caster1
23/10/2006, 01:01
Λοιπόν τα γεγονοτα εχουν ως εξης.Παταω πανω σε διπλή λωριδα περνόντας ανάμεσα απο τα δύο ρεύματα γιαγια ξεκινα απο stop σε καθετο στενο πανω στο δρομο μου(της εχει παραχωρησει προτεραιοτητα ο τελευταιος της σειρας αυτοκινητων αφου ολα ηταν πηγμενα στη κινηση) εγω προχωρω πλακωνεται στα φρενα τελευταια στιγμη εγω το μονο που καταφερα ηταν να διπλωσω και με βρηκε στο τελικο.το διελυσε και εκοψε μαζι και τη βαση του foot peg(αν και honda κοπηκε συριζα) σπασμενη βαση μανετας συμπλεκτη και γρατζουνιες αμελητεες στο fairing.Μετα απο κανα 2ωρω ερχεται τροχαια καταγραφη δεν εγινε(γιατι εσκασε μυτη ο father και επειδη δεν ειχα μαζι το διπλωμα επεμενε να γλυτωσω τα 17ε απο τη κληση ενω το μηχανακι κειτονταν ετοιμοθανατο!)Λοιπον η γραια ειχε ενα focus το οποιο δεν επαθε τιποτα απολυτως(απλα η μασκα απο το φαναρι τη βρηκαμε χωμενη στο πισω αμορτισερ!)Εν τελει αλλαξαμε τηλεφωνα και θα γινει δηλωση,τρεχα γυρευοπουλος!!!Μαγκες τη συμβουλη σας
δεν εχω ξανατρακαρει ποτε (επι 13 χρονια) οποτε δεν εχω ιδεα και η καρδια μου τσακισε οταν ειδα το μηχανακι (και η τσεπη επισης)
δεν εχω ξανατρακαρει ποτε (επι 13 χρονια) οποτε δεν εχω ιδεα και η καρδια μου τσακισε οταν ειδα το μηχανακι (και η τσεπη επισης)