View Full Version : Μαθητικές παρελάσεις... ναι ή όχι
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Πιστευε ο, τι θες, σ οποιο κομμα-συστημα-θεο θες. Συζητηση μαζι δεν θα κανουμε.Το υφος σου ειναι απαραδεκτο. Μην ξανασχοληθεις με τα γραφομενα μου. Δεν εχω ωρα για βρισιες μεσω ιντερνετ και κουβεντα για αποψεις του κωλου.
Οταν μιλας για νεκρους, να το σκεφτεσαι πρωτα δυο φορες. Δεν σου λεω να σεβαστεις αυτο που ηταν και πρεσβετυαν αυτοι. Αστο αυτο.
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ;
Τα μαλακοεμοτικον ολα για παρτη σου, οπως και οι χαρακτηρισμοι του φασιστα.
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ.
Υ.Γ : καπτεν δεκτο. Αλλα τα μαλακοεμοτικον που λανθασμενα χρησιμοποιησα καπου αλλου εγω και μου την ειπατε, βλεπω ειναι για λιγους...Η κανω λαθος;
Oσοι ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λενε
οσοι εχουν ζησει στην Ελλαδα απο τα 80 και μετα και εχουν την ελευθερια να πανε οπου θελουν οτι ωρα θελουν να πιστευουν σε οποιο Θεο θελουν να λενε οτι θελουν και κανεις να μην τους λεει τιποτα να ταξιδευουν και να εχουν ολες αυτες τις δημοκρατικες ελευθεριες που οι φασιστες τους επιτρεπουν να ε χουν τραγουδανε και λενε πολλα τραγουδια
ποσοι απο εσας που δε θελετε παρελασεις θεσμους αξιες πτριωτισμους και μιλατε για αριστερα και κουμουνιστικα πολιτευματα εχετε ζησει αποκληροι σε κουμουνιστικη κοινωνια?
ποσοι απο εσας το εχετε ζησει αυτο?
ΜΗΝ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΕ ΣΤΟΝ IDI ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ κλπ κλπ
γιατι δεν ξερεις ποιος ειναι και τι εχει ζησει
αμα μαθεις και δε θα το μαθεις εδω στο ιντερνετ
δε θα ξαναμιλισεις ετσι σε αυτον
ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΜΟΣ
οσο για τις παρελασεις δε φτιανε τα παιδια
ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥς
ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ
οι ιδιοι γονεις που αφηνουν 15 χρονων κοριτσια να φυγουν 12 το βραδυ απο το σπιτι φορωντας μονο τα εσωρουχα τους να πανε για κλαμπινγκ
:hypnotize
ασε και εγω με παλαιστινα κυκλοφορουσα σαν εφηβος αλλα τωρα καταλαβα πλεον οτι ζουσα στην ημιμαθεια που ειναι χειροτερη απο την αμαθεια
γνωμη μου
:wave2:
stavrogin
31/10/2006, 15:17
[Β]οσοι εχουν ζησει στην Ελλαδα απο τα 80 και μετα και εχουν την ελευθερια να πανε οπου θελουν οτι ωρα θελουν να πιστευουν σε οποιο Θεο θελουν να λενε οτι θελουν και κανεις να μην τους λεει τιποτα να ταξιδευουν και να εχουν ολες αυτες τις δημοκρατικες ελευθεριες που οι φασιστες τους επιτρεπουν να εχουν τραγουδανε και λενε πολλα τραγουδια...[/Β]
Μηπως..λεω μηπως κατα τυχη μπορει ισως ,λεω ρε παιδι μου( μη με πιανεις κι απ'τα μουτρα)
για αυτες τις ελευθεριες που απολαμβανουμε να εδωσαν την ζωη τους και μερικοι(οχι πολλοι,καναςδυο) βρωμοκομουνιστες και γενικα αυτοι οι ψευτοφιλελευθεροι δηθεν προοδευτικοι;
ή μας τα εδωσε ολα αυτα ο βασιλειας και ο Παπαδοπουλος(μπορει να ειναι κι ετσι)
Ειναι βεβαιο οτι η εφαρμογη του κομουνισμου ηταν μια βαρβαροτητα,αλλα ...
Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν ο Ριτσος ,ο Βαρναλης ,ο Μ.Αναγνωστακης,ο Κ.Αξελος,ο Α.Αλεξανδρου,ο Λουντεμης,ο Κουλουφακος κι οι αλλοι οι βρωμοκομουνιστες με την εφαρμογη του κομουνισμου στην Ρωσια ,μηπως μπορεις να μου εξηγησεις;
alximistis
31/10/2006, 15:24
Πωπωπω... διαμάχες είναι ρε παιδιά όχι πόλεμος.
Ηρεμήστε λιγάκι... και στην τελική προς τι όλο αυτό;
resistman με εσένα ξεκινάω.
Δεν είπε κάτι τρομερό ο Idi. Δεν αναφέρθηκε καθόλου με προσωπικούς χαρακτηρισμούς προς εσένα ή κάποιον άλλον. Εξέφρασε μία άποψη. Αν δεν συμφωνείς επιχειρηματολόγησε προς το αντίθετο. Υποστήριξε τη γνώμη σου. Μην κάθεσαι να την λες στον άλλον έτσι...
Και συ ρε παλιμπόντιε... χαλάρωσε λιγάκι... αμέσως στις μάπες και στις απειλές. Έλεος δηλαδή...
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
[Β]οσοι εχουν ζησει στην Ελλαδα απο τα 80 και μετα και εχουν την ελευθερια να πανε οπου θελουν οτι ωρα θελουν να πιστευουν σε οποιο Θεο θελουν να λενε οτι θελουν και κανεις να μην τους λεει τιποτα να ταξιδευουν και να εχουν ολες αυτες τις δημοκρατικες ελευθεριες που οι φασιστες τους επιτρεπουν να εχουν τραγουδανε και λενε πολλα τραγουδια...[/Β]
Μηπως..λεω μηπως κατα τυχη μπορει ισως ,λεω ρε παιδι μου( μη με πιανεις κι απ'τα μουτρα)
για αυτες τις ελευθεριες που απολαμβανουμε να εδωσαν την ζωη τους και μερικοι(οχι πολλοι,καναςδυο) βρωμοκομουνιστες και γενικα αυτοι οι ψευτοφιλελευθεροι δηθεν προοδευτικοι;
ή μας τα εδωσε ολα αυτα ο βασιλειας και ο Παπαδοπουλος(μπορει να ειναι κι ετσι)
Ειναι βεβαιο οτι η εφαρμογη του κομουνισμου ηταν μια βαρβαροτητα,αλλα ...
Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν ο Ριτσος ,ο Βαρναλης ,ο Μ.Αναγνωστακης,ο Κ.Αξελος,ο Α.Αλεξανδρου,ο Λουντεμης,ο Κουλουφακος κι οι αλλοι οι βρωμοκομουνιστες με την εφαρμογη του κομουνισμου στην Ρωσια ,μηπως μπορεις να μου εξηγησεις;
ξεφευγουμε πολυ απο την κουβεντα μας τις παρελασεις
επισεις αυτες τις ελευθεριες μας τις εδωσαν ο Κολοκοτρονης ο Καραισκακης και αλλοι τετιοι ξεπερασμενοι που γιατι να τους τιμουμε? ε?
ανθρωποι απο ολες τις παραταξεις βοηθησαν για να εχουμε ελευθεριες και δε θα κανουμε μαθημα ν.ε. ιστοριας τωρα
απαντησα στο risistman που νομιζει οτι τα ξερει ολα και κρινει ανθρωπους χωρις να ξερει και χωρις να ειναι σε θεση να τους κρινει
αυτο και τιποτα αλλο γιατι ηδη το καταστεψαμε το θεμα το αρχικο
SPORAKIAS
31/10/2006, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Απο 28 χρονών παιδί περιμενα άλλη άποψη...
κρίμα (για μένα)
Ναι, το '36 επι Μεταξά είχαν σοβαρότητα...
οι μαθητριούλες με ποδιές μακριές και κορδέλες, τα αγοράκια κοντοκουρεμένα... όλοι ομοιόμορφα μυρμήγκια
άλλωστε δεν είχνα κι επιλογές... αν δεν πηγαίναν στην παρέλαση θα έτρωγαν ξύλο αν δεν τους άφηναν οι γονείς θα τους έστελνε ο Μεταξάς στην εξορία
ωραίες εποχές νοσταλγείς αδερφέ... μπράβο :sick:
δεν σου ειπε κανενας οτι νοσταλγω εκεινες τις εποχες αλλα παντως θελετε, δεν θελετε ο μεταξας ειπε το οχι
γιατι αν ηταν καποιοι αλλοι λα'ι'κουρες στην εξουσια θα την ειχαν δωσει την ελλαδιτσα με κατεβασμενα τα βρακια
και δεν ειμαι ο μονος που λεει που και που απο μεσα μου 'μια χουντα θελουμε για να στρωσουμε' εννοωντας την πειθαρχια (γιατι μπουρδελο την εχουμε κανει την ελλαδα)και οχι το πολιτευμα. (ελπιζω να μην το διαστρεβλωσετε και αυτο).
δεν εχουμε αλλα προβληματα στην ελλαδα οι παρελασεις σας μαρανανε
δεν βλεπετε οτι μας γ@μ@νε απο ολες τις μεριες
αντε ξυπνηστε
:smokin:
Innersense
31/10/2006, 17:34
Έριξα μια ματιά και αναρωτιόμουνα...
Πως είναι δυνατόν να έχετε φτάσει να συζητάτε 3 σελίδες, χωρίς τα αντίστοιχα παραδείγματα;
Άντε για να το ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα...
67487
Innersense
31/10/2006, 17:41
2
67488
Innersense
31/10/2006, 17:42
3
67489
stavrogin
31/10/2006, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ξεφευγουμε πολυ απο την κουβεντα μας τις παρελασεις
επισεις αυτες τις ελευθεριες μας τις εδωσαν ο Κολοκοτρονης ο Καραισκακης και αλλοι τετιοι ξεπερασμενοι που γιατι να τους τιμουμε? ε?
ανθρωποι απο ολες τις παραταξεις βοηθησαν για να εχουμε ελευθεριες και δε θα κανουμε μαθημα ν.ε. ιστοριας τωρα
απαντησα στο risistman που νομιζει οτι τα ξερει ολα και κρινει ανθρωπους χωρις να ξερει και χωρις να ειναι σε θεση να τους κρινει
αυτο και τιποτα αλλο γιατι ηδη το καταστεψαμε το θεμα το αρχικο
Ναι βεβαια ξεφευγουμε απο το θεμα.
Και βεβαια δε θα κανουμε μαθημα ιστοριας τωρα(που το συνηθιζουμε)
Εγω δεν ειπα
εσεις ειπατε περι κομουνιστων ,πως δεν ξερουμε ,ενω οι αλλοι τους εχουν ζησει απο την κακη πλευρα,κλπ.Μονο που δεν ειναι οι ιδιοι ανθρωποι ουτε τα ιδια πιστευω.Και ο Resistman αναφερθηκε στους ελληνες αναρχοβρωμοκομουνιστες ,που ειναι βεβαια οι ιδιοι με τους Ρωσους κυβερνωντες σταλινες.
Και ευχαριστω που βαζεις ενα οριο,γιατι εγω προσωπικα το χρειαζομουν.:wave2:
blueblack
31/10/2006, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
δεν σου ειπε κανενας οτι νοσταλγω εκεινες τις εποχες αλλα παντως θελετε, δεν θελετε ο μεταξας ειπε το οχι
γιατι αν ηταν καποιοι αλλοι λα'ι'κουρες στην εξουσια θα την ειχαν δωσει την ελλαδιτσα με κατεβασμενα τα βρακια
και δεν ειμαι ο μονος που λεει που και που απο μεσα μου 'μια χουντα θελουμε για να στρωσουμε' εννοωντας την πειθαρχια (γιατι μπουρδελο την εχουμε κανει την ελλαδα)και οχι το πολιτευμα. (ελπιζω να μην το διαστρεβλωσετε και αυτο).
δεν εχουμε αλλα προβληματα στην ελλαδα οι παρελασεις σας μαρανανε
δεν βλεπετε οτι μας γ@μ@νε απο ολες τις μεριες
αντε ξυπνηστε
:smokin:
ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΙΣΤΟΡΙΑ........
Όντως ό Μεταξάς είπε τό ΟΧΙ καί όχι μισό έκατομμύριο Έλληνες πού
έμειναν ...ΑΝΑΠΗΡΟΙ....
χωρίς πόδια καί χέρια...!!!!!
ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ.....!!!!
Άν ήταν φιλαράκο στό χέρι τού Μεταξά ...
άκόμα θά έπινε καφέ μέ τό Χίτλερ καί τό Μουσολίνι στό Βερολίνο...!!!!!!!!
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....
ΜΗ ΠΕΤΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ....!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ......!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ.........:alien:
:wave2: :wave2:
blueblack
31/10/2006, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
2
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.........
Καλά κάνουν καί πάνε .....
ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ
SPORAKIAS
31/10/2006, 18:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΙΣΤΟΡΙΑ........
Όντως ό Μεταξάς είπε τό ΟΧΙ καί όχι μισό έκατομμύριο Έλληνες πού
έμειναν ...ΑΝΑΠΗΡΟΙ....
χωρίς πόδια καί χέρια...!!!!!
ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ.....!!!!
Άν ήταν φιλαράκο στό χέρι τού Μεταξά ...
άκόμα θά έπινε καφέ μέ τό Χίτλερ καί τό Μουσολίνι στό Βερολίνο...!!!!!!!!
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....
ΜΗ ΠΕΤΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ....!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ......!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ.........:alien:
:wave2: :wave2:
ειπα εγω οτι δεν το ειπε και το εκανε και πραξη ο λαος ? :confused:
και βεβαια το ειπε και ο λαος
εγω ειπα αν ηταν αλλοι κυβερνοντες τι θα καναν και δεν ειναι πολλοι αυτοι που θα κανανε το ιδιο
και δηλαδη για πες μας τι φοβοταν και δεν ηταν στο χερι του να πινει καφε με τον μουσολινι?
μηπως επειδη ηταν πατριωτης? λεω εγω τωρα....
alximistis
31/10/2006, 19:09
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
[B]ειπα εγω οτι δεν το ειπε και το εκανε και πραξη ο λαος ? :confused:
εγω ειπα αν ηταν αλλοι κυβερνοντες τι θα καναν και δεν ειναι πολλοι αυτοι που θα κανανε το ιδιο
Δηλαδή ποιοι;;; Γιατί αυτό έχει γίνει μία τρομερή ιστοριούλα η οποία αναπαράγεται από κάποιους με τον ίδιο τρόπο συνέχεια και με διάφορες αφορμές.
Ποιοι ρε φίλε θα έλεγαν "περάστε" και δεν θα κάνανε το ίδιο; Για ρίξε καμιά ιδέα...
εγώ μπορώ να σκεφτώ κάποιους αλλά σε πληροφορώ ότι δεν ανήκουν σε καμία παράταξη.
Ο Μεταξάς είπε όχι όπως είπε και ο Δαβάκης και ο Κατσιμήτρος και σχεδόν όλος ο ελληνικός λαός. Όπως θα πουν ξανά όχι και ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου και η Αλαβάνος και ο Καρατζαφέρης και η Παπαρήγα και όλοι!!! Και ΟΛΟΙ μας το ίδιο θα κάνουμε!!! Τελεία και παύλα!!!
Και αυτό το και καλά επιχείρημα ότι δεν θα έκαναν το ίδιο όλοι όπως ο Μεταξάς... αποδείξτε μου το αντίθετο και θα το δεχτώ. Αλλά δεν γίνεται αυτό οπότε το αφήνουμε έτσι να πλανάται και δημιουργούμε την ιδέα ότι κάποιοι θα προδώσουν.
ΟΧΙ sporakias!!! Δεν θα κατηγορήσω κανέναν ειδικά για προδοσία έτσι αερολογώντας!
Έλεος με αυτήν την ιστορία... πολύ εύκολα βγάζουμε προδότες και δοσίλογους...
SPORAKIAS
31/10/2006, 19:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
[B]ειπα εγω οτι δεν το ειπε και το εκανε και πραξη ο λαος ? :confused:
Δηλαδή ποιοι;;; Γιατί αυτό έχει γίνει μία τρομερή ιστοριούλα η οποία αναπαράγεται από κάποιους με τον ίδιο τρόπο συνέχεια και με διάφορες αφορμές.
Ποιοι ρε φίλε θα έλεγαν "περάστε" και δεν θα κάνανε το ίδιο; Για ρίξε καμιά ιδέα...
εγώ μπορώ να σκεφτώ κάποιους αλλά σε πληροφορώ ότι δεν ανήκουν σε καμία παράταξη.
Ο Μεταξάς είπε όχι όπως είπε και ο Δαβάκης και ο Κατσιμήτρος και σχεδόν όλος ο ελληνικός λαός. Όπως θα πουν ξανά όχι και ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου και η Αλαβάνος και ο Καρατζαφέρης και η Παπαρήγα και όλοι!!! Και ΟΛΟΙ μας το ίδιο θα κάνουμε!!! Τελεία και παύλα!!!
Και αυτό το και καλά επιχείρημα ότι δεν θα έκαναν το ίδιο όλοι όπως ο Μεταξάς... αποδείξτε μου το αντίθετο και θα το δεχτώ. Αλλά δεν γίνεται αυτό οπότε το αφήνουμε έτσι να πλανάται και δημιουργούμε την ιδέα ότι κάποιοι θα προδώσουν.
ΟΧΙ sporakias!!! Δεν θα κατηγορήσω κανέναν ειδικά για προδοσία έτσι αερολογώντας!
Έλεος με αυτήν την ιστορία... πολύ εύκολα βγάζουμε προδότες και δοσίλογους...
εγω παντως στα ιμια-στην αερομαχια πριν 3μηνες(και αλλου που μπορει να εχω ξεχασει) ειδα οτι μας σκοτωσαν τα παληκαρια και κανενας δεν μιλησε(απο τους κυβερνοντες)
τον ηπιαν ολοι μαζι και ειπαν και ευχαριστω
αν δεν ειναι αυτο προδοσια για εσενα για εμενα ειναι
θα μου πεις αιτια πολεμου αυτα τα συμβαντα?
για τους απεναντι θα ηταν αρα ναι και για εμενα
και μη μου πεις οτι δεν ειναι το ιδιο αλλα να πας να το πεις στους γονεις τους
blueblack
31/10/2006, 23:52
εγω παντως στα ιμια-στην αερομαχια πριν 3μηνες(και αλλου που μπορει να εχω ξεχασει) ειδα οτι μας σκοτωσαν τα παληκαρια και κανενας δεν μιλησε(απο τους κυβερνοντες)
τον ηπιαν ολοι μαζι και ειπαν και ευχαριστω
αν δεν ειναι αυτο προδοσια για εσενα για εμενα ειναι
θα μου πεις αιτια πολεμου αυτα τα συμβαντα?
για τους απεναντι θα ηταν αρα ναι και για εμενα
και μη μου πεις οτι δεν ειναι το ιδιο αλλα να πας να το πεις στους γονεις τους
AΦΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΣ..............
Τά Ίμια.......καί τούς κακούς πατριώτες σοσιαλιστές ,τού κώλου λέω γώ σοσιαλιστές.....
γιά θυμίσου γιατί έκεί πού τό πάς.....ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.....έκτός άν ξεχάσουμε τήν ίστορία
ή άν μάς τή μάθανε άλλιώς........γιά θυμίσου λοιπόν ...
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ.....
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ......τό 74.....ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΥΠΡΟΣ.....
Τό 64....
Τό 54....Τό 44....μέ τίς μαύρες κουκούλες....!!!!!!!
Τό 34.....
Τό 24.....όλόκληρη Έλλάδα χάθηκε....
ή τό 14..πού πήγαιναν μπροστά οί Κρητικοί καί ό Γιωργάκης ό κοκός άπό πίσω....??????
ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....άπό τόν καιρό τού Κολοκοτρώνη.....????
Οί φτωχοί ή οί πλούσιοι...???
ό προλετάριος ή τό κεφάλαιο...????
ό έργάτης ή αύτός πού έχει βιομηχανίες...????
Άν τά μπέρδεψες καί στά Ίμια κάτι τέτοιοι κυβερνούσαν....
ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ........!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΚΡΑΖΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.....!!!!!!!!!!
Καί έγώ......
ΓΕΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ.........
ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΟΛΩΝ.....!!!!!!!!!!!!
Άκόμα καί αύτών τών άριστερών πού τούς ξευτέλισε ή δεξιά δίνοντας τους δυό ύπουργεία,
γιά νά κάνουν τή μεγάλη κάθαρση,καί ήρθε ό κύριος μέ τό γουνάκι καί είπε......
7 πρός 6 άθώος.......
Άντε όρμάτε πάλι χαιβάνια....!!!!!!!!!!
stavrogin
01/11/2006, 01:47
τό 74....
Τό 64....
Τό 54....Τό 44....
Τό 34.....
Τό 24....
ή τό 14......!
...σωστα
Resistman
01/11/2006, 05:48
Μετα απο αλλη μια κουραστικη βαρδια, εχουμε και λεμε:
μια απειλη ( η πραγματωση της οποιας θα μ επειθε για το δικιο του idi;;)
κουβεντες για ελευθεριες δημοκρατικες
υποδειξεις για το ποιος ξερει τον κομμουνισμο καλυτερα( ειπα ποτε κατι τετοιο εγω;)
συμπερασματα του στυλ τα ξερω ολα(...ευτυχως οχι...ακομα....) :D
κουβεντες που δεν ειπα ( που εγραψα την κουβεντα αναρχοβρωμομμουνιστες ρε stavrogin;; Με μπερδευεις. Δεν θα μπορουσα να πω κατι τετοιο. Η λεξη "αγωνιστες" που αρχικα εγραψα, επιανε κομμουνιστες, αναρχικους, αριστερους, μεχρι και φιλελευθερους-δεξιους!!!!Ναι και δεξιους! Αλλα τιμιους, δικαιους και αγωνιστες ανθρωπους, οχι τιποτενιους..)
Ηρθε η ωρα να γραψω 2ψυχραιμες κουβεντες.
Καλως ή κακως εγινε αναφορα σε νεκρους με περιεχομενο, που με διελυσε ψυχολογικα. Δεν το περιμενα..Μεγαλο κριμα που εγινε. Φανερωνει πολλα, αλλα για να μην ριξω λαδι στη φωτια, τα προσπερνω, οπως και τις απειλες.
Δεν ειμαι φωστηρας, αλλα απ την αλλη ουτε ζωο που δεχεται οτι του πασαρουν. Υπαρχει μια εικονικη πραγματικοτητα αυτη τη στιγμη στον κοσμο μας. Ξερουμε υποθετω ολοι, ποιοι την δημιουργησαν. Αν θελετε να λετε ανοησιες περι ελευθεριων και λοιπων θαυματων και φεξε μου και γλιστρησα δημοκρατια και αρλουμπες, δικαιωμα σας.
Δεν μπορω να γινω συνενοχος με τη σιωπη μου, στη βλακεια, την παραπληροφορηση, την εκμεταλλευση, την αδικια. Και γι αυτο θα λεω τις αποψεις μου οσο πιο τεκμηριωμενα μπορω, επιστημονικα στο βαθμο που γνωριζω, με παραθεσεις των πηγων μου. Τιποτα κρυφο, τιποτα θολο.
Εχω εξηγησει ως ωρας σ ενα μικρο βαθμο τις αποψεις μου. Καποιοι, επειδη αυτο τους εμαθαν να κανουν, εψαξαν και μου βρηκαν ταμπελα. Την ηθελαν, την αποζητουσαν, για ενα λογο: για να εχουν κατι στο οποιο θ ασκουν κριτικη με λογια του αερα και της τιβι. Αυτο δειχνουν μεχρι στιγμης τα λεγομενα τους. Και βρηκαν: αναρχικος..Αυτο τ ονομα που σημαινει γι αυτους ο,τι δεν μπορουν εξηγησουν, ο,τι θελουν να ξορκησουν, οπως καποτε με τις μαγισσες και την ιερα εξεταση...Δεν δηλωσα ποτε αναρχικος ( μακαρι να ξερατε και τι σημαινει, οσοι μου το αναφερατε). Δεν θα σας δωσω ταμπελα, γιατι απλα δεν υπαρχει.
Να μαθετε ν ασκειτε κριτικη και ενστασεις απο τα οσα λεει και κανει καποιος, οχι απο οσα θολα, ψευδη, αλλοιωμενα, καπου ακουσατε ενα βραδυ..καποιος απο μακρυα ειπε οτι...ηταν πενηντα και εκαψαν...και...χτυπησαν...σκοτωσαν...βιασαν...καποιοι...καπ ου....και μετα.....Ε ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ;; ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΒΕΒΑΙΑ....
Στα ιμια και αλλου πεθαναν αδικα ανθρωποι. Οπως και χθες σ ενα εγοστασιο, καποια βιαστηκε για να μεινει στη δουλεια, καποιος σκοτωθηκε επειδη δεν τον προφυλαξαν, καποιος εχασε το χερι του...Σας ειπαν τιποτα; Μαθατε; Γιατι; Που ειναι η ενημερωση σας; Γιατι δεν σας τα ειπε; Μηπως γιατι τ αφεντικα της ειναι τα ιδια ή συνεταιρακια με αυτα που σκοτωνουν εργαζομενους;;;
iriniaa επιτελους θα κοιμηθω εστω το πρωι αυτο....
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΜΠΡΑΒΟ...ΜΙΛΑ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΙΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ...ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ... ΜΙΛΑ..ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ...ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ...ΟΥΡΛΙΑΞΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ, ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΕΙΕΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, ΤΩΝ ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...
Καλημερα σας φιλοι και εχθροι ( με τη θεληση σας, οχι με τη δικη μου..)
καλα που υπαρχουν και οι αναρχικοι να μας προφυλαξουν απο τους βιασμους, την ανεργεια και την πεινα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
loukasfilm
01/11/2006, 17:00
SPORAKIAS
Ο Μεταξάς που είπε το ΟΧΙ, στην αρχή του αλβανικού έπους, όταν 200 κομμουνιστές φυλακισμένοι στην Ακροναυπλία ζήτησαν να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή, τους μάζεψε και τους παρέδωσε στους Ιταλούς.
Μάθε πρώτα τι συνέβει στην πραγματικότητα και μετά έλα να μου πεις.
blueblack
01/11/2006, 17:23
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ..........
Έγώ ....ΑΕΚΑΡΑ......καί στό θάνατο.........!!!!!!!!!
υγ. Είρήνη ύμίν.....
Ρέ μπάς καί είμαστε όλοι πλούσιοι καί δέν τό πήραμε είδηση..???
υγ2.Φίλε resistman......τό τίμημα τό πλήρωσα άπό τά 10 μου στή μεγάλη
Φρειδερίκη....τώρα κάνω άντίσταση μέ τό hayabusa πιά.
γιαλαντζί άριστερός,πάει τό πλοίο τά χάσαμε,είμαστε άγονη γραμμή πιά....
Άλλοίμονο σέ αύτούς πού έρχονται πίσω μου, στό γιό μου,στά νέα παιδιά...
Όσους ΔΕΝ τούς γεμίζουν μέ σκατά τό κεφάλι,γιά αύτά πού τούς χαρίζουν
καί πού θάπρεπε νά είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ....ΣΕ..
ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ...!!!!!!!!
IDI........
Έκείνες οί φωτό μέ τήν ...ΑΕΚΑΡΑ......γαμώτο..
Άλλά καί αύτές μέ τά κοντάρια...!!!!ΠΩ ΠΩ....καημό πού έχουν τά κορίτσια...!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Ο Μεταξάς που είπε το ΟΧΙ, στην αρχή του αλβανικού έπους, όταν 200 κομμουνιστές φυλακισμένοι στην Ακροναυπλία ζήτησαν να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή, τους μάζεψε και τους παρέδωσε στους Ιταλούς.
Ασε ρε φιλε μου γιατι αν αρχισουμε να μιλαμε για τον Μεταξα εδω μεσα θ' ανατριχιασουν κι οι πετρες ... :sick:
blueblack
01/11/2006, 17:41
ΑΣΤΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ...........
ΕΙΠΑΜΕ......ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ......γιά τούς άνιστόρητους....!!!!!!!!
Κάπου στήν Πελοπόννησο,Κόρινθο άπό έξω....ΔΥΣΤΥΧΩΣ..ήταν ό πατέρας μου καί έφυγε όταν πιά μπουκάρανε
τόν Άπρίλιο οί Γερμανοί άπό τό Ρούπελ.....
Τούς πέτυχε κάπου στή μέση τής Έλλάδας γυρνώντας μέ τά πόδια σπίτι του.....
ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ......!!!!!!!!!!!
Ό μέγας Μεταξάς φίλε ,ό μεγάλος ήγέτης.....!!!!!!!!!!
Αλλά όπως είπε καί κάποιος...μετά άπό 20 χρόνια όλα παραγράφονται....
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΙΩΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΕ
ΔΕΝ ΑΛΛΙΩΝΟΝΤΑΙ
Πρίν καμμιά 15αριά χρόνια γύρω στό 90 είδα κάτι δεξιούς τότε πρίν τήν Οίκουμενική
τότε πού έτριζε ή καρέκλα τού Άντρέα σέ μιά συγκέντρωση νά φωνάζουν....
ΨΩΜΙ.......ΠΑΙΔΕΙΑ..........ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ....!!!!!!!
Δέν άντεξα ρέ παιδιά καί ξεκαρδίστηκα στά γέλια....!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
SPORAKIAS
01/11/2006, 17:57
ουτε κολλητος ημουν με τον μεταξα αλλα ουτε και συγγενεις για να τον υποστιριζω
αλλα μου την σπαει να λεμε μονο τα ασχημα και τα σωστα και τα καλα που κανανε να μην τα αναφερουμε ποτε - σαν να μην γινανε ποτε (εννοω βεβαια για ολους)
ναι θα ανατριχιασουν και οι πετρες με τα ασχημα που εκανε
αλλα..
νοσοκομεια,θεατρα,πολιτισμος,ιατρικη περιθαλψη,σχολεια,δρομους κλπ
αυτα γιατι δεν προβαλονται :confused:
ή δεν τα ξερετε?
δηλαδη ποιο πολιτευμα δεν εχει κανει θηριοδιες για να πετυχει αυτο που θελει -πεστε μου ενα
loukasfilm
01/11/2006, 18:32
αλλα μου την σπαει να λεμε μονο τα ασχημα και τα σωστα και τα καλα που κανανε να μην τα αναφερουμε ποτε - σαν να μην γινανε ποτε (εννοω βεβαια για ολους)
Ναι έχεις δίκιο. Συγνώμμη που δεν ανέφερα την συνεισφορά του Μεταξά στην ανοικοδόμηση της Ελλάδας. Όταν παράλληλα σκότωνε ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
SPORAKIAS
01/11/2006, 18:37
Ναι έχεις δίκιο. Συγνώμμη που δεν ανέφερα την συνεισφορά του Μεταξά στην ανοικοδόμηση της Ελλάδας. Όταν παράλληλα σκότωνε ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
στην ερωτηση μου δεν απαντησες παντως :smokin:
αλλα μονο τα δεξια πολιτευματα σας ιντριγκαρουν-τσιταρουν..... περιεργως
loukasfilm
01/11/2006, 18:43
Ρε σποράκια, κάνεις προπόνηση για να λες αυτά που λές. Μιλάμε για φοβερή κατανάλωση φαιάς ουσίας.
Από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι αναφέρομαι μόνο στα δεξιά πολιτεύματα?
οποιοδήποτε πολίτευμα σκοτώνει ανθρώπους είναι κατακριτέο.
Και από όσο ξέρω δικτάτορας ήταν ο Μεταξάς τελευταία φορά που ρώτησα.
Μην καπνίζεις αφού σε πειράζει.
:wave2: :wave2: :wave2:
SPORAKIAS
01/11/2006, 18:53
Ρε σποράκια, κάνεις προπόνηση για να λες αυτά που λές. Μιλάμε για φοβερή κατανάλωση φαιάς ουσίας.
Από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι αναφέρομαι μόνο στα δεξιά πολιτεύματα?
οποιοδήποτε πολίτευμα σκοτώνει ανθρώπους είναι κατακριτέο.
Και από όσο ξέρω δικτάτορας ήταν ο Μεταξάς τελευταία φορά που ρώτησα.
Μην καπνίζεις αφού σε πειράζει.
:wave2: :wave2: :wave2:
δεν ειδα πουθενα (και δεν εννοουσα μονο εσενα-γενικως το ειπα) να κατακρινονται καποιες αριστεροφασιστικες πραξεις - ενω οι παρελασεις ειναι απαρχαιωμενες στρατιωτικοφασιστικες εκδηλωσεις και πρεπει να στραματησουν
ναι δικτατορας (δηλαδη δεν ηταν δεξιος?)
σε λιγο θα μας πεις οτι ο μεταξας υποστηριζε τον κομμουνισμο
loukasfilm
01/11/2006, 18:58
Σπορακιας:
δεν ειδα πουθενα (και δεν εννοουσα μονο εσενα-γενικως το ειπα) να κατακρινονται καποιες αριστεροφασιστικες πραξεις - ενω οι παρελασεις ειναι απαρχαιωμενες στρατιωτικοφασιστικες εκδηλωσεις και πρεπει να στραματησουν
ναι δικτατορας (δηλαδη δεν ηταν δεξιος?)
σε λιγο θα μας πεις οτι ο μεταξας υποστηριζε τον κομμουνισμο
Τώρα πραγματικά δεν ξέρω τι να απαντήσω. Με πιάνεις απροετοίμαστο. Τελικά δεν πρέπει μόνο να είναι έμφυτο, αλλά να προπονείσαι καθημερινά για να έχεις τέτοιο μέγεθος βλακείας
:confused: :confused: :confused:
SPORAKIAS
01/11/2006, 19:03
τελικα εχουν δικιο αυτοι που λενε οτι οποιος δεν μπορει να απαντησει σε κατι το γυρναει στις υβρεις ;)
να σε καλα που με βγαζεις σωστο :smilea:
αααα...και το εχω κοψει και το κανονικο και το παρανομο :D
loukasfilm
01/11/2006, 19:11
Το θέμα δεν είναι ότι εγώ δεν μπορώ να σου απαντήσω. Το θέμα είναι οτί εσύ είσαι βλάκας.
Αυτό φαίνεται από αυτά που έχεις ποστάρει.:lol: :lol: :lol:
Καπνίζαμε και παράνομο? Πάλι μόνος σου καρφώνεσαι.
:confused: :confused: :confused:
SPORAKIAS
01/11/2006, 19:17
ναι καπνιζα
και αυτο σας πειραξε :lol:
κανε μου μηνυση :cool:
blueblack
02/11/2006, 04:47
ΦΙΛΕ SPORAKIA.........
Άν δέν τό έμπέδωσες...... ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Τώρα έσύ άν δέν μάς κάνεις πλάκα.....ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ...????
Καί έσκισε κι ή .....ΑΕΚΑΡΑ....σήμερα....πρωταθλητάρες....!!!!!
Πάντως άν ψάχνεις γιά τίποτε...ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ....
μετακόμισαν στό Παρίσι......!!!!!!!
Άριστεροί κι άνάρχες άν δέν τό κατάλαβες....!!!
Ξέρεις τί μού θυμίζεις ρέ φίλε....????
Κάποτε μέ στρίμωξε ένας τής άσφάλειας καί γιά νά μέ ψαρέψει μέ ρώταγε...
Τί διαβάζεις ρέ....
Καί γώ γελώντας.....ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΥ.....!!!!!!!
Κομμούνι είσαι ρέ κομμούνι.....!!!!!!!!!
Φιλαλήθης
02/11/2006, 05:56
Πάντως, ακόμα και οι "αναρχικοί" που έχουμε εδώ στην ελλάδα, είναι και αυτοί χλεχλέδες.
Μόλις έρθουν μπάτσοι όπου φύγει φύγει... μόνο αμάξια και βιτρίνες μπορούν να καταστρέψουν, να πέσουν πάνω στους μπάτσους να δώσουν μάχη, πριιιιιτς...
Τώρα τι λέτε για αριστερούς δεξιούς... όση σημασία έχει πως έχω δυο αρχίδια, το ένα δεξιά και το άλλο αριστερά, άλλη τόση σημασία έχει ο διαχωρισμός "αριστεροί" - "δεξιοί".
Πόσοι από αυτούς που μας διοικούν έχουν μελετήσει Ιστορία; διοικητικό δίκαιο; Δημόσια διοίκηση; Πολιτικές επιστήμες γενικότερα; Με τι σκατά γνώσεις αποφασίζουν τι θα κάνουν;
Hell, 99% of humanity couldn't put together a simple light bulb if you put a gun to their heads!
Και μου πετάει ο άλλος την πατάτα στο αμφιθέατρο "δε χρειάζεται να τα μελετήσουμε αυτά!"... και υπ'όψην... σε αμφιθέατρο φυσικής... φοιτητής φυσικής και να υποστηρίζει ότι δε χρειάζεται μελέτη για να γίνεις ικανός να κάνεις κάτι.
στο διάολο πάμε όλοι. απλά είμαστε τόσο στριμωγμένοι, καθώς πηγαίνουμε, παρασέρνοντας ο ένας τον άλλο, που δεν βλέπουμε την κατάληξη, παρά μόνο όταν πιά το ένα πόδι είναι μετέωρο μισό μέτρο πέρα από το χείλος του γκρεμού και το μόνο που μένει να βλέπεις είναι κορμιά να τσακίζονται στην πλαγιά.
...νιχιλιστής εγώ;
Resistman
02/11/2006, 19:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
Πάντως, ακόμα και οι "αναρχικοί" που έχουμε εδώ στην ελλάδα, είναι και αυτοί χλεχλέδες.
Μόλις έρθουν μπάτσοι όπου φύγει φύγει... μόνο αμάξια και βιτρίνες μπορούν να καταστρέψουν, να πέσουν πάνω στους μπάτσους να δώσουν μάχη, πριιιιιτς...
Τώρα τι λέτε για αριστερούς δεξιούς... όση σημασία έχει πως έχω δυο αρχίδια, το ένα δεξιά και το άλλο αριστερά, άλλη τόση σημασία έχει ο διαχωρισμός "αριστεροί" - "δεξιοί".
στο διάολο πάμε όλοι. απλά είμαστε τόσο στριμωγμένοι, καθώς πηγαίνουμε, παρασέρνοντας ο ένας τον άλλο, που δεν βλέπουμε την κατάληξη, παρά μόνο όταν πιά το ένα πόδι είναι μετέωρο μισό μέτρο πέρα από το χείλος του γκρεμού και το μόνο που μένει να βλέπεις είναι κορμιά να τσακίζονται στην πλαγιά.
...νιχιλιστής εγώ;
Καλοπιστα σε ρωτω, απο ποιον ενημερωνεσαι για το τι κανουν οι αναρχικοι; Ποια ειναι η πηγη ενημερωσης σου; Που ψαχνεις για να μαθεις;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Καλοπιστα σε ρωτω, απο ποιον ενημερωνεσαι για το τι κανουν οι αναρχικοι; Ποια ειναι η πηγη ενημερωσης σου; Που ψαχνεις για να μαθεις;
να σου πω εγω τι κανουν!
κανουν φιλανθρωπίες, εθελοντική αιμοδοσία και δωρεές σε ανύπαντρες μητερες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Resistman
02/11/2006, 22:36
Σωστααααα....
H.A.Balafoutre
02/11/2006, 23:02
Είναι σουρεαλιστική η φωτό στην αρχή του πόστ.
Η γιαγιά που "πολέμησε" και πέρασε ότι πέρασε για να βλέπει την εγγονή να την χλεβάζει. (αυτό έχει πολλές προεκτάσεις, όπως πχ, θα έκανε ότι έκανε η γιαγιά για να έχει τέτοια ελευθερία η εγγονή?)
Ναι στις παρελάσεις, αλλά αν θέλουμε να τις τιμάμε πρέπει να ξέρουμε τι έγινε και πιστεύω πως οι ελληνίδες είναι πολύ πιο έξυπνες για να είναι με αυτόν τον τρόπο αχάριστες.
Απλώς να πω πως τα τελευταία χρόνια χάνουμε ομαδικά βασικές ανθρώπινες αξίες και κάποιες άλλες πέρα για πέρα ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. Είμαστε που είμαστε λίγοι τρογώμαστε και μεταξύ μας και δεν ξέρουμε τι μας φταίει. Όλα αυτά αθροιστικά μας οδηγούν μαθηματικά στην παρακμή χωρίς επιστροφή.
Δεν μπορεί να έχουμε ξεφτιλιστεί τόσο. Απλώς δεν μπορεί. Οι παρελάσεις μπορεί να είναι το τελευταίο αλλά μπορεί να είναι και το κορυφαίο δείγμα της αχαρηστίας μας. Σίγουρα όμως είναι ένα από τα πολλά δείγματα, κρίμα. Δεν θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι η μοίρα μας. Όχι έτσι. Δηλαδή ότι κάνουν σε άλλες χώρες να το κάνουμε κι εμείς. Πάντα όμως μόνον τα χειρότερα. Σχεδόν ποτέ τα καλύτερα και μόνον ορισμένοι ΈΛΛΗΝΕΣ να προσπαθούν να κρατήσουν την Ελλάδα ψηλά. Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας.
blueblack
03/11/2006, 04:17
στην ερωτηση μου δεν απαντησες παντως :smokin:
αλλα μονο τα δεξια πολιτευματα σας ιντριγκαρουν-τσιταρουν..... περιεργως
ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ........
ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ.......
Πές το μάς ,νά μάς φύγει τουλάχιστον τό άγχος....!!!!!!!
Κι ό Παπαδόπουλος έβαλε τήν 3η στρατιά καί έφιαχνε δρόμους,
μήπως είσαι καί αύτουνού ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ...????
Πάντως άν μή τί άλλο είσαι είλικρινής άφού άφελέστατα μέ βγάζεις άπό τόν κόπο
χαρακτηρίζοντας ....
ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ........
ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ
Άντε ζήτω ό κι ό βασιλιάς....!!!!!!!!!!
Είσαι σέ καλό δρόμο...!!!!!!!!!!!!!!!!
Νά βρούμε καί έναν Ρασπούτιν καί δέσαμε....!!!!!!!!!!!!
υγ.Ρέ μπάς καί είσαι τής ΚΥΠ....πάντως άν δέν τό έμπέδωσες....
ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
:rotflmao: :rotflmao: :wave2:
ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ........
ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ.......
εισαι πολυ πισω ...πανε αυτα... πολυ παλια....
οι βιομηχανοι ειναι πλεον αριστεροι! ... συγκεκριμενα ειναι με τον Συνασπισμο!
blueblack
03/11/2006, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εισαι πολυ πισω ...πανε αυτα... πολυ παλια....
οι βιομηχανοι ειναι πλεον αριστεροι! ... συγκεκριμενα ειναι με τον Συνασπισμο!
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ............
Δυό χρόνια στή βουλή τήν πρώτη φορά πού άνοιξαν τό στόμα τους,μετά άπό 2 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ....ξέρεις τί ζήτησαν...???
Τά βρήκαν όλα καλώς καμωμένα καί πρότειναν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.....
στό γάμο τών όμοφυλόφιλων...
Τό πρώτο πράμμα πού ζήτησαν ρέ φίλε όταν ξεζαλίστηκαν άπό τή μεγάλη έπιτυχία
τού 3%.......
Γιατί νά είναι μπροστά ή Όλλανδία...???
Νά παντρεύουμε καί στήν Έλλάδα τά κορίτσια....!!!!!!
Όλα τά άλλα δούλευαν ρολόι...!!!!!!
ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ.....!!!!!!!!!!!
Συμπέρασμα , μάγκες οί βιομήχανοι....!!!!!!!!!
υγ.Δέν έχω κανένα πρόβλημα μέ τήν ίδιαιτερότητα κανενός.....ΑΛΛΑ..όλόκληρο
κόμμα ύπάρχει καί πιό ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ....!!!!!!
loukasfilm
03/11/2006, 15:20
Γιατί ξεχνάς στο τελευταίο ατύχημα στην ΤΙΤΑΝ, στην Ελευσίνα που σκοτώθηκαν 2 και τραυματίστηκαν άλλοι 6 εργάτες, (αν θυμάμαι καλά τα νούμερα), πρότειναν την άκρως επαναστατική αντίδραση της 2ωρης στάσης εργασίας? Έχουν την πλειοψηφία στο συγκεκριμένο σωματείο. (ΣΥΝ).
Resistman
03/11/2006, 18:38
Γιατί ξεχνάς στο τελευταίο ατύχημα στην ΤΙΤΑΝ, στην Ελευσίνα που σκοτώθηκαν 2 και τραυματίστηκαν άλλοι 6 εργάτες, (αν θυμάμαι καλά τα νούμερα), πρότειναν την άκρως επαναστατική αντίδραση της 2ωρης στάσης εργασίας? Έχουν την πλειοψηφία στο συγκεκριμένο σωματείο. (ΣΥΝ).
Α γεια σου....
:beer:
[ κατι "περιθωριακοι" βεβαια βγηκαν στις γειτονιες, ενημερωσαν τον κοσμο για το περιστατικο και μετα......την επεσαν στα γραφεια της Τιταν στα Πατησια με πετρες και μπογιες με συνθημα: δεν ηταν αυτο που τους αξιζε( για το πεσιμο), ηταν ενα απ αυτα που τους αναλογει...]