Σύνδεση

View Full Version : Bering Zephyr...

possidi
25/10/2006, 13:44
Πρώτα απ' ολα θέλω να ξεκαθαρίσω ότι έχω ξεκοκαλίσει όλα τα topics σχετικά με μπουφάν κλπ.

Δεύτερον, θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για το BERING ZEPHYR...το 'χει κανείς?

Πείτε μου κάποιος βρε παιδιά γιατί εδω και κανα 2μηνο που το 'χω βάλει στο μάτι δεν μπορώ να πάρω την απόφαση...

Περιμένω γνώμες σας και σας ευχαριστώ προκαταβολικά όλους!

latris mixanis
25/10/2006, 14:10
Mιλάς για το συγκεκριμένο ??

66599

dukeandthecity
25/10/2006, 14:50
πηρα colori fighter. αν εισαι απο αθηνα παρτο. αν απο βορεια οχι.

δεν θελω να βλεπω πολλους να φορανε την γαμηστεροτερη δερματινια

KamenosAfrican
25/10/2006, 15:03
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=30115

Des to pio pano link, einai to idio mpoufan alla se konto alla kanena den vgenei se gynaikia forma

latris mixanis
25/10/2006, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από KamenosAfrican
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=30115

Des to pio pano link, einai to idio mpoufan alla se konto alla kanena den vgenei se gynaikia forma

To θέλει σε γυναικεία?? :confused:

KamenosAfrican
25/10/2006, 15:18
Akyro den ekana scrol mexri epano kai nomiza oti esy (Latris) egrapses to post.

:ZZZ:

latris mixanis
25/10/2006, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
με μπουφάν μεσάτο? και τι θα καλύψει?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αυτά που δεν βλέπει και τώρα!!

ας σβήσει κάποιος το σπαμ

latris mixanis
25/10/2006, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
το προσπαθω αλλα δεν με αφηνει... :sad:

λέω να σβήσουμε τα άσχετα και μπορεί ο καθένας το δικό του :mad:
θες να σε λέμε και μονδεράτωρα !!!

possidi
25/10/2006, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
πηρα colori fighter. αν εισαι απο αθηνα παρτο. αν απο βορεια οχι.

δεν θελω να βλεπω πολλους να φορανε την γαμηστεροτερη δερματινια

Βασικα ανδρικο μπουφαν θελω μιας και δεν ειμαι γυναικα [σ'αυτη τη ζωη τουλαχιστον] και ειμαι αναμεσα στο bering zephyr και στο colori thunder.

Δυστυχως δεν ειμαι απο Αθηνα [from Thess/niki instead...] οποτε και δεν εχει και τοση αξια να κοιταω προς colori μιας και η εγγυηση θα μου ειναι ψιλοαχρηστη [που να στελνω τωρα το μπουφαν στην Αθηνα καθε φορα που θα μου χαλαει το φερμουαρ...] οποτε μιας και τα 2 τους ειναι ιδια σχεδιαστικα και οσον αφορα τα features τους λεω να παω προς το bering zephyr...

Πειτε μου ρε παιδια σας παρακαλω...

Υ.Γ. Τα οπισθια της κοπελιας αριστερα ειναι της Ναστάζιας του Θεμου για οσους δεν γνωριζουν...Αν εχει κανεις το τηλεφωνο της παρακαλειται να μου το δωσει και γω θα του δωσω τη μηχαναρα μου οσο θα ειμαι μαζι της...:smilea:

latris mixanis
26/10/2006, 15:01
Το έχει πάρει γνωστός και του έχει βγει καλό!!! Από θέμα βροχής δεν έχει φάει καλό νερό, οπότε δεν ξέρω να σε πω...

:wave2:

DT_Bear
26/10/2006, 16:00
Καλησπέρα,

Το Μπουφανάκι αυτό το αγόρασα μολις βγήκε λιγότερο από ένα χρονο πριν.

Στη διάρκεια του χειμώνα με τα μεγάλα κρύα που έκανε κάποιες ημέρες με έβγαλε ασπροπρόσωπο, η επένδυση αλουμινίου που έχει δεν αφήνει τίποτα να περάσει. Σε μεγάλα νερά δεν το έχω δοκιμάσει γιατί όποτε έβρεχε πολύ φορούσα αδιάβροχο, πάντως σε κάτι ψιχάλες που κράτησαν αρκετά και με βρήκαν απροετοίμαστο δεν πέρασε τίποτα. Επίσης μόλις άνοιξε ο καιρός του έβγαλα την επένδυση και με ένα ψιλό μακριμάνικο δεν κρύωνα καθόλου.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Εγώ το πήρα 240 Ευρώ και θεωρώ πως η σχέση απόδοσης / τιμής είναι υπέρικανοποιητική.

Αυτά τα ολίγα

lampros_fazer
26/10/2006, 18:15
To Zephyr είναι πολύ όμορφο και απ'όσους είχαν/έχουν Bering έχω ακούσει τα καλύτερα για το πόσο ζεστά είναι..

Εγώ μεταξύ των δυο θα προτιμούσα το zephyr γιατί όπως είπα μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και θα γλυτώσεις και ένα 100ρι σε σχέση με το colori..

:wave2:

possidi
28/10/2006, 06:51
Καλημερα παιδια!

Ευχαριστω για τις συμβουλες σας ολους! Αν ερθετε καμια βολτα απο Θεσσ/νικη μερια στειλτε πμ να κερασω μπυρα!

:beer:

Fireball
01/11/2006, 00:29
Πήρα σήμερα το Zephyr. Πολύ ωραίο εμφανισιακά και πολύ ζεστό. Χωρίς τα προστατευτικά είναι μια χαρά μπουφάν και για καθημερινή χρήση. Έβγαλα τα προστατευτικά και παιδεύτηκα πολύ μέχρι να τα ξαναβάλω αλλά δεν τα κατάφερα. Θα περάσω από το μαγαζί που το πήρα να βγάλω άκρη.

Τιμή: 150 μετρητά+120 άτοκες δόσεις=270ευρώ.

possidi
01/11/2006, 14:15
Καλοριζικο φιλε!

Εγω το παιρνω μεθαυριο γιατι δυστυχως ειμαι εκτος πολης αυτη τη στιγμη. Λεω μαλιστα να βαλω και το προστατευτικο πλατης...

Ωστε ωραιο εμφανισιακα, ε? Γουσταρωωωω!!!!

:beer: :beer: :beer:

Fireball
01/11/2006, 20:47
Έχει προστατευτικό πλάτης της knox που αποτελείται απο σκληρές κυψέλες. Εννοείς κάποιο άλλο προστατευτικό; Δοκίμασα και το columbia αλλά δεν μου καθόταν τόσο καλά και επέλεξα αυτό.

possidi
05/11/2006, 10:14
Το πηρα !!!

Πανοπλια σκετη!!! Και ιδιαιτερα ζεστο τωρα που εχουμε κοντα μηδεν βαθμους στη Θεσ/νικη. Φοραω απο μεσα ενα μακο μακριμανικο και απο πανω το zephyr και δεν χαμπαριαζω τιποτα!

Το μονο που ισως μπορει να θεωρηθει αρνητικο ειναι οτι μπαζει λιιιιιιγοοο απο τη μεση αλλα μπρος στα καλη τι ειναι κανα κρυοπαγημα...χαχα!!!

Παντως παιδια αξιζε που σας ζαλισα ολους τοσο καιρο για το μπουφανακι!!!

Αντε καλημερα!

possidi:winka: