View Full Version : Κανενας απο Μυτιληνη?
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
TWINGEORGE
13/11/2006, 15:00
αμα δε τα δω τι να σου πω ?
στη επομενη συναντηση φερτα μαζι σου:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TWINGEORGE
αμα δε τα δω τι να σου πω ?
στη επομενη συναντηση φερτα μαζι σου:winka:
Ρε κουμπαρε θα στα χαρισω λεμε απλα ειναι τα original με πορτοκαλι κρυσταλο και δεν ειναι ελαστικα:wave2:
TWINGEORGE
13/11/2006, 15:26
ε αυτο σου ελειπε να θελεις και λεφτα:a017: :a015:
:rotflmao: :wave2:
GUZZISTA
13/11/2006, 15:54
ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΜΗΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΣΩΣΤΑ :wave2: :smokin:
Εγω τουλαχιστον αυτο θα ηθελα να ειναι το πνευμα
στην τελικη οτι αποφασισουμε ολοι μαζι
οτι πει η πλειοψηφια:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΡΑΣΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΡΕΠΜΕΤΗ .....
Για τον Ρεμπέτη +1 απο εμένα (τον ρεμπέτη στην επάνω σκάλα ? ή τον άλλον στο αεροδρόμιο? αυτος στην επάνω σκάλα έχει πιο καλή ατΙμόσφαιρα αλλα όπου πείτε εσείς μέσα είμαι)
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
πιστεψτε με παω οσο ποιο γρηγορα μπορω για να μην δυσανασχετειτε
μήπως πάς πολύ αργά για να κολλήσει το Vstrom ? για πές το μυστικό
οεο :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από island
Για τον Ρεμπέτη +1 απο εμένα (τον ρεμπέτη στην επάνω σκάλα ? ή τον άλλον στο αεροδρόμιο? αυτος στην επάνω σκάλα έχει πιο καλή ατΙμόσφαιρα αλλα όπου πείτε εσείς μέσα είμαι)
μήπως πάς πολύ αργά για να κολλήσει το Vstrom ? για πές το μυστικό
οεο :smilea:
Που θα παει δεν θα ξεψαρωσω η δεν θα βγουμε εθνικη
ολο passing θα σου κανω
:evil:
Νέος Χάρτης Νήσου Λέσβου με τις τελευταίες ενημερώσεις για ασφαλτοστρωμένους δρόμους
http://rapidshare.com/files/3206220/xarths_1200pixel.jpg.html
GUZZISTA
13/11/2006, 18:03
ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΦΙΛΕ ΟΜΗΡΕ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣΗΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΜΝΟ ΑΠΟ ΑΧΛΑΔΕΡΗ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΙΚΙΖΗΣ ΤΗΝ ΒΕΦΑ ΣΟΥ:evil: :evil: :evil:
GUZZISTA
13/11/2006, 18:09
http://www.motorbox.com/Moto/VisteeProvate/TriumphTiger1050_prova.html?mmc=49&mm=73752
ΣΑΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ:D
ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΦΙΛΕ ΟΜΗΡΕ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣΗΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΜΝΟ ΑΠΟ ΑΧΛΑΔΕΡΗ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΙΚΙΖΗΣ ΤΗΝ ΒΕΦΑ ΣΟΥ:evil: :evil: :evil:
Ναι ρε συ ειμαι ο Doohan αλλα δεν το εχω καταλαβει ακομα:rotflmao:
η βεφα σου κλεινει το ματι πιστευω να το καταλαβες οτι ειναι για σενα:wave2:
ouuuu ouuuuuu :evil: :evil: :evil:
69355
ouuuu ouuuuuu :evil: :evil: :evil:
The number of the beast baby
στα ελεγα island προσεχε πολυ τι κανεις οταν με προσπερνας:smokin:
GUZZISTA
13/11/2006, 21:57
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕ ΤΟ R1 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΟΚ ΜΙΛΑΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΕΟΟΟΟΟΟ :wave2: :wave2: ΖΗΤΩ ΤΑ ΔΙΤΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
GUZZISTA
14/11/2006, 15:01
ομηρε εσενα η μηχανη σου ποια λαστιχα φοραει ε???? για πες μου λιγο θελω να συγκρινω κατι οκ.
Πως τα πας εσυ καλα ?? για να δουμε λιγο τον καιρο πωσ θα παει μεχρι την πεμπτη:wave2:
chducos1
14/11/2006, 18:29
ρε SOUNDSTORM
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ?ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕ PINK FLOYD??????
Moto_Planet
14/11/2006, 20:28
τι κανετε καλα ειστε πολυ καλη η διαδρομη που καναμε οποτε μπορεσω ξανα να ερθω ειναι πολυ καλα :wave2: :wave2:
Ελα ρε καλα ειμαστε
οποτε θες ξερεις 11 κυριακη αγαλμα:wave2:
soundstorm
14/11/2006, 22:49
Την παρασκευη εχει στο δ. θεατρο αφιερωμα στους pink floyd.Πολυ καλη φαση θα ειναι.Στις 9 το βραδυ λεμε να ξεκινησει και εισοδος δωρεαν.Οσοι πιστοι,προσελθετε!!!:D
Που χαθηκατε ρεεεεεεεεεε :eek:
εγώ είμανε στους αμανίτες (δέν βρίκαμε κόκκινους :mad: )
τώρα διαβάζω τις οδηγίες χρήσης της φωτογραφικής μηχανής
ωραίο το avatar :smokin:
εγώ είμανε στους αμανίτες (δέν βρίκαμε κόκκινους :mad: )
τώρα διαβάζω τις οδηγίες χρήσης της φωτογραφικής μηχανής
ωραίο το avatar :smokin:
Θα κερασεις κυριακη καμια τηγανια φανταζομαι
ξερεις στην σταση μαζι με το cutty:rotflmao:
άσε αν αρχίσω να χρησιμοποιώ την φωτογραφική στις βόλτες θα είμαι πιο αργός και απο εσένα :eyepop: (κακίες)...... γιατι συνέχεια θα σταματάω να τραβάω φώτο
άντε μοντέλα θα σας κάνω
οεο
GUZZISTA
15/11/2006, 18:31
αντε και θελω να στειλω φωτο στο μαχιμος
άσε αν αρχίσω να χρησιμοποιώ την φωτογραφική στις βόλτες θα είμαι πιο αργός και απο εσένα :eyepop: (κακίες)...... γιατι συνέχεια θα σταματάω να τραβάω φώτο
άντε μοντέλα θα σας κάνω
οεο
Θα θελες
εχω παραγγειλει 2 extra δισκοφρενα:rotflmao:
GUZZISTA
15/11/2006, 18:34
οεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
οεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Ναι
ωραιο avatar ρε που το βρηκες?
GUZZISTA
15/11/2006, 18:37
:D :D :D :D :D :D εσυ και ειναι γαμωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :D :beer: :beer:
Θα κερασεις κυριακη καμια τηγανια φανταζομαι
ξερεις στην σταση μαζι με το cutty:rotflmao:
:a48:
πείνασες ?
Τηγανιά κρασάτη
Συνταγή για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
* 800 γρ. χοιρινό σε κύβους
* 1 ποτήρι κρασί κόκκινο
* λίγο ελαιόλαδο
* αλάτι, πιπέρι
Τηγανιά κρασάτη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το χοιρινό και το βάζουμε στο τηγάνι με τα υγρά του, να χωνέψει. Μόλις τραβήξει τα υγρά του, ρίχνουμε ελαιόλαδο και το καβουρδίζουμε. Σβήνουμε με το κρασί.
69626
Αρχικά δημιουργήθηκε από Moto_Planet
τι κανετε καλα ειστε πολυ καλη η διαδρομη που καναμε οποτε μπορεσω ξανα να ερθω ειναι πολυ καλα :wave2: :wave2:
καλώς ήρθες και εδώ !!! :wave2:
πείνασες ?
Τηγανιά κρασάτη
Συνταγή για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
* 800 γρ. χοιρινό σε κύβους
* 1 ποτήρι κρασί κόκκινο
* λίγο ελαιόλαδο
* αλάτι, πιπέρι
Τηγανιά κρασάτη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το χοιρινό και το βάζουμε στο τηγάνι με τα υγρά του, να χωνέψει. Μόλις τραβήξει τα υγρά του, ρίχνουμε ελαιόλαδο και το καβουρδίζουμε. Σβήνουμε με το κρασί.
Αντε φερε τιποτα την κυριακη:a03:
Για να παρετε λιγο ματι:eek:
69628
speedyandreas
15/11/2006, 20:09
xeretw thn parea!!!!
καλώς τον :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από speedyandreas
xeretw thn parea!!!!
Γεια σου και εκτος πμ
τι λες τελικα θα βρεθουμε ολοι μαζι?
Υγ Islands secret dream revealed:rotflmao:
ISLANDS DREAM:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
69629
speedyandreas
15/11/2006, 20:19
kai gia pou lete afthn thn kyriakh?
Παντα αποφασιζουμε ολοι μαζι εδω μεσα
παιζει αυτη η διαδρομη
69631
Ετσι ετσι ολα τα καλα πραγματα ειναι POWERED BY HONDA
ωραια μοντελα βγαζουμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
speedyandreas
15/11/2006, 20:33
kalh diadromh akougete tha sas pw avrio methavrio sygoura an mporesw na erthw.na fonaksw kai parea?goustaretai? kai an einai na synantithoume sthn diastavrosh agias paraskevhs,tha to pw kai stous dikous mou.
xarika gia thn gnwrimia paides kalo brady
Αρχικά δημιουργήθηκε από speedyandreas
kalh diadromh akougete tha sas pw avrio methavrio sygoura an mporesw na erthw.na fonaksw kai parea?goustaretai? kai an einai na synantithoume sthn diastavrosh agias paraskevhs,tha to pw kai stous dikous mou.
xarika gia thn gnwrimia paides kalo brady
Ναι ρε ολοι οι καλοι χωρανε
διαβασε ομως ολο το θεμα για να καταλαβεις το κλιμα , πως παμε στον δρομο κλπ
αν πιστευεις οτι σ'αρεσει θα κανονιζουμε να βρισκομαστε:wave2:
Ρε Γιωργη κατι μυριζει ρε :yuck:
μωρη λινατσα ολο καλημερες καλησπερες και στα Afrika μου εισαι :bawl:
GUZZISTA
15/11/2006, 23:45
???ε????/ θελω το μπιφτεκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ εσυ νεος τι παρεα εχεισ και τι μηχανακια ειναι αυτα οεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:wave2: :wave2: :beer: για σου ρε αιλαντ με τις τηγανιεςςςςςςςςςςςςςς σου χαχαχαχα:D :D
soundstorm
15/11/2006, 23:49
Τι κανετε ρε παλιοχαρακτηρες?Για οσους ενδιαφερονται για το live της παρασκευης,μετατηθετε για δευτερα(πιθανος).Ναι τι μηχανακια εχει η παρεα σου?Γιατι η tdm για μια φορα ητανε και τερμα....
GUZZISTA
15/11/2006, 23:52
τι κανεισ καλα εισαι ε??? εοεο ναι μην ερθουν τπτ R1 μαζι και κανουμε τις σκουπες ???!!:look:
GUZZISTA
15/11/2006, 23:56
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑ:wave2: :wave2:
soundstorm
15/11/2006, 23:56
Καλα ρε ντορι.Α το προβλημα μου δεν ειναι τα ρ1 ουτε τα σουπερσπορτ αλλα ο καθε γκασμας που νομιζει οτι ειναι ο ροσι με το πιο γρηγορο μηχανακι του κοσμου.Χωρις παρεξηγηση ετσι?
GUZZISTA
16/11/2006, 00:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Καλα ρε ντορι.Α το προβλημα μου δεν ειναι τα ρ1 ουτε τα σουπερσπορτ αλλα ο καθε γκασμας που νομιζει οτι ειναι ο ροσι με το πιο γρηγορο μηχανακι του κοσμου.Χωρις παρεξηγηση ετσι? πολυ σωστοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ:a19:
H.A.Balafoutre
16/11/2006, 01:05
Ρε παιδιά, η παραπάνω διαδρομή πόσα χιλιόμετρα είναι?:wave2:
GUZZISTA
16/11/2006, 01:27
αυτα :wave2:
soundstorm
16/11/2006, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ρε παιδιά, η παραπάνω διαδρομή πόσα χιλιόμετρα είναι?:wave2:
200 και κατι.
Εγω λεω εμεις που αρχισαμε την ιστορια οταν οι υπολοιποι αρχισουν να τρεχουν, να ξεφευγουν κλπ να πηγαινουμε μαζι σαν ομαδα
ο Ντορης μπροστα και ολοι εμεις οι υπολοιποι απο πισω χωρις προσπερασματα ο ενας στον αλλο
επισης οταν προσπερναμε αυτοκινητο να περιμενουμε ωστε να μπορεσουν να το προσπερασουν ολοι ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ (Οχι πχ να κανω προσπεραση και να με προσπερνα αλλος απο αριστερα) και μετα να αρχιζουμε παλι την τρεχαλα
Νομιζω τελος οτι πρεπει να μιλαμε σχετικα με την διαδρομη πχ απο που θα βγουμε η θα μπουμε στην Μυτιληνη κλπ
Υγ Εχω κανει και εγω βλακειες δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω ωστοσο νομιζω πως για αυτα που αναφερω ποιο πανω και για διαφορα αλλα (οπως αυτο που ανεφερε ο Ταξιαρχης )θα πρεπει να συμφωνησουμε ολοι και να τα τηρουμε
:wave2:
Ελα ρε Ταξιαρχη πριν ξεκινησουμε θα συμφωνησουμε διαφορα πραγματακια οπως τα παραπανω και οτι αλλο πειτε
Εχω πει στους καινουργιους να διαβασουν ολο το τοπικ για να δουν το κλιμα και πως πηγαινουμε,αν συμφωνουν καλως
που μαλλον συμφωνουν γιατι το παληκαρι μου ειπε οκ αλλα θα ρωτησει και τους αλλους φιλους του
και αυτα πιστευω πως πρεπει να ξεκαθαριζονται σε οποιον θελει να μπει στην παρεα,βεβαια ειμαστε ανοιχτοι σε αλλαγες, προτασεις κλπ αρκει να συμφωνουμε ολοι μαζι καινουργιοι και παλιοι
Ολα αυτα υπενθυμιζω χωρις αρχηγους κλπ κλπ
:wave2::wave2:
GUZZISTA
16/11/2006, 12:34
VFRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ΘΑ ΜΕ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΒΟΛΤΟΥΛΑ Ε????:D :D :wave2: :wave2:
ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
OXI γιατι ρωτας για αλλα μηχανακια και εχει χαλαστει μαζι σου
μου ειπε οτι δεν σε γουσταρει:evil:
Περα απο την πλακα αφου τα εχουμε πει, αν υποσχεθεις οτι θα την πας ομορφα και μαλακα οπως αρμοζει σε μια κυρια οποτε θες:wave2:
GUZZISTA
16/11/2006, 12:52
OXI γιατι ρωτας για αλλα μηχανακια και εχει χαλαστει μαζι σου
μου ειπε οτι δεν σε γουσταρει:evil:
Περα απο την πλακα αφου τα εχουμε πει, αν υποσχεθεις οτι θα την πας ομορφα και μαλακα οπως αρμοζει σε μια κυρια οποτε θες:wave2:
SMOOTHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:)
SMOOTHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:)
Ok
σε πειραζει να τα χωσω λιιιγο στο Guzzi:a39: :a53:
GUZZISTA
16/11/2006, 12:58
Ok
σε πειραζει να τα χωσω λιιιγο στο Guzzi:a39: :a53:
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ Ε????:D :D :D :lol:
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ Ε????:D :D :D :lol:
Πες ναι και θα δεις:smokin: :a10: :a8: :a29: :a016: :a015: :a45: :a36: :a47:
soundstorm
16/11/2006, 14:55
Ελα ρε Ταξιαρχη πριν ξεκινησουμε θα συμφωνησουμε διαφορα πραγματακια οπως τα παραπανω και οτι αλλο πειτε
Εχω πει στους καινουργιους να διαβασουν ολο το τοπικ για να δουν το κλιμα και πως πηγαινουμε,αν συμφωνουν καλως
που μαλλον συμφωνουν γιατι το παληκαρι μου ειπε οκ αλλα θα ρωτησει και τους αλλους φιλους του
και αυτα πιστευω πως πρεπει να ξεκαθαριζονται σε οποιον θελει να μπει στην παρεα,βεβαια ειμαστε ανοιχτοι σε αλλαγες, προτασεις κλπ αρκει να συμφωνουμε ολοι μαζι καινουργιοι και παλιοι
Ολα αυτα υπενθυμιζω χωρις αρχηγους κλπ κλπ
:wave2::wave2:
Σαφως!!!!
GUZZISTA
16/11/2006, 16:08
και φυσικα μαγκακια στην ολη φαση που εχουμε δημιουργηση εμεισ πιστευω πωσ τα λεω σωστα ετσι λοιπον αυτα απο εμενα περιμενω να απαντησουν ολοι των gas man riderss:wave2: :wave2:
GUZZISTA
16/11/2006, 16:10
που θα οδηγη την κουρσα θα μπενει και ενας απο εμας και οχι εγω συνεχεια οκ:wave2: :wave2: :beer:
speedyandreas
16/11/2006, 17:55
paides mia erwthsh na kanw san neos sthn parea sas.enas filos psaxnei gia mhxanaki 400 me 600 exete kati upopsin?
Πες μας τι ακριβως ψαχνεις
η τι στυλ πχ Supersport, sporttouring κλπ
ποσα λεφτα εισαι διατεθιμενος να δωσεις
speedyandreas
16/11/2006, 18:46
koita den einai gia mena alla gia ena filaraki pou einai anixtos se palla blepe cb 400,cbr 400 kai genika kathe apopsh dekth den kserei kai aftos ti psaxnei kati se spor turing kai gyro sta 3000 europoula
speedyandreas
16/11/2006, 18:52
to diko sou? sou eipa mexri 3 xiliarika exe upopsin ok?
Δεν ελεγα για το δικο μου
οκ
οταν μπουν και οι αλλοι ισως να ξερουν κατι
:wave2:
δεν ξέρω κατι αλλα τα 3.000 λίγα μου φαίνονται για να είναι και η μηχανή σε κάποια αξιοπρεπή κατάσταση
soundstorm
16/11/2006, 22:58
Πωλειτε TDM 850 5000 ευρω.Επισης Transalp SM 5500 ευρω(αν θυμαμαι καλα).
GUZZISTA
16/11/2006, 22:59
εδω στο νησι και σε καλη κατασταση τωρα αν μπορουσε να δωσει και 4500 θα μπορουσε να βρει μεχρι Ζ σε λιγο καιρο παντως θα κανω καμια ερωτησουλα οκ τα λεμε:wave2: :wave2:
soundstorm
16/11/2006, 23:00
που θα οδηγη την κουρσα θα μπενει και ενας απο εμας και οχι εγω συνεχεια οκ:wave2: :wave2: :beer:
Εγω δεν μπορω να μπω μπροστα γιατι ξερεις ειμαι και εγω ενας πολυ γρηγορος και θα με χασετε........οεο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GUZZISTA
16/11/2006, 23:01
Πωλειτε TDM 850 5000 ευρω.Επισης Transalp SM 5500 ευρω(αν θυμαμαι καλα).
ο soundstorm
katse se ligo tha valo mia foto gia polles malakies sas leo:D :D
soundstorm
16/11/2006, 23:02
Με 3000 δυστηχως ουτε χτ δεν παιρνεις.(γαμ..ω τα ευρω μας)αι σιχτιρ
GUZZISTA
16/11/2006, 23:09
paidia theli dulia akoma alla parte mia geysi
GUZZISTA
16/11/2006, 23:11
paidia theli dulia akoma alla parte mia geysi
GUZZISTA
16/11/2006, 23:12
e?????? ti lete kalooooooooooooooo
69797
soundstorm
16/11/2006, 23:17
Ρε φιλε κατι τετοια βλεπω και ξενερωνω...
ΘΕΛΩ SS και εγωωωωωωω!
GUZZISTA
16/11/2006, 23:18
Ρε φιλε κατι τετοια βλεπω και ξενερωνω...
ΘΕΛΩ SS και εγωωωωωωω!
soundstorm
16/11/2006, 23:23
Πολυ ομορφο φιλε.Αχ δε μπορω,παω να πεσω για υπνο να δω κανα ομορφο ονειρο.
αντε καληνυχτα ντορι!!!Τα λεμε αυριο!!:ZZZ:
άντε υπναράδεςςςςς
καλημέραααα
69811
Καλημερα
Στο βενζιναδικο του Κουρασανη ειχανε ενα CB-1 400αρι νομιζω για πουλημα αλλα δεν θα το συνιστουσα γιατι ειναι εισαγωγης απο ιαπωνια και με τα ανταλακτικα αστα.....
εγω παντος θα ελεγα στο φιλαρακι σου να μαζεψει κανα φραγκο για καινουργιο η εστω δοσεις για να εχει το κεφαλι του ησυχο
επειδη η κυριακη πλησιαζει συναδελφε speedyandreas για πες θα βρεθουμε για να ξερουμε να κανονισουμε το προγραμμα μας:wave2:
GUZZISTA
17/11/2006, 08:01
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΕ ΟΛΟΥΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:wave2: :wave2:
GUZZISTA
17/11/2006, 11:03
OK
69834
Ώπα! Τί έχουμε εδώ?
Επειδή γύρισα όλο το τόπικ αλλά ονόματα δεν βρήκα...
ΘΟΔΩΡΗΗΗΗΗΗΗΗ ποιο είναι το nick σου ρε φίλε!
Γιώργος ΣΑΛΟΝΙΚΑ!
:beer:
GUZZISTA
17/11/2006, 11:13
OEOOOOOOOOOOO VSTROMIKE:wave2:
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΟΤΟ GUZZI ΒΡΕ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ!!!!?!?
GUZZISTA
17/11/2006, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από city
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΟΤΟ GUZZI ΒΡΕ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ!!!!?!?
Είσαι ο Θοδωρής έτσι?Με την ατυχία να έχεις έναν ξάδερφο Μανωλάκη,έτσι...?
NAI ALLA PIOS EISAI ESI ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ GRISO EΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ
soundstorm
17/11/2006, 23:59
Που ειστε ρεεεεεεε?Παρασκεη σημερις......
που είμαστε ?? οεο!
εδώ είμαστε καλημέραα
69908
soundstorm
18/11/2006, 07:46
Καλημερα!!Σαββατο σημερις.Απο που ειναι αυτη η φωτο island?
GUZZISTA
18/11/2006, 08:23
Καλημερα!!Σαββατο σημερις.Απο που ειναι αυτη η φωτο island?
αυτη η φωτο ειναι απο τον μολυβο καλημερα και παλι σημερα σαββατο οπως ειπες :wave2: :wave2:
GUZZISTA
18/11/2006, 16:24
ε????????οεοοοοοοοοο μα που ειστε εσεις των μηχανων κορμια:mad: :evil: :wave2:
speedyandreas
18/11/2006, 16:39
kalhspera sorry pou den apanthsa avrio den tha ta kataferw na sas akolouthisw(an kai h epilogh ths diadromhs einai poly super ta sindiazei ola)anyway o logos pou den tha mporesw na erthw einai oti fevgei avrio o kolitos mou kai leme na pame kapou konta me tis mhxanes blepe skamia gia masa.
sorry next time