View Full Version : ***Mozilla Firefox 2.0***
Παιδιά, μόλις κυκλοφόρησε (ανεπίσημα). Η επίσημη ημερομηνία είναι αύριο.
Ελληνική έκδοση: http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0/win32/el/Firefox%20Setup%202.0.exe
Αγγλική έκδοση: http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0/win32/en-US/Firefox%20Setup%202.0.exe
:wave2:
66375
thePrince
23/10/2006, 16:57
Το εγκατέστησα ήδη... Δεν βλέπω πολλές διαφορές προς το παρόν (2 ώρες το έχω), το κάθε tab έχει ένα κουμπάκι για κλείσιμο και έχει προστεθεί μια λίστα με όλα τα ανοιχτά tabs. Έχει προστεθεί και spell checking, μόλις το είδα - για να βρω ελληνικό λεξικό...
Βλέπω επίσης πως δεν βελτιώθηκε καθόλου η διαχείρηση μνήμης - έχοντας 5-6 tabs ανοιχτά, μετά από 2 ώρες η μνήμη που τρώει έχει φτάσει στα 150ΜΒ και ανεβαίνει, επίσης έχει αρχίσει να κολλάει στιγμιαία... Μήπως να περάσω σε Opera καλύτερα; Ή να δοκιμάσω την τύχη μου με... Internet Explorer 7 :eyepop:
εγω παντως με το opera εχω βρει την υγεια μου. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εγω παντως με το opera εχω βρει την υγεια μου. :wave2:
Δεν ξέρω ρε συ Bart, εμένα μου κάνει διπλάσιο και τριπλάσιο χρόνο να μου ανήξει μια σελίδα σε σχέση με τον firefox.
Βλέπω επίσης πως δεν βελτιώθηκε καθόλου η διαχείρηση μνήμης
Το μόνο που μου την έσπαγε στην προηγούμενη έκδοση και ήλπιζα να έχει διορθωθεί σε αυτήν :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από slacker
Δεν ξέρω ρε συ Bart, εμένα μου κάνει διπλάσιο και τριπλάσιο χρόνο να μου ανήξει μια σελίδα σε σχέση με τον firefox.
Το μόνο που μου την έσπαγε στην προηγούμενη έκδοση και ήλπιζα να έχει διορθωθεί σε αυτήν :sad:
η αληθεια ειναι οτι εχω πολυ καιρο να χρησιμοποιησω το firefox.
ο opera σε σχεση με τον i.explorer ηταν η μερα με την νυκτα απο αποψη ταχυτητας (και οχι μονο).
αν ο firefox ειναι ακομα πιο γρηγορος απο τον opera, τοτε, οκ το δοκιμαζω και αυτον!
:wave2:
Μα και ο Opera είναι memory-αδηφάγος. Τον έβαλα για μισή ώρα, κάθε σελίδα που άνοιγε έπιανε 30-40 mb μνήμης. Δεν έχει leaks αλλά η μνήμη τρώγεται ούτως ή άλλως.
Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Ή να δοκιμάσω την τύχη μου με... Internet Explorer 7 :eyepop:
Τον δοκίμασε φίλος μου. Η εγκατάσταση θέλει πάνω από 40 λεπτά, αν αυτό σου λέει κάτι!:eyepop: :eyepop: Μακρυά. Είναι πιο αργός από τον 6 :eyepop: :eyepop:
thePrince
23/10/2006, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Τον δοκίμασε φίλος μου. Η εγκατάσταση θέλει πάνω από 40 λεπτά, αν αυτό σου λέει κάτι!:eyepop: :eyepop: Μακρυά. Είναι πιο αργός από τον 6 :eyepop: :eyepop:
Λόγω επαγγέλματος είμαι υποχρεωμένος να τον έχω και αυτόν, εδώ και 2 (ή 3) beta versions αλλά δεν τον χρησιμοποιώ. Ούτε που θυμάμαι πόση ώρα έκανε να εγκατασταθεί - θυμάμαι πως φοβήθηκα μήπως μου σβήνει τα Windows τόση ώρα - αλλά τον έτρεξα κάνα-δυό φορές και μου φάνηκε ΟΚ. Εκείνο που πραγματικά με εμποδίζει να γυρίσω σε IE είναι α) ότι έχω συνηθίσει πλέον τον Firefox (άσε που υπάρχουν πολύ χρήσιμα extensions για web development), β) είναι πολλά εκείνα τα sites που έχουν φτιαχτεί για IE 6 ή παλιότερο και στον 7 δεν παίζουν, άρα, έτσι κι' αλλιώς, χρειάζομαι και δεύτερο browser. Η μόνη λύση που βλέπω είναι να κλείνω τον Firefox κάθε 1-2 ώρες και να τον ανοίγω πάλι... Ελπίζω η version 3 να είναι καλύτερη.
airamhag
23/10/2006, 17:36
πρεπει να αναβαθμισω το πισι μου... :look:
Αν ειναι να ξαναγυρισω στον IE, καλυτερα να μεινω χωρις pc και να ποσταρω με τηλεγραφηματα