Σύνδεση

View Full Version : τσαντα laptop

fethry
25/10/2006, 11:32
εχει κανεις υπ'οψη καμια καλη αδιαβροχη τσαντουλα για 15.4'' laptop?
πηρα μια απο ενα μαγαζι με τσαντες στην πανεπιστημιου και βγηκε χαλια τελειως... σκιστηκε η φοδρα και δε θελω να μαθω τι θα γινει σε περιπτωση βροχης...
ειδα στο colori (http://www.coloriposto.gr/posto/gr/products.asp?id=12) κατι καλες αλλα μου φαινονται τσιμπημενες οι τιμες... τουλαχιστον αν αξιζουν να παρω καμια αλλα μη μου βγει μουφα κι αυτη και πληρωσω παλι τζαμπα

MikeG
25/10/2006, 12:17
Καλημέρα φίλε.Πρόσφατα & εγώ αγόρασα μια τσάντα πλάτης για λάπτοπ γιατί είχα τη κλασική και δε βόλευε.Λοιπόν πήρα μια από το Multirama, 15 μόλις ευρώπουλα και μέχρι στιγμής η τσάντα είναι τζιτζί.& έφαγε άπειρη βρόχα σε ταξίδι από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.Η μάρκα της είναι Taurus και το χρώμα είναι μπέζ με μαύρο.Πήγαινε ρίξε μια ματιά.Εμένα πάντως με βόλεψε μια χαρά.Τέρμα πλέον η μπαγκαζιέρα.!:wave2:

fethry
25/10/2006, 12:59
δεν τη βρηκα στο site ρε γμτ...
θα ψαξω μου φαινεται λιγο ακομα στο δικτυο και θα περασω καμια βολτα απο κει να δω μετα τη δουλεια...
να'σαι καλα... :beer:

sapila racing
25/10/2006, 13:12
Εγω αφού εψαξα αρκετά και δεν με ικανοποίησε καμμία, πήγα και πήρα την Axio απ την Colori.
Ειναι ακριβή, αλλά καμμία σχέση με τις άλλες. Στην ουσία ειναι κατασκευασμενη σαν φτηνο κράνος polycarbonate για laptop.

Με την εκπτωση που κάνουν πάει 120 Ευρω :eek:

Ομως εχει τέλεια αφαρμογή, και για πολλά χιλιόμετρα. Ειναι αδιάβροχη φυσικά.
Αν πέσεις το laptop θα την γλυτώσει, αυτό που το πας??

Tropeas
25/10/2006, 14:39
Και έγω πάρει μια απο πλαίσιο Discovery γύρω στα 60? ,
η μόνη ποιοτική τσάντα λάπτοπ πλάτης ώς προς την ασφάλεια μιας και οι άλλες είχαν σχεδόν μηδενική προστασία...
δεν είναι σε καμία φάση σαν την polycarbonate της colori σε αντοχή,
και σε βροχή δείχνει να αντέχει αν και δεν το ρισκάρω... μιας και οι ραφές σίγουρα κάτι μπορεί να μπάσουν... όμως τα μισά λεφτά απο την τσάντα μετά τις εκπτωσης απο colori Με κάναν και την πήρα... (εεε ούτε πάω πίτα εντός Αθήνας στην δουλειά, ούτε με μτην μηχανή... με την πάπια και τα χιλιόμετρά της καλύπτει μια χαρά...)

ashton
25/10/2006, 17:36
Εγώ έχω μια αδιάβροχη πλαστική που μου δώσανε σε μια παρουσίαση της Intel. Μια χαρά, γερή, αντέχει αλλά κάνει πραγματικά μόνο για πραγματικά φορητά (μέχρι 13")

fethry
25/10/2006, 20:36
ευχαριστω ρε ανθρωποι...
θα κατεβω μου φαινεται να τσεκαρω απο κοντα πλαισιο και multirama γιατι αυτα που μου ειπατε online δεν παιζουν... (η δεν τα βρισκω)
εδω εχουν βαλει τις τσαντες στα αναλωσιμα μαζι με τις δισκετες τα ζωα... :rotflmao: :rotflmao:

DT_Bear
27/10/2006, 07:56
Καλημέρα,

Πριν από λίγες ημέρες αγόρασα μια τσάντα πλάτης για το Laptop μου λόγω μηχανής. Είναι της ACER.Την αγάρασα 30 Ευρώ από τη Γραμμή, στην οδό Στουρνάρη.

Έχει πολλές θήκες και τσέπες για διάφορα μικρά και μεγάλα πράγματα.Από άποψη ασφάλειας έιναι πολύ καλή και επιπλέον έχει κάλυμα σε μία τσέπη ση βάση της για την περίπτωση που σε πιάσει βροχή. Είναι μακράν η καλύτερη τσάντα που βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο.

Αξίζει να της ρίξεις μια ματιά.

ashton
27/10/2006, 10:12
Aυτό λές για Acer backpack ?
http://content.centralpoint.nl/objects/high_pic/77605.jpg

DT_Bear
27/10/2006, 10:53
Ναι ,αυτό είναι ...

Draken
27/10/2006, 11:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Καλημέρα φίλε.Πρόσφατα & εγώ αγόρασα μια τσάντα πλάτης για λάπτοπ γιατί είχα τη κλασική και δε βόλευε.Λοιπόν πήρα μια από το Multirama, 15 μόλις ευρώπουλα και μέχρι στιγμής η τσάντα είναι τζιτζί.& έφαγε άπειρη βρόχα σε ταξίδι από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.Η μάρκα της είναι Taurus και το χρώμα είναι μπέζ με μαύρο.Πήγαινε ρίξε μια ματιά.Εμένα πάντως με βόλεψε μια χαρά.Τέρμα πλέον η μπαγκαζιέρα.!:wave2:

Η δικια μου ειναι Targus...αλλα μαλλον την ιδια εννοουμε ;)
Προσωπικα την πηρα απο mediamarkt 13? περιπου (αν θυμαμαι καλα)...εχει πολυ καλη εφαρμογη και εχει φαει πολυ φορτωμα χωρις ιδιαιτερο προβλημα...αδιαβροχη ομως δεν νομιζω να ειναι :nono:
Δοκιμασμενη πολλες φορες με ταχυτητες 150+ Αθηνα-Θεσσαλονικη...για αυτο που την πηρα Α+...

Αααααα να μην το ξεχασω...εχει και πολυ ξεκουραστη πλατη και κατι ψιλοπροστασιες (τπτ το ιδιαιτερο ομως)

ashton
27/10/2006, 21:13
τις targus τις φέρνουν αρκετοί στην Ελλάδα
Τα μοντέλα της είναι αυτά :
http://www.targus.com/uk/cases_notebook_backpacks.asp

vlassos
01/11/2006, 19:02
Εαν δεν πήρες ακόμη ρίξε και εδω μια ματιά
http://www.jansport.com/international/eu/
εχει διευθυνση στην Αθηνα και online απο EU

fethry
03/11/2006, 00:34
π@π@ρι@ τελικα... οπου και να πηγα κανεις δεν εγγυηθηκε 100% αδιαβροχη τσαντα (και με το δικιο τους βεβαια). μονο σ'αυτες τις axis του colori μου μιλισαν για 100% οπως και για μια υποτυπωδη προστασια αλλα 150e τσουζουν λιγο...
μαλλον γι'αυτην της acer με βλεπω αν μπαινει το laptop μεσα...
ειδα και μια διαφημιση απο ενα μαγαζι στη μιχαλακοπουλου με μια καλη τσαντουλα (απο φωτογραφια τουλαχιστον) αλλα δε θυμαμαι ποιο ρε γμτ... :bigcry: :bigcry:

ashton
08/11/2006, 15:18
Υπάρχει και μια της Cameron

Lockhart 45 λίτρα

73 ευρώ στον Ξύκη

http://www.bering.fr/b/s/354/fiches/csd210_g.jpg

δεν είναι όμως water resistant αλλά water repellent

fethry
09/11/2006, 15:10
ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!

αν μου πεις και που ειναι ο ξυκης θα σου ειναι ευγνωμων... :beer: :beer:
δεν τον βρισκω στο internet...

fethry
09/11/2006, 15:11
ακυρο... τον βρηκα...
απλως εψαχνα ξυκη αντι για ξυκης... μεγαλη διαφορα! :a02:

suzukimaniac
25/11/2006, 19:07
Εχει φερει και το Media Markt μια τσαντα για υπολογιστη. Τα χρωματα της ειναι καπως αλλα φαινεται καλη, εργονομικη και ανθεκτικη...Τιμη δεν θυμαμαι, μα ουτε και μαρκα.