PDA

View Full Version : Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supermoto 4-5/11/2006

Electra
20/10/2006, 21:54
Η Pro Action, διοργανώτρια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος SM στη χώρα μας, με δελτίο τύπου ανακοίνωσε επίσημα την τοποθεσία που θα διεξαχθεί ο αγώνας, όπως επίσης και τα σημεία πώλησης εισιτηρίων για το event που θα διεξαχθεί στις 4-5 Νοεμβρίου στη χώρα μας.

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από τα εξής καταστήματα:

1) On-off Κατσάφαρος Καποδιστρίου 9, Νέα Ερυθραία.
2) Hell in Store 007 Μιχαλακοπούλου 193, Αθήνα.
3) KRD Καλλιρρόης 20, Αθήνα.
4) Hell in Store 018 34oυ Συντάγματος Πεζικού 16, Πειραιάς.

· Οι τιμή προπώλησης του εισιτηρίου είναι 25 ευρώ και ισχύει για Σάββατο και Κυριακή.
· Η αγορά εισιτηρίου από την είσοδο, για Σάββατο είναι 10 ευρώ και για Κυριακή 25 ευρώ.
· ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο αριθμός προπώλησης εισιτηρίων είναι περιορισμένος.

Η προσέλευση των θεατών, με μοτοσικλέτες, θα επιτρέπεται και θα μπορούν να τις παρκάρουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο πίσω από τις κερκίδες. Όσοι προσέλθουν με αυτοκίνητο, θα χρειαστεί να βρουν parking μόνο έξω από τον αγωνιστικό χώρο στον παραλιακό δρόμο ή στα γύρω στενά λόγω του ότι ο αγώνας θα γίνει, κυριολεκτικά, μέσα στον Πειραιά. Για λιγότερη ταλαιπωρία συνίσταται η χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Πως μπορεί κάποιος να βρει τον χώρο;

Βρισκόμενοι στην παραλιακή οδό ακτή Μιαούλη στον Πειραιά, μετά τον ΟΛΠ στο τέρμα των λεωφορείων, στο λιοντάρι του Πειραιά ακριβώς δίπλα. Μέσα στον χώρο του αγώνα θα υπάρχουν κερκίδες, καντίνες και χημικές τουαλέτες ενώ ο κόσμος θα έχει την δυνατότητα να δει τα paddocks όλων τον αναβατών του παγκοσμίου πρωταθλήματος από κοντά. Στα κενά των αγώνων θα γίνουν επιδείξεις από αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες dragster, drift show με πολύ δυνατά αυτοκίνητα, καθώς και φοβερά κόλπα από τον κορυφαίο stuntman Oliver Ronzheimer πάνω σε ένα KTM Super Duke 990.

66133

ASTRAKITCAR
23/10/2006, 07:38
To Σαββατο θα ειμαι εκει.καλη ευκαιρεια να γνωρισω καποιους απο εσας

916
29/10/2006, 11:28
Τα εισιτήρια είναι ιδιαίτερα ακριβά,για αγώνα σε τέτοιο χώρο.Είπαμε,μας αρέσουν οι αγώνες,αλλά δε θα ξεπουληθούμε κιόλας...

road spirit
03/11/2006, 09:49
θα πάει κανείς? μόνο εγώ το σκέφτομαι ?

Electra
03/11/2006, 13:23
Εγώ θα πάω τη Κυριακή!

Ντυθείτε καλά όμως γιατί ξεκινάει πρωί η όλη διαδικασία της super pole και γενικώς των αγώνων. Έχω την εντύπωση ότι θα δούμε θερμόμετρα με μείον κάτι βαθμούς...

:eek:
:beer:

Σημείωση: Τρέχουν και Έλληνες αναβάτες! :D

road spirit
03/11/2006, 14:23
τι ώρα αρχίζει?

Electra
03/11/2006, 15:12
SS2:
Warm Up & Super Pole στις 08:30

SS1:
Warm Up & Super Pole στις 09:00

....και επειδή δε νομίζω κανείς να ξυπνήσει τόσο νωρίς για να δει super pole...

...το 1ο Σκέλος των αγώνων ξεκινάει στις 10:40 με την SS2 (και στη συνέχεια εννοείται η SS1) και το 2ο σκέλος στις 12:50.

Πριν από τα δύο σκέλη των μεγάλω κατηγοριών, τρέχει και η κατηγορία για το κύπελλο KTM Red Bull Junior.

mtsop
03/11/2006, 16:45
Schedule - S1

Saturday, 04 November 2006
Free Practice 1 12:45 - 13:15
Free Practice 2 14:45 - 15:15
Time Practice 17:00 - 17:40

Sunday, 05 November 2006
Warm-up 10:30 - 10:50
Superpole 10:55 -
Grand Prix Race 1 13:25
Grand Prix Race 2 16:25

Schedule - S2

Saturday, 04 November 2006
Free Practice 1 12:00 - 12:30
Free Practice 2 14:00 - 14:30
Time Practice 16:00 - 16:40

Sunday, 05 November 2006
Warm-up 09:30 - 09:50
Superpole 09:55 -
Grand Prix Race 1 12:25
Grand Prix Race 2 15:25

STOYBI
03/11/2006, 21:35
ΦΩΤΟ 1.. :D

68019

STOYBI
03/11/2006, 21:36
Η Πιστα !!! :rolleyes:

68020

GIXXERAKIAS
04/11/2006, 00:27
Σαν πολυ κοντα στην ακρη του λιμανιου δεν ειναι η πιστα ρε παιδια:confused: Λετε να εχουμε scooba racing με ειδικα διαμορφωμενη πιστα στον πατο του λιμανιου?τετοιες πιστες μονο ασφαλεις δεν μπορουνα να χαρακτιριστουν!!εγω παντως με την καμμια δεν θα ετρεχα εκει:sad: :sad: :nono: :nono:

marmel.gr
04/11/2006, 19:09
ο πρωην μηχανικος μου ειναι τωρα μηχανικος επισημος στα husaberg.με παρακαλουσε να ειμαι εκει την κυριακη αλλα με τετοιο κρυο............

παντως απεναντι διακρινοντε τα καραβια αιολος2 και αιολος κεντερης στα οποια αυτη τη στιγμη δουλευω:wave2:

GIXXERAKIAS
04/11/2006, 19:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
ο πρωην μηχανικος μου ειναι τωρα μηχανικος επισημος στα husaberg.με παρακαλουσε να ειμαι εκει την κυριακη αλλα με τετοιο κρυο............

παντως απεναντι διακρινοντε τα καραβια αιολος2 και αιολος κεντερης στα οποια αυτη τη στιγμη δουλευω:wave2: Ρε πανο θα ετρεχες εσυ σε τετοια πιστα?εγω φοβαμαι μονο που την βλεπω ρε συ?

kostisthegreek
04/11/2006, 20:25
Εγώ πήγα σήμερα το μεσημέρι και η μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το κρύο.

Είχε καλά στροφιλίκια...κάτι aprilia που ξεχωρίζαν θεαματικά με πολύ καλούς οδηγούς κλπ.

Πρόσεξα και δυο αναβάτες που οδηγούσαν στρητάδικα και πηγαίναν πολύ καλά.

Αν μπορέσω θα πάω κι αύριο.

GIXXERAKIAS
04/11/2006, 20:35
Πολλα τα 25 ε για αυτο το "event"περρισοτερο παρα αγωνας:wave2:

EVI
05/11/2006, 19:47
τι πιστα ρε παιδια το παρκινγκ του λιμανιου στο χατζη/κειο (ακτη ξαβεριου) ειναι που φτιαχτηκε για τους ολυμπιακους αγωνες

το καναν πιστα

ποιανου ιδεα ηταν εν ξερω αλλα ξερω οτι χορηγος ηταν ο Δημος του Πειραια

δεν πηγα δεν εχω 25 ευρω να δώσω για κατι τετοιο
πηγα μεγαρα τσαμπα και ειδα τους φιλους μου να παλευουν με τα μηχανατσια τους και ηπια καφε

ΤΣΑΜΠΑ

:rotflmao: :wave2: :beer:

μου αρεσουν τετοιες προτοβουλιες αλλα οχι και 25 ευρω ελεος

Fratzeskos
05/11/2006, 22:17
Είμουν και εγώ εκεί... και τις 2 ημέρες !!!
photos edw: http://pics-by-fratzeskos.fotopic.net/

Electra
05/11/2006, 22:28
*Διοργανωτής ήταν η Pro-Action Racing του Νίκου Διακάκη.

*Κόσμος... λίγος. (Λάθος ημέρα κατά την άποψή μου αφού είχε και τα track dayz)

*Δυστυχώς οι ράμπες αποκλείστηκαν από τον αγώνα γιατί παρατήρησαν οι κριτές ότι κάπου είχαν αρχίσει να σπάνε. Ένας ασφάλτινος, μόνο, αγώνας...:sad:

*Η "πίστα" δε μου άρεσε. Πολλές διαγραμμίσεις, πολλές κορίνες, κερμπ από δοκάρια, αρκετά S-άκια.

*Νικητής στην SS2 ο Van De Bosch (Aprilia), στην SS1 ο Heimer (KTM).

*Οι Έλληνες δε τα πήγαν και πολύ καλά (πάλι). Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για το επίπεδό του παγκοσμίου αλλά και για το επίπεδο των μοτοσικλετών. Ειδικά το Aprilia του VDB πήγαινε αέρα!

*Η πιο εντυπωσιακή κατηγοριά, κατ' εμέ, ήταν η "έκτακτη" ευρωπαϊκή! 9 συμμετοχές, αλλά είχε θέαμα :D

*Πολλά σκέλη, πολλά κενά ανάμεσα στα σκέλη, βαρέθηκε ο κόσμος κλπ κλπ....

Τέεεσπα, το περσινό στα Μέγαρα ήταν πιο ωραίο (είχε και χώμα)

Άντε και του χρόνου καλύτερα(?)...:wave2:

H.A.Balafoutre
05/11/2006, 23:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fratzeskos
Είμουν και εγώ εκεί... και τις 2 ημέρες !!!
photos edw: http://pics-by-fratzeskos.fotopic.net/

ΆΨΟΓΟΣ. :eyepop:

sonic22
06/11/2006, 01:01
25 E gia agona pagosmiou den einai polla (eixame kai free isodo sta padocks :D :D )
500-600 atoma (max) se agwna pagosmiou, mesa se megaloupoli einai to elaxisto apogoiteutiko!!
osoi to emathan to emathan tixea kai tin teleutaia stigmi!! KAI GINOTAN DIPLA TOUS!!!!

(idika sto 2o skelos twn 250cc mexri kai oi diorganotes eixan figei!!! i aponomi egine opws na einai!
kala pigane na prolavoun to derby???)

25E gia toso xali organwsi einai poli!!
(kerkides pou den vlepeis, xima korines, cerb, megaaala kena anamesa sta skeli ktlp)

elpizoume gia poli kaliteri organwsi tou xronou...
pados o xwros ekei exei polles prooptikes, an ginete kathe xrono!

kala perasame... :beer: :beer:

an vgoun kai kala ta video :uplate:

p.s. o "tromeros stuntman" itan gia ta baza
to dragster ekapse elatiria!! :uplate: :lol: :blush: (kali fasi pados... :beer: )
to moto edine doro dvd pou eixe dwsei prin apo 6 mines mazi me to periodiko... :hypnotize :look:
auto to :alien: pou pire ton titlo stin SS1 se sakoula me tirogaridakia to vrikane?? evgaze kai fwto me ton VDB (oi 2 prwtathlites!!) to gremlin!! :bigcry:

lampros_fazer
06/11/2006, 01:27
Έλληνες αναβάτες ποιοί συμμετείχαν..;;

Electra
06/11/2006, 08:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Έλληνες αναβάτες ποιοί συμμετείχαν..;;

SS1: Μπούστας, Μικές, Νάκης, Κουτσουμπός, Κεφαλλωνίτης

SS2: Κάκος, Παπαγεωργίου Μ., Χατζηγεωργίου, Τσαλίκης, Παπακωνσταντίνου Α.

(αν θυμάμαι καλά)

Δυστυχώς δεν τα πάμε και πολύ καλά διεθνώς στο supermoto. Ο Μπούστας, στην SS1, πάντως ήταν πολύ καλός στο πρώτο σκέλος (στο δεύτερο την έκανε για τα paddock), ενώ ο Κάκος ήταν o καλύτερος Έλληνας στην SS2.

Μπράβο πάντως στα παιδιά!
:beer: :beer:

mtsop
06/11/2006, 09:25
Η οργάνωση ήταν για τα κλάματα, οι κριτές δεν είχαν καν όλες τις σημαίες. Στα ντουμπλαρίσματα έγινε μεγάλο μπέρδεμα, τις μπλε σημαίες πρέπει να τις είχαν ξεχάσει στο σπίτι τους!!.
Το πρόγραμμα που μας έδωσαν ήταν ελλειπέστατο, ούτε τους μισούς αναβάτες δεν είχε.
Η μικροφωνική εγκατάσταση ήταν για τον...., δεν ακουγόταν παντού.
Το βάθρο ήταν σε σημείο μακρινό και έπρεπε να είχες κιάλια για να το δεις.

Ντροπή, με τέτοιες οργανώσεις θα το χάσουμε και το πρωτάθλημα αυτό από την πατρίδα μας.

Ένα μεγάλο μπράβο στην προσπάθεια των Ελλήνων αναβατών αλλά ένα ακόμα μεγαλύτερο στο παλικάρι με το Νο 12 που έτρεξε στην "έκτατη ευρωπαϊκή" και πήγαινε αέρα πατέρα :beer:

Innersense
06/11/2006, 09:55
για όσους δεν χορταίνουν φώτο...

θα συμφωνήσω απόλυτα στα περι οργάνωσης.

δεν υπήρχε καν ένα σημείο να βλέπεις καλά την πίστα και πήγαινα συνέχεια γύρω γύρω...

68306

Innersense
06/11/2006, 09:57
2

68307

Innersense
06/11/2006, 09:59
3

68308

ktm640lc4
06/11/2006, 13:33
Σαν θεαμα καλο ηταν. Και συναγωνισμο ειχε και απο ολα. Ειδικα στον ευρωπαικο αγωνα με 9 συμμετοχες που γινοταν χαμος.
Ειδικα ενας που πηγαινε αεροπορια και αν ειχε αλλους 2-3 γυρους θα τους ειχε περασει ολους σαν σταματημενους.

Σαν διοργανωση μαπα. Ελληνικα πραγματα=μουφα. Δεν βαριεσαι, συνηθισμενα τα βουνα.......

Ξεχασα να γραψω και ενα πολυ μεγαλος λαθος κριτη που ενω ειδε οτι μια κορινα χτυπηθηκε και ειχε μπει μεσα στην πιστα πανω στις γραμμες αντι να την μαζεψει την κοιταγε. Μεχρι που ηρθε το ''τραινακι'' την πατησε ενας και εφυγε περνοντας μαζι του αλλον εναν. Να με συμπαθανε οι κριτες αλλα..........

68367

vassilis88
06/11/2006, 13:34
εγινε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ εκει περα!!?!?!?:hypnotize :hypnotize :dizzy:

α καλα..

Julius
06/11/2006, 13:45
:a23:

GAMO LEME :a18:

TA SYNXARITIRIA STON DIORGANOTI, ANTE KAI TOY XRONOU NA TO KANONISOUME STIN PILOTH MOY TO PAGOSMIO, KAI TOYS KAFEDES.... KERASMA

:bigcry: :bigcry: :a24: :a26: :a018: :a015: :a020:

ktm640lc4
06/11/2006, 14:05
Οπα γα...ω τις ιδεες.

Εχω και εγω ενα γκαραζ που βαζω μεσα την μηχανη. Αν ειναι κανουμε εκει τα χρονομετρημενα. Και τα αφηνουμε και το βραδυ μεσα για ασφαλεια.

Εχω και ενα μαρκαδορο κοκκινο για να κανουμε τις διαγραμμισεις.

:lol: :rotflmao: :lol:

Innersense
06/11/2006, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Εχω και εγω ενα γκαραζ που βαζω μεσα την μηχανη.
Ε μην γίνεσαι υπερβολικός. Εκεί θα κάνουμε απλά τις δυναμομετρήσεις και τα chek-αρίσματα μήπως έχει έρθει κανένας εκτός προδιαγραφών.

Επίσης δεν έπαιζε και κανένα γκομενάκι - padok girl watever, καλά μαλακίες λεω αφού οι περισότεροι στην εκίνηση για βοήθεια είχαν τις κοπέλες τους, μαμά, μπαμπά φίλους ότι καθόταν, οικογενειακά πράγματα.

:beer:

ktm640lc4
06/11/2006, 16:13
εχεις δικιο.

Οκ το κλεινω.

Τις δυναμομετρησεις θα τις κανουμε με το ματι. ''Εσυ εχεις 60 αλογα, εσυ 62.''

Γρηγορα πραγματα και παστρικα. Μια χαρα.

EVI
06/11/2006, 22:45
το 2004 εγινε στο ελληνικο και ηταν πολυ καλυτερα

δε στελνουμε ολοι εδω μεσα ενα mail να αξιοποιοσουμε το χωρο εκει?

vassilis88
06/11/2006, 22:51
εχεις δικιο.

Οκ το κλεινω.

Τις δυναμομετρησεις θα τις κανουμε με το ματι. ''Εσυ εχεις 60 αλογα, εσυ 62.''

Γρηγορα πραγματα και παστρικα. Μια χαρα.

καλα αυτα τα βρισκουμε..το εισητηριο ποσο θα το χρεωνουμε?καμια 100στη ειναι καλα? :lol:

ktm640lc4
07/11/2006, 10:04
Ok. Η εισοδος ελευθερη, η εξοδος 30.

Περα απο την πλακα ειμαστε πολυ πισω. Δεν μας σωζουν τα e-mail παιδια.

Το πραγμα θα ερθει μονο του και γιαβας γιαβας.

Για να υπολογισετε ποτε θα ερθει και εδω ή ποτε θα γινει κατι και εδω (ακομα και ασχετα πραγματα με την μοτο) θα κοιτατε ποτε εγινε στην ευρωπη και θα προσθετετε 50 χρονια.

Π.Χ. Εγινε το 2004 στην ευρωπη? Στην Ελλαδα το 2054.

EVI
07/11/2006, 14:54
οταν στο mall δεν αφηναν να παρκαρουν οι μοτο στειλαμε καποιοι -αρκετοι- μειλ και τελικα μας απαντησαν

αν στελναμε μαζικα πολλα μειλ ισως να μας ακουσουν να πουν...ρε αυτοι ειναι αρκετοι θα βγαλουμε λεφτα -στη δικια τους γλωσσα- ισως επειδη ειμαστε πρωτογονοι στο μοτοσυκλετιστικο αθλημα να πρεπει να κανουμε κατι εμεις που το αγαπαμε

λεω τωρα

ktm640lc4
07/11/2006, 15:17
Και τελικα τι εγινε? Επιτρεπονται τα μηχανακια στο mall?

EVI
07/11/2006, 15:18
Και τελικα τι εγινε? Επιτρεπονται τα μηχανακια στο mall?

ναι καναν ειδικο χωρο

EVI
07/11/2006, 15:20
καποιος εφτιαξε ενα μειλ και ολοι το στειλαμε με το ονομα μας κανονικα απο κατω

απαντησαν ειχαμε μια συνομιλια μαζι τους ιντερνετικα και τελικα διαμορφωσαν ενα χωρο οπως οπως αλλα ηταν μια μικρη νικη

που λεει ο λογος γιατι επιβαλοταν να εχουν χωρο

αυτο που δε καταλαβαινουν ειναι οτι μια μηχανη ειναι πιο ακριβη απο ενα yaris ..................

ktm640lc4
07/11/2006, 15:42
Καλα κανατε. Προσωπικα δεν το ηξερα.

Βεβαια με κατι τετοια μανουριαζω αλλα τι να κανεις. Να προσπαθεις να παρεις κατι που κανονικα θα επρεπε να το εχεις. Δεν μπορω τρελλενομαι.

Ο λογος που δεν εμπαιναν μεσα μοτο σας τον ειπαν??????

EVI
07/11/2006, 15:46
Καλα κανατε. Προσωπικα δεν το ηξερα.

Βεβαια με κατι τετοια μανουριαζω αλλα τι να κανεις. Να προσπαθεις να παρεις κατι που κανονικα θα επρεπε να το εχεις. Δεν μπορω τρελλενομαι.

Ο λογος που δεν εμπαιναν μεσα μοτο σας τον ειπαν??????

ναι!

γιατι λεει ηταν επικυνδινες για τα παιδια και τους πεζους γενικοτερα στο χωρο του παρκινγ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eyepop: :eyepop:

δλδ ενα τζιπ οταν κανει πισω και δε βλεπει τπτ θα το δει το παιδακι εεεε?

συφιλιαστικα οταν τα ακουσα αυτα :mad: :mad: :mad:

marmel.gr
07/11/2006, 20:47
γιαννη φυσικα και δε θα τρεχα σ αυτη την πιστα(ειναι κρυα η θαλασσα):nono:

παντως παιδια στην ελλαδα ειμαστε δεν περιμεναμε και περσσοτερα!!!!
ποτε δε θα γινουμε ανθρωποι...... :(

ktm640lc4
08/11/2006, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ναι!

γιατι λεει ηταν επικυνδινες για τα παιδια και τους πεζους γενικοτερα στο χωρο του παρκινγ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eyepop: :eyepop:

δλδ ενα τζιπ οταν κανει πισω και δε βλεπει τπτ θα το δει το παιδακι εεεε?

συφιλιαστικα οταν τα ακουσα αυτα :mad: :mad: :mad:

Ειχα δει μια κουβεντα που ειχε γινει για το θεμα και ειχα απαντησει αλλα δεν θυμομουνα τον λογο.

Τωρα που το ειπες συφιλιαστικα και εγω.

Αυτο το πραγμα δεν ειναι αρνηση παροχης υπηρεσιων? Τεσπα αφου φτιαχτηκε το θεμα δεν λεω αλλα. :wave2:

Οσο για τον αγωνα, ειπαμε σιγα σιγα ολα θα γινουν. Εχουμε και φασουλα δημαρχο τωρα. :lol: