PDA

View Full Version : Bmwδάκηδες

loukasfilm
22/10/2006, 12:47
Είναι ιδέα μου? ή το 90% με 95% των ΒΜWδάκηδων με 1200 ή 1150 GS και Adventure κυκλοφορούν χωρίς κράνος και με το κινητό στο χέρι την ώρα που οδηγούν?.
Εντάξει καταλαβαίνω ότι εφόσον δίνουνε τόσα λεφτά για τισ μηχανές τους, πρέπει και να φαίνεται το προσωπό τους, αλλά δεν είναι αστείο να βλέπουμε τουσ νεόκοπους γιάπηδες στον δρόμο?
Πάντως οι συγκεκριμένοι δεν διαφέρουν από τους αυτοκινητάκηδες. Μόνο που κάνουν πολύ
φασαρία όταν πέφτουν. Όπως ένας πριν από λίγες μέρες κοντά στην Κηφισίας και Αλεξάνδρας.
Αυτός ήταν πολύ βλάκας. Είχε το κράνος περασμένο στο αριστερό χέρι και με το ίδιο χέρι μίλαγε και στο κινητό. Φυσιολογικά χρειάστηκε να φρενάρει ο μπροστινός του και είχαμε σε αποκλειστική παράσταση για τους παρευρισκόμενους, το σάλτο μορτάλε χωρίς δίκτυ. ¨Οπως σχεδόν κάθε βλάκας δεν έπαθε τίποτα. Απλά χρειάστηκε βοήθεια για να σηκώσει πάλι το "μηχανάκι". Περιμένω να ακούσω την γνώμη σας.

PS:Μήπως είμαι προκατειλλημένος? :rotflmao:

Kagourakos
22/10/2006, 14:20
XAXA.
Exeis apolito dikio file!
Oloi me tis mpempe( terastio pososto dld) tetoio stilaki einai!APARADEKTOI!

caesarsk
22/10/2006, 14:27
Μάλλον είσαι προκατελημένος φίλε μου...Το ίδιο συμβαίνει και με τους Βαραντερακηδες, το ίδιο συμβαίνει και με τους Μεγκασκουτερακηδες, το ίδιο συμβαίνει και με τους Σουπερμοταρντακηδες κλπ κλπ...

Είναι ποιους θέλεις εσύ να δεις...

Εγώ πάντως και η παρέα μου, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε δέκα μέτρα να κάνουμε χωρίς να φοράμε το κράνος μας και ας οδηγάμε όλοι GS ή κάτι παρόμοιο...Σε σχέση με τα μισά ή και περισσότερα πιτσιρίκια με Δουκες και Motard που κυκλοφορούν ζω-πεθαίνω, χωρίς κράνος και το ζελέ στο μαλλί τουλάχιστον 1 κιλό, κάνοντας endo σοτ φανάρι...

Δικαιωμά τους να το κάνουν όπως θέλουν. Το δικό μου κεφάλι να είναι καλά και στη θέση του. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΜΕ τους BMWδάκηδες...

Οσο για το παράδειγμα που ανέφερες ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕ...

vangelis 64
22/10/2006, 14:30
Εμένα μού έχει κάνει εντύπωση ότι ,το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που δεν χαιρετάνε στο δρόμο,οδηγεί bmw.

caesarsk
22/10/2006, 14:36
Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση πως από τότε που πήρα BMW σχεδόν κανείς δεν με χαιρετάει στο δρόμο...(και ας χαιρετάω πάντα πρώτα)...Τι να κάνω να καταδικάσω όλους τους εν δυνάμει μοτοσυκλετιστές???

Ρε παιδιά τόσα χρόνια ζητάγαμε να αυξηθουν οι μοτοσυκλετιστές για να γίνουμε δυνατότεροι...Τώρα που γίναμε κατηγορούμε οποιοδηποτε δεν κάνει αυτό που θέλουμε εμείς..

Αντε λοίπον για όλα φταίνε οι BMWδάκηδες...Φάτε τους και μετά ρίξτε τους στα λιοντάρια...

strata
22/10/2006, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εμένα μού έχει κάνει εντύπωση ότι ,το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που δεν χαιρετάνε στο δ
όμο,οδηγεί bmw.

Από ποιο δρόμο περνάς και δεν σε χαιρετάνε?

Πέρνα μια μέρα από μεσογείων να σε χαιρετίσω
να σου φύγει ο καημός…

loukasfilm
22/10/2006, 14:42
Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλοί που δεν φοράνε κράνος ανεξαρτήτως μάρκας μηχανής. Αλλά πραγματικά έχω παρατηρήσει ότι ειδικά με τις μεγάλες BMW λες και το έχουν κάνει τάμα. Όσο για τους πιτσιρικάδες που λες δεν μπορώ να τους βάλω στην ιδια κατηγορία γιατί απλώς είναι πιτσιρικάδες και ως επί το πλείστον ανώριμοι. Εσύ όμως πως δικαιολογείς 40άρηδες και 35άρηδες θεωρητικά "φτασμένους" και "ώριμους" να συμπεριφέρονται έτσι?
Δυστιχώς οι δίτροχες BMW έχουν γίνει ότι και τα τετράτροχα αδέλφια τους. Οχήματα επίδειξης κοινωνικής "θέσης" και "κύρους". Κατακαημένοι άνθρωποι που προσπαθούν να ρίξουν γκόμενα ή να περνιούνται για λεφτάδες για όποιον μαλάκα φάει το παραμύθι. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις με ανθρώπους που δεν έχουν ξανακαβαλήσει μηχανή αλλά πηγαν και αγόρασαν BMW. Και όταν με το καλό πέσουν σκέφτονται να κάνουν μύνηση στην BMW γιατί πέφτει το μηχανάκι.

:confused: :confused: :confused: :rotflmao: :confused: :rotflmao:

caesarsk
22/10/2006, 14:48
Αν και ισχύει το ίδιο και για τα Varadero θα σε παραπέμψω εδώ http://www.bmwforum.gr/viewtopic.php?t=1249

ένα θέμα που άνοιξα εγώ.

Επίσης αυτό που πρέπει να μας νοιάζει είναι οι πιτσιρικάδες γιατί ουτοί είναι το μέλλον του μοτοσυκλετισμού και όχι κάθε τυχάρπαστος γιάπι που επειδή είναι της μόδας πήρε μια μοτοσυκλέτα για να δείξει cool. Να εισαι σίγουρος πως αυτός στην πρώτη βροχή ή στην πρώτη τούμπα (ακόμη και σταματημένος) θα την πουλήσει και θα ξαναγίνει ένας από αυτούς που κατηγορούν τις μοτοσυκλέτες. Μάλιστα θα έχει να λέει ότι έχει και εμπειρία.

EVI
22/10/2006, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk

Επίσης αυτό που πρέπει να μας νοιάζει είναι οι πιτσιρικάδες γιατί ουτοί είναι το μέλλον του μοτοσυκλετισμού και όχι κάθε τυχάρπαστος γιάπι που επειδή είναι της μόδας πήρε μια μοτοσυκλέτα για να δείξει cool. Να εισαι σίγουρος πως αυτός στην πρώτη βροχή ή στην πρώτη τούμπα (ακόμη και σταματημένος) θα την πουλήσει και θα ξαναγίνει ένας από αυτούς που κατηγορούν τις μοτοσυκλέτες. Μάλιστα θα έχει να λέει ότι έχει και εμπειρία. [/B]

στανταρια ετσι ακριβως θα γινει απλως δεν εχει βγαλει η μερσεντες μηχανη οταν βγαλει θα εχουμε πιο πολλους ανεγκεφαλους νεοπλουτους στο δρομο

σημειωτεων δεν ειναι ολοι ετσι

εγω παντως κατι κυριακες με μουντο καιρο βλεπω 10 -10 να περνανε μηχανες ΜΟΝΟ ον οφ και οι μισες και πανω ειναι bmw

ασε και αυτοι που δε χαιρετανε ειναι με τα αφρικα :rotflmao: αλλα αυτοι δεν εχουν μηχανη ξεχασα διαστημοπλοιο εχουν :rotflmao: :rotflmao: θελεις διπλωμα για το σταρ τρεκ οπως ειπε καποτε ενας ασπονδος πρωην φιλος μου

loukasfilm
22/10/2006, 15:22
Πτέραρχε δεν έχεις άδικο για τους πιτσιρικάδες ότι είναι το μέλλον και αυτούς πρέπει να προσέχουμε, αλλά μιας και αναφέρθηκες σε αυτούς το θέμα είναι τι παράδειγμα παίρνουν. Γιατί είμαι σίγουρος ότι πιο πολύ θα προσέξουν ένα μεγάλο μηχανάκι (1200GS π.χ.) παρά ένα μικρό ή μεσαίου κυβισμού. Και για του λόγου το αληθές σου παραθέτω ένα post από έναν άλλον που αγαπάει τις BMW αλλά βλέπει ότι έχουν μαζέψει την σάρα και την μάρα και το κακό συναπάντημα.

"Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Προχτές ήμουν σε ένα φίλο αντιπρώσοπο της BMW.

Μπαίνει ένας κύριος με γραβάτα.

Είχε το Scarver(Απαράδεκτο σαν μοντέλο,άλλη συζήτηση όμως αυτή)

Λοιπόν μπαίνει και ρωτάει πόσο πάει το GS το 1200?

Του απαντάει ο υπέυθυνος και παράλληλα τον ρωτάει.

Για τι χρήση το θέλετε???

Και δίνει την εξής φανταστική,καταπληκτική,καλυτερότερη απάντηση ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!

Ε να μωρέ τώρα οι ζάντες μου έχουν αυτές τις ακτίνες πως τις λέτε και θέλω να πάρω αυτό οπού δεν έχει ακτίνες.

Γιατί τον ρωτάει ο υπάλληλος.

Μα δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο με ταλαιπωρούν στο πλύσιμο!!!!!!!

Ήταν ο καλυτερότερος μοτοσυκλετιστής οπου έχω γνωρίσει ποτέ μου.Ήθελα αυτόγραφό του.....αλλά θα με απέριπτε.

Όποιος δεν πιστεύει την ιστορία έχω και μάρτυρες.

Δεν νομίζω ότι σε άλλη αντιπροσωπεία μοτοσυκλέτας θα συναντούσατε κάτι αντίστοιχο εεεεεεεεε???????????

Να οι στιγμές οπου μας κάνουν τους BMWδάκιδες απίστευτα και τόσο μα τόσο ηλίθια ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ και για κράξιμο......

Πως λοιπόν να μην δικαιολογίσω τον After και άλλους τόσους που μας τα σούρνουν.

Καλό καλοκαίρι Hondakides Υamahakides Suzukakides και σε όλους σας γιατί άμα χρειαστώ κάτι στο δρόμο όλοι θα σταματείσετε έστω και αν έχω BMW.

Καλές διακοπές Brothers in Arms.
Οπλείστε (όπως λέει και ένας φίλος)με το αριστερό πόδι και καλά χιλιόμετρα."

PS: Δεν έχω πρόβλημα με τις BMW με τους BMWδάκηδες και την νοοτροπία τους τα έχω.

PS2: Κοι όσο για το να γίνουμε περισσότεροι πραγματικά δεν ξέρω που αποσκοπεί αυτό. Το θέμα είναι να γίνουμε περισσότεροι αλλά και καλύτεροι.
:beer:

loukasfilm
22/10/2006, 15:26
Για να αποδώσω τα "του καίσαρως στο καίσαρι" την παραπάνω ιστορία την είπε ο billy_BMW.

KamenosAfrican
22/10/2006, 15:38
1) Τα BMW και ιδιαιτερα τα GS σηκωνονται πιο ευκολα απο οποιαδηποτε μοτοσικλετα (λογω του Μποχερ που εξεχει) αν ο λαπας θελει βοηθεια απλως δεν ανηκει στην κατηγορια "Μοτοσικλετιστης".

(Συμφωνω οτι πολλοι, μα παρα πολλοι, εχουν παρει 1000αρα μοτο και
ιδιαιτερα BMW για μουρη, αλλα χαρη σε αυτους εμεις αγοραζουμε μοτο
δευτερο χερι καινουργιο)

2) Το οτι παρατηρεις πολλα BMW ακρανα και με το κινητο κτλ ειναι γιατι το ιδιαιτερο σχημα του τραβαει το βλεμμα πιο ευκολα και ειναι αμεσα αναγνωρισιμο (ποσες φορες εν κινηση μπερδευεις Varadero με Caponord, Tuono με Z750 κτλ.)

Και τελος για το χαιρετισμο.
Ρε παιδια συγνωμη σε οσους νομιζουν οτι δεν τους εχω χαιρετισει αλλα ωσπου να συνηθισω το PASS στον αντιχειρα και ψηλα, αντι στον δεικτη και μπροστα, μπορει και να εχετε φυγει κανα χιλιομετρο (γι'αυτο πια σηκωνω το χερι).
Αλλα οντως απο το Africa στο GS στην εθνικη με γραφουν οι μισοι.

loukasfilm
22/10/2006, 15:47
Έφη μόλις τώρα κατάλαβα ποιός είναι ο μεγαλύτερος μου εφιάλτης. MERCEDES δίτροχη. Να δώ και την κυρία των Β. προαστείων να πηγαίνει με αυτή για καφέ στο Κολονάκι με την ξανθιά χαίτη να ανεμίζει ανέμελα στον αέρα.
:eyepop: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

STOYBI
22/10/2006, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Είναι ιδέα μου? ή το 90% με 95% των ΒΜWδάκηδων με 1200 ή 1150 GS και Adventure κυκλοφορούν χωρίς κράνος και με το κινητό στο χέρι την ώρα που οδηγούν?.
Εντάξει καταλαβαίνω ότι εφόσον δίνουνε τόσα λεφτά για τισ μηχανές τους, πρέπει και να φαίνεται το προσωπό τους, αλλά δεν είναι αστείο να βλέπουμε τουσ νεόκοπους γιάπηδες στον δρόμο?
Πάντως οι συγκεκριμένοι δεν διαφέρουν από τους αυτοκινητάκηδες. Μόνο που κάνουν πολύ
φασαρία όταν πέφτουν. Όπως ένας πριν από λίγες μέρες κοντά στην Κηφισίας και Αλεξάνδρας.
Αυτός ήταν πολύ βλάκας. Είχε το κράνος περασμένο στο αριστερό χέρι και με το ίδιο χέρι μίλαγε και στο κινητό. Φυσιολογικά χρειάστηκε να φρενάρει ο μπροστινός του και είχαμε σε αποκλειστική παράσταση για τους παρευρισκόμενους, το σάλτο μορτάλε χωρίς δίκτυ. ¨Οπως σχεδόν κάθε βλάκας δεν έπαθε τίποτα. Απλά χρειάστηκε βοήθεια για να σηκώσει πάλι το "μηχανάκι". Περιμένω να ακούσω την γνώμη σας.

Τι εγινε βρε φιλε μου !!!!

1) Ολοκληρωθηκες σαν μοτοσυκλετιστης και εβγαλες ολοκληρο κειμενο παραπονο για τα BMW ??

2) Oλοι οι υπολοιποι με τα λοιπα μηχανακια σου φερονται τοσο αψογα στο δρομο και εχεις καρφωθει στα bmw ???

3) KAI ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΑΧ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 40 ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΟΥΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΩ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΡΕΙΑΣ ( ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ )
και προσπαθουσαν ολοι να αποφυγουν τον αναισθητο μην τον πληρωνουν για ανθρωπο ???? Ειδικα ενα παλικαρι με r1 εκοψε και τον περιμενε για τα καθεστατα....

Περιμενω να ακουσω την γνωμη σου.....

Ελεος δηλ. Αλλα καπου το καταντας αηδια !!

Και δεν εχω bmw ουτε προκειτε να αποχτησω !!!!

:smokin:

caesarsk
22/10/2006, 16:13
Πτέραρχε δεν έχεις άδικο για τους πιτσιρικάδες ότι είναι το μέλλον και αυτούς πρέπει να προσέχουμε, αλλά μιας και αναφέρθηκες σε αυτούς το θέμα είναι τι παράδειγμα παίρνουν. Γιατί είμαι σίγουρος ότι πιο πολύ θα προσέξουν ένα μεγάλο μηχανάκι (1200GS π.χ.) παρά ένα μικρό ή μεσαίου κυβισμού. Και για του λόγου το αληθές σου παραθέτω ένα post από έναν άλλον που αγαπάει τις BMW αλλά βλέπει ότι έχουν μαζέψει την σάρα και την μάρα και το κακό συναπάντημα.

"Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Προχτές ήμουν σε ένα φίλο αντιπρώσοπο της BMW.

Μπαίνει ένας κύριος με γραβάτα.

Είχε το Scarver(Απαράδεκτο σαν μοντέλο,άλλη συζήτηση όμως αυτή)

Λοιπόν μπαίνει και ρωτάει πόσο πάει το GS το 1200?

Του απαντάει ο υπέυθυνος και παράλληλα τον ρωτάει.

Για τι χρήση το θέλετε???

Και δίνει την εξής φανταστική,καταπληκτική,καλυτερότερη απάντηση ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!

Ε να μωρέ τώρα οι ζάντες μου έχουν αυτές τις ακτίνες πως τις λέτε και θέλω να πάρω αυτό οπού δεν έχει ακτίνες.

Γιατί τον ρωτάει ο υπάλληλος.

Μα δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο με ταλαιπωρούν στο πλύσιμο!!!!!!!

Ήταν ο καλυτερότερος μοτοσυκλετιστής οπου έχω γνωρίσει ποτέ μου.Ήθελα αυτόγραφό του.....αλλά θα με απέριπτε.

Όποιος δεν πιστεύει την ιστορία έχω και μάρτυρες.

Δεν νομίζω ότι σε άλλη αντιπροσωπεία μοτοσυκλέτας θα συναντούσατε κάτι αντίστοιχο εεεεεεεεε???????????

Να οι στιγμές οπου μας κάνουν τους BMWδάκιδες απίστευτα και τόσο μα τόσο ηλίθια ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ και για κράξιμο......

Πως λοιπόν να μην δικαιολογίσω τον After και άλλους τόσους που μας τα σούρνουν.

Καλό καλοκαίρι Hondakides Υamahakides Suzukakides και σε όλους σας γιατί άμα χρειαστώ κάτι στο δρόμο όλοι θα σταματείσετε έστω και αν έχω BMW.

PS: Δεν έχω πρόβλημα με τις BMW με τους BMWδάκηδες και την νοοτροπία τους τα έχω.

PS2: Κοι όσο για το να γίνουμε περισσότεροι πραγματικά δεν ξέρω που αποσκοπεί αυτό. Το θέμα είναι να γίνουμε περισσότεροι αλλά και καλύτεροι.

Να σου αντιπαραθέσω λοιπόν ιστορία για τύπο που έχει πάει για καφέ στην πλατεία (κάποια πλατεία...), σταματάει το Super extra turbo Supersport R2156 με NOS, και ξετάπωτη Akrapovic, με rolling endo, λίγο πριν την καφετέρια. Ξεκράνωτος εννοείται, με φανελάκι εννοείται. Σε λίγο ρίχνει λίγες στάλες και βγαίνει με εμφιαλωμένο νερό έξω για να σκουπίσει τις στάμπες στο ντεπόζιτο!!!!!!! Εγινε μπροστά μου, δεν μου το είπαν...Είναι σίγουρα πολύ ποιο συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής από τους BMWδάκηδες...

Στην Πάρνηθα έχει ένα σημείο συνάντησης. Την πηγή. Ολοι οι ebdurαδες της Κυριακής θα περάσουν από εκεί...

Μια φορά μόνο μου μίλησε ένας ...Ο stoubi...Οι άλλοι όλοι κοιτάζαν από μακρύα συνήθως και μπορεί να έκανα έναν νεύμα με το κεφαλί. Γιατί??? Επειδή εγώ και η παρέα μου δεν είμασταν με τα "καταλληλα" πορτοκαλί μηχανάκια όπως αυτοί.

Να σου πως κάτι φίλε lukas...Ισως θα έπρεπε να γυρίσουμε μοτοσυκλετιστικά πίσω αρκετά μερικά χρόνια για να ξαναγίνουμε μοτοσυκλετιστές.

Το 87 ήμουν 17 χρονών, με παπάκι. Αλλά όταν σταμάταγα στο φανάρι, δίπλα μου όλοι είτε με enduro, είτε με street, γυρνάγαμε και κοιτάγαμε ο ένας τον άλλον γιατί ενδιαφερόμασταν για τον συνάδελφο μοτοσυκλετιστη.

Εχω BMW, ασχολούμαι με τα BMW, μάλλον θα γίνω BMWδάκιας αφού αυτοί τείνουν να γίνουν οι κατατρεγμένοι του μοτοσυκλετισμού από συμπεριφορές σαν την δικιά σου...Αλλά θα ήθελα να είχα λεφτά ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ γιατί ΟΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.

Να έχω ένα Doucati, ένα γυμνό, ένα καθαρό, ένα ΚΤΜ, ένα κλασσικό, ένα supersport ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ και η ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ....

Αλλά όσο μοτοσυκλετιστές σαν και εσένα θα την λένε στους BMWδάκηδες θα γίνομαι περισσότερο BMWδάκιας. Αν την λένε σε ΚΤΜάκηδες ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΤΜακιας.

Γιατί;

Γιατί όλοι περνάμε τα ίδια σκατά κάθε μέρα στο δρόμο!!!

Αυτά φίλε μου και συγνώμη για την μακροσκελέστατη απάντηση μου. Ελπίζω να είναι και η τελευταία σε αυτό το post.

loukasfilm
22/10/2006, 16:16
Βρε Stoubi, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός?

Τον παπάρα με το ΑΧ τον βάζω στην ίδια κατηγορία με τον δικό μου με το 1200GS αν όχι σε ποιο επικίνδυνο βαθμό.

Όσο για το αν ολοκληρώθηκα σαν μοτοσυκλετιστής σου λέω όχι, Συνεχίζω να μαθαίνω μετά από 15 χρόνια στους δρόμους.

Από ότι κατάλαβα όμως καταβάθος πρέπει να συμφωνείς μαζί μου, αλλά για κάποιον βαθύτερο λόγο δεν μπορείς να το εκφράσεις.

(Μήπως έχεις BMW ατιμούλικο?????)

:rotflmao:

loukasfilm
22/10/2006, 16:21
Το ξέρω ότι δεν έχεις BMW Stoubi μην βιαστείς να απαντήσεις.

loukasfilm
22/10/2006, 16:30
Caesarsk, δεν έχεις πιάσει το νόημα πιστεύω. Το θέμα όπως ξαναλέω είναι η νοοτροπία. Συμφωνώ ότι όλες οι μηχανές είναι το ίδιο και δεν έχει να κάνει με μάρκες. Απλά προσωπικά πιστεύω ότι οι BMWδάκηδες εκφράζουν καλύτερα άπό όλους τους άλλους την νοοτροπία του νεόπλουτου που αποφάσισε να πάρει την super-duper μηχανή γιατί είναι trendy και must. Δεν νομίζω ότι θα αγόραζε ένα "δεύτερο, φτηνότερο" μοντέλο.

PS: το ' 87 είμουν 20 χρονών και οδηγούσα παπί Yamaha δίχρονο αυτόματο με το λεβιέ στο πλάι για αργό γρήγορο.:beer:

DimChios
22/10/2006, 17:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
στανταρια ετσι ακριβως θα γινει απλως δεν εχει βγαλει η μερσεντες μηχανη οταν βγαλει θα εχουμε πιο πολλους ανεγκεφαλους νεοπλουτους στο δρομο

σημειωτεων δεν ειναι ολοι ετσι

εγω παντως κατι κυριακες με μουντο καιρο βλεπω 10 -10 να περνανε μηχανες ΜΟΝΟ ον οφ και οι μισες και πανω ειναι bmw

ασε και αυτοι που δε χαιρετανε ειναι με τα αφρικα :rotflmao: αλλα αυτοι δεν εχουν μηχανη ξεχασα διαστημοπλοιο εχουν :rotflmao: :rotflmao: θελεις διπλωμα για το σταρ τρεκ οπως ειπε καποτε ενας ασπονδος πρωην φιλος μου

Αμα σου ξαναμιλήσω εσένα να μου τρυπήσεις τη μύτη! :mad: :mad:

Στους υπόλοιπους θα απαντήσω κάποια άλλη στιγμή γιατί τώρα βιάζομαι να φύγω!

Για την ιστορία πάντως, πρίν λίγες μέρες που πήγα και γύρισα Λαμία τους χαιρέτησα ΟΛΟΥΣ και με χαιρέτησαν οι ΜΙΣΟΙ!!!
Ή μάλλον ψέμματα, ΕΝΑΝ ΔΕΝ χαιρέτησα κι αυτό γιατί σκεφτόμουν όλους τους προηγούμενους που δεν με χαιρέτησαν, και με χαιρέτησε αυτός πρώτος! :eyepop: Για την ιστορία, αυτός οδηγούσε ένα Hayabusa.
Ε,ΕΝΟΙΩΣΑ ΑΣΧΗΜΑ!

"ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" ΤΩΡΑ!!!

:wave2:

loukasfilm
22/10/2006, 18:11
African έχεις απόλυτο δίκιο, αν και διαφωνώ ότι δεν ξεχωρίζεις ένα varadero από ένα caponord, και ειδικά ένα Ζ (αααχχχχ!!!!) από ένα tuono. Όταν οδηγάς τόσα χρόνια τα ξεχωρίζεις από το θόρυβο!!!!!!!:beer:

ΝΙΚ
22/10/2006, 18:17
Να σου αντιπαραθέσω λοιπόν ιστορία για τύπο που έχει πάει για καφέ στην πλατεία (κάποια πλατεία...), σταματάει το Super extra turbo Supersport R2156 με NOS, και ξετάπωτη Akrapovic, με rolling endo, λίγο πριν την καφετέρια. Ξεκράνωτος εννοείται, με φανελάκι εννοείται. Σε λίγο ρίχνει λίγες στάλες και βγαίνει με εμφιαλωμένο νερό έξω για να σκουπίσει τις στάμπες στο ντεπόζιτο!!!!!!! Εγινε μπροστά μου, δεν μου το είπαν...Είναι σίγουρα πολύ ποιο συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής από τους BMWδάκηδες...

Στην Πάρνηθα έχει ένα σημείο συνάντησης. Την πηγή. Ολοι οι ebdurαδες της Κυριακής θα περάσουν από εκεί...

Μια φορά μόνο μου μίλησε ένας ...Ο stoubi...Οι άλλοι όλοι κοιτάζαν από μακρύα συνήθως και μπορεί να έκανα έναν νεύμα με το κεφαλί. Γιατί??? Επειδή εγώ και η παρέα μου δεν είμασταν με τα "καταλληλα" πορτοκαλί μηχανάκια όπως αυτοί.

Να σου πως κάτι φίλε lukas...Ισως θα έπρεπε να γυρίσουμε μοτοσυκλετιστικά πίσω αρκετά μερικά χρόνια για να ξαναγίνουμε μοτοσυκλετιστές.

Το 87 ήμουν 17 χρονών, με παπάκι. Αλλά όταν σταμάταγα στο φανάρι, δίπλα μου όλοι είτε με enduro, είτε με street, γυρνάγαμε και κοιτάγαμε ο ένας τον άλλον γιατί ενδιαφερόμασταν για τον συνάδελφο μοτοσυκλετιστη.

Εχω BMW, ασχολούμαι με τα BMW, μάλλον θα γίνω BMWδάκιας αφού αυτοί τείνουν να γίνουν οι κατατρεγμένοι του μοτοσυκλετισμού από συμπεριφορές σαν την δικιά σου...Αλλά θα ήθελα να είχα λεφτά ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ γιατί ΟΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.

Να έχω ένα Doucati, ένα γυμνό, ένα καθαρό, ένα ΚΤΜ, ένα κλασσικό, ένα supersport ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ και η ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ....

Αλλά όσο μοτοσυκλετιστές σαν και εσένα θα την λένε στους BMWδάκηδες θα γίνομαι περισσότερο BMWδάκιας. Αν την λένε σε ΚΤΜάκηδες ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΤΜακιας.

Γιατί;

Γιατί όλοι περνάμε τα ίδια σκατά κάθε μέρα στο δρόμο!!!

Αυτά φίλε μου και συγνώμη για την μακροσκελέστατη απάντηση μου. Ελπίζω να είναι και η τελευταία σε αυτό το post.

Ωραίος.

loukasfilm
22/10/2006, 18:35
Και κάτι ακόμα φίλε caesarsk, για το ότι περνάμε τα ίδια σκατά όλοι κάθε μέρα στον δρόμο. Μου έχει τύχει το εξής καταπληκτικό! Είμαι στην Ηρακλείου στο ύψος της Ν. Ιωνίας και κατευθύνομαι προς Λυκόβρυση. Τύπος με TDM πηγαίνει μαλλιοκούβαρα, προσπερνάει από δεξιά, αριστερά, από πάνω, ανάμεσα στα αυτοκίνητα, απ' όπου βρει, και τον πιάνει το φανάρι διασταύρωση με Ιφιγενείας. Ο τύπος είναι χωρίς κράνος, και οδηγεί πραγματικά επικίνδυνα. Στο φανάρι δεν μπορεί να βγεί πρώτος γιατί δύο αυτοκίνητα συν τα παρκαρισμένα δεν του έχουν αφήσει χώρο. Κορνάρει φωνάζει αλλά τίποτα. Έτσι κι' αλλιώς τα αυτοκίνητα δεν έχουν που να πάνε. Φτάνω δίπλα του και τι γυρίζει και λέει ο μέγιστος? "Είδες τους μαλάκες με τα κουτάκια τους? Ευτυχώς που καβαλάω μηχανή".
Τώρα θα μου πεις ότι αυτός είναι μοτοσυκλετιστής. Τέτοιους μοτοσυκλετιστές να τους χέσω. Και όχι δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν έχει να κάνει με το τι καβαλάμε έχει να κάνει με την νοοτροπία. Τέτοιους παπάρες δεν τους μετράω. Αυτός είναι κλασικός BMWδάκιας.

TATAR
22/10/2006, 18:56
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
[B]Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλοί που δεν φοράνε κράνος ανεξαρτήτως μάρκας μηχανής. Αλλά πραγματικά έχω παρατηρήσει ότι ειδικά με τις μεγάλες BMW λες και το έχουν κάνει τάμα. Όσο για τους πιτσιρικάδες που λες δεν μπορώ να τους βάλω στην ιδια κατηγορία γιατί απλώς είναι πιτσιρικάδες και ως επί το πλείστον ανώριμοι. Εσύ όμως πως δικαιολογείς 40άρηδες και 35άρηδες θεωρητικά "φτασμένους" και "ώριμους" να συμπεριφέρονται έτσι?
Δυστιχώς οι δίτροχες BMW έχουν γίνει ότι και τα τετράτροχα αδέλφια τους. Οχήματα επίδειξης κοινωνικής "θέσης" και "κύρους". Κατακαημένοι άνθρωποι που προσπαθούν να ρίξουν γκόμενα ή να περνιούνται για λεφτάδες για όποιον μαλάκα φάει το παραμύθι. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις με ανθρώπους που δεν έχουν ξανακαβαλήσει μηχανή αλλά πηγαν και αγόρασαν BMW. Και όταν με το καλό πέσουν σκέφτονται να κάνουν μύνηση στην BMW γιατί πέφτει το μηχανάκι.

Eγώ πάλι απο τότε που πηρα την ΜΠΕΜΠΑ, δε μου κάθεται γκόμενα για γκόμενα. ΘΑ ΜΥΝΗΣΩ ΤΗΝ BMW

:confused: :confused: :wave2:

AFTER
22/10/2006, 19:10
Oι μηχανες δεν φταινε σε τιποτα.
Μερικοι κατοχοι τους απλα τις ξεφτυλιζουν!
Μπορει καποια στιγμη, ακομα και harley να αγοραζα, αλλα μονο και μονο επειδη ξερουμε γιατι αγοραζονται harley στην Ελλαδα, ουτε σε φωτογραφια δεν θα ημουνα μαζι.

Εχουμε 2 λοιπον κατηγοριες

-Οσοι ειναι 30+ και θελουν ανεση, οποτε περνουν καποιο μεγαλο δικυλινδρο ON-OFF ή καποιο Enteprize scooter

Oσοι θελουν να κανουν φιγουρα, οποτε επιλεγουν
-SS1000 οσοι ειναι >25 χρονων
-SuperMotard οσοι ειναι <25 χρονων

ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΚΡΑΝΩΤΟΙ

Εχω εξηγησει τοσα πολλα για την σωστη χρηση της μοτοσυκλετας στην αραβωνιαστικια μου, ωστε καθε φορα που πετυχαινουμε καποιο ζευγαρι ακρανωτο(καθε 2 μετρα), μονη της γυρναει και μου λεει ''Μα καλα πως μπορουν να κυκλοφορουν ετσι, και μαλιστα σε μικροταξιδι?''

Σε εκεινους τα εξηγησε κανεις?ΟΧΙ!
Μονο μετα απο καποιο ατυχημα το καταλαβαινουν, αλλα μετα εχουμε τα περι ''ΣΚΩΤΩΣΤΡΑΣ'' και για ''αλητοβιους'' κτλ.....

Παιδεια χρειαζεται μ@μω το φελεκι μου, θα ευαισθητοποιηθει ποτε κανεις σε αυτο το μπουρδελοκρατος που ζουμε?

el_hymador
22/10/2006, 19:15
Ε και τι φταιει η bmw και οποιαδηποτε αλλη εταιρια επειδη οι κατοχοι ενος συγκεκρμενου μοντελου δεν φορανε κατα τεκμηριο κρανος?
Υπαρχουν αλλα GS που εχουν γυρισει ολο τον κοσμο δυο και τρεις φορες....
Το οτι ενα μοντελο για καποιον λογο θεωρειτε αντικειμενο καταξιωσης για μερικους δεν εχει να κανει με την εταιρια....

...εκεινο που με εχει ενοχλησει , μιας και συζηταμε για την συγκεκριμενη εταιρια , ειναι η συμπεριφορα των αντιπροσοπων της.Τρεις φορες εχω μπει σε καταστηματα που εμπορευονται bmw και τις τρεις ξενερωσα με την αντιμετωπιση που ειχα....

Πολυ αποστειρωμενο και ελαφρα υπεροπτικο υφακι...μαλλον περιμεναν να δουν κανα στελεχος για να συμπεριφερθουν καλυτερα...

EVI
22/10/2006, 19:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Αμα σου ξαναμιλήσω εσένα να μου τρυπήσεις τη μύτη! :mad: :mad:

ντιμαααααααααααακοοοοοοοοο

:D

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vassilis88
22/10/2006, 19:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Oι μηχανες δεν φταινε σε τιποτα.
Μερικοι κατοχοι τους απλα τις ξεφτυλιζουν!....Παιδεια χρειαζεται....

STOYBI
22/10/2006, 19:51
Βρε Stoubi, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός?

Τον παπάρα με το ΑΧ τον βάζω στην ίδια κατηγορία με τον δικό μου με το 1200GS αν όχι σε ποιο επικίνδυνο βαθμό.

Όσο για το αν ολοκληρώθηκα σαν μοτοσυκλετιστής σου λέω όχι, Συνεχίζω να μαθαίνω μετά από 15 χρόνια στους δρόμους.

Από ότι κατάλαβα όμως καταβάθος πρέπει να συμφωνείς μαζί μου, αλλά για κάποιον βαθύτερο λόγο δεν μπορείς να το εκφράσεις.

(Μήπως έχεις BMW ατιμούλικο????

:rotflmao:

Δεν μου αρεσουν οι ταμπελες φιλε μου !!! :rolleyes:

Υπεροπτικα υφακια αναβατων εχω γνωρισει σε ολους τους τυπους μοτο , ασφαλτο και χωμα !!! :rolleyes:

Σε καμμια περιπτωση δεν μπορω να πω συγκεκριμενη μαρκα και τυπο μοτοσυκλετας οτι ο αναβατης της σκεφτετε υπεροπτικα και με την μυτη εκει πανω ...
Θα σκεφθω εναν με BMW, θα μου ερθει και ο αλλος με το ςς 06 , θα μου ερθει και ο επομενος με το 990 το αστραφτογιαλισμενο !!! :rolleyes:

Μονο αστοχο βρισκω το συκγεκριμενο θεμα για την συκγεκριμενη και οποιαδηποτε συκγεκριμενη μαρκα αν το θρεντ δεν εχει δημιουργηθει για πλακα και μονο για αυτη !!! Πιστευω οτι εκφραστηκα τωρα !!

loukasfilm
22/10/2006, 20:20
Δεν νομίζω Stoubi ότι είναι άστοχο το thread. Αν διάβασες και τα άλλα post μου θα κατάλαβες ότι μιλάω για νοοτροπία. ¨Οπως όταν αναφέρεσαι στα 4 επί 4 που κάνουν βόλτες στο Κολονακι.
Δυστυχώς ή ευτυχώς τα BMW είναι το αντοίστιχο των 2 τροχών. Όπως γράφει και ο After το βασικό μας πρόβλημα είναι η παιδεία. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι και στην παραπομπή του caesarsk
στην στατιστική που έχει ξεκινήσει σε ένα post που το μεγαλύτερο μέρος των μελών είναι κάτοχοι BMW βρέθηκαν 3% να απαντήσουν ότι το πήραν για να βγάλουν γκόμενα:rotflmao:
Σκέψου λοιπόν πόσοι ακόμα σκέφτονται με αυτά τα μυαλά. και αυτό το 3% είναι από motosite
που και καλά μπαίνουνε άνθρωποι που γουστάρουνε τις μηχανές.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

loukasfilm
22/10/2006, 20:30
Α! και μια που τα κουβεντιάζουμε, αυτό το 3% δεν πήρε ούτε honda, ούτε yamaha, ούτε κάτι άλλο γιαπωνέζικο ή ευρωπαικό.Πήρε .........ναι ......καλά .....το μαντέψατε ...........BMW!!!!!!!!!!!!.

PS: Οι φήμες ότι τα BMW είναι μ@@@@παγίδες ελέγχονται!!!!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

loukasfilm
22/10/2006, 20:33
ΔΙΟΡΘΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!! και ζητώ συγνώμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ 12% ΟΧΙ 3%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eyepop:

EVI
22/10/2006, 21:13

PS: Οι φήμες ότι τα BMW είναι μ@@@@παγίδες ελέγχονται!!!!!!!!!!!!!!!!

[/B]

τι ειναι τα bmw?

:look: :hypnotize

:lol: :rotflmao: :bigcry: :lol: :bawl: :rotflmao:

tatar MYNHSH ΓΡΗΓΟΡΑ :rotflmao:

loukasfilm
22/10/2006, 22:57
Evi μου φαίνεται ότι το πας φιρί φιρί να μας χαρακτηρίσουν. Μολις γύρισα από την δουλειά και μπαίνοντας από Στεργίου στην γέφυρα της Μεταμόρφωσης στρίβω στην Παπανδρέου, και ως εκ θαύματος, ένα παπάκι με δύο πιτσιρικάδες χωρίς κράνος απάνω και μπροστά τους ένα BMW 650 χρώματος "γαλαζοουρανί" (δεν είδα καλά το χρώμα), και ο λεβέντης απάνω με μπουφανάκι σένιο αλλά .... ναι..... καλά το καταλάβατε χωρίς .............κράνος.
Και να θέλω να αγιάσω δεν μπορώ.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: Στην υγειά του λεβέντη.

Nikoskazer2000
22/10/2006, 23:24
Αν και ισχύει το ίδιο και για τα Varadero θα σε παραπέμψω εδώ http://www.bmwforum.gr/viewtopic.php?t=1249

ένα θέμα που άνοιξα εγώ.

Επίσης αυτό που πρέπει να μας νοιάζει είναι οι πιτσιρικάδες γιατί ουτοί είναι το μέλλον του μοτοσυκλετισμού και όχι κάθε τυχάρπαστος γιάπι που επειδή είναι της μόδας πήρε μια μοτοσυκλέτα για να δείξει cool. Να εισαι σίγουρος πως αυτός στην πρώτη βροχή ή στην πρώτη τούμπα (ακόμη και σταματημένος) θα την πουλήσει και θα ξαναγίνει ένας από αυτούς που κατηγορούν τις μοτοσυκλέτες. Μάλιστα θα έχει να λέει ότι έχει και εμπειρία.

+1000

Τα είπες ΟΛΑ!

Nikoskazer2000
22/10/2006, 23:28
...Καλό καλοκαίρι Hondakides Υamahakides Suzukakides και σε όλους σας γιατί άμα χρειαστώ κάτι στο δρόμο όλοι θα σταματείσετε έστω και αν έχω BMW.

Δηλαδή εμείς οι Kawasakiδες στο πηγάδι κατουρήσαμε; :look: :bawl:

Πάντα όρθιος και γερός!
:beer: :beer: :beer:

DimChios
23/10/2006, 03:18
....Τώρα θα μου πεις ότι αυτός είναι μοτοσυκλετιστής. Τέτοιους μοτοσυκλετιστές να τους χέσω. Και όχι δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν έχει να κάνει με το τι καβαλάμε έχει να κάνει με την νοοτροπία. Τέτοιους παπάρες δεν τους μετράω. Αυτός είναι κλασικός BMWδάκιας.

ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ???? :confused: :confused:

ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ (ΣΥΜΦΩΝΩ, ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ") ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙ "BMWΔΑΚΗΔΩΝ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ!!!

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ "ΑΛΛΑΖΕΙΣ" ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ TDM ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ BMWΔAKIA!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ!!! ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ!!! ΤΙ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΦΟΥ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ BMW KAI TI ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΜΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ!!!

ΑΜΑ ΠΙΑ!!!

:mad: :mad: :mad:

Ε ΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! :alien: :alien: :alien:

Στις διαμάχες δεν είμαστε? ΟΚ! :smokin:

ΥΠ ΟΨΗΝ, ΟΔΗΓΩ AFRICA ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ BMW, OK?
ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ @@ΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ, ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΓΚΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΑΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΩΣ ΧΑΙΡΕΤΑΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ BMW-KTM-SUZUKI-KAWA-HYOSUNG ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ EΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ??? :confused: :confused:

ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΩ!!! :mad:

gian_nykt
23/10/2006, 07:10
Πάντως παιδιά, το θέμα της χαιρετούρας στο δρόμο είναι περίεργο.....καλά, πάντα οι BMWδάκιδες σπάνια χαιρετούσαν αλλά πλέον επειδή έχω δεί αρκετούς και δεν ασχολούντε έχω πάρει την απόφαση κι αν δεν με χαιρετίσουν, ΔΕΝ χαιρετάω!!!!
Όταν χαιρετάω και με γράφουνε...μου την ψιλοσπάνε και αφου την πάτησα 3-4 φορές, αποφάσισα να μην ξαναχαιρετίσω αν δεν το κάνει ο άλλος πρώτα......εεε μα πιά!!!

TATAR
23/10/2006, 07:42
ελέγχεται και η πληροφορία ότι οι θηλικές κάτοχοι BMW δεν κάνουν συχνά αποτρίχωση!! (θέλουν να μοιάσουν στις Γερμανίδες)):eyepop: :eyepop:

Boxer
23/10/2006, 08:34
Αει σιχτιρ με τους βρωμοbmwδακηδες.
Νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τ'αρ@@@@@ !!!! και με τα λεφτα τους θα κανουν οτι γουσταρουν.
Ειναι ντροπη για τον μοτοσυκλετισμο.
Σκατονεοπλουτοι.:mad:

Εγω οποτε τους βλεπω στο δρομο αλλαζω πορεια.
Παλιοσνομπαριες.:mad:

Ποιο ειναι το κολπο να μιλας στο κινητο και να οδηγας ταυτοχρονα ;

loukasfilm
23/10/2006, 10:33
Οπα ρε DIMCHIOS σιγά μην σκίσεις κανά καλτσον. Το ποιός είμαι το ξέρω πολύ καλά, το που πάω το ψάχνω. Που είδες ότι άλλαξα? που είδες ότι τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι? Διάβασε καλύτερα ίσως να καταλάβεις περισσότερα. Και κοίτα γύρω σου πιοι προσεκτικά και ίσως δεις αυτό που βλέπω εγώ.
Α και πού 'σαι κάντε τίποτα εκεί στη Χιο να ελευθερώσετε καμμιά παραλία που τις έχουνε κάνει τσιφλίκι τους οι εφοπλιστές.

bartlal
23/10/2006, 10:41
Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση πως από τότε που πήρα BMW σχεδόν κανείς δεν με χαιρετάει στο δρόμο...(και ας χαιρετάω πάντα πρώτα)...

τους προδοτες ΔΕΝ τους χαιρεταμε, εχουν την ρετσινια. :smokin: :evil:

Cpt. Haddock
23/10/2006, 10:46
θα κατάλαβες ότι μιλάω για νοοτροπία. ¨Οπως όταν αναφέρεσαι στα 4 επί 4 που κάνουν βόλτες στο Κολονακι. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα BMW είναι το αντοίστιχο των 2 τροχών.

Αυτές είναι έυκολες, ανάλαφρες, αυθαίρετες, επιφανειακές και, τελικά, χαζές γενικεύσεις...

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

:smokin:

Υ.Γ. Αυτή τη μαλακία με τη χαιρετούρα τη σκεφτόμουν κι εγώ μέχρι που ταξίδεψα με τη μηχανή στην Ευρώπη και κατάλαβα οτι δεν έχει νόημα να συκρίνουμε. Εκεί χαιρετάνε ΟΛΟΙ ΟΛΟΥΣ! Εδώ... @@@δια

:mad: :sad:

fethry
23/10/2006, 11:08
εγω χαιρεταω μονο kawasaki... γιατι τα αλλα παιδακια δε μου μιλανε... :rotflmao: :rotflmao:

παντως σοβαρα τωρα το κακο με τους χαρακτηρισμους των αναβατων εχει παραγινει... οπως και με τα κολληματα που εχει ο καθενας οσον αφορα τη μαρκα και το μοντελο της μηχανης...
ολοι αναβατες ειμαστε ρε... ξεκολλατε... θα διαβασει κανενας τετρατροχος το θεμα και θα γελαει...

loukasfilm
23/10/2006, 11:10
Δεν νομίζω ότι είναι ανάλαφρες κλπ γενικεύσεις.

α) είναι μηχανές με μεγάλες ταξιδιωτικές δυνατότητες.
β) είναι μηχανές με μεγάλες εκτός δρόμου δυνατότητες
γ) είναι ακριβές πολύ πάνω από τον μέσο όρο
δ) λειτουργούν και ως κοινωνικό μέσο καταξίωσης

Και το περισσότερο που κάνουν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι να πηγαίνουν για καφέ ή για βόλτα στην παραλιακή. Ακόμα και το καλοκαίρι που είναι η ιδανική εποχή για αυτές δέν βγαίνουν έξω από την Αττική.

:confused: :confused: :confused:

PS: Μιλάω πάλι για το μεγαλύτερο ποσοστό.

TATAR
23/10/2006, 11:14
εγώ την έχω στη ζελατίνα να μην σκονιστεί.
αμα βρέξει :cry: :cry:
αλλα γκόμενα ακόμα τπτ γ@μ@ την ατυχία μου.

Cpt. Haddock
23/10/2006, 11:15

Ενώ τα 1000αρια SS είναι φτηνά...

α, καλά.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

άποψή σου, αρκετά αυθαίρετη θα έλεγα... μάλλον οσοι δεν έχετε Bmw το θεωρείτε έτσι

Και το περισσότερο που κάνουν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι να πηγαίνουν για καφέ ή για βόλτα στην παραλιακή. Ακόμα και το καλοκαίρι που είναι η ιδανική εποχή για αυτές δέν βγαίνουν έξω από την Αττική. PS: Μιλάω πάλι για το μεγαλύτερο ποσοστό.

Παρέθεσέ μου στοιχεία έρευνας και ποσοστό και τότε δεν θα ξαναμιλήσω για "αναλαφρες γενικεύσεις"

Δλδ πιστεύεις οτι τα πιο πολλά SS οργώνουν τα χιλιόμετρα σαν τρελά; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλό! :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

sapila racing
23/10/2006, 11:20
Δεν νομίζω ότι είναι ανάλαφρες κλπ γενικεύσεις.

α) είναι μηχανές με μεγάλες ταξιδιωτικές δυνατότητες.
β) είναι μηχανές με μεγάλες εκτός δρόμου δυνατότητες
γ) είναι ακριβές πολύ πάνω από τον μέσο όρο

Και το περισσότερο που κάνουν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι να πηγαίνουν για καφέ ή για βόλτα στην παραλιακή. Ακόμα και το καλοκαίρι που είναι η ιδανική εποχή για αυτές δέν βγαίνουν έξω από την Αττική.

:confused: :confused: :confused:

PS: Μιλάω πάλι για το μεγαλύτερο ποσοστό.

Πόσο ακριβώς είναι αυτό το ποσοστό για τα BMW??

Πόσο ακριβώς είναι αυτό το ποσοστό για τα Varadero?

Πόσο ακριβώς είναι αυτό το ποσοστό για τα TDM?

Πόσο ακριβώς είναι αυτό το ποσοστό για τα Africa?

Μήπως οι πληροφορίες σου ειναι ανακριβείς?

Μήπως εννοείς γενικώς την κατηγορία των ψηλόφτερων με 2 κυλίνδρους και πάνω από 700 κυβικά?

Γιατί αν κάτσεις να παρατηρήσεις προσεκτικά θα δεις οτι στα Varadero πχ τα ποσοτά είναι χειρότερα. Ομως κάνεις ποστ για τους BMWδάκηδες :confused: :confused:

OldMan
23/10/2006, 11:20
Οπα ρε DIMCHIOS σιγά μην σκίσεις κανά καλτσον.

Πες του τα του π@ύστη !!!

(το δικό μου καλτσόν φοράει.....) :D

DimChios
23/10/2006, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πες του τα του π@ύστη !!!

(το δικό μου καλτσόν φοράει.....) :D

Γι αυτό με κόβει λίγο στον καβάλο? :confused: :confused:

:lol: :lol: :lol: μλκ!!! :smokin:

ΛΟΥΚΑΣ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ! ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ "ΚΟΜΠΛΕΞ" ΡΕ ΦΙΛΕ! ΓΙΑΤΙ? ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ? ΤΟ ΚLE ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ? ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ? ΠΕΣ ΜΑΣ!!!

ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΟΥ?
ΣΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ? ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ!
"ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΠΕΜΒΕΔΑΚΗΔΕΣ ΔΕ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΑΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ "ΣΚ@ΤΟΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ" ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ? (και κατεληξε) ΑΪ ΧΕΣΤΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ BMW ΣΑΣ, ΕΓΩ ΕΧΩ KLE ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΤΑΩ!!!"

χαχα, το γυρισα κι εγω στις μαλακιες, τι να κανω με αυτα που διαβαζω ο ανθρωπος? :lol: :lol: :lol:

billy_BMW
23/10/2006, 20:25
Παιδιά μήπως είμαστε εκτός θέματος ?????

Ανεβείτε Γερμανία οπου το 99,8% έχει BMW και άμα ένας δε σε χαιρετήσει τότε πάρτο πρωσοπικά.

Τώρα εαν οι Έλληνες BMWδάκιδες σας έχουν σχηματίσει τέτοια άποψη τι να πουν και αυτοί που οι περισσότεροι φιλοϊάπωνες κοροϊδεύουν όλες τις BMW ανεξαρτήτως μοντέλου και με αυθαίρετη κριτικής.

Εαν αυτό είναι λογική τότε μπράβο μας.

Μάλλον είναι θέμα λαού θα έλεγα και κόμπλεξ με το prestige κ.λ.π κ.λ.π κ.λ.π

Γι'αυτό θα έχουμε πάντα ημιμάθεια στην οδήγηση,ποτέ μια πίστα σωστή και μειωμένη ασφάλεια.

Η οδήγηση απο την οδηγική παιδία είναι σαν την νύχτα με τη μέρα και στην Ελλάδα δυστυχώς δε βλέπω να ξημερώνει.

Και ξεκινάω με μία απλή ερώτηση (η οποία αφορά και εμένα).

Ας γράψει ένας οτι ποτέ δεν έχει πατήσει λωρίδα πεζών σε κόκκινο φανάρι κατα την αναμονή του.

Θα έπρεπε περισσότερο να μας βάζουν σε σκέψεις αυτά παρά το εαν μας χαιρετούν κάποιοι.

Στο κάτω κάτω της γραφής αυτοί θα μείνουν μόνοι με το πέρασμα εμείς ποτέ.

vassilis88
23/10/2006, 21:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από billy_BMW
Ας γράψει ένας οτι ποτέ δεν έχει πατήσει λωρίδα πεζών σε κόκκινο φανάρι κατα την αναμονή του.

εγω θυμαμαι μια δυο φορες που την ειχα δει οτι στηνομουνα στα gp κ ηθελα να μαι οριακα πισω απ την ασπρη γραμμη!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zireous
24/10/2006, 00:52
Εγώ το έχω πει ότι στην Ελλάδα, δεν χαιρετάω, ούτε και ανταποκρίνομαι σε κόντρες με άγνωστους (λίγο άσχετο ίσως το δεύτερο), στο πρώτο γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι ο απέναντι μηχανάκιας ξέρει να οδηγεί με το ένα χέρι (μη γελάς), και στο δεύτερο γιατί είναι πανεύκολο να παρασυρθεί κάποιος και να πάει πέρα από το όριο του και να ξύνει μπαριέρες -και μετά εγώ να πετάξω κάνα σπίρτο στη μηχανή μου από τη τσαντίλα μου, και να ψάχνω τέταρτο πόδι στη Χαλκιδική για να φτιάξω θρησκεία και μοναστήρι για πάρτη μου μόνο μακρυά από όλους... :a66:

Η αλήθεια είναι ότι οι μπέμπες δεν μου αρέσουν, αλλά επειδή έχω βγάλει άκρη τι θέλω απο μηχανές, τη μία από τις δύο που θέλω την έχω ήδη, ενώ η άλλη ή ktm θα 'ναι ή BMW -κάτι σαν αυτήν εδώ (http://www.freewebs.com/zireous/gr_moto_rl_ndr.html) για να ξέρουμε τί λέμε...

Όσο για τους τύπους που βλέπω στο δρόμο ξεκράνωτους, με κινητά, με το νυχτικό, ή δε ξέρω τί άλλο, οδηγάνε τα πάντα όχι μόνο μπέμπες, με παγερή αδιαφορία συνήθως για το περιβάλλον γύρω τους, και άμα έχω λίγο όρεξη τους τη λέω και ρίχνουμε και λίγο γέλιο κιόλας -το γέλιο βοηθά να αποφασίσουνε να έχουνε το κινητό στη τσέπη τουλάχιστον... :smokin:

loukasfilm
24/10/2006, 12:19
Γεια σας. και πάλι. Συγνώμμη μάγκες που δεν κατάφερα λόγω δουλειάς να μπώ πιο νωρίς.

Αν κοιτάξετε παραπάνω τα post δεν είμουνα εγώ που είπα για τις χαιρετούρες.

Δυστυχώς δεν δουλεύω σε στατιστική υπηρεσία και δεν μπορώ να παραθέσω νούμερα και ποσοστά.

Τα supersport ναι είναι ακριβά αν και εκεί θα βρεις πολλούς κ@υλόγκαζους που θα τα χώσουν όπου και όποτε μπορούν. (χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι σωστό)

Τώρα αναφορικά με το KLE Dimchios, πήρα ένα μηχανάκι που με εξηπηρετούσε όσο το δυνατόν καλύτερα για μέσα στην πόλη και να μην φοβάμαι να πατήσω λίγο χώμα αν χρειαστεί. Ήταν συνειδητή επιλογή. ( Με τις παραλίες στην Χιο τι θα γίνει? δεν απαντάς.)

Αυτό που με ευχαριστεί πάντως πιο πολύ απ' όλα είναι ότι αυτοί που πήραν τον χρόνο να απαντήσουν, δείχνουν συνειδητοποιημένοι.

Το θέμα μπήκε στις διαμάχες για συγκεκριμένο λόγο. Περίμενα να μου απαντήσουν ως επί το πλείστον κάτοχοι BMW. (Και το χάρηκα ιδιαίτερα που δεν έγινε έτσι).

Όσο για τον τίτλο το παραδέχομαι ότι είναι προβοκατόρικος. (Αλλά δούλεψε έτσι?).

Έχετε δίκιο μάγκες, το πρόβλημα έχει να κάνει με την νοοτροπία και όχι με τι καβαλάς.
Το πρόβλημα μας όπως το έθεσαν και κάποιοι παραπάνω είναι η παιδεία (μαθήματα, πίστες, δρόμοι, νόμοι).

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

DimChios
25/10/2006, 02:26
Πές μου σε ποιές παραλίες αναφέρεσαι, πού τα γνωρίζεις αυτά για τα οποία αναφέρεσαι και ΑΝ γνωρίζω ευχαρίστως να σου απαντήσω!

Να πώ βέβαια ότι λείπω χρόνια από το νησί δυστυχώς, αλλά ουδέποτε μου απαγόρευσαν την είσοδο σε οποιαδήποτε παραλία!

:rolleyes:

Boxer
25/10/2006, 18:53

Το θέμα μπήκε στις διαμάχες για συγκεκριμένο λόγο. Περίμενα να μου απαντήσουν ως επί το πλείστον κάτοχοι BMW. (Και το χάρηκα ιδιαίτερα που δεν έγινε έτσι).

Τι να σου απαντησουμε ρε φιλε ;

Εγω σου απαντησα αυτα που ηθελες να ακουσεις.

Εχω γραψει και αλλου για το ιδιο θεμα.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=561321#post561321

Kortenaer
26/10/2006, 08:38

Αν σου λεγαμε οτι δεν φοραμε και προφυλακτικο θα μας εκανες καμπανια κατα του AIDS, εσενα τι σε κοφτει, αν ο αλλος ειναι ανεγκεφαλος αστον να φαει το κεφαλι του....