View Full Version : Καστίγιο...
δεν εξηγείται αλλιως...εκει στο Ρεντη κατι του ταΐζουν τους ξενους τους, προπονητές και παίχτες....
http://www.sportnet.gr/showreport.asp?Sport=1&CountryID=17&ChampID=145&ReportID=120975
ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ!!! ΕΛΕΟΣ!!!! AΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ
GeorgeFZR
26/10/2006, 13:17
to paidaki einai polla kila m@l@k@s.....
Poios tou eipe oti ton 8eloume gia thn e8nikh???
Na paei na peksei me tin andora...o tourkogyftos:a016: :a018: :a022:
o_gavros
26/10/2006, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
Eσύ φίλε πόσα κιλά είσαι?:lol:
ότι τον θελουμε στην Εθνική του το έχουν πει οι ίδιοι οι αρμόδιοι της ΕΠΟ.
και δεν κατάλαβα δηλαδή γιατί τόση τσίτα με τον Καστίγιο?επειδή σας κερνάει το τσαγάκι σας,κάθε φορά που παίζει με την ομάδα σας(όποια κι αν είναι αυτή)?
θα σας χάλαγε μια τέτοια παιχτούρα με τα γαλανόλευκα?
απο τα 15 του είναι εδω το παιδί ρε κολλημένοι όλου του κόσμου.όλη του η ζωή είναι εδω.η οικογένεια του.τα πάντα.σε λίγο θα έχει και την υπηκοότητα οποτε δεν βλέπω το λόγο να μην παίξει για την εθνική.
Με τέτοιες βλακώδης αποψεις χάσαμε και το Τζορτζεβιτς απο την εθνική μας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
στην εθνικη δεν γουσταρεις να παιξει αλλα στην ομαδουλα σου θα το ηθελες πολυ,ε;για τον τζολε +1000.
ρε γαυροι πατε καλα???? παλι τα αυτονοητα θα λεμε????
διαβασατε τι λεει???
1,000,000 ευρω να παιξει με την εθνικη
γμτ καθε μαλακια που θα λενε οι κανακαρηδες φυσιολογικη τη βρησκετε και θα τη φερνετε στα μετρα σας?
ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ:a018: :a018: :a018: :a018:
Ούτε στην ομάδα μου, ούτε στην Εθνική τον θέλω κι ας βάζει 50 γκολ το ματς
ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:yuck: :yuck: :yuck:
το ξαναγραφω γιατι δε τα πιανετε ευκολα τελικα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
βρε ΠαπαρIDI.... Πριν βρίσεις διάβασε καλά ρε χλεχλέ
Πηγή: http://www.sportnet.gr/showreport.a...ReportID=120975
"Μου προσέφεραν 1 εκ. ευρώ για να πάρω την ελληνική υπηκοότητα, αλλά αυτό δε με υποχρεώνει να παίξω με την Εθνική Ελλάδας"
:smokin:
MIKE_16V
26/10/2006, 13:47
Συγνωμη δηλαδη...αλλα ποιος μου λεει εμενα οτι αυτα που γραφουν οι εφημεριδες ειναι αληθεια?? ή οτι αυτα που δηλωσε η ΕΠΟ (δηλωσε ειπα) ειναι αληθεια??
Οσο ηθελε η Αρσεναλ τον Τουρε που γραφανε και ξαναγραφανε οι εφημεριδες.
ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ!!:lol: :lol: :lol: :lol:
ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΡΙΜ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΊΚΟ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕΣ;Ή ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ;ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ;
o_gavros
26/10/2006, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ούτε στην ομάδα μου, ούτε στην Εθνική τον θέλω κι ας βάζει 50 γκολ το ματς
ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
είσαι αστείος φίλε...και τείνεις να γίνεις γραφικός με αυτά που λες.
γιατί δεν είχαμε ποτέ ή δεν θα ξαναέχουμε κωλόπαιδα στην εθνική...
ο Καστίγιο (θες να τον πεις κωλόπαιδο,πες τον) έχει τσαμπουκά και ξέρει ποιο πολύ μπάλα απο οποιονδήποτε Έλληνα διεθνή αυτη τη στιγμή.
idi@
για την αμοιβή του 1μύριου ναι θα συμφωνήσω μαζί σου.αν θέλει να παίξει,να παίξει με τους ίδους όρους που παίζουν κι οι άλλοι.Βέβαια έτσι που έχουν γίνει τα παιχνίδια κάτω απ'το τραπέζι με τις εθνικές,ίσως να πρέπει να αναθεωρήσουμε και για αυτό το ζήτημα.
δεν νομίζω όμως ότι για τα λεφτά έχουν αντίρηση πολλοί στο να παίξει ο Νέρι εθνική.
:a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a56:
MIKE_16V
26/10/2006, 13:54
:a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a56:
Παρατατα καλυτερα...ζεις σε ενα ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΣΜΟ:smokin:
o_gavros
26/10/2006, 13:56
:a56:
Bye bye λέμε :wave2: :D
Gandalf dr685sm
26/10/2006, 14:02
εμένα μου κάνει άσχημη εντύπωση , οτι το λέει για να δώσει αξία στον εαυτό του.
Απο την άλλη ντρέπομαι για κάτι π@π@ρες της ΕΠΟ που νομίζουν οτι είναι παράγοντες ΠΑΕ και θέλουν να κάνουν μεταγραφές με εθνικότητες. Ενα διάστημα κοροιδεύαμε τους Γάλλους με τα μαυράκια... τώρα τα βλεπουμε σπίτι μας.
Για τον Καστίγιο , δεν έχω να πώ κάτι... την δουλειά του κάνει...
Όσο για τους κόκκινους... ρε παιδιά, σοβαρευτείτε... δηλαδή αν παίζατε μπάλα και ερχόταν μια χώρα (όποια χώρα) και σας έλεγε ελάτε να σας δώσουμε 1 μύριο ευρο, για να γίνετε υπήκοος μας, γιατί νομίζατε οτι θα τα έδινε;... Αν είναι απλά έτσι , να πάω να γίνω Καναδός και μετά να επιστρέψω εδώ να πάρω κανά μύριο για να ξαναγίνω Έλληνας... και ας μην παίξω "αναγκαστικά" στην Εθνική Ελλάδος.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Η Εθνική είναι η μοναδική ομάδα που αποτελείται απο ΕΛΛΗΝΕΣ... ο Καστίγιο μπορεί να είναι απο τα 16 του εδώ, αλλά την νοοτροπία δεν φαίνεται να την έχει ασπαστεί. Απο την στιγμή μάλιστα που " "περηφανεύεται" πως του δίνουν 1 μύριο , για να γίνει Έλληνας, εμένα μόνο ξιπασιά μου κάνει αυτό και ανωριμότητα.
Φανταστείτε όντως να γίνει Έλληνας , και όντως να πάρει τα λεφτά..... σκεφτείτε τις αντιδράσεις μετά διεθνώς , για την "αγορά" καλού παίκτη για την Εθνική μας.
Να μαστε καλά βρε... πάντα τέτοια... για αυτό το Ελληνικό ποδόσφαιρο πάει μπροστά. Επειδή είμαστε πρωτοπόροι σε τέτοιες απατεωνιές... ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!
Gandalf
ρε κωλογαυροι κολλημενοι στο κρανιο με αργκον ξεκολλατε επιτελους
για το αν ειναι καλος ποδοσφαιριστης ή οχι Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΤΟ ΓΥΦΤΑΚΙ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ εμενα δε με απασχολει.... στον ολυμπιακο ας κανει οτι θελει....
στην εθνικη ομαδα παιζουν ΕΛΛΗΝΕΣ γιαυτο και ειμαστε μαζι της
αμα παιξει το καλόπαιδο αυτό που πατάει με τα σκαριά τους αντίπαλους και μετά κρύβεται πίσω απο τους συμπαικτες του για να μην τον τσακίσουν στο μπουνίδι, ο αληταράς η κοτα η λυρατη.... εγω ΕΘΝΙΚΗ ΤΕΛΟΣ! θα βλεπω την εθνικη οπως τα παιχνιδια του γαυρου στην ευρωπη...
τωρα το θεμα μου ηταν οτι ΑΞΙΩΝΕΙ 1,000,000 ευρω ο τρι-μαλακας... που τον βαραγαν οι συμμαθητες του στο σχολειο και φωναζε τη μαμα του..... ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΕ 100+ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ !!! (εστω μεχρι το euro...)
Τα' πα και ξεθύμανα πειτε τωρα τις πιπες που λετε μεταξυ σας στου συνδεσμους σας και στο καραισκακι.... :wave2:
o_gavros
26/10/2006, 14:34
Gandalf αυτό το διάβασες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
...θα συμφωνήσω μαζί σου.αν θέλει να παίξει,να παίξει με τους ίδους όρους που παίζουν κι οι άλλοι.......
δεν νομίζω όμως ότι για τα λεφτά έχουν αντίρηση πολλοί στο να παίξει ο Νέρι εθνική.
ετσι θελει ο γυφτακος...
66736
o_gavros
26/10/2006, 14:41
για το αν ειναι καλος ποδοσφαιριστης ή οχι Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΤΟ ΓΥΦΤΑΚΙ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ εμενα δε με απασχολει.... στον ολυμπιακο ας κανει οτι θελει....
αμα παιξει το καλόπαιδο αυτό που πατάει με τα σκαριά τους αντίπαλους και μετά να κρύβεται πίσω απο τους συμπαικτες του για να μην τον τσακίσουν στο μπουνίδι, ο αληταράς η κοτα η λυρατη εγω ΕΘΝΙΚΗ ΤΕΛΟΣ! θα βλεπω την εθνικη οπως τα παιχανδια του γαυρου στην ευρωπη...
τωρα το θεμα μου ηταν οτι ΑΞΙΩΝΕΙ 1,000,000 ευρω ο τρι-μαλακας... που τον βαραγαν οι συμμαθητες στου στο σχολειο και φωναζε τη μαμα του..... ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΕ 100_ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ !!! (εστω μεχρτι το euro...)
Τα' πα και ξεθύμανα πειτε τωρα τις πιπες που λετε μεταξυ σας στου συνδεσμους σας και στο καραισκακι.... :wave2:
χα χα χα...να'σαι καλά ρε φίλε.έχεις χιούμορ(σοβαρά,δεν κοροϊδευω).
καλά εκανες και τα είπες.δε λέει να τα κρατάς μέσα σου.
λοιπόν εμείς λογω αργκόν δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε.εσένα ποια είναι η δικαιολογία σου για το κόλλημα?
να οσυ θυμίσω ότι όταν ο δικός σας Στέλιος Μανωλάς έπαιζε στην εθνική,ησαντε ούλοι στις γαργάρες και το αβαβα?τι?ήταν καλό παιδί ο Στέλιος?χα χα...οκ.
λοιπόν για να τελειώνουμε,στο μόνο που συμφωνώ είναι τα λεφτά.δεν λέει να αρχίσουμε να αγοράζουμε παίκτες.αυτά που βρίζουμε δεν λέει να τα κάνουμε οι ίδιοι
όσο μας βρίζεις άλλο τόσο δείχνεις το "κόλλημα" σου...
αμα παιξει το καλόπαιδο αυτό που πατάει με τα σκαριά τους αντίπαλους και μετά κρύβεται πίσω απο τους συμπαικτες του για να μην τον τσακίσουν στο μπουνίδι, ο αληταράς η κοτα η λυρατη.... εγω ΕΘΝΙΚΗ ΤΕΛΟΣ! θα βλεπω την εθνικη οπως τα παιχνιδια του γαυρου στην ευρωπη...
τωρα το θεμα μου ηταν οτι ΑΞΙΩΝΕΙ 1,000,000 ευρω ο τρι-μαλακας... που τον βαραγαν οι συμμαθητες του στο σχολειο και φωναζε τη μαμα του..... ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΕ 100+ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ !!! (εστω μεχρι το euro...)
Ti komplex einai afta pou exoun orismenoi???
MIKE_16V
26/10/2006, 15:04
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Δεν παιζεσε ρε Γιωργη:p
bonepeeler
26/10/2006, 15:16
Για αυτούς είστε περήφανοι που είναι Έλληνες
Πύρρο Δήμα ή την Μιρέλα Μινιάνι ή τον Κάχι Κακιασβίλι
Με τον Καστίγιο δε θα είστε;
Αυτό έχει πλάκα
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Αυτό έχει πλάκα
παλιοτερα ειχε παιξει ο Μπατιστα στην εθνικη του ποδοσφαιρου και δε νομιζω να ειχαν πολλοι προβλημα με αυτο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Αυτό έχει πλάκα
+1
Gandalf dr685sm
26/10/2006, 15:25
Εκτός απο τον Πύρρο Δήμα , που είναι πολύ ΛΑΘΟΣ!!!
Για τους υπόλοιπους συμφωνώ στο οτι δεν είναι Έλληνες με την έννοια της Εθνικής καταγωγής. Και για αυτό προσωπικά δεν μου έκαναν τόσο αίσθηση τα κατορθώματα τους. (Γιατί περί κατορθωμάτων πρόκειται).
Παρόλα αυτά όμως, ΚΑΝΕΝΑΣ απο αυτούς δεν βγήκε να πεί , οτι πήρα/θα πάρω χρήματα για να γίνω Έλληνας και να μπώ στην Εθνική (ή οχι) ομάδα. Είναι θέμα χαρακτήρα και ωριμότητας αν με καταλαβαίνεις.
Δεν φάνηκαν ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΙ με την προσωπικότητα τους (που αν μην τι άλλο , έφεραν και μερικά χρυσά-αργυρά-χάλκινα μετάλια).
Εκεί είναι η διαφορά... κατά τα άλλα, αν μόνος του έλεγε οτι θέλω να γίνω Έλληνας, όπως το είχε πεί ο Τζόρτζεβιτς παλιά, τότε όντως τα πράγματα θα ήταν αλλιώτικα...
Βλέπεις μερικές φορές , καλό είναι να κρατάς και μια πισινή΄και να μην ξιπάζεσαι τόσο εύκολα, ειδικά όταν ουσιαστικά δεν έχει δώσει τίποτα στην καριέρα σου , σαν αθλητής (μιας και για αυτούς μιλάμε!)
Gandalf
bonepeeler
26/10/2006, 15:29
παλιοτερα ειχε παιξει ο Μπατιστα στην εθνικη του ποδοσφαιρου και δε νομιζω να ειχαν πολλοι προβλημα με αυτο...
Από τότε έχεις να δεις την Εθνική ε;
(στα χώνω και την βρίσκω):lol:
bonepeeler
26/10/2006, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Εκτός απο τον Πύρρο Δήμα , που είναι πολύ ΛΑΘΟΣ!!!
Γιατί;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Παρόλα αυτά όμως, ΚΑΝΕΝΑΣ απο αυτούς δεν βγήκε να πεί , οτι πήρα/θα πάρω χρήματα για να γίνω Έλληνας και να μπώ στην Εθνική (ή οχι) ομάδα. Είναι θέμα χαρακτήρα και ωριμότητας αν με καταλαβαίνεις.
Δεν φάνηκαν ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΙ με την προσωπικότητα τους (που αν μην τι άλλο , έφεραν και μερικά χρυσά-αργυρά-χάλκινα μετάλια).
[/B]
Πριν γίνουν Έλληνες είχαν φέρει μετάλλια;
Γιατί έγιναν Έλληνες;
Gandalf dr685sm
26/10/2006, 16:03
Διότι ο Δήμας έχει αποδεδειγμένα Ελληνικές ρίζες σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αν πραγματικά δεν γνωρίζεις , δώσε μου λίγο χρόνο να σου φέρω και στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί.
Χώρια που είναι και ο μόνος που γνωρίζει να πεί τον Ελληνικό ύμνο (καλά...καλά...κάνουμε και λίγη πλάκα)
Έλληνες έγιναν , αλλά δεν πληρώθηκαν ούτε αγοράστηκαν... ούτε βέβαια είχαν σίγουρο τίποτα στο να παιξουν σε κάποια Εθνική.
Το κυριότερο όλων όμως... όταν το έκαναν ή το σκεφτόντουσαν , απλά δεν το ανακοίνωναν δεξιά και αριστερά σαν "φουσκωμένα κοκόρια" , οτι δήθεν τους έχει ανάγκη η Ελλάδα και τους πληρώνει για να γίνουν Έλληνες.
Και σου είπα και πριν.. καλά κάνει ο Καστίγιο .. την δουλειά του κάνει.
Αυτά τα ρεμάλια που έχουμε στην ΕΠΟ , όμως δεν ντρέπονται λίγο; Τόσο κοστίζει ρε παιδιά μια θέση στην ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ;
Αν είναι να κάνουμε ρεφενέ (10 μύρια είμαστε!) και να μαζέψουμε κανά φράγκο , μπας και θέλει κανάς Ρουμπίνιο ή κανάς Μέσι να έρθει για να συμμετάσχει..
Μου αρέσει που με ρωτάς κιόλας....
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Ti komplex einai afta pou exoun orismenoi???
για ποιους λες? :look:
bonepeeler
26/10/2006, 16:06
για ποιους λες? :look: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
athandim
26/10/2006, 16:11
Sorry ρε παιδιά, αλλά το άρθρο δεν λέει ότι ζήτησε ο καστίγιο ένα 100μύριο αλλά ότι του πρόσφεραν αυτό το ποσό....
Οι μεγάλοι λαλάκες δηλαδή στην ιστορία ποιοι είναι; Αυτοί που πληρώνουν για τη υπηκοότητα ή αυτός που το δημοσιοποιεί...
Σημ: Ούτε εγώ τον συμπαθώ τον καστίγιο, αλλά αυτό είναι άλλο...
Το παράδειγμα του Μπατιστα το εβαλα για να δειξω τι παει να πει ΗΘΟΣ
Οταν εισαι 100 χρονια στην Ελλάδα και εισαι παράδειγμα με τη συμπεριφορά σου... και μαυρος να εισαι... παιζεις εθνικη και δε σου λεει κανεις τιποτα
Ο ο γυφτακης Μαστίγιο (!!!) νυχτα θα φυγει απο την Ελλαδα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GeorgeFZR
26/10/2006, 17:15
egw dinw 1.000.000.000 pesos na ton dw sthn e8nikh mazi me ton kyrgiako...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
H talentara....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
o maradona toy Renth:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Resistman
26/10/2006, 18:15
1.000.000 ευρω για ενα παιχτη;
είσαι αστείος φίλε...και τείνεις να γίνεις γραφικός με αυτά που λες.
γιατί δεν είχαμε ποτέ ή δεν θα ξαναέχουμε κωλόπαιδα στην εθνική...
ο Καστίγιο (θες να τον πεις κωλόπαιδο,πες τον) έχει τσαμπουκά και ξέρει ποιο πολύ μπάλα απο οποιονδήποτε Έλληνα διεθνή αυτη τη στιγμή.
Το τι είμαι ή όχι είναι δικό μου θέμα.........
ΕΣΥ όμως πρόσεχε το γλωσσαράκι σου όμως και μην δίνεις έτσι αβέρτα χαρακτηρισμούς για ανθρωπους που εν τέλλει ΔΕΝ γνωρίζεις ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;;;;;;;;;;
Κι αν είχαμε και 1 - 2 κωλόπαιδα στην Εθνική ήταν δικά μας κωλόπαιδα και "εισαγωγή" δεν χρειάζεται να κάνουμε ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;
Το παράδειγμα του Μπατιστα το εβαλα για να δειξω τι παει να πει ΗΘΟΣ
Οταν εισαι 100 χρονια στην Ελλάδα και εισαι παράδειγμα με τη συμπεριφορά σου... και μαυρος να εισαι... παιζεις εθνικη και δε σου λεει κανεις τιποτα
Ο ο γυφτακης Μαστίγιο (!!!) νυχτα θα φυγει απο την Ελλαδα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Idi μιλάς για ΗΘΟΣ που δυστυχώς για πολλούς είναι ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ.......
Σε κάποιους πρέπει να γίνει δώρο και το λεξικό του Μπαμπινιώτη !!!!!!!
el_hymador
26/10/2006, 18:45
Επισημανση....
Απο τους Λαγους και τα πετραχιλια που ειχαν ταξει στους διεθνεις για την κατακτηση του EURO , μαλλον τελικα πετραρχιδια τους εδωσαν....
Ο καστιγιο ειναι πολυ καλος παικτης , ξεκοληστε!!
Αλλα γιατι να παιξει αυτος και δεν επαιξαν ο Βαζεχα , ο Τζορτζεβιτς και αλλοι παιχταραδες?
Γιατι εθνικη σημαινει εθνικη και οχι πολυεθνικη....
:winka: .....μην τα γ@μ@με και ολα....
Με Ελληνες κερδισαμε το EURO , με Ελληνες θα διαγραψουμε και την πορεια ανακαμψης η ολικης και τελειωτικης καμψης..
o_gavros
26/10/2006, 18:46
Το τι είμαι ή όχι είναι δικό μου θέμα.........
ΕΣΥ όμως πρόσεχε το γλωσσαράκι σου όμως και μην δίνεις έτσι αβέρτα χαρακτηρισμούς για ανθρωπους που εν τέλλει ΔΕΝ γνωρίζεις ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;;;;;;;;;;
Κι αν είχαμε και 1 - 2 κωλόπαιδα στην Εθνική ήταν δικά μας κωλόπαιδα και "εισαγωγή" δεν χρειάζεται να κάνουμε ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;
cool λίγο φίλε.δεν σε έβρισα.
στις διαμάχες νομίζω πως το όλο attitude που κρατάμε είναι λίγο πιο light.
ούτε χρειάζεται να φωνάζεις (με τα κεφαλαία).
Είδες κανένα να φορτώνει (όπως εσύ καλή ώρα) όταν βρίζετε/ειρωνεύεστε/κοροϊδεύετε τους γαύρους?
Κάλμαρε λοιπόν κι εσύ λιγάκι.το παιχνίδι της καζούρας δεν παίζετε με έναν...:beer:
o_gavros
26/10/2006, 18:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Επισημανση....
Απο τους Λαγους και τα πετραχιλια που ειχαν ταξει στους διεθνεις για την κατακτηση του EURO , μαλλον τελικα πετραρχιδια τους εδωσαν....
Ο καστιγιο ειναι πολυ καλος παικτης , ξεκοληστε!!
Αλλα γιατι να παιξει αυτος και δεν επαιξαν ο Βαζεχα , ο Τζορτζεβιτς και αλλοι παιχταραδες?
Γιατι εθνικη σημαινει εθνικη και οχι πολυεθνικη....
:winka: .....μην τα γ@μ@με και ολα....
Με Ελληνες κερδισαμε το EURO , με Ελληνες θα διαγραψουμε και την πορεια ανακαμψης η ολικης και τελειωτικης καμψης..
ναι ρε παίχτη μαζί σου.
έγραψα και πιο πριν ότι διαφωνώ με το να πληρώσουμε τον οποιονδήποτε για να παίξει εθνική.
το θέμα όμως νομίζω είναι περσσοτερο ότι πολλοί δεν γουστάρουν τον Καστίγιο σαν άτομο.
για αυτό και δεν είχε φέρει κανείς αντιρηση στο να παίξει ο Μπατίστα,ή στην προοπτική να παίξει ο Τζόλε.γιατί οι συγκεκριμένοι ήταν συμπαθείς.
Στην τελική το παλικάρι έχει περάσει το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του στη χώρα μας.το θεωρούμε απίθανο να έχει την Ελλάδα στην καρδιά του?
νομίζω η όλη αντίδραση οφειλεται στο ότι είναι ο Καστίγιο ο μπίξε ο δείξε που έκανε και έρανε.
εδώ ξαφνικάκάποιοι κόπτωνται για το ότι είναι κωλοπαιδο...λες και δεν έχουμε δει μεγαλήτερους αληταράδες εγχώριους 100%...η υποκρισία στο μεγαλείο της...
εφόσον πολιτικογραφηθεί έλληνας είναι δικαίωμά του να παίξει στην Εθνική...
φυσικά καλό θα ήταν να πιεστεί απο τώρα να δεσμευτεί κ να μην εξαρτηθεί αυτό από την ποδοσφαιρική του καριέρα...γιατί σύμφωνα με τον χαρακτήρα του Καστίγιο πιστεύω ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο κώλος του κ να χρησιμοποιήσει την Εθνική για την ποδοσφαιρική του εξέλιξη εφόσον τον φτήσουν Ουρουγουάη κ Μεξικό....
φυσικά το να δώσεις λεφτά σε κάποιον για να παίξει στην Εθνική είναι γελοίο....
αν ισχύουν οι ισχιρισμοί του είναι γελοίοι στην ΕΠΟ...αν όχι τότε ο Καστίγιο πρέπει να φάει ένα σωστό κράξιμο απο τους αρμόδιους....
Υ.Γ.σίγουρα πάντως λίγοι προπονητές θα καλέσουν τον Καστίγιο λόγω του ιδιόρυθμου χαρακτηρα του που μπορεί να χαλάσει το κλίμα σε μια ομάδα,..
και ειδικότερα στις Εθνικές το κλίμα παίζει μεγάλο ρόλο καθώς δεν υπάρχουν ουσιαστικά προετοιμασίες κ ποδοσφαιρικό δέσιμο της ομάδας
cool λίγο φίλε.δεν σε έβρισα.
στις διαμάχες νομίζω πως το όλο attitude που κρατάμε είναι λίγο πιο light.
ούτε χρειάζεται να φωνάζεις (με τα κεφαλαία).
Είδες κανένα να φορτώνει (όπως εσύ καλή ώρα) όταν βρίζετε/ειρωνεύεστε/κοροϊδεύετε τους γαύρους?
Κάλμαρε λοιπόν κι εσύ λιγάκι.το παιχνίδι της καζούρας δεν παίζετε με έναν...:beer:
για την ποδοσφαιρική αξια του μαστιγιο επέτρεψε μου να διαφωνήσω... τον ειδα τι εκανε στο παιχνιδι με την ΑΕΚ...
και οι γαυροι αν εχετε ίνδαλμα το γυφτάκι τον μαστιγιο.... ε θελετε την ειρωνεία ... την κυνηγάτε...
oiko1979
26/10/2006, 23:23
ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΟΛΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΡΙ...
ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΤΣΑΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ...
ΞΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ , ΦΕΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ...
ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΒΟΥΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ...
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΝ ΕΔΩΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΜΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 1milioni ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...
ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΙΞΕΙ , ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ...
ΤΟ milioni ΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΤΣΑΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ...
:look: :look: :look: :look: :confused: :confused: :confused: :confused:
oiko1979
26/10/2006, 23:38
:look: :look: :look: :look: :confused: :confused: :confused: :confused:
ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΑ 22 ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 7 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ...
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΙΝΑΝ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΥΠΕΛΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑΚΙ...
ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΙΝ...
αλλοι ειναι προεδροι ομαδων και αλλοι θα φυγουν νυχτα απο την ελλαδα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
oiko1979
26/10/2006, 23:46
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ...
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ...
ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...
ΔΕ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ...
ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ...
GeorgeFZR
27/10/2006, 00:32
Poia 7 prvta8limata???
Otan epeze sthn kerkida deksi ekstrem??:eyepop:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
tous monous titlous pou exei sindesei to onoma tou to palikaraki tou glykou neroy einai ta protoselida twn efhmeridwn me tis m@l@kies pou exei kanei kata kairous...
blueblack
27/10/2006, 07:39
ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ.........
Τόσος εύνουχισμός,τόση λοβοτομή...?????
ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ...???
Αύτό τό πράμμα στήν ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ....???
Έχετε χαζέψει τελείως...?????
Ποιός τόν έκρινε άν είναι καλός ,κακός, παιχταράς,γρήγορος....??????
ΑΓΙΑΖΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ..????
Είναι αύτό τό πράμμα πού τόν έβριζε ό προπονητής του καί τόν
έχει στείλει άπειρες φορές στήν κερκίδα γιά...ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ....????
Νά σταθεί καί νά τραγουδήσει τόν Έθνικό Ύμνο...ΜΑΖΙ ΜΑΣ...???
Ποιός γαμάει άν είναι ό καλύτερος,πού σκατά είναι...???
Καί τί σχέση έχει αύτός ό ΤΥΠΟΣ....μέ τόν Μπατίστα..???
Ότι κόκκινο...ΖΗΤΩ...????
Να φοράει...ΑΥΤΟΣ τό έθνόσημο...???
Νά φοράει τή ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ...????
ΠΟΙΟΣ ΡΕ....????
Αυτός πού άν ήταν σέ άλλη Έλληνική όμάδα θά έπαιζε 2 μάτς τό χρόνο
άπό τίς βρωμιές του....?????
Αύτός πού τόν πλακώνουν στίς μπουνιές στού Ρέντη...????
Αύτός πού έφαγε ξύλο άπό συμπαίκτες του μέσα στό γήπεδο
μπροστά στόν κόσμο...???
Αύτός πού έτρεχε νά χτυπήσει φάουλ πρίν τούς συμπαίχτες του πού άντί νά τόν συγχαρούν μετά τόν πλάκωσαν...???????
Αύτός πού πήγε καί πέταξε τή φανέλλα του ένώ τό μάτς παιζόταν,καί ψάχναν άπό τό πάγκο
νά τού βρούν δεύτερη,καί ό γίγαντας διαιτητής φυσικά κάι δέν τόν άπέβαλλε,άπλά
πανηγύριζε μαζί του......???????????
ΤΟΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΒΡΕ ΓΑΥΡΟΙ....???
Δέν άντιλαμβάνεστε ότι ή Έθνική Όμάδα προσδιορίζει, καί είναι καί ό καθρέφτης
ένός λαού πρός τά έξω..????
Νά βλέπω έγώ αύτόν τόν τύπο νά άγκαλιάζεται μέ ποιόν...???
Μέ τόν Κατσουράνη ,τό Γιούρκα,τόν Άνατολάκη,τόν Κυριάκο..???
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ...γιά τήν καταγωγή μας καί μοναδικός
καί άνάδελφος λαός σέ αύτόν τόν πλανήτη...!!!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...????
Δέν έχω δεί άπό τό 1965 άναλόγου ήθους ποδοσφαιριστή σέ
αύτή τή χώρα είτε Έλληνα είτε ξένο....!!!!!
Άκόμα καί τά Γιουγκοσλαβάκια πού μεγάλωσαν έδώ καί παίξανε μπάσκετ
δήλωναν......ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....σάν δεύτερη πατρίδα μας.
Αύτός δέν άγαπάει ούτε τή μάπα του στόν καθρέφτη....!!!!!!!!
Μή πώ γιά τό underground πνευματικό έπίπεδο του....!!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ...????
Έπειδή φοράει τήν κόκκινη φανέλλα τόν στηρίζετε...????
ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΙΚΑΝΟΥΣ ΒΡΕ ΓΑΥΡΟΙ....!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....!!!!!!!!
Τί νά πούμε μετά γιά φάουλ,πέναλτυ,Παπαπέτρους...κ.λ.π.!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ....!!!!!!!!!!!
ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΙ........ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΙ......!!!!!!!!!!!
Νομίζω πώς μαζί σας καί τό χιούμορ χάνει τήν ΑΞΙΑ ΤΟΥ....!!!!!!
Έκτός άν μάς κάνετε πλάκα...!!!!
:wave2:
oiko1979
27/10/2006, 07:50
ΩΠΑ ΡΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ...
ΔΕ ΛΕΩ ΕΡΕΙΣΤΙΚΟΣ , ΑΜΥΑΛΟΣ , ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ...
ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ , ΟΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑ ΠΑΛΑΒΟΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΟΤΙ ΚΗΝΥΓΑΕΙ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΝΙΔΕΟΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ...
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ
ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ..
ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΦΟΡΑΩ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΥΣ....
:wave2: :wave2: :wave2:
Gandalf dr685sm
27/10/2006, 08:10
oiko,...ξεκόλα... αυτό που λέει ο φίλος iriniaa , έχει 110% δίκιο...
Δεν είπε ψέματα, γεγονότα παράθεσε... μπορείς να αρνηθείς οτι έπαιζε ξύλο ακόμα και με τους συμπαίκτες του;...Το οτι κρύβεται πίσω απο κανά Ανατολάκη ,για να μην αρπάξει καμιά σβουριχτή απο αντίπαλο σε τσαμπουκά που ο ίδιος προκάλεσε;.... Το οτι βάζει μπροστά τον "μπαμπά" του, μπας και πάρει κανά φραγκο;
Το οτι προπονητές εγνωσμένης ποδοσφαιρικής αξίας (μην αρχίσετε τα κυρήγματα εδώ) σαν τον Σέρβο , τον έστελναν να γυαλίζει πάγκο άκρα δεξιά;
Σε ενα σχολιασμό που είχαν κάνει οι speaker μετά τον αγώνα με την Ρόμα και τον ΟΣΦΠ, είχαν απόλυτο δίκιο... Ο παίκτης που θα ονομάζεται απο μερικούς ώς "Μέσι" της Ελλάδος , καλό θα είναι να μπορεί να παίξει σαν και αυτόν απέναντι σε ομάδες σαν την Ρόμα, Βαλέθια, Ρεάλ κτλ... Απέναντι στον Πανιώνιο, ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ κτλ... δεν μπορεί να αποτελεί μέτρο σύγκρισης.
Όσον αφορά την Εθνική συμφωνώ 120% (αυξάνει κατά 10% κάθε φορά που το σκέφτομαι ..χεχεχε) με τον Iriniaa...
ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ , ενας ΞΕΝΟΣ παίκτης που δηλώνει οτι μπορεί να παίξει στην Εθνική για 1 μύριο, να αγκαλιάζεται ( ;;;;;; ) με τους 12 "Θεούς" (όπως χαρακτηρίστηκαν οι παίκτες του 2004 απο τον διεθνή τύπο)....
Υ.Γ. αν οι παίκτες ήταν οι 12 θεοί... ο Καστίγιο θα ήταν ο τραγοπόδαρος Πάνα;...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
blueblack
27/10/2006, 08:33
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.........
Έπειδή τό άθλημα είναι ΑΝΔΡΙΚΟ......
Όλη ή ένδεκάδα τού Όλυμπιακού , προτείνω νά κατεβαίνει στό γήπεδο
ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΠ¨ΕΞΩ....!!!!!!!!!!!
υγ. Gandalf αύτός τί νά ξεκολλήσει βρέ λεβέντη μου....
ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΛΑ....!!!!!!!!!!!!
Γνωμη μου μαγκες....
πολυ καλος ποδοσφαιριστης,γρηγορος,ακουραστος,μπουκαδορος,με εμπνευση,στυλ και ικανοτητα να κραταει μπαλα στα ποδια του και να γραφει οποτε του δινεται η ευκαιρια!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ
Ο χαρακτηρας του ειναι για τα μπαζα και αυτο με κανει να μη θελω εναν τετοιο ποδοσφαιρηστη στην εθνικη (ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ) και μια και ειμαι και γαυρος...να προσθεσω οτι προσωπικα δεν τον θελω ουτε στην ομαδα μου....!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
.... να μη θελω εναν τετοιο ποδοσφαιρηστη στην εθνικη (ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ) και μια και ειμαι και γαυρος...να προσθεσω οτι προσωπικα δεν τον θελω ουτε στην ομαδα μου....!
να και ενας γαυρος με αποψη ανεξαρτητη απο τη γραμμη της Θυρας 7, του "Πρωταθλητη" και του "Φωτος" .... ευγε!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ...
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ...
ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...
ΔΕ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ...
ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ...
ρε τοσο πολυ σας εχει πονεσει ο Ντεμης? τοσο που πρεπει να λες ΨΕΜΑΤΑ ολη την ωρα για τη παρτη του και να ελπιζεις σε ανατροπές του? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ουτε φερέφωνο ειναι, ουτε παρακαλεσε κανενα, ουτε στηνετε, ουτε "κανει το προεδρο"¨
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ KAI ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
α και να μη ξεχασω να πω οτι ο προεδρος σας ειναι ΚΛΕΦΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ "ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ" ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
και συνεχιζει τη παραδοση των μεγαλων προεδρων σας που ειτε ειναι φυλακη ειτε θα πανε συντομα (Σαλιαρελης, Κοσκοτας, Νταιφας κτλ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κατσε να κανουμε τη σύγκριση μαλλον προτημω τον Ντεμη που δεν εχει λεφτα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α και ενα πραμα θα σου πω... απο οσους προεδρους βλεπεις αυτη τη στιγμη σε ομαδες της 1ης εθνικής Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ..αντε και Βαρδινογιάννης λογο παράδοσης που κρατάνε αυτοι εκει.... ο δικος σας χαλαρα σας πουλαει αμα λαχει ναουμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για το χαρακτήρα του καστιγιο εχω να πω..πως και εγω αν ήξερα τοση μπαλα..το πιθανότερο να ημουν και εγώ κωλόπαιδο..και τετοιος χαρακτήρας.τσαμπουκας ΔΕΝ είναι γιατι οσες φορες του χει τσαμπουκαλευτει και του χει κολλήσει καποιος κανει σα τις πουτανες οταν τους τη παίσει ο νταβατζής τους.
παει και κρυβεται...
το αν θα παίξει στην εθνική είναι μεγάλο θέμα και με αφήνει αδιάφορο αν και ποσα λεφτά θα παρει.
οι αλλοι που παίζουν δεν τους δίνουν πριμ και τεράστιες αμοιβες που σε σχέση με το ελληνικό επιπεδο ζωής ειναι λιγο κοροιδία για εμάς που τα δίνουμε και πεινάμε?
oiko1979
27/10/2006, 12:14
[/B][/QUOTE]
ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΛΟ...
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΑΣ...
ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ???
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ???
ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΠΟΥΘΕΝΑΔΑ ΣΑΣ???
ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ??
ΑΡΑ Ο ΜΠΕΚΑΜ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ...
ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΡΙΓΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΝΔΗ...
Gandalf dr685sm
27/10/2006, 12:29
ρε oiko... μια σοβαρή ερώτηση... τα πιστεύεις αυτά που λες;... αν οχι και το κάνεις για πικάρισμα... οκ.. καλώς το κάνεις. Αν οχι ομώς...
Τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα μιλάμε.
Είπε κανείς οτι ο Ντέμης έχει τόσα λεφτά;... Φυσικά και είναι αλλοι απο πίσω. Ο ίδιος δεν το είπε, σαν "όμιλος επειχηρηματιών" όταν πήρε την ΑΕΚ ή δεν θυμάμαι καλά;
άσε μας φίλε μου εμάς... και κοίτα τους "φαρμακοτρίφτες" την Κυριακή στο ΣΕΦ που ετοιμάζουν νέα "κοστούμια"... γιατί αν χάσετε με μεγάλη διαφορά εντός του ΣΕΦ , τώρα, δεν πρόκειται εκεί να ξανασηκώσετε κεφάλι ποτέ...
Για την ΑΕΚ, είπαμε...δεν μιλάω στο basket... μια ομάδα φόβητρο , σκόρπισε εν μέσω γιαουρτιού και γάλατος.
Gandalf
ρε οικο δε το κατεχεις ρε φιλε εισαι 15 χρονια πισω... Τσε βαλε...
ουτε ενα ευρω δεν εχει βαλει απο τη τσεπη του ο Ντεμης ΟΥΤΕ κανενας αλλος...
οτι ειχε μπει στην αρχη τωρα εχει επιστραφει με το παραπανω
η ΑΕΚ ζει απο τον κοσμο της ρε (εισιτήρια)... γιαυτο δεν εχει Ριβαλντο και εχει το 1/10 του μπατζετ σας...
διαβασε τιποτα να ξεστραβωθείς ρε εκτος απο τον "Πρωταθλητη".... και βαλε το μυαλο σου να δουλεψει λιγο πιο σύγχρονα που νομιζεις οτι ο πλουσιος προεδρος σας φερνει παιχτες (ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ)
ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΛΟ...
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΑΣ...
ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ???
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ???
ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΠΟΥΘΕΝΑΔΑ ΣΑΣ???
ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ??
ΑΡΑ Ο ΜΠΕΚΑΜ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ...
ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΡΙΓΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΝΔΗ... [/B][/QUOTE]
αρχιζω σιγά σιγά να πιστευω οτι πρεπει να πας σε καποιον γιατρό να σε κοιτάξει...
δε με λες ρε παλικάρι..εσυ τους ξέφυγες...η σε άφησαν να φύγεις έτσι?
blueblack
29/10/2006, 06:48
DUKAS...............
Έδώ δέν έχεις δίκαιο...!!!!
Άν δέν ήταν αύτός πώς θά παίρναμε όλοι έμείς τό έρέθισμα νά άπαντήσουμε..??
Γιαυτό φίλε.....
ΟΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ είναι....!!!!
Άν καί πιστεύω πώς άν δέν είναι 15 χρονών πρέπει ή νά μάς κάνει πλάκα
γιά χαβαλέ.....
ή .....
άνησυχώ καί γώ.....
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ.....!!!!!!!!!!!
καί χρειάζεται γιατρό έπειγόντως.....!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :wave2:
ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ είναι και η ΜΑΛΑΚΙΑ, την ποία κάποιοι έχουν εξελίξει σε ΕΠΙΣΤΗΜΗ !!!!!!!!!!!!!!!
blueblack
29/10/2006, 10:35
ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ είναι και η ΜΑΛΑΚΙΑ, την ποία κάποιοι έχουν εξελίξει σε ΕΠΙΣΤΗΜΗ !!!!!!!!!!!!!!!
TI ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΣΑΙ.......ΔΗΛΑΔΗ...???
Ποιόν έννοείς..????
Μήπως τόν κύριο Τάκη...????
Πολλή φαιά ούσία ΧΑΡΑΜΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...!!!!!
Καί νομίζω πώς ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ...!!!!!!!!!
Έδώ άλλοι κοντεύουν νά μάς πείσουν πώς γιά τό καλό τής
γής θά μπουκάρουν κάθε χρόνο καί σέ μία χώρα.....
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ......,
καί θά πείσουμε έμείς τούς Τσουκαλάδες γιά τό αύτονόητο..??
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ....!!!!!
Καί δέν έχουν καμμία σχέση μέ τό.....
Δ Ι Κ Α Ι Ο
ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΓΑΥΡΟΙ.....
Ύπάρχουν καί έξαιρέσεις...!!!!!!
:wave2: :wave2:
oiko1979
29/10/2006, 12:17
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ...
ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...
:rotflmao: :rotflmao:
Μεγάλος πάικτης αλλά πολύ μεγάλο τσογλάνι.........
βρε ούστ απο δω !!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ...
ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...
:rotflmao: :rotflmao:
ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...........
ΤΟ "ΑΝΔΡΙΚΟ" ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΩΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wave2: :wave2: :wave2: