View Full Version : Π.Α.Ο-Α.Ε.Κ
zoropatra
23/10/2006, 14:23
για να δουμε ποιος θα ειναι ο λιγοτερο χαλιας σημερα.............
εγω αν και ειμαι αεκ εχω ενα φοβο για σημερα.........
δεν ξερω αλλα πιστευω οτι ο παο σημερα θα θελει πολυ να δειξει στους δικους του οτι εφτοιαξε ομαδα..........
αλλα απο την αλλη εχουμε και την αεκαρα που θελει οποσδηποτε την νικη γιατι αμα χασουμε
αντιο πρωταθλημα (ετσι σκεφτομαι εγω τουλαχιστον)
και μια χαρη ρε παιδια.......
μην αρχισετε εδω μεσα να λεει ο καθενας ποιανου η ομαδα την εχει μεγαλυτερη.........
λιγο δυσκολο αυτο που ζηταω το ξερω αλλα ας κανουμε μια προσπαθεια ρε αδερφακι μου!!!!
Gandalf dr685sm
23/10/2006, 14:31
Μιλάμε σοβαρά;....
Εγώ το μόνο ντέρμπυ που είδα, ήταν στο Basket, με μια ΑΕΚ πραγματικά εξαθλιωμένη οικονομικά και διοικητικά, να ζορίζει τον "πολύ" Παναθηναϊκό , ώς εκεί που τα πράγματα ζόρισαν και πήρανε το παιχνίδι.
Για το ΟΑΚΑ... sorry δεν ασχολούμαι.. το έχω πάρει απόφαση οτι είναι και οι δύο , το μαύρο τους το χάλι και προτιμώ να μην πάω γήπεδο και πετάξω κανά 20ευρο πάλι στον αέρα. Προτιμώ να το δώ απο το σπίτι στο SP1 και αν δεν μου αρέσει να βάλω κανά NBA LIVE 2006 στον υπολογιστή ή ακόμα καλύτερα να πάω καμιά βόλτα.
Σιγά μην πάω και τα "χώσω" όταν οι ίδιοι με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου, με παίκτες της πλάκας και ποιότητα σε οτι χειρότερο έχω δεί πλέον.
Προτιμώ το basket, που και πιο υγιές είναι (σε σχέση με το παρελθόν) ...και χάνει ο ΠΑΟ απο την Ολυμπιάδα, αμά λάχει... και στην τελική αν παίξεις θα κερδίσεις. Οχι σαν κάτι άλλους...
Gandalf
zoropatra
23/10/2006, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μιλάμε σοβαρά;....
Εγώ το μόνο ντέρμπυ που είδα, ήταν στο Basket, με μια ΑΕΚ πραγματικά εξαθλιωμένη οικονομικά και διοικητικά, να ζορίζει τον "πολύ" Παναθηναϊκό , ώς εκεί που τα πράγματα ζόρισαν και πήρανε το παιχνίδι.
Για το ΟΑΚΑ... sorry δεν ασχολούμαι.. το έχω πάρει απόφαση οτι είναι και οι δύο , το μαύρο τους το χάλι και προτιμώ να μην πάω γήπεδο και πετάξω κανά 20ευρο πάλι στον αέρα. Προτιμώ να το δώ απο το σπίτι στο SP1 και αν δεν μου αρέσει να βάλω κανά NBA LIVE 2006 στον υπολογιστή ή ακόμα καλύτερα να πάω καμιά βόλτα.
Σιγά μην πάω και τα "χώσω" όταν οι ίδιοι με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου, με παίκτες της πλάκας και ποιότητα σε οτι χειρότερο έχω δεί πλέον.
Προτιμώ το basket, που και πιο υγιές είναι (σε σχέση με το παρελθόν) ...και χάνει ο ΠΑΟ απο την Ολυμπιάδα, αμά λάχει... και στην τελική αν παίξεις θα κερδίσεις. Οχι σαν κάτι άλλους...
Gandalf
χαχαχαχα!!!
παντως αδερφε πρεπει να εχεις μεγαλη καψουρα με το ποδοσφαιρο
για να καθεσαι να γραφεις ολα αυτα περι μπασκετ........
:smilea:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ετσι οπως παιζουμε φετος ανοικτα.... ολα τα αποτελεσματα ειναι ανοικτα....
καποτε θα κανουμε ομαδα που θα κερδιζει τα ματσ "με το ετσι θελω".
εχω εμπιστοσυνη στο προφεσορ αλλα ακομα ειμαστε στο σταδιο "παιζουμε καλα αλλα δε μας εκατσε το παιχνιδι"
Και ως τρελαμενος βαζελος θα πω οτι μαλλον η ΑΕΚ θα κερδισει σημερα γιατι οπως και να χει παιζει καλυτερο ποδοσφαιρο και ειναι πιο ¨ομαδα¨απο μας!
Ευχομαι να δουμε ενα καλο παιχνιδι και ο καλυτερος να κερδισει!
Να μην ειναι σαν το ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ μονο παιδια!Ας κερδισει καποιος τουλαχιστον και ας ειναι ο ΠΑΟ λεει:rotflmao: :rotflmao:
Τεσπα εγω θα παω παντως στο γηπεδο gadalf τι να κανουμε ρε φιλε στις χαρες και στις λυπες μαζι στο καλο και στο κακο ποδοσφαιρο παλι μαζι :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
Και ως τρελαμενος βαζελος θα πω οτι μαλλον η ΑΕΚ θα κερδισει σημερα γιατι οπως και να χει παιζει καλυτερο ποδοσφαιρο και ειναι πιο ¨ομαδα¨απο μας!
Ευχομαι να δουμε ενα καλο παιχνιδι και ο καλυτερος να κερδισει!
Να μην ειναι σαν το ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ μονο παιδια!Ας κερδισει καποιος τουλαχιστον και ας ειναι ο ΠΑΟ λεει:rotflmao: :rotflmao:
Τεσπα εγω θα παω παντως στο γηπεδο gadalf τι να κανουμε ρε φιλε στις χαρες και στις λυπες μαζι στο καλο και στο κακο ποδοσφαιρο παλι μαζι :beer: :beer: εγω εντελως αντικειμενικα θα πω οτι σημερα θα δουμε μπαλα..και θα μπουν αρκετα γκολ με τις αμυνες που εχουνε και οι 2.
το ποιος θα κερδισει στο φουτσο μου λουλουδια.
ευχομαι να κερδισει το ποδοσφαιρο και το φιλαθλο πνεύμα...
ΨΑΡΩΣΑΤΕ?
ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΡΕ ΔΙΙΙΙΙΙΙΚΕΦΑΛΕ.....:lol: :rotflmao: :wave2:
ΕΜΠΡΟΣ ΑΙΤΕΕΕΕ ΔΙΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:hypnotize
αυτα ειναι... θα πληρωσει ο βαζελας για τα καμοματα των φιλων και αδελφων γαυρων που το παιζουν εχθροι μια ζωη αλλα ολα τα εχουν κανονισει μεταξυ τους :smokin:
66372
zoropatra
23/10/2006, 16:22
εχω ακουσει καποια σεναρια απο βαζελους αλλα δεν θελω με τιποτα να πιστεψω οτι τα
πιστευουν.........
lampros_fazer
23/10/2006, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
εχω ακουσει καποια σεναρια απο βαζελους αλλα δεν θελω με τιποτα να πιστεψω οτι τα
πιστευουν.........
Για πες,τι έχεις ακούσει..;; :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Για πες,τι έχεις ακούσει..;; :look:
εγώ πάλι είχα ακούσει για σχεδιασμένα επεισόδια κ δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες...
τελικά μόνο οι μπάτσοι δεν μαθαίνουν τίποτα...
ΚΑΦΡΙΛΑ...
alximistis
23/10/2006, 19:01
Δεν θα ασχοληθώ με την καφρίλα που στην τελική πάει μόνο και μόνο για να πλακωθεί και να δείξουν πόσο "άντρες" είναι. Άντε πια με δαύτους...
Για το ματς στο α' ημίχρονο που μας ενδιαφέρει κιόλας.
Αν και αεκτζής έχω ρίξει τέτοιες βλεστήμιες για την ομάδα μου που αν με άκουγαν έξω μάλλον για βάζελο θα με περνάγαν.
Και θα ξαναγράψω κάτι που το είχα βάλει και σε παλιότερες διαμάχες.
Αυτό το... υποτιθέμενο ποδόσφαιρο που οι αμυντικοί παίρνουν την μπάλλα κάνουν μακρινές μπαλιές προς το κεφάλι κάποιου μπροστά ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω!!! ΟΚ οι κάθετες μπαλιές δεν είναι πανάκεια αλλά έλεος ρε παιδιά. Εμείς δεν τις έχουμε καθόλου!
Τεσπα, κατά τα άλλα νομίζω ότι ο ΠΑΟ είναι ελαφρώς καλύτερος έως εμφανώς καλύτερος για να μην κρυβόμαστε όμως έχει καραμπινάτες αδυναμίες τις οποίες εμείς βεβαίως βεβαίως δεν μπορούμε όχι να εκμεταλλευτούμε αλλά ούτε καν να δούμε.
Κι εδώ θα πω ότι σε αυτό το σημείο νομίζω ότι έχει ευθύνη ο Φερέρ. Δες άνθρωπε μου τι γίνεται στην αριστερή πλευρά του ΠΑΟ που θαλασσοδέρνονται και κάνε κάτι από κει...
Γενικά ως παιχνίδι... άστο καλύτερα... το αφήνω χωρίς σχολιασμό.
Αυτά για το α' ημίχρονο.
Προβλέψεις για το β' δεν κάνω όλα ανοιχτά..
ΥΓ Νομίζω το πέναλτι ήταν πέναλτι
GeorgeFZR
23/10/2006, 20:27
Gkatsioudhs ston dromo gia to pekino
66385
GeorgeFZR
23/10/2006, 20:28
Ripsi sfairas...
Aytos einai pitsirikas...den prolavenei to pekino
Paei gai tous olympiakous tou londinou
66386
GeorgeFZR
23/10/2006, 20:29
Neo a8lima
Pygmaxia me Zwnes Diesel
66387
GeorgeFZR
23/10/2006, 20:30
O mikros tympanistis
66388
GeorgeFZR
23/10/2006, 20:31
alma empodiwn
Me nea empodia pio psila kai pio aspra....
66389
GeorgeFZR
23/10/2006, 20:31
Kagouria Oloi tous
kai aektzides kai pana8inaikoi
66390
GeorgeFZR
23/10/2006, 20:32
Na agiasei to Xeri sou!
66391
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αυτα ειναι... θα πληρωσει ο βαζελας για τα καμοματα των φιλων και αδελφων γαυρων που το παιζουν εχθροι μια ζωη αλλα ολα τα εχουν κανονισει μεταξυ τους :smokin:
Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......... Ρε φουστημουυυυυυυυυ................ Τους φιλους μας ρεεεεε........
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Γ@ΜΗΣ@ΤΕ τους φιλους και αδελφου μας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........:mad:
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΧΑΝΟΥΜΙΑ !!!!!!!
:a29: :a016: :a016: :a016: :a015: :a015:
oiko1979
23/10/2006, 20:58
ΣΕ ΚΑΤΙ POST ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ....:rotflmao:
ΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ????:rotflmao:
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΜΑΔΑ Η ΜΠΑ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΟΚΟΚΟ....:sick:
ΚΑΙ 10 ΗΤΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 11 ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...:wave2:
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΛΕΕΙ....Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ....
ΑΝΤΕ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΒΟΥΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ....:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
ΣΕ ΚΑΤΙ POST ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ....:rotflmao:
ΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ????:rotflmao:
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΜΑΔΑ Η ΜΠΑ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΟΚΟΚΟ....:sick:
ΚΑΙ 10 ΗΤΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 11 ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...:wave2:
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΛΕΕΙ....Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ....
ΑΝΤΕ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΒΟΥΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ....:wave2: :wave2: :wave2:
Ψιτ.... :rolleyes:
Με ξενα κουφετα χαιρεσε ?? :confused:
oiko1979
23/10/2006, 21:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ψιτ.... :rolleyes:
Με ξενα κουφετα χαιρεσε ?? :confused:
ΣΥΓΝΩΜΗ...:blush:
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...:blush:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΙΖΩ....:wave2: :wave2: :wave2:
el_hymador
23/10/2006, 21:36
Στο α ημιχρονο παιξανε και οι δυο ομαδες οτι μπορουσανε...δηλαδη μετρια προς καλα.Για την ΑΕΚ αυτη η αγωνιστικη εικονα ειναι γνωστη ποσοτητα απο την αρχη της σεζον, για εμας ομως ειναι πραγματικη βελτιωση.Δεν λεω οτι παιξαμε γαμω τις μπαλαρες αλλα δειξαμε ομαδα , μετα απο πολυ καιρο και ας παιξαμε μετρια.
Στο β΄ημιχρονο η ΑΕΚ ηταν σαφως καλυτερη για ενα μονο λογο...εχουν καλυτερη φυσικη κατασταση απο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.Σερνομασταν εμεις ...βγαιναμε αντεπιθεση και μετα το κεντρο ξεφουσκωνε το πραγμα , οταν δεν εχεις δυναμεις τι να πας να δημιουργησεις και πιο συστημα να παιξεις...
Φυσικα πληρωνουμε την ανυπαρκτη προετοιμασια που εκανε ο θειος της γυναικας του σωφερ , πιστευω οτι η ομαδα για να φτασει τις υπολοιπες σε θεματα φυσικης καταστασης, αλλα και τακτικης , συνολου κ.τ.λ. θα παρει καιρο.Τουλαχιστον με τον Ισπανο βλεπεις οτι γινεται μια προσπαθεια και αυτο μου αρκει.(σε τετοια χαλια φτασαμε με τον σωφερ και το σοϊ του ...μην πω τιποτα βαρυ για το σοϊ του...)
Η διαιτησια ηταν καλη και το πεναλτυ της ΑΕΚ καθαροτατο.
Τα μαλακισμενα που κανουν επεισοδια συνεχιζουν το βιολι τους...και η αστυνομια , οι διοικησεις και οι αρμοδιοι φορεις το δικο τους...ξεφτιλες ολοι τους.
zoropatra
24/10/2006, 00:04
λοιπον......
οσο για τον αγωνα εχω να πω οτι ειμασταν οι λιγοτερο χαλια.......και οτι αν ο παο μπορουσε να κρατισει το ρυθμο του πρωτου ημιχρονου κατι μπορουσε να κανει.....
αλλα ο παο οπως και ολες οι ελληνικες ομαδες το καλυτερο που μπορουν να κανουν διαρκει ενα ημιχρονο το πολυ......
μπραβο στην αεκαρα που πηρε τους βαθμους....και με εναν αγωνα που δεν νομιζω να πουν οι βααζελοι οτι αδικηθηκαν απο διαιτησια......
τελος οσο για τα επεισοδια να πω πως δεν φταινε οι βαζελοι καθαρα...γιατι απο αιγκηρες πηγες ακουσα οτι
οπαδοι της αεκ (300 οπαδοι)εφυγαν απο την πορεια και πηγαν για ξυλο με τους βαζελους....
εκει λεει πως τις εφαγαν οι βαζελοι,γιαυτο μετα πηγαν μεσα στον αγωνιστικο χωρο στο πεταλο με τους αεκτζηδες και τους πεταγαν στιλετα ανοιχτα!!!!!!μαζι με κατι ασπρα τριγωνακια που υπαρχουν στα διαχοριστικα των κερκιδων τα οποια ειχαν ξυλωσει πριν.........
οποτε και οι δυο φταινε.........
τελος.
:a014: :a014: :a014:
για πε
για πε....
latris mixanis
24/10/2006, 02:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:a014: :a014: :a014:
για πε
για πε....
για φέρε και δω ένα μέχρι να μας πει:D
Gandalf dr685sm
24/10/2006, 08:14
Επεισόδια...
Το κακό ξεκινάει απο τους συρμούς... ενοικιάστηκαν λέει δύο συρμοί !!!!:eek: για να μεταφέρουν 2500 κόσμο!!(έλεος δηλαδή)....
Απο εκεί και πέρα όσοι δεν χώρεσαν , πήραν κανονικούς συρμούς και φυσικά "συνευρέθησαν" με πράσινους όπου και ανταλάχθησαν φιλοφρονήσεις. Εκεί λέει πήγαν μετά τα στρουμφάκια για να εμποδίσουν αιματοχυσίες (έλεος ρε παιδιά , μπάλα πάτε να δείτε!) και αυτά (τα επεισόδια δηλαδή) ... μετεφέρθησαν εντός του αγωνιστικού χώρου, λόγω μη επαρκούς φύλαξης.
Είδαμε και με την επαρκή τον ημίγυμνο με την φανέλα πως πέρασε... τέλος πάντων...
Για το παιχνίδι... τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Κέρδισε η ΑΕΚ λόγω πνευμόνων και χάρις στο goal του Δέλλα , που πραγματικά η κίνηση του για 1.90 αμυντικό με τέτοιο όγκο, (κοίταγμα, προσποίηση, ντρίμπλα ... και φωτοβολίδα) είναι αυτή που φανερώνει γιατί τέτοιοι παίκτες λείπουν απο το Ελληνικό Πρωτάθλημα.
Μπράβο στην ΑΕΚ... και εσείς "μουχρίτσες" κόκκινοι... τα κεφάλια μέσα, γιατί δεν σας βλέπω καλά με Ρόμα και ΠΑΟ... ειδικά τώρα που οι Βάζελοι , "κάτι" προσπαθούν να κάνουν και εσείς έχετε αρχίσει την "κορνεδοποίηση".
Gandalf
kalgeorge
24/10/2006, 08:46
για τα επεισοδια ευθυνονται ΚΑΙ οι μπατσοι οι οποιοι δεν ηταν ΠΟΥΘΕΝΑ.
μονο να ριξουν δακρυγονα εξω απο την 15 ηξεραν για να διαλυσουν το ξυλο, μιας και ηταν ολοι και ολοι καμια 50αρια, παρα τις κλουβες.
Μεσα στο γηπεδο που ηταν οι μπατσοι;; οεο;;
Ακομα και οταν τελειωσε το ξυλο και οι δικοι μας βολοδερναν στον αγωνιστικο χωρο, δεν υπηρχε κανεις.
Οι παιχτες αναγκαστικαν να κανουν προετοιμασια στο κλειστο του μπασκετ.......
Οσο για το παιχνιδι, δικαια η νικη της αεκ.
το πεναλτυ δεν το ειδα, λενε οτι ηταν..
ο παναθαναικος καλος, αλλα πτωμα.......
θελει πολυ χρονο και δεν τον εχει (καυτατζογλειο, γαυρος)
ο μουνιοθ....κοιμοοοοοτανννεεεεε
η γλωσσα του βικτορ ειχε φτασει στο πατωμα και ο μουνιοθ κοιμοοοταανννν
ο σαλπιγγιδης απεδειξε ξανα οτι δεν κανει το παιδι για τον παο,,, και ο μουνιοθ κοιμοοοτανν ( ο μαντζιος μπηκε στο 81 )
στο πρωτο ημιχρονο ετρεξε ο παο, προσπαθησε αλλα μεχρι εκει
η αεκ εξυπνα και καλυτερη στο β, πηρε την νικη
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγηκε ο ντεμης να πει για τα επεισοδια, μονο στο καραισκακη τον πειραξαν?
οταν κερδιζει η ομαδα δεν πειραζουν τα επεισοδια, οταν χανουμε ποναει ομως...
στο χθεσινο παιχνιδι ακομα μια φορα μιλησε η μεγαλη κλαση του Ακη Ζηκου και του Τραϊανου Δέλλα...
απαντηση για οσους τους εχουν ξεγραμενους
ο τρελο-προφεσορ εβαλε μεσα Τοζερ, Μαντουκα και Καμπανταη(!!!!) και αλλαγη τον Κονε (!!!) αλλα εστω και αν ο Τοζερ ηταν εκτος κληματος... ολοι τον δικαίωσαν
ο προφεσορ θα κανει μεγαλα πραγματα στην ΑΕΚ θα το δειτε! η ομαδα με αυτο το προπονητη ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 2 ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ θα παιξει μεγαλη μπαλα... τοση που δε χωραει στην Ελλαδα... αλλα αυτα στο μελλον και οχι τωρα...
ειναι απιστευτο αυτο που κανει ο Σερα Φερερ... εχει δώσει συμμετοχή ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους παιχτες ακομα και σε μεγαλα παιχνιδια (και CL!!!)
ΕΥΓΕ ΛΟΡΕΝΣΟ ΣΕΡΑ ΦΕΡΕΡ!
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a012: :a013:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγηκε ο ντεμης να πει για τα επεισοδια, μονο στο καραισκακη τον πειραξαν?
οταν κερδιζει η ομαδα δεν πειραζουν τα επεισοδια, οταν χανουμε ποναει ομως...
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΘΕΣ? ΞΕΣ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΘΕΑΜΑ.... ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!!!!!! ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΞΕΣ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ?
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΘΕΣ? ΞΕΣ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΘΕΑΜΑ.... ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!!!!!! ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΞΕΣ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ?
οχι φιλε δεν το ειδα αλλα τι σημαινει αυτο, τα επεισοδια ειναι επεισοδια, ή θελουμε να εξαληφθουν ή δεν θελουμε, δεν ειναι δυνατον να τα σχολιαζουμε οποτε θελουμε...
συγχαρητηρια για την ομαδα σου...
Ο οργισμένος νέος με την κοτσίδα που μπούκαρε στο γήπεδο στο 74ο λεπτό του αγώνα, έτρεξε πολύ περισσότερο από τους 14 παίκτες που χρησιμοποίησε χτες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Βίκτορ Μουνιόθ. Τέτοιο σπριντ και για τέτοια απόσταση δεν έκανε ούτε ένας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού στα 94 λεπτά του αγώνα, και μοιραία, με τέτοιο αραλίκι, χάρισε το ντέρμπι στην ΑΕΚ που πήρε ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της χρονιάς. " (ΜΕΝΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Α και αφηστε τον Μουνιοθ να κανει τη δουλεια του δε φταιει αυτος για το χαλι της φυσικης καταστασης της ομαδας....ισα ισα που κανει καλη δουλεια!
ΑΕΚΑΡΑ...ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΟ....
:D :D
να σας πω την αλήθεια εχω βαρεθεί...καθε χρόνο τα ίδια...
περσι μαλιστα παιξαμε και την ιδια ημερομηνια...23/10/05...
δε σας παει ο 10ος παιδια..
πραγματικά ο παο στο β ημιχρόνιο.....μου θύμιζε τον εργοτέλη(ο εργοτέλης στάθηκε καλύτερα..) που παιξαμε τις προάλες στο Οακα...
οπου και για να περασει τη σέντρα..έπρεπε να παρει κανα φαουλ και να γίνει γιόμα...
:rotflmao: :rotflmao:
λοιπον μια νίκη προγραμματισμένη και τιποτα παραπάνω..απο 3 βαθμους.
τον παο αυτον τον βλεπω να τρωει μπόλικα απο τον γαυρο...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΛΕΜΕ.
Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΛΩΣ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΕΚΑΝΕ ΖΕΣΤΑΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΦΟΥ ΚΑΛΩς Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ...ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 20 ΛΕΠΤΩΝ...
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΛΑΝΤ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ..
για τα επεισόδια να πω μόνο πως..ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
οχι φιλε δεν το ειδα αλλα τι σημαινει αυτο, τα επεισοδια ειναι επεισοδια, ή θελουμε να εξαληφθουν ή δεν θελουμε, δεν ειναι δυνατον να τα σχολιαζουμε οποτε θελουμε...
συγχαρητηρια για την ομαδα σου...
τα επεισοδια ειναι κατακριτέα.... αλλα δε μπορω να καταλάβω τι σας φταιει ο Ντεμης! εχετε μεγαλο κολλημα με τον Ντεμη!!!
ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ που προσπαθει να απομονώσει τους ταραξιες...
αυτη του η πρόθεση τον εχει φερει μάλιστα σε ριξη με τους ταραξιες (ΟΧΙ ORIGINAL!)
αν μη τι αλλο αυτος ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ
με τα πρεζακια ομως δε βγαζεις ακρη... η αστυνομια που ειναι? συνέλαβε αυτους που "εδωσε" ο Ντεμης?
Ο οργισμένος νέος με την κοτσίδα που μπούκαρε στο γήπεδο στο 74ο λεπτό του αγώνα, έτρεξε πολύ περισσότερο από τους 14 παίκτες που χρησιμοποίησε χτες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Βίκτορ Μουνιόθ. Τέτοιο σπριντ και για τέτοια απόσταση δεν έκανε ούτε ένας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού στα 94 λεπτά του αγώνα, και μοιραία, με τέτοιο αραλίκι, χάρισε το ντέρμπι στην ΑΕΚ που πήρε ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της χρονιάς. " (ΜΕΝΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Α και αφηστε τον Μουνιοθ να κανει τη δουλεια του δε φταιει αυτος για το χαλι της φυσικης καταστασης της ομαδας....ισα ισα που κανει καλη δουλεια!
α ρε βαζελακια παλι καλα που υπάρχει και μενιος και σας λεει καμια μαλακια και γλυκένεστε στις πιπες σας.
ΑΜ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗς ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ????
Ο ΓΚΕΚΑΣ *(αν ο σαλπι ειναι καλύτεροσ του...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ)..ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ..ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΤΑΕΙ!!
ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΡΕΧΟΝΤΑς ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.
Ο ΠΑΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΕΒΑΛΕ 3 ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΤΟ 60 ΛΕΠΤΟ...(ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..)
ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..
Ο ΣΑΛΠΙΓΚΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..??
Ο ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΗΣ?
Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ??ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ 90 ΛΕΠΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ?
ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΡΕ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ...
αμ αυτο το ποιοτικοτατο ροστερ σας???παναθεμα το...
MIKE_16V
24/10/2006, 09:36
Kαθε φορα τα ιδια...φυσικη κατασταση...καραμελιτσα μου γλυκια.
Ομαδα που παιζει στην εδρα της....χανει...και δεν μπορει να κανει ουτε μια ευκαιρια..ουτε μια!!
Μπραβο στο Αεκακι που πηρε την νικη που της αξιζε, με πολυ ωραια κυκλοφορια της μπαλας!
Τριγωνακια σας επαιζε ολο τον αγωνα και βαριοντουσαν να κουνηθουν τα βαζελακια.
Αλλα ετσι και αλλιως το πρωταθλημα παλι εμεις θα το παρουμε, μολις αποκλειστουμε για αλλη μια φορα απο Ευρωπη, και στο τελος του πρωταθληματος εμεις οι γαβροι θα λεμε...ααααα πολυ καλη ομαδα φτιαξαμε τελικα...του χρονου θα γ@μησουμε στην Ευρωπη, η
αεκ θα ειναι χαρουμενη που θα βγει C.L. και τα ιδια απο την αρχη.
alximistis
24/10/2006, 09:38
Να ξεκινήσω με ένα πειραγματάκι έτσι για να πάει καλή η μέρα!
Ευτυχώς που ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ο ΠΑΟ!!! Γιατί αλλιώς είχα μία ανησυχία... τι θα γίνει... Πελάτες μου!!!
Τέρμα τώρα το πείραγμα πάμε για τα σοβαρά.
Για τα επεισόδια δεν θα πω τίποτα. Ξανά. Το θεωρώ ηλίθιο να σχολούμαστε με 300-500 βλαμμένα, με πιτσιρίκια που δεν ξέρουν πως να εκτονωθούν και διάφορα άλλα "στολίδια¨.
Και βεβαίως οι φίλοι μας τα στρουμφάκια έχουν ευθύνη και ήταν ανύπαρκτοι γιατί απλούστατα δεν κάναν τη δουλειά τους. Για όποιον θυμάτει η αστυνομία είχε πει ότι καλύτερα τη Δευτέρα το ματς ΚΑΙ για λόγους ασφαλείας! τα συμπεράσματα δικά σας...
Το ματς ήταν προσωπικά για μένα πολύ μέτριο έως κάκιστο στο α'ημίχρονο. Ο ΠΑΟ καλύτερος αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό. Εμείς απλώς... υπήρχαμε.
Στο β' ημίχρονο ήρθαν τα πάνω-κάτω όχι γιατί Η ΑΕΚ έπαιξε σούπερ μπάλλα. Αλλά τα έφτυσε αφενός ο ΠΑΟ αφετέρου ο κ. Φερέρ έκανε και γαμώ τις κινήσεις.
Έβγαλε τον Τόζερ κι έβαλε τον Σέζαρ οπότε έγινε η ομάδα πιο κινητική και πιο γρήγορη.
Συγχρόνως με τον ΠΑΟ να κάνει γιουρούσια (και καλά επιθέσεις) έγινε ευάλωτος στις αντεπιθέσεις. Και αν ο Λίμπε ο οποίος ήταν πολύ κακός εχτές έπιανε κατευθείαν σουτ σε μία αντεπίθεση και δεν το παίδευε ίσως το σκορ να ήταν τώρα 3-1.
Κατά τα άλλα έχουμε πολύ δουλειά ακόμα μπροστά μας. Πολύδουλειά.
Για τον ΠΑΟ τι να πω... αν εμείς θέλουμε δουλειά μπορείτε να φανταστείτε μόνοι σας τι θέλετε εσείς... βαζελάκια... γιουχου...
alximistis
24/10/2006, 09:39
η αεκ θα ειναι χαρουμενη που θα βγει C.L. και τα ιδια απο την αρχη. [/B][/QUOTE]
Βγαίνουμε τσου λου; Ή λόγω των βαθμών βγαίνει μόνο ο πρώτος;
IDI δεν τα βαζω εγω με τον ντεμη, με οποιονδηποτε κατακρινει τα επεισοδια οποτε γουσταρει τα βαζω, οσο για την αστυνομια συμφωνω, μια ζωη απο τα 100-200 ατομα πιανει 3-4 και τους αφηνει και ελευθερους κιολας...
DUCASII δεν το ηξερα οτι πηρε παραταση το παιχνιδι αλλα ετσι κι αλλιως τα επεισοδια δεν πρεπει να μας χαλανε μονο επειδη δεν μπορει να κανει η ομαδα μας ζεσταμα ενω οταν κανει ζεσταμα και κερδιζει δεν μας ενδιαφερουν...
αυτα απο μενα και φιλικα παντα...
:beer:
της μπαλας!Το οτι ειναι καινουριος προπονητης ο Μουνιοθ στον ΠΑΟ δεν παιζει κανενα ρολο δηλαδη?
Το οτι δεν μπορουν να τρεξουν δεν ειναι φανερο?Τι φταιει δηλαδη κατι αλλο?Ε ειχαμε και τη νικη με τη ΧΑΠΟΕΛ και κουραστηκαν τα παιδια!
Τωρα η ΑΕΚ χαρηκε πολυ που μας νικησε αλλα ηταν και τυχερη γιατι αν το χε καρφωσει ο Σαλπι στο πρωτο ημιχρονο τωρα θα τα λεγαμε αλλιως τα πραγματα!
Αντε γιατι στο πρωτο ημιχρονο δεν υπηρχε ΑΕΚ και τα γκολ που βαλατε το ενα με πεναλντι και το αλλο απο κορνερ!
Οχι οτι παιξατε και καμια μπαλα δηλαδη ετσι?Μην τρελενεστε!Ο ΠΑΟ κουραστηκε και ηρθε και το γκολ αλλιως!!!
ΑΑΑ και να μην ξεχνιομαστε τριτοι ειστε στη βαθμολογια ετσι?Μη βγαζετε ετσι ευκολα γλωσσα δε κανει!:rotflmao: :rotflmao:
αίσχος και ντροπή με όσα έγιναν στο μάτς. Η μόνη λύση είναι φυλακή σε όποιον πιάνουν. Μόνο έτσι θα πάψουν όλα αυτά τα κ...παιδα που δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν. Επιτέλους ας μπέι ενα τέλος στην ιστορία αυτή.
Αγωνιστικά τώρα και μέχρι άυριο να πάιζανε νομίζω ότι η ΑΕΚ θα ήταν νικήτρια του μάτς.
Μικρές πάσες που κούρασαν τους αντιπάλους και ο Μουνιόθ , μάλον μουνίθ καπέλο τα έκανε!!!
Μπράβο ΑΕΤΕ επιτέλους!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
boss
66420
Gandalf dr685sm
24/10/2006, 10:11
Εντάξει ρε παιδιά .....
Ο ΠΑΟ, όντως δεν είχε ανάσες... φαινόταν.. όποιος έχει κάνει λίγο πρωταθλητισμό μπορούσε να το δεί. Όταν στα 10 μέτρα μπροστά σου πάει η μπάλα και δεν έχει "έκρηξη" στο 65 για να ακολουθήσεις, σίγουρα δεν έχεις κάνει σωστή προετοιμασία.
Αλλά απο την άλλη , για να "σκάσει" ο ΠΑΟ, κάτι έκανε σωστά η ΑΕΚ. Η περιγραφή απο ΕΡΑΣΠΟΡ απο κάποιους που περιέγραφαν , είχε γέλιο...πραγματικά πολύ γέλιο...
Η ΑΕΚ είναι "φλύαρη" λένε , μιας και έχει κυκλοφορία συνεχής αλλά δεν φαίνεται να τρέχει...
Γιατί να τρέχει κύριοι;... ο σκοπός της κυκλοφορίας, είναι να κουράσεις τον αντίπαλο χωρίς να τρέχεις ο ίδιος/ομάδα. Με πασούλες τους κάνεις να κυνηγούν και απλά τους "σκάς" τα πνευμόνια.
Αυτό έκανε η ΑΕΚ, σιγά-σιγά πήρε το κέντρο, ανέβηκε και έκλεισε τον ΠΑΟ πίσω. Αναμενόμενη ήταν η νίκη της απο εκεί και πέρα. Μπαλάρα δεν έπαιξε σίγουρα, αλλά το σίγουρο είναι πως έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει........Να πάρει τους 3 βαθμούς και την νίκη. Αυτό ήταν το ζητούμενο εξαρχής άλλωστε.
Ο ΠΑΟ απο την άλλη , έπαιξε όντως λίγο πιο "δεμένα" στο Α ημίχρονο, όσο είχε δυνάμεις, αλλά φάνηκε οτι κάτι λείπει. Ειδικά στην επίθεση, το goal που μπήκε, σε άλλη ομάδα δεν έμπαινε με τίποτα , αν είχε σοβαρά back στην άμυνα. Ειδικά απο τα αριστερά της ΑΕΚ που κάνουν πάρτυ όλοι.
Μην ξεγελιέστε... παιχνίδι Ελληνικού πρωταθλήματος ήταν που δεν έχει καμία ποιότητα πλέον. Για την κούπα πάντως... θα έλεγα να μην βιαζόμαστε όλοι. Ούτε Χριστούγεννα δεν έχουν φτάσει ακόμα και ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ... έκαναν διάστημα κοιλιάς , που δεν είναι καθόλου ευχάριστο να το έχεις 1-2 μήνες μετά την προετοιμασία.
Στην Ευρώπη πάντως με την 17η θέση που έχουμε, μόνο ο πρώτος βγάινει και αυτός με προκριματικά απο Ιούλιο αν θυμάμαι καλά.
Gandalf
alximistis
24/10/2006, 10:14
της μπαλας!Το οτι ειναι καινουριος προπονητης ο Μουνιοθ στον ΠΑΟ δεν παιζει κανενα ρολο δηλαδη?
Το οτι δεν μπορουν να τρεξουν δεν ειναι φανερο?Τι φταιει δηλαδη κατι αλλο?Ε ειχαμε και τη νικη με τη ΧΑΠΟΕΛ και κουραστηκαν τα παιδια!
Τωρα η ΑΕΚ χαρηκε πολυ που μας νικησε αλλα ηταν και τυχερη γιατι αν το χε καρφωσει ο Σαλπι στο πρωτο ημιχρονο τωρα θα τα λεγαμε αλλιως τα πραγματα!
Αντε γιατι στο πρωτο ημιχρονο δεν υπηρχε ΑΕΚ και τα γκολ που βαλατε το ενα με πεναλντι και το αλλο απο κορνερ!
Οχι οτι παιξατε και καμια μπαλα δηλαδη ετσι?Μην τρελενεστε!Ο ΠΑΟ κουραστηκε και ηρθε και το γκολ αλλιως!!!
ΑΑΑ και να μην ξεχνιομαστε τριτοι ειστε στη βαθμολογια ετσι?Μη βγαζετε ετσι ευκολα γλωσσα δε κανει!:rotflmao: :rotflmao:
Φυσικά και παίζει ρόλο ότι είναι καινούργιος ο Μουνιόθ. Εννοείται! Δεν είμαστε μεις όμως αυτοί που μιλήσαμε για βελτίωση και μάλιστα εμφανή. Άλλοι έτρεξαν και είπαν α βελτίωση υπάρχει...
Ελπίζω βέβαια να μην το εννοείς αυτό που λες για τη νίκη με τη Χαποέλ. Ότι... κουράστηκαν τα παιδιά... αν θυμάμαι καλά αν θυμάμαι δεν είχε και κανά τρελλό ρυθμό το παιχνίδι με τη Χαποέλ.
Και΄οκ η κούραση είναι ένας παράγοντας. Σύμφωνοι. Στο όλο β ημίχρονο που κάνατε γιόμες και στέλνατε το τόπι να κάνει έλεγχο του εναέριου χώρου΄κι αυτό λόγω κούρασης ήταν; Η ανύπαρκτη στρατηγική και σχέδιο κι αυτό θέμα κούρασης;
Και τι θα πει αυτό τα γκολ που βάλαμε ήταν το ένα με πέναλτι και το άλλο με κόρνερ; Δεν ήταν πέναλτι;;;
Και του ΠΑΟ πως μπήκε; Με υπέροχη ενέργεια απανωτές ντρίμπλες και σουτ; Κι αυτό από κόρνερ δεν ήταν;;;
Ρε πως μας αρέσει να βλέπουμε μόνο των άλλων...
κι όσο για το τρίτοι που λες ναι τρίτοι είμαστε ίσως να πάμε και πιο κάτω ίσως... και γω δεν ξέρω τι... αλλά τα ίδια λέγατε και πέρσι σου θυμίζω!!!
ΑΑΑ και να μην ξεχνιομαστε τριτοι ειστε στη βαθμολογια ετσι?Μη βγαζετε ετσι ευκολα γλωσσα δε κανει!:rotflmao: :rotflmao: ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ...
ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΓΙΩΡΓΑΚΙ...:rotflmao: :rotflmao:
ΑΚΟΥ ΧΑΡΗΚΑΜΕ...
ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗ ΝΙΚΗ..
ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΚΟ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ. ΜΑΝΤΟΥΚΑ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΚΟΝΕ ΤΟΖΕΡ ΚΤΛ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΑΛΠΙΓΚΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ 3!
ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ...ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΣΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΜΠΟΥΜΕ Ε???(ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟ.)
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΥΩΠΑΣ...:lol: :rotflmao: :lol: ΛΟΙΠΟΝ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΠΑΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΛ.
ΑΜΑ ΛΕΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΩ..
Ο ΠΑΟ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-2 ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ 1-6.:smokin: ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΕΜΕΡΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΖΗΚΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΣΚΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ...
ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ??ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΑΝΕ..ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΣΚΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΡΣΟΝ??ΠΟΙΟΝ ΜΠΙΣΚΑΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΖΗΚΟΣ?ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ?:lol: :lol:
66427
alximistis
24/10/2006, 10:17
Στην Ευρώπη πάντως με την 17η θέση που έχουμε, μόνο ο πρώτος βγάινει και αυτός με προκριματικά απο Ιούλιο αν θυμάμαι καλά.
Gandalf [/B][/QUOTE]
Κι εγώ αυτό θυμόμουνα γι' αυτό ρώτησα...
οπότε μόνο πρώτοι... ωχ!!! θα γελάει ο κάθε πικραμένος με μας στο τέλος. Θα βγάζουν οι ξυλοκόποι οι Σκωτζέζοι ομάδες και δεν ξέρω γω ποιος άλλος και εμείς θα τους κοιτάμε...
90+4 Λήξη του αγώνα. Η ΑΕΚ πήρε μία μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό.
90΄ Καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Σέζαρ έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Εμπέντε με δυσκολία έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
85΄Τρίτη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Στη θέση του Μπίσκαν πέρασε ο Μάντζιος.
82΄ Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Λυμπερόπουλος έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Εμπέντε μπλόκαρε εύκολα.
80΄Τρίτη αλλαγή για την ΑΕΚ. Στη θέση του Μαντούκα πέρασε ο Λαγός.
77' Κίτρινη κάρτα στον Ζήκο.
76΄ΓΚΟΛ! 2-1 για την ΑΕΚ. Εκτέλεση κόρνερ του Ζούλιο Σέζαρ από τα αριστερά, η μπάλα πήγε στον Δέλλα, που "άδειασε" τον Ρομέρο και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Εμπέντε.
74΄ Δεύτερη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Στη θέση του Βίκτορ πέρασε ο Μπόβιο.
72΄ Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Σέζαρ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Εμπέντε κατάφερε να διώξει την μπάλα.
71΄Πρώτη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Στη θέση του Βύντρα πέρασε ο Νίλσον.
70΄ Η ΑΕΚ συνεχίζει να ελέγχει το παιχνίδι, χωρίς όμως να γίνεται απειλητική για την εστία του Εμπέντε.
68΄Δεύτερη αλλαγή για την ΑΕΚ. Στη θέση του Καμπάνταη πέρασε ο Κονέ.
60΄ Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να ελέγξει τον χώρο του κέντρου, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να δυσκολεύεται να βγει με αξιώσεις στην επίθεση.
57΄Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Παουτάσο έκανε τη σεντρα από τα δεξιά, αλλά ο Καπάνταης δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα με το κεφάλι.
50΄Καμία αξιόλογη φάση δεν έχει δημιουργηθεί σε αυτά τα πρώτα λεπτά της επανάληψης.
47΄Κίτρινη κάρτα στον Σέριτς.
46΄Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Ζούλιο Σέζαρ πέρασε στη θέση του Τόζερ.
46΄Έναρξη του δευτέρου μέρους με την ΑΕΚ στη σέντρα.
45΄Λήξη του πρώτου ημιχρόνου
45΄ Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Καλή εκτέλεση φάουλ του Τόζερ, αλλά ο Εμπέντε απέκρουσε την μπάλα.
44΄Κίτρινη κάρτα στον Σαλπιγγίδη
37΄ Μοναδική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Βίκτορ εκτέλεσε το μακρινό φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος της ΑΕΚ και στρώθηκε στον Σαλπιγγίδη, που βγήκε μόνος του απέναντι στον Σορεντίνο, αλλά το σουτ του απέκρουσε εντυπωσιακά ο πορτιέρο της "Ενωσης".
32΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Βύντρα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γεωργέα και έβγαλε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά, αλλά κανένας συμπαίκτης του δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας για να τη σπρώξει στα δίχτυα του Σορεντίνο.
28΄ΓΚΟΛ! 1-1 άμεση ισοφάριση για την ΑΕΚ. Ο Μαντούκα εύστοχησε από το σημείο του πέναλτι και έγραψε το 1-1.
27΄Πέναλτι για την ΑΕΚ. Μετά από κόρνερ της "Ένωσης", ο Γκούμας ανέτρεψε τον Δέλλα μέσα στην περιοχή και ο κ. Κασναφέρης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.
26΄ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Λυμπερόπουλος έπιασε μία πολύ δυνατή κεφαλιά μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, αλλά ο Εμπέντε κατάφερε να διώξει εντυπωσιακά.
25΄ΓΚΟΛ! 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Ο Ίβανσιτς έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά στην "καρδιά" της άμυνας της ΑΕΚ, ο Παπαδόπουλος πετάχτηκε ανάμεσα απο τους αμυντικούς της "Ένωσης" και πήρε την κεφαλιά προ του Σορεντίνο, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ΑΕΚ.
20΄Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να ισορροπήσει το ματς και σιγά σιγά προσπάθεί να κάνει όλο και πιο αισθητή την παρουσία της στην περιοχή του Παναθηναϊκού.
17' Πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΚ στο παιχνίδι. Ο Λυμπερόπουλος δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, αλλά ο Εμπέντε μπλόκαρε εύκολα.
14΄Νέα καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Ρομέρο, ο Μόρις έπιασε την κεφαλιά και έστρωσε στον Σαλπιγγίδη, αλλά ο τελευταίος απο πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα.
11΄Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ιβανσιτς από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Σορεντίνο κατάφερε να αποκρούσει εντυπωσιακά την μπάλα.
6΄ Πιο δυνατά έχει μπει στον αγώνα σε αυτά τα πρώτα λεπτά ο Παναθηναϊκός.
3΄ Πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα. Ο Ρομέρο έβγαλε την μπαλιά από τα δεξιά για τον Παπαδόπουλο, ο τελευταίος έκανε το γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Σορεντίνο μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.
1΄Έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη σέντρα.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ.
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Κι εγώ αυτό θυμόμουνα γι' αυτό ρώτησα...
οπότε μόνο πρώτοι... ωχ!!! θα γελάει ο κάθε πικραμένος με μας στο τέλος. Θα βγάζουν οι ξυλοκόποι οι Σκωτζέζοι ομάδες και δεν ξέρω γω ποιος άλλος και εμείς θα τους κοιτάμε...
το 2007-2008 θα ειναι οπως φετος...
απο κει και περα ο πρωτος προκριματικα και ο δευτερος το μπουλο
δηλ ο γαυρος το μπουλο απο του χρονου ουτε προκριματικα δε θα παιζει γιατι τα χρονια της υπομονης τελιωνουν φετος.... αντε του χρονου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ...
ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΓΙΩΡΓΑΚΙ...:rotflmao: :rotflmao:
ΑΚΟΥ ΧΑΡΗΚΑΜΕ...
ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗ ΝΙΚΗ..
ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΚΟ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ. ΜΑΝΤΟΥΚΑ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΚΟΝΕ ΤΟΖΕΡ ΚΤΛ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΑΛΠΙΓΚΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ 3!
ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ...ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΣΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΜΠΟΥΜΕ Ε???(ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟ.)
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΥΩΠΑΣ...:lol: :rotflmao: :lol: ΛΟΙΠΟΝ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΠΑΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΛ.
ΑΜΑ ΛΕΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΩ..
Ο ΠΑΟ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-2 ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ 1-6.:smokin: ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΕΜΕΡΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΖΗΚΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΣΚΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ...
ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ??ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΑΝΕ..ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΣΚΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΡΣΟΝ??ΠΟΙΟΝ ΜΠΙΣΚΑΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΖΗΚΟΣ?ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ?:lol: :lol:
καλα εισαι εντελως για τον πουτσο ρε φιλε!τι να συζητησουμε τωρα?και το γκολ του Δελλα πανω στον Γκουμα βρισκει και αλλαζει πορεια!
Που μας λυπηθηκες κιολας!Εγω λεω μη λετε πολλα γιατι εχει πολυ δρομο ακομα!
Κατσε τωρα τριτος και οταν με περασεις στη βαθμολογια ελα να τα ξαναπουμε!
Αντε γιατι μεχρι προχθες κουβεντα δεν εβγαζες και χαιροσουν αν επαιρνες καμια ισοπαλια στο πρωταθλημα!
Αντε καναμε και τον παππου τον Δελλα ηρωα!!Ρε τι εγινε παλι!
Α και τα επεισοδια τα αρχισατε εσεις οποτε δε θα τιμωρηθουμε!!!:wave2: :wave2:
alximistis
24/10/2006, 10:30
Ψιτ εσύ από πάνω!!!
Από όλο το ματς το ότι βρήκε η μπάλλα στο γκολ του Δέλλα, αυτό έχεις να πεις;;;
Σε όλα αυτά που σου είπαμε προηγουμένως;;; Τίποτα έτσι;;; Δεν μιλάμε δεν λαλάμε...
Έλα-έλα... τσώπα... θα περάσει κι αυτό...
καλα εισαι εντελως για τον πουτσο ρε φιλε!τι να συζητησουμε τωρα?και το γκολ του Δελλα πανω στον Γκουμα βρισκει και αλλαζει πορεια!
Που μας λυπηθηκες κιολας!Εγω λεω μη λετε πολλα γιατι εχει πολυ δρομο ακομα!
Κατσε τωρα τριτος και οταν με περασεις στη βαθμολογια ελα να τα ξαναπουμε!
Αντε γιατι μεχρι προχθες κουβεντα δεν εβγαζες και χαιροσουν αν επαιρνες καμια ισοπαλια στο πρωταθλημα!
Αντε καναμε και τον παππου τον Δελλα ηρωα!!Ρε τι εγινε παλι!
Α και τα επεισοδια τα αρχισατε εσεις οποτε δε θα τιμωρηθουμε!!!:wave2: :wave2: ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΣΤΑ ΑΠΑΥΤΑΡΙΑ ΜΟΥ ΒΑΖΕΛΑΚΟ..
ΚΑΙ ΝΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΔΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΓΚΟΥΜΑ.
ΑΧ ΑΧ ΧΑ ΑΧ ΑΧ ΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΛΑΤΑΚΟ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ε σας λυπηθηκε η ψυχη μου σου λεω φιλε...που με για το πούτσο...σε λυπηθηκα που πηγες και γήπεδο να δεις την ομαδάρα σου να μη μπορει να περασει το κεντρο.
οσο για το ΔΕΛΑ ΝΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕ....
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
μη ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣΣΣΣΣΣΣ...:wave2: :wave2: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
ΠΑΠΟΥ ...ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ...:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
66439
Ο ΠΑΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΕΒΑΛΕ 3 ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΤΟ 60 ΛΕΠΤΟ...(ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..)
ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..
ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΡΕ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ...
αμ αυτο το ποιοτικοτατο ροστερ σας???παναθεμα το... [/B][/QUOTE]
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!
Καλα να παθει ο ΣΑΛΠΙΓΚΙΔΗΣ που πηγε στους λαγους.
ΑΕΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
[]
ρε κοιταχτε κατω στη φωτο αριστερα τι λεει πηγαν τον ουαντου σε μαγο οι γαυροι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και καλα αυτο προσεξε μονο!!:rotflmao: :rotflmao:
[]
ρε κοιταχτε κατω στη φωτο αριστερα τι λεει πηγαν τον ουαντου σε μαγο οι γαυροι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και καλα αυτο προσεξε μονο!!:rotflmao: :rotflmao: οχι ουταντου φιλε..
ΣΤΑΣΗ ΟΥΑΝΤΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ.... ΡΕ ΧΑ ΑΧ ΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧ ΑΧ ΧΑ ΑΧ ΑΧ
ΑΧΑΧ
ΑΧΧΑ ΑΧ ΑΧ
ΑΧΑΧ
ΑΧΑΧ
ΑΧΑΧ ΑΧ ΑΧΑΧ
ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΑΓΙΣΕΣ...ΣΕ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕς...:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Το ακουγα και το πρωι στο ραδιο ειναι αληθεια λενε....:rotflmao: :rotflmao:
Μια ολοκληρη σελιδα στο GOAL αφιερωμενη στο οτι πηγαν τον ουαντου σε μαγο σε ενα ξενοδοχειο.....150 ευρω στοιχισε λεει ο μαγος αλλα τα πληρωσε λεει η ομαδα....:rotflmao: :rotflmao:
Αν ειναι δυνατον .....ρε μπας να παρουμε για κοουτσ τον Κοπερφιλντ?:rotflmao: :rotflmao:
Βουντου βουντου στον Ουαντου!!!!:rotflmao:
alximistis
24/10/2006, 11:19
Το ακουγα και το πρωι στο ραδιο ειναι αληθεια λενε....:rotflmao: :rotflmao:
Μια ολοκληρη σελιδα στο GOAL αφιερωμενη στο οτι πηγαν τον ουαντου σε μαγο σε ενα ξενοδοχειο.....150 ευρω στοιχισε λεει ο μαγος αλλα τα πληρωσε λεει η ομαδα....:rotflmao: :rotflmao:
Αν ειναι δυνατον .....ρε μπας να παρουμε για κοουτσ τον Κοπερφιλντ?:rotflmao: :rotflmao:
Βουντου βουντου στον Ουαντου!!!!:rotflmao:
Ωραία... είχαμε τον Ρότσα με τα βουντού τους Βραζιλιάνους με τις προσευχές τους τώρα τον Ουαντού με το μάγο!
Άντε να πάρουμε και τους Έλληνες παίκτες να ανεβούμε στον Όλυμπο να κάνουμε τελετές!!!
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΟΑΚΑ
Ρεπορτάζ: Paparazzi
Σπουδαία νίκη με τέσσερις τραυματίες έναντι δύο πήραν οι θερμόαιμοι εναντίον των ανεγκέφαλων στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία των επεισοδίων της 7ης αγωνιστικής. Το πρώτο αντικείμενο πέταξε στις 18:15 ο Μπάμπης ο Μπαλτάς για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος των τυπικά γηπεδούχων με εκσφενδόνιση καρέκλας του Μάκη του Πεταλούδα.
Ο Μήτσος ο χειροβομβίδας παρέταξε τους θερμόαιμους με άκρως επιθετικό σύστημα από τα πρώτο λεπτό των επεισοδίων με αποτέλεσμα οι ανεγκέφαλοι να κλειστούν στα καρέ τους και συγκεκριμένα στη Θύρα 8, προσπαθώντας να αποφύγουν τα αντικείμενα που θα τους άφηναν νωρίς-νωρίς πίσω στο σκορ.
Στις 18:15 ο Μπάμπης ο Μπαλτάς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της Αστυνομίας, πήρε το κιγκλίδωμα και το πέταξε στους αντιπάλους με αποτέλεσμα να έχουμε τον πρώτο τραυματισμό και τα έξαλλα πανηγύρια των τυπικά γηπεδούχων. Στις 18:35 ο Βαγγέλης ο Πυροτεχνουργός κατάφερε και πήρε με τα δυο του χέρια δύο καρέκλες, τρεις σιδηρόβεργες και μία διαφημιστική πινακίδα(!) κι αφού ξεπέρασε τρεις οπαδούς και τέσσερις σεκιουριτάδες, πέταξε τα αντικείμενα σε κενή κερκίδα για να διαμορφώσει αυτομάτως το 3-0. Στις 19:00 ο Μάκης ο Πεταλούδας εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι αντίπαλοι οπαδοί είχαν συνηθίσει στην ιδέα της ήττας και με εκσφενδόνιση καρέκλας ανέβασε τον δείκτη των τραυματιών στο 4-0. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε με δύο ντου στα τελευταία λεπτά των επεισοδίων.
Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο στις 18:48 όσο και στις 18:52 τα επεισόδια διακόπηκαν ύστερα από την είσοδο των ποδοσφαιριστών Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για προθέρμανση. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αποχώρησαν. Ας ελπίσουμε το αρμόδιο όργανο να επιληφθεί του θέματος και να καταδικάσει τις ανεγκέφαλες ενέργειες των παικτών να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση την ώρα των επεισοδίων.
Οι Δηλώσεις των Πρωταγωνιστών:
Σάκης ο Ισοβίτης: "Χάσαμε δίκαια από τη στιγμή που δεν τους πήραμε στο κυνηγητό. Με το σύστημα που παίζουμε δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Οσον αφορά την ευκαιρία που είχα για να τραυματίσω τον μπάτσο, δεν περίμενα να μου έρθει η καρέκλα στα χέρια. Αιφνιδιάστηκα. Ζητώ συγνώμη για την ήττα από τον αρχηγό του συνδέσμου μας".
Μάκης ο Πεταλούδας: "Αξίζαμε τα επεισόδια γιατί ήμασταν καλύτεροι και ταχύτεροι. Μας πείσμωσε το γεγονός ότι μας πήραν το πανό στο προηγούμενο παιχνίδι. Ημασταν ενωμένοι στα επεισόδια και δίκαια τραυματίσαμε τους αντιπάλους".
για τον αγώνα δεν έχω άποψη γιατί δεν είδα ούτε λεπτό λόγω δουλειάς
για τα επεισόδια τώρα μην ξεχνάμε ότι τα αδερφάκια Βαρδινογιάννης και Κόκκαλης κάνανε την σούπερ λίγκα και αλλάξανε τον κανονισμό για τις τιμωρίες προκειμένου να μην τιμωρούνται οι έδρες...και χάνουν λεφτά οι κακόμοιροι οι φτωχοί...κατά τα άλλα πολεμάνε τη βία...φυσικά οι δύο ομάδες θα τιμωρηθούν με πρόστιμο όπως κ ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την ΆΕΚ
και οι παίχτες φυσικά πολέμάνε τη βία και μετά από κάθε γκολ τρέχουν να πανηγυρίσουν με τα καλόπαιδα στην εξέδρα που πριν μία ώρα δεν τους αφήναν να κάνουν προθέρμανση.....
και με την πρώτη ευκαιρία θα υμνήσουν τον πύρινο λαό του βάζελου , του γαύρου κ της άεκ που βοηθάνε την ομάδα.....οι διοικήσεις και οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που έδιωξαν τον ποιοτικό κόσμο απο τα γήπεδα και απαξιώνουν καθημερινά το ποδόασφαιρο....:mad:
el_hymador
24/10/2006, 18:24
Ρε ΑΕΚτζηδες τι παπαρολογια ειναι αυτη? Ειπαμε να τα λενε οι γαυροι αυτα και μεταξυ τους...
Δικαιοτατη η νικη , δικαιοτατη η διαιτησια , αλλα οχι οτι πεξατε και μπαλαρα ....ημαρτον!!
Το παιχνιδι χαθηκε λογω του οτι ψοφησε ο ΠΑΟ απο την υπερπροσπαθεια του α ημιχρονου.Δεν κανω πλακα , το οτι ετρεχαν και πρεσαραν πανω απο το κεντρο οι παικτες του Παναθηναϊκου ειναι too much για αυτους τους ,σε αυτην την κατασταση.Αναμενομενο στο β να σερνονται...απο ολα τα τελευται παιχνιδια του ΠΑΟ πειτε μου σε πιο εχετε δει περισσοτερο τρεξιμο απο το χθεσινο?
Οσο για την προετοιμασια των παικτων και κατα ποσο ειναι μυθος αναλογιστειτε οτι ειναι εντελως διαφορετικο να ξεκινας πραγματικες προπονησεις απο το καλοκαιρι και αλλο να τις ξεκινας εδω και ενα μηνα
Οταν ειχαμε παρει τον Σαντος ολα τα κα(ο)λοπαιδα διαμαρτυρονταν γιατι τους ειχε λιωσει στις διπλες προπονησεις ο Πορτογαλος...να σου μετα το μουλαρωμα , να σου οι μετριες εμφανισεις και πηρε τον πουλο ο ανθρωπος.
Αλλα αυτο με τον θειο της γυναικας του σωφερ , πρωτη φορα εχει γινει ......εχετε ξανακουσει παικτες στο Ελληνικο πρωταθλημα να απορουν σχετικα με την προετοιμασια ?οχι γιατι ειναι εντατικη (κατα το συνηθες) , αλλα γιατι αντιθετως ειναι μηδενικη?
Και το ειπα και πιο πανω ...αν δεν εχεις αντοχη τι συστημα θα παιξεις? αν σου ζητησει ο αλλος πρεσινγκ με τι δυναμεις θα το κανεις?Στο συγχρονο ποδοσφαιρο η τρεχεις η αστο καλυτερα.
Η ΑΕΚ σαφως και ειχε καλυτερη φυσικη κατασταση απο εμας ...στο β ημιχρονο το γεγονος οτι ανεβηκε και μας πιεζε στο μισο γηπεδο δεν νομιζω οτι δειχνει κατι αλλο...ουτε μια στοιχειωδη αντεπιθεση δεν βγαλαμε , αν και ειχαμε ευκαιριες να το κανουμε.
Οποτε οκ , μπραβο και συγχαρητηρια , αλλα μην τρελλαθουμε και ολας ... αν παιζατε μπαλαρα θα επρεπε να ειχαμε φαει εξαρα ...
oiko1979
24/10/2006, 21:54
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙ...
"ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός δεν έχουν καμία ευθύνη για τα επεισόδια. Και δεν αναφέρομαι στον Παναθηναϊκό για αλληλεγγύη. Ούτε οι οπαδοί φταίνε, όσο κι αν ακούγεται περίεργο αυτό. Επεισόδια γίνονται επειδή υπάρχει η ατιμωρησία. Οι ΠΑΕ δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Μόνο η Πολιτεία μπορεί για να μπει ένα τέλος σε αυτή τη κατάσταση", τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.
ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΟΣΦΠ 10 ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ???
ΑΜΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΕ???
ΚΟΚΟ ΜΗ ΦΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ Η ΠΟΥΘΕΝΑΔΑ ΤΟΥ....
ρε οικο ποιος ειναι φερέφωνο προεδρος ο δικος μας η ο κατασκοπος ο δικος σας?
ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΕΣ??????? ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!
Gandalf dr685sm
25/10/2006, 07:50
oiko....
Για την ιστορία...
Βγάλε πρώτα κόκκινα γυαλιά και διάβασε.
Ο Ντέμης, ήταν ο πρώτος πρόεδρος που έδωσε κανονικά στην δικαιοσύνη , δικούς του οπαδούς, για τιμωρία, με χρήση κάμερων και προσωπικών στοιχείων. Μάλιστα σε μια έξαρση φίλαθλου πνεύματος, εντός ΟΑΚΑ το 2004-2005 σαιζόν, φίλαθλος που πέταξε μπουκάλι στον δικό σας Ρίμπο, πετάχτηκε απο φιλάθλους (!!!!) κακήν κακώς έξω απο το γήπεδο. Απαγορεύτηκε η είσοδος σε αυτόν για 2 συναπτά έτη.
Στα επεισόδια της Λειβαδιάς, και πάλι έδωσε στοιχεία για οπαδούς της ΑΕΚ προς τιμωρία.
Θέλεις να μου πείς τα "καμώματα" του Πάρεδρου;... Πέρα απο την δήλωση... "αυτούς τους φιλάθλους έχουμε τι να κάνουμε;".
Μην μιλάτε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου!!!
Gandalf
ΟΙΚΟ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΑΓΟ ΤΟΝ ΟΥΑΝΤΟΥ ΡΕ ΛΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΛΕΜΕ.
ΑΦΟΥ ΔΕ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ..
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΟΚ?
Που επισημανθηκε απο καποιον ειναι οτι για τους ολυμπιακους αγωνες ειχαμε βαλει ενα συστημα παρακολουθησης στο ΟΑΚΑ που λεγοταν g κατι και μπορουσε να βρει μεχρι ποιος οπαδος εκλασε ξερω γω και το οποιο ειχε χρησιμοποιηθει απο την ΑΕΚ σε ενα παιχνιδι με τον γαυρο και με αυτο ο Ντεμης εστειλε στο εδωλιο καποιους Αεκτζηδες!
Αυτο το τοσο ακριβοπληρωμενο συστημα (δικαιολογημενα απορει κανεις) γιατι ηταν εκτος λειτουργιας στο ντερμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ?Για να μην καψουμε ρευμα ?
Ειναι φανερο οτι η αστυνομια ηθελε να γινουν επεισοδια για να σταματησουν οι μετακινησεις!
Γι΄αυτο ηταν και ανυπαρκτοι!
Συμφωνω με τον Ντεμη!Πιαστε τους και βαλτε τους μεσα!Δεν μπορειτε?Δε σας πληρωνουμε και βαζουμε δικους μας security!
Και ενα αλλο επισης καλο που ακουστηκε απο τον Βυρων (τον Πολυδωρα) οτι με τις μετακινησεις λεει τον οπαδων καινε παραπανω ενεργεια........:eyepop: :eyepop:
Τι αλλο θα ακουσουμε ρε παιδια?:rotflmao: :rotflmao:
alximistis
25/10/2006, 11:15
Ρε σεις... μην τα βάζετε με τον Oiko. Μάλλον πλάκα κάνει και πειράζει κόσμο...
ρε συ ελπίζω όντως να κάνεις πλάκα! Μην τα πιστεύεις αυτά που λες ε...
Κατά τα άλλα το πρόβλημα δεν λύνεται με το να πιάσεις και να στείλες 4 ή 5 ή 15 καραγκιόζηδες στον εισαγγελέα και από κει στη φυλακή. Δεν κάνεις δουλειά έτσι.
Δείτε πως καταπολεμήσαν το φαινόμενο στην Αγγλία τη Σκωτία τη Γερμανία και την ολλανδία και θα καταλάβετε. Πρέπει να υπάρξει σαφέστατα καταστολή και συγχρόνως πρόληψη.
Εμείς εδώ μιλάμε μόνο για καταστολή και μάλιστα... μισή. Άντε να πιάσουμε μερικούς άντε να τους πάμε μέσα. Τρίχες!
Όσο για τον πολύ κ. Πολύδωρα... αφήστε το καλύτερα. Ο άνθρωπος είναι σε άλλους κόσμους...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
[
Κατά τα άλλα το πρόβλημα δεν λύνεται με το να πιάσεις και να στείλες 4 ή 5 ή 15 καραγκιόζηδες στον εισαγγελέα και από κει στη φυλακή. Δεν κάνεις δουλειά έτσι.
Όσο για τον πολύ κ. Πολύδωρα... αφήστε το καλύτερα. Ο άνθρωπος είναι σε άλλους κόσμους... [/B]
ξερεις κανεναν που να πηγε φυλακή? ούτε τους κοπρίτες που σπασαν το Ιεραπετρα δε χωσαν μεσα. Ασ έβαζαν ΕΝΑΝ μεσα για καμμια 5αρα χρονια και ας βλεπαμε μετα τα στρατιωτάκια να έκαναν τις κυρίες.
εγω απο την άλλη ποτέ δε κατάλαβα τι δουλιά έχει η αστυνομία μέσα στα γηπεδα. Με την απουσία της μονομιας εχουμε 2 στην τσεπη
1) Κοστος μείον (καθονται τα παιδία στα σπίτια τους, λιγοτερες υπερωρίες, μικροτερη φθορά στον εξοπλισμό [γκλομπ κλπ])
2) Περιπου 200-300 ζώα (τα καλόπαιδα που κάνουν φασαρίες) με σπασμενα κεφαλια κλπ. Οταν η βία τελιωσει γιατι δεν υπάρχουν άλλα ζωα θα παω και εγω κανονικά στο γηπεδο με τους νορμαλ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από deusXT
ξερεις κανεναν που να πηγε φυλακή? ούτε τους κοπρίτες που σπασαν το Ιεραπετρα δε χωσαν μεσα. Ασ έβαζαν ΕΝΑΝ μεσα για καμμια 5αρα χρονια και ας βλεπαμε μετα τα στρατιωτάκια να έκαναν τις κυρίες.
εγω απο την άλλη ποτέ δε κατάλαβα τι δουλιά έχει η αστυνομία μέσα στα γηπεδα. Με την απουσία της μονομιας εχουμε 2 στην τσεπη
1) Κοστος μείον (καθονται τα παιδία στα σπίτια τους, λιγοτερες υπερωρίες, μικροτερη φθορά στον εξοπλισμό [γκλομπ κλπ])
2) Περιπου 200-300 ζώα (τα καλόπαιδα που κάνουν φασαρίες) με σπασμενα κεφαλια κλπ. Οταν η βία τελιωσει γιατι δεν υπάρχουν άλλα ζωα θα παω και εγω κανονικά στο γηπεδο με τους νορμαλ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΑ 10%(ΑΠΟ ΕΣΟΔΑ ΑΓΩΝΩΝ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ) ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΤΛ ΓΙΑΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΑ 10%(ΑΠΟ ΕΣΟΔΑ ΑΓΩΝΩΝ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ) ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΤΛ ΓΙΑΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.
το γνωριζω απόλυτα.
συνεχιζω να υποστηριζω το ότι οποιεσδήποτε φασαρίες γίνονται εντος του γηπέδου είναι υπ ευθυνη των ομάδων. Οποιος πιστευει ότι οι φασαρίες δεν κατευθυνονται σε κάποιο βαθμο απο τις ιδιες τις ομάδες....εδω είμαστε....να το συζητησουμε. Οποιος επισης νομιζει ότι η αστυνομία μπορεί από μόνη της να σταματησει τις φασαρίες μάλλον βλέπει πολύ Τσελσι Τιβι και νομιζει ότι γιναμε ευρωπη.
και τα κεφαλαία δε διαβαζόνται ιδιαιτερα εύκολα ντουκαςΙΙ.
συνεχιζω να υποστηριζω το ότι οποιεσδήποτε φασαρίες γίνονται εντος του γηπέδου είναι υπ ευθυνη των ομάδων
ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ
δεν εχουν κανενα κερδος οι ομαδες απο τετοιες φασαριες...αντιθετα πολλα διαφυγοντα κερδη...
το γνωριζω απόλυτα.
συνεχιζω να υποστηριζω το ότι οποιεσδήποτε φασαρίες γίνονται εντος του γηπέδου είναι υπ ευθυνη των ομάδων. Οποιος πιστευει ότι οι φασαρίες δεν κατευθυνονται σε κάποιο βαθμο απο τις ιδιες τις ομάδες....εδω είμαστε....να το συζητησουμε. Οποιος επισης νομιζει ότι η αστυνομία μπορεί από μόνη της να σταματησει τις φασαρίες μάλλον βλέπει πολύ Τσελσι Τιβι και νομιζει ότι γιναμε ευρωπη.
και τα κεφαλαία δε διαβαζόνται ιδιαιτερα εύκολα ντουκαςΙΙ. κατσε λοιπόν να το συζητήσουμε λίγο.
με βάζεις εσύ υπεύθυνο για το ποιος μπαίνει στο γήπεδο ..και τι κουβαλάει μαζί του σε αυτο..και αν γίνουν επεισόδια μέσα στο γήπεδο όπου και εγώ έχω αναλάβει μετά πληρωμής να το επιτηρώ ....τη πληρώνεις εσύ?
για δώσε μου μια εξήγηση.
ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ
δεν εχουν κανενα κερδος οι ομαδες απο τετοιες φασαριες...αντιθετα πολλα διαφυγοντα κερδη...
σορι τωρα δλδ. Η ομαδα εχει ενα απολυτα ελεγχομενο λαο ο οποίος με την παραμικρη προκληση (απο στραβοκοιταγμα μεχρι γηπεδο σε λαθος αζιμουθιο) κατεβαίνει στους δρομους.
Αυτό δεν είναι κερδος ομάδας?
Διαφυγόντα κέρδη απο που και ως που? είχαν ποτέ γεματα σταδια για να υπολογίσουν κόστος. Γιατί φίλε μου δε κοιτάει κανένας μπροστα να πει ποσα χάνω. Λένε τι είχαμε τι χασαμε. Και τα λεφτα μπαίνουν με τα δις που σκανε τα κανλια για να μας δωσουν εμας το πουσουκου τη σουπα.
Νιωθω σα να κοροιδευόμαστε.
κατσε λοιπόν να το συζητήσουμε λίγο.
με βάζεις εσύ υπεύθυνο για το ποιος μπαίνει στο γήπεδο ..και τι κουβαλάει μαζί του σε αυτο..και αν γίνουν επεισόδια μέσα στο γήπεδο όπου και εγώ έχω αναλάβει μετά πληρωμής να το επιτηρώ ....τη πληρώνεις εσύ?
για δώσε μου μια εξήγηση.
μα ρε φίλε. Ο τελιωμένος που θα παει για τον τσαμπουκα θα τον κανει ουτως ή αλλως. Η αστυνομια για να σταματησει φασαρίες εκτασης τυπου ΟΑΚΑ θέλει όχι το 10% αλλά το τζιρο του πρωταθληματος. Αυτα τα παιδιά δεν είναι 5-10 κλπ. Μπορεί να είναι τόσοι που παρασύρουν αλλα καταλήγουν να γίνονται συμπλοκές με 100αδες άτομα. Και δε μιλαμε για νοικοκυρές σε απόγνωση εδω που κανουν διαδηλωση με τακουνακι.
μα ρε φίλε. Ο τελιωμένος που θα παει για τον τσαμπουκα θα τον κανει ουτως ή αλλως. Η αστυνομια για να σταματησει φασαρίες εκτασης τυπου ΟΑΚΑ θέλει όχι το 10% αλλά το τζιρο του πρωταθληματος. Αυτα τα παιδιά δεν είναι 5-10 κλπ. Μπορεί να είναι τόσοι που παρασύρουν αλλα καταλήγουν να γίνονται συμπλοκές με 100αδες άτομα. Και δε μιλαμε για νοικοκυρές σε απόγνωση εδω που κανουν διαδηλωση με τακουνακι. ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ η αστυνομία να νομοθετήσει εταιρίες σεκιουριτη να μπορουν να συλαμβανουν τα ατομα αυτα που προσπαθούν να μπουν στο γηπεδο για φασαρίες..να λάβει επιτελους υποψιν της τα βιντεο που δείχνουν τα προσωπα αυτων που κανουν τα επεισόδια(οχι μονο για κλήσεις σε δρομους οι κάμερες..)
και να πανε σπιτια τους.
αυτα τα παιδια που λες ειναι οι λιγοι και όχι οι πολλοι .
αν δε μπορουν να συλαβουν 30 ατομα απο τους μεν και αλλα τοσα απο τους δε ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΠΡΟΧΘΕς...
να πανε να δείρουν κανα συνταξιούχο και κανα δάσκαλο με σιδερογροθιες.
ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ η αστυνομία να νομοθετήσει εταιρίες σεκιουριτη να μπορουν να συλαμβανουν τα ατομα αυτα που προσπαθούν να μπουν στο γηπεδο για φασαρίες..να λάβει επιτελους υποψιν της τα βιντεο που δείχνουν τα προσωπα αυτων που κανουν τα επεισόδια(οχι μονο για κλήσεις σε δρομους οι κάμερες..)
και να πανε σπιτια τους.
αυτα τα παιδια που λες ειναι οι λιγοι και όχι οι πολλοι .
αν δε μπορουν να συλαβουν 30 ατομα απο τους μεν και αλλα τοσα απο τους δε ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΠΡΟΧΘΕς...
να πανε να δείρουν κανα συνταξιούχο και κανα δάσκαλο με σιδερογροθιες.
είπαμε δε συλλαμβανουμε κανεναν. Και επαναλαμβανω ότι μετα τη φασαρία που εγινε στο Ιεραπετρα απο τους ΑΕΚτζηδες συνελλαβαν 4. Φυλακή δε πηγε ουτε το μισο ρουθουνι ενς απο αυτα τα παιδια.
Απόψεις?
Αν δεν εμπλακουν όλοι οι αμεσα και εμμεσα ενδιαφερόμενοι παραγοντες σε αυτη την υπόθεση να στρωσουν τους πισινους κατω και να βγαλουν ενα αξιοπρεπες σχεδιο τοτε...νομιζω ότι δε θα γίνει τίποτε. Ποτε. Στον αιώνα τον άπαντα. Αμήν.
Πιο επι του Αθλητικου θέματος θα ήθελα να ευχαριστησω τους Παναθηναικους φιλους για μια υπέροχη βραδια που μας χαρισαν.
Λουλουδια και σοκολάτες την άλλη φορα παιδια.:p
είπαμε δε συλλαμβανουμε κανεναν. Και επαναλαμβανω ότι μετα τη φασαρία που εγινε στο Ιεραπετρα απο τους ΑΕΚτζηδες συνελλαβαν 4. Φυλακή δε πηγε ουτε το μισο ρουθουνι ενς απο αυτα τα παιδια.
Απόψεις?
Αν δεν εμπλακουν όλοι οι αμεσα και εμμεσα ενδιαφερόμενοι παραγοντες σε αυτη την υπόθεση να στρωσουν τους πισινους κατω και να βγαλουν ενα αξιοπρεπες σχεδιο τοτε...νομιζω ότι δε θα γίνει τίποτε. Ποτε. Στον αιώνα τον άπαντα. Αμήν.
Πιο επι του Αθλητικου θέματος θα ήθελα να ευχαριστησω τους Παναθηναικους φιλους για μια υπέροχη βραδια που μας χαρισαν.
Λουλουδια και σοκολάτες την άλλη φορα παιδια.:p κοιτα αν σηυλαμβάνουν και πανε στα δικαστήρια και αυτα τους κρινουν αθώους...φταίνε οι παε?
δε σε καταλαβαίνω ρε φιλε.
εδω ο αρχιρουφιάνος ο Ντέμης εφτασε να δινει ατομα και κόσμο και βιντεο με τα προσωπα αυτων που τα σπανε και εκανε και μυνήσεις και αυτοι αφέθηκαν ελευθεροι.
τεσπα.στα φριδια μας..αυτοι οι βάζελοι καλα΄κανουν και τα σπάνε..αφου με την ομάδα που έχουν κανουν παρτι και χαρες αμα παρουν κανα κασκολ απο κανα παιδακι η βουτήξουν κανα πανο απο την αλλη ομάδα..
Η ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ 20 ΛΕΠΤΟ...ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΧΑ ΑΧ
ΑΧΑΧ
ΧΑΑΧΑΧ
απο ότι θυμαμαι τους είχαν πιασει λιμενικοι. λες να να τα βαλουμε τα παιδια και στο γηπεδο?? :D
μεγαααααααααααααααααααααααααααααααλη συζητηση.
σορι τωρα δλδ. Η ομαδα εχει ενα απολυτα ελεγχομενο λαο ο οποίος με την παραμικρη προκληση (απο στραβοκοιταγμα μεχρι γηπεδο σε λαθος αζιμουθιο) κατεβαίνει στους δρομους.
OTI NA NAI ΛΕΣ
OTI NA NAI ΛΕΣ
για ριξε μια τεκμηριωση ιντι. και πες γιατι δεν είναι ετσι. Εγω το πιστευω.
σ
Διαφυγόντα κέρδη απο που και ως που? είχαν ποτέ γεματα σταδια για να υπολογίσουν κόστος. Γιατί φίλε μου δε κοιτάει κανένας μπροστα να πει ποσα χάνω. Λένε τι είχαμε τι χασαμε. Και τα λεφτα μπαίνουν με τα δις που σκανε τα κανλια για να μας δωσουν εμας το πουσουκου τη σουπα.
Νιωθω σα να κοροιδευόμαστε.
συμφωνα με τον ισολογισμο των ΠΑΕ που δημοσιεύτηκε κανονικα ... το μεγαλυτερο εσοδο της ΠΑΕ ΑΕΚ τη περασμενη περιοδο ηταν τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
πως ειναι δυνατον μια ομαδα που ΖΕΙ απο τα εισιτήρια να θελει αναταραχές στο γηπεδο της?
ναι μας κοροϊδεύεις αν τα πιστευεις αυτα!
Απόψεις?
Λουλουδια και σοκολάτες την άλλη φορα παιδια.:p
τα επεισόδια τυπου «Ιεράπετρα» δεν ειναι σε θεση να τα ελεγξει καμια παε παρα μονο οι αρχες...
το ολο σκεπτικο σου ειναι λαθος γιατι νομίζεις λανθασμενα οτι οι "οπαδοι" ειναι πιονάκια του καθε προεδρου αλλα στην ουσια ειναι ανθρώποι σαν εμενα και εσενα
αυτοι που κανουν τα έκτροπα ειναι μικρη ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ μεριδα των οπαδων ας πουμε 200 ατομα σε μια μαζα 10,000 ατομω, και πολλα βαζω ... κολλημένα ατομα κομπλεξικα και απροσάρμοστα πολλες φορες υπο τη επήρεια ουσιων και δεν κατευθύνονται απο κανενα παρα μονο απο τη μαλακια στον εγκεφαλο τους
εχεις χαση την επαφη με αυτο που λεμε «γηπεδο» και για αυτο εχεις αυτη τη γνωμη δε σε κακολογω
συμφωνα με τον ισολογισμο της ΠΑΕ που δημοσιευτηκε κανονικα ... το μεγαλυτερο εσοδο της ΠΑΕ ΑΕΚ τη περασμενη περιοδο ηταν τα ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
πως ειναι δυνατον μια ομαδα που ΖΕΙ απο τα εισητηραι να θελει αναταραχες στο γηπεδο της?
ναι μας κοροιδευεις αν τα πιστευεις αυτα!
το γεγονος απο μονο του ιντι δε σημαινει απολύτως τίποτε. Οσοι πηγαίνανε στο γήπεδο με την άεκ (μετα ντεμη εποχη) θα πηγαίνουν και τώρα.
Τι εισητηρια κοβαν? Ποσα δλδ? Πηγα με τους ρωσους στο ΟΑΚΑ και δεν ήταν ουτε το μισο γεματο.
Βλεπεις ποσα έκοψες και δε βλεπεις ποσα ΔΕΝ εκοψε.
και ξεκολα με την ΑΕΚ. Για το ποδοσφαιρο γενικά ελεγα.
1) Τα εισητηρια που κοβει μια ομαδα ειναι αντιστοιχα αυτου που προσφερει. Θέαμα, ανεση, ασφαλεια , κλπ. Εγω για πιο λόγο να παω γήπεδο? Για να υποστηριξω την ομάδα? σιγα. Εχω λεφτα που μπορω να ξοδεψω και για φαί, σινεμα, ΓΗΠΕΔΟ κλπ. Παω εκει που θα περάσω καλύτερα.
το γεγονος απο μονο του ιντι δε σημαινει απολύτως τίποτε. Οσοι πηγαίνανε στο γήπεδο με την άεκ (μετα ντεμη εποχη) θα πηγαίνουν και τώρα.
Τι εισητηρια κοβαν? Ποσα δλδ? Πηγα με τους ρωσους στο ΟΑΚΑ και δεν ήταν ουτε το μισο γεματο.
Βλεπεις ποσα έκοψες και δε βλεπεις ποσα ΔΕΝ εκοψε.
και ξεκολα με την ΑΕΚ. Για το ποδοσφαιρο γενικά ελεγα.
1) Τα εισητηρια που κοβει μια ομαδα ειναι αντιστοιχα αυτου που προσφερει. Θέαμα, ανεση, ασφαλεια , κλπ. Εγω για πιο λόγο να παω γήπεδο? Για να υποστηριξω την ομάδα? σιγα. Εχω λεφτα που μπορω να ξοδεψω και για φαί, σινεμα, ΓΗΠΕΔΟ κλπ. Παω εκει που θα περάσω καλύτερα.
αμα λεω δεν εχεις επαφη...
το ΟΑΚΑ σαν αχανες γηπεδο (και οχι ποδοσφαιρικο) ειναι αδυνατον να "γεμιζει"σε καθε αγωνα...
η ΠΑΕ ΑΕΚ πουλησε φετος 20,000 εισιτηρια διαρκειας! να τα εσοδα!
εγω θα παω στο γηπεδο ανεξαρτητα απο το θεαμα γιατι δεν ειμαι πελατης αλλα οπαδος (υγηης αλλα οπαδος!)
οι φασαριες εχουν περιοριστει αν προσεχεις στα παιχνιδια της ΠΑΕ ΑΕΚ ως γηπεδουχος λογο πολιτικης τηα ΠΑΕ ΑΕΚ ("δινει" τους ταραξιες στην αστυνομια)
τα επεισόδια τυπου «Ιεράπετρα» δεν ειναι σε θεση να τα ελεγξει καμια παε παρα μονο οι αρχες...
το ολο σκεπτικο σου ειναι λαθος γιατι νομίζεις λανθασμενα οτι οι "οπαδοι" ειναι πιονάκια του καθε προεδρου αλλα στην ουσια ειναι ανθρώποι σαν εμενα και εσενα
ΛΑΘΟΣ. δε σε ξερω φίλε μου αλλά σε διαβεβαιώ ότι ΕΓΩ δεν εχω καμια απολύτως σχεση με αυτους. Και θα ηθελα να σου τονισω ότι το αντιστοιχο προβλημα στην Αγγλία λύθηκε απο τους προέδρους των ομαδων. Επιχειρηματίες.
αυτοι που κανουν τα έκτροπα ειναι μικρη ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ μεριδα των οπαδων ας πουμε 200 ατομα σε μια μαζα 10,000 ατομω, και πολλα βαζω ... κολλημένα ατομα κομπλεξικα και απροσάρμοστα πολλες φορες υπο τη επήρεια ουσιων και δεν κατευθύνονται απο κανενα παρα μονο απο τη μαλακια στον εγκεφαλο τους
Σωστός
εχεις χαση την επαφη με αυτο που λεμε «γηπεδο» και για αυτο εχεις αυτη τη γνωμη δε σε κακολογω
Βεβαια εχω χασει την επαφη μου με το γηπεδο, ειδα τι σημαινει μπαλα και γηπεδο στο εξωτερικο. Ειδα τι σημαίνει υποδομή, είδα τι σημαίνει παικτες και είδα τι σημαίνει CL καθε φορα που παμε εξω να παιξουμε μπαλα. ΝΙΣΑΦΙ
αμα λεω δεν εχεις επαφη...
το ΟΑΚΑ σαν αχανες γηπεδο (και οχι ποδοσφαιρικο) ειναι αδυνατον να "γεμιζει"σε καθε αγωνα...
η ΠΑΕ ΑΕΚ πουλησε φετος 20,000 εισιτηρια διαρκειας! να τα εσοδα!
εγω θα παω στο γηπεδο ανεξαρτητα απο το θεαμα γιατι δεν ειμαι πελατης αλλα οπαδος (υγηης αλλα οπαδος!)
...
γκουχγκουχγκουχγκουχγκουχψευτηςγκουχγκουχγκουχγκου χγκουχ
:lol: :lol: :lol:
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ φιλε μου ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.. ελα που κανεις πως δε ξερεις οτι στην αγγλια τις ημερες των αγωνων "φασαριοζοι" πανε στο τοπικο αστυνομικο τμημα για να ξερει η αστυνομια οτι ΔΕ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
γκουχγκουχγκουχγκουχγκουχψευτηςγκουχγκουχγκουχγκου χγκουχ
:lol: :lol: :lol:
ΟΚ ΟΚ ΥΓΙΗΣ :rotflmao: :rotflmao: