!
Ε καί μέ καλύτερη όμάδα φυσικά..!!! όμαδάρα...!!!
Ζήστε λοιπόν τό όνειρο σας καί προσγειώνεστε κάθε Τετάρτη βράδυ πού άνακαλύπτετε
ΠΟΣΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΙΣΤΕ....
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ EUROPE.....
ΔΕ ΦΤΟΥΡΑΝΕ ΑΥΤΑ....!!!!!!!!!
Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ.....
ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ
ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
ΕΙΧΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ.....!!!!!!!!!!!!
Φτάνει πιά ,δέ σάς δεχόμαστε καί δέν σάς παραδεχόμαστε.....ΓΙΑΤΙ
ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.......!!!!!!!
Σέ δέκα χρόνια κάνατε όλα αύτά πού έχουν κάνει όλοι οί άλλοι μαζί
άπό τότε πού ύπάρχει ποδόσφαιρο στήν Έλλάδα...!!!!!!!!
Δέ θά μάς βγάλετε έσείς τρελλούς..ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ....!!!!!!!!
Άκόμα καί ό καπετάν-Γιώργος τό κατάλαβε καί σταμάτησε πιά νά παρεμβαίνει....!!!!!!!
ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΙΣΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...!!!!
Γιαυτό καί οί βάζελοι είναι έτη φωτός μπροστά σας.....!!!!!!
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΝΟ ΞΕΡΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ....!!!!!!!!
Γιατί κάνατε τήν ΑΔΙΚΙΑ σημαία.....
ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΣ....!!!!!!
Καταφέρατε καί γίνατε ή πιό μισητή όμάδα τής χώρας.....!!!!!
Μπές σέ ένα μαγαζί τήν ώρα πού τρώει γκόλ ό θρύλος σου νά δείς τί γίνεται,άκόμα
καί στά φιλικά....!!!!!!!!!!!!!
Είναι έπειδή σάς ζηλεύουμε πού είστε οί πρώτοι καί καλύτεροι Ε..........!!!?????????
ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΟΥ.....!!!!!!!!!!!!!!!
Δέ μούμεινε νά φτύσω τήν όμαδάρα σας μή βασκαθεί καί σταματήσει νά παίρνει τίτλους,
καί σείς συνεχίστε μέ τό άριθμητήριο σας νά μετράτε κύπελλα....!!!!!!!!
Γιά θυμίσου έκείνο τόν προπέρσινο ήμιτελικό....ή όμαδάρα σας μέ τά 5 δοκάρια,
Πώς πέρασε στό Καραισκάκη...???Έκεί στο 110 στήν παράταση....???
Φοβερός άγώνας Ε..????
Καί κεί καλύτεροι είσασταν....!!!!!!!!!
Είδες τί κάνει ή πολλή κουλτούρα..?????
ΒΑΖΕΙ ΓΡΑΣΣΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ....!!!!!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.....!!!!!!!!!!!!!!!

arxaios
28/10/2006, 10:15

να 'μαστε καλά όλοι

Εμείς ΠΑΝΤΑ ανταμώνουμε και ξεφαντώνουμε, όλοι μαζί ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Εργοτέλης και όλοι οι άλλοι ΜΑΖΙ................
:beer: :beer: :beer:
ΕΣΕΙΣ μόνο δεν είσαστε εκεί ...........................
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΖΑΚΙΑ ........
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ..................
:nono: :yuck: :nono: :yuck: :nono:
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ, ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ;;;;;;;;;;;;;;
:confused: :confused: :confused:

Οχι ατομικά σαν άτομα (μην παραεξηγηθώ) αλλά σαν οπαδούς ομάδας !!!!!!!!!
Και σίγουρα ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!

el_hymador
28/10/2006, 12:28
χα χα χα....ναι ναι όπως τα λες είναι...ρε που την έβαλα την αίτηση ανανέωσης γαμώτο?

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τάκης (ο leader προφανώς)!!!μπεεεεε
όλοι μέλη μάγκες και λοιπά χαριτωμένα!!!μπεεε

Δεν μπορώ να τα πάρω σοβαρά αυτά που λες ρε φίλε,σόρρυ.

να 'μαστε καλά όλοι

και γιατι εχεις την απαιτηση να παρω εγω σοβαρα αυτα που γραφεις??

...συνηθως απανταμε με επιχειρηματα ...εχεις κανα τετοιο? ...οχι ε? ...το περιμενα....

o_gavros
28/10/2006, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και γιατι εχεις την απαιτηση να παρω εγω σοβαρα αυτα που γραφεις??

...συνηθως απανταμε με επιχειρηματα ...εχεις κανα τετοιο? ...οχι ε? ...το περιμενα....

ρε φίλε τι σοβαρό επιχείρημα να σου αντιτάξω όταν με εξισώνεις με ένα βλάκα που ώντας υποχείριο του αφεντικού του,κάνει ότι κάνει?εσείς δεν έχετε τέτοιους?
γύρισε κανείς να πει όλους τους ΑΕΚτζήδες Χατζηχρήστους για παραδειγμα?
Ή μήπως θεωρείς σοβαρό επιχείρημα τις παραπάνω προτροπές-ειρωνείες σου?

Καμιά απαίτηση δεν έχω απο κανέναν.ο καθείς είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει.

iriniaa@
παρά τα χρόνια σου,μάλλον λάθος συμπεράσματα βγάζεις για τους ανθρώπους
δεν τρέχει,καλή καρδιά.

θέλεις να κατηγορείς τα "άλλα" που χάνεις?δικαίωμα σου αναφαίρετο.δεν θα σκάσω κιολας.
Θα σε παρακαλέσω όμως να μην κυρήττεις...

καλό Σ/Κ σε όλους σας

el_hymador
28/10/2006, 19:23
ρε φίλε τι σοβαρό επιχείρημα να σου αντιτάξω όταν με εξισώνεις με ένα βλάκα που ώντας υποχείριο του αφεντικού του,κάνει ότι κάνει?εσείς δεν έχετε τέτοιους?
γύρισε κανείς να πει όλους τους ΑΕΚτζήδες Χατζηχρήστους για παραδειγμα?
Ή μήπως θεωρείς σοβαρό επιχείρημα τις παραπάνω προτροπές-ειρωνείες σου?

Καμιά απαίτηση δεν έχω απο κανέναν.ο καθείς είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει.

μπραβο λοιπον , καταλαβαινεις οτι κουτοχορτο δεν τρωνε ολοι οι Βαζελοι ανεξερετως ...οπως επισης και κανενας δεν εξισωσε ως Μεσσιες τους παικτες που εχουν ερθει στον Παναθηναϊκο...
οσοι το αξιζαν τους εχουμε χειροκροτησει και επευφημισει , αλλα και τα γαμωσταβριδια τους τα ακουγαν οταν δεν παιζαν καλα , και παντοτε κριτικη δεχοντουσαν...και στην τελικη ποτε - μα ποτε δεν εχει ακουστει απο στομα παναθηναϊκου η φραση ''Παο οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις''....το Βαρδινογιαννεϊκο εχει ακουσει παρα πολλες φορες το συνθημα σχετικα με το που να βαλουν τα λεφτα τους...χωρις να θελω να γινω αφοριστικος κανε τις αντιστοιχιες με την δικη σας νοοτροποια και θα καταλαβεις.:winka:

blueblack
28/10/2006, 19:47
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ........

ΑΡΙΣΤΕΡΟ...........νά μήν έχει έπίγνωση...τού τί σημαίνει...

ΔΙΚΑΙΟ καί ...ΤΙΜΙΟ....!!!!!
Έτσι έμαθα άπό μικρός,άν σέ άδίκησα συγγνώμη...!!!!!!!!
Τώρα όσον άφορά τό ποδόσφαιρο άσε με σέ παρακαλώ νά λέω ότι θέλω...!!!!
Άν όντως είσαι άριστερός πές μου ....
ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ....πού είσαι μέ τούς δυνατούς,τούς νικητές καί άλαζώνες....!!!!
Πές μου γιατί έγώ δέν τό αίσθάνθηκα ...ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ....
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ
ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑ ΟΛΟΥΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ.....
ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ....!!!!!!!!!!!

idi
29/10/2006, 09:15
ρε μαγκες ποτε θα "τελιωσει" το ποστ αυτο .. σε λιγο θα εχουμε το ΡΟΜΑ-ΟΣΦΠ....

oiko1979
29/10/2006, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εμείς ΠΑΝΤΑ ανταμώνουμε και ξεφαντώνουμε, όλοι μαζί ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Εργοτέλης και όλοι οι άλλοι ΜΑΖΙ................
:beer: :beer: :beer:
ΕΣΕΙΣ μόνο δεν είσαστε εκεί ...........................
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΖΑΚΙΑ ........
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ..................
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ, ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ;;;;;;;;;;;;;;
:confused: :confused: :confused:

Οχι ατομικά σαν άτομα (μην παραεξηγηθώ) αλλά σαν οπαδούς ομάδας !!!!!!!!!
Και σίγουρα ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΠΟΥΚΑ???

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ???

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑ???

ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ???

ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??

ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΕΣ????

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

arxaios
29/10/2006, 09:36
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ........

ΑΡΙΣΤΕΡΟ...........νά μήν έχει έπίγνωση...τού τί σημαίνει...

ΔΙΚΑΙΟ καί ...ΤΙΜΙΟ....!!!!!
Έτσι έμαθα άπό μικρός,άν σέ άδίκησα συγγνώμη...!!!!!!!!
Τώρα όσον άφορά τό ποδόσφαιρο άσε με σέ παρακαλώ νά λέω ότι θέλω...!!!!
Άν όντως είσαι άριστερός πές μου ....
ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ....πού είσαι μέ τούς δυνατούς,τούς νικητές καί άλαζώνες....!!!!
Πές μου γιατί έγώ δέν τό αίσθάνθηκα ...ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ....
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ
ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑ ΟΛΟΥΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ.....
ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ....!!!!!!!!!!!

+1

ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ....................
ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ .................. ΚΑΛΑΜΙ !!!!!!!!!!!!!!

:evil: :evil: :evil:

STOYBI
29/10/2006, 19:47
α οσο για του παιχτες που περασαν απο την ομαδα μου καλυτερα να το ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ για να μη πεσουν οι ουρανοι και μας πλακωσουν...

ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ, ΜΑΥΡΟΣ, ΜΑΝΩΛΑΣ ........ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ

ΑΜΑΝ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξεχασες τον ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ idi..

:lol: :lol: :lol:

idi
29/10/2006, 23:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ξεχασες τον ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ idi..

:lol: :lol: :lol:

ναι? οκ τοτε ξεχασα και τον ΝΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ! :smokin: :beer: :beer: :beer: