View Full Version : Διασκεδαση...(?)
με αφορμη ενα υπεροχο κειμενο που διαβασα σε διπλανο thread.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alkis
Βράδυ Σαββάτου... ίσως ξημερώματα Κυριακής για πολλούς. Κόσμος ανεβαίνει, κόσμος κατεβαίνει, κάθε λογής μουσικές από τις διάφορες “φορητές” συναυλιακές ηχητικές εγκαταστάσεις που στηρίζονται πάνω σε 4 ρόδες.
Ποιο είναι το θέμα μας; Να βγούμε το Σάββατο, να διασκεδάσουμε, να περπατήσουμε, να κάνουμε ότι μας κατέβει... ή να δείξουμε ότι είμαστε κάποιοι; Και για ποιο λόγο; Πως προσδιορίζονται το “περνάω καλά”, “βγαίνω βόλτα”, “να τα πούμε”, “γίναμε μπορδέλο” ;
Τι σημαίνει διασκεδάζω; Και γιατί; Τι είναι υποκειμενικό, και τι δεν είναι; Ή τι δεν πρέπει να είναι;
Γιατί τη μια μέρα είσαι έτσι, και την άλλη αλλιώς; Τι σε χάλασε; Τι σε έφτιαξε;
Γιατί να μην μπορείς να χαλαρώσεις τον εαυτό σου όταν το θέλεις; Όταν το χρειάζεσαι; Γιατί να μην μπορείς να αδειάζεις το μυαλό σου, να το ξεκουράσεις, να μοιράσεις και λίγο από την ηρεμία σου σε αυτόν που είναι δίπλα σου;
Πότε ήταν η τελευταία φορά που ηρέμησες λιγάκι; Και γιατί; Το έχεις σκεφτεί καθόλου; Τι θα καταφέρεις, και τι θα χαρείς έτσι; Τίποτα, αλλά θα στεναχωρήσεις κι άλλους....
...στο οποιο δεν ηθελα να βγω εκτος θεματος...
τι κολλημα ειναι αυτο πλακα-πλακα με το σαββατο και τη διασκεδαση?? :confused:
εγω μπορω πολυ ευκολα να θυμηθω την τελευταια φορα που χαλαρωσα και περασα πραγματικα ομορφα...το περασμενο σαββατο που ημουν ολη μερα με τον ανθρωπο μου στο σπιτι με τζακι αναμενο και αραλικι..κουβεντουλα, το βιβλιο μου...τη μουσικη μας..και πανω απ ολα??? την ΗΡΕΜΙΑ ΜΑΣ!!! ελα ομως που χτες, ειπαμε να κανουμε βολτες :rolleyes: σαββατο μεσημερι για ψωνια και γυρισαμε και οι 2 αρρωστοι...μεχρι το βραδυ πονοκεφαλος και νευρα απο τον πανικο στους δρομους.
γιατι ρε παιδια αυτος ο πανικος το σαββατο? τι εχει αυτο το σαββατο και βγαινουν ΟΛΟΙ εξω και δεν μπορεις οχι απλα να κυκλοφορησεις...αλλα ουτε να κατσεις καπου να πιεις εναν καφε η ενα ποτο σαν ανθρωπος χωρις να εκνευριστεις. τι ειναι αυτο το ΚΟΛΛΗΜΑ που εχουν ολοι με το σαββατο?
διασκεδαζουν με αυτον τον χαμο? :confused: τρελη κινηση για να πας καπου...χαμος στο μαγαζι που θα πας για ποτο, καφε, φαγητο...βαβουρα και κοσμος και πολλη φασαρια...και αυτο ειναι διασκεδαση??
ειναι πιο fun απο το να αραξεις σε καποιο σπιτι με φιλους και ανθρωπους που αγαπας και να κανεις τον χαβαλε σου με την ανεση σου??
η απλα πρεπει ολοι να βαζουμε τα καλα μας...να φτιαχνουμε μαλλια νυχια κλπ, και να πηγαινουμε σε καποιο club οπου θα ειμαστε σα να ειμαστε σε κονσερβα για να φανει οτι ειμαστε εξω σαββατο βραδυ και τα χαλαμε σε ξυδια?? :confused:
και μη μου πειτε οτι δουλευουν κλπ και το σαββατο ειναι η μονη μερα που μπορεις να βγεις...γιατι μπορεις να βγεις οποιαδηποτε μερα εξω και να περασεις καλα ασχετα αν δουλευεις η οχι. ειναι πολυ πιο ξεκουραστο να βγεις και να περασεις ομορφα σε χαλαρους ρυθμους (και ας δουλευεις την επομενη) απο το να βγεις σαββατο, να φρικαρεις, και να χασεις μια ομορφη κυριακη επειδη κουραστικες σαββατο βραδυ και δε μπορεις να παρεις τα ποδια σου.
φλασια :blush:
GIXXERAKIAS
23/10/2006, 00:09
+10000000 ουτε τα μηχανακια δεν βρισκουν παρκινγκ σαββατο βραδυ,δεν ειχει λεφτα ο κοσμακης σου λεει μετα και ξενυχτανε μεχρι πρωιας,γιατι? ο ενας για να ριξει μια γκομενα,ο αλλος για να πνιξει το πονο του απο μια γκομενα που τον παρατησε,ο αλλος να βγει με την κοπελα του να ξεδωσουν:eyepop: :eyepop: για ολα αυτα φταινε οι γυναικες!!!τωρα το συνειδητοποιησα που τα εγραφα αυτα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wacko: :a24: :a21:
περα απο την πλακα
''εξω σαββατο βραδυ και τα χαλαμε σε ξυδια??''
ετσι ειναι δυστηχως οι περισσοτεροι το κανουν απλα για να φανουν,κυκλοφορουν εξω,εγω πρωσοπικα ειμαι της ιδιας αποψης οτι περνας πολυ καλυτερα με παρεα καπου σε σπιτι φιλου η φιλης να μαζευεστε για φαγητο και χαβαλε παρα να βγαινεις και να σου φευγει η πιστη να παρκαρεις,να βρεις τραπεζι,να εχεις αγχος αν θα ειναι ωραιο το μαγαζι,αν θα εισαι σαν να εισαι σε κονσερβα!ολα αυτα σε κανουν να χαλιεσαι,οχι οτι δεν χρειαζονται που και που να ξεσπας λιγακι και να βγαινεις,απλα ξερω ατομα που βγαινουν,πινουν,ξενυχτανε καθε σκ και χανουν ολη την μερα,μερα που εγω κανω την βολτα μου με την καλη μου και φευγουμε με την μηχανη η με το αμαξι για να ξεσκασουμε λιγο απο την καθημερινοτητα χωρις να ειμαστε χαλασμενοι απο τα ξυδια του προηγουμενου βραδιου,να πιουμε το καφεδακι μας καπου που δεν εχουμε ξαναπαει,ετσι για να δουμε και κατι ακομα καινουργιο
:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
οχι οτι δεν χρειαζονται που και που να ξεσπας λιγακι και να βγαινεις,απλα ξερω ατομα που βγαινουν,πινουν,ξενυχτανε καθε σκ και χανουν ολη την μερα,μερα που εγω κανω την βολτα μου με την καλη μου και φευγουμε με την μηχανη η με το αμαξι για να ξεσκασουμε λιγο απο την καθημερινοτητα χωρις να ειμαστε χαλασμενοι απο τα ξυδια του προηγουμενου βραδιου,να πιουμε το καφεδακι μας καπου που δεν εχουμε ξαναπαει,ετσι για να δουμε και κατι ακομα καινουργιο
:wave2: :wave2: :wave2:
+1000000000
Επειδη ειχα να το κανω πολλα χρονια, ειχα βαλει ορκο πως οταν θα τελειωνα κατι δουλειες που ειχα, θα ξενυχτουσα μεχρι πρωιας
....ακομα βριζω τον εαυτο μου που εχασα ολη την κυριακη να κοιμαμαι μεχρι τις 13:00, και φυσικα την βολτα με την μηχανη μου που ειχα τοσο αναγκη :(
Nikoskazer2000
23/10/2006, 00:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
με αφορμη ενα υπεροχο κειμενο που διαβασα σε διπλανο thread.....
...στο οποιο δεν ηθελα να βγω εκτος θεματος...
τι κολλημα ειναι αυτο πλακα-πλακα με το σαββατο και τη διασκεδαση?? :confused:
εγω μπορω πολυ ευκολα να θυμηθω την τελευταια φορα που χαλαρωσα και περασα πραγματικα ομορφα...το περασμενο σαββατο που ημουν ολη μερα με τον ανθρωπο μου στο σπιτι με τζακι αναμενο και αραλικι..κουβεντουλα, το βιβλιο μου...τη μουσικη μας..και πανω απ ολα??? την ΗΡΕΜΙΑ ΜΑΣ!!! ελα ομως που χτες, ειπαμε να κανουμε βολτες :rolleyes: σαββατο μεσημερι για ψωνια και γυρισαμε και οι 2 αρρωστοι...μεχρι το βραδυ πονοκεφαλος και νευρα απο τον πανικο στους δρομους.
γιατι ρε παιδια αυτος ο πανικος το σαββατο? τι εχει αυτο το σαββατο και βγαινουν ΟΛΟΙ εξω και δεν μπορεις οχι απλα να κυκλοφορησεις...αλλα ουτε να κατσεις καπου να πιεις εναν καφε η ενα ποτο σαν ανθρωπος χωρις να εκνευριστεις. τι ειναι αυτο το ΚΟΛΛΗΜΑ που εχουν ολοι με το σαββατο?
διασκεδαζουν με αυτον τον χαμο? :confused: τρελη κινηση για να πας καπου...χαμος στο μαγαζι που θα πας για ποτο, καφε, φαγητο...βαβουρα και κοσμος και πολλη φασαρια...και αυτο ειναι διασκεδαση??
ειναι πιο fun απο το να αραξεις σε καποιο σπιτι με φιλους και ανθρωπους που αγαπας και να κανεις τον χαβαλε σου με την ανεση σου??
η απλα πρεπει ολοι να βαζουμε τα καλα μας...να φτιαχνουμε μαλλια νυχια κλπ, και να πηγαινουμε σε καποιο club οπου θα ειμαστε σα να ειμαστε σε κονσερβα για να φανει οτι ειμαστε εξω σαββατο βραδυ και τα χαλαμε σε ξυδια?? :confused:
και μη μου πειτε οτι δουλευουν κλπ και το σαββατο ειναι η μονη μερα που μπορεις να βγεις...γιατι μπορεις να βγεις οποιαδηποτε μερα εξω και να περασεις καλα ασχετα αν δουλευεις η οχι. ειναι πολυ πιο ξεκουραστο να βγεις και να περασεις ομορφα σε χαλαρους ρυθμους (και ας δουλευεις την επομενη) απο το να βγεις σαββατο, να φρικαρεις, και να χασεις μια ομορφη κυριακη επειδη κουραστικες σαββατο βραδυ και δε μπορεις να παρεις τα ποδια σου.
φλασια :blush:
Εύη.....:a19: :a19: :a19: :a19: :a19: :a19:
+ 1000 και απο μενα
Αυτα ειναι γουστα ομως, οπως την βρισκει ο καθενας
Εγω προσωπικα απεχθανομαι αυτο τον τροπο διασκεδασης. Το Σ/Κ ειναι για να ηρεμεις και οχι να τρελενεσαι ακομη περισσοτερο. Επισης με τα 200 + Ευρο (αληθεια, ποσο παει ?) που εχει το μπουκαλι η μπομπα σε καποιους απο τους "ναους" της τεχνης, μπορω να περασω 1000 φορες καλυτερα πηγαινοντας μια ομορφη βολτα κτλ.
Αυτια :D
:wave2:
DimChios
23/10/2006, 03:30
Συμφωνώ σε όλα και να προσθέσω επίσης ότι μερικοί 30αρίσαμε! Γι αυτό και πλέον βλέπουμε κάποια πράγματα διαφορετικά! Δέ νομίζω ότι κατά κανόνα είμασταν ανέκαθεν αυτής της λογικής! Διαφωνείτε?
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
:winka:
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Συμφωνώ σε όλα και να προσθέσω επίσης ότι μερικοί 30αρίσαμε! Γι αυτό και πλέον βλέπουμε κάποια πράγματα διαφορετικά! Δέ νομίζω ότι κατά κανόνα είμασταν ανέκαθεν αυτής της λογικής! Διαφωνείτε?
Συμφωνουμε
αλλα μη το κανουμε και θεμα τωρα :D
:beer:
DimChios
23/10/2006, 03:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Συμφωνουμε
αλλα μη το κανουμε και θεμα τωρα :D
Ε? ΠΟΙΟΣ? ΤΙ? :a13: :a13:
:lol: :lol: :lol:
GIXXERAKIAS
23/10/2006, 11:14
:look: :look: γερασαμε μηπως?αντε ρε που μας πηραν τα χρονια!!!παμε venue τωρα:D :D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
hidefnick
23/10/2006, 11:39
Να σας ακούσω όταν δεν θα έχετε τη δυνατότητα να ξενυχτάτε μέχρι το πρωί...
Μερικοί 40αρίσαμε και δύστηχώς μυαλό αρνούμαστε να βάλουμε. Άσχετα αν οι δυνάμεις μας και οι υποχρεώσεις μας δεν μας το πολυεπιτρέπουν.
Ωραίο το τζάκι, η μουσικούλα και το βιβλίο, αλλά κάποια στιγμή καίγεσαι και θέλεις και να ξεδώσεις. Να ξεκολήσει το μυαλό σου. Να δείς κανένα πλάσμα, έτσι για να έχεις να ονειρεύεσαι. Να γίνεις γκολ γιατί έτσι. (Δεν γίνονται όλοι γκολ για να πνίξουν τον πόνο τους. Μερικοί γίνονται για να ξεκολήσουν απο τη μάσκα που δυστηχώς σου επιβάλει η κοινωνία να φοράς ανάλογα με την ηλικία σου. Για να αρχίσουν να κουνάνε τα πόδια τους)
Δυστυχώς παλιότερα (δεκαετία 80) η διασκέδαση έπαιζε σχεδόν κάθε μέρα. Πιά λόγω οικονομικών παιζει μόνο ΣΚ. Σίγουρα γίνετε χαμός, αλλά αυτό έχουμε..........
Όσοι έχουν περάσει από τον Κούκο του Θησείου, το FAZ, το Lycabetus, το Booze, to Follie της Αλεξάνδρας και δεν θυμάμε και εγώ πόσα άλλά, ίσως με καταλαβαίνουν :beer: :beer: :beer:
PS Απο μαγισούλα σε zandark? Το τζάκι μήπως? (Jokinggggggggggg)
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Μερικοί 40αρίσαμε και δύστηχώς μυαλό αρνούμαστε να βάλουμε. Άσχετα αν οι δυνάμεις μας και οι υποχρεώσεις μας δεν μας το πολυεπιτρέπουν.
Ωραίο το τζάκι, η μουσικούλα και το βιβλίο, αλλά κάποια στιγμή καίγεσαι και θέλεις και να ξεδώσεις. Να ξεκολήσει το μυαλό σου. Να δείς κανένα πλάσμα, έτσι για να έχεις να ονειρεύεσαι. Να γίνεις γκολ γιατί έτσι. (Δεν γίνονται όλοι γκολ για να πνίξουν τον πόνο τους. Μερικοί γίνονται για να ξεκολήσουν απο τη μάσκα που δυστηχώς σου επιβάλει η κοινωνία να φοράς ανάλογα με την ηλικία σου. Για να αρχίσουν να κουνάνε τα πόδια τους)
Δυστυχώς παλιότερα (δεκαετία 80) η διασκέδαση έπαιζε σχεδόν κάθε μέρα. Πιά λόγω οικονομικών παιζει μόνο ΣΚ. Σίγουρα γίνετε χαμός, αλλά αυτό έχουμε..........
Όσοι έχουν περάσει από τον Κούκο του Θησείου, το FAZ, το Lycabetus, το Booze, to Follie της Αλεξάνδρας και δεν θυμάμε και εγώ πόσα άλλά, ίσως με καταλαβαίνουν :beer: :beer: :beer:
:a19: :a19: :a19:
να προσθεσω και το μπρικι, μαβιλλη? :winka:
hidefnick
23/10/2006, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
Με Dj τον Αντώνη.... Συμπολεμιστής στα ελληνικά στρατά....
Τι μου θύμησες:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
:bawl: :bawl:
ρε μη μου κανετε τετοια....
θελω μπρικι, θελω ποκιτο....
α να χαθειτε....
:bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
α να χαθειτε....
εσυ μεινε εκει, στην Αγια Ναππα... :evil:
κατα βαθος, σνιφ για αγια... :sad:
κοιτα ο καθ'ενας εχει το δικαιωμα να διασκεδαση οπως θελει εννοειται :) και σιγουρα και εγω θα τυχει να βγω καποιο Σαββατο βραδυ, αλλα το θεμα ειναι οτι βγαινω οταν θελω να ξεσκασω και να παω να πιω ενα ποτακι...και αντι να ξεσκασω...σκαω :mad:
οσο για το PS...η αληθεια ειναι οτι παιζει πολυ τζακι και κερι τωρα τελευταια...μηπως να ανησυχησω ??? :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
hidefnick
23/10/2006, 12:29
οσο για το PS...η αληθεια ειναι οτι παιζει πολυ τζακι και κερι τωρα τελευταια...μηπως να ανησυχησω ??? :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
Μήπως??:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
23/10/2006, 14:28
Φίλε wiredgr ούτε εσύ έχεις άδικο όμως αναφέρεσαι σε άλλες εποχές! :cool:
:beer: :beer:
P.S Nice signature! :winka:
hidefnick
23/10/2006, 14:43
Σίγουρα, αλλά για να πω και την φαφαριά μου, τότε είχε και διασκέδαση. Τώρα όλοι με ένα ποτήρι στο χέρι και κοιταζόμαστε. Οπότε λογικό είναι να γκρινιάζουν οι νεότεροι, για το ότι είναι ένα χάλι τα σαβατόβραδα. Γιατί απο φράγκα όλο και κάτι παίζει.
DimChios
23/10/2006, 14:51
Σίγουρα, αλλά για να πω και την φαφαριά μου, τότε είχε και διασκέδαση. Τώρα όλοι με ένα ποτήρι στο χέρι και κοιταζόμαστε. Οπότε λογικό είναι να γκρινιάζουν οι νεότεροι, για το ότι είναι ένα χάλι τα σαβατόβραδα. Γιατί απο φράγκα όλο και κάτι παίζει.
Αυτό ακριβώς εννοώ όταν λέω για τις εποχές που άλλαξαν φίλτατε! :winka:
Γιατί από φράγκα, όπως τα λές!
Nikoskazer2000
26/10/2006, 02:00
+1000
Πολύ σωστό σε βρίσκω!
Resistman
26/10/2006, 09:13
Να πω και εγω το δικο μου. Υπαρχει ενας πολυ ωραιος ορος που μας περιγραφει: τσιφτετελληνες
Για τη διασκεδαση δεν χρειζονται λεφτα, χρειαζονται εφτα (7) :eyepop:
naxiotis
26/10/2006, 11:24
τολμώντας από τα ανωτέρω σας δίνω μιά συμβουλή την οποία τηρούσα επί τόσα χρόνια ζώντας στην αθήνα μεχρι τα 37 αλλά και που δυστυχώς ισχύει και στην επαρχία όπως ανακάλυψα εδώ και 2 χρόνια στην νάξο
το σάββατο βγαίνουν όλοι οι βλάχοι οπότε έξοδοι μόνο:nono: μέχρι παρασκευή
όπου βλάχοι οι κάθε λογής στο μυαλό για να μην παρεξηγηθώ:wave2:
vassilis88
26/10/2006, 12:08
zandark κ γω συμφωνω μαζι σου.
υπ οψην,ειμαι 18 κ κατεβαινω ξερω γω με το κρανος κατω το σαββατο κ με κοιταζουν ολοι σαν εξωγηινο!αν θελετε να ξεχωρισετε φορεστε κρανος!(μιλωντας για παιδια της ηλικιας μου ετσι?)τωρα εμενα με λεει η παρεα μου ξενερωτο επειδη δε γουσταρω καθολου να πηγαινω να ειμαι σαν τη σαρδελα μεσα στο κλαμπ,που παιζει κ αθλια μουσικη,κ ξενερωνω αφ ενος γιατι η πλειοψηφεια το μονο που κανει ειναι να στεκονται ορθιοι κ να μην χορευει κανεις κ γιατι 9/10 ειναι αντρες.εμενα μ αρεσε οταν τα χα με την προηγουμενη κοπελα μου που πηγαιναμε κ χορευαμε λατιν μαζι.ουτε σου σπαει τα τυμπανα κ εχεις κ χωρο.κ χορευεις.ειναι πολυ πιο ομορφο απο το να φωναζεις τα γνωστα λαικα καψουροτραγουδα με 5-6 μαζι λιωμενους.η να χτυπιεσαι/κουνας ρυθμικα το ποδι πανω κατω κλπ δεν το θεωρω χορο.τωρα προτιμω τα σαββατα να μαζευτουμε με τα παιδια να παιξουμε κανα ποδοσφαιρακι σε ενα σπιτι,που θα μπορουμε να μιλησουμε,να γελασουμε.....τωρα να πας να στεκεσαι ορθιος να γινεις σκ@τα να ξυπνας απογευμα την επομενη,τι να πω,δε γουσταρω με την καμια.ασε που λενε να παμε να βρουμε λεει καμια γκομενα κ το μονο που κανουνε ειναι να γινονται τυφλα στα ξιδια.ελεος.το ιδανικο θα ηταν για μενα να ξυπνησω πρωι την κυριακη κ να πηγαινα με φιλαρακια εντουραδα στο βουνο!αλλα να τους βρω που,(αλλο θεμα το οτι δν εχω μηχανακι)εδω τη μηχανη την εχουν μονο για μοστρα,τους εχω μιλησει για το αν θα τους αρεσαν εκδρομες στο βουνο κ μονο που δεν :a26:
:sick:
Οι αναρχικοί λένε
"Πέντε μέρες τρως αγκούρι,
Σάββατο το παίζεις μούρη"
Αν και με εξαίρεση το φωτεινό :sun: παράδειγμα του προλαλήσαντα vassilis88 (Q σου λεβέντημ) μην το ψάχνετε παιδιά....Ολα τριγήρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν....
Οι 17+ θα βγαίνουν έξω ΠΣΚ και θα γλεντάνε (ο καθένας όπως το νιώθει μέσα του το γλέντι έτσι?) όπως και εμείς βγαίναμε στην ηλικία τους.Μέχρι να βαρεθούμε-ούνε.
Και κύκλο κάνει στις επόμενες "φουρνιές" μέχρι να μεγαλώσουν να στριμωχτούν να βαρεθούν να γουστάρουν άλλα πράγματα να πάρουν την δόση τους απο νυχτερινή και όχι μόνο ζωή και διασκέδαση βρε αδερφέ!
Δέν μπορώ να κατηγορήσω κανένα που επιλέγει να βγεί έξω Σάββατο να κάτσει (όρθιος) με ένα ποτό στο χέρι και να λέει ότι βγήκα έξω "να διασκεδάσω και να βρώ γκόμενες -χικ!-" Ουλοι μας το έχουμε κάνει κάποτε....so what?
Έστω και άν κάθεται εκεί σαν το αγγούρι χωρίς να μπορέσει να ακούσει τι του λέει ο διπλανός του (πολλά τα db του τάδε dj) η άν ακούει σκυλάδικα πίνωντας "ουίσκια" η χτυπιέται σε κάποιο φρικάδικο εν μέσω καπνών και μπουμπουνητών απο το συγκρότημα "τα ψοφίμια" translate: carcass :lol:
Το θέμα παίδες είναι ότι έχει πρo πολλού χαθεί η επικοινωνία μεταξύ τις παρέας/των απέναντι/αγοριών/κοριτσιών στις βραδινές εξόδους και στα clubs/bars.
Ντίρλα και alienation (και μετά για βρώμικο)
Προσωπικές εμπειρείες παραθέτω δέν είναι ανάγκη να καλύψω κανέναν με τα άνωθεν.Εμένα με κάλυψαν οι Smiths με το how soon is now?
There's a club if you'd like to go
you could meet somebody who really loves you
so you go, and you stand on your own
and you leave on your own
and you go home, and you cry
and you want to die
cheers!
latris mixanis
26/10/2006, 13:48
Το Σάββατο έχει καθιερωθεί, έχει περάσει στη νοοτροπία μας σαν μέρα εξόδου!
Προτιμώ να βγαίνω καθημερινές που δεν έχει τόσο πήξιμο στα μαγαζία...
Ακόμα και την παρασκευή γίνεται της πουτάνας, με αποτέλεσμα νασκέφτεσαι να μετακινηθείς ακόμη και με τη μηχανή:sad:
Τις περισσότερες φορές προτιμώ να κάθομαι σπίτι με καλή παρέα . Μπορώ να πω ότι διασκεδάζω καλύτερα:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
α να χαθειτε....
Ρε παιδιά, μήπως τα πίνουμε δίπλα-δίπλα και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι... ?
Μπρίκι rulez :smokin:
latris mixanis
26/10/2006, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Ρε παιδιά, μήπως τα πίνουμε δίπλα-δίπλα και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι... ?
Μπρίκι rulez :smokin:
Mάλλον, αν και κάποιοι το λέμε εδώ και καιρό να πάμε αλλά ακόμα να το κάνουμε:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Mάλλον, αν και κάποιοι το λέμε εδώ και καιρό να πάμε αλλά ακόμα να το κάνουμε:sad:
Καλά, μην πάρουμε και φόρα, δεν χωράει πολλούς :lol: :lol: :lol:
PortisHead
26/10/2006, 14:05
ZanDark---->
Βαρεθηκα να διαβάσω ολα τα posts...αλλα αν δεν εχει ειπωθεί...
να σου πώ το γιατι.
Γιατι αν εισαι ελευθερος/η και δεν εχεις το ταιρι σου...ολα αυτα που περιεγραψες παραπάνω
ως ταλαιπωρία και εκνευρισμό......φαντάζουν σε αυτους....παράδεισος!!!.
Το ειδες το θέμα μονο απο τη σκοπιά του δεσμευμένου.
hidefnick
26/10/2006, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
ZanDark---->
να σου πώ το γιατι.
Γιατι αν εισαι ελευθερος/η και δεν εχεις το ταιρι σου...ολα αυτα που περιεγραψες παραπάνω
Δηλαδή δεσμευμένος/η σημαίνει όχι χορό, ξύδια και γυαλία για την έξοδο απο τον "ναό"????
Νομίζω ότι αυτό που βαριόμαστε και συχενόμαστε όλοι είναι η φτωχογκλαμουριά και το "και καλά" της φάσης σαββατόβραδο.
Μην παρεξηγηθώ. Και εμείς μαζευόμαστε σπίτι με παρέες και περνάμε super. Αλλά κάποιες στιγμές θες να ξεφύγεις.......
PS Στον Tiesto δεν ξέρω πόσος λαός ήταν μέσα, το θέμα ήταν ότι ήταν κανονικό Party. Και το περίεργο, για μένα, ήταν ότι ο μέσος όρος ηλικίας πρέπει να ήταν κάπου στα 27-28. (μην αρχίσουμε τίποτα θεωρίες για πιαχά plz) Στριμώχτηκα, με πάτησαν, πάτησα αλλά βγήκα ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣ. (θέλω καινούργια spezial λέμεεεεεεεεε)
Δηλαδή δεσμευμένος/η σημαίνει όχι χορό, ξύδια και γυαλία για την έξοδο απο τον "ναό"????
Νομίζω ότι αυτό που βαριόμαστε και συχενόμαστε όλοι είναι η φτωχογκλαμουριά και το "και καλά" της φάσης σαββατόβραδο.
Μην παρεξηγηθώ. Και εμείς μαζευόμαστε σπίτι με παρέες και περνάμε super. Αλλά κάποιες στιγμές θες να ξεφύγεις.......
PS Στον Tiesto δεν ξέρω πόσος λαός ήταν μέσα, το θέμα ήταν ότι ήταν κανονικό Party. Και το περίεργο, για μένα, ήταν ότι ο μέσος όρος ηλικίας πρέπει να ήταν κάπου στα 27-28. (μην αρχίσουμε τίποτα θεωρίες για πιαχά plz) Στριμώχτηκα, με πάτησαν, πάτησα αλλά βγήκα ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣ. (θέλω καινούργια spezial λέμεεεεεεεεε)
:beer: :beer: :beer: σωστος...
και ο Τiesto...:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
@ PortisHead..νομιζω πως η ταλαιπορια τις κινησης και του πανικου που θα συναντισεις οταν θα βγεις Σαββατο βραδυ δεν εχει να κανει με το αν εισαι δεσμευμενος η ελευθερος...:smilea: εξαλλου και εγω εχω υπαρξει ελευθερη :lol: αλλα και παλι απλα δεν με γεμιζε το ολο σκηνικο..
και δεν λεω για τα πιτσιρικια που βγαινουν και γουσταρουν..γιατι πιτσιρικα τα εκανα και εγω σε καποια φαση οπως και οι περισσοτεροι..αλλα λεω για τα ατομα 28+ που ΑΚΟΜΑ το κανουν αυτο το πραγμα...
PortisHead
26/10/2006, 15:42
:beer: :beer: :beer: σωστος...
@ PortisHead..νομιζω πως η ταλαιπορια τις κινησης και του πανικου που θα συναντισεις οταν θα βγεις Σαββατο βραδυ δεν εχει να κανει με το αν εισαι δεσμευμενος η ελευθερος...:smilea: εξαλλου και εγω εχω υπαρξει ελευθερη :lol: αλλα και παλι απλα δεν με γεμιζε το ολο σκηνικο..
και δεν λεω για τα πιτσιρικια που βγαινουν και γουσταρουν..γιατι πιτσιρικα τα εκανα και εγω σε καποια φαση οπως και οι περισσοτεροι..αλλα λεω για τα ατομα 28+ που ΑΚΟΜΑ το κανουν αυτο το πραγμα...
Ναι ΟΚ...εχεις δικιο οσον αφορα τις ηλικίες.
Εγω π.χ. δεν το εκανα ουτε τότε.
και ειμαι 30+ :lol:
Resistman
26/10/2006, 17:17
Πεντε μερες στη σκλαβια, για μια μερα γκλαμουρια
Johnpan :winka:
vassilis88
26/10/2006, 19:08
κ γω ανεβηκα το καλοκαιρι κ πηγα κ ηταν γαματα!ειχε πολυ γελιο εκει που φωναζανε στους αλλους πριν βγει!αλλα αλλο να πηγαινεις κ να βλεπεις τον καλυτερο dj στον κοσμο κ αλλο να προσγειωνεσαι ατσαλα μετα στην πραγματικοτητα του ηρακλειου....:hypnotize αθηνα θα ναι σιγουρα καλυτερα θα χεις τις π.τανας τις επιλογες!
hidefnick
26/10/2006, 20:20
:
και δεν λεω για τα πιτσιρικια που βγαινουν και γουσταρουν
Νομίζουν ότι γουστάρουν, γιατί δεν έχουν δει και τίποτα άλλο. Οσο για τους σερνικούς 28+ αυτοί ψάχνουν κανένα πιτσιρίκι να μαμήσουν, ενώ οι αντίστοιχες δεσποινίδες....ας μην σχολιάσω. (μια παραπομπή στο thread με τις χανιώλες plz)
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
αθηνα θα ναι σιγουρα καλυτερα θα χεις τις π.τανας τις επιλογες!
Της πουτ@ν@ς τη διάθεση δεν έχεις όμως, ζώντας στην Αθήνα :wave2: :wave2:
Πάντως αυτό που μου λείπει από τον παλιό εκείνο τον καιρό (πσσσσσσσσσ) είναι να κυκλοφορώ με διαλημένο τζιν ενα Tshirt και λιωμένα converse, και να μην μου σκοτίζει κανείς τα φαφάρια όπου και να πήγαινα. (Εκτος καμία bora-bora. Εχω διατελέσει και φλώρος ΒΠ, τι να κάνουμε)
α ναι τι ωραια που ειναι να καθεσαι σπιτι να βλεπεις καμμια ταινια ....με την μαμα σου το μπαμπα σου τα αδελφια σου τους συγγενεις(ητε τα δικα σου σογια η του αγοριου-κοριτσιου σου) και το αγορι σου να καθεται με τα χερια σταυρωμενα να μην μπορεις να μιλισεις να κουνηθεις να μην καπνιζουν οι γονεις και να πρεπει να περιμενεις την ωρα που θα φυγεις για να κανεςι ενα ολοκληρο πακετο οσο ζεστενετε η μηχανη και αλλο ενα αφου την παρκαρεις και την κλειδωσεις
:rotflmao:
αν υπαρχει χωρος το μεσα ειναι το καλυτερο πλεον
αν δεν.....τοτε πας εξω και δε χρειαζετε να πας στου ψυρη που γινετε κολαση υπαρχουν και γειτονιες με φανταστικα μαγαζια ηρεμα και ωραια
και δε χρειαζετε να ξοδεψεις 200+ ευρω μπορεις μια χαρα να πιεις ενα ποτο η να πας λουνα παρκ η σινεμα και να σου φυγουν μεχρι 20 ευρω μια χαρα το βρισκω....η να παρεις μηχανη-αμαξι και να αγορασεις μπυρα η κοκα κολα απο το περιφτερο με 2 ευρω καθαρισες πας και καθεσε μπροστα στη θαλασσα ....
και αν δεν εχεις ταιρι?τοτε η παρεα και ο κοσμος τριγυρω σου ειναι απολαυση
hidefnick
26/10/2006, 20:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ΠΑΝΤΑ είναι μια απόλαυση ο κόσμος γύρω σου.:wave2: :wave2: :wave2:
ΠΑΝΤΑ είναι μια απόλαυση ο κόσμος γύρω σου.:wave2: :wave2: :wave2:
αναλογα το κοσμο :wacko:
hidefnick
26/10/2006, 20:37
Ε, αποφεύγουμε και κάποια κομμάτια της πόλης...........:lol:
α ναι τι ωραια που ειναι να καθεσαι σπιτι να βλεπεις καμμια ταινια ....με την μαμα σου το μπαμπα σου τα αδελφια σου τους συγγενεις(ητε τα δικα σου σογια η του αγοριου-κοριτσιου σου) και το αγορι σου να καθεται με τα χερια σταυρωμενα να μην μπορεις να μιλισεις να κουνηθεις να μην καπνιζουν οι γονεις και να πρεπει να περιμενεις την ωρα που θα φυγεις για να κανεςι ενα ολοκληρο πακετο οσο ζεστενετε η μηχανη και αλλο ενα αφου την παρκαρεις και την κλειδωσεις
:eyepop: axaxaxaxa φιλεναδα κορυφη :lol: :lol: :lol:
κοιτα αν εισαι στη φαση οπου μενετε και οι 2 με τους γονεις τοτε ναι εχεις ενα point η αληθεια ειναι :smilea:
και δε χρειαζετε να ξοδεψεις 200+ ευρω μπορεις μια χαρα να πιεις ενα ποτο η να πας λουνα παρκ η σινεμα και να σου φυγουν μεχρι 20 ευρω μια χαρα το βρισκω....η να παρεις μηχανη-αμαξι και να αγορασεις μπυρα η κοκα κολα απο το περιφτερο με 2 ευρω καθαρισες πας και καθεσε μπροστα στη θαλασσα ....
:eyepop: καλα να δω τον καλο μου σε λουνα παρκ να πεσω κατω απο τα γελια :lol:
εννοειται πως αν δεν μπορεις να αραξεις σε καποιο σπιτι το να πας να αραξεις σε καποια παραλια ειναι ολα τα λεφτα :smilea: το ποτο σπανια πλεον γιατι γινεται χαμος οπου και να πας...και να βρεις καπου να κατσεις, θα σου εχουν ηδη σπασει τα νευρα μεχρι να πας στον δρομο :rolleyes:
:beer: :beer: :beer: η παρεα και ο κοσμος τριγυρω σου πρεπει να ειναι παντα απολαυση :D με τις σωστες επιλογες (στους φιλους I mean) και με το να μην αναλωνεσαι σε ασημαντα πραγματα μπορεις να κανεις την ζωη σου πολυ απολαυστικη :)
αν εχεις και μια σχεση και περνας καλα οκ δε θα διαφωνησω...ειναι ακομα πιο ωραια...
τωρα αν τυχαινει να εχεις βρει και τον ανθρωπο με τον οποιον θα μοιραστεις το υπολοιπο της ζωης σου....ε δεν θες και τιποτα αλλο :smilea:
:
τωρα αν τυχαινει να εχεις βρει και τον ανθρωπο με τον οποιον θα μοιραστεις το υπολοιπο της ζωης σου....ε δεν θες και τιποτα αλλο :smilea:
εσυ κατι μου κρυβεις
ΠΟΤΕΕΕΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕ?
ΕΕΕΕΕΕ?
η μαλλον δε μπορω να περιμενω
οεοεοεοεοεο
σε παιρνω τηλ σε λιγο
:D :smokin:
εσυ κατι μου κρυβεις
ΠΟΤΕΕΕΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕ?
ΕΕΕΕΕΕ?
η μαλλον δε μπορω να περιμενω
οεοεοεοεοεο
σε παιρνω τηλ σε λιγο
:D :smokin:
χαχαχα οχι ρε καμια σχεση :lol: :lol: εγω απλα εδωσα και τα 3 παραδειγματα!! αν εισαι μονος, αν εισαι σε σχεση, η αν εχεις κατι ακομα πιο σοβαρο :D :beer: :beer: :wave2:
Nikoskazer2000
26/10/2006, 22:17
zandark κ γω συμφωνω μαζι σου.
υπ οψην,ειμαι 18 κ κατεβαινω ξερω γω με το κρανος κατω το σαββατο κ με κοιταζουν ολοι σαν εξωγηινο!αν θελετε να ξεχωρισετε φορεστε κρανος!(μιλωντας για παιδια της ηλικιας μου ετσι?)τωρα εμενα με λεει η παρεα μου ξενερωτο επειδη δε γουσταρω καθολου να πηγαινω να ειμαι σαν τη σαρδελα μεσα στο κλαμπ,που παιζει κ αθλια μουσικη,κ ξενερωνω αφ ενος γιατι η πλειοψηφεια το μονο που κανει ειναι να στεκονται ορθιοι κ να μην χορευει κανεις κ γιατι 9/10 ειναι αντρες.εμενα μ αρεσε οταν τα χα με την προηγουμενη κοπελα μου που πηγαιναμε κ χορευαμε λατιν μαζι.ουτε σου σπαει τα τυμπανα κ εχεις κ χωρο.κ χορευεις.ειναι πολυ πιο ομορφο απο το να φωναζεις τα γνωστα λαικα καψουροτραγουδα με 5-6 μαζι λιωμενους.η να χτυπιεσαι/κουνας ρυθμικα το ποδι πανω κατω κλπ δεν το θεωρω χορο.τωρα προτιμω τα σαββατα να μαζευτουμε με τα παιδια να παιξουμε κανα ποδοσφαιρακι σε ενα σπιτι,που θα μπορουμε να μιλησουμε,να γελασουμε.....τωρα να πας να στεκεσαι ορθιος να γινεις σκ@τα να ξυπνας απογευμα την επομενη,τι να πω,δε γουσταρω με την καμια.ασε που λενε να παμε να βρουμε λεει καμια γκομενα κ το μονο που κανουνε ειναι να γινονται τυφλα στα ξιδια.ελεος.το ιδανικο θα ηταν για μενα να ξυπνησω πρωι την κυριακη κ να πηγαινα με φιλαρακια εντουραδα στο βουνο!αλλα να τους βρω που,(αλλο θεμα το οτι δν εχω μηχανακι)εδω τη μηχανη την εχουν μονο για μοστρα,τους εχω μιλησει για το αν θα τους αρεσαν εκδρομες στο βουνο κ μονο που δεν :a26:
:sick:
Απο αρχαιοτάτων χρόνων :a024: ισχύει αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που λες. Ακόμα και τώρα στα "γεράματα" μου το βλέπω πιο καθαρά απο ποτέ. Είναι η ματαιοδοξία που περιγράφει το 99,9% οσων βγαίνουν για να "διασκεδάσουν" και το 'χουν κάνει τρόπο ζωής :sick: :uplate: :yuck: .
Οτι λέει η a-mixani...
Πάντως χαίρομαι που βλέπω οτι ακόμα και ατόμα σε νεαρή ηλικία σαν κι' εσένα έχουν βγεί απ' το "κουτί" :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Οτι λέει η a-mixani...
:eyepop: :lol: :lol: :lol: βλεπω τα καινουργια παιδια της παρεας να ψαχνονται :lol: :lol: :beer: :wave2:
Nikoskazer2000
26/10/2006, 22:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
ZanDark---->
να σου πώ το γιατι.
Συγνώμη, αλλα πιστεύω πως κάνεις λάθος. Και' γω οταν ήμουν στην ηλικία του vassilis88 σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο με τον προλαλήσαντα. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η "δήθεν" διασκέδαση με μπόμπες ποτά, καπνό και χύμα τα db. Απλά επειδή η "παρέα" μου (ο Θεός να την κάνει :yuck: ) γούσταρε τέτοια "διασκέδαση" γιατί οτιδήποτε αλλο ηταν ξενέρωτο και 'γω ο :a31: έτρεχα απο πίσω τους.
Δεν λέω πως δεν υπάρχουν τέτοια άτομα που γουστάρουν τρελλά αυτό το χαιχουι, μην παρεξηγηθώ, απλά για 'μενα αυτό δε νοείται σαν διασκέδαση.
Vasilis_Strom
26/10/2006, 22:35
........να πηγαινεις κ να βλεπεις τον καλυτερο dj στον κοσμο..........
Παμε διαμαχες; :D
vassilis88
26/10/2006, 22:38
λεμε τωρα......κ μενα pvd k armin μ αρεσουν περισσοτερο!ο τιεστο δεν ειναι οπως παλια..τωρα ακουω μεταλ πιο πολυ βεβαια,μου χει κολλησει το in flames- dead end!:rolleyes:
Nikoskazer2000
26/10/2006, 22:40
:eyepop: :lol: :lol: :lol: βλεπω τα καινουργια παιδια της παρεας να ψαχνονται :lol: :lol: :beer: :wave2:
Yes love...:blush: :smilea:
Nikoskazer2000
26/10/2006, 22:41
αν εχεις και μια σχεση και περνας καλα οκ δε θα διαφωνησω...ειναι ακομα πιο ωραια...
:sun: :beer: :sun: :beer: :sun: :beer: :sun: :beer: :sun: :beer: :sun: :beer: :sun:
Yes love...:blush: :smilea:
:lol: :beer: γεια σου Νικολακη :beer:
:sun: :beer: :sun: :beer:
:winka: :beer: :beer:
hidefnick
26/10/2006, 23:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Αφου τον ψηφίζουν τον μικρό ολλανδό για καλύτερο δισκαλάχτη τι να κάνουμε?
Να προτρέψω να παρανομίσετε κατεβαζοντας το live at bondi beach?
Και μετα να δούμε ποιός δεν θα κουνήσει τα ποδαράκια του και όχι μόνο:beer: :beer: :beer:
ο προβληματισμός έχει ξεφύγει από το θέμα που έθιξε η ZanDark....
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
ΥΓ: .... κάποια περιττά θα αρχίσουν να εξοστρακίζονται....
latris mixanis
27/10/2006, 10:46
Άντε και αποφασίζεις να βγεις Σάββατο. Θες το λιγότερο μια ώρα να πας στον προορισμό σου, άλλη μια ώρα να βρεις να παρκάρεις, μετά θα μπεις στο κλαμπ όπου θα είναι πίτα στον κόσμα( με αποτέλεσα να σε πατάνε, να σου ρίχνουν το ποτό, να σε καίνε με τα τσιγάρα, να μην έχει καλό ως καθόλου εξαερισμό), να θες μισή ώρα να πάρει ποτό και μετά να θες να φύγεις :lol:
Άλλη μια από πήξιμο....γυρνάς με κεφάλι καζάνι και σου έχει βγει ξυνό που βγήκες.
Όλοι αυτοί οι λόγοι είναι που με κάνουν να αποφεύγω την έξοδο του Σαββατου όσο μπορώ ή να επιλέγω μέρη που δεν θα έχει τόσο κόσμο.
Την συγκεκριμένη άποψη την είχα από πάντα :) ;)
latris mixanis
27/10/2006, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Μικρέ αυτά είναι θέμα γούστου...
Σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι!! Προσωπικά δεν μπορώ να τον ακούω για πολύ ώρα δεν διασκεδάζω, άλλοι πάλι μπορούν για ώρες και τη βρίσκουν:ninja: !
Η συναλία του ήταν καλή.
vassilis88
27/10/2006, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Άντε και αποφασίζεις να βγεις Σάββατο. Θες το λιγότερο μια ώρα να πας στον προορισμό σου, άλλη μια ώρα να βρεις να παρκάρεις, μετά θα μπεις στο κλαμπ όπου θα είναι πίτα στον κόσμα( με αποτέλεσα να σε πατάνε, να σου ρίχνουν το ποτό, να σε καίνε με τα τσιγάρα, να μην έχει καλό ως καθόλου εξαερισμό), να θες μισή ώρα να πάρει ποτό και μετά να θες να φύγεις :lol:
Άλλη μια από πήξιμο....γυρνάς με κεφάλι καζάνι και σου έχει βγει ξυνό που βγήκες.
Όλοι αυτοί οι λόγοι είναι που με κάνουν να αποφεύγω την έξοδο του Σαββατου όσο μπορώ ή να επιλέγω μέρη που δεν θα έχει τόσο κόσμο.
Την συγκεκριμένη άποψη την είχα από πάντα :) ;)
στην αθηνα οταν βγηκα μια φορα βραδυ ηταν μια χαρα,πηγαμε στο bocca,μας ειχανε πει κ το galea διπλα αλλα φαγαμε πορτα.:lol: ειδικα απ εξω κανανε παρελαση οι φερραρι:a07: κ οι πορσε!πολυ κυριλα το μερος.δν θυμαμαι την περιοχη μαλλον στην παραλιακη που λετε ειναι αυτα τα κλαμπ.πολλες κλασεις πανω απ του ηρακλειου.....(σα να συγρινουμε το ροσσι με το χευντεν ενα πραμα..):lol:
DimChios
27/10/2006, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ο προβληματισμός έχει ξεφύγει από το θέμα που έθιξε η ZanDark....
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
ΥΓ: .... κάποια περιττά θα αρχίσουν να εξοστρακίζονται....
ΑΡΧΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΡΧΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: ρε μη το πειραζετε το παιδι ακομα δεν ξεκινησε ως mod :D
α-γαπαμε Νοστρα :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
βλεπω τις α-γαπες μου στη ζωνη :eyepop: :lol: :lol:
Επειδή είναι μεγάλο το θέμα ας το πάμε περιληπτικά.
1ον Δεν μας εμποδίζει κανείς να βγούμε από της 8 εως της 11 για βόλτα, καφέ, ποτό, κλπ. Εκτός και αν η έξοδος πρέπει απαραίτητα να είναι ξενύχτη.
2ον. Το 78 όταν βλέπαμε τον «πυρετό το σαββατόβραδο» με τον Τραβόλτα, γελάγαμε με τα αμερικανάκια που κανονίζανε όλη την βδομάδα για το σαββατόβραδο.
Αρα αμερικανοποιηθήκαμε
3ον. Όταν βγαίνει κάποιος κάθε βράδι πρέπει να το κάνει με μέτρο (έξοδα γαρ) και με μη ελενχώμενο τρόπο, άρα πάει περίπατο και η γκλαμουριά.(μαζί με τα κέρδη της)
4ον. Άμα βγαίνεις συχνά, έρχεσαι και συχνά σε επαφή με ανθρώπους.
Επικίνδυνο!!!
(Α. Δημιουργείς μια μικρή αγορά με ανταλλαγή απόψεων, και αποφεύγεις την ιδιοποίηση.
Β. Η κοινωνικότητα φέρει γνώση και πολλές φορές οργανωμένη αντίσταση. )
5ον. Οι ομάδες των ανθρώπων που κινούνται αγελαία, μαθαίνουν να συμπεριφέρνονται και αγελαία.
¨Όταν σε συγκεκριμένο χρόνο και σε συγκεκριμένους τόπους μαζεύονται οι άνθρωποι, τότε μπορούν να εκλεχθούν και να καθοδηγηθούν ευκολότερα.
6ον. Το Σάββατο προάγει συγκεκριμένο τύπο διασκέδασης. Καταναλώνεις συγκεκριμένα ποτά, ρούχα, και κουλτούρα. Ευκολία σε αυτούς που στα πουλάνε.
Πάμε να σκεφτούμε αυτά τα ολίγα και βλέπουμε.
:rolleyes:
To γεγονος οτι καποιοι δουλευουν απο Δευτ-Σαββ και εχουν μονο κυριακη ελευθερη δε το μετραμε?
αν καποιος γυρνα καθε μερα μετα απο 12 ωρες δουλεια πτωμα και εχει μονο την κυριακη να μπορει να κοιμηθει μεχρι αργα αρα μονο το σαββατο το βραδυ να βγει εξω??????????
παιζουν και τετοια ξερετε
δε ξερω αλλα απο την δικια μου γενια του 81 και επειτα το καθε μερα εξω εστω και για καφε στη διπλα καφετερια το στεκι ειναι ενα φαινομενο καθημερινο απο μικρη ηλικια σε σημειο που τωρα στα 25 μου τα εχω βαρεθει ολα και θελω να καθομε μεσα η να πηγαινω εκδρομες μονο\
σε αντιθετη περιπτωση η μητερα μου που ειναι 46 χρονων επρεπε να παντρευτει για να βγει εξω και τα χρηματα η ο χρονος δεν εφτανε οπωτε καθορισαν ατυπα μια μερα το σαββατο που μπορουσαν την κυριακη να ξεκουραστουν να βγουν μια στις τοσες μιας και εγω το πρωτο παιδι της οικογενειας μου ηρθα πολυ νωρις
ετσι και οι φιλοι τους και οι φιλοι των φιλων τους ατυπα
και συνεχιζετε
σαν μαθητης εχεις σχολειο φροντιστιρια κλπ
σου μενει το σαββατο
απο συνηθια μαλλον το κραταμε και τωρα μερικοι απο μας ..... οσον αφορα το τροπο που μας πασαρουν να διασκεδαζουμε και τα ρουχα που φοραμε εμενα δε με αγγιζει σαν εφηβη πηγαινα σε μεταλ κλαμπ και τα ρουχα που φορουσα τα ειχε φορεσει ο μπαμπης ο σουγιας οταν πηγαινε φανταρος και μετα τα πουλησε στο μοναστιρακι
:rotflmao: :rotflmao:
vassilis88
28/10/2006, 16:13
δε ξερω αλλα απο την δικια μου γενια του 81 και επειτα το καθε μερα εξω εστω και για καφε στη διπλα καφετερια το στεκι ειναι ενα φαινομενο καθημερινο απο μικρη ηλικια
ναι τα ιδια ισχυουν κ για τη γενια του 88 μονο που στο ηρακλειο τα επαναλαμβανουμε στα ιδια ακριβως μερη απο το γυμνασιο κ σου σπαει τα νευρα γμτ.κ τα χω βαρεθει πολυ καιρο τωρα..
εγω που ακουω μεταλ γιατι δν μ αρεσουν οσα κοριτσια ακουνε κ αυτα μεταλ?:lol: δεν παει σε κοριτσια να ακουνε μεταλ δεν ειναι κ ο ορισμος της θηλυκοτητας αυτο που περιεγραψες πιο πανω! :p
(btw οφφ τοπικ ρε ευη τι ειναι ολα αυτα τα νιντζεικα?:lol: κανεις ninjutsu μηπως..?κ γω κανω γι αυτο.)
ναι τα ιδια ισχυουν κ για τη γενια του 88 μονο που στο ηρακλειο τα επαναλαμβανουμε στα ιδια ακριβως μερη απο το γυμνασιο κ σου σπαει τα νευρα γμτ.κ τα χω βαρεθει πολυ καιρο τωρα..
εγω που ακουω μεταλ γιατι δν μ αρεσουν οσα κοριτσια ακουνε κ αυτα μεταλ?:lol: δεν παει σε κοριτσια να ακουνε μεταλ δεν ειναι κ ο ορισμος της θηλυκοτητας αυτο που περιεγραψες πιο πανω! :p
(btw οφφ τοπικ ρε ευη τι ειναι ολα αυτα τα νιντζεικα?:lol: κανεις ninjutsu μηπως..?κ γω κανω γι αυτο.)
τι λες βρε?:rotflmao: :rotflmao: ποια νιντζεικα? :ninja: :ninja:
δικαιωμα σου να μην σου αρεσουν οι μεταλουδες
και ουτε τα μοτοσυκλετιστικα ειναι ο ορισμος της θηλυκότητας αλλα τι να κανουμε?
παντως αγορακι η παρεες ποτε δεν ειχα προβλημα να εχω για να βγω να ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ τα σαββατα (το σωσα δεν ειναι οφ τοπικ) :rotflmao:
To γεγονος οτι καποιοι δουλευουν απο Δευτ-Σαββ και εχουν μονο κυριακη ελευθερη δε το μετραμε?
αν καποιος γυρνα καθε μερα μετα απο 12 ωρες δουλεια πτωμα και εχει μονο την κυριακη να μπορει να κοιμηθει μεχρι αργα αρα μονο το σαββατο το βραδυ να βγει εξω??????????
παιζουν και τετοια ξερετε
μιλάς για εξαίρεση και όχι για αυτούς που αναφέρω. Οι άνθρωποι που αναφέρω δεν σκέπτονται έτσι.
…………………………..στα 25 μου τα εχω βαρεθει ολα και θελω να καθομε μεσα η να πηγαινω εκδρομες μονο\
σε αντιθετη περιπτωση η μητερα μου που ειναι 46 χρονων επρεπε να παντρευτει για να βγει εξω και τα χρηματα η ο χρονος δεν εφτανε οπωτε καθορισαν ατυπα μια μερα το σαββατο που μπορουσαν την κυριακη να ξεκουραστουν να βγουν μια στις τοσες μιας και εγω το πρωτο παιδι της οικογενειας μου ηρθα πολυ νωρις
ετσι και οι φιλοι τους και οι φιλοι των φιλων τους ατυπα
χωρίς να θέλω να ανακατευτώ στα οικογενειακά σας, οι γονείς σου και οι φίλοι τους δεν συναντιόντουσαν στα σπίτια της καθημερινές? :confused:
οσον αφορα το τροπο που μας πασαρουν να διασκεδαζουμε και τα ρουχα που φοραμε εμενα δε με αγγιζει σαν εφηβη πηγαινα σε μεταλ κλαμπ και τα ρουχα που φορουσα τα ειχε φορεσει ο μπαμπης ο σουγιας οταν πηγαινε φανταρος και μετα τα πουλησε στο μοναστιρακι
και το ίδιο ‘πακέτο’ ρούχων (μεταλ)το φορούσε και ο/η δίπλα σου για τι σε ενοποιούσε με την ‘ομάδα’. Το ίδιο κάνουν και οι άλλοι αλλά με διαφορετικό ‘πακέτο’ ρούχων (ΒΠ)
kαι την θυληκότητα η την εχεις η δεν την εχεις(που την έχεις). Δεν την φτιάχνη το ρούχο ή η μηχανή.
:wave2: :wave2:
tai και βεβαια έρχονταν στο σπιτι αλλα οχι καθημερινες ο καθενας αντιλαμβανετε τα πραγματα βαση των εμπειριων του εγω αυτην την εικονα εχω και αυτη μεταφερω δε λεω οτι οτι λεω ειναι σωστο
tai said:
και το ίδιο ‘πακέτο’ ρούχων (μεταλ)το φορούσε και ο/η δίπλα σου για τι σε ενοποιούσε με την ‘ομάδα’. Το ίδιο κάνουν και οι άλλοι αλλά με διαφορετικό ‘πακέτο’ ρούχων (ΒΠ)
ναι εχεις δικιο απλως επειδη ειμασταν μειοψηφία δε το εβλεπα ετσι
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Επειδή είναι μεγάλο το θέμα ας το πάμε περιληπτικά.
1ον Δεν μας εμποδίζει κανείς να βγούμε από της 8 εως της 11 για βόλτα, καφέ, ποτό, κλπ. Εκτός και αν η έξοδος πρέπει απαραίτητα να είναι ξενύχτη.
δεν εχεις αδικο σε αυτο, αν και μεσημερι που εχει τυχει να βγω η απογευμα γινεται χαμος λογο μαγαζιων :rolleyes: πανε ολοι για ψωνια το σαββατο και γινεται ενας πανικος στους δρομους οποτε παλι σου σπαει τα νευρα...εμενα τουλαχιστον :D
2ον. Το 78 όταν βλέπαμε τον «πυρετό το σαββατόβραδο» με τον Τραβόλτα, γελάγαμε με τα αμερικανάκια που κανονίζανε όλη την βδομάδα για το σαββατόβραδο.
Αρα αμερικανοποιηθήκαμε
εγω το ειδα λιγο αργοτερα να σου πω την αληθεια :eyepop: :lol:
το οτι εχουμε αμερικανοποιηθει, δεν εχει να κανει μονο με την εξοδο του σαββατου :winka: το βλεπουμε το φαινομενο αυτο γενικοτερα και σε διαφορες φασεις της καθημερινης μας ζωης...
4ον. Άμα βγαίνεις συχνά, έρχεσαι και συχνά σε επαφή με ανθρώπους.
Επικίνδυνο!!!
(Α. Δημιουργείς μια μικρή αγορά με ανταλλαγή απόψεων, και αποφεύγεις την ιδιοποίηση.
Β. Η κοινωνικότητα φέρει γνώση και πολλές φορές οργανωμένη αντίσταση. )
μμμμ αυτο εξαρταται απο τον ανθρωπο και που θα αποφασισει να παει και με ποιους ετσι?...ανταλλαγες αποψεων εχουν παιχτει (στη δικη μου παρεα παντα) μονο αν αραξουμε σε καποιο σπιτι να μιλησουμε, η αν παμε για φαγητο η καφε καπου σχετικα ησυχα οπου μπορουμε να μιλησουμε....
αν πας σ'ενα club το σαββατο βραδυ η σε τιποτα μπουζουκια, πολυ αμφιβαλλω αν θα δεις ανθρωπους που ανταλλαζουν αποψεις και αποφευγουν την ιδιοποιηση :sick:
ειδικα αυτο το τελευταιο σε ηλικιες απο 13-35 δεν παιζει
οι περισσοτεροι ανθρωποι βρισκουν "ασφαλεια" στο να ειναι ιδιοι με τη μαζα και να μην ξεχωριζουν με αποτελεσμα να βλεπεις ανθρωπους στον δρομο και στα club και να ειναι ολοι με το ιδιο μαλλι, τα ιδια ρουχα, ακριβως το ιδιο στυλ ντυσιματος...και εσυ να εχεις μεινει καγκελο που ειναι ολοι προβατα :lol:
5ον. Οι ομάδες των ανθρώπων που κινούνται αγελαία, μαθαίνουν να συμπεριφέρνονται και αγελαία. ¨Όταν σε συγκεκριμένο χρόνο και σε συγκεκριμένους τόπους μαζεύονται οι άνθρωποι, τότε μπορούν να εκλεχθούν και να καθοδηγηθούν ευκολότερα.
κατι τετοιο εννοουσα πιο πανω...αλλα ετσι οπως το θετεις μου ακουγετε λιγο τυπου συνομωσια :eyepop: να καθοδηγηθουν απο ποιον ευκολοτερα? :confused:
6ον. Το Σάββατο προάγει συγκεκριμένο τύπο διασκέδασης. Καταναλώνεις συγκεκριμένα ποτά, ρούχα, και κουλτούρα. Ευκολία σε αυτούς που στα πουλάνε.
καλα πλεον (ειδικα προς ΒΠ που μενω εγω :rolleyes: ) βλεπεις τα ιδια ρουχα ειτε πας για καφε τεταρτη βραδυ, ειτε βγεις σαββατο στο πιο "in" club
που πας κοπελια με το δωδεκαποντο τακουνι και το προσωπο τιγκα στο makeup κυριακη πρωι για καφε?? :eyepop:
τα συγκεκριμενα ρουχα κλπ εχουν να κανουν με το διθεν της υποθεσης :rolleyes: πρεπει να δειξουμε οτι ειμαστε καποιοι και πρεπει να μπορουμε να "υποστιριξουμε" καπως το υφος της divas και του γοη που για καποιο λογο εχουμε οταν παμε καπου με πολυ κοσμο :lol:
:beer: :wave2:
αν πας σ'ενα club το σαββατο βραδυ η σε τιποτα μπουζουκια, πολυ αμφιβαλλω αν θα δεις ανθρωπους που ανταλλαζουν αποψεις και αποφευγουν την ιδιοποιηση :sick:
ειδικα αυτο το τελευταιο σε ηλικιες απο 13-35 δεν παιζειΗ απάντηση σου
(στη δικη μου παρεα παντα) μονο αν αραξουμε σε καποιο σπιτι να μιλησουμε, η αν παμε για φαγητο η καφε καπου σχετικα ησυχα οπου μπορουμε να μιλησουμε....
...αλλα ετσι οπως το θετεις μου ακουγετε λιγο τυπου συνομωσια :eyepop: να καθοδηγηθουν απο ποιον ευκολοτερα? :confused:
Από αυτούς που τους βολεύει να είμαστε κιμάς ώστε να σου πουλάνε οσο το δυνατόν με λιγότερες διαφοροποιήσεις το Χ αντικείμενο,. για να έχουν το μικρότερο κόστος παραγωγής. Δεν είναι μια συνωμοσία, αλλά μια χειραγώγηση των μαζών για ευκολότερο κέρδος από της παγκόσμιες οικονομικές υπερδυνάμεις.
:beer: :wave2:
περι ορεξεως...μου ακουγονται ολα αυτα...
εχω διαβασει σ ενα forum τα χειροτερα για τους μηχανοβοιους οπως "πως την βλεπουν κ τι τους αρεσει κ πανε κ ερχονται κ την εχουν πιστεψει" κ σ αλλο για τα αυτοκινητα "κ χαλαν τα λεφτα τους εκει κ ζαντες κ το να κ τ αλλο κ εξατμισεις κ κ κ κ κ κκ κ κ κ κκ
οτι γουσταρει ο καθενας!!μην κρινουμε,δεν βγαζει πουθενα
αφου κ η βαβουρα χρειαζεται..2?3μερες το χρονο?οσο θες!!
σχετικα ειναι ολα
Απο πολυ μικρος ειμουν του εξω, του μπαρ, κλαμπ και λοιπα...Καποτε δουλευα μπαρμαν και επαιζα μουσικη.Πλεον εχω κουραστει απο το ψευτικο εξω. Προσφατα γιορταζε μια φιλη και εκανε παρτι σε ενα μαγαζι στο Κολωνακι, πηγαμε σαββατο βραδυ λοιπον να "διασκεδασουμε"...Τι να πω, οτι για να κανω ενα γυρο το τετραγωνο μου πηρε 25 λεπτα, οτι αν δεν ειχα μονιμη θεση σε διπλανο γκαραζ θα εψαχνα ακομα να παρκαρω, οτι μπηκαμε σε ενα μαγαζι που χωραει 200 ατομα και ηταν 500...Οτι ζηταγες ενα ποτο και ερχοταν μετα απο 20 λεπτα με λαθος ποτο..Χιλιες φορες να καθομουν σπιτι μου μπροστα στο τζακι, να χαζευα τη θαλασσα και με καλη παρεα! Δεν βρισκω πια τιποτα το διασκεδαστικο στο να με σπρωχνουν απο παντου...Μια φορα στα τοσα που βγαινω με φιλους για να διασκεδασουμε, παντα προσπαθουμε να ειναι καθημερινη, οχι Σαββατο!!
Ε τοτε αν ερθει αυγουστος,εχεις λιωσει στη δουλεια :cry:,εχεις πειξει στο ξοβυζο:uplate:,σου χει βγει το ματι απ τα ξεβρακωτα τα μωρουλακια:hypnotize:{νυχτωνει κ αργα} Ε ΤΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΕΣΥ!!!!!!!Sorry...δε το δεχομαι
Αρχικά δημιουργήθηκε από flwros
Ε τοτε αν ερθει αυγουστος,εχεις λιωσει στη δουλεια :cry:,εχεις πειξει στο ξοβυζο:uplate:,σου χει βγει το ματι απ τα ξεβρακωτα τα μωρουλακια:hypnotize:{νυχτωνει κ αργα} Ε ΤΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΕΣΥ!!!!!!!Sorry...δε το δεχομαι
:eyepop: :lol: :lol: αν ειναι αυγουστος κλπ (αν και εγω δεν τραβαω ζορι με τα γκομενακια που τα πετανε ολα εξω να σου πω την αληθεια :lol: ) η θα κανονισεις να φυγεις σκ για καπου εκτος αθηνων, η αν δεν μπορεις για οικονομικους λογους, μπορεις ανετα να μεινεις μεσα σαββατο βραδυ με παρεα στο μπαλκονι και κυριακη πρωι πρωι να καβαλησεις μηχανη και να πας καπου ομορφα για καφε :)
η βγαινεις καθημερινες οταν σχολας και απολαμβανεις καφεδακι σε παραλια :beer:
ασε που το καλοκαιρι και αν γινεται χαμος σαββατο βραδυ :lol: ακομα χειροτερα να πεις οτι θα πας καπου εξω :rolleyes:
:eyepop: :lol: :lol: αν ειναι αυγουστος κλπ (αν και εγω δεν τραβαω ζορι με τα γκομενακια που τα πετανε ολα εξω να σου πω την αληθεια :lol: ) η θα κανονισεις να φυγεις σκ για καπου εκτος αθηνων, η αν δεν μπορεις για οικονομικους λογους, μπορεις ανετα να μεινεις μεσα σαββατο βραδυ με παρεα στο μπαλκονι και κυριακη πρωι πρωι να καβαλησεις μηχανη και να πας καπου ομορφα για καφε :)
η βγαινεις καθημερινες οταν σχολας και απολαμβανεις καφεδακι σε παραλια :beer:
ασε που το καλοκαιρι και αν γινεται χαμος σαββατο βραδυ :lol: ακομα χειροτερα να πεις οτι θα πας καπου εξω :rolleyes: αναφερθηκα στο φιλο rsp!
οσο για σενα ενταξει,δικαιολογημενα!!μπορει να ζεις τον ερωτα σου ρε παιδι μου,πως να το κανουμε?οπως κ να χει ολα σχετικα ειναι!
αναφερθηκα στο φιλο rsp!
οσο για σενα ενταξει,δικαιολογημενα!!μπορει να ζεις τον ερωτα σου ρε παιδι μου,πως να το κανουμε?οπως κ να χει ολα σχετικα ειναι!
οταν αναφερεσαι δηλαδη σε καποιον συγκεκριμενα, σημαινει πως δεν μπορει να πει και καποιος αλλος τη γνωμη του? :winka: :beer:
το θεμα τεσπα ειναι γιατι επιλεγουν ΟΛΟΙ να βγαινουν το σαββατο και γιατι εχει γινει "must" αυτο το πραγμα?
εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που βγαινεις καθε Σαββατο βραδυ?
οταν αναφερεσαι δηλαδη σε καποιον συγκεκριμενα, σημαινει πως δεν μπορει να πει και καποιος αλλος τη γνωμη του? :winka: :beer:
το θεμα τεσπα ειναι γιατι επιλεγουν ΟΛΟΙ να βγαινουν το σαββατο και γιατι εχει γινει "must" αυτο το πραγμα?
εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που βγαινεις καθε Σαββατο βραδυ? προς θεου παντα οτι λεω συμπληρωνω με την φραση "γνωμη μου"!!
απλα αυτους που βγαινουν σαββατο βραδυ μονο" "ΜUST"ΤRENDY"FUNKY" τεσπα μην τους κρινουμε γιατι ετσι δημιουργουμε αμεσως κατηγοριες ανθρωπων/ρατσισμος
φαντασου να ξεκινησεις να πας μια εκδρομη κ στο δρομο να σε κραζουνε εσενα κ την παρεα σου επειδη δεν τους γουσταρει αυτο που κανεις!!γνωμη μου παντα ετσι?κ μιλαω τοσο ευγενικα για ολα γιατι δεν θ αρεσει σε κανεναν να γινει αγενης μαζι μου.
οσο για το σαββατο βγαινω μονο πρωι στη γειτονια μου και πινω τον καφε μου!!
εχω να μπω τρυπακι βραδυ απο την εποχη των παγετωνων,κ δε με βολευει γιατι μια κυριακη μενει αλλα συνηθησα πλεον
προς θεου παντα οτι λεω συμπληρωνω με την φραση "γνωμη μου"!!
απλα αυτους που βγαινουν σαββατο βραδυ μονο" "ΜUST"ΤRENDY"FUNKY" τεσπα μην τους κρινουμε γιατι ετσι δημιουργουμε αμεσως κατηγοριες ανθρωπων/ρατσισμος
φαντασου να ξεκινησεις να πας μια εκδρομη κ στο δρομο να σε κραζουνε εσενα κ την παρεα σου επειδη δεν τους γουσταρει αυτο που κανεις!!γνωμη μου παντα ετσι?κ μιλαω τοσο ευγενικα για ολα γιατι δεν θ αρεσει σε κανεναν να γινει αγενης μαζι μου.
οσο για το σαββατο βγαινω μονο πρωι στη γειτονια μου και πινω τον καφε μου!!
εχω να μπω τρυπακι βραδυ απο την εποχη των παγετωνων,κ δε με βολευει γιατι μια κυριακη μενει αλλα συνηθησα πλεον
δεν κρινω κανεναν γιατι δεν εχω αυτο το δικαιωμα..:smilea:
ο καθ'ενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει, να εχει οποια αποψη θελει και να την εκφρασει και ελευθερα...διαλογο κανουμε :smilea:
ομως ολα αυτα δεν εχουν να κανουν με το θεμα του αρχικου μου ποστ...
καλως η κακος εχει γινει must το να βγαινεις καθε σαββατο και να στεκεσαι με τις ωρες μ'ενα ποτο στο χερι..εγω απλα προσπαθω να καταλαβω αν οι ανθρωποι που επιλεγουν αυτη τη διασκεδαση (και οχι περιστασιακα αλλα καθε σαββατο) την βρισκουν οντως με αυτο το πραγμα...
αυτο σου εξηγω ο κακομοιρος τοση ωρα....για σενα εχει γινει must να μην βγαινεις...δεν γυρισε να σου πει καποιος ομως "πως μπορεις και καθεσαι μεσα?δεν πλητεις?εγω θα τρελενομουνα κ δε θα μπορουσα σπιτι κ κ κ κ κ κ κ"
περι ορεξεως...
αυτο σου εξηγω ο κακομοιρος τοση ωρα....για σενα εχει γινει must να μην βγαινεις...δεν γυρισε να σου πει καποιος ομως "πως μπορεις και καθεσαι μεσα?δεν πλητεις?εγω θα τρελενομουνα κ δε θα μπορουσα σπιτι κ κ κ κ κ κ κ"
περι ορεξεως...
οχι δεν εχει γινει must καλε μου...δεν το κανω επειδη πιστευω οτι πρεπει να το κανω...η επειδη δεν θελω να παω μια βολτα
το κανω γιατι οταν θελω να παω εξω για ποτο σαββατο βραδυ δεν περναω καλα..απλα..
ειναι τοσο χαλια η κατασταση εξω, που μου βγαινει ξυνη η βολτα μου
και ετσι και αλλιως δεν καθομαι καθε μερα μεσα :lol: απλα επιλεγω αλλες μερες να βγαινω τα βραδια :winka:
απο κει και περα σαφως και θα βρεθουνε ανθρωποι που θα μου πουν οτι ειμαι τρελη που δεν θελω να βγαινω τον σαββατο στον πανικο...
και ξαναλεω...ΔΕΝ το λεω για να κραξω καποιον...απλα εκφραζω την αποψη μου και την απορια μου :wave2:
Καλε μου Φλωρε..!
Αν προσεξεις στο κειμενο μου δεν κρινω αυτους που βγαινουν Σαββατο βραδυ αλλα απλα τονιζω οτι δεν ειναι το στυλ που μου ταιριαζει για διασκεδαση. ΘΑ σου πω οτι οπως ολοι οι αντρες κι εγω θα χαζεψω τα κοροτσακια και ειδικα το καλοκαιρι, αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα γινω και σαρδελα στα μαγαζια για να τις δω!!
Αυτα προς το παρον
airamhag
30/10/2006, 07:53
Συμφωνώ σε όλα και να προσθέσω επίσης ότι μερικοί 30αρίσαμε! Γι αυτό και πλέον βλέπουμε κάποια πράγματα διαφορετικά!Δέ νομίζω ότι κατά κανόνα είμασταν ανέκαθεν αυτής της λογικής! Διαφωνείτε?
θα συμφωνησω φιλτατε..:beer: :beer:
προσωπικα...τα Σαββατα μου βγαινει ολη η κουραση της εβδομαδας...Μπορω να διασκεδασω ομως χωρις το εξοντωτικο ξενυχτι αν το εχω αναγκη..Υπαρχουν ενα σωρο πραματα που μπορεις να κανεις κ να περασεις καλα...
:D
Giorgos19
30/10/2006, 11:19
Eγω τωρα τι να πω?Να γραψω απο τη σκοπια του σερβιτορου?
Που καθε ΠΣΚ εχω να αντιμετωπισω τον καθε μ@λ@κ@?
Ο καθενας εχει το δικαιωμα να διασκεδασει οπως θελει,αλλα λιγο προσοχη στα παιδια που δουλευουν για την διασκεδαση σας.
ΘΑ μου πειτε,ρε φιλε ερχομαστε κσι σε πληρωνουμε.
Ναι δεν διαφωνω καθολου αλλα λιιιιιιγη ευγενεια και αξιοπρεπεια δεν βλαπτει.
Δεν χρειαζεται να μας αντιμετοπιζουν σαν σκουπιδια,σαν να κανουμε την ευκολοτερη δουλεια του κοσμου.Γιατι σας πληροφορω οτι το να εισαι σερβιτορος δεν ειναι και απο τις πιο ευκολες δουλειες οπως νομιζουν καποιοι.Αν ποτε την κανουν θα καταλαβουν.
Σε γενικες γραμμες.Λιγη προσοχη στα παιδια που οταν βγαινουμε για να διασκεδασουμε αυτα δουλευουν για την διασκεδαση μας....
συγνωμη για το 'ξεσπασμα' αλλα εχθες στη δουλεια για 14 ωρες εσπασαν τα νευρα μου με την συμπεριφορα καποιων...
hidefnick
30/10/2006, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Eγω τωρα τι να πω?Να γραψω απο τη σκοπια του σερβιτορου?
Που καθε ΠΣΚ εχω να αντιμετωπισω τον καθε μ@λ@κ@?
Ο καθενας εχει το δικαιωμα να διασκεδασει οπως θελει,αλλα λιγο προσοχη στα παιδια που δουλευουν για την διασκεδαση σας.
ΘΑ μου πειτε,ρε φιλε ερχομαστε κσι σε πληρωνουμε.
Ναι δεν διαφωνω καθολου αλλα λιιιιιιγη ευγενεια και αξιοπρεπεια δεν βλαπτει.
Δεν χρειαζεται να μας αντιμετοπιζουν σαν σκουπιδια,σαν να κανουμε την ευκολοτερη δουλεια του κοσμου.Γιατι σας πληροφορω οτι το να εισαι σερβιτορος δεν ειναι και απο τις πιο ευκολες δουλειες οπως νομιζουν καποιοι.Αν ποτε την κανουν θα καταλαβουν.
Σε γενικες γραμμες.Λιγη προσοχη στα παιδια που οταν βγαινουμε για να διασκεδασουμε αυτα δουλευουν για την διασκεδαση μας....
συγνωμη για το 'ξεσπασμα' αλλα εχθες στη δουλεια για 14 ωρες εσπασαν τα νευρα μου με την συμπεριφορα καποιων...
:a19: :a19:
Κάποτε δούλευα τραγουδιστής και κιθαρίστας σε πίστες νυχτερινών μαγαζιών, πιάνο μπαρ κλπ, για να διασκεδάζουν οι κατινάρες με τα ξέκωλλα επάνω στα τραπέζια, και οι σκυλούδες που έκαναν καμάκι στα διπλανά τεκνά με το ζελέ στο χιτλερικό κούρεμα, και τις πλήρωνε κι ο μπούλης που τις συνόδευε! Χάρμα κόσμος! Με υψηλή παιδεία! Τώρα θα αναρωτηθεί κανείς: "Κι εσύ γιατί τραγουδούσες σε τέτοια μαγαζιά";...Διότι απλά, δεν είχα άλλο τρόπο και μέσον για να κάνω γνωριμίες με ανθρώπους του τραγουδιού, μήπως και κατάφερνα να κάνω κάνα δισκάκι με τα τραγούδια μου που γράφω ο ίδιος. Καταπιέστηκα τέσσερα χρόνια χωρίς αποτέλεσμα και τα παράτησα. Εξάλλου είχα σπουδάσει αρχιτέκτονας...Εχω λοιπόν κάποιο δικαίωμα να σιγοψιθυρίσω κάποιους στίχους των Πυξ λαξ, σχετικούς με το θρεντ:
"Στα ηλεκτρισμένα ξενυχτάδικα οι γυναίκες
μισοκρύβονται πίσω απ' τη λήθη
Στα κολασμένα παζάρια της λεωφόρου οι αστυνόμοι,
οι πλούσιοι επαρχιώτες μηχανόβιοι,
μάσκες ακάλυπτες μικρές στο γύρο του θανάτου
που τρεμοπαίζουν τον άγγελο ή τον δαίμονα
στις άκρες των δακτύλων τους, ξημέρωμα Σαββάτου..."
DimChios
29/01/2007, 01:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Κάποτε δούλευα τραγουδιστής και κιθαρίστας σε πίστες νυχτερινών μαγαζιών, πιάνο μπαρ κλπ, για να διασκεδάζουν οι κατινάρες με τα ξέκωλλα επάνω στα τραπέζια, και οι σκυλούδες που έκαναν καμάκι στα διπλανά τεκνά με το ζελέ στο χιτλερικό κούρεμα, και τις πλήρωνε κι ο μπούλης που τις συνόδευε! ......
ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Μ' ΑΡΕΣΕΙ!!!
Μπορώ να σου πώ πως όταν δεν δουλεύω και τύχει κανένα βράδυ να πάω λόγω κυρίως επαγγελματικών υποχρεώσεων σε κανένα τέτοιο μαγαζί, δε γουστάρω!
Με έχω μάθει "από πάνω" και να κάνω και το σχετικό... :eyepop: :winka:
ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΡΕ ΣΥ! ΔΕΣ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ!!!
ΒΕΒΑΙΑ, για να είμαι ειλικρινής, από την άλλη πλευρά καλά έκανες και τα παράτησες, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα και εκτός θέματος του θρέντ!
el_hymador
29/01/2007, 11:13
ρε παιδια περι ορεξεως ....
η μονη ενσταση εχει να κανει με το αν καποιος γνωριζει τι πραγματικα τον διασκεδαζει / ψυχαγωγει , η αν και σε αυτο το θεμα ακολουθει σαν προβατο την γενικοτερη ταση....
θες να κατσεις μεσα? καντο!
θες να τα σπας ολη νυχτα και να γινεις ντιρλα? επισης...
θες να πας στο τελος του χωματοδρομου η στα συνορα αυθημερον? τι καθεσαι?
δυστυχως χρονος δεν υπαρχει αρκετος (και χρημα επισης) οποτε ενα καθε φορα , ολα μαζι δεν γινονται...:wave2:
Gandalf dr685sm
29/01/2007, 11:49
Να πω και εγώ την γνώμη μου;... όλοι άλλωστε έχουμε απο μια, όπως και απο την "άλλη"...χαχαχαχα
Προσωπικά δούλευψα νύχτα κοντά 4 συναπτά έτη, και απο εκεί και πέρα , μέχρι και πέρισυ κάτι διάσπαρτα νυχτοκάματα, ώς "face control - πόρτα" σε κάποια club, απο εδώ και απο εκεί.
Ερωτήσεις λοιπόν προς Μπουζουκόβιους, Clubοβιους ή κοινώς homo norcturnals.
Διασκέδαση.
1. Μπουζούκια.
Κάποιοι λένε οτι πάνε για να ξεδώσουν και να δούνε και κανά πιπίνι. Ερώτηση λοιπόν.
Αίντε και έφτασες στο μαγαζί... πάρκαρες κάπου 3-4km μακριά , εκτός και αν καβαλάς 4τροχο με αστέρι στο καπό ή έλικα ή κάτι τέλος πάντων άνω των 50.000? και στο παρκάρει ο παρκαδόρος , φάτσα κάρτα , πάνω στον δρόμο, όπου και δεν έχει ευθύνη αν κανά μαλακισμένο στο κάνει "καινούριο". Συνεχίζω..... αίντε και πάρκαρες λοιπόν και πέρασες απο την πόρτα αφού έχεις κλείσει τραπέζι. Έδωσες και τα 30-40? σαν +, για να είσαι πιο κοντά στην πίστα...(μην φανταστείς πολύ...3-4 σειρές απο την τουαλέτα ενα πράγμα).
Μπήκες μέσα λοιπόν και παραγγέλνεις ενα μπουκάλι για 4 (αυστηρά...ο 5ος πίνει είτε ποτό , είτε ενα μπουκάλι κρασί!). Το ποσό αυτομάτως είναι 160-250?!!!
Η κάπνα κοντά στην αρχή του προγράμματος , είναι ικανή να σου δώσει πνευμόνια νταλικέρη , που ρουφάει αντί για πούρο την εξάτμιση του.
Στην πορεία τους , για να περάσουν κάποιοι να κάτσουν θα αλλάξεις 12344354+ φορές, για να περάσουν και άλλες τόσες που θα πατήσουν ή εσένα ή το παλτό-σακκάκι σου απο το "πάστωμα" που γίνεται.
Η μουσική είναι τόσο δυνατά, που αμφιβάλω αν ακούς και τον ίδιο σου τον εαυτό.
Απέναντι όντως παίζει ενα τραπέζι με 5-6 πιπίνια, αλλά για να της πλησιάσεις πρέπει να γίνει αθλητής επι κόντώ ή μήκους, συν το οτι πρέπει να έχεις καραμούζα αντί για στόμα , για να σε ακούσουν. Επιπλέον η γλώσσα του σώματος , δεν "παίζει" μιας και οι μισοί είναι "ντίρλα" και μετα΄βίας δεν βλέπουν να πάνε 2-3 μέτρα μπροστά ... πόσο μάλλον τις δικές σου κινήσεις.
Εντωμεταξή το ποτό είναι με ουρά "φυτίλι" και έχει κάνει την δουλειά του σαν κλασσική ",μπόμπα" κάνοντας σου ενα στομάχι αίσχος.
Λες θα σηκωθώ να ρίξω μια σβούρα, αλλά ήδη στην πίστα γίνεται χειρότερα απο ώρα αιχμής μέσα σε τρόλευ που φρενάρει και γκαζώνει απότομα χωρίς μάλιστα χειρολαβές να κρατηθείς.
ΑΠο την άλλη έχεις και τον τραγουδιστή/στρια που σε τίποτα δεν θυμίζει η φωνή του , αυτή που ακούς σε cd ή στο ράδιο. Είδες η τεχνολογία;
Αποτέλεσμα;
ΑΠώλεια περίπου 100? ανά άτομο (αν βάλεις λουλούδια, τσιγάρα, φωτό απο το "τσιμπούρι" τυ μαγαζιού και βενζίνη-parking) Επίσης ενα φριχτός πονοκέφαλος, μυρωδιά τσίρου απο την κάπνα και περίπου 8 ώρες της ζωής σου πεταμένες σε μια καρέκλα ενός μαγαζιού.
Για το club...
Οτι και απο πάνω με μικρο-διαφορές , προσθήκες...
Προσθήκη... έχεις ενα παπάρα σαν και εμένα να σε "κόβει" απο πανω ώς κάτω για το αν πρέπει να μπείς ή οχι. Ανεξάρτητα αν θέλει ο παπάρας να σε βάλει, το αφεντικό δίνει διαταγές οτι "μπακούρια " στην απο όξω...οπότε τελειώνει πρώιμα το παραμύθι. Αν μπείς , τώρα, το πάστωμα εδώ είναι σοτ όρθιο, όπου οι περισσότεροι ψάχνουν την μπάρα.
Εκεί δίνεις μια αίτηση του Ν.105 με χαρτόσημο και αριθμ. πρωτοκόλλου , για να πάρεις ποτό σε χρονική σειρά. Το ποτό έρχεται και απαρτίζεται απο 4-5 παγάκια και μισό δάχτυλο αλκοόλ , αμφιβόλου προελεύσεως .... στην συνέχεια περνάει μαλάκας/μαλακισμένη και απο το πάστωμα στο σπρώχνει και ρίχνεις το μισό ή και ολόκληρο κάτω.
Η μουσική παίζεται να είναι καλή , αλλά παίζεται να είναι και αίσχος με αποτέλεσμα να σιγοσφυρίζεις κάτι εσύ , μπας και αλλάξει η διάθεση σου.
Απέναντι πιπινάκι ,σε "κόβει";;;..... ή μήπως κοιτάει τον μπάρμαν ώς άλλο αποχαυνωμένο με τα κάλλη του "μπουκαλοφόρου" και των "παπαριών-καραγκιοζιλίκιων" που κάνει ώς άλλο παγώνι , μπας και προσελκύσει τα βλέμματα αλλά να δείξει οτι είναι και αυτός ο Barman;
Στην προσπάθεια να πλησιάσεις το πιπίνι για να μάθεις, πατάς δύο - τρείς που σε κοιτάνε περιέργα και ξαφνικά όταν φτάνεις μπροστά του, απο το σκοτάδι που επικρατούσε, μόνο τότε διαπιστώνεις οτι το πιπίνι, είναι κάτι μεταξύ σκύλας και χάρυβδης , και παίρνεις στροφή να πας στην τουαλέτα δήθεν. Εκτός και αν είσαι ντίρλα και σαβουρογάμης και περνάς , μιλάς αλλά μπορεί να φάς και χυλόπιτα, μιας και δεν είσαι αυτό που ζητάει;; (κλασσικό παράδειγμα γυναίκας).
Στο βράδυ όταν φεύγεις και απο τα δύο μαγαζιά διαπιστώνεις οτι η μηχανή είναι κάτω/ το αυτοκίνητο έπαθε ζημιά.... και γυρνάς σπίτι σου , έχοντας διασκεδάσει όπως λες.
Μήπως τελικά έπρεπε να πας εκείνη την εκδρομή με τα φιλαράκια / μηχανές / τετράτροχο κτλ... στην Πελοπόνησσο/Έυβοια/Μακεδονία κτλ.... αντί να ξοδέψεις 100-150? και να γυρίσεις με πονοκέφαλο,μυρωδιά τσίρου κτλ. να κάνεις οτι θα έκανες και αν δεν πήγαινες;... .Να κοιμηθείς;
Gandalf
vassilis88
29/01/2007, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μήπως τελικά έπρεπε να πας εκείνη την εκδρομή με τα φιλαράκια / μηχανές / τετράτροχο κτλ... στην Πελοπόνησσο/Έυβοια/Μακεδονία κτλ....
oi ekdromes einai ola ta lefta..
airamhag
29/01/2007, 14:15
Να πω και εγώ την γνώμη μου;... όλοι άλλωστε έχουμε απο μια, όπως και απο την "άλλη"...χαχαχαχα
Gandalf
+100000000
εχω χασει πολλα επεισοδια απο το θρεντ αυτο ...
αλλα πως να τοκανουμε θελουμε κ να χορεψουμε κ να περασουμε καλα με μουσικη/ποτο/φαι..
ποσοι απο εμας κανονιζουν μινι παρτακια/γλεντια στα σπιτια μας ή σε φιλους?
ή μηπως δεν ειναι trendy ? ή μηπως θα μας περασουν για φτωχομπινεδες?:lol: :lol: :lol:
τις καλυτερες ζειμπεκιες κοχι μονο τις εχω ριξει σε σπιτι με ποτα κ ξηροκαρπιο που ξερω τι ειναι ..κ φιλους που πραγματικα γουσταρω...
αυτα...
κ αυτα ομως για να πω την αληθεια...
τα εχω βαρεθει..κορεμσος ? ισως...
Προσωπικά δούλευψα νύχτα κοντά 4 συναπτά έτη, και απο εκεί και πέρα , μέχρι και πέρισυ κάτι διάσπαρτα νυχτοκάματα, ώς "face control - πόρτα" σε κάποια club, απο εδώ και απο εκεί.
Ερωτήσεις λοιπόν προς Μπουζουκόβιους, Clubοβιους ή κοινώς homo norcturnals.
Διασκέδαση.
1. Μπουζούκια.
Κάποιοι λένε οτι πάνε για να ξεδώσουν και να δούνε και κανά πιπίνι. Ερώτηση λοιπόν.
Αίντε και έφτασες στο μαγαζί... πάρκαρες κάπου 3-4km μακριά , εκτός και αν καβαλάς 4τροχο με αστέρι στο καπό ή έλικα ή κάτι τέλος πάντων άνω των 50.000? και στο παρκάρει ο παρκαδόρος , φάτσα κάρτα , πάνω στον δρόμο, όπου και δεν έχει ευθύνη αν κανά μαλακισμένο στο κάνει "καινούριο". Συνεχίζω..... αίντε και πάρκαρες λοιπόν και πέρασες απο την πόρτα αφού έχεις κλείσει τραπέζι. Έδωσες και τα 30-40? σαν +, για να είσαι πιο κοντά στην πίστα...(μην φανταστείς πολύ...3-4 σειρές απο την τουαλέτα ενα πράγμα).
Μπήκες μέσα λοιπόν και παραγγέλνεις ενα μπουκάλι για 4 (αυστηρά...ο 5ος πίνει είτε ποτό , είτε ενα μπουκάλι κρασί!). Το ποσό αυτομάτως είναι 160-250?!!!
Η κάπνα κοντά στην αρχή του προγράμματος , είναι ικανή να σου δώσει πνευμόνια νταλικέρη , που ρουφάει αντί για πούρο την εξάτμιση του.
Στην πορεία τους , για να περάσουν κάποιοι να κάτσουν θα αλλάξεις 12344354+ φορές, για να περάσουν και άλλες τόσες που θα πατήσουν ή εσένα ή το παλτό-σακκάκι σου απο το "πάστωμα" που γίνεται.
Η μουσική είναι τόσο δυνατά, που αμφιβάλω αν ακούς και τον ίδιο σου τον εαυτό.
Απέναντι όντως παίζει ενα τραπέζι με 5-6 πιπίνια, αλλά για να της πλησιάσεις πρέπει να γίνει αθλητής επι κόντώ ή μήκους, συν το οτι πρέπει να έχεις καραμούζα αντί για στόμα , για να σε ακούσουν. Επιπλέον η γλώσσα του σώματος , δεν "παίζει" μιας και οι μισοί είναι "ντίρλα" και μετα΄βίας δεν βλέπουν να πάνε 2-3 μέτρα μπροστά ... πόσο μάλλον τις δικές σου κινήσεις.
Εντωμεταξή το ποτό είναι με ουρά "φυτίλι" και έχει κάνει την δουλειά του σαν κλασσική ",μπόμπα" κάνοντας σου ενα στομάχι αίσχος.
Λες θα σηκωθώ να ρίξω μια σβούρα, αλλά ήδη στην πίστα γίνεται χειρότερα απο ώρα αιχμής μέσα σε τρόλευ που φρενάρει και γκαζώνει απότομα χωρίς μάλιστα χειρολαβές να κρατηθείς.
ΑΠο την άλλη έχεις και τον τραγουδιστή/στρια που σε τίποτα δεν θυμίζει η φωνή του , αυτή που ακούς σε cd ή στο ράδιο. Είδες η τεχνολογία;
Αποτέλεσμα;
ΑΠώλεια περίπου 100? ανά άτομο (αν βάλεις λουλούδια, τσιγάρα, φωτό απο το "τσιμπούρι" τυ μαγαζιού και βενζίνη-parking) Επίσης ενα φριχτός πονοκέφαλος, μυρωδιά τσίρου απο την κάπνα και περίπου 8 ώρες της ζωής σου πεταμένες σε μια καρέκλα ενός μαγαζιού.
Για το club...
Οτι και απο πάνω με μικρο-διαφορές , προσθήκες...
Προσθήκη... έχεις ενα παπάρα σαν και εμένα να σε "κόβει" απο πανω ώς κάτω για το αν πρέπει να μπείς ή οχι. Ανεξάρτητα αν θέλει ο παπάρας να σε βάλει, το αφεντικό δίνει διαταγές οτι "μπακούρια " στην απο όξω...οπότε τελειώνει πρώιμα το παραμύθι. Αν μπείς , τώρα, το πάστωμα εδώ είναι σοτ όρθιο, όπου οι περισσότεροι ψάχνουν την μπάρα.
Εκεί δίνεις μια αίτηση του Ν.105 με χαρτόσημο και αριθμ. πρωτοκόλλου , για να πάρεις ποτό σε χρονική σειρά. Το ποτό έρχεται και απαρτίζεται απο 4-5 παγάκια και μισό δάχτυλο αλκοόλ , αμφιβόλου προελεύσεως .... στην συνέχεια περνάει μαλάκας/μαλακισμένη και απο το πάστωμα στο σπρώχνει και ρίχνεις το μισό ή και ολόκληρο κάτω.
Η μουσική παίζεται να είναι καλή , αλλά παίζεται να είναι και αίσχος με αποτέλεσμα να σιγοσφυρίζεις κάτι εσύ , μπας και αλλάξει η διάθεση σου.
Απέναντι πιπινάκι ,σε "κόβει";;;..... ή μήπως κοιτάει τον μπάρμαν ώς άλλο αποχαυνωμένο με τα κάλλη του "μπουκαλοφόρου" και των "παπαριών-καραγκιοζιλίκιων" που κάνει ώς άλλο παγώνι , μπας και προσελκύσει τα βλέμματα αλλά να δείξει οτι είναι και αυτός ο Barman;
Στην προσπάθεια να πλησιάσεις το πιπίνι για να μάθεις, πατάς δύο - τρείς που σε κοιτάνε περιέργα και ξαφνικά όταν φτάνεις μπροστά του, απο το σκοτάδι που επικρατούσε, μόνο τότε διαπιστώνεις οτι το πιπίνι, είναι κάτι μεταξύ σκύλας και χάρυβδης , και παίρνεις στροφή να πας στην τουαλέτα δήθεν. Εκτός και αν είσαι ντίρλα και σαβουρογάμης και περνάς , μιλάς αλλά μπορεί να φάς και χυλόπιτα, μιας και δεν είσαι αυτό που ζητάει;; (κλασσικό παράδειγμα γυναίκας).
Στο βράδυ όταν φεύγεις και απο τα δύο μαγαζιά διαπιστώνεις οτι η μηχανή είναι κάτω/ το αυτοκίνητο έπαθε ζημιά.... και γυρνάς σπίτι σου , έχοντας διασκεδάσει όπως λες.
Μήπως τελικά έπρεπε να πας εκείνη την εκδρομή με τα φιλαράκια / μηχανές / τετράτροχο κτλ... στην Πελοπόνησσο/Έυβοια/Μακεδονία κτλ.... αντί να ξοδέψεις 100-150? και να γυρίσεις με πονοκέφαλο,μυρωδιά τσίρου κτλ. να κάνεις οτι θα έκανες και αν δεν πήγαινες;... .Να κοιμηθείς;
Gandalf
Καταπληκτική αφήγηση με αληθοφανείς γλαφυρές , αλλά πραγματικές εικόνες!!! Μαζί σου φίλε. Οπως τα περιέγραψες είναι. Πολύ ωραίος, και αυτοσαρκαστικός μάλιστα! Αν τα απορρίψεις κι όλας στη πράξη, τότε θα είναι πολύ καλύτερα.:beer: :beer: :beer:
ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Μ' ΑΡΕΣΕΙ!!!
Μπορώ να σου πώ πως όταν δεν δουλεύω και τύχει κανένα βράδυ να πάω λόγω κυρίως επαγγελματικών υποχρεώσεων σε κανένα τέτοιο μαγαζί, δε γουστάρω!
Με έχω μάθει "από πάνω" και να κάνω και το σχετικό... :eyepop: :winka:
ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΡΕ ΣΥ! ΔΕΣ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ!!!
ΒΕΒΑΙΑ, για να είμαι ειλικρινής, από την άλλη πλευρά καλά έκανες και τα παράτησες, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα και εκτός θέματος του θρέντ!
Καλό κουράγιο, συνάδελφε! :beer: :beer: :beer:
DimChios
29/01/2007, 22:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Καλό κουράγιο, συνάδελφε! :beer: :beer: :beer:
Το χω γράψει και πρίν....
Έχω και εγώ τους δικούς μου τρόπους (διαφορετικούς από κάποτε) να διασκεδάζω!
Αναλόγως βέβαια και με τη διάθεση!
ΑΠΛΑ, είπα ότι σαν δουλειά μ αρέσει και το διασκεδάζω! ΕΙΔΙΚΑ όταν πληρώνομαι όπως πληρώνομαι!
Gandalf dr685sm
30/01/2007, 09:58
conkark wrote:
Πολύ ωραίος, και αυτοσαρκαστικός μάλιστα! Αν τα απορρίψεις κι όλας στη πράξη, τότε θα είναι πολύ καλύτερα.
Τα έχω σταματήσει εδώ και κάτι χρόνια φίλε μου. ήμουν στην νύχτα απο το 1992 στο τότε Amazon για να δώσω και ενδείξεις για 4 χρόνια , συνεχή στον "όμιλο Ραπτάκη" (χαχαχαχαχα)... απο εκεί σε μπουζούκια-club και άλλα , για κάποια νυχτοκάματα-συμπλήρωμα.
Προτιμώ γενικά τις εκδρομές και τις μεζεδό-συνάξεις με φίλους , όπου θα πούμε καμιά σοβαρή και αστεία κουβέντα. Δηλαδή με λίγα λόγια ..... να "διασκεδάσω" ανθρωπινα και οχι σαν "σαρδέλα" με ηχητικές υποκρούσεις.
Gandalf
HolyDiver
30/01/2007, 13:44
Εναλλακτικοί τρόποι διασκέδασης:
Πάτσιασμα στο σπίτι, κάνα ταινιάκι, ποτάκι μουσικούλα, χαλαρά πράγματα :beer:
Σύναξη φίλων στο σπίτι, ποτάκια-μεζέδες, μουσική-χορός, (ακούμε ότι θέλουμε εμείς), από χαλαρό party μέχρι ρωμαϊκό όργιο:beer:
Βόλτα με τα μοτόρια προς εξεύρεσης απομακρυσμένου μέρους με γαμάτη θέα και ότι προκύψει(καμιά μπυρίτσα, κουβεντούλα κτλ)
Εκδρομή, διήμερη, μονοήμερη και προορισμός αποφασισμένος σε πέντε λεπτά:beer:
Ταβερνάκια, παϊδάκια, μπριζολάκια, κοντοσούβλι, κρασάκι κτλ:beer: :D
Κλείνεσαι με το έτερον σου ύμιση στο σπίτι (κλείνετε τα κινητά) για το σκ. και κάνετε διαγωνισμό αγάπης:a021:
Πέφτεις και κοιμάσαι νωρίς και ξυπνάς την κυριακή άλλος άνθρωπος
Καθιερωμένος τρόπος διασκέδασης:
πας στο club, περιμένεις στη πόρτα, στριμώχνεσαι σαν σαρδέλλα,δεν χωράς να χορέψεις (club σου λένε μετά) πίνεις μπόμπες, ταλαιπωρείς τα αύτια σου , ουρλιάζεις στο αυτί του άλλου μπας και σε ακούσει, ανακατεύσαι(μπόμπες είπαμε), πάς τα ξημερώματα σπίτι, κοιμάσαι χάλια-ξύπνάς χάλια και χάνεις και την κυριακή:cry:
Ή πας σε καμιά "μπουζουκερί", σκας κανα 500? (για να πιεις μπόμπα είπαμε) για να ακούς τον κάθε ατάλαντο-ατάλαντη να σου τραγουδά με νόημα το νέο λαϊκό άσμα "δεν με πήρες απόψε στο κινητό γι΄αυτό θα πάω να την βρώ με τον κουνιστό" Ρε άει στο διάολο :smokin: