Σύνδεση

View Full Version : To Bagster Or Not To Bagster?????

TROOPER
25/10/2006, 12:48
Ρε παιδες πειτε μου σας παρακαλω πιστευετε οτι το να εχεις το bagster στη μηχανη ειναι προτιμοτερο η να το βγαλω???

εχτες φανοποιος μου ειπε οτι ειναι καλυτερο να μην το φοραμε συνεχως στο μοτορι μας για τι τριβετε (λογικο) μπαινει σκονη και το γδερνει (λογικο), φευγει το βερνικι και δεν αναπνεει το χρωμα.Ειπε επισης οτι απο τις βροχες,νερα κλπ παιζει να μουχλιασει (λογικο και μαλακια αν σου συμβει αυτο).

μια και δε θελω λοιπον να παω το ντεποζιτο αργα η γρηγορα για βαψιμο θα μπορουσατε να μου καταθεσετε τις αποψεις σας...

:wave2:

Nik0s
25/10/2006, 12:52
Hello Georgeeee :beer:

γνώμη μου πάντα, εκτός από αυτά που σου ανέφερε ο μάστορας, (τα οποία αποφεύγονται σχετικά αν το αφαιρείς και πλένεις τακτικά - Bagster και ντεπόζιτο), τα bagster, σε οποιαδήποτε μηχανή, την κάνουν να φαίνεται λίγο πιο "φτηνή" και της αφαιρούν αυτή τη γυαλάδα του ντεπόζιτου....

:wave2: :wave2: :wave2:

symvoulos
25/10/2006, 12:56
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ (ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ)
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ...
ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΙΣΧΕΙΟΥΝ....

Nostra
25/10/2006, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καταθεσετε τις αποψεις σας...:wave2:

σιγά μη σου καταθέσουμε και κάνα φράΓκο......

Εγώ προτιμώ το κάλυμμα ντεπόζιτου (Bagster ή άλλη μάρκα)

προς αποφυγή χαζογδαρσιμάτων :
από γάτες/σκύλους/ελέφαντες,
από φερμουάρ/ρούχα/τριβή με γόνατα κλπ.
από ακουμπίσματα του κράνους σε στάσεις,
από άσχετους/ηλίθιους ή/και κακεντρεχείς πεζούς

στα + :

προσθήκη tank bag σε βόλτες/ταξίδια ή /και καθημερινή μετακίνηση αν/όταν/αφού δεν υπάρχει βαλίτσα (θα μου πεις υπάρχουν και μαγνητικά αλλά τα θεωρώ λιγότερο καλά στηριγμένα από τα clips που στηρίζεις πάνω σε ένα κάλυμμα)

....

στα - :

δε χαίρεσαι το χρώμα/εικόνα/feeling του ρεζερβουάρ σου

σε διακοπές/χωματόδρομους κλπ. ναι υπάρχει περίπτωση η σκόνη/χώμα κλπ. να εισχωρήσει μεταξύ καλύμματος και ντεπόζιτου και με την ύπαρξη tank bag να τριφτεί με το ντεπόζιτο και να το σημαδέψει. (αλλά κάνα-δυο φορές το χρόνο βγάλσιμο/πλύσιμο (άρα μαλάκωμα του δέρματος) μειώνει αυτούς τους κινδύνους)

Απ'την άλλη υπάρχει και η άποψη να χαρείς το ντεπόζιτο γυμνό και αν αρχίσει να κακοφαίνεται από γδαρσίματα κλπ. τότε να μπει κάλυμμα....

makis206
25/10/2006, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Απ'την άλλη υπάρχει και η άποψη να χαρείς το ντεπόζιτο γυμνό και αν αρχίσει να κακοφαίνεται από γδαρσίματα κλπ. τότε να μπει κάλυμμα....

Μπορούμε κάλλιστα να το αφαιρούμε κάθε 4-5-6 μήνες και να καθαρίζουμε το ντεπόζιτο απ'τις σκόνες που έχουν εισχωρήσει μέσα απ'τις ραφές του bagster.
Καλό θα είναι να κάνουμε κι ένα κέρωμα στο ντεποζιτάκι μας και καθαρίσαμε για πολυ πολύ καιρό.:winka:

Είναι ανάλογα στην κρίση του καθενός, εγώ προσωπικά έχω βολευτεί απίστευτα με το bagsterάκι μου, μέχρι και το μπρελόκ του κλειδιού (ιμάντας ταυτότητας για το λαιμό δηλαδή) το δένω στα κρικάκια που κρατάνε το tankbag !:lol:

Aπ'την άλλη αν είχα ένα μηχανάκι με αξιοθαύμαστο ντεπόζιτο, @@ bagster θα τού'βαζα :lol:

sapila racing
25/10/2006, 13:08
Not to Bagster.

Αν δεν βλέπεις το τεπόζιτο να γυαλίζει, δεν αξίζει...

Και αυτες οι αγκράφες που εχουν ειναι σαν τις σακκες του δημοτικού :yuck:

gojakla
25/10/2006, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Not to Bagster.
Αν δεν βλέπεις το τεπόζιτο να γυαλίζει, δεν αξίζει...
Και αυτες οι αγκράφες που εχουν ειναι σαν τις σακκες του δημοτικού :yuck:

ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΤΙΣ ΑΓΚΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΣΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ???????
ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ?????????????????????????????????????

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

sapila racing
25/10/2006, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Νεολαία του Μεταξά???? :nono:

Πρόσεχε γιατί θα σου βάλω πιπέρι, εγω ειμαι γενια της χούντας του 67, και το όνομα μου (βαφτισμένος Αρης σκέτος) προέρχεται απο τον Βελουχιώτη.

byron
25/10/2006, 13:16

Oxi oxi :nono: . Στους Άλκιμους ήταν ο Άρης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sapila racing
25/10/2006, 13:30
Α..... θα σας κυνηγήσω και τους 2 :a38: :a38:

morpheus
25/10/2006, 13:40
Ρε παιδες πειτε μου σας παρακαλω πιστευετε οτι το να εχεις το bagster στη μηχανη ειναι προτιμοτερο η να το βγαλω???

εχτες φανοποιος μου ειπε οτι ειναι καλυτερο να μην το φοραμε....

Συμπέρασμα: το bagster κάνει κακό ΜΟΝΟ στους φανοποιούς... :wave2: :wave2: :wave2:

makis206
25/10/2006, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από morpheus
Συμπέρασμα: το bagster κάνει κακό ΜΟΝΟ στους φανοποιούς... :wave2: :wave2: :wave2:

:lol: :rotflmao: :lol:

Κακά τα ψέμματα, και το bagster μπορεί να δημιουργήσει μικρογραντζουνιές στο βερνίκι του ντεπόζιτου αλλά και γυμνό να το αφήσουμε είναι περισσότερο εκτεθημένο στις καιρικές συνθήκες, στη σκόνη, ακόμα και στα ζώα όπως προανέφερε ο Νόστρα. Μέχρι και τα πόδια μας που το αγκαλιάζουνε το ίδιο μπορούν να προξενήσουν !

Αλλά είναι στο τι προτιμάει ο καθένας..

Βάζω bagster και το βγάζω κάθε τόσο για καθάρισμα/γυάλισμα του ντεπόζιτου ή το αφήνω γυμνό κρατώντας μονίμως ένα πανί στα χέρια ;

Και στις δύο περιπτώσεις απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από μέρους μας αν θέλουμε να έχουμε το ντεπόζιτό μας πάντοτε σαν καινούργιο.

:beer: :beer:

MT03ANGEL
25/10/2006, 14:50
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
[B]Ρε παιδες πειτε μου σας παρακαλω πιστευετε οτι το να εχεις το bagster στη μηχανη ειναι προτιμοτερο....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ?
ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ

latris mixanis
25/10/2006, 14:52
Γιώργη πάρε και απλά να το βγάζεις(το μπάκστερ) ανάτακτά χρονικά διαστήματα και να το καθαρίζεις. :rolleyes:

gojakla
25/10/2006, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Γιώργη πάρε και απλά να το βγάζεις(το μπάκστερ) ανάτακτά χρονικά διαστήματα και να το καθαρίζεις. :rolleyes:

Πιο γρήγορα από το 6μηνο που αναφέρθηκε όμως...
Ανά 2/3 μήνες βγάζε και καθάριζε!!!!

Μιλάει παθών!!!! :sad:

latris mixanis
25/10/2006, 14:59

Δεν έλεγα για εξάμηνο με τίποτα!! Μια φορά το μήνα....

Βάζε και καμια κρεμούλα μετά στο ντεπόζιτο και θα είναι οκ πιστεύω!
Γνωστός αυτό έκανε και δεν είχε πρόβλημα.

MIKE_16V
25/10/2006, 15:06

Για πες τι βρηκες οταν το εβγαλες??

Αφησε γραντζουνιες? επιφανιακες που φευγουν με αλοιφη, ή μονιμες?

FLIPTOPBOX
25/10/2006, 15:07

Aν υποθεσουμε ομως οτι θελει καμια 15αρια βιδες λυσιμο τοτε τι κανεις?
Πακετο μεγαλο φιλε!

gojakla
25/10/2006, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από FLIPTOPBOX
Aν υποθεσουμε ομως οτι θελει καμια 15αρια βιδες λυσιμο τοτε τι κανεις?
Πακετο μεγαλο φιλε!

Από το να ρισκάρεις το τεπόζιτό σου... ΛΥΝΕΙΣ ΚΑΙ 15 & 20 & 30... ΒΙΔΕΣ!!!!!

(15 βίδες??? Μα σε ποιό μηχανάκι παίζει Bagster με τόσες βίδες... δλδ τί βίδες??? Κουμπώματα θα εννοείς!!!) :confused:

gojakla
25/10/2006, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Για πες τι βρηκες οταν το εβγαλες??

Αφησε γραντζουνιες? επιφανιακες που φευγουν με αλοιφη, ή μονιμες?

Όχι κάτι τρελό...
Είχε όμως κάτι σημάδια... τα οποία ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ!!!!!!!!
Με κρέμα δεν το έχω περάσει ακόμα... θα το δοκιμάσουμε όμως το ΣΚ παρέα, ε????????????????????????? :D :D :D

FLIPTOPBOX
25/10/2006, 15:40
Από το να ρισκάρεις το τεπόζιτό σου... ΛΥΝΕΙΣ ΚΑΙ 15 & 20 & 30... ΒΙΔΕΣ!!!!!

(15 βίδες??? Μα σε ποιό μηχανάκι παίζει Bagster με τόσες βίδες... δλδ τί βίδες??? Κουμπώματα θα εννοείς!!!) :confused:

TDM '05.Θελει 5+5 (αν θυμαμαι καλα)για τα 2 πλαστικα,και 5-6 επισης για το
περιμετρικο πλαστικο του κοντερ(πρεπει να βγει και αυτο)και τα 2 μικρα πλαστικα αριστερα
και δεξια που απλως κουμπωνουν

sapila racing
25/10/2006, 16:01

Οταν τα ελεγα εγω με κοροιδεύατε..... :rolleyes:

gojakla
25/10/2006, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Οταν τα ελεγα εγω με κοροιδεύατε..... :rolleyes:

:D :D :D :D ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΩ ΤΟ' ΧΩ!!!!!!!!

Zzz750
25/10/2006, 18:19

εχτες φανοποιος μου ειπε οτι ειναι καλυτερο να μην το φοραμε συνεχως στο μοτορι μας για τι τριβετε (λογικο) μπαινει σκονη και το γδερνει (λογικο), φευγει το βερνικι και δεν αναπνεει το χρωμα.Ειπε επισης οτι απο τις βροχες,νερα κλπ παιζει να μουχλιασει (λογικο και μαλακια αν σου συμβει αυτο).

μια και δε θελω λοιπον να παω το ντεποζιτο αργα η γρηγορα για βαψιμο θα μπορουσατε να μου καταθεσετε τις αποψεις σας...

Το bagster ειναι απαραιτητο εργαλιο! Ειδικα οταν θες να βαλεις ενα tank bag να πας το ταξιδακι σου. Οσο για το τα νερα...και εγω το ιδιο πιστευω με το μηχανικο σου! Αν φαει πολυ νερο...μπορει και να αρχισει να μουχλιαζει και αυτο δεν ειναι καλο.
Οποτε το φορας και το βγαζεις οταν το πλενεις. Το χειμωνα...off παντα!!!
Οσο για τη σκονη...αν εχεις σκοπο να μη το πλυνεις για κανα 2 μηνες...φυσικα θα περασει σκονη και ισως "θολωσει" το χρωμα του ντεποζιτου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περιπτωση που δε το φορας συνεχεια και πας καποια στιγμη να το φορεσεις...καθαρισε καλα το ντεποζιτο απο βρωμια και σκονες και μετα τοποθετησε το!!!!
Οσο για την αισθητικη πλευρα...σε αλλα μηχανακια παει...σε αλλα οχι.Γουστα ειναι βεβαια αυτα!
:beer:

MIKE_16V
26/10/2006, 10:04
Όχι κάτι τρελό...
Είχε όμως κάτι σημάδια... τα οποία ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ!!!!!!!!
Με κρέμα δεν το έχω περάσει ακόμα... θα το δοκιμάσουμε όμως το ΣΚ παρέα, ε????????????????????????? :D :D :D

Το ΣΚ παραδοσιακα ειναι ενα διημερο στα beaty spa για τα μηχανακια μας:lol: :lol:

Αλλα μας περιμενει και ο τυρογαλος στην Λαρισα:look: Για να δουμε:winka:

gojakla
26/10/2006, 10:10
Το ΣΚ παραδοσιακα ειναι ενα διημερο στα beaty spa για τα μηχανακια μας:lol: :lol:

Αλλα μας περιμενει και ο τυρογαλος στην Λαρισα:look: Για να δουμε:winka:

Τί να σε πώ? Εγώ έχω μαστορέματα με τον Γεωβασιλάτση... και έλεγα να πάμε παρέα... :D

symvoulos
26/10/2006, 22:16
ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΙΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΑΝΣΑΛΠ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΧΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΔΕΡΜΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΑΛΟΙΦΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ-ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΒΓΑΖΕΤΕ-ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...(ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΕΡΙΝΓΚ)
ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ
ΑΥΤΑ...:wave2:

AFTER
26/10/2006, 23:12
Eγω το εχω βγαλει μονο 2 φορες εδω και 1.5 χρονο, και δεν ειχε το παραμικρο

vestromas
09/05/2008, 00:00
Δεν το εχω δει καν το ρεζερβουαρ, της δικιας μου, χωρις μπαξτερ, ουτε με ενδιαφερει να το δω. Την πηρα καινουρια το 2005. Γελαω και μονο που τα διαβαζω ολα αυτα. Δεν παει να μαζεψει αρκουδες απο κατω. Μια χαρα κουκλα εναι η μηχανη. Την βολταρο την ταξιδευω την πλενω την ξεσκονιζω, την λαδωνω την συντηρω τακτικοτατα. Σιγα μην βαζω και βγαζω το μπαξτερ, μην τυχων και ετσι και αλλιως και τριχες κατσαρες. Ρε μαγκες, η ζωη ειναι πολυ μικρη για να σκεφτεστε αν εχει σκονιτσες και υγρασια κατω απ το μπαξτερ. Παντως προσωπικα, αν εμπαινα σε τετοιο τρυπακι να το βγαλω, θα τοκανα για να αλειψω το ρεζερβουαρ με ισχυρη κολα, και θα το ξαναβαζα για παντα. Στ @ρχιδι@ μου αν ειχε τιποτα το ρεζερβουαρ. Ν φτασει σε τοσο τρελα σημεια η σκονη και η υγρασια που να το φτασουν μεχρι την βενζινη, ειναι οσο πιθανον ειναι, να ειμαι ο επομενος Παπας στη Ρωμη.:lol: :beer: :wave2:

Orfeus
09/05/2008, 05:57
1 χρονο το εχω πανω και μαλιστα το μηχανακι ειναι κοκκινο.Το εβαλα γιατι το πλαστικο φερμουαρ του δερματινου εκανε ελαφριες γρατσουνιες καθως και το δαχτυλιδι της καλης μου...:sick: .Το εβγαλα τωρα που εκανα γενικο καθαρισμο.Το χρωμα ειχε παραμεινει αναλλοιωτο και μαλιστα επειδη πριν το βαλω το χα πλυνει και κερωσει γυαλιζε σε σχεση με την υπολοιπη μοτο,αν και ειχε ελαφρια σκονη.Επισης απο μεσα εχει μαλακη επενδυση σα τσοχα οποτε ολα κομπλε.Χρειαστηκαν λυσιμο 4 βιδες και το υπολοιπο πιαστηκε με ιμαντες σε πλαισιο.Ειναι πρακτικοτατο και αν η μηχανη παιζει μονο με αλλο ενα χρωμα πχ κιτρινο κοκκινο κανει καλη αντιθεση.Για μενα το δειχνει αγριο.

gian_nykt
09/05/2008, 06:41
σχεδόνα πάντα είχα bagster στα μηχανάκια μου και είχα την κεφαλή μου ήσυχη. το ΜΟΝΟ κατ'εμένα που χάνεις είναι στην εμφάνιση και μόνο!!!
Αφήνεις κράνος όταν σταματήσεις, έχεις μόνιμα ενα χταπόδι και βάζεις μικροπράγματα, έχεις tank bag για πράγματα, δεν σε νοιάζουν γάτες-δακτυλίδια κλπ αντιτεποζιτικά κόλπα άσε που σφύγγεις και τα πόδια σου πιο άνετα στο ντεπόζιτο μιας και δεν σε νοιάζει αν τριφτεί με το πατελόνι ή οχι!!!

kalant
09/05/2008, 06:54
κι εγω υπερ του bagster ειμαι, αν υπηρχε αλλος τροπος εκτος απο πλαινες βαλιτσες και μπαγκαζιερα για να μεταφερεις καποια πραγματακια ισως και να μην εβαζα αλλα δυστυχως δεν υπαρχει, εννοειται παντως οτι αποφευγεις γρατζουνιες κλπ οπως ειπαν πολλοι...

αλλα δεν νομιζω οτι θελει και καθε 2-3 μηνες βγαλσιμο και πλυσιμο, εκτος και αν πηγαινει καποιος σε χωμα συνεχεια και μαζευει σκονη, αλλιως 1-2 φορες το χρονο πιστευω ειναι καλα να το βγαζει καποιος και να το καθαριζει...

:beer:

MIKE_16V
09/05/2008, 07:31
Aθάνατα αυτά τα ποστ του trooper:lol::bawl: :lol:

devil's animal
09/05/2008, 07:33
Aθάνατα αυτά τα ποστ του trooper:lol::bawl: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τυμβωρυχια full!!
:lol: :lol:

iosif
09/05/2008, 10:16
εγω παντως το βαζω μονο οταν παω ταξιδι ή ειναι να κουβαλήσω κάτι. αισθητικά χάνει πολύ το μηχανάκι με το καλλυμα ρεζ. αλλά ότι βολεύει ε, βολεύει ψεμματα να πούμε. και ότν πλενω το μηχ πλένω και το καλλυμα

yannis24
09/05/2008, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Δεν το εχω δει καν το ρεζερβουαρ, της δικιας μου, χωρις μπαξτερ, ουτε με ενδιαφερει να το δω. Την πηρα καινουρια το 2005. Γελαω και μονο που τα διαβαζω ολα αυτα. Δεν παει να μαζεψει αρκουδες απο κατω. Μια χαρα κουκλα εναι η μηχανη. Την βολταρο την ταξιδευω την πλενω την ξεσκονιζω, την λαδωνω την συντηρω τακτικοτατα. Σιγα μην βαζω και βγαζω το μπαξτερ, μην τυχων και ετσι και αλλιως και τριχες κατσαρες. Ρε μαγκες, η ζωη ειναι πολυ μικρη για να σκεφτεστε αν εχει σκονιτσες και υγρασια κατω απ το μπαξτερ. Παντως προσωπικα, αν εμπαινα σε τετοιο τρυπακι να το βγαλω, θα τοκανα για να αλειψω το ρεζερβουαρ με ισχυρη κολα, και θα το ξαναβαζα για παντα. Στ @ρχιδι@ μου αν ειχε τιποτα το ρεζερβουαρ. Ν φτασει σε τοσο τρελα σημεια η σκονη και η υγρασια που να το φτασουν μεχρι την βενζινη, ειναι οσο πιθανον ειναι, να ειμαι ο επομενος Παπας στη Ρωμη.:lol: :beer: :wave2:

συμφωνω και επαυξανω !!
και εγω με το που παιρνω καινουργια μηχανη της βαζω Bagster αμεσως....
μου αρεσει πιο πολυ και εμφανησιακα ( την δειχνει πιο "ζεστη" ), την προστατευει απο τυχων γρατζουνιες απο το κρανος, τα κλειδια, το παντελονι το μπουφαν, κτλ, κτλ, κτλ ακουμπας τα πραγματα πανω .....την προστατευει απο τον ηλιο, δεν καει οταν ακουμπας κτλ, κτλ, κτλ...

γενικα...δεν το βγαζω ποτε, και δεν ασχολουμαι ποτε....
ολα αυτα τα χρονια, ποτε δεν ειχε προβλημα κανενα μηχανακι μου απο γρατζουνιες απο σκονες, ή να εχει ξεβαψει το χρωμα.....ΚΑΝΕΝΑ.....
ισα-ισα...παντα ηταν σαν καινουργια.....

το εβαζα στην μηχανη και δεν το εβγαζα ποτε !
στο πλυσιμο στεγνωνει αμεσως, δεν υπαρχει προβλημα, και για τις σκονες δεν εχει παλι κανενα προβλημα....ειναι τοσο μαλακο απο μεσα που δεν δημιουργει κανενα προβλημα....το πολυ-πολυ μια φορα το 6μηνο το φυσατε και με τον αερα σε ενα βενζιναδικο απο μεσα και εισαστε μια χαρα.....