PDA

View Full Version : Z750s

Ever
20/10/2006, 16:27
Paidia...Eimai olokainourgios sto site...Endiaferomai na parw Z750 S pou vriskw apithano apo epidoseis (kati perisotero tha htan upervolh) , emfanish kai xristikothta. Oi erwthseis mou aforoun kuriws to oikonomiko kommati afou den eimai kai kanas plousios....

1.TIMH :Ok oso einai , ayto den allazei (8100 arxikh)
2.SERVICE : Poso kostizei to service? as poume to prwto mikro (oxi ayto sta 1000km, to epomeno) kai to prwto sovaro.
3. Exei parousiasei provlhmata san modelo genika? Einai axiopisto?(oso sxetiko kai an einai ayto....)
4. Ta antalaktika tou?

5. Oxi oikonomiko : Thesh odhghshs kai sela. Einai aneto? To 2o atomo antexei taxidi?
6. Oxi oikonomiko : ELLADA = LAKOUVEEEEEESSSSS...POLLESS LAKOUUUVEEES . Ekei pws pame? (Den perimenw apanthsh Super einai translap alla apo thn epeireia sas...antexetai?).
7. Varos nomizw peripou 200 kila? Gia thn polh einai provlhma?

Zhtw sygnwmh gia ton kataigismo erwthsewn alla akouw olo xaza apo diaforous..

stavrogin
20/10/2006, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ever
Paidia...Eimai olokainourgios sto site...Endiaferomai na parw Z750 S pou vriskw apithano apo epidoseis (kati perisotero tha htan upervolh) , emfanish kai xristikothta. Oi erwthseis mou aforoun kuriws to oikonomiko kommati afou den eimai kai kanas plousios....

1.TIMH :Ok oso einai , ayto den allazei (8100 arxikh)
2.SERVICE : Poso kostizei to service? as poume to prwto mikro (oxi ayto sta 1000km, to epomeno) kai to prwto sovaro.
3. Exei parousiasei provlhmata san modelo genika? Einai axiopisto?(oso sxetiko kai an einai ayto....)
4. Ta antalaktika tou?

5. Oxi oikonomiko : Thesh odhghshs kai sela. Einai aneto? To 2o atomo antexei taxidi?
6. Oxi oikonomiko : ELLADA = LAKOUVEEEEEESSSSS...POLLESS LAKOUUUVEEES . Ekei pws pame? (Den perimenw apanthsh Super einai translap alla apo thn epeireia sas...antexetai?).
7. Varos nomizw peripou 200 kila? Gia thn polh einai provlhma?

Zhtw sygnwmh gia ton kataigismo erwthsewn alla akouw olo xaza apo diaforous..

1.μετρητα το κατεβαζεις κανα 600αρι.Γενικα νομιζω οτι σηκωνει παζαρι
2.Το 1 πληρωσα μονο τα λαδια.Το 2ο κανας αλλος να πει
3.Προβληματα μοναχα μια παιδικη ασθενεια ενα καλωδιακι που περασε απο λαθος σημειο.Μεσα στην εγγυηση φτιαχτηκε σε δυο ωρες απο τοτε τιποτα.Δεν εχω ακουσει τιποτε αλλο γενικα.
4.Δεν εχω ακουσει οτι ειναι ακριβα .Δεν εχω χρειαστει
5.Η σταση οδηγησης ειναι πολη ανετη δεν θελει συνηθεια.Η Σελα ωστοσο στην αρχη θελει συνηθεια.Σε ταξιδι μετα τα 150χλμ χρειαζομουν σταση επιγοντως.Μετα απο 1 χρονο αντεχω και 400αρα χωρις σταση.Το ιδιο ισχυει για τον συνεπηβατη.Ο ασυνηθιστος θα πονεσει.
6.Ανετα.Ειναι μαλακο και πολιτισμενο μηχανακι.Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να πεφτεις μεσα βεβαια
7.Δεν ειναι προβλημα το βαρος.
8.Λιγο αδυναμα φρενα για μεσα στην πολη που το θες το φρενο ατακα κι επιτοπου.Επιδεχονται βελτιωση με σωληνακια και τακακια.
9.Στριβει αψογα.

nasos75
20/10/2006, 18:39
Εγω το εχω απο τον 4/06 και εχω κανει γυρω στα 8500χλμ τα ποιο πολλα σε ταξιδια αλλα το βαζω και μεσα στην πολη, δεν λεει οχι, τα παει αρκετα καλα.

Εχω κανει το 2ο σερβις, το οποιο ουσιαστικα ειναι καθαρισμος φιλτρου αερα, λαδακια+φιλτρο και τσεκαρισματα γενικα, οπως και στον εγκεφαλο.

Προβληματα δεν εχω μεχρι στιγμης και ειμαι καταευχαριστημενος!

Μικροβελτιωσεις μπορει ανετα να γινουν στα φρενα, οχι ,ομως να νομιζεις οτι η μηχανη δεν εχει και φρενα και ειναι απαραιτητες.

Οσο για θεση οδηγησης κτλ, ειναι αρκετα καλη ,χωρις ιδαιτερη κλιση, τα μαλακα σου μορια θελουν λιγη εκπαιδευση μονο...αν προερχεσαι απο παχουλες σελες...

Πιστευω οτι, οχι επειδη το πηρα ,αλλα συνολικα,ειναι μια απο τις καλυτερες μηχανες που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη, τοσο σε εμφανιση σε ιποδυναμη αλλα και σε τιμη.

Ειδικα η εκδοση 's' ειναι αρκετα ποιο ταξιδιαρα απο το γυμνο, εχει χειρολαβες και μισο φερινγκ,κατι που θα το εκτιμησεις αν ταξιδευεις πανω απο 150 χλμ,χωρις να δαγκωνεις την τιμονοπλακα.

περνα και μια βολτα απο εκει, θα βρεις ολους τους τρελους... http://kawasaki-bikers.gr
Welcome

:beer: :beer:

zoropatra
20/10/2006, 19:15
καλως ηρθες!:beer:

το εχω 3 χρονια (Ζ750)

προβληματα κανενα

γρηγορο-ευκολο στην οδηγηση

φτηνα ανταλακτικα-σερβις

οχι και τοσο ανετη οδηγηση για μακρινες αποστασεις (π.χ πατρα-σαλονικα:lol: !!!)

αυτα τα ολιγα απο εμενα........:beer: :beer: :beer: :beer:

adam_tsouk
20/10/2006, 22:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
καλως ηρθες!:beer:

το εχω 3 χρονια (Ζ750)

προβληματα κανενα

γρηγορο-ευκολο στην οδηγηση

φτηνα ανταλακτικα-σερβις

οχι και τοσο ανετη οδηγηση για μακρινες αποστασεις (π.χ πατρα-σαλονικα:lol: !!!)

αυτα τα ολιγα απο εμενα........:beer: :beer: :beer: :beer:

το S ειναι πιο ανετο.

zilmer
20/10/2006, 23:37
kawa και προβλημα ξεχνα το.Πας ταπα οπου θες και με προστασια.Φρενα ανρτησεις αναλογα τι οδηγος εισαι,κατα την γνωμη μου καλαΣελα οντως σκληρη,πιο σκληρη και απο το er n που ειχα,συνηθιζεται ομως.Οικονομικο αν το σεβεσαι,αλυπητο αν το σχιζεις-χωρας παντου αν το μαθεις πιστεψε με....γενικως παρτο και ελα στην πρασινη αρρωστη φυλη

kalant
20/10/2006, 23:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από zilmer
kawa και προβλημα ξεχνα το.Πας ταπα οπου θες και με προστασια.Φρενα ανρτησεις αναλογα τι οδηγος εισαι,κατα την γνωμη μου καλαΣελα οντως σκληρη,πιο σκληρη και απο το er n που ειχα,συνηθιζεται ομως.Οικονομικο αν το σεβεσαι,αλυπητο αν το σχιζεις-χωρας παντου αν το μαθεις πιστεψε με....γενικως παρτο και ελα στην πρασινη αρρωστη φυλη

συμφωνω σε ολα αλλα για τις αναρτησεις...:(

και λιγο ενισχυση στα φρενα του θα ηθελα, κατα τα αλλα σουπερ...

μην το σκεφτεσαι, χτυπα το, εχει και φοβερη τιμη...

:beer:

AFTER
20/10/2006, 23:59
Με καλυψαν οι απο πανω!
Αν θες συνεπιβατη,το S ειναι μονοδρομος!
Βαζει ετσι το σωμα ωστε να στηριζεται καλυτερα, και οι χειρολαβες ειναι σωτηριες.

Μεσα στην πολη ειναι πραγματικα παπι, και αν δεν το λυπασαι μπορεις να το χρησιμοποιεις καθημερινα για τα παντα.

Τα service κοστιζουν κανα 200αρι(οτι ισχυει και για τα υπολοιπα τετρακυλινδρα)

Καταναλωση, με ενα ρεζερβουαρ(18 λιτρα) κανεις 200 χιλιομετρα μεχρι να αναψει η λυχνια που λεει οτι απομενουν 4 λιτρα μεσα(δηλαδη 7 λιτρα/100χλμ, καταναλωση ομως που πεφτει στο ταξιδι)

Γενικα ειναι μια μηχανη που μεταμορφωνεται απο μεγαλο παπι, σε ενα γρηγορο σπορ οχημα, οποτε το θελησεις εσυ!Για αυτο εχουν πουλησει τρελά τα Ζ :beer:

dbandit
21/10/2006, 10:42
Φιλε μου σε οσα ειπαν οι ανω συμφωνω με 1000.
Εχω κανει 25000χλμ. το μηχανακι το εχω κ για ταξιδια αλλα κ για μεσα στην πολη.
Οσον αφορα το ταξιδι. Θα εβαζα μια ψηλοτερη ζελατινα κ ειμαι οκ. μετα τα 170 με ενοχλει ο αερας
νταξ εχουμε κ ενα υψος (1.85) .αλλα με ελαφρυ σκιψιμο πας και 220 κανονικα. Η σελα του θελει συνηθεια. Οκ δεν ειναι FJR αλλα πας καλα, ολα μεσα σε αυτο το πακετο ειναι. Στην πολη.
Δεν εχω κανενα προβλημα , ολα καλα με την ροπη του που τραβα απο παντου και γενικα αυτο που
θα καταλαβεις οταν το πρωτοπας βολτα, το ποσο καλοζιγισμενο ειναι και ποσο φιλικο. Εγω αμεσως ειχα σκευτει ''οκ λες κ τοχω ενα 6μηνο ενα πραμα'' απιστευτο. Στην κινηση χωρα σχεδον παντου, νταξ 4κυλινδρο 750 οκ? μμ τι αλλο ? Οτι θες ρωτα. Καλα ετσι κ για να κλεισω, ακομα καθομαι και το
χαζευω , αυτο το απιστευτο κοκκινο χρωμα, αλλες αντανακλασεις κανει οταν εχει ηλιο και αλλες βραδυ σε συνδιασμο με το σχεδιο.....μμμμμ (Καλα αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας ε?):rotflmao:

:wave2:

AFTER
21/10/2006, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από dbandit
αυτο το απιστευτο κοκκινο χρωμα, αλλες αντανακλασεις κανει οταν εχει ηλιο και αλλες βραδυ σε συνδιασμο με το σχεδιο.....μμμμμ (Καλα αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας ε?):rotflmao:

+34587435849858924593217895275987349867598354769845769837968739568734

Magma red rulez
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

66208

Ever
21/10/2006, 17:51
Paidia eyxaristw poly gia th grigori bohtheia sas. Thelw na symplirosw oti prokeitai gia prwth mhxanh, mexri shmera (7xronia) odhgw scooter 150cc. Pisteyete oti einai kalh epilogh? Skeftomai epishs entona to er 6f apla den xerw tipota gia thn axiopistia tou (enw to z750 einai poly dokimasmeno)

idi
21/10/2006, 17:57
το er6f ειναι πιο ελαφρυ κια εχει πιο χαμηλη σελα απο το Ζ
το Ζ εχει μεγαλυτερες διαστασεις και μεγαλυτερες τελικες

απο "τραβηγμα" ειναι περιπου ιδια! μη σε ξεγελουν τα 72 αλογα που ανακοινωνει η kawa για το er ειναι πολυ ροπατο το μηχανακι και τραβαει πολυ καλα

adam_tsouk
21/10/2006, 17:58
Paidia eyxaristw poly gia th grigori bohtheia sas. Thelw na symplirosw oti prokeitai gia prwth mhxanh, mexri shmera (7xronia) odhgw scooter 150cc. Pisteyete oti einai kalh epilogh? Skeftomai epishs entona to er 6f apla den xerw tipota gia thn axiopistia tou (enw to z750 einai poly dokimasmeno)

δε παιρνεις το δικο μου που ειναι σιγουρα δοκιμασμενο κ αξιοπιστο;

:rolleyes:

AFTER
21/10/2006, 18:07

Kαι τα δυο ειναι πολυ καλα, και για πρωτη μηχανη(αρκει να μην παρασυρθεις απο το γκαζι), και για μετεπειτα χρηση σαν πιο εμπειρος(στα χερια ικανου, ντροπιαζουν πολυ μεγαλυτερες μηχανες)

Το er6 ειναι 70 ιππους, το Ζ ειναι 110
Στο er6 θα νιωσεις πιο πολυ ροπη, θα τραβαει και με λιγες στροφες!
Το Ζ φυσικα στις υψηλες στροφες τρελενεται, και εχει πολυ ροπη για 4κυλινδρο, το 2κυλινδρο ομως δινει αλλη αισθηση.
Παρα πολλοι εχουν παρει και τα 2 για πρωτη μηχανη και δεν ειχαν κανενα προβλημα!
Εμενα να φανταστεις μου φανηκε πιο ευκολο απο το bandit400 που ειχα πρωτα

Σημερα ειδα στον δρομο ενα z750s ματ μπλε(βγαινει και το er-6f σε αυτο το χρωμα), ηταν πραγματικα πανεμορφο και ξεχωριστο

66210

AFTER
21/10/2006, 18:07
:beer:

66211

AFTER
21/10/2006, 18:08

66212

Ever
21/10/2006, 18:16
Symfwneite oloi oti to z750s den einai upervolh gia prwth mhxanh...??.Eimai edw me ena kollhto kai me exei prixeiiiiii. Pare leei cb500 gia prwth mhxanh,ta alla einia upervolh kai tetoia...Emena omws den maresei to cb re gmt....To z750 kai to er6 einai k...la....Na rwthsw....Sthn synthrhsh ena 4kulindro kai ena 2kulindro ti diafores exoun se lefta.?...Den eimaste kai plousioi....Re seis....Apantate ypervolika grhgora...de prolavainw....plaka kanw...thanks..eiste apithanoi!!!

dbandit
21/10/2006, 18:30
Παρε αλλη μια, το μωρακι μου...:smokin:

66213

AFTER
21/10/2006, 18:33
Symfwneite oloi oti to z750s den einai upervolh gia prwth mhxanh...??.Eimai edw me ena kollhto kai me exei prixeiiiiii. Pare leei cb500 gia prwth mhxanh,ta alla einia upervolh kai tetoia...Emena omws den maresei to cb re gmt....To z750 kai to er6 einai k...la....Na rwthsw....Sthn synthrhsh ena 4kulindro kai ena 2kulindro ti diafores exoun se lefta.?...Den eimaste kai plousioi....Re seis....Apantate ypervolika grhgora...de prolavainw....plaka kanw...thanks..eiste apithanoi!!!

Τα τετρακυλινδρα γενικα ειναι πιο ακριβα στην συντηρηση, και οχι μονο επειδη εχουν 2 μπουζι παραπανω!
Για το Ζ θελεις καθε 6000χλμ, γυρω στα 200?, εκτος κι αν θελει τιποτα παραπανω αλλαγη απο αυτα που προβλεπονται.Να θελει δηλαδη γραναζια/αλυδιδα ή τιποτα αλλο!
Τα τακακια/μπουζι/φιλτρα/λαδια κτλ, στα εχω βαλει μεσα στα 200?(με την εργασια, οποτε χρειαζεται αλλαγη ενα ή μερικα απο αυτα)

Το er6 δεν ξερω τι θελει, αλλα σιγουρα λιγοτερα

Πριν 15 χρονια ολες οι μηχανες πανω απο 400cc ηταν ΔΥΣΚΟΛΕΣ και βαριες!

Πλεον ολες ειναι παναλαφρες, και οσες δεν ειναι, κρυβουν καλα τα κιλα τους.

Εδω βλεπεις ασχετους πανω σε varadero που ειναι πιο βαριες και πιο ψηλες(+ δυσκολια αυτο), να τις κουμανταρουν μεσα στην πολη, οποτε μην κολλας σε αυτο.
Καλη αγορα :wave2:

AFTER
21/10/2006, 18:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από dbandit
Παρε αλλη μια, το μωρακι μου...:smokin:

E παρε και εσυ μια :lol:
Mην με πειτε ψωνιο, αλλος την εφτιαξε(made by Gojakla)

66214

dbandit
21/10/2006, 18:34
Μια χαρα θα σου ειναι, να παρεις αυτην που λεει η καρδια σου...
Αν ολοι εδω μεσα ακουγαμε την λογικη...αστα μεγαλε, θα καταλιγαμε σε τπτ
τελειομενα μηχανακια να μην προχωρησω παρακατω...θα παει διαμαχες μετα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν μπορεις να βρεις απο φιλο για τεστ θα ταν καλο. Αλλα και παλι ....να την παρεις με κλειστα
ματια. Δεν θα το μετανιωσεις καθολου. Αλλα παντα μα παντα σεβασμο στο γκαζι, οκ?

Ever
22/10/2006, 02:22
ok...ayta hthela na akousw....Me kalupsate....Na sas pw....An kai me trwei o k.. mou gia to Z750s , lew na paw gia to er6f afou to 80% tou xronou mou eimai sthn polh... (xerw xerw oi alloi tha peite....na alla gia mia stigmh zoume...kai den exet adiko)..E einai kai pio fthinh h synthrhsh...kai opws eipa...den eimai onashs(...oute kan o mpatler tou vasika)...opote...as krathsoume ta upoloipa exoda pio xamhla...
Ena teleutaio pou me anhsyxei einai oti den exw akousei polla gia to er....An xerete kati se oti afora axiopistia peste mou please (gia to z xerw oti einai skuli...)...Kai pali eyxaristw olous..

idi
22/10/2006, 07:54
α και το er ΔΕ καιει βενζινη.... ειναι παρα πολυ οικονομικο ! καλοριζικο το er6 σου :D

adam_tsouk
22/10/2006, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
E παρε και εσυ μια :lol:
Mην με πειτε ψωνιο, αλλος την εφτιαξε(made by Gojakla)

ρε χαλια, ορθιος στριβεις;

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

AFTER
22/10/2006, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ρε χαλια, ορθιος στριβεις;

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Eσυ πολυ βγαζεις γλωσσα τελευταια σε διαφορα ΦΟΡΟΥΜΣ!!!!!

Δεν θα σε πετυχω στα Μεγαρα? :a37:

adam_tsouk
22/10/2006, 20:01
Eσυ πολυ βγαζεις γλωσσα τελευταια σε διαφορα ΦΟΡΟΥΜΣ!!!!!

Δεν θα σε πετυχω στα Μεγαρα? :a37:

σε ενα φιλε μου.. σε ενα....

:lol: :lol: :lol: :lol:

(δε θα σε πετυχω.,...... στο μαγαζι σου; θα δεις!) :rotflmao:

AFTER
22/10/2006, 23:23
σε ενα φιλε μου.. σε ενα....

:lol: :lol: :lol: :lol:

(δε θα σε πετυχω.,...... στο μαγαζι σου; θα δεις!) :rotflmao:

Εχω αλλοθι, θα ειμαι με το κωλονακιοπαπι*(καμια σχεση με την συνοικια) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

*Εξηγηση απο κοντα

adam_tsouk
23/10/2006, 09:35
Εχω αλλοθι, θα ειμαι με το κωλονακιοπαπι*(καμια σχεση με την συνοικια) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

*Εξηγηση απο κοντα
εχεις παρει σβαρνα ολα τα κολωνακια του δημου;

AFTER
23/10/2006, 23:29
εχεις παρει σβαρνα ολα τα κολωνακια του δημου;

Aκριβως το αντιθετο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχω προσθεσει!!!!

adam_tsouk
24/10/2006, 13:16
Aκριβως το αντιθετο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχω προσθεσει!!!!

:lol: :lol: :lol:

johngalliakis
27/11/2006, 18:54
απο βελτιωσεις τι γινεται:Σε θεμα εξατμησης φιλτρων και power commander;

johngalliakis
27/11/2006, 18:59
απο βελτιωσεις τι γινεται:Σε θεμα εξατμησης φιλτρων και power commander;

AFTER
27/11/2006, 22:33
Εχω ακουσει απο 115 μεχρι και 130 αλογα σε φτιαγμενα Ζ750
Κανε την γυρα σου σε διαφορα ξενα φορουμ να μαζεψεις πληροφοριες
http://www.riderforums.com/

zilmer
29/11/2006, 00:36
130 αλογα που ρε Γιωργο?τροχο??:eyepop: πολλα νομιζω λες

AFTER
29/11/2006, 06:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από zilmer
130 αλογα που ρε Γιωργο?τροχο??:eyepop: πολλα νομιζω λες

Αν πεσει τρελο φτιαξιμο, δεν ειναι τιποτα να ανεβει 30% ενας κινητηρας ατμοσφαιρικος
Αλλα μιλαμε για τρελο φτιαξιμο, να εχεις σκασει πανω απο 3000-4000? για παραδειγμα

zilmer
29/11/2006, 23:17
ααααα για τοσα μιλας..δεν θα παρω thanks-πιο οικονομικα θα μου ερθει να παρω κατι αλλο :wave2:

vassilis88
29/11/2006, 23:20
με τοσα παραπανω παιρνεις το 1000!:p

AFTER
30/11/2006, 00:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
με τοσα παραπανω παιρνεις το 1000!:p

Σιγουρα, μερικοι το εχουν κανει ομως
Οπως και πολλοι που δεν περνουν ενα μοτοσυκλετακι, αλλα κωλοφτιαχνουν το παπι(αν και ειμαι κατα)