PDA

View Full Version : Άρχισαν τα όργανα;;;;;....

Gandalf dr685sm
19/10/2006, 21:13
παραθέτω απο το site των οπαδών του Ολυμπιακού... διαμαρτυρία απο την "7"!

"ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ;
Ούτε να στεναχωρηθείς δεν μπορείς πια με αυτή την ομάδα;
Ούτε να νευριάσεις; Ούτε να βρίσεις;
ΟΥΤΕ και να ΕΛΠΙΖΕΙΣ.
Μιζέρια και μόνο μιζέρια.
Κάθε χρόνο στο ίδιο έργο θεατές και τίποτα να μην αλλάζει, ούτε ο σκηνοθέτης, ούτε οι πρωταγωνιστές, ούτε οι κομπάρσοι.
Μόνο… οι καλοπληρωτές θεατές, που βρίσκονται από νωρίς στις θέσεις τους, για να ξαναδούν το ίδιο σενάριο, να ακούσουν τις ίδιες ατάκες και να φύγουν στο τέλος απογοητευμένοι και πιο κουρασμένοι από τον θίασο.

Το χειρότερο από όλα όμως, είναι ότι έχει στερέψει η ελπίδα για να περιμένουμε κάτι καλύτερο. Θέλουμε την Ευρωπαϊκή καταξίωση και δεν βλέπουμε την τύφλα μας, την μιζέρια και την ανικανότητά μας. Είμαστε καλοί μόνο στα λόγια και στις δηλώσεις, μόνο στο να φορτώνουμε φιλοδοξίες τον κόσμο, μόνο στο να του δίνουμε το κίνητρο να έρθει στο γήπεδο και μετά… να τον πουλάμε.

Το απόρθητο κάποτε για άλλες ομάδες Καραϊσκάκη, έχει γίνει απόρθητο πλέον για μας. Μια νίκη σε δύο χρόνια και αυτή σε αδιάφορο παιχνίδι.
Καμιά καλή εμφάνιση, καμιά πρωτοτυπία, κανένας τσαμπουκάς. Αποδοχή της κακομοιριάς μας, με εμφανείς ελλείψεις υποδομής.

Αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να το παραδεχθούμε, αυτή είναι η ομάδα μας, είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτά θα βλέπουμε κάθε χρόνο είτε το θέλουμε, είτε όχι.

Δεν χάθηκε όμως τίποτα… έχουμε άλλους 9 βαθμούς που μπορούμε να παλέψουμε…

Τι έγινε που χάσαμε από Βαλένθια και Ρόμα… ?
Τι έγινε που δεν κερδίσαμε τη Σαχτιόρ… ?
Τι έγινε που δεν παίζει μπάλα η ομάδα…?
Τι έγινε που παίζουμε με 9 ή 8 παίκτες σε κάθε αγώνα…?
Τι έγινε που παραμυθιάσαμε για μια ακόμη φορά τον κόσμο…?

Έλα μωρέ…
το μυαλό μας τώρα πρέπει να είναι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στην απόρθητη έδρα του Περιστερίου, να πάρουμε το ματσάκι, να βγούμε πρωταθλητές από τον Φεβρουάριο, να κατακτήσουμε και το κύπελλο, να κάνουμε την φιέστα μας, να ακούσουμε τους ίδιους γραφικούς δημοσιογράφους να επαινούν τους ίδιους και τους ίδιους και να πούμε για μια ακόμη φορά ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε αντίπαλο και του χρόνου πάμε για καταξίωση. Ποια Ευρώπη τώρα…?
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ".

Βρε .. λες να ξύπνησαν και τα "μέλη" επιτέλους;

Gandalf

STOYBI
19/10/2006, 21:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
παραθέτω απο το site των οπαδών του Ολυμπιακού... διαμαρτυρία απο την "7"!

Βρε .. λες να ξύπνησαν και τα "μέλη" επιτέλους;

Gandalf

Ξερεις ποσα τετοια κειμενα - διαμαρτυριες μπορω να σου βρω απο αεκ-παο ???

Θα κλαις μεχρι δακρυων απο τα γελια και ας εισαι αεκτζης!!!

Τι μενου θελεις ???

Γηπεδα στην φιλαδελφεια ??

τριαρες απο ολυμπιακο ???

προεδρους στον βαζελο ???

Ακομψο απο μερους σου να βγαλεις εσωτερικα απο το σαιτ των φανατικων προς τα εξω ( που στο φιναλε-φιναλε μπορει να το κανει ο καθενας μας) !!!

Αυτα δεν γινονται ουτε σε κατξοχην αθλητικα φορουμ !!

:smokin:

Gandalf dr685sm
19/10/2006, 21:37
φίλε μου...

Είναι ανακοινωμένο στο ...

contra.gr, sportime.gr, sportaction.gr, sport24.gr....

Δεν το έβγαλα εγώ... απλά το μετέδωσα ... Την ανακοίνωση την έβγαλαν δημόσια στο site, για να την διαβάσει το κοινό...

Και αν θες την γνώμη μου... καιρός είναι να ξυπνήσουν και αυτοί... και η original και η Θ13 και όλοι μας, μπας και επιτέλους , καταλάβουν τα "παραγόντια" και οι Α.Ρ.Δ (όπως λέει ο idi) οτι πλέον ή κάνουν κάτι , ή θα παίζουν σε άδειες εξέδρες.

Gandalf

STOYBI
19/10/2006, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
φίλε μου...

Είναι ανακοινωμένο στο ...

contra.gr, sportime.gr, sportaction.gr, sport24.gr....

Δεν το έβγαλα εγώ... απλά το μετέδωσα ... Την ανακοίνωση την έβγαλαν δημόσια στο site, για να την διαβάσει το κοινό...

Και αν θες την γνώμη μου... καιρός είναι να ξυπνήσουν και αυτοί... και η original και η Θ13 και όλοι μας, μπας και επιτέλους , καταλάβουν τα "παραγόντια" και οι Α.Ρ.Δ (όπως λέει ο idi) οτι πλέον ή κάνουν κάτι , ή θα παίζουν σε άδειες εξέδρες.

Gandalf

Exεις δικιο !!! :blush:

Σου ζηταω συγνωμη !!!

:wave2: