View Full Version : ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ
Thoreevos
27/10/2006, 10:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Δε θα ήταν πιο σωστό να καταγγείλεις την ύπαρξη κάποιου τέτοιου φαναριού, το οποίο δυσκολεύει την κυκλοφορία αντί να τη διευκολύνει;
Λογικό!? Ναι. Φυσικά.
Στην Ελλάδα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εκτός κ εαν παίζει κ προλάβεις πριν τις εκλογές να παίξεις καμιά γνωριμία κανά ρουσφέτι
σε κανά κουνιάδο του μπάρμπα που έχει κοντοχωριανό το μπάρμπα του πιτσιρικά
που θα αρραβωνιαστεί την ανηψιά κείνου του πως-τονε-λένε που κατεβαίνει στις εκλογές..
Εδώ έξω από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, δεν έχει 15 μέρες, στρώσανε πεζοδιάβαση διπλή
(εναλάξ λευκό/κίτρινο, δηλαδή όλο το πλάτος της οδού, χωρίς κενά μεταξύ τους οι λωρίδες)
και μόνο για πλάκα είπα να δοκιμάσω να πατήσω πίσω φρένο (δοκιμαστική φρενιά, ούτε καν
σοβαρή.. για πανικού δεν το συζητάω, καλύτερα άνοιξε τέρμα γκάζι! :lol: ) και ξενέρωσε η ψυχή μου.
Να καταγγείλεις τι, σε ποιόν? Εδώ σε έχουν χεσμένο (σε περιπτώσεις) τρακαρίσματος,
για το φανάρι θα ασχοληθούν μαζί σου?
"ΑΑε (από Λλάρ'σα το όργανο), μηχανόβιε, σε πείραξε το φανάρι.."
VanDiemen
27/10/2006, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
για να καταλαβω σας πειραζει αν περναμε γενικα το κοκκινο ή ο λογος που το περναμε?
Γενικά!
1 Δεν ξέρω την περιοχή σου για να σε ρωτήσω για κάποιο φανάρι το οποίο είναι μέσα στη μέση της ερημιάς αλλά από τη δική μου περιοχή δεν ξέρω κανένα τέτοιο φανάρι!! Δε θα ήταν πιο σωστό να καταγγείλεις την ύπαρξη κάποιου τέτοιου φαναριού, το οποίο δυσκολεύει την κυκλοφορία αντί να τη διευκολύνει; Το ανθρωπάκι στην εικονίτσα είναι συμπαθητικό σαν καρτούν που είναι, οπότε κανένας δε σε παρομοιάζει μ' αυτό. Μόνο τη νοοτροπία σου, με το εργαλείο που κρατάει! Αυτό που δεν μπορείς εσύ να καταλάβεις είναι ότι δεν πα να χτυπιέσαι και να σπαρταράς.. Εγώ δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ των ποτών να έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σου για το πότε είμαι ασφαλής να περάσω το φανάρι ξέροντας ότι εσύ μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποφασίσεις να περάσεις το κόκκινο, ειδικά με τη νοοτροπία που κουβαλάς.
2 Σου ξαναείπα ότι μπορείς να θεωρείς το μέτρο όπως θέλεις! Είναι προσωπική σου άποψη και κανένας δε σου απαγόρευσε όπως και άλλα σωματικά χαρακτηριστικά σου, να την έχεις. Προβλέποντας το τι ακριβώς θα γίνει, όταν αυτό εφαρμοστεί, δεν αποδεικνύεις τίποτα άλλο παρά το γεγονός ότι είσαι φανατικός θαυμαστής της Λίτσας Πατέρα.
1) ορισμενα φαναρια δεν αποτελουν εμποδιο κατα τη διαρκεια της ημερας, απλως θα επρεπε τη νυχτα που δεν κυκλοφορει πολυς κοσμος να γινονται μονιμα πορτοκαλι που αναβοσβηνει... μενω στην αθηνα οπου τα φαναρια ειναι αμετρητα...
για να συνεννοουμαστε, οταν λεω ερημια δεν εννονω ενα σταυροδρομι στη μεση του πουθενα αλλα εννοω οτι δεν υπαρχει κοσμος εκεινη την ωρα
επισης για τη νοοτροπια μου δεν ξερεις κατι... εχεις σχηματισει μια δικια σου, προσωπικη αποψη η οποια εχει προκυψει απο την αναγνωση 10 μυνηματων στο forum και ειναι μεγαλο σφαλμα σου αν νομιζεις οτι μ'εχεις καταλαβει... ουτε χτυπιεμαι και σπαρταραω για να σε πεισω να περασεις φαναρι... εισαι μεγαλος ανθρωπος κι εχεις δικια σου κριση επι τουτου... δεν παω να προσυλιτισω κανεναν ουτε βαζω το πιστολι στον κροταφο καποιου για να του πω "μεγαλε το οριο εδω ειναι 60, θελω να μας με 180 και να κανεις rolling endo μπροστα απο το μπλοκο"
ΓΜΤ ΜΗ ΜΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!!!!!!!
2) δεν ειμαι λιτσα πατερα αλλα ρεαλιστης... δεν εχω ψευδεις ελπιδες οτι το συστημα θα λειτουργησει καλα απο τη μια στιγμη στην αλλη... ΞΕΡΩ και ειμαι σιγουρος οτι ολα αυτα γινοντα για τα φραγκα
απο τη στιγμη που "υπευθυνος" δεν ειναι καποιος πραγματικα υπευθυνος, δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε ασπρη μερα...
VanDiemen
27/10/2006, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thoreevos
Λογικό!? Ναι. Φυσικά.
Στην Ελλάδα?
Εκτός κ εαν παίζει κ προλάβεις πριν τις εκλογές να παίξεις καμιά γνωριμία κανά ρουσφέτι
σε κανά κουνιάδο του μπάρμπα που έχει κοντοχωριανό το μπάρμπα του πιτσιρικά
που θα αρραβωνιαστεί την ανηψιά κείνου του πως-τονε-λένε που κατεβαίνει στις εκλογές..
Εδώ έξω από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, δεν έχει 15 μέρες, στρώσανε πεζοδιάβαση διπλή
(εναλάξ λευκό/κίτρινο, δηλαδή όλο το πλάτος της οδού, χωρίς κενά μεταξύ τους οι λωρίδες)
και μόνο για πλάκα είπα να δοκιμάσω να πατήσω πίσω φρένο (δοκιμαστική φρενιά, ούτε καν
σοβαρή.. για πανικού δεν το συζητάω, καλύτερα άνοιξε τέρμα γκάζι! :lol: ) και ξενέρωσε η ψυχή μου.
Να καταγγείλεις τι, σε ποιόν? Εδώ σε έχουν χεσμένο (σε περιπτώσεις) τρακαρίσματος,
για το φανάρι θα ασχοληθούν μαζί σου?
"ΑΑε (από Λλάρ'σα το όργανο), μηχανόβιε, σε πείραξε το φανάρι.."
Ωραία λοιπόν.. Υποθέτοντας ότι θα πέσεις σε τέτοια περίπτωση (που δεν την αποκλείω, εσύ πάντως το θεωρείς σίγουρο), βίαζε ελεύθερα τα φανάρια. Όταν όμως αντίστοιχα οι άλλοι αναφέρουν τη συμπεριφορά σου, σαν κλασική (μηχανόβιου), όπως εσύ αυτή του αστυνομικού, εκεί μη βγεις να πεις για ποιο λόγο είναι οι υπόλοιποι προκατειλημμένοι μαζί σου επειδή καβαλάς μοτοσυκλέτα... Για να πάει σε κάτι μπροστά ο τόπος δεν αρκεί να κατηγορούμε όλους τους υπόλοιπους και εμείς να παραμένουμε τα ίδια κουμάσια, αλλά πρέπει κι εμείς οι ίδιοι να κάνουμε μια υποχώρηση, ένα βηματάκι..
Ωραία λοιπόν.. Υποθέτοντας ότι θα πέσεις σε τέτοια περίπτωση (που δεν την αποκλείω, εσύ πάντως το θεωρείς σίγουρο), βίαζε ελεύθερα τα φανάρια. Όταν όμως αντίστοιχα οι άλλοι αναφέρουν τη συμπεριφορά σου, σαν κλασική (μηχανόβιου), όπως εσύ αυτή του αστυνομικού, εκεί μη βγεις να πεις για ποιο λόγο είναι οι υπόλοιποι προκατειλημμένοι μαζί σου επειδή καβαλάς μοτοσυκλέτα... Για να πάει σε κάτι μπροστά ο τόπος δεν αρκεί να κατηγορούμε όλους τους υπόλοιπους και εμείς να παραμένουμε τα ίδια κουμάσια, αλλά πρέπει κι εμείς οι ίδιοι να κάνουμε μια υποχώρηση, ένα βηματάκι..
κι αμαξι να οδηγουσα παλι θα το περναγα... δε με οδηγει το μεσο μεταφορας στο να περασω το κοκκινο αλλα η ανουσια υπαρξη του ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμη
VanDiemen
27/10/2006, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
1) ορισμενα φαναρια δεν αποτελουν εμποδιο κατα τη διαρκεια της ημερας, απλως θα επρεπε τη νυχτα που δεν κυκλοφορει πολυς κοσμος να γινονται μονιμα πορτοκαλι που αναβοσβηνει... μενω στην αθηνα οπου τα φαναρια ειναι αμετρητα...
για να συνεννοουμαστε, οταν λεω ερημια δεν εννονω ενα σταυροδρομι στη μεση του πουθενα αλλα εννοω οτι δεν υπαρχει κοσμος εκεινη την ωρα
επισης για τη νοοτροπια μου δεν ξερεις κατι... εχεις σχηματισει μια δικια σου, προσωπικη αποψη η οποια εχει προκυψει απο την αναγνωση 10 μυνηματων στο forum και ειναι μεγαλο σφαλμα σου αν νομιζεις οτι μ'εχεις καταλαβει... ουτε χτυπιεμαι και σπαρταραω για να σε πεισω να περασεις φαναρι... εισαι μεγαλος ανθρωπος κι εχεις δικια σου κριση επι τουτου... δεν παω να προσυλιτισω κανεναν ουτε βαζω το πιστολι στον κροταφο καποιου για να του πω "μεγαλε το οριο εδω ειναι 60, θελω να μας με 180 και να κανεις rolling endo μπροστα απο το μπλοκο"
ΓΜΤ ΜΗ ΜΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!!!!!!!
2) δεν ειμαι λιτσα πατερα αλλα ρεαλιστης... δεν εχω ψευδεις ελπιδες οτι το συστημα θα λειτουργησει καλα απο τη μια στιγμη στην αλλη... ΞΕΡΩ και ειμαι σιγουρος οτι ολα αυτα γινοντα για τα φραγκα
απο τη στιγμη που "υπευθυνος" δεν ειναι καποιος πραγματικα υπευθυνος, δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε ασπρη μερα...
Αρχίζοντας από το τέλος! Από που το ξέρεις;;;;;; Από που;;; Απάντησέ μου! Μη πεις "εγώ το ξέρω!" .Θέλω να μου πεις από που το ξέρεις!!!! Από που ΞΕΡΕΙΣ ότι όλα γίνονται για τα "φράγκα" τις στερλίνες, τα ρούβλια, τα ευρά και τα δηνάρια!! Πες μια πειστική απάντηση και σταμάτα να λες ότι σου βάζουμε λόγια! Αυτό με τα 180 κ.τ.λ. ποιος το έβαλε στο στόμα ποιου;
Αν δεν τα λες επειδή νομίζεις ότι είναι σωστά αυτά που λες έτσι ώστε να πείσεις αυτούς που διαβάζουν, τότε γιατί στο διάολο τα λες; Κράτησε τις εξτρεμιστικές απόψεις σου για τον εαυτούλη σου και μη προσπαθείς να επηρεάσεις τους αναγνώστες! Και σε ρωτάω! Εσύ μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου ικανό και ίσως μια στο εκκατομύριο να έχεις και δίκιο (που εγώ δεν το δέχομαι ούτε κι αυτό). Αν κάποιος που δεν είναι superman,spiderman, παιδί πάνθηρας σαν και του λόγου σου, παραδειγματιστεί από σένα, υποθέτοντας ότι κι αυτός έχει αυτή τη super αίσθηση που λες ότι έχεις, τότε θα αισθάνεσαι ότι πέτυχες το στόχο σου, έτσι;
VanDiemen
27/10/2006, 10:23
κι αμαξι να οδηγουσα παλι θα το περναγα... δε με οδηγει το μεσο μεταφορας στο να περασω το κοκκινο αλλα η ανουσια υπαρξη του ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμη
Μπράβο!!! :wave2: Είσαι...είσαι..αστέρι!!! Γάτα με πέταλα!!
Thoreevos
27/10/2006, 10:23
...βίαζε ελεύθερα τα φανάρια.
...όπως εσύ αυτή του αστυνομικού...
...μη βγεις να πεις για ποιο λόγο είναι οι υπόλοιποι προκατειλημμένοι μαζί σου...
...να κατηγορούμε όλους τους υπόλοιπους......
ένα βηματάκι..
πάλι τα ίδια θα λέμε?
καλά απ'ότι κατάλαβα το χιούμορ εδωμέσα πλέον θεωρείται αντίσταση κατά της αρχής.
Το μπούλο..ΑΡΜ!
Μ'τΑβολη!
Μπρρρ'ς.. Μάρς!
καλό σαββατοκύριακο :wave2:
VanDiemen
27/10/2006, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thoreevos
πάλι τα ίδια θα λέμε?
καλά απ'ότι κατάλαβα το χιούμορ εδωμέσα πλέον θεωρείται αντίσταση κατά της αρχής.
Το μπούλο..ΑΡΜ!
Μ'τΑβολη!
Μπρρρ'ς.. Μάρς!
καλό σαββατοκύριακο :wave2:
Τι να πω ρε φίλε..δε σε πιάνω πότε κάνεις χιούμορ και πότε μιλάς σοβαρά.. Δεν ξέρω ποιος έχει το πρόβλημα. Δε μπορώ να διακρίνω πουθενά κάτι αστείο στο προηγούμενο μήνυμά σου! Αν το διακρίνει κάποιος τρίτος, ας το ζωγραφίσει και σε μένα..
Και πότε είπαμε τα ίδια; Καλό σαββατοκύριακο!
SPORAKIAS
27/10/2006, 10:32
Γενικά!
θα το θεσω αλλιως.
αν περναγα το κοκκινο για τον χ-ψ (οποιος και να ηταν αυτος) λογο θα σας πειραζε?
VanDiemen
27/10/2006, 10:33
θα το θεσω αλλιως.
αν περναγα το κοκκινο για τον χ-ψ (οποιος και να ηταν αυτος) λογο θα σας πειραζε?
Θα με πείραζε (προσωπικά μιλάω πάντα) επειδή θα πέρναγες το κόκκινο. Ποια λέξη δεν κατάλαβες; :confused:
Αρχίζοντας από το τέλος! Από που το ξέρεις;;;;;; Από που;;; Απάντησέ μου! Μη πεις "εγώ το ξέρω!" .Θέλω να μου πεις από που το ξέρεις!!!! Από που ΞΕΡΕΙΣ ότι όλα γίνονται για τα "φράγκα" τις στερλίνες, τα ρούβλια, τα ευρά και τα δηνάρια!! Πες μια πειστική απάντηση και σταμάτα να λες ότι σου βάζουμε λόγια! Αυτό με τα 180 κ.τ.λ. ποιος το έβαλε στο στόμα ποιου;
Αν δεν τα λες επειδή νομίζεις ότι είναι σωστά αυτά που λες έτσι ώστε να πείσεις αυτούς που διαβάζουν, τότε γιατί στο διάολο τα λες; Κράτησε τις εξτρεμιστικές απόψεις σου για τον εαυτούλη σου και μη προσπαθείς να επηρεάσεις τους αναγνώστες! Και σε ρωτάω! Εσύ μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου ικανό και ίσως μια στο εκκατομύριο να έχεις και δίκιο (που εγώ δεν το δέχομαι ούτε κι αυτό). Αν κάποιος΄που δεν είναι superman,spiderman, παιδί πάνθηρας σαν και του λόγου σου, παραδειγματιστεί από σένα, υποθέτοντας ότι κι αυτός έχει αυτή τη super αίσθηση που λες ότι έχεις, τότε θα αισθάνεσαι ότι πέτυχες το στόχο σου, έτσι;
τα λογια που μου βαζεις ειναι οτι και καλα χτυπιεμαι για να σε πεισω να περασεις κοκκινο... δεν ειπα ποτε σε κανεναν να περασει κοκκινο αν θυμαμαι καλα...
το αλλο με τα 180 λεγεται παραδειγμα...
απο που εχεις συμπερανει οτι εχω μπει εδω για να πεισω τον κοσμο να κανει οτι κανω? εγω νομιζα οτι κανουμε απλως ανταλλαγη αποψεων... δεν παω να επηρεασω κανεναν... ΕΣΕΙΣ ειστε αυτοι που προσπαθειτε να με πεισετε οχι εγω
οι εξτρεμιστικες αποψεις αποψεις ειναι 2 : δεν περναω ΠΟΤΕ με κοκκινο ή περναω ΠΑΝΤΑ με κοκκινο... ποιος ειναι ο εξτρεμιστης απο τους δυο μας?
παλι σου λεω δεν ειμαι ο superman, spiderman και οτι αλλο λες, ουτε εχω super αισθησεις και μαλακιες... ουτε ο rossi ειμαι να οργωνω στους δρομους... μια κουβεντα κανουμε και το εχετε παρει ολοι προσωπικα...
Αρχίζοντας από το τέλος! Από που το ξέρεις;;;;;; Από που;;; Απάντησέ μου! Μη πεις "εγώ το ξέρω!" .Θέλω να μου πεις από που το ξέρεις!!!! Από που ΞΕΡΕΙΣ ότι όλα γίνονται για τα "φράγκα" τις στερλίνες, τα ρούβλια, τα ευρά και τα δηνάρια!! Πες μια πειστική απάντηση και σταμάτα να λες ότι σου βάζουμε λόγια!
στην ελλαδα ζουμε ρε ανθρωπε... κι εσυ το ξερεις αλλα αρνεισαι να το πιστεψεις...
η πιο πειστικη απαντηση ειναι αυτη : ΕΛΛΑΔΑ
VanDiemen
27/10/2006, 10:44
τα λογια που μου βαζεις ειναι οτι και καλα χτυπιεμαι για να σε πεισω να περασεις κοκκινο... δεν ειπα ποτε σε κανεναν να περασει κοκκινο αν θυμαμαι καλα...
το αλλο με τα 180 λεγεται παραδειγμα...
απο που εχεις συμπερανει οτι εχω μπει εδω για να πεισω τον κοσμο να κανει οτι κανω? εγω νομιζα οτι κανουμε απλως ανταλλαγη αποψεων... δεν παω να επηρεασω κανεναν... ΕΣΕΙΣ ειστε αυτοι που προσπαθειτε να με πεισετε οχι εγω
οι εξτρεμιστικες αποψεις αποψεις ειναι 2 : δεν περναω ΠΟΤΕ με κοκκινο ή περναω ΠΑΝΤΑ με κοκκινο... ποιος ειναι ο εξτρεμιστης απο τους δυο μας?
παλι σου λεω δεν ειμαι ο superman, spiderman και οτι αλλο λες, ουτε εχω super αισθησεις και μαλακιες... ουτε ο rossi ειμαι να οργωνω στους δρομους... μια κουβεντα κανουμε και το εχετε παρει ολοι προσωπικα...
Απάντησες σ' αυτά που σε ρώτησα; Κι αν ναι, δεν το έλαβα το τηλεπαθητικό σου μήνυμα... Για ξαναστείλε σε παρακαλώ!
Ώστε αυτό λέγεται παράδειγμα ε; Μμμμ...ενώ αυτά που έλεγα εγώ, τα εννοούσα έτσι ακριβώς όπως τα έλεγα... Μάλιστα.. Ok! Εσύ ξέρεις καλύτερα αν τα έγραφα ως παράδειγμα ή αν τα εννοούσα κυριολεκτικά, έτσι ακριβώς όπως τα έγραφα!
Ώστε είμαστε εξτρεμιστές εμείς που υπακούμε στα φανάρια, ενώ εσύ που τα περνάς κατά βούληση είσαι έξυπνος..είσαι ελεύθερος! Ενώ εγώ; Είμαι ένας εξτρεμιστής, φυλακισμένος σε παλαιολιθικές νοοτροπίες κ.τ.λ. κ.τ.λ.
Θα σε ρωτήσω και κάτι άλλο να μου απαντήσεις μαζί με αυτό που άφησες αναπάντητο...
Από που προκύπτει ότι το πήρα το θέμα προσωπικά και το αναφέρεις (πρόσεχε! παράδειγμα!!!!) σαν να έχω στο μυαλό μου να έρθω να σου σπάσω τη μοτοσυκλέτα και αν σε δω εκεί κοντά και τα μούτρα;;;
ελπιζω να καταλαβες οτι αυτο το ειπα για να σου δειξω οτι δεν ειναι νοοτροπια μοτοσυκλετιστη να περνας φαναρι με κοκκινο... αστα αυτα με τ'αστερια και τις γατες με πεταλα...
η μιλαμε η χεζουμε...
VanDiemen
27/10/2006, 10:46
στην ελλαδα ζουμε ρε ανθρωπε... κι εσυ το ξερεις αλλα αρνεισαι να το πιστεψεις...
η πιο πειστικη απαντηση ειναι αυτη : ΕΛΛΑΔΑ
Α.. μάλιστα! Στην Ελλάδα ζούμε; Ρε κοίτα να δεις κάτι πράματα!! Και για λέγε και παρακάτω..
VanDiemen
27/10/2006, 10:47
ελπιζω να καταλαβες οτι αυτο το ειπα για να σου δειξω οτι δεν ειναι νοοτροπια μοτοσυκλετιστη να περνας φαναρι με κοκκινο... αστα αυτα με τ'αστερια και τις γατες με πεταλα...
η μιλαμε η χεζουμε...
Και γιατί επέλεξες το πρώτο σήμερα;:confused:
SPORAKIAS
27/10/2006, 10:49
Θα με πείραζε (προσωπικά μιλάω πάντα) επειδή θα πέρναγες το κόκκινο. Ποια λέξη δεν κατάλαβες; :confused:
δηλαδη σε πειραζουν και τα ασθενοφορα που περνανε με κοκκινο
και μη μου πεις οτι αλλο ειναι αυτο
ποιος μου λεει οτι αυτοι ειναι καλυτεροι και πιο προσεκτικοι οδηγοι απο εμενα
και ποιος λεει οτι αυτοι ειναι αξιοι οδηγοι να παιζουν κορονα-γραμματα τι ζωη ενος συνανθρωπου μας για την ζωη ενος αλλου?(δεν εχουν γινει και λιγα)
ειναι - δεν ειναι αξιοι το περνανε το κοκκινο για τον χ-ψ λογο και καλα κανουν
αυτο που θελω να πω ειναι οτι το κοκκινο το περναω μονο σε κατασταση απολυτου ελεχγου
εκει που δεν εγκυμονουν κινδυνοι :wave2:
Απάντησες σ' αυτά που σε ρώτησα; Κι αν ναι, δεν το έλαβα το τηλεπαθητικό σου μήνυμα... Για ξαναστείλε σε παρακαλώ!
Ώστε αυτό λέγεται παράδειγμα ε; Μμμμ...ενώ αυτά που έλεγα εγώ, τα εννοούσα έτσι ακριβώς όπως τα έλεγα... Μάλιστα.. Ok! Εσύ ξέρεις καλύτερα αν τα έγραφα ως παράδειγμα ή αν τα εννοούσα κυριολεκτικά, έτσι ακριβώς όπως τα έγραφα!
Ώστε είμαστε εξτρεμιστές εμείς που υπακούμε στα φανάρια, ενώ εσύ που τα περνάς κατά βούληση είσαι έξυπνος..είσαι ελεύθερος! Ενώ εγώ; Είμαι ένας εξτρεμιστής, φυλακισμένος σε παλαιολιθικές νοοτροπίες κ.τ.λ. κ.τ.λ.
Θα σε ρωτήσω και κάτι άλλο να μου απαντήσεις μαζί με αυτό που άφησες αναπάντητο...
Από που προκύπτει ότι το πήρα το θέμα προσωπικά και το αναφέρεις (πρόσεχε! παράδειγμα!!!!) σαν να έχω στο μυαλό μου να έρθω να σου σπάσω τη μοτοσυκλέτα και αν σε δω εκεί κοντά και τα μούτρα;;;
δεν ξαναστελνω... αν θες πηγαινε λιγο πιο πανω και ξαναδιαβασε το
ναι, λεγεται παραδειγμα αυτο... για τα δικα σου δεν ξερω, εσυ τα εγραφες
θελω να σου αποδειξω οτι δεν ειναι εξτρεμιστικη αποψη η δικη μου... εξτρεμιστης ειναι ο ανθρωπος των ακρων κι εγω σ'αυτο το θεμα δεν ειμαι των ακρων... και ναι, εισαι εξτρεμιστης, δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο, μη νομιζεις οτι σε προσβαλλω κιολας...
για το τελευταιο ουδεν σχολιο... ειναι απλως αστειο...
Και γιατί επέλεξες το πρώτο σήμερα;:confused:
γιατι εχω ηδη χεσει σημερα
αυτο που θελω να πω ειναι οτι το κοκκινο το περναω μονο σε κατασταση απολυτου ελεχγου
δεν καταλαβαινουν οτι υπαρχει τετοια περιπτωση...
VanDiemen
27/10/2006, 10:57
δηλαδη σε πειραζουν και τα ασθενοφορα που περνανε με κοκκινο
και μη μου πεις οτι αλλο ειναι αυτο
ποιος μου λεει οτι αυτοι ειναι καλυτεροι και πιο προσεκτικοι οδηγοι απο εμενα
και ποιος λεει οτι αυτοι ειναι αξιοι οδηγοι να παιζουν κορονα-γραμματα τι ζωη ενος συνανθρωπου μας για την ζωη ενος αλλου?(δεν εχουν γινει και λιγα)
ειναι - δεν ειναι αξιοι το περνανε το κοκκινο για τον χ-ψ λογο και καλα κανουν
Κοίτα..εφόσον είναι τόσο πολύτιμα τα δευτερόλεπτα ζωής που εξασφαλίζεις επειδή προφανώς σου είπαν ότι είναι μετρημένα.. keep on the good work! Τα ασθενοφόρα όταν είναι να περάσουν έχουν και μια σειρήνα στη διαπασών και είναι και 5 φορές πιο ογκώδη από οποιοδήποτε μηχανάκι, με εύκολα διακριτά χρώματα και περνάνε πάντα διστακτικά.. Αλλά ξέρω, ξέρω...δε σου λένε τίποτα αυτά.. Συνέχισε να περνάς παληκάρι μ'. Δε με ενδιαφέρει!!!! Σου κάνει η απάντηση αυτή; ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!!!
Thoreevos
27/10/2006, 10:58
Τι να πω ρε φίλε..δε σε πιάνω πότε κάνεις χιούμορ και πότε μιλάς σοβαρά.. Δεν ξέρω ποιος έχει το πρόβλημα. Δε μπορώ να διακρίνω πουθενά κάτι αστείο στο προηγούμενο μήνυμά σου! Αν το διακρίνει κάποιος τρίτος, ας το ζωγραφίσει και σε μένα..
Και πότε είπαμε τα ίδια; Καλό σαββατοκύριακο!
doesn't matter, bro! take care!
το νου σας το σ/κ στους βολταρένιους!
:wave2:
VanDiemen
27/10/2006, 11:02
γιατι εχω ηδη χεσει σημερα
Εύγε!!! Υποθέτω ότι όλα πήγαν καλά έτσι; Thanks for sharing! Μπράβο!! Κι άλλο!! Την επόμενη φορά και φωτογραφία θέλουμε..
VanDiemen
27/10/2006, 11:04
Όχι..Μπορεί να υπάρχει.. Δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε σένα και σε οποιονδήποτε άλλο διατείνεται ότι μπορεί να κρίνει και να αποφασίζει ότι ΠΑΝΤΑ είναι σίγουρος ότι διακρίνει πότε είναι 100% ασφαλές να παραβιάσει το κόκκινο!
SPORAKIAS
27/10/2006, 11:14
Κοίτα..εφόσον είναι τόσο πολύτιμα τα δευτερόλεπτα ζωής που εξασφαλίζεις επειδή προφανώς σου είπαν ότι είναι μετρημένα.. keep on the good work! Τα ασθενοφόρα όταν είναι να περάσουν έχουν και μια σειρήνα στη διαπασών και είναι και 5 φορές πιο ογκώδη από οποιοδήποτε μηχανάκι, με εύκολα διακριτά χρώματα και περνάνε πάντα διστακτικά.. Αλλά ξέρω, ξέρω...δε σου λένε τίποτα αυτά.. Συνέχισε να περνάς παληκάρι μ'. Δε με ενδιαφέρει!!!! Σου κάνει η απάντηση αυτή; ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!!!
επειδη ειναι και 5 φορες πιο ογκωδη ειναι και πιο ευκολο να γινει ατυχημα... οκ man !!
το οτι περνανε διστακτικα ειναι αστειο εεεεε...?
και αν περναγαν διστακτικα ειναι οκ?
αν περναω εγω εστω και διστακτικα δεν ειναι?
(και σου λεω δεν περναω οποιο φαναρι βρω κοκκινο-πολυ σπανια-εχω κατσει και σε φαναρι που ειναι 20μετρα απο το σπιτι μου 3 το βραδυ και να μην περναει ψυχη)
αυτο που λεμε οτι τα μηχανακια οταν περνανε το κοκκινο ελεχγομενα δεν ειναι αλητες καγκουρες οπως τους παρουσιαζεις :nono: ;)
VanDiemen
27/10/2006, 11:21
επειδη ειναι και 5 φορες πιο ογκωδη ειναι και πιο ευκολο να γινει ατυχημα... οκ man !!
το οτι περνανε διστακτικα ειναι αστειο εεεεε...?
και αν περναγαν διστακτικα ειναι οκ?
αν περναω εγω εστω και διστακτικα δεν ειναι?
(και σου λεω δεν περναω οποιο φαναρι βρω κοκκινο-πολυ σπανια-εχω κατσει και σε φαναρι που ειναι 20μετρα απο το σπιτι μου 3 το βραδυ και να μην περναει ψυχη)
αυτο που λεμε οτι τα μηχανακια οταν περνανε το κοκκινο ελεχγομενα δεν ειναι αλητες καγκουρες οπως τους παρουσιαζεις :nono: ;)
Ρε φίλε δεν είμαι αστυνομικός. Αφού δε σε ενδιαφέρει ο νόμος, γιατί σε ενδιαφέρει το δικό μου ok; Σου δίνω το ελεύθερο να περνάς!! Πέρνα τα όλα, σκίσε τα.. Τράβα με μια βαριοπούλα το βράδυ και σπάσε και μερικά, αν θες.. Δε με ενδιαφέρει! Τη δική σου ζωή ρισκάρεις και άλλων συμπολιτών σου φυσικά. Εγώ είμαι αρκετά μακριά για να με επηρεάζει η οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις. Πέρνα τα τα με 250! Εντάξει τώρα; Είμαι αρκετά cool;
SPORAKIAS
27/10/2006, 11:26
Ρε φίλε δεν είμαι αστυνομικός. Αφού δε σε ενδιαφέρει ο νόμος, γιατί σε ενδιαφέρει το δικό μου ok; Σου δίνω το ελεύθερο να περνάς!! Πέρνα τα όλα, σκίσε τα.. Τράβα με μια βαριοπούλα το βράδυ και σπάσε και μερικά, αν θες.. Δε με ενδιαφέρει! Τη δική σου ζωή ρισκάρεις και άλλων συμπολιτών σου φυσικά. Εγώ είμαι αρκετά μακριά για να με επηρεάζει η οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις. Πέρνα τα τα με 250! Εντάξει τώρα; Είμαι αρκετά cool;
δεν καταλαβες καλα ....δεν ζητησα το οκ σου :nono:
συζητηση προσπαθησα να κανω (να αντικρουσω καποια επιχειρηματα σου) αλλα εσυ δεν μπορεις(κρυβεσαι πισω απο το νομο) :nono: :( :nono:
αυριο - μεθαυριο μπορει να βρεθω κοντα σου γι'αυτο προσεχε ;)
VanDiemen
27/10/2006, 11:48
δεν καταλαβες καλα ....δεν ζητησα το οκ σου :nono:
συζητηση προσπαθησα να κανω (να αντικρουσω καποια επιχειρηματα σου) αλλα εσυ δεν μπορεις(κρυβεσαι πισω απο το νομο) :nono: :( :nono:
αυριο - μεθαυριο μπορει να βρεθω κοντα σου γι'αυτο προσεχε ;)
Έγινε φίλε, thanks for warning me! Δεν κρύβομαι πίσω από το νόμο. Απλώς στο συγκεκριμένο θέμα πιστεύω ότι είναι επιβεβλημένο να υπακούν όλοι.
Φιλαλήθης
27/10/2006, 14:42
Ακόμα δεν έχετε πει γιατί κάνετε αυτό που κάνετε, για ποιό λόγο.
Το ασθενοφόρο έχει πολύ σημαντικό λόγο.
Εσείς μέχρι τώρα δεν έχετε παρουσιάσει κάποιον.
Δεν είναι μόνο αυτές οι περιπτώσεις για τις οποίες πρέπει να φυλάγεσαι.
Παραβλέπεις πολλά πράματα. Ένα από αυτά το έγραψα ήδη.
Μία φορά θα ξεχαστείς και θα σου ξεφύγει κάτι. Μία φορά.
Και θα είναι η τελευταία σου.
loukasfilm
30/10/2006, 09:13
ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΚΟ
"πλάκα πλάκα επί χούντας", (έλεγε ο παππούς) "όλα πήγαιναν ρολόι"..
Ρε σεις πάτε καλά? Τι κουβέντες είναι αυτές?
Εκείνη την περίοδο που "όλα πήγαιναν ρολόι", χιλιάδες συνάνθρωποί μας, βασανιζόντουσαν, και πέθαιναν, στα μπουντρούμια της ΕΑΤ - ΕΣΑ, και στα ξερονήσια.
Και έρχονται τα καραγκιοζάκια και λένε τέτοιες μαλακίες.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ.
Φιλαλήθης
30/10/2006, 09:24
για δώσε βάση... (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%BF%CF%81) συγκεκριμένα εκεί που λέει για τον "αυτοσαρκασμό (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%BF%CF%81#.CE.95.CE.AF.CE.B4.CE.B7_.CF.87.CE.B9.CE.BF.CF.8D.CE.BC.C E.BF.CF.81) "... παρατήρησε ιδιαίτερα την τελευταία πρόταση εκεί...
loukasfilm
30/10/2006, 09:41
Αυτοσαρκασμός ε?
Είσαι σίγουρος? γιατί εγώ δεν είμαι.
Και στο φινάλε κάποια πράγματα δεν λέγονται ούτε σαν μαλακίες.
:confused: :confused: :confused:
Thoreevos
30/10/2006, 09:43
ναι, και σήμερα που δεν έχουμε χούντα να πεθαίνουμε από τα βασανιστήρια, έχουμε δημοκρατία και πεθαίνουμε πλέον ανεξάρτητοι σα τα σκυλιά στους δρόμους, ελεύθεροι να πιστεύουμε ότι θέλουμε.
όμορφα. λοιπόν έχουμε το fethry που περνάει όλα τα κόκκινα και το thoreevo που είναι χουντικός.
επόμενος?!?
καλή εβδομάδα!
loukasfilm
30/10/2006, 09:49
Δεν αναφέρθηκα ούτε στον φέθρυ ούτε σε εσένα. Δεν πήρα θέση γιατί πιστεύω ότι αυτό το ποστ έχει χάσει την ουσία του.
Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένες εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν, από καραγκιοζάκια για να δείξουν την αγανακτησή τους.
Αν κάποιοι είναι πεπεισμένοι ότι μια χούντα είναι η λύση ας μας το πουν, έτσι και εμείς δικαιολογημένα να τους πούμε να παν να γαμηθούν.
Φιλαλήθης
30/10/2006, 10:10
Δε μίλαγε κυριολεκτικά αυτός που μίλησε για τη χούντα. Δεν την θεωρεί λύση. Δεν την προτιμά.
Το καταλαβαίνεις αυτό, ή θα συνεχίσεις να το παίζεις προσβεβλημένος, απειλούμενος και να αποκαλείς "καραγκιοζάκια";
Thoreevos
30/10/2006, 10:10
μεγειά τα μάτια φίλε, τα λόγια του παππού είναι δικό μου post
loukasfilm
30/10/2006, 10:17
Αν μια δυο φορές περάσεις κόκκινο μετά από σκέψη, αυτό σιγά-σιγά "ξηλώνει" από το υποσυνείδητο τη σύνδεση "κόκκινο == σταματάω
Αυτά είναι λόγια του φιλαλήθη. Απλά αντικατέστησε το με την χούντα και λέγε λέγε κάτι μένει.
τα καραγκιοζάκια σε πείραξαν? Το ότι έχεις ξεσκίσει το μαλάκα δεν σε πειράζει?
loukasfilm
30/10/2006, 10:23
Και δεν νοιώθω απειλούμενος. Γι' αυτό και τους χαρακτηρίζω καραγκιοζάκια.
Απλά τονίζω την ηλιθιότητά τους.
Φιλαλήθης
30/10/2006, 10:28
όχι, εσύ.
loukasfilm
30/10/2006, 10:28
Όταν θόρυβε λες τέτοιες μαλακίες περί χούντας δείχνεις ότι δεν σέβεσαι τίποτα. Και όσο για το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό ήταν μάλλον αποτυχημένος. Τόσο που μετά χρειάστηκε να δώσεις διευκρινήσεις ότι
τι λε ρε μεγάλε? ποιός ύμνησε τη χούντα? αναρωτιόμαστε να πούμε.. αυτό είναι όλο...
Γι' αυτό λέω ότι με ορισμένα πράγματα δεν παίζουμε. Ειδικότερα με δικαιολογίες του στυλ "να κάνουμε κουβέντα"
loukasfilm
30/10/2006, 10:31
Σώπα ρε φιλαλήθη αλήθεια? Δεν πειράζει .....ξύδι.
sapila racing
30/10/2006, 10:38
Τα φανάρια υπάχουν για να μην ειναι στην κρίση του καθενός πότε θα περάσει.
Απ τη στιγμή που κάποιος επιλέγει να περνάει με κόκκινο, επιδή κατα την γνωμη του ελεγξε και δεν ειδε κινδυνο, δίνει το δικαίωμα στον οποιονδήποτε στραβούλιακα/ασχετο/ηλικιωμένο/γυναικα που βαφεται/ κλπ να κανει το ίδιο και να τον στείλει στο νοσοκομείο η ακόμα χειρότερα στο νεκροτομείο.
Αυτο ειναι το ζουμί και όποιος εχει μυαλό το καταλαβαίνει, όποιος δεν εχει συνεχίζει το βιολί του και ειναι κίνδυνος για ολους τους άλλους.
Thoreevos
30/10/2006, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Όταν θόρυβε λες τέτοιες μαλακίες περί χούντας δείχνεις ότι δεν σέβεσαι τίποτα. Και όσο για το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό ήταν μάλλον αποτυχημένος. Τόσο που μετά χρειάστηκε να δώσεις διευκρινήσεις ότι
τι λε ρε μεγάλε? ποιός ύμνησε τη χούντα? αναρωτιόμαστε να πούμε.. αυτό είναι όλο...
Γι' αυτό λέω ότι με ορισμένα πράγματα δεν παίζουμε. Ειδικότερα με δικαιολογίες του στυλ "να κάνουμε κουβέντα"
αρχηγέ το υπ΄λοιπο post το διάβασες ή να ξαναευχηθώ για τα μάτια?
και κάτι ετερχρονισμένο: επειδή ο άλλος "έχει ξεσκίσει το 'μαλακα' ", εσύ έχεις άλοθι για "καραγκιοζάκια"?
ερωτηση κρισεως σε αυτους που ειναι προσεχτικοι και περνανε με κοκκινο:
αν σας παρουν τηλ μια μερα και σας πουνε οτι καποιος δικος σας σκοτωθηκε απο καποιον προσεκτικο που περασε με κοκκινο τι θα πειτε?
-μαλλον δεν ηταν οσο προσεκτικος επρεπε την αλλη φορα θα προσεχει περισσοτερο???
περνωντας με κοκκινο ενα φαναρι απο εκει που υπαρχει 0% πιθανοτητα να σκοτωσεις καποιον εστω την κανεις 0.000001%.
Πρoσvπικα θα ηθελα να εισαστε ελευθεροι να το κανετε απο την στιγμη ομως που θα προκαλεσετα ατυχημα θα ηθελα αυτον που σκοτονετε να σκοτονετε και απο την δικη σας οικογενια ο αντιστοιχος. Ετσι για να καθαρισουν οι δρομοι απο τους απροσεχτους και να μεινετε οι προσεχτικοι...
Μακαβριο αλλα μονο αν σκεφτομαστε τον ευτουλη μας, για αυτον που σκοτωσαμε απλα Θεια δικη... ;)
loukasfilm
31/10/2006, 08:20
Το ότι έφερα για παράδειγμα την αρχή του ποστ σημαίνει ότι δεν το διάβασα θόρυβε? Φοβερή συλλογιστική.
Όχι το ότι έχει ξεσκίσει το μαλάκα δεν δικαιολογεί το καραγκιοζάκια. Αλλά δεν είναι αυτός που θα μου κάνει παρατήρηση για την γλώσσα.
Το καραγκιοζάκια απευθύνεται σε αυτούς που ελαφριά την καρδιά λένε διάφορες μαλακίες, δήθεν αγανακτισμένοι και ειδικά μαλακίες που έχουν να κάνουν με ζωές ανθρώπων.
Φιλαλήθης
31/10/2006, 09:12
το παιδί μίλησε για τη χούντα χάρην αστεϊσμού, αναφέροντας μια πρώτερη παλιοκατάσταση για να περιγράψει την παρούσα παλιοκατάσταση.
Εσύ κρεμάστηκες από κει για να πείς ότι δεν είναι σωστό να κάνουμε ούτε αστεία με το συγκεκριμένο θέμα κτλ. πίπες. σε μένα αυτό δείχνει ότι κάτι θες να δείξεις.
Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε θα είναι η τελευταία που κάποιος στο forum είπε κάτι παρεξηγήσημο και έγινε της πουτάνας επειδή αυτός που παρεξηγήθηκε ξεκίνησε επιθετικά σχόλια("Και έρχονται τα καραγκιοζάκια και λένε τέτοιες μαλακίες. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ."). Αν έκανες με ηπιότερο τρόπο το σχόλιό σου για το θέμα δεν αποκλείεται να ζήταγε και συγγνώμη ο άλλος που μίλησε για ένα ευαίσθητο θέμα. Αλλά ο τρόπος που το είπες, προκάλεσε τον άλλον. Δικαιολογημένα.
loukasfilm
31/10/2006, 09:28
Πρώτα, πρώτα δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζητήσει συγνώμμη από κανέναν. Ούτε το ποστ μπήκε για αυτό τον λόγο.
Δεύτερο,έχω βαρεθεί αυτούς που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους αστεία.
Τρίτο, σχετικά με τον el_mojito τι έχεις να πείς? Θα τον χαρακτήριζες υπερβολικό επίσης?
Όπως βλέπεις αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πράγματα, και συγκεκριμένες εκφράσεις. Όταν κάποιοι εκφράζουν τέτοιες απόψεις "αστειευόμενοι" τότε καλό είναι να περιμένουν και αντίδραση.
Εγώ πήρα συγκεκριμένη θέση, για συγκεκριμένα πράγματα. Το ποστ για αυτό το θέμα από μέρους μου σταματάει εδώ. Αν θέλετε ξεκινάμε άλλο και συνεχίζουμε εκεί.
:wave2: :wave2:
loukasfilm
31/10/2006, 09:51
Και επιτέλους...............για το original θέμα του ποστ.
Δυστυχώς ο ΚΟΚ δεν είναι τέλειος. Έχει σοβαρά προβλήματα και αδυναμίες. Ουσιαστική βελτίωση δεν δέχτηκε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή την στιγμή έναν απαρχαιωμένο ΚΟΚ που σε πολλές περιπτώσεις είναι εκ των πραγμάτων ανεφάρμοστος.
Επίσης το πρόβλημα εντείνεται με την κατάσταση των δρόμων, και την εκπαίδευση των οδηγών.
Βέβαια αυτός ο ΚΟΚ είναι ο μόνος που έχουμε, και είμαστε υποχρεωμένοι να τον τηρούμε, μας αρέσει δε μας αρέσει.
Στην ουσία όμως όλοι έχουμε παρανομήσει και συνεχίζουμε να παρανομούμε συνειδητά, (διήθηση, προσπέρασμα από δεξιά, υπερβολική ταχύτητα, κλπ).
Προσωπικά δύο πράγματα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Το κόκκινο και το στοπ. Οποιαδήποτε λάθος εκτίμηση σε αυτά τα δύο θα προκαλέσει ατύχημα - δυστύχημα σοβαρό.
Δεν λέω ότι δεν έχει τύχει να περάσω με κόκκινο (σιγά και ελέγχοντας), αλλά αν με γράφανε δεν θα μίλαγα και θα πλήρωνα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Καταλαβαίνω όμως και την αγανάκτηση για την αύξηση των προστίμων.
Μελέτες που έχουν γίνει πάνω στην παραβατικότητα των οδηγών, έχουν δείξει ότι η αύξηση των προστίμων δεν την μείωσε, όπως δεν μείωσε και τα ατυχήματα. Οπότε είναι λογικό να θεωρούν οι περισσότεροι, μαζί με αυτούς και εγώ, ότι τα μέτρα αυτά είναι εισπρακτικά.
Πάντως διαφωνώ κάθετα με τον βούρδουλα που κάποιοι νομίζουν ότι χρειάζεται.
Γνώση χρειάζεται και εκπαίδευση, αλλιώς θα παραμείνουμε ζώα, που αυτοκτονούν κατά χιλιάδες.
Thoreevos
31/10/2006, 10:01
δήθεν αγανακτισμένοι
Πρώτα, πρώτα δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζητήσει συγνώμμη από κανέναν. Ούτε το ποστ μπήκε για αυτό τον λόγο.
Δεύτερο,έχω βαρεθεί αυτούς που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους αστεία.
Τρίτο, σχετικά με τον el_mojito τι έχεις να πείς? Θα τον χαρακτήριζες υπερβολικό επίσης?
:confused: αμφισβήτηση για το άτομο? την αγανάκτησή(:confused: ) του?
έχεις βαρεθεί να ακούς τα ίδια πράματα από όλους? όλοι λένε τα ίδια πράματα?
όλοι εννοουν και είναι το ίδιο?
φανατισμός εναντίον της χούντας = φανατισμός either way, the χούντα remains the same (σόλο κιθάρα ο Jimmy Page :a2: )
Το ποστ για αυτό το θέμα από μέρους μου σταματάει εδώ.
καλά πάνω που το πιάσαμε το θέμα το κόβουμε?... oh well
loukasfilm
31/10/2006, 10:04
καλά πάνω που το πιάσαμε το θέμα το κόβουμε?... oh well
Ξεκίνα άλλο thread και είμαι μαζί σου.
:smokin:
Thoreevos
31/10/2006, 10:06
Οπότε είναι λογικό να θεωρούν οι περισσότεροι, μαζί με αυτούς και εγώ, ότι τα μέτρα αυτά είναι εισπρακτικά.
Πάντως διαφωνώ κάθετα με τον βούρδουλα που κάποιοι νομίζουν ότι χρειάζεται.
+1
Γνώση χρειάζεται και εκπαίδευση, αλλιώς θα παραμείνουμε ζώα, που αυτοκτονούν κατά χιλιάδες.
+1000!!! :beer:
loukasfilm
31/10/2006, 10:07
φανατισμός εναντίον της χούντας = φανατισμός either way, the χούντα remains the same (σόλο κιθάρα ο Jimmy Page )
Γιατί μου φαίνεσαι λιγάκι μπερδεμένος
Thoreevos
31/10/2006, 10:08
Γιατί μου φαίνεσαι λιγάκι μπερδεμένος
ρε γιατί με ρωτάνε όλοι το ίδιο πράμα!?!?!?!?!?
:lol: :lol:
loukasfilm
31/10/2006, 10:09
Για αυτό σου λέω ξεκίνα άλλο thread μπορεί να κάνω και λάθος.
:sun:
Φιλαλήθης
31/10/2006, 10:26
Για να σχολιάζεις με αυτόν τον τρόπο τον κοκ, πρέπει να τον έχεις μελετήσει διεξοδικά.
Πες μας με λίγα λόγια που στηρίζεις τα σχόλιά σου. Θέλω να ακούσω και από άλλον που έχει μελετήσει τον κοκ για τις διορθώσεις που ενδεχομένως να χρειάζεται.
loukasfilm
31/10/2006, 11:42
Μου αρέσει το "διεξοδικά", με εκστασιάζει, με κάνει να σκέφτομαι ότι πιθανά, επειδή δεν έχει κάποιος μελετήσει το οτιδήποτε "διεξοδικά", να μην πρέπει να εκφέρει και γνώμη. Και συνήθως λειτουργεί αποτρεπτικά, εάν κάποιος δεν θέλει να μπει στην διαδικασία του "μα που το λέει αυτό? αν δεν θυμάσαι σελίδα και παράγραφο δεν ξέρεις τι λες".
Γι' αυτό όχι δεν τον έχω μελετήσει "διεξοδικά" τον ΚΟΚ.
Μπορώ όμως να σου φέρω παραδείγματα εκεί που πιστεύω ότι είναι λάθος.
1) Σχετικά με την ηλικία επανεξέτασης των διπλωμάτων. (Αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας)
2 Σχετικά με τις σχολές οδήγησης και τον τρόπο που αυτές παρέχουν τις υπηρεσίες τους.
3) Η αναπροσαρμογή των ορίων ταχύτητας.
Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που μπορώ να σου φέρω. Αυτά είναι μόνο ένα μικρό παράδειγμα του τι σκέφτονται οι ιδιοι οι υπεύθυνοι να αλλάξουν.
Συγνώμμη που δεν μπορώ να αναφέρω παράγραφο και σελίδα. Αυτό με κάνει αξιόπιστο ή όχι?
Φιλαλήθης
31/10/2006, 20:16
Για να μη ταλαιπωρείσαι: Στο 99% των περιπτώσεων, πρόβλημα δεν έχει ο κοκ. Πρόβλημα έχουν αυτοί που δεν τον ξέρουν ή δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς λέει. Πολλές φορές αμφισβητούσα τη λογική κάποιον σημείων του κοκ, αλλά μετά από λίγη προσπάθεια πάντα κατέληγα στο ότι εγώ δεν είχα καταλάβει καλά και ότι όπως τα γράφει είναι μια χαρά.
Τίποτα από αυτά τα 3 που αναφέρεις δεν έχουν να κάνουν με τον κοκ.
Το πότε αποκτούν οι υποψήφιοι οδηγοί το δίπλωμά τους, αυτό είναι ζήτημα του υπ.συγκ. (ή κάτι άλλο), το ίδιο και για επανεξετάσεις.
Το τι όρια ταχύτητας μπαίνουν στους δρόμους ΔΕΝ είναι θέμα του κοκ, ακριβώς. Έχει να κάνει με τους δρόμους. Δεν αποφασίζει ο κοκ για τα όρια στους δρόμους, άλλος αποφασίζει, ο κοκ ορίζει ποιά σήματα δείχνουν τι, και τι κυρώσεις έχει όποιος τα παραβαίνει.
Συγνώμμη που δεν μπορώ να αναφέρω παράγραφο και σελίδα. Αυτό με κάνει αξιόπιστο ή όχι?
Δεν κερδίζεις τίποτα με την ειρωνία.
Κρίνεις τον κοκ χωρίς να τον ξέρεις αρκέτα, τόσο ώστε να μπορείς να ξεχωρίσεις αν το πρόβλημα το έχει ο κοκ, ή αν αυτός που τον διάβασε δεν τον κατάλαβε. Αυτό είναι λάθος.
loukasfilm
01/11/2006, 16:36
Φιλαλήθη, έχεις μεγάλο λάθος. Ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας καθορίζει τα των σχολών οδήγησης και διπλωμάτων. Συγκεκριμένα το άρθρο 94.
Όλα όσα ανέφερα παραπάνω έχουν να κάνουν με τον ΚΟΚ.
Δνε είπα πότε βγάζει κάποιος δίπλωμα, που και αυτό έχει να κάνει με τον ΚΟΚ, αλλά και το πότε επανεξετάζεται.
Μου φαίνεται ότι μάλλον πρέπει να τον κοιτάξεις λίγο καλύτερα πριν αρχίσεις να δίνεις συμβουλές και νουθεσίες.
Στην διάθεσή σου για περαιτέρω εξηγήσεις.
:beer: :beer: :beer:
Φιλαλήθης
01/11/2006, 20:30
το ξέρω ότι τα λέει μέσα στον κοκ, αλλά δεν είναι τα σημαντικά αυτά. δεν είναι αυτά που καθορίζουν το πως θα κυκλοφορούν τα οχήματα στο δρόμο...
loukasfilm
01/11/2006, 23:27
Φιλαλήθη, θα είμαι ειλικρινής μαζί σου.
Στην αρχή σκέφτηκα να παίξω μαζί σου, κολώντας σου στην μούρη, ένα ένα τα άρθρα για κάθε τι που θα μου έλεγες ότι δεν περιλαμβανεται στον ΚΟΚ.
Μετά σκέφτηκα ότι μας διαβάζουν και άλλοι και επειδή υπάρχει η πιθανότητα, να προβούν σε λάθος συμπεράσματα σε σχέση με τον ΚΟΚ, και να κάνουν καμμιά σοβαρή βλακεία, αποφάσισα να το ξεκαθαρίσω τώρα.
Όταν λέμε ΚΟΚ (Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας), εννοούμε το σύνολο των νόμων - διατάξεων, που σχετίζεται με την κίνηση των οχημάτων στους δρόμους. Π.χ. Αν αύριο πάρουν κάποια απόφαση για συντελεστή οδοστρώματος, αυτή θα είναι μέρος του ΚΟΚ.
Ο ΚΟΚ μπορεί να αλλάξει, διαμορφωθεί. εξελιχτεί με προεδρικά διατάγματα, από το Υπ. Συγκοινωνιών, αλλά όλες οι αλλαγές γίνονται μόνο μέσα στον ΚΟΚ. Δεν μπορεί κάποιος να φέρει νόμο για τα οχήματα και να μην είναι μέσα στον ΚΟΚ.
Άρα δύο τινά συμβαίνουν. Όταν λες ότι αυτά που ανέφερα σαν παραδείγματα, δεν περιλαμβάνονται στον ΚΟΚ, ή δεν τον έχεις διαβάσει, ή έχεις μπερδέψει τον ΚΟΚ με το βιβλίο σημάτων για το δίπλωμα. Διαλέγεις και παίρνεις.
Στο προηγούμενο ποστ σου, μου μιλάς για ειρωνία. Η ειρωνία, είναι ο πιο ευγενικός τρόπος να μιλήσεις σε κάποιον ο οποίος είναι ημιμαθής, και με τον τρόπο που μιλάει προσπαθεί να δώσει την εντύπωση του γνώστη.
Λες ότι διαφωνούσες με κάποια σημεία, και μετά από μελέτη του ΚΟΚ, κατάλαβες ότι δεν το είχες κατανοήσει σωστά. Το οτί εσύ δεν τα είχες κατανοήσει, δεν σημαίνει ότι άλλοι δεν μπορούν να βρούν λάθος στον ΚΟΚ
Ισχυρίζεσαι ότι τα όρια ταχύτητας δεν έχουν να κάνουν με τον ΚΟΚ "ακριβώς". Δηλαδή με τι έχουν να κάνουν με την Αγορανομία?
Μου λες ότι κρίνω χωρίς να τον ξέρω αρκετά. Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα?
Μου λες ότι ναι μεν τα γράφει αυτά ο ΚΟΚ, αλλά δεν είναι σημαντικά για την κίνηση στον
δρόμο.
Θες και τα λές αυτά τα πράγματα? Δεν είναι σημαντικό ότι δεν γίνεται επανεξέταση των διπλωμάτων πριν τα 65? Μάντεψε πόσοι λιγότεροι χάροι θα κυκλοφορούσαν στους δρόμους?
Ο ΚΟΚ δεν είναι μόνο σήματα, πινακίδες, και διαγραμμίσεις. Είναι πολύ περισσότερα.
Το μεγάλο πρόβλημα για μένα είναι η εκπαίδευση των οδηγών,(μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου.)
Ο ΚΟΚ δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει διαφάνεια στην έκδοση διπλωμάτων οδήγησης, καθώς και σωστή αξιολόγηση της εκπαίδευσης. Αυτό είναι το πρωταρχικό, το άν το όριο σε ένα δρόμο είναι 50 ή 100 χλμ. λίγο με ενδιαφέρει. Σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο ο ΚΟΚ είναι ανεπαρκής, και δημιουργεί μελοντικούς αυτόχειρες και φονιάδες.
Γενικά θα σε πέρναγα στο ντούκου, αν είχες την εξυπνάδα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στο τελευταίο πόστ σου, για ένα θέμα που ξεκάθαρα δεν το κατέχεις, ή (να σου δώσω το προνομιο της αμφιβολίας), είσαι λίγο μπερδεμένος, αλλά η έκφραση που βάζεις σαν υπογραφή, "περί βλακείας" δεν με άφησε.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
:wave2: :smilea: :smilea:
Φιλαλήθης
01/11/2006, 23:28
ε τότε πιάσε μου τ'αρχίδια για να σε ακολουθήσω.
loukasfilm
01/11/2006, 23:35
Τελικά μου φαίνεται το Φιλαλήθης είναι για το "θεαθήναι".
Αλήθεια ήταν προσπάθεια για χιούμορ το παραπάνω πόνημα? ή εμπεριστατωμένη απάντηση?
Δεν πειράζει μεγάλε, ότι άλλο χρειαστείς για τον ΚΟΚ, ελεύθερα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2: :wave2: :wave2:
Φιλαλήθης
01/11/2006, 23:43
ισχυρίστηκες ότι ο κοκ έχει προβλήματα. δεν έδωσες λεπτομέρειες, οπότε τις ζήτησα. νόμισα ότι μίλαγες μόνο για τον κοκ όπως τον έχει υπ'όψη του ο κοινός οδηγός, δηλαδή ποιός έχει προτεραιότητα, κτλ.
αντί να δώσεις διευκρινήσεις, με ειρωνεύτηκες (το οποίο δεν είναι ο πιό "ευγενικός" τρόπος να μιλήσεις).
τέλος, έκανες σχόλια για το sig μου οπότε έκανα και γω για το δικό σου. δε θα έπρεπε να σε πειράξει αυτό.
δεν έχω να πω κάτι μαζί σου, νομίζεις ότι ξέρεις, νομίζω ότι ξέρω. μεταξύ εμένα και σένα δε μπορεί να γίνει κουβέντα.
loukasfilm
02/11/2006, 13:06
Ακριβώς Φιλαλήθη, συμφωνούμε ότι μεταξύ μας δεν μπορεί να γίνει κουβέντα. Γιατί πολύ απλά όπως είπες "νόμιζες". Όταν θα μάθεις να ρωτάς και να ακούς, ίσως τότε να μπορεί να γίνει κουβέντα. Μέχρι τότε να περνάς καλά.
:smilea: :smilea: :smilea:
el_mojito
03/11/2006, 00:00
Δεν αναφέρθηκα ούτε στον φέθρυ ούτε σε εσένα. Δεν πήρα θέση γιατί πιστεύω ότι αυτό το ποστ έχει χάσει την ουσία του.
Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένες εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν, από καραγκιοζάκια για να δείξουν την αγανακτησή τους.
Αν κάποιοι είναι πεπεισμένοι ότι μια χούντα είναι η λύση ας μας το πουν, έτσι και εμείς δικαιολογημένα να τους πούμε να παν να γαμηθούν.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ :LOUKASFILM αφου εκφραζεσαι με βρισιες οπως τις παραπανω,θα σου μιλησω λοιπον κι εγω μ'αυτη τη γλωσσα (οπως δηλαδη σ'εμαθαν οι γονεις σου).
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ''ΧΟΥΝΤΑ''?ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΟ?ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ....ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ''ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ'' ΚΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ?ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΥΧΕΝΑ?ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΤΑΚΗΔΩΝ?ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΤΑΚΗΔΩΝ?ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Ε?Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ''ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ'' (ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΝΙΚ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ) ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ''ΝΟ FEAR'' (ΓΡΗΓΟΡΟΣ) ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΛΗΣΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
ΘΕΛΟΥΝ ΓΑΜΗΣΙ ΑΥΤΟΥ Η ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ?ΤΙ ΚΟΚ ΚΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ,ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.ΣΦΗΝΕΣ,ΧΩΣΙΜΑΤΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ,ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ,ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ ΜΕ 200?ΠΟΥ'ΣΑΙ ΡΕ ΜΠΑΤΣΕ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΟΛΟΥΣ?ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΡΕ ΜΠΑΤΣΕ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΟΛΟΥΣ...
LOUKASFILM:ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΘΙΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ''ΧΟΥΝΤΑΣ'' ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ,ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ (ΕΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
τι εγινε ρε ανθρωποι? εχασα κατι σημαντικο?
με παραπλανησε η συμπρωτευουσα και δεν προσεχα...
μπαααααααα... μια απ'τα ιδια τελικα... :(
H.A.Balafoutre
03/11/2006, 00:57
Πιστεύω τα πρόστιμα είναι ανάλογα της οδηγικής μας συμπεριφοράς. Άθλεια. Οπότε έχουμε tale-quale. Μια χαρά τα βρίσκω αν και δε θα βρίσκοντε τροχονόμοι να τα βεβαιώνουν και δικαστικές υπηρεσίες να τα επιβάλουν.
loukasfilm
03/11/2006, 16:11
Ο El mojito λέει:
ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ :LOUKASFILM αφου εκφραζεσαι με βρισιες οπως τις παραπανω,θα σου μιλησω λοιπον κι εγω μ'αυτη τη γλωσσα (οπως δηλαδη σ'εμαθαν οι γονεις σου).
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ''ΧΟΥΝΤΑ''?ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΟ?ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ....ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ''ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ'' ΚΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ?ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΥΧΕΝΑ?ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΤΑΚΗΔΩΝ?ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΤΑΚΗΔΩΝ?ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Ε?Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ''ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ'' (ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΝΙΚ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ) ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ''ΝΟ FEAR'' (ΓΡΗΓΟΡΟΣ) ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΛΗΣΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
ΘΕΛΟΥΝ ΓΑΜΗΣΙ ΑΥΤΟΥ Η ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ?ΤΙ ΚΟΚ ΚΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ,ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.ΣΦΗΝΕΣ,ΧΩΣΙΜΑΤΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ,ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ,ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ ΜΕ 200?ΠΟΥ'ΣΑΙ ΡΕ ΜΠΑΤΣΕ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΟΛΟΥΣ?ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΡΕ ΜΠΑΤΣΕ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΟΛΟΥΣ...
LOUKASFILM:ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΘΙΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ''ΧΟΥΝΤΑΣ'' ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ,ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ (ΕΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
Ναι ρε θίχτηκα με τη λέξη "χούντα". Την έχετε κάνει όλοι πιπίλα, για να δείξετε τι? Να δώσετε έμφαση? Πείτε μου να το ξέρω.
Το ότι είχες ατύχημα (πράγμα που δεν το εύχομαι σε κανέναν, και λυπάμαι που σου έτυχε), δεν δικαιολογεί την έκφραση που χρησιμοποίησες, ιδιαίτερα μετά από κάποιο καιρό.
Είσαι υπερβολικός στο πρώτο ποστ σου (κατά δική σου έκφραση ) γι' αυτό και εγώ σου απαντάω άναλόγως.
Θα απαντήσω με επιχειρήματα, σε όποιον εκφράζει άποψη και όχι υστερία όπως εσύ, μέχρι τότε το μπινελίκι είναι η καλύτερη απάντηση.
Ο ΚΟΚ δεν είναι αρχίδια, και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις αυτό, τόσο καλύτερα για σένα. Ο μπάτσος στους δρόμους ούτε ήταν ποτέ ούτε θα είναι λύση. Αν εσύ αυτό θέλεις τότε είσαι λάθος εώς μακρά νυχτωμένος.
Τα περί σπιτιού, γονιών. ΚΚΕ, Μακρόνησος τα προσπερνάω γιατί δεν αξίζει τον κόπο να τα συνεχίσω, μαζί σου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ''ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ'' (ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΝΙΚ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΓΑΜΗΜΕΝΟΥ )
ΘΕΛΟΥΝ ΓΑΜΗΣΙ ΑΥΤΟΥ Η ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ?ΤΙ ΚΟΚ ΚΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ
LOUKASFILM:.... ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ...
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
Φίλε .... παρεκτρέπεσαι.... και πριν σχολιάσεις το οτιδήποτε.... ξαναδιάβασε και ακολούθησε την τελευταία σου πρόταση....
Φιλικά....
ΥΓ: το σχόλιο μου γίνεται με την ιδιότητα ενός απλού χρήστη
Thoreevos
04/11/2006, 16:33
γουστάρω επίπεδο... με τα χίλια όμως!!!!!
επικοινωνιακοί διπλωμάτες πρέπει να γίνουμε, ρε!!!
....ή παπάδες... για τους πιο σοφιστικέ ;)
και αφήστε τις μαλακίες! εγώ είχα δίκιο, παραδεχθείτε το να ξεμπερδεύυμε!
(κοίτα τώρα, πως γίνεται της ποτάνας από ένα ιδιότροπα χιουμοριστικό σχόλιο σαν αυτό)
VanDiemen
04/11/2006, 18:54
Εσύ κάτι ψέλιζες για παιδεία κι εγώ έλεγα βούρδουλα! Ποιος είχε δίκιο;; :p
el_mojito
04/11/2006, 19:01
Εσύ κάτι ψέλιζες για παιδεία κι εγώ έλεγα βούρδουλα! Ποιος είχε δίκιο;; :p
to post ayto akribws to nohma eixe...bourdoula theloume
Thoreevos
04/11/2006, 22:13
αυτό το thread, με την εξέλιξη που έχει,
μου δίνει την εντύπωση πως θα τελειώσει
με το always look at the bright side of life
από monty pythons...
:uplate: :hypnotize
loukasfilm
05/11/2006, 12:35
O Vandiemen λέει:
Εσύ κάτι ψέλιζες για παιδεία κι εγώ έλεγα βούρδουλα! Ποιος είχε δίκιο;;
Ο El_mojito λέει:
to post ayto akribws to nohma eixe...bourdoula theloume
Και εγώ αυτό λέω. Βούρδουλα και μπινελίκια σε όσους το θέλουνε, και τους υπόλοιπους αφήστε τους ήσυχους. Δεν νομίζω ο βούρδουλας να είναι μόνο για τους αλλους όταν λέμε και κάνουμε λάθος.
:nono: :wave2:
VanDiemen
05/11/2006, 18:11
................
Και εγώ αυτό λέω. Βούρδουλα και μπινελίκια σε όσους το θέλουνε, και τους υπόλοιπους αφήστε τους ήσυχους. Δεν νομίζω ο βούρδουλας να είναι μόνο για τους αλλους όταν λέμε και κάνουμε λάθος.
:nono: :wave2:
Το θέμα είναι ότι αυτοί που λένε βούρδουλα, είναι 100% σίγουροι ότι δεν θα το "φάνε" γιατί είναι σωστοί, γι' αυτό και έχουν την άνεση να πουν με ευθύτητα "Βάρα εκεί που πονάει"! Αυτοί που διαμαρτύρονται και λένε "Μα τι βούρδουλα; Τι καλά μέχρι τώρα κάναμε ότι κατέβαζε η κούτρα μας!" αυτοί είναι που το χρειάζονται για να μπουν κι αυτοί στο club, ημών των υπολοίπων (ευπρόσδεκτοι)!
loukasfilm
05/11/2006, 18:50
το θέμα Vandiemen, είναι ποιούς νομίζει σωστούς αυτός που έχει τον βούρδουλα, και όχι τι πιστεύει ο καθένας, για τον εαυτό του.
:smilea:
Το θέμα είναι ότι αυτοί που λένε βούρδουλα, είναι 100% σίγουροι ότι δεν θα το "φάνε" γιατί είναι σωστοί, γι' αυτό και έχουν την άνεση να πουν με ευθύτητα "Βάρα εκεί που πονάει"! Αυτοί που διαμαρτύρονται και λένε "Μα τι βούρδουλα; Τι καλά μέχρι τώρα κάναμε ότι κατέβαζε η κούτρα μας!" αυτοί είναι που το χρειάζονται για να μπουν κι αυτοί στο club, ημών των υπολοίπων (ευπρόσδεκτοι)!
Το χαβα σου εσυ.....
Πραγματικα ευχομαι να εισαι εσυ ο πρωτος που θα φαει την βουρδουλια
της τροχαιας κυριε ΄΄τελειε΄΄ οδηγε :wave2:
VanDiemen
06/11/2006, 17:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Το χαβα σου εσυ.....
Πραγματικα ευχομαι να εισαι εσυ ο πρωτος που θα φαει την βουρδουλια
της τροχαιας κυριε ΄΄τελειε΄΄ οδηγε :wave2:
Ευχαριστώ για το "τέλειε" αλλά ούτε υποστήριξα ότι είμαι, ούτε διεκδικώ τον τίτλο..
Μήπως δεν έκανα αρκετά σαφές ότι λέγοντας "βούρδουλα" δεν εννούσα ότι αν σε σταματήσουν π.χ. για καμμένο φλας να σε βάλουν κάτω και να σ' αρχίσουν στο κλωτσομπουνίδι; Εννοούσα αν σε σταματήσουν για παραβίαση κόκκινου, να σου βάλουν ένα πρόστιμο, που για να το ξεπληρώσεις, να χρειαστεί να δουλεύεις ένα χρόνο ώστε να σε τσούξει άσχημα και να μη το ξανακάνεις!
Σχετικά με την ευχή σου, τώρα που άκουσες και τι ακριβώς εννοούσα, έχεις χρόνο να την αναθεωρήσεις και να ευχηθείς για παγκόσμια ειρήνη και άλλες ευχές που κάνουν τα φωτομοντέλα στα καλλιστεία, καθώς αυτές έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν πραγματικότητα από το να περάσω εγώ το "κόκκινο".
VanDiemen
06/11/2006, 17:45
το θέμα Vandiemen, είναι ποιούς νομίζει σωστούς αυτός που έχει τον βούρδουλα, και όχι τι πιστεύει ο καθένας, για τον εαυτό του.
:smilea:
Στο δεύτερο συμφωνώ! Εγώ μπορεί να πιστεύω (όπως ένας τύπος που λέει ότι αυτός περνάει το κόκκινο αλλά εντάξει..αυτόν δεν τον πιάνουν αυτοί οι γήινοι περιορισμοί γιατί αυτός ΠΡΟΣΕΧΕΙ!) ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν δε σταματάω στα stop, αφού κουτσά - στραβά τη σκαπουλάρω πάντα.. Αυτό δε σημαίνει ότι είμαι εντάξει επειδή προσωπικά το πιστεύω.
Για το πρώτο σκέλος όμως.. Σε έχουν σταματήσει ποτέ και σε έγραψαν για παράλογο λόγο, όπως "πυροσβεστήρα" ας πούμε και το λες;;;
Δε μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μαλώνετε εδώ και μέρες.
Το θέμα είναι απλό:
ι)Να φτιάξει η πολιτεία καλούς δρόμους,ασφαλείς
με σωστή χάραξη,καλή άσφαλτο,επαρκή σηματοδότηση
και ικανοποιητικό φωτισμό.
ιι)Η εκμάθηση απο τους δασκάλους οδήγησης να είναι σοβαρή και υπεύθυνη.
ιιι)Να είναι οι εξετάσεις οδήγησης κόσκινο και όχι μπατε σκύλοι
ιv)Να μπει η κυκλοφορική αγωγή στα σχολειά ως κανονικό μάθημα
και να διδάσκεται σοβαρά και υπεύθυνα.
Τότε να επιβάλεις ως κράτος και να απαιτείς ως κοινωνία
500 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος.
Αν και είναι προκλητικό με μισθούς 700-800 ευρώ να ζητάς από κάποιον
π.χ. ντελιβερά που (κακώς) παραβιάζει τα πάντα επειδή θέλει να πάει
τη πίτσα γρήγορα για να μην το διώξει το αφεντικό του,τα 2/3 του μηνιάτικου.
Είναι ντροπή.
Πάντως,μεταξύ μας,είναι χοντράδα να περνάς με κόκκινο.Βλακεία όσο
και μα μη φοράς κράνος.
el_mojito
06/11/2006, 20:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από tam
Δε μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μαλώνετε εδώ και μέρες.
Το θέμα είναι απλό:
ι)Να φτιάξει η πολιτεία καλούς δρόμους,ασφαλείς
με σωστή χάραξη,καλή άσφαλτο,επαρκή σηματοδότηση
και ικανοποιητικό φωτισμό.
ιι)Η εκμάθηση απο τους δασκάλους οδήγησης να είναι σοβαρή και υπεύθυνη.
ιιι)Να είναι οι εξετάσεις οδήγησης κόσκινο και όχι μπατε σκύλοι
ιv)Να μπει η κυκλοφορική αγωγή στα σχολειά ως κανονικό μάθημα
και να διδάσκεται σοβαρά και υπεύθυνα.
Τότε να επιβάλεις ως κράτος και να απαιτείς ως κοινωνία
500 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος.
Αν και είναι προκλητικό με μισθούς 700-800 ευρώ να ζητάς από κάποιον
π.χ. ντελιβερά που (κακώς) παραβιάζει τα πάντα επειδή θέλει να πάει
τη πίτσα γρήγορα για να μην το διώξει το αφεντικό του,τα 2/3 του μηνιάτικου.
Είναι ντροπή.
Πάντως,μεταξύ μας,είναι χοντράδα να περνάς με κόκκινο.Βλακεία όσο
και μα μη φοράς κράνος.
Στον κηφισσο κ στην αττικη οδο μηπως δεν εχει επαρκη φωτισμο??Μηπως δεν εχει επαρκη σημανση που καθε 50 μετρα εχει σημα με το οριο ταχυτητας κι ολοι πανε με τουλαχιστον 140-150??Μηπως δεν εχει καλη ασφαλτο??Μηπως δεν εχει σωστη χαραξη??Ρωταω...μηπως??
Τιποτα απ'ολα αυτα δε συμβαινει.Η ΚΑΦΡΙΛΑ μας φταιει.Προκλητικο ειναι να κανεις οτι σου κατεβει απ'το μυαλο στους δρομους χωρις να υπολογιζεις κανεναν-και οχι να πληρωνεις εξοντωτικα προστιμα.Γιατι σκεφτομαστε ατομικα-δεν εχουμε ανεπτυγμενη την αισθηση του ''κοινωνικου φαιρεσθαι''.Ε αφου ειμαστε ετσι καλα θα κανει το κρατος να μας πατησει λιγακι εκει που ποναμε:στην ατομικοτητα μας,δηλ στην τσεπη μας.
Σχετικα με την παιδεια που αναφερεις συμφωνω και με το παραπανω...συνδυασμος χρειαζεται παιδειας και βουρδουλα.
:look: :sick: :rolleyes: :dizzy:
einai san auto pou lene na min epitrepoun ta kinita sta sxoleia... wste na min magnitoskopounde ta orgia... :hypnotize :sick: :rotflmao: :rotflmao:
kala ta xrimatika prostima kai oi apoklismoi/filakiseis pera apo to na kanoun tin zwi diskoli ti prosferoun sto atomo kai tin koinonia?
kai an dld den simorfothoun? tha tous kovoun ena ena ta podia kai ta xeria?
den lew... merikoi apo emas den tha eprepe na odigame ston dromo, alla me ta prostima kai tin timoria pws veltiwneis enan odigo?
mipos ena pio sovaro kratos me swsti kai sinexi ekpedeusi twn odigwn tha voithouse ligo?
mipos tha eprepe ta diplwmata na min kostizoun oso to 1/3 tou oximatos kai na exoun isxi gia 5-10 xronia (kai epanejetasi se simata kai odigisi... ipo sovaro tropo. oxi opws twra!)?
mipos prepei na trwme perisotera frouta kathimerina?
kanoun kalo...
skeutite to...
:beer: :wave2: :beer:
Εμείς πάντως στη Κρήτη και μάλιστα στο Ηράκλειο πάσχουμε από όλα
όσα ανέφερα.Πάντως είναι απορίας άξιο πως Έλληνες οδηγοί που έχουν πάει σε
σοβαρές κυκλοφοριακά χώρες συμπεριφέρονται σα τσα 'θρώπους και όταν
έρχονται σε μας ξένοι από τα ίδια αυτά κράτη αντιγράφουν τα καραγιοζηλίκια
τα δικά μας.Πρέπει να μας το εξηγήσει αυτό κάποιος ψυχολόγος.
Πάντως όταν θωρείς τους πολιτικούς και κυκλοφορούν χωρίς κράνος (Ψωμιάδης)
και δε φοράνε ζώνη,εσύ δέχεσαι να σου χώσουν πρόστιμα 500 ευρώ σε μια εποχή
κουμπάρων και λαμογιών.Ε,όχι.΄
Παιδεία από μικρά κοπέλια είναι η μόνη λύση.Πράμα άλλο.Όλα τα υπόλοιπα είναι
ιδέες άσχετων,ανίκανων και εκ του πονηρού.
Αυτή την εποχή καλό κάνουν τα ρόγδια.
VanDiemen
08/11/2006, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από tam
Εμείς πάντως στη Κρήτη και μάλιστα στο Ηράκλειο πάσχουμε από όλα
όσα ανέφερα.Πάντως είναι απορίας άξιο πως Έλληνες οδηγοί που έχουν πάει σε
σοβαρές κυκλοφοριακά χώρες συμπεριφέρονται σα τσα 'θρώπους και όταν
έρχονται σε μας ξένοι από τα ίδια αυτά κράτη αντιγράφουν τα καραγιοζηλίκια
τα δικά μας.Πρέπει να μας το εξηγήσει αυτό κάποιος ψυχολόγος.
Πάντως όταν θωρείς τους πολιτικούς και κυκλοφορούν χωρίς κράνος (Ψωμιάδης)
και δε φοράνε ζώνη,εσύ δέχεσαι να σου χώσουν πρόστιμα 500 ευρώ σε μια εποχή
κουμπάρων και λαμογιών.Ε,όχι.΄
Παιδεία από μικρά κοπέλια είναι η μόνη λύση.Πράμα άλλο.Όλα τα υπόλοιπα είναι
ιδέες άσχετων,ανίκανων και εκ του πονηρού.
Αυτή την εποχή καλό κάνουν τα ρόγδια.
Φίλε έχει εξήγηση αυτό που λες! Εκεί οι οδηγοί ξέρουν ότι αν κάνουν παράβαση θα τιμωρηθούν αυστηρότατα. Κι αν κάνουν ότι κουνιούνται στον αστυνομικό, το πιθανότερο είναι να τους μπαγλαρώσουν! Εδώ οι ίδιοι οδηγοί φέρονται τελείως διαφορετικά γιατί τους έχει δωθεί δικαιολογημένα η εντύπωση ότι η χώρα μας είναι μπάτε σκύλοι αλέστε (και κάνετε οποιαδήποτε άλλη γεωργική εργασία γουστάρετε) γιατί έιμαστε χώρα για τα μπάζα!
dhladh an egw pou den pairnaw ta fanaria me kokkino
avrio kanoun to prostimo gia kokkino fanari 10 euro
tha arxisw na to skeftomai?????
thema myallou kai paideias einai
kai den pistevw pws na to prostimo itan 1000 reuro o malakas pou epese panw mou sto kokkino den tha epefte.
VanDiemen
09/11/2006, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
kai den pistevw pws na to prostimo itan 1000 reuro o malakas pou epese panw mou sto kokkino den tha epefte.
Μα το θέμα δεν είναι τι θα έκανες εσύ. Πιστεύεις αλήθεια ότι δεν υπάρχουν πολλοί που αν το πρόστιμο ήταν 10 ευρώ, δε θα άρχιζαν να περνάνε το κόκκινο κατά βούληση; Και δε μιλάμε για την εκδοχή αυτή αλλά για την αντίθετη. Αν το πρόστιμο γίνει 1000 ευρώ, δε θα αποτρέψει κάποιους να σταματήσουν να το παραβιάζουν;
Όπως το είπες.. Θέμα μυαλού!! Υπάρχουν μυαλά όμως, που δεν επιδέχονται παιδείας! Καταλαβαίνουν από χρήμα και εκεί τους χτυπάει η επιβολή χρηματικού προστίμου. Εγώ απορώ για άλλο πράγμα όμως. Αφού, όπως λένε πολλοί δεν περνάνε το κόκκινο, γιατί ενδιαφέρονται και κόπτωνται για την αύξηση του προστίμου; Ας μου απαντήσει κάποιος..
loukasfilm
09/11/2006, 10:14
Ο Vandiemen λέει:
Για το πρώτο σκέλος όμως.. Σε έχουν σταματήσει ποτέ και σε έγραψαν για παράλογο λόγο, όπως "πυροσβεστήρα" ας πούμε και το λες;;;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όχι για πυροσβεστήρα δεν με έχουν γράψει επειδή τον έχω πάντα μέσα στο αμάξι. Αλλά πως θα χαρακτήριζες τον τροχαίο που κρύβεται μέσα στους θάμνους, για να κόψει μια κλήση όπως ο κυνηγός στο καρτέρι? Λογικό?
Και μου έχει συμβεί και το εξής παράλογο. Πηγαίναμε προς τα Ιωάννινα, και στον δρόμο κάποια στιγμή είχαμε μπροστά μας περιπολικό. Ο δρόμος χωρίς κίνηση και μιας λουρίδας. Κάποια στιγμή το περιπολικό, κάνει λίγο πιο δεξιά, και μας κάνει νόημα να περάσουμε. (εγώ συνοδηγός στο αμάξι). Μόλις περνάμε, τους βλέπω να γελάνε και μας κάνουνε νόημα να πάμε δεξιά. Αυτό που δεν ξέρανε αυτοί είναι, ότι ο πεθερός μου που οδηγούσε το αμάξι, ήταν συναδελφός τους. Ήταν έτοιμοι να μας γράψουνε μέχρι που ο πεθερός μου τους έδειξε την ταυτότητά του. Μήπως και αυτό είναι λογικό?
Και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και πολλά άλλα παράλογα. Γι' αυτό σου το λέω για τελευταία φορά, όλα είναι θέμα παιδείας. Ποτέ δεν ήτανε και ούτε πρόκειται να γίνουν θέμα βούρδουλα.
:nono:
loukasfilm
09/11/2006, 10:23
Ο Vandiemen λέει:
Εγώ απορώ για άλλο πράγμα όμως. Αφού, όπως λένε πολλοί δεν περνάνε το κόκκινο, γιατί ενδιαφέρονται και κόπτωνται για την αύξηση του προστίμου; Ας μου απαντήσει κάποιος
Ενδιαφερόμαστε και κοπτόμεθα (ωραίο έ?), για το ότι δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο, παρά μόνο η είσπραξη. Αντί να κάνουν έργα ουσίας, που να έχουν πραγματικά ουσιαστικό όφελος, (δρόμοι, εκπαίδευση κλπ), αυξάνουν τα πρόστιμα. Αυτό προσωπικά εμένα με προσβάλλει, σαν προσωπικότητα, και σκεπτόμενο άνθρωπο. Αν αυτό εσένα σε ικανοποιεί τότε πάω πάσο.
:beer:
Αφού, όπως λένε πολλοί δεν περνάνε το κόκκινο, γιατί ενδιαφέρονται και κόπτωνται για την αύξηση του προστίμου; Ας μου απαντήσει κάποιος.. [/B]
as kanoun to kokkino 1000 euro
ton methismeno 1000 euro
kai as afairesiun tis adeies odigiseis gia ena 6 mino.(ponaei perrisotero)
aytoi ta mamane olla kai gia ekseis aplo logo
ta metra einai eispraktika kai mono.
mou kanei poly entyposh pou den to exete katalavei.
den sas exoun grapsei pote gia kati paralogo?
den sou exei tyxh pote na deis organo na grafei shmera mono gia kranoi,h pinakidesnh kati allo kai na afinei tous loipous etsi?
anyway an den einai etsi opws ta lew kai oi perisoteroi diafonoun as to grapsoun gia na dw ti allo mporei na ftaiei.
an sunaivei mono se emena mia plastiki prosswpou isws diorthosei to provlimma
alla apo gnostou spou kserw den einai etsi.
an ta metra einai mono gia tin asfaleia skepsou to ekseis.
trws prostimo gia na valeis myallokai na mhn prokalaseis atyxhma.
O MALAKAS POU EPESE APO PISW MOU TI KYROSEIS EIXE?
(KAI EGW O PIO MALAKAS POU DEN TOY TRAVIKSA MIA MINISI NA!!!!!!!!!)
KOKKINO STAMATIMENA OXHMATA KAI O KYRIOULIS ALLOU
APLA EPESE PANW MAS ME ARKETA KM.
GIATH NA ODIGEI AKOMA????????????
VanDiemen
09/11/2006, 10:42
Ο Vandiemen λέει:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όχι για πυροσβεστήρα δεν με έχουν γράψει επειδή τον έχω πάντα μέσα στο αμάξι. Αλλά πως θα χαρακτήριζες τον τροχαίο που κρύβεται μέσα στους θάμνους, για να κόψει μια κλήση όπως ο κυνηγός στο καρτέρι? Λογικό?
Και μου έχει συμβεί και το εξής παράλογο. Πηγαίναμε προς τα Ιωάννινα, και στον δρόμο κάποια στιγμή είχαμε μπροστά μας περιπολικό. Ο δρόμος χωρίς κίνηση και μιας λουρίδας. Κάποια στιγμή το περιπολικό, κάνει λίγο πιο δεξιά, και μας κάνει νόημα να περάσουμε. (εγώ συνοδηγός στο αμάξι). Μόλις περνάμε, τους βλέπω να γελάνε και μας κάνουνε νόημα να πάμε δεξιά. Αυτό που δεν ξέρανε αυτοί είναι, ότι ο πεθερός μου που οδηγούσε το αμάξι, ήταν συναδελφός τους. Ήταν έτοιμοι να μας γράψουνε μέχρι που ο πεθερός μου τους έδειξε την ταυτότητά του. Μήπως και αυτό είναι λογικό?
Και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και πολλά άλλα παράλογα. Γι' αυτό σου το λέω για τελευταία φορά, όλα είναι θέμα παιδείας. Ποτέ δεν ήτανε και ούτε πρόκειται να γίνουν θέμα βούρδουλα.
:nono:
Το να μη κάνουν εμφανή την παρουσία τους οι αστυνομικοί, όταν κάνουν μπλόκο, δεν το βρίσκεις καθόλου λογικό; Ε να εισηγηθούμε τότε να βάζουν και μια εμφανή πινακίδα κανα δυο χλμ. πριν το μπλόκο που να γράφει "ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΕ 2 ΧΛΜ. ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΟ! ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙς ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ, ΚΟΨΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΑΝ Π@$#%#ΟΥΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!".
Στο παράλογο που περιγράφεις έχω να σε ρωτήσω το εξής: είναι ο κανόνας ή η εξαίρεση;
Όσο και να μη θες να το πιστέψεις και να το χωνέψεις, χρειάζεται και ο βούρδουλας γι' αυτούς που δεν επιδέχονται παιδείας!!! Και υπάρχουν κι αυτοί! Εκτός αν νομίζεις ότι ζούμε σε έναν αγγελικό κόσμο, που μόλις πουν στο σχολείο σε κάποιους "Εεεε..παιδάκια.. Όταν μεγαλώσετε και πάρετε μηχανάκι, ΔΕΕΕ ΘΑ ΠΕΡ-ΝΑ-ΤΕ ΜΕ ΚΟΚ-ΚΙ-ΝΟ! Εντάξει; Μπράβο!", θα λυθεί αυτομάτως το πρόβλημα!
VanDiemen
09/11/2006, 10:51
Ο Vandiemen λέει:
Εγώ απορώ για άλλο πράγμα όμως. Αφού, όπως λένε πολλοί δεν περνάνε το κόκκινο, γιατί ενδιαφέρονται και κόπτωνται για την αύξηση του προστίμου; Ας μου απαντήσει κάποιος
Ενδιαφερόμαστε και κοπτόμεθα (ωραίο έ?), για το ότι δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο, παρά μόνο η είσπραξη. Αντί να κάνουν έργα ουσίας, που να έχουν πραγματικά ουσιαστικό όφελος, (δρόμοι, εκπαίδευση κλπ), αυξάνουν τα πρόστιμα. Αυτό προσωπικά εμένα με προσβάλλει, σαν προσωπικότητα, και σκεπτόμενο άνθρωπο. Αν αυτό εσένα σε ικανοποιεί τότε πάω πάσο.
:beer:
Εσύ περνάς με κόκκινο; Ναι ή όχι; Κι αν όχι, γιατί υπερασπίζεσαι τον παραβάτη - δυνητικό εγκληματία;
Όταν βλέπω κάποιον να το περνάει και τον γράφουν, το ευχαριστιέμαι (που δεν έχω δει ποτέ) γιατί προτιμώ τα χρήματα αυτά που θα δώσει, να τα εισπράξει (έστω) το κράτος, επειδή ίσως αυτά να γίνουν δρόμοι, έργα κλπ. Δε με ενδιαφέρει όμως καθόλου για την τσέπη αυτού που δε σέβεται την ανθρώπινη ζωή, τη δική σου, τη δική μου, του αδερφού μου και οποιουδήποτε άλλου τυχαίνει να περνάει νόμιμα από μπροστά του!
VanDiemen
09/11/2006, 10:57
as kanoun to kokkino 1000 euro
ton methismeno 1000 euro
kai as afairesiun tis adeies odigiseis gia ena 6 mino.(ponaei perrisotero)
aytoi ta mamane olla kai gia ekseis aplo logo
ta metra einai eispraktika kai mono.
mou kanei poly entyposh pou den to exete katalavei.
den sas exoun grapsei pote gia kati paralogo?
den sou exei tyxh pote na deis organo na grafei shmera mono gia kranoi,h pinakidesnh kati allo kai na afinei tous loipous etsi?
anyway an den einai etsi opws ta lew kai oi perisoteroi diafonoun as to grapsoun gia na dw ti allo mporei na ftaiei.
an sunaivei mono se emena mia plastiki prosswpou isws diorthosei to provlimma
alla apo gnostou spou kserw den einai etsi.
an ta metra einai mono gia tin asfaleia skepsou to ekseis.
trws prostimo gia na valeis myallokai na mhn prokalaseis atyxhma.
O MALAKAS POU EPESE APO PISW MOU TI KYROSEIS EIXE?
(KAI EGW O PIO MALAKAS POU DEN TOY TRAVIKSA MIA MINISI NA!!!!!!!!!)
KOKKINO STAMATIMENA OXHMATA KAI O KYRIOULIS ALLOU
APLA EPESE PANW MAS ME ARKETA KM.
GIATH NA ODIGEI AKOMA????????????
Κοίτα φίλε.. Δεν μπορώ να ξέρω τις συνθήκες του ατυχήματός σου και τους λόγους που δεν είχε κυρώσεις ο άλλος εμπλεκόμενος που σε χτύπησε. Το γεγονός ότι δεν κινήθηκες νομικά εναντίον του, ήταν λάθος σου και ένας λόγος για τον οποίο θα το ξανακάνει σίγουρα ευκολότερα, από ότι αν τον έστελνες στο δικαστήριο να πληρώσει τις κάλτσες του για να σε αποζημιώσει. Από ένα προσωπικό παράδειγμα ατυχήματος, για το οποίο πιστεύουμε ότι αδικηθήκαμε δεν είναι λογικό να βγάζουμε ένα γενικό συμπέρασμα.
ELPIZW AFOU EISAI TOSO KOINONIKA SINIDITOPOIHMENOS
OTAN H KLISH GIA (KATI) PAEI 1000 EURO
SE STAMTISOUN KAI SOU POUN AFOU SE STAMATISA THA SE GRAPSW
NA XEREIS OTI EKEINH THN WRA PLHRWNEIS GIA TO KOINO OFELOS, GIA NA MATHOUN NA SUMMORFONONTAI AYTOI POU PRO ANEFERES, PWS AYTOS DEN EINAI O KANONAS
KAI GENIKOTERA NA TO APODEXTEIS SAN KATI KALO.
TO IDIO NA KANEIS OTAN O MPATSOS PERNAEI ME KOKKINO KAI SKOTONI KOSMO
GIATI KAI AYTO MPOREI NA TO KANEI GIA NA GRAPSEI KAPOIWN PARANOMO-EGLIMATIA ME PAPAKI.
KAI VEVAIA THA PREPEI NA PAIZOUN KRYFTO OI ASTYNOMOI.
TO PIO SWSTO POU EXW DEI NA KANOUN MEXRI TWRA EINAI TO EKSEIS.
FANARI.
EMFANISIMI ASTYNOMIKOS ENSTOLH KAI EYGENESTATI PAROTRINEI ODHGOUS NA FOROUN ZONH-KRANOS.
ANOIGMA DROMOU META TO FANARI
MPLOKO STO OPOIO SE GRAFOUN KAI SOU LENE KI OLLAS H KOPELLA DEN SAS EIPE NA FORESETE ZONH?
KAI DEN EXEIS TI NA PEIS KAI PISTEVW OTI PRAGMATIKA THA SE PROVLIMATISEI X2
VegasKitty
09/11/2006, 11:02
Να κανω τωρα εγω μια ερωτηση??
Ποιος ο λογος να περασει καποιος με κοκκινο?? Μηπος θα φτασει ενα λεπτο νωριτερα εκει που παει?? :a019:
Το θεμα ειναι με τις μλκς που κανουν αυτοι που περνανε τα κοκκινα, δεν ειναι οτι θετουν τη δικη τους ζωη σε κινδυνο, γιατι αν θελουν εκεινοι να σκωτοθουν στο καλο και να μας γραφουν, αλλα το θεμα ειναι οτι θετουν σε κινδυνο την ζωη των υπολοιπων, και εγω προσωπικα τη θελω τη ζωη μου...!!! :mad: Λογο του επαγγελματος του πατερα μου, απο πιτσιρικι εβλεπα τα αποτελεσματα των μλκων γενικα με αυτοκινητα και μηχανες, και ποσο μαλλον στις παραβιασεις στοπ και κοκκινων συματοδωτων!! :sad:
Αρα καλα κανουν με τα προστημα. Το θεμα ομως ειναι οχι μονο να υπαρχουν (γιατι χρονια τωρα ειναι αυτα τα προστημα, αλλο αν αλλαζουν τα ποσα) αλλα να εφαρμοζοντε και να ισχυουν για ολους!!
VanDiemen
09/11/2006, 11:08
ELPIZW AFOU EISAI TOSO KOINONIKA SINIDITOPOIHMENOS
OTAN H KLISH GIA (KATI) PAEI 1000 EURO
SE STAMTISOUN KAI SOU POUN AFOU SE STAMATISA THA SE GRAPSW
NA XEREIS OTI EKEINH THN WRA PLHRWNEIS GIA TO KOINO OFELOS, GIA NA MATHOUN NA SUMMORFONONTAI AYTOI POU PRO ANEFERES, PWS AYTOS DEN EINAI O KANONAS
KAI GENIKOTERA NA TO APODEXTEIS SAN KATI KALO.
TO IDIO NA KANEIS OTAN O MPATSOS PERNAEI ME KOKKINO KAI SKOTONI KOSMO
GIATI KAI AYTO MPOREI NA TO KANEI GIA NA GRAPSEI KAPOIWN PARANOMO-EGLIMATIA ME PAPAKI.
KAI VEVAIA THA PREPEI NA PAIZOUN KRYFTO OI ASTYNOMOI.
TO PIO SWSTO POU EXW DEI NA KANOUN MEXRI TWRA EINAI TO EKSEIS.
FANARI.
EMFANISIMI ASTYNOMIKOS ENSTOLH KAI EYGENESTATI PAROTRINEI ODHGOUS NA FOROUN ZONH-KRANOS.
ANOIGMA DROMOU META TO FANARI
MPLOKO STO OPOIO SE GRAFOUN KAI SOU LENE KI OLLAS H KOPELLA DEN SAS EIPE NA FORESETE ZONH?
KAI DEN EXEIS TI NA PEIS KAI PISTEVW OTI PRAGMATIKA THA SE PROVLIMATISEI X2
Οδηγώ εδώ και 14 χρόνια και με έχουν σταματήσει δεκάδες φορές! Ποτέ μα ποτέ δε με έγραψαν για ανύπαρκτη παράβαση! Δεν ξέρω αν φταίει η φάτσα σου ή η γκίνια σου ή λες ψέματα, αλλά εγώ αυτό μου συνέβει κι αυτό ακριβώς λέω! Με έχουν γράψει και είπα φεύγοντας "ευχαριστώ"!
ΑΝ τύχει και μου συμβεί να με γράψουν για ανύπαρκτη παράβαση, θα δω εκείνη τη στιγμή πως θα αντιδράσω! Αυτό που έχω να προσάψω στην αστυνομία είναι το φαινόμενο ότι βγαίνουν συγκεκριμένες μέρες μόνο και επιλέγουν ένα είδος παράβασης και γράφουν μόνο γι' αυτό! Αυτό ναι! Είναι ένα στραβό κι ανάποδο που αντί να συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος (της ανύπαρκτης οδηγικής κουλτούρας) το επιδεινώνει!
Το πρώτο που αναφέρεις φυσικά και θα το δω κάπως έτσι.. Θα πω ότι αφού παρανόμησα, καλώς έκαναν και με έγραψαν. Για το δεύτερο, ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ! Αυτά είναι δικά σου συμπεράσματα τα οποία έβγαλες αυθαίρετα!
loukasfilm
09/11/2006, 11:23
O Vandiemen λέει:
Εσύ περνάς με κόκκινο; Ναι ή όχι; Κι αν όχι, γιατί υπερασπίζεσαι τον παραβάτη - δυνητικό εγκληματία
Όχι δεν περνάω με κόκκινο. Αλλά πιστεύω ότι όλοι είμαστε παράνομοι. Συμφωνούμε ότι το κόκκινο και το στοπ, είναι από τα ποιό σημαντικά, αλλά αν θες να μιλήσουμε για παρανομία, σύμφωνα με τον νόμο και η διήθηση είναι παράνομη. Όταν λοιπόν κατά την διάρκεια μιας διήθησης σκοτωθεί κάποιος, τι θα πούμε ότι ήταν εγκληματίας? Και θα ζητήσεις να σταταματήσουμε τις διηθήσεις? Η κατάσταση σήμερα στους δρόμους σε κάνει να παρανομείς. Και μην μου πεις ότι πήρες μηχανάκι για να περιμένεις στην ουρά με τα αυτοκίνητα? Από την στιγμή που όλοι είμαστε παράνομοι, δεν δικαιούμαστε να το παίζουμε επικριτές των άλλων. Κριτική κάνουμε σε όλους και όλα, (ελπίζω πάντα καλοπροαίρετη) αλλά δεν είμαστε επικριτές από την στιγμή που και εμείς είμαστε παράνομοι με την οδική συμπεριφορά μας.
Υποστηρίζω την αποψή μου και όχι αυτούς που περνάνε με κόκκινο. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω "αναμάρτητους" να κραδαίνουν το ρόπαλο της συμμόρφωσης μέσω των προστίμων για τους άλλους
Με έχουν γράψει και είπα φεύγοντας "ευχαριστώ"!
fantazomai oti eisai to pio nomimo robot pou kykloforei
sorry egw an me psaksoun tha mouvroun kai mia paranomia
Αυτά είναι δικά σου συμπεράσματα τα οποία έβγαλες αυθαίρετα! [/B][/QUOTE]
apo tis empiries pou mou exei dosei h zoh mazi me ta astynomika organa.(oxi olla)
psemmata lew gia na kanw figura kai na yperaspisto ta aderfia mou pou pernane
me KOKKINO
fyle stamatw edw vlepontas oti den mporoume na epikoinonisoume
afou eisai se megalo SKOTADY
h apla den thes na anitliytheis ti ginete gyro soy
gia evnoitous h kai mh logous.:uplate: :wave2:
το κοκκινο δε θα το περασεις, οχι επειδη δε θελεις να βαλεις το χερι στην τσεπη, αλλα για να γλυτωσεις το κεφαλι σου...
το κοκκινο θα το περασεις οταν εισαι σιγουρος οτι ειναι ασφαλες κι αν σε γραψουν σ'εγραψαν (και με το δικιο τους... αφου ετσι ειναι ο νομος)