Σύνδεση

View Full Version : ΑΡΗΣ-μπαογκ

Σελίδες : 1 [2]

miraze
24/10/2006, 19:41
Σαν Μακεδόνας πρώτα και μετά σαν ΠΑΟΚτσής ένα πράγμα έχω μόνο να πώ:

Μακάρι να δώ ΜΙΑ ομάδα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ να φτιάξει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, όχι για να πάρει το πρωτάθλημα ή για να την πει στην Αθήνα, θέλω να δώ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ. Μακάρι να το έκανε αυτό ο ΠΑΟΚ, αλλά πιστέψτε με, θα χαιρώμουν αν το έκανε είτε ο ΗΡΑΚΛΗΣ είτε και ο ΑΡΗΣ.

Δηλαδή το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΑΡΗΣ και του ΑΡΗ ο ΠΑΟΚ??? Τι λέμε τώρα......

Στην τελική τι έχω να χωρίσω με τον ΑΡΗ και τί αυτός με εμένα, αφού και οι δυό είμαστε κάτω του μετρίου, οπως και ολο το πρωτάθλημα.

Πάντος αυτό που μου έμαθε και ο πατέρας μου είναι οτι η αγάπη για μια ομάδα δεν έρχεται από τους τίτλους ή τα κύπελλα. Με αυτή τη λογική όλοι θα έπρεπε να είμαστε Ολυμπιακοί. Τον ΠΑΟΚ τον γουστάρω σαν ιδέα και χαίρομαι όταν βλέπω και ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ να έχουν την ίδια αγάπη με εμένα για την ομάδα τους.

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Dodok edessa
24/10/2006, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Σαν Μακεδόνας πρώτα και μετά σαν ΠΑΟΚτσής ένα πράγμα έχω μόνο να πώ:

Μακάρι να δώ ΜΙΑ ομάδα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ να φτιάξει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, όχι για να πάρει το πρωτάθλημα ή για να την πει στην Αθήνα, θέλω να δώ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ. Μακάρι να το έκανε αυτό ο ΠΑΟΚ, αλλά πιστέψτε με, θα χαιρώμουν αν το έκανε είτε ο ΗΡΑΚΛΗΣ είτε και ο ΑΡΗΣ.

Δηλαδή το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΑΡΗΣ και του ΑΡΗ ο ΠΑΟΚ??? Τι λέμε τώρα......

Στην τελική τι έχω να χωρίσω με τον ΑΡΗ και τί αυτός με εμένα, αφού και οι δυό είμαστε κάτω του μετρίου, οπως και ολο το πρωτάθλημα.

Πάντος αυτό που μου έμαθε και ο πατέρας μου είναι οτι η αγάπη για μια ομάδα δεν έρχεται από τους τίτλους ή τα κύπελλα. Με αυτή τη λογική όλοι θα έπρεπε να είμαστε Ολυμπιακοί. Τον ΠΑΟΚ τον γουστάρω σαν ιδέα και χαίρομαι όταν βλέπω και ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ να έχουν την ίδια αγάπη με εμένα για την ομάδα τους.

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

ετσι !!
καλα μωρε λιγο χαβαλε κανουμε να περασει η ωρα ετσι και αλλιως δεν [προκειτε ποτε να μπορεσεις να περασεις την αθηνα ...:winka:
οποτε εχουμε ντερμπυ ποιος θα ειναι 4-5-6-7 και ποιος θα πεσει ειτε απο χρεη ειτε απο ανυπαρξια ...:wave2:
απλα ορισμενοι δεν μπορουν να αντεξουν οτι υπαρχουν ανθρωποι που αγαπουν διαφορετικη ομαδα .....εστω και αν αυτη η ομαδα εχει να δωσει χαρα στο κοσμο της 36 χρονια :beer:

miraze
24/10/2006, 19:54
Πάντως απόλαυσα πραγματικά τον αγώνα.

Είχα ανέβει στην πατρίδα την Βέροια και βγήκαμε να τον δούμε έξω όλη η παλιο παρέα, οι μισοί ΠΑΟΚΙΑ και οι μισοί ΑΡΕΙΑΝΑ.

Τελικά όπως πάντα καταλήξαμε να πίνουμε μπύρες μετά τον αγώνα και να μιλάμε για ...............ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!

Τι ωραιότερο άλλωστε!

Dodok edessa
24/10/2006, 19:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Πάντως απόλαυσα πραγματικά τον αγώνα.

Είχα ανέβει στην πατρίδα την Βέροια και βγήκαμε να τον δούμε έξω όλη η παλιο παρέα, οι μισοί ΠΑΟΚΙΑ και οι μισοί ΑΡΕΙΑΝΑ.

Τελικά όπως πάντα καταλήξαμε να πίνουμε μπύρες μετά τον αγώνα και να μιλάμε για ...............ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!

Τι ωραιότερο άλλωστε!

μα το θεαμα απο μονο σε στελνει σε αλλες καταστασεις ...:p
ισως επαιξε ρολο και η βροχη αλλα το κυριοτερο ηταν οτι και οι δυο κατεβηκαν χεσμενοι να μη χασουν..εγω μεσα μουλιασα απο την βροχη....και να σου πω και το αλλο ... ο ενας απο την παρεα ηταν παοκτσης :yuck: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :wave2:

zolotas
24/10/2006, 20:23
1 2 3 4 5